Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Mussomeli o petkovih protestih
sporočil: 5.457
Spoštovani gospod Mussomelli
enkrat v bodočnosti bo v srcu te države
stal spomenik tebi v čast
Ogromno si za Slovenijo naredil
in upamo, da to še ni vse
Hvala gospod Mussomelli
Hvala gospod Mussomelli
sporočil: 972
[janezpizdek]Monkton, zagotovo si vsem tem sošolkam ostal v nepozabnem spominu in si jim neizmerno prispeval v duševnem razvoju in percepciji, kaj pomeni biti "pravi moški". Da ne bova na koncu ugotovila, da si se prav ti poročil s tisto, ki še danes ne pozna razlike, ker jogurta še ni probala, je pa tistega prvega zato več pogoltnila, bi prosil, če se fokusirava na spodnje in poskusiva skupaj ugotoviti, iz katerega sklada za pluralizacijo medijev prihaja spodnje oglaševanje:
PS
V gimnaziji smo imeli eno otročjo foro, da smo kakšno rajcig pupiko fprašali "Čuj, a veš kakšna je razlika med spermo in jogurtom?", Ko bi pupika mislila, da je hitro skontala, pa pohitela zanikalno izstreliti: "Ne, nea vem, pametnjakovič, a mi ti lahko razodeneš!", je sledil šah-mat v formi "Čuj, probaj kdaj tudi jogurt, pupika!"
LP shaman
forum.finance.si/?m=...480&single
Tako naprimer vidimo spodnja dva primera, kako nedopustno se iz državnih kolhozov >pretakajo sredstva, da lahko naša Resnica živi naprej:
shrani.si/f/d/8d/3d9...orteri.png
Predvsem mi je simpatično oglaševanje izgradnje HE z oglasnim sporočilom, da "Za >vas načrtujemo nove proizvodne objekte..." in pomislim, da ni nekdo poleg Ropa v >EIB videl, kako deluje naša paradržava in rekel "ne" 440mio, kaj ti misliš?
shrani.si/f/1X/LU/gL...itikis.png
sporočil: 245
Vsi se strinjamo, da je potreben konsenz o tem kako naprej, ampak
kako, potem ko je vsestransko zaupanje povsem na psu.
sporočil: 120
[leonx].Drzavi trenutno vlada SDS, ki je dobila manj kot 30% glasov, trenutno podpore pa ima se manj. Vendar se noče umakniti, temveč celo pospešeno nastavlja svoje ljudi. Kdo je potem prevzel drzavo?
Zato podpisniki te deklaracije:
•zahtevamo državo vseh državljanov.
•zahtevamo preglednost gospodarskega in bančnega sistema.Vlada je vaša. Kdo vas je oviral, da bi v enem letu izdali zakone za večjo preglednost?
•želimo živeti v državi z urejenim pravosodjem, kjer bodo zakoni veljali za vse in ne le za peščico.Ali je tozilstvo del pravosodja?čigava je Brezigarjeva (in njeni otroci)? Eno leto je bilo časa za izdajo zakonov, ki bi jih parlament sprejel in po katerih bi sodstvo moralo soditi. Za stranko, ki je bila v opoziciji in tam imela vlado v senci, pred volitvami pa mahala z resitvami 10 +100, je sramota, da teh zakonov ni imela pripravljenih. Blefiranje?
•pričakujemo pluralne medije in profesionalno delo novinarjevMediji in tam zaposleni novinarji so v zasebni lasti. Novinarji morajo pisati tako, da se dobro prodajajo in jih ljudje kupujejo. Če torej želiš biti slišan, ustanoviš svoj časopiš in ga skušaš voditi tako, da ga kupujejo tvoji somišljeniki. Če jih je malo, potem časopis pač ne more biti rentabilen. To pa ni problem drugih medijev, ampak tvoje prepričljivosti. Poleg tega je ta vlada razdelila kar nekaj sredstev za uravnoteženje medijskega prostora, a ta ne morejo kupiti naročnikov.
•se zavzemamo za konkurenčno državo odgovornih posameznikov, v kateri je država v službi državljanov.To si želimo vsi. Vlada je ze eno leto na oblast. Lahko bi nekaj že naredila v tej smeri.
Želimo sprostiti ustvarjalne sposobnosti slovenskih državljanov ter tako ujeti standarde najbolj razvitih držav. Pri tem združujemo moči vseh ljudi »ki dobro v srcu mislijo«.Tudi to želimo vsi. Problem je le, da vidite ljudi, »ki dobro v srcu mislijo«, samo na eni strani. Glede na dejanja, tvite, govore in opazke članov vlade iz SDS in njenih prisklednikov, pa ne vidim kaj veliko ljudi »ki dobro v srcu mislijo«..
Kolega, verjamem, da se v poplavi postov na forumu, kaj spregleda.
Ko boš uspel, prosim, če bi lahko elaboriral, hvala.
forum.finance.si/?m=...266&single
Nekako se mi upira misel, da tvoji zapisi nimajo podlage v preverjenih faktih in potemtakem zgolj manipuliraš.
forum.finance.si/?m=...266&single
Nekako se mi upira misel, da tvoji zapisi nimajo podlage v preverjenih faktih in potemtakem zgolj manipuliraš.
[denac]Opravičujem se. Upam, da ti dostojanstvo dovoljuje sprejeti opravičilo podleža in barabe. Sam namreč živim po maksimi, ki jo je v teh dneh izpostavil meni drag Američan: "Compassion is the antitoxin of the soul: where there is compassion even the most poisonous impulses remain relatively harmless." Eric Hoffer
> [zois1]
> Kolega, verjamem, da se v poplavi postov na forumu, kaj spregleda. Ko boš uspel, prosim, če bi lahko elaboriral, hvala.
>
> forum.finance.si/?m=...266&single
>
> Nekako se mi upira misel, da tvoji zapisi nimajo podlage v preverjenih faktih in potemtakem zgolj manipuliraš.
Podlež!
Preglej, kdo je prvi vprašal o temm in ne podtikaj meni.
Prosim, da se opravičiš. Če seveda v svoji zagnanosti to zmoreš.
Tale je bil prvi, ki je to vnesel v to temo. Zdaj vidim, da z namenom provokacije. In ti se v svoji balkanski (neslovenski) podlosti spravljaš name. Baraba!
forum.finance.si/ind...939&single
Ob kulturnem vprašanju, ko poskušam zbrati dejstva in ko ugotovim, da se ti sklicuješ na napačna in nepreverjena (kot že rečeno, se mi upira misel, da je bil tvoj namen manipulacija), sem okvalificiran za podleža? Hvala, dragi kolega, ogromno miline premore tvoje srce :)
sporočil: 30
Zadnja sprememba: vajvi 10.02.2013 14:54
ali je to leto 1945 ali ?-podlupo.net/novice/n...ni-simboli
sporočil: 75
Zadnja sprememba: anon-310576 10.02.2013 15:16
[Gustl]Sem upošteval tvojo takratno navedbo o PR agenciji in za hec vtipkal googleanalitycs.com v google iskalnik in dobil tole googleanalitycs.com - Website Value, iz katere sem tudi črpal podatke.
> [zois1]
> > [denac]
> > > [crt]
> > > > [denac]
> > > > > [esdeesovca]
> > > > > A si vedel, da imajo finance.si sodeč po googleanalitycs.com dobre 3 % spletnih obiskovalcev iz Argentine ?!
> > > > > Jaz tega nisem vedel, sedaj ko to vem, mi je marsikateri komentar bolj jasen.
> > > >
> > > > Jaz tudi nisem vedel. Argentinski Slovenci so najboljši Slovenci na svetu, zato je to za Finance kompliment in dobra popotnica.
> > >
> > > jaz tudi nisem vedel, pa imam dostop do kompletnega delovanja strani in analitike. in tudi zdaj, ko sem sel pogledat podatke, se vedno tega nisem izvedel.
> >
> > No, nekdo je že omenil, da boste ob takem državnem trendu kmalu doživljali vse več klikanja iz tujine. Če prihajajo kliki iz tujine, ste lahko veseli. Namreč, jaz bi se tudi iz tujine "obesil" na vas, saj se mi večina slovenskih časnikov in portalov vedno bolj gabi.
>
> Jaz bi pa prav rad vedel več o teh 3% obiskovalcev finance.si. So znani še kakšni podrobnejši podatki: starostna struktura, izobrazba, morda spol?
>
> So aktivni forumaši? Morda PR agencija, o kateri je pred kratkim govoril Gustl, prihaja iz Latinske Amerike ali zgolj uporablja strežnik iz nam oddaljene dežele (forum.finance.si/?m=...18&single) _? So to morda tisti userji na zalogo (forum.finance.si/?m=...09&single) _?
Ma prej se mi niti ni zdelo vredno odgovarjat, ampak ker vidim, da se neka izjava anonimneža na forumu hitro nekritično vzame kot fakt, naj povem:
- Spletna stran googleanalitycs.com ali googleanalytics.com, po kateri naj bi imeli 3% obiska iz Argentine, sploh ne obstaja
- Google Analytics pa nam pravi, da je promet iz Argentine 0.02%, Argentina pa je pri državah, od koder dostopajo do nas, na 38. mestu.
www.websitelooker.co...finance.si
Danes se je obisk iz Argentine zmanjšal na 1,6 %. Nazadnje je pa bil 3 %.
LP
sporočil: 3.275
Zadnja sprememba: anon-295127 10.02.2013 15:20
[pinpingvin]No, tole je pa eno klasično slinjenje in mahanje z repkom (brezrbteničarji, press)
Spoštovani gospod Mussomelli
Hvala gospod Mussomelli
sporočil: 14.015
[BOR]Stvar je pravzaprav precej simpl in nekdo, ki pride od zunaj in ni del naših igric in spopadov lahko hiro ugotovi, koliko je pri nas ura.
Izredna, pozitivna izjava Mussomelija.
Vsaka čast!
sporočil: 402
[esdeesovca]Torej ta stran le obstaja.
> [Gustl]
> > [zois1]
> > > [denac]
> > > > [crt]
> > > > > [denac]
> > > > > > [esdeesovca]
> > > > > > A si vedel, da imajo finance.si sodeč po googleanalitycs.com dobre 3 % spletnih obiskovalcev iz Argentine ?!
> > > > > > Jaz tega nisem vedel, sedaj ko to vem, mi je marsikateri komentar bolj jasen.
> > > > >
> > > > > Jaz tudi nisem vedel. Argentinski Slovenci so najboljši Slovenci na svetu, zato je to za Finance kompliment in dobra popotnica.
> > > >
> > > > jaz tudi nisem vedel, pa imam dostop do kompletnega delovanja strani in analitike. in tudi zdaj, ko sem sel pogledat podatke, se vedno tega nisem izvedel.
> > >
> > > No, nekdo je že omenil, da boste ob takem državnem trendu kmalu doživljali vse več klikanja iz tujine. Če prihajajo kliki iz tujine, ste lahko veseli. Namreč, jaz bi se tudi iz tujine "obesil" na vas, saj se mi večina slovenskih časnikov in portalov vedno bolj gabi.
> >
> > Jaz bi pa prav rad vedel več o teh 3% obiskovalcev finance.si. So znani še kakšni podrobnejši podatki: starostna struktura, izobrazba, morda spol?
> >
> > So aktivni forumaši? Morda PR agencija, o kateri je pred kratkim govoril Gustl, prihaja iz Latinske Amerike ali zgolj uporablja strežnik iz nam oddaljene dežele (forum.finance.si/?m=...18&single) _? So to morda tisti userji na zalogo (forum.finance.si/?m=...09&single) _?
>
>
> Ma prej se mi niti ni zdelo vredno odgovarjat, ampak ker vidim, da se neka izjava anonimneža na forumu hitro nekritično vzame kot fakt, naj povem:
>
> - Spletna stran googleanalitycs.com ali googleanalytics.com, po kateri naj bi imeli 3% obiska iz Argentine, sploh ne obstaja
>
> - Google Analytics pa nam pravi, da je promet iz Argentine 0.02%, Argentina pa je pri državah, od koder dostopajo do nas, na 38. mestu.
Sem upošteval tvojo takratno navedbo o PR agenciji in za hec vtipkal googleanalitycs.com v google iskalnik in dobil tole googleanalitycs.com - Website Value, iz katere sem tudi črpal podatke.
LP
sporočil: 61
Gospod se dokaj odmevno ukvarja s kidanjem po državi gostiteljici -
pločnik ob njegovi rezidenci pa zaman čaka na lopato...
Zadnja sprememba: anon-295127 10.02.2013 17:02
[denac]Mar res ne poznate nobenega sramu?
> [Efektfirma]
> Tipičen jugoslovanski kolaborant.
In tipičen "zgodovinar", ki nikakor ne bo priznal resnice, da so k nam razklanost, razdeljenost, izključevalnost in sovraštvo vnesli komunisti z OF in revolucijo.
sh.wikipedia.org/wik...%BEman.jpg
sporočil: 5.457
[kirman69]
> [pinpingvin]
> Spoštovani gospod Mussomelli
> enkrat v bodočnosti bo v srcu te države
> stal spomenik tebi v čast
> Ogromno si za Slovenijo naredil
> in upamo, da to še ni vse
> Hvala gospod Mussomelli
No, tole je pa eno klasično slinjenje in mahanje z repkom (brezrbteničarji, press)
brez R bteničarji ??? (zgoraj)
..................
če so te iz Srbije slučajno izgnali
ni nobene potrebe da serješ tle po naši državi
te nihče ne rabi - ali pač,
a te je kakšen podrepnik od kućena najel ???
sporočil: 448
Jenki naj se raje vpraša, kako oz. kdaj (če sploh) bo USA poplačala
svoj večmilijardni zunanji dolg!
Zadnja sprememba: anon-295127 10.02.2013 18:45
[pinpingvin]majerizmi, da te kap. Ej čuks, a te je kak srb naredil, da si tako nesrečen? ;)
> [kirman69]
> > [pinpingvin]
> > Spoštovani gospod Mussomelli
> > enkrat v bodočnosti bo v srcu te države
> > stal spomenik tebi v čast
> > Ogromno si za Slovenijo naredil
> > in upamo, da to še ni vse
> > Hvala gospod Mussomelli
>
> No, tole je pa eno klasično slinjenje in mahanje z repkom (brezrbteničarji, press)
brez R bteničarji ??? (zgoraj)
..................
če so te iz Srbije slučajno izgnali
ni nobene potrebe da serješ tle po naši državi
te nihče ne rabi - ali pač,
a te je kakšen podrepnik od kućena najel ???
ps: čudno, da še nisi v argentini... :)
Zadnja sprememba: anon-295127 10.02.2013 18:47
[denac]odgovor na moje prejšnje vprašanje: ne, nimate prav nobenega sramu! In danes bi nas prav tako prodali prvemu okupatorju, kot ste to storili takrat!!
> [kirman69]
> > [denac]
> > > [Efektfirma]
> > > Tipičen jugoslovanski kolaborant.
> >
> > In tipičen "zgodovinar", ki nikakor ne bo priznal resnice, da so k nam razklanost, razdeljenost, izključevalnost in sovraštvo vnesli komunisti z OF in revolucijo.
>
> Mar res ne poznate nobenega sramu?
>
> sh.wikipedia.org/wik...%BEman.jpg
Leta 1941, jeseni, so začeli komunisti neusmiljeno pobijati Slovence v Ljubljanski pokrajini, da bi s tem brutalnim terorjem vzpodbudili odpor proti njim, oziroma, da bi s tem brutalnim terorjem ustanovili "belo garado", ki je bila pogoj za izvedbo komunistične revolucije.
Sramu niso poznali komunisti, ki so poleg Italijanov, Nemcev in Madžarov, torej v pogojih tuje okupacije, s pobijanji in z revolucijo napadli svoj lasten narod.
Ne samo sram in sramota, to je bil zločin proti lastnemu narodu in strahotna veleizdaja lastnega naroda.
Vse ostalo je samo POSLEDICA prvotne veleizdaje komunistov in napada na lasten narod, ko še nikjer ni bilo nobenih "izdajalcev".
Zadnja sprememba: anon-295127 10.02.2013 19:02
[denac]Ja? To pa ne drži! Sicer sem jaz s solatarjem in PS zaključil takoj po KPK poročilu! Ti pa.... hja, firer je pač firer, tako danes, kot tedaj... :))
> [kirman69]
> > [denac]
> > > [kirman69]
> > > > [denac]
> > > > > [Efektfirma]
> > > > > Tipičen jugoslovanski kolaborant.
> > > >
> > > > In tipičen "zgodovinar", ki nikakor ne bo priznal resnice, da so k nam razklanost, razdeljenost, izključevalnost in sovraštvo vnesli komunisti z OF in revolucijo.
> > >
> > > Mar res ne poznate nobenega sramu?
> > >
> > > sh.wikipedia.org/wik...%BEman.jpg
> >
> > Leta 1941, jeseni, so začeli komunisti neusmiljeno pobijati Slovence v Ljubljanski pokrajini, da bi s tem brutalnim terorjem vzpodbudili odpor proti njim, oziroma, da bi s tem brutalnim terorjem ustanovili "belo garado", ki je bila pogoj za izvedbo komunistične revolucije.
> > Sramu niso poznali komunisti, ki so poleg Italijanov, Nemcev in Madžarov, torej v pogojih tuje okupacije, s pobijanji in z revolucijo napadli svoj lasten narod.
> > Ne samo sram in sramota, to je bil zločin proti lastnemu narodu in strahotna veleizdaja lastnega naroda.
> >
> > Vse ostalo je samo POSLEDICA prvotne veleizdaje komunistov in napada na lasten narod, ko še nikjer ni bilo nobenih "izdajalcev".
>
> odgovor na moje prejšnje vprašanje: ne, nimate prav nobenega sramu! In danes bi nas prav tako prodali prvemu okupatorju, kot ste to storili takrat!!
Kdo ni imel nobenega sramu in ga še danes nima (Slovence in Slovenijo hočejo prodati srbski mafiji), sem napisal in opisal v prejšnjem postu.
Sprenevedavček!
sporočil: 13.648
[esdeesovca]Ti podatki se vlecejo z www.alexa.com
> [Gustl]
> > [zois1]
> > > [denac]
> > > > [crt]
> > > > > [denac]
> > > > > > [esdeesovca]
> > > > > > A si vedel, da imajo finance.si sodeč po googleanalitycs.com dobre 3 % spletnih obiskovalcev iz Argentine ?!
> > > > > > Jaz tega nisem vedel, sedaj ko to vem, mi je marsikateri komentar bolj jasen.
> > > > >
> > > > > Jaz tudi nisem vedel. Argentinski Slovenci so najboljši Slovenci na svetu, zato je to za Finance kompliment in dobra popotnica.
> > > >
> > > > jaz tudi nisem vedel, pa imam dostop do kompletnega delovanja strani in analitike. in tudi zdaj, ko sem sel pogledat podatke, se vedno tega nisem izvedel.
> > >
> > > No, nekdo je že omenil, da boste ob takem državnem trendu kmalu doživljali vse več klikanja iz tujine. Če prihajajo kliki iz tujine, ste lahko veseli. Namreč, jaz bi se tudi iz tujine "obesil" na vas, saj se mi večina slovenskih časnikov in portalov vedno bolj gabi.
> >
> > Jaz bi pa prav rad vedel več o teh 3% obiskovalcev finance.si. So znani še kakšni podrobnejši podatki: starostna struktura, izobrazba, morda spol?
> >
> > So aktivni forumaši? Morda PR agencija, o kateri je pred kratkim govoril Gustl, prihaja iz Latinske Amerike ali zgolj uporablja strežnik iz nam oddaljene dežele (forum.finance.si/?m=...18&single) _? So to morda tisti userji na zalogo (forum.finance.si/?m=...09&single) _?
>
>
> Ma prej se mi niti ni zdelo vredno odgovarjat, ampak ker vidim, da se neka izjava anonimneža na forumu hitro nekritično vzame kot fakt, naj povem:
>
> - Spletna stran googleanalitycs.com ali googleanalytics.com, po kateri naj bi imeli 3% obiska iz Argentine, sploh ne obstaja
>
> - Google Analytics pa nam pravi, da je promet iz Argentine 0.02%, Argentina pa je pri državah, od koder dostopajo do nas, na 38. mestu.
Sem upošteval tvojo takratno navedbo o PR agenciji in za hec vtipkal googleanalitycs.com v google iskalnik in dobil tole googleanalitycs.com - Website Value, iz katere sem tudi črpal podatke.
LP
Ni uporabno za podrobno analizo. Imajo resne tezave s pomanjkanjem podatkov, vzorcijo namrec zgolj na podlagi uporabnikov, ki si instalirajo njihovo orodno vrstico. Na samih spletnih straneh nimajo piskotkov.
sporočil: 13.648
[mujahedin]Pa dobr, kaj res ne znate sami ugotovit, ali neka spletna stran obstaja ali ne?
> [esdeesovca]
> > [Gustl]
> > > [zois1]
> > > > [denac]
> > > > > [crt]
> > > > > > [denac]
> > > > > > > [esdeesovca]
> > > > > > > A si vedel, da imajo finance.si sodeč po googleanalitycs.com dobre 3 % spletnih obiskovalcev iz Argentine ?!
> > > > > > > Jaz tega nisem vedel, sedaj ko to vem, mi je marsikateri komentar bolj jasen.
> > > > > >
> > > > > > Jaz tudi nisem vedel. Argentinski Slovenci so najboljši Slovenci na svetu, zato je to za Finance kompliment in dobra popotnica.
> > > > >
> > > > > jaz tudi nisem vedel, pa imam dostop do kompletnega delovanja strani in analitike. in tudi zdaj, ko sem sel pogledat podatke, se vedno tega nisem izvedel.
> > > >
> > > > No, nekdo je že omenil, da boste ob takem državnem trendu kmalu doživljali vse več klikanja iz tujine. Če prihajajo kliki iz tujine, ste lahko veseli. Namreč, jaz bi se tudi iz tujine "obesil" na vas, saj se mi večina slovenskih časnikov in portalov vedno bolj gabi.
> > >
> > > Jaz bi pa prav rad vedel več o teh 3% obiskovalcev finance.si. So znani še kakšni podrobnejši podatki: starostna struktura, izobrazba, morda spol?
> > >
> > > So aktivni forumaši? Morda PR agencija, o kateri je pred kratkim govoril Gustl, prihaja iz Latinske Amerike ali zgolj uporablja strežnik iz nam oddaljene dežele (forum.finance.si/?m=...18&single) _? So to morda tisti userji na zalogo (forum.finance.si/?m=...09&single) _?
> >
> >
> > Ma prej se mi niti ni zdelo vredno odgovarjat, ampak ker vidim, da se neka izjava anonimneža na forumu hitro nekritično vzame kot fakt, naj povem:
> >
> > - Spletna stran googleanalitycs.com ali googleanalytics.com, po kateri naj bi imeli 3% obiska iz Argentine, sploh ne obstaja
> >
> > - Google Analytics pa nam pravi, da je promet iz Argentine 0.02%, Argentina pa je pri državah, od koder dostopajo do nas, na 38. mestu.
>
> Sem upošteval tvojo takratno navedbo o PR agenciji in za hec vtipkal googleanalitycs.com v google iskalnik in dobil tole googleanalitycs.com - Website Value, iz katere sem tudi črpal podatke.
>
> www.websitelooker.co...finance.si
>
>
> Danes se je obisk iz Argentine zmanjšal na 1,6 %. Nazadnje je pa bil 3 %.
>
> LP
Torej ta stran le obstaja.
Stran googleanalitycs.com ne obstaja, je zgolj redirect na stran od Google Analytics, ki je za posameznike neuporabna, saj se ne morejo logirat brez dovoljenja adminov.
sporočil: 3.976
[dob]In če je v torrentu premalo seederjev, tudi slovensko preklinja.
Also spracht nekdo, ki v slovenskih kavbojkah sedi pred slovenskim računalnikom in iz slovenskih torentov dol pobira slovenske filme.
sporočil: 30.643
[denac]Kot naprimer... kaj? Neposlušnosti in nespoštovanje do tvojih verskih čustev?
Moji "firerji" so antitotalitaristi. Ker smo živeli v komunizmu, predvsem antikomunisti.
Dovolj sem doživel, da sem upravičen do takega stališča.
[denac]
> [kirman69]
> > [denac]
> > > [kirman69]
> > > > [denac]
> > > > > [kirman69]
> > > > > > [denac]
> > > > > > > [Efektfirma]
> > > > > > > Tipičen jugoslovanski kolaborant.
> > > > > >
> > > > > > In tipičen "zgodovinar", ki nikakor ne bo priznal resnice, da so k nam razklanost, razdeljenost, izključevalnost in sovraštvo vnesli komunisti z OF in revolucijo.
> > > > >
> > > > > Mar res ne poznate nobenega sramu?
> > > > >
> > > > > sh.wikipedia.org/wik...%BEman.jpg
> > > >
> > > > Leta 1941, jeseni, so začeli komunisti neusmiljeno pobijati Slovence v Ljubljanski pokrajini, da bi s tem brutalnim terorjem vzpodbudili odpor proti njim, oziroma, da bi s tem brutalnim terorjem ustanovili "belo garado", ki je bila pogoj za izvedbo komunistične revolucije.
> > > > Sramu niso poznali komunisti, ki so poleg Italijanov, Nemcev in Madžarov, torej v pogojih tuje okupacije, s pobijanji in z revolucijo napadli svoj lasten narod.
> > > > Ne samo sram in sramota, to je bil zločin proti lastnemu narodu in strahotna veleizdaja lastnega naroda.
> > > >
> > > > Vse ostalo je samo POSLEDICA prvotne veleizdaje komunistov in napada na lasten narod, ko še nikjer ni bilo nobenih "izdajalcev".
> > >
> > > odgovor na moje prejšnje vprašanje: ne, nimate prav nobenega sramu! In danes bi nas prav tako prodali prvemu okupatorju, kot ste to storili takrat!!
> >
> >
> > Kdo ni imel nobenega sramu in ga še danes nima (Slovence in Slovenijo hočejo prodati srbski mafiji), sem napisal in opisal v prejšnjem postu.
> > Sprenevedavček!
>
> Ja? To pa ne drži! Sicer sem jaz s solatarjem in PS zaključil takoj po KPK poročilu! Ti pa.... hja, firer je pač firer, tako danes, kot tedaj... :))
Kaj ti storiš, je nepomembno. Pomembno je, kaj storijo tvoji komunistični prijateljčki: pomiloščajo narkodilerje, pred sodiščem jih operejo vsake krivde in izpustijo ter še nadalje nekam lezejo svojim mafijskim prijateljem na Balkanu.
Več informacij o tem, dobiš na tem forumu.Tvoj majer je šel putinu in ne jaz, niti -komunstični prijateljčki- In kaj misliš, sta se putka in majer menila samo in zgolj o plinovodih? Te tipe so pač MORALI pomilostiti. Šlo je za 100 milio ojrov na teden, profit srbsko-ruske narko naveze pa se meri v milijardah. Ti sedaj postaja kaj bolj jasno?
Žalostno, da te šele KPK zdrami, jaz že dolgo tule pišem, da je Janković najnevarnejši človek v Sloveniji. Zaradi povezav, ki sem jih opisal zgoraj.To je pohvalno in ne žalosto. Žalostno pa je, da KPK ni predramil tebe in tvojih radikalcev. Kvečjemu kontra! Priča smo bolnim grožnjam majerja in vaši podpori temu skorumpirancu.
O Janši imam svoje mnenje, ki sem ga tudi že tule zapisal. Ko bo, recimo, čez 50 let potekel embargo na arhive, bomo izvedeli čigav je. Vsekakor pa ni moj "firer".Ne blefiraj tako na debelo. Iste sorte tiči pač skup letate.
Moji "firerji" so antitotalitaristi. Ker smo živeli v komunizmu, predvsem antikomunisti.No, no. Le glej, da se ne boš vžgal.
Dovolj sem doživel, da sem upravičen do takega stališča.Kljub vsemu pa si še vedno na napačnih zaključkih.
sporočil: 28.033
[Gustl]pa page rank (ki naj bi se naceloma moral potegnit z googla, ce bi se prav) imajo zjeban. pa se kaj... skratka krneki.
Ti podatki se vlecejo z www.alexa.com
Ni uporabno za podrobno analizo. Imajo resne tezave s pomanjkanjem podatkov, vzorcijo namrec zgolj na podlagi uporabnikov, ki si instalirajo njihovo orodno vrstico. Na samih spletnih straneh nimajo piskotkov.
je pa dovolj, da laik rece "uuu kaj sem pogruntal" in vzame kot dejstvo. ker je pisalo na internetu.
Zadnja sprememba: anon-295127 10.02.2013 21:44
[denac]Tito je zgolj zgodovina in vse ima svoj konec. No, tvoja ideja pa niti ni tako slaba in lahko se mi kdaj pridružiš ;)
Lepo uživaj v Titovem Veleju. Niso mu zaman pritaknili tako ime. Pa šotor postavi pri tistem 5 metrskem "spomeniku".
www.youtube.com/watc...x9FRbeVcr0
sporočil: 28.033
[kirman69]*thumbsup*
www.youtube.com/watc...x9FRbeVcr0
sporočil: 9.830
Lincoln je že skoraj 150 let pod rušo.
* Khmm ..., tudi demokracija, svoboda in pravičnost niso več tisto, kar so bile. Pa tako lepo se je bralo o njih ...
* Khmm ..., tudi demokracija, svoboda in pravičnost niso več tisto, kar so bile. Pa tako lepo se je bralo o njih ...
sporočil: 12.861
[salto]*****
> [kirman69]
> > [salto]
> > Sočutje:
> >
> > To je sistematično študiral Jože Dežman pri žrtvah in krivcih pobojev po WW2, iz izkušenj z ljudmi in opazil, da večina komunistov NI ZMOŽNA SOČUTJA, ni zmožna obžalovanja, ni zmožna priznanja krivde. To je diagnoza sociopatov oz. psihopatov. Verjetno bi pri fašističnih in nacističnih zločincih opazili podobne značilnosti.
>
> Sočutje:
>
> Nekdaj zapiti komunist in nazovi-zgodovinar Dežman je namenoma preskočil vrstni red in v skladu z demagogijo novih gospodarjev -pozabil- najprej študirati žrtve kolaboracije in tako ni mogel opaziti, da večina nekdanjih kolaborantov NI IN NI BILA ZMOŽNA SOČUTJA, ni zmožna obžalovanja, ni zmožna priznanja krivde. To je diagnoza sociopatov oz. psihopatov. Verjetno bi pri fašističnih in nacističnih zločincih opazili podobne značilnosti.
>
> SIMPATIZERJI BELOGARDISTIČNE IZTIRJENOSTI SE ŠE VEDNO ŠOPIRIJO V MNOŽIČNIH OBČILIH IN S TEM ZAVIRAJO SPRAVO
>
> (komemorativni nagovor ob Spomeniku padlih borcev na Rojah pri Mirni, 31.10.2003)
>
> In še strokovni komentar vrhunskega psihiatra, pokojnega dr. J. Ruglja, o izdajalcih:
>
> gregec.ednevnik.si/e..._id=171467
Po mojem mnenju je Jože Dežman eden redkih komunistov, ki se mu je uspelo spreobrniti, pa še to zaradi alkoholizma, ki ga je prignal na rob smrti.
Večina komunistov so psihopati. Tako kot večina fašistov in nacistov.
Z Rugljem se večinoma strinjam glede psihiatrične stroke in ga globoko spoštujem pri zdravljenju alkoholizma in odvisnosti ( temeljna odvisnost v Sloveniji je fanatična vera v socializem, komunizem iz katere izhajajo številne patologije: alkoholizem, DELOMRZNOST, lenoba, sanjarjenje, razvajenost, prezaščitenost, luzerstvo, narkomanije, samomori, "nesreče na cesti", večkratnik bolniških, večkratnik nesreč pri delu, fanataičnost v ekstremnih in čudaških športih, ...),
dejstvo pa je, da kot smrkavec ni poznal razmer kaj se je dogajalo v LJ in na Dolenjskem kot tudi večina Slovencev ni vedela(
1. pobijanje 1.500 civilov od leta 1941 do konca 1942 ko še ni bilo niti enega izdajalca
2. pakt SZ in fašistična Nemčija traja 2 leti in je vzrok za WW2, skupni napad na Poljsko in razkosanje Poljske
3. OF ( oz. KP) psihopatsko označi za izdajalca vsakega Slovenca, ki bi se proti okupatorju boril posebej in ne pod njihovo diktatorsko komando
4. ne pozna približno nekaj 1.000 ponoči pobitih partizanov v četah ( nočne likvidacije partizanov v četah, ker jih je partija označila, da niso pravi)).
5. ne pozna nesposobnosti komunističnih vojaških voditeljev, ki so odgovorni, da je bilo med partizani od 30% do 50% več žrtev kot bi bilo treba
6. ne pozna zločinske logike komunističnih voditeljev, ki so izzivali okupatorja v vaseh z namenom, da se je okupator brutalno, psihopatsko maščeval nad nedolžnimi vaščani ( Laž-goše so samo ena od par tisočih vasi)
7. ne pozna zločinske povezanosti in izdajalskosti svojih komi tovarišev ( fašistom in Gestapu so ovajali svoje tekmece: Lovro Kuhar, Tone Tomšič, Vojko Premrl, Franc Rozman Stane, Godec v Bohinju in Tita, ki je izdal in v smrt pahnil cca 80 YUGO komunistov, večinoma na višjih pozicijah kot jo je imel takrat on)
8. Ne pozna dejstev, da se je Tito po vojni ves čas kurbirsko prodajal Američanom, da je dobival milijardne pufe
9. Rugelj je preveč globoko indoktriniran v ta boj, šel je kot pubertetnik z globokim sovraštvom do avtoritete (očeta, župnika).
Še enkrat navajam zakon: noben nacist, fašist in komunist se ne more spreobrniti iz svoje psihopatske zabetoniranosti. Vsi so imeli že v ideologiji psihopatski načrt zasužnjevanja ustvarjalnih in ropanja ustvarjalnih ( Fritzlova psihopatska logika posilstva).
Dejstvo je, da v take teroristične skrajne politične skupine vstopajo tako kot v kriminalne in mafijske združbe v glavnem psihopati. Njihova krutost pa je bila dodatno ojačana, ker so večino časa preživeli v zaporih preden so prišli na oblast.
Pa še en zgodovinski aksiom: v revolucijah pridejo s sistemom negativne selekcije na vrh najbolj brutalni, psihopatski, zločinski osebki,
1. ki nimajo nobenega strokovnega znanja za delo v miru
2. ki so delomrzni in zato blaginja družbe pade v globok poden za več desetletij po revoluciji
Rad bi prebral kaj tako elaboriranega od forumskih levičarjev, da bi jih vsaj resno jemal, če se že ne morem z njimi strinjati pa vem, da niso zmožni takih sestavkov.