30 min
Upad obrestnih mer: se Mojci že splača refinancirati stanovanjsko posojilo?
30 min
Zakaj naj bo kibernetska varnost strateška naložba, ne strošek
5 ur
Izrael in Hezbolah sta dosegla dogovor o prekinitvi ognja, pravi Biden
7 ur
Prvi elekrični eActros 600 je zapeljal iz serijske proizvodnje
8 ur
Najbolj brani članki danes
8 ur
Iz pristanišča Reka pritožbe zaradi neprepustnosti železniške proge pri Pivki 1
9 ur
Ptujska zadruga razmišlja o energetski skupnosti 1
9 ur
Ali naj dam denar v delnice ali nepremičine? 26
10 ur
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji 1
11 ur
Top službe – EK, Corwin, NLB, Generali, BS, Comtrade, Cinkarna, Telekom ...
11 ur
Premier bo za ministrico za digitalno preobrazbo predlagal Ksenijo Klampfer 1
11 ur
Raiffeisen Capital Management v regiji pričakuje veliko rast sredstev v upravljanju
12 ur
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj 7
13 ur
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
13 ur
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
13 ur
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
13 ur
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
14 ur
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 3
14 ur
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 3
14 ur
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2

Strani: 1 2 3 4 5

anon-238577 sporočil: 14.015
[#2011963] 17.02.13 18:16 · odgovor na: anon-245582 (#2011954)
Odgovori   +    2
[RJSlo]

P. S. Lahko bi pa izvedli volitve tako kot nekaj let nazaj stari Rimljani.
Plutarh: Življenje velikih Rimljanov 9. Politik postavi stojnico in vsakemu, ki mu odda svoj glas plača nekaj keša oziroma gotovine.
xexe, časi so se spremenili, če so takrat politiki plačevali za glasove, danes volilci precej drago plačujemo politike, da se žrtvujejo za nas...

na tistih stojnicah pa lahko vsake 4 leta dobiš kak kuli ali letak, v najboljšem primeru še en špricer :)
anon-295127 sporočil: 3.275
[#2011976] 17.02.13 18:40 · odgovor na: anon-187438 (#2011804)
Odgovori   +    3
[Geno1]
Pa prav JJ, ki je obtožen korupcije nas uči o kredibilnosti. Če to ni noro!
*****. Dežela norcev, press
0329Softb sporočil: 3.757
[#2011979] 17.02.13 18:44 · odgovor na: (#2011964)
Odgovori   +    5
Da seveda niti ne omenjam, da pravkar braniš tudi poštenjaka jankovića. Howaboutthat, nikoli si ne bi mislil, da bodo navijači od janše kdaj srdito branili jankovića. vidiš, zame sta oba podgani, zate pa nedolžna poštenjaka. Sprijazni se s tem, da je kaj takega možno.
Za Jankovića sem napisal, da bi prijavil izginotje LEGALNEGA orožja, ker se izginotje ilegalnega pač ne prijavi! Tako nor menda ni res nihče in ti iz tega potegneš zaključek, da branim (ali obtožujem) Jankovića? Da nisi ravno ti honorarno sestavljal obtožnice proti Janši? Domišljije ti ne manjka. :)

Tudi sicer sklepe vlečeš izjemno hitro. Ne navijam za kogarkoli (ravno nasprotno) je pa res, če že poslušam/gledam/berem aktualne slovenske politike in njihove ideje ter se "moram" opredeljevati, je vsaj po mojem Janša še najbližje planetu na katerem živim.
anon-295127 sporočil: 3.275
[#2011980] 17.02.13 18:46 · odgovor na: anon-76818 (#2011863)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-295127 17.02.2013 18:54
[Miran77]
> [gsavli]
Janša ni diktator, temveč demokratično izvoljen politik,
A res? Zgolj za osvežitev spomina: tvoj ljubljeni vodja je izgubil volitve! In nazaj na ablast je prilezel ne samo zato, ker je bil solatar prebutast, ampak tudi s pomočjo tistih tadrugih stricev iz ozadja, ki se jih mediji ponavadi kot na komando izogibajo (dva veleposlanika dveh tujih držav + vatikan). Toliko o njegovi -demokratični- izvoljenosti. Sedaj ga podpira le še kakih 14% volilcev in se kljub temu še kar oklepa oblasti, ter z vso ihto pred očmi celega sveta nastavlja svoje kadre. Kako komunistično (kim jong un je najbrž zelo ponosenj nanj, press)
anon-253225 sporočil: 618
[#2011989] 17.02.13 19:01 · odgovor na: anon-309933 (#2011912)
Odgovori   +    4
[Bigo1]
Dudek, čisto eno tako preprosto vprašanje: Ali je primerno za premierja določene x države, da se pred kamero vsem državljanom zlaže, da je kupil vozilo za Y ceno, dokazano in preverjeno pri prodajalcu tega vozila pa je, da je bilo vozilo prodano za 3xY ceno? Za odgovor se ti že v naprej lepo zahvaljujem;)

namesto Dudeka:
JJ? Dober dan, tukaj kličemo iz KPK.Zanima nas kakšna je vrednost vašega vozila volvo?
JJ:Mislim da okoli 15000 eur
KPK:hvala, lep dan vam želim.
Če ti, Bigo1, kaj ni jasno, lahko nadaljujeva.Za začetek ti samo zaupam da je to razlika med novim in rabljenim avtom.Mogoče pa ti misliš, da se je JJ hotel zlagati da nov volvo pač stane 15000?
anon-184333 sporočil: 4.775
[#2012010] 17.02.13 19:29
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-184333 17.02.2013 19:43
Janša: Tisti, ki zapušča ladjo, je težko kredibilen.
Je pa zato priseben, ker je ta ladja videti kot švicarski sir. SDS = SOS.
Je kredibilnost v tem, da potoneš skupaj s potniki ali da jih rešiš?
lukamiha sporočil: 673
[#2012020] 17.02.13 19:42 · odgovor na: anon-26115 (#2011650)
Odgovori   +    3
A ti si si že? Očitno so te dobro obvestili o zadevah, Dnevnik, Mladina, Karba?
anon-15715 sporočil: 6.084
[#2012037] 17.02.13 20:03 · odgovor na: anon-309933 (#2011912)
Odgovori   +    4
[Bigo1]
Dudek, čisto eno tako preprosto vprašanje: Ali je primerno za premierja določene x države, da se pred kamero vsem državljanom zlaže, da je kupil vozilo za Y ceno, dokazano in preverjeno pri prodajalcu tega vozila pa je, da je bilo vozilo prodano za 3xY ceno? Za odgovor se ti že v naprej lepo zahvaljujem;)
Čuj, daj mi prosim te link na to njegovo izjavo. Meni, kljub vsej volji in množici video prispevkov na netu ne uspe najti te njegove izjave. Namesto tega pa je skoraj vsak prispevek, ki ga klinem eno samo grdo nabijanje, moraš za večino tega imeti želodec , tukaj je en random izbran primer

www.24ur.com/jansevo...evrov.html
pomurski sporočil: 1.856
[#2012043] 17.02.13 20:08 · odgovor na: anon-187668 (#2011827)
Odgovori   +    1
[menim]
> [pomurski]
> > [menim]
> > V postu, na katerega repliciraš, ni bilo govora o večinskem volilnem sistemu.
>
> O katerem pa?

O večinskem neposrednem volilnem sistemu. Link do predlagatelja tega sistema, sem navedel, ko sem odgovarjal COP-u.
Pomešal si dva posta. V enem si ugotavljal, da JJ pravilno ugotavlja glede volilnega sistema, v drugem pa odgovarjaš COP-u.

JJ seveda ni imel v mislih večinskega NEPOSREDNEGA volilnega sistema.
> In Ljubljana bo razdeljena na 10-11 občin?

Ne. Vse skupaj sem ponovno premislil in se zdi najbolj smotrna razdelitev, da ljubljanske občine ostanejo v tolikšnem številu, kot sedaj, spremeni pa se število volilnih enot.

V vsaki volilni enoti je enako število volivcev. Število se določi tako, da se število volilnih upravičencev deli z 88. Vsaka volilna enota imenuje le enega poslanca v parlament, tistega, ki je dobil največ glasov. Volilna enota ima seveda lahko več volišč, na podeželju jih bo več, v mestih, kjer je koncentracija prebivalcev večja, pa manj.
Pod pogojem, da je poslanec odgovoren samo volilcem in ne stranki.
anon-156792 sporočil: 84
[#2012052] 17.02.13 20:14
Odgovori   +    1
čimprej zapreti tega norca
anon-309933 sporočil: 421
[#2012053] 17.02.13 20:15 · odgovor na: anon-253225 (#2011989)
Odgovori   +    2
Citiram:
Zavezanec je komisiji 12. decembra 2008 sporočil, da ima v lasti vozilo karavan v vrednosti 14.500 evrov. V postopku nadzora je komisija ugotovila, da je zavezanec kupil osebno vozilo volvo XC 70 15. marca 2007, da je bilo vozilo novo (pred nakupom registrirano en dan) in da je bila nakupna cena vozila po računu 46.000 evrov. Komisija je ugotovila, da je Janša 15. marca 2007 s svojega računa na račun pravne osebe, ki je prodala vozilo, nakazal 17.500 evrov.

Preostanek kupnine (28.500 evrov) pa je bil po ugotovitvah komisije plačan z gotovino neposredno na blagajni podjetja v več obrokih v marcu 2007. Prav tako je komisija ugotovila, da ta gotovina ne izhaja iz rednih oziroma znanih finančnih prihodkov oziroma odhodkov zavezanca (npr. iz TRR) oziroma je izvor gotovine neznan. Poleg tega pa je bila seveda neresnična še navedba o vrednosti vozila, so dodali na komisiji.

Tudi o tem so zato Janšo dodatno povprašali na razgovoru, a celovitih in prepričljivih odgovorov niso dobili. ''Trdil je, da je kupnino plačal prek TRR (kar preverjeno ne drži), šele po predočenju dejstva, da je bila večina kupnine plačana v gotovini, pa je omenil možnost, da si je del denarja izposodil oziroma da izhaja iz njegovih prihrankov, vendar podrobnejših pojasnil ni podal. V poznejših pisnih pojasnilih je zavezanec navedel, da naj bi omenjeni del kupnine plačal iz prihrankov matere oziroma naj bi ti izhajali iz njegove kompenzacije pomoči staršem pri obnovi hiše,'' je moč prebrati v poročilu. Prav tako ni jasno, kdo plačuje stroške vzdrževanja in registracije vozila.

A govoriva o isti zadevi? Bi rad še nadaljeval? ;))
0329Softb sporočil: 3.757
[#2012059] 17.02.13 20:29 · odgovor na: (#2011982)
Odgovori   +    4
To je to. Over and out, zadost tega drkanja.
Kaj to pomeni v prevodu?? Jaz pameten sem sem zdrkal, komu je prišlo je, komu ni, ko ga jebe?
Morala ima v tej poblazneli državi drugačno vlogo kot v zdravem okolju. Dokler bo iz moralnih razlogov zaradi ne pravočasnega poročila taki združbi kot je KPK metalo v steno take gnidurine kot so Virant (pizdun pokvarjeni, da ne pišem romana na temo, ki jo vsi poznamo, je vračal denar pred volitvami), Žerjav (fuj od fuja. "zavarovalniška" žena + kompletna SLS združba roparjev) in Rjavec (o njem ne bom napisal nič, ker je nič) se o morali ni vredno pogovarjati. Našteti "moralisti" so potisnili totalno uničeno Slovenijo še v politično krizo. Po zdravniško! Po raku so nas okužili še z aidsem.
Vidim pa, da imate nekateri IZJEMNE težave s tem, ko kdo sicer uporabi vaše dikcije, le z drugimi imeni politikov. :)
Se povsem strinjam in tega ne skrivam. To, kar si osebno mislim/govorim o SDju in nasploh vseh komunistih, ki niti ne skrivajo tega, da so komunisti, se ne da primerjati s tem kar si mislim/govorim o "desničarjih", ki jim je komunizem prav tako močno zjebal glave, tako kot vsem nam, vendar se s tem vsaj ne tolčejo po prsih, čeprav je marsikatero njihovo dejanje/zakon za pokozlat.

Evo, sedaj lahko nehaš. :)
[#2012064] 17.02.13 20:38 · odgovor na: anon-15715 (#2012037)
Odgovori   +    2
Ne boš verjel, ga tudi jaz iščem ampak problem je, ker se ne spomnim na katerem Tv kanalu sem ga ujel. Bom še mal pobrskal, drugače je šlo pa v smislu: Jaz sem si kupil oziroma se vozim s 15000 eur vrednim avtom, medtem ko se nekdo iz KPK-ja (ne vem kdo že) vozi (z ne vem kolko x več vrednim avtom) kot jaz... Kar pa seveda tudi ni blo res, ker je tista oseba, o kateri je JJ govoril, povedala da vozi službenega Passata, starga ne vem kolku že..
Sem že Jankotu prilimal ugotovitve-dejstva, pa bom še tebi:
Zavezanec je komisiji 12. decembra 2008 sporočil, da ima v lasti vozilo karavan v vrednosti 14.500 evrov. V postopku nadzora je komisija ugotovila, da je zavezanec kupil osebno vozilo volvo XC 70 15. marca 2007, da je bilo vozilo novo (pred nakupom registrirano en dan) in da je bila nakupna cena vozila po računu 46.000 evrov. Komisija je ugotovila, da je Janša 15. marca 2007 s svojega računa na račun pravne osebe, ki je prodala vozilo, nakazal 17.500 evrov.

Preostanek kupnine (28.500 evrov) pa je bil po ugotovitvah komisije plačan z gotovino neposredno na blagajni podjetja v več obrokih v marcu 2007. Prav tako je komisija ugotovila, da ta gotovina ne izhaja iz rednih oziroma znanih finančnih prihodkov oziroma odhodkov zavezanca (npr. iz TRR) oziroma je izvor gotovine neznan. Poleg tega pa je bila seveda neresnična še navedba o vrednosti vozila, so dodali na komisiji.

Tudi o tem so zato Janšo dodatno povprašali na razgovoru, a celovitih in prepričljivih odgovorov niso dobili. ''Trdil je, da je kupnino plačal prek TRR (kar preverjeno ne drži), šele po predočenju dejstva, da je bila večina kupnine plačana v gotovini, pa je omenil možnost, da si je del denarja izposodil oziroma da izhaja iz njegovih prihrankov, vendar podrobnejših pojasnil ni podal. V poznejših pisnih pojasnilih je zavezanec navedel, da naj bi omenjeni del kupnine plačal iz prihrankov matere oziroma naj bi ti izhajali iz njegove kompenzacije pomoči staršem pri obnovi hiše,'' je moč prebrati v poročilu. Prav tako ni jasno, kdo plačuje stroške vzdrževanja in registracije vozila.

Se pravi, da Janša vozi 6 let star avto, ki ima fiksno vrednost, od leta 2007 naprej?? Kokšarov bi rekel: TAK AVTO IMEL BOM TUDI JAZ! ;))
anon-185072 sporočil: 2.904
[#2012084] 17.02.13 21:17
Odgovori   +    0
Edina logična poteza, Erjavec je samo dobil kar je iskal. Upam da tega parazita in bleferja umaknejo iz parlamenta še volilci
anon-187668 sporočil: 5.835
[#2012132] 17.02.13 22:51 · odgovor na: pomurski (#2012043)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-187668 17.02.2013 22:55
[pomurski]
JJ seveda ni imel v mislih večinskega NEPOSREDNEGA volilnega sistema.
Kaj je imel v mislih, ne vem. V celem članku ni niti enkrat omenjen večinski volilni sistem, govora je le o spremembi volilnega sistema. Meni se zdi dobro, da politiki sploh razmišljajo o spremembi.
Pod pogojem, da je poslanec odgovoren samo volilcem in ne stranki.
To bi lahko uresničili tako, da se poslanec - če z njim volivci niso zadovoljni - zamenja z drugim kandidatom, ki je na volitvah dobil kot drugi največje število glasov. Praktična izvedba pa bi bila: ko se zbere toliko število podpisov volivcev iste volilne enote, kot jih je imel prvouvrščeni kandidat na volitvah plus najmanj še en glas!, drugo uvrščeni kandidat zamenja prvega v parlamentu.
[#2012194] 18.02.13 00:18 · odgovor na: anon-309933 (#2012053)
Odgovori   +    0
[Bigo1]
Citiram:

Dalje, JJ je na računu imel 17500eur iz katerega je ta denar nakazal prodajalcu.In to je večina, saj je preostanek plačal v obrokih, ti pa so (vsak posebej) bili manjši od 17500 eur, kajne?
Od kje ima denar, pa je tudi pojasnil, saj je podedoval polovico hiše po starših. To polovico mu je pa izplačal brat v gotovini in na obroke. Mogoče pa so prav ti obroki,pravzaprav, obroki za avto, sodne takse in kakšno potovanje. Meni pije vodo.
Malo čudno mi je edino ko JJ pove, da je za podedovano hišo od brata dobil nekaj deset tisoč evrov. Taka hiša(videno na TV) ne more biti manj od 250.000eur, torej je JJ moral dobiti več kot 100000 eur. Zakaj tega ne pove, naj sam pojasni, mi lahko samo ugibamo (davki?)
Sicer mislim, da mu sodne takse plačuje stranka, saj so povezane s politiko SDS, če bi pa to javno povedal bi pa spet nastal pogrom na JJ-a in stranko.
Kratko malo, JJ je čist , angelček pa sicer ni.
[#2012311] 18.02.13 08:03 · odgovor na: anon-253225 (#2012194)
Odgovori   +    1
Še enkrat: Zavezanec je komisiji 12. decembra 2008 sporočil, da ima v lasti vozilo karavan v vrednosti 14.500 evrov. Preostanek kupnine (28.500 evrov) pa je bil po ugotovitvah komisije plačan z gotovino neposredno na blagajni podjetja v več obrokih v marcu 2007.
Tudi o tem so zato Janšo dodatno povprašali na razgovoru, a celovitih in prepričljivih odgovorov niso dobili. ''Trdil je, da je kupnino plačal prek TRR (kar preverjeno ne drži), šele po predočenju dejstva, da je bila večina kupnine plačana v gotovini, pa je omenil možnost, da si je del denarja izposodil oziroma da izhaja iz njegovih prihrankov, vendar podrobnejših pojasnil ni podal.

Se pravi pridemo zopet na 1 banalno vprašanje, ki sem ga zastavil: Ali je primerno za premierja neke države, da laže? Ujeli so ga na laži, ampak saj nima veze, saj potem po nekaj dneh mu je "prišlo", da obstaja možnost, da je pa je razliko (tisto nekaj drobiža...) "mogoče" dobil od mame, strica, tete, brata, kejnede?....whatever..

Kratko malo čist, praviš... ;))
[#2012401] 18.02.13 09:02 · odgovor na: anon-309933 (#2012311)
Odgovori   +    0
[Bigo1]
Še enkrat: Zavezanec je komisiji 12. decembra 2008 sporočil, da ima v lasti vozilo karavan v vrednosti 14.500 evrov. Preostanek kupnine (28.500 evrov) pa je bil po ugotovitvah komisije plačan z gotovino neposredno na blagajni podjetja v več obrokih v marcu 2007.
Tudi o tem so zato Janšo dodatno povprašali na razgovoru, a celovitih in prepričljivih odgovorov niso dobili. ''Trdil je, da je kupnino plačal prek TRR (kar preverjeno ne drži), šele po predočenju dejstva, da je bila večina kupnine plačana v gotovini, pa je omenil možnost, da si je del denarja izposodil oziroma da izhaja iz njegovih prihrankov, vendar podrobnejših pojasnil ni podal.

Se pravi pridemo zopet na 1 banalno vprašanje, ki sem ga zastavil: Ali je primerno za premierja neke države, da laže? Ujeli so ga na laži, ampak saj nima veze, saj potem po nekaj dneh mu je "prišlo", da obstaja možnost, da je pa je razliko (tisto nekaj drobiža...) "mogoče" dobil od mame, strica, tete, brata, kejnede?....whatever..

Kratko malo čist, praviš... ;))
kot pravim, angelček glih ni.Ni pa nujno da laže, saj je kupnino 17500 eur plačal preko TRR, mar ne? Ostalo so bili obroki.In zakaj misliš da bi se zlagal PKP da je kupnino plačal iz TRR,pravzaprav pa je bil večji del s gotovino na blagajni?Saj ni neumen in je vedel da se to lahko preveri, zato temu ni dal noben pomen. Po moje, gre za nerodnost in nič drugega.Če bi imel maslo na glavi bi že bil pazljiv in se mu to ne bi zgodilo.Mogoče tudi ni on plačeval obroke na blagajni, ampak njegov dolžnik(iz dediščine) Možnih varijant je veliko, zato pa tudi obstajajo sodišča da ugotovijo, kaj je res in kaj ni? Ne pa neka komisija s trditvijo da je parcela 20.000 kvm ob obali Soče in 3 ruševine(nadomestna gradnja) vredna 12000-18000 eur ne pa 130.000 eur.In s tem povežejo korupcijo najmanj 100.000 eur s Imosom!? Navaden komunistični proces!Ti pa še kar naprej nasedaj medijem.Če hočeš da LAŽ uspe, mediji morajo zate lagati, mar ne?
anon-239841 sporočil: 198
[#2012428] 18.02.13 09:14
Odgovori   +    0
Janša: Tisti, ki zapušča ladjo, je težko kredibilen

Tisti, ki je v ladjo navrtal luknje, bi moral z njo vred potoniti!
anon-16741 sporočil: 3.984
[#2012449] 18.02.13 09:31 · odgovor na: (#2011765)
Odgovori   +    0
[pirhovec]
> [denac]
> > [pirhovec]
> > > [denac]
> > > > [pirhovec]
> > > > > [sanator]
> > > > > Svaka ti cast!
> > > > > Keep going!
> > > > > Vprasanje ,ce bo politik skuzil iz teh video posnetkov za kaj gre.
> > > >
> > > > Dostikrat imam priložnost spremljati delo gozdarjev, če ne drugače tako, da z avtom čakam na ozki gozdni cesti, da naložijo kamion. Vedno jim rečem, naj se ne dajo motiti z menoj, ker mi je njihovo delo zanimivo, problemi, s katerimi se srečujejo, pa zahtevajo maksimalno fleksibilen in praktičen um, sicer hitro pride do nesreče ali pa lesa preprosto ne morejo odpeljati iz gozda.
> > > >
> > > > Nikdar ne bom pozabil, v kakšnem vesoljnopotopnem nalivu sodre sem nekoč sredi blata do gležnjev čakal, da pred menoj naložijo kamion.
> > > >
> > > > Kjer delajo, je vedno blata do gležnjev ali kolen. Če ne bi imel all season gum, tule čez ne bi prišel, ker se je avto ugreznil do trebuha v blato, ko sem šel naprej.
> > > > shrani.si/f/19/Nl/1n...c04087.jpg
> > > >
> > > > Ko sem našel kanal onega profesorja s Koroške, sem se seveda naročil nanj. ;)
> > >
> > > Ob tvojem čakanju na gozdarje, sem se na nekaj spomnil. Pravil mi je gozdarski inženir. Bilo je v sredini 60. let na zaprtem območju Kočevske, na cesti, ki vodi iz Grčaric proti Gotenici. Maček je prihajal v svoj fevd, gozdarji pa so se mučili z odstranjevanjem smreke, ki so jo podrli na cesto. Maček je čakal in ker niso delali dovolj hitro, je za opozorilo enega gozdarja ustrelil...
> >
> > Noro. To zgodbo lahko celo preverim tam. Verjetno, upam, ga ni do smrti, samo v zastraševanje?
>
> Ja, dobro bi bilo, če preveriš. Kakor je pravil inženir, ga je ubil.
> Pri teh partizanskih kavbojih nikoli ne veš, česa so sposobni. Glede na kavbojstvo pa bi utegnilo biti res.

Pri komunistih nikdar ne moreš imeti dovolj nizkih pričakovanj, ker jih vedno prebijejo navzdol, tako da me sploh ne bi čudilo, če je zgodba resnična, sploh, ker je imel Maček tam absolutno oblast.

power corrupts, absolute power corrupts absolutely press
Če celo v Komunistu posredno priznavajo, da je bil serijski morilec, je tudi ta umor dokaj verjeten. Zdaj se jim gre le še za to, da zadeve zrelativizirajo in pa, seveda, da dopovejo poštenim ljudem in občanom, da je princ teme useglih z Matijo: www.dnevnik.si/kultu...1042502387
[#2012662] 18.02.13 11:35 · odgovor na: anon-253225 (#2012401)
Odgovori   +    1
Majstr ne beres... kupnine Ni nakazal preko trr-ja in tudi tukaj se je ujel na lazi. V startu se je pa zlagal da je kupil avto za 14.5 k eur. Mislm a ni ze to dovolj pokvarjeno za osebo na njegovm polozaju? Prosm preber se 1x da ne bom 100x pisal eno in isto: k to mi gre na temu forumu ze mal na zivce. Folk komentira, pa sploh komentarja ne prebere, sam besedo jansa in gremo v akcijo v smislu cez janso se pa ne govori:)
[#2012667] 18.02.13 11:37 · odgovor na: anon-253225 (#2012401)
Odgovori   +    0
Majstr ne beres... kupnine Ni nakazal preko trr-ja in tudi tukaj se je ujel na lazi. V startu se je pa zlagal da je kupil avto za 14.5 k eur. Mislm a ni ze to dovolj pokvarjeno za osebo na njegovm polozaju? Prosm preber se 1x da ne bom 100x pisal eno in isto: k to mi gre na temu forumu ze mal na zivce. Folk komentira, pa sploh komentarja ne prebere, sam besedo jansa in gremo v akcijo v smislu cez janso se pa ne govori:)
anon-24983 sporočil: 7.885
[#2012836] 18.02.13 13:02 · odgovor na: ivon (#2011885)
Odgovori   +    0
[ivon]
>Ja saj zato jih pa vedno tudi ustvarja te težke razmere. V težkih razmerah potem lahko telebani z zgodovino in ima to učinek, v normalnih časih bi se mu smejali in rekli da je usekan.

HA, HA, vedno so mu nesposobni nasprotniki očitali to, kar ti papagajsko ponavljaš (prosto po Mladini!). Sedaj pa so strici sami poskrbeli, da stvari tečejo učinkovito, tako kot bi morale vseskozi. Hvala Virant in prijatelji!!!
Saj v končni fazi so v koalicijski pogodbi zapisali, da se bodo vzdržali ideoloških tem, ampak Ivan ni dolgo zdržal. Tako je v bistvu prvi kršil koalicijsko pogodbo. Ne vem zakaj oni potem niso imeli jajc in že takrat šli iz koalicije.
[#2013199] 18.02.13 16:02 · odgovor na: anon-309933 (#2012662)
Odgovori   +    1
[Bigo1]
Po moje, ti ne bereš dobro.Preveč časa maš, pol pa iščeš neke dlake...Očitno sta tudi Klemenčič in Praprotnik imela preveč časa, dokler je JJ zelo uspešno vodil vlado.
Pa dej mi razlož, kateri še idiot, razen tebe in Klemenčiča misli,da se je JJ zlagal in povedal da Volvo xc stane 14500eur? Povedal je da je avto toliko vreden(po 2 letih)
In ne govori da je JJ pokvarjen če si ti neumen.Prav tako neumni kot si ti, so pa volivna baza SD. Zato rajši poglej kliniko Lukšičeve žene, W.Buffet in B. Gates bi se oblizovala.Torej, pojdi rožice saditi.
[#2013481] 18.02.13 18:31 · odgovor na: anon-253225 (#2013199)
Odgovori   +    0
Pa sej to ne mors verjet... se enkrat: leta 2008 je oddal porocilo da je kupil vozilo leta 2007 za 14500 eur, kar seveda ni res ce je za vozilo dal cez 40000 eur. Je sedaj kaj bolj jasno? Jst bi se na tvojem mestu rahlo vzdrzal zalitev drugih ljudi. Ker pa ne upostevas dobronamernega navodila, da si vsaj preber ugotovljena dejstva, izpades.... ne bom uporabil besede, ker nima smisla:) z eno besedo..zalost
[#2013542] 18.02.13 19:09 · odgovor na: anon-309933 (#2013481)
Odgovori   +    0
[Bigo1]
Pa sej to ne mors verjet... se enkrat: leta 2008 je oddal porocilo da je kupil vozilo leta 2007 za 14500 eur, kar seveda ni res ce je za vozilo dal cez 40000 eur. Je sedaj kaj bolj jasno? Jst bi se na tvojem mestu rahlo vzdrzal zalitev drugih ljudi. Ker pa ne upostevas dobronamernega navodila, da si vsaj preber ugotovljena dejstva, izpades.... ne bom uporabil besede, ker nima smisla:) z eno besedo..zalost
Poglej si fotko klinike Lukšičeve žene, pol se pa vpraš, zakaj KPK njih dva ne obravnava.
ČPe ne boš poznal odgovora, vpraš mene, ti bom odgovoru.
[#2013576] 18.02.13 19:38 · odgovor na: anon-253225 (#2013542)
Odgovori   +    0
Ma sej se morš hecat no... pa to res nima več nobenga smisla. Bom končal na tej točki. bolano...
[#2013585] 18.02.13 19:51 · odgovor na: anon-309933 (#2013576)
Odgovori   +    0
[Bigo1]
Ma sej se morš hecat no... pa to res nima več nobenga smisla. Bom končal na tej točki. bolano...
Meni se zdi, da se ti hecaš. Bolan si ti, če misliš, da je JJ hotel ukaniti KPK, s tem, da jih je hotel zlagati da nov volvo xc70 stane 14500 eur !? Pa to še vsak cigo ve, da tak avto ne stane toliko. Zato zadnjič : ne vidim druge razlage, kot ta, da je JJ povedal koliko je avto vreden na tisti dan leta 2008, torej skoraj 2 leti star.OK?
[#2013717] 18.02.13 21:29 · odgovor na: anon-253225 (#2013585)
Odgovori   +    0
Stari sam ti pa si slika, prou za v okvir dat! Samodržec je resnično lahko samo ponosen na take termite kot si ti. Le tako naprej! ;))

Strani: 1 2 3 4 5