Strani: 1 2 3 4 5 6

anon-124452 sporočil: 6.934
[#1985595] 29.01.13 14:05 · odgovor na: anon-295127 (#1985476)
Odgovori   +    3
[kirman69]
> [macon]
> > [Naiven]
> > Vsaj tukaj se strinjava. Mnogi normalni slovenci si ne zaslužijo Janšo. Si ga pa zaslužite idioti, ki ste ga izvolili.
>
> Neumen, nič bat. Boste kmalu dobili nazaj komunajzarje, mediji bodo navdušeni, skratka sama idila. Malce bo beda z denarjem in čedalje bolj ampak komiji bodo to že znali predstaviti v pravi luči. Notranji in zunanji sovražniki, ki rušijo tekovine pa prehodno obdobje pa potrpimo pa stopimo skupaj kot vse od 1945 nadalje.
>
> Saj res, kaj čakajo tvoji komunajzarji? Dovolj glasov imajo, da ga lahko stresejo kadar se jim zahoče. Aja, potem sploh ne vedo, kaj bi. Ja, kaj bi otročji rdeči fašistki in nesposobni debili radi?
Orto neoliberal desnjakarju, ki sliši na nick macon in njemu podobnim kekcem! Tukaj ne potrebujemo niti komunajzerjev, niti trojke!! Potrebujemo pravno državo in pošteno plačilo za pošteno delo!!! Enough clear?
Ivan Janez Janša in njegova SDS sta umetno razdelila Slovence na tiste, ki podpirajo njega in SDS, ter vse druge, ki so komunisti.

VSE IZ LAKOTE PO ABLASTI TEGA PSIHOPATA.

Boga Slovenija.
[#1985597] 29.01.13 14:07 · odgovor na: (#1985587)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: anon-124452 29.01.2013 14:08
[denac]
> [kirman69]
> > [denac]
> > > [tk229279]
Ponosen sem, da sem "bel". Pika.
Izdajalci nikdar niso bili vredni več, kot da jih pes poščije. Pika.
foore sporočil: 12.753
[#1985600] 29.01.13 14:07 · odgovor na: anon-295127 (#1985470)
Odgovori   +    1
[kirman69]
> [denac]
> > [tk229279]
> Takim bi še moj papagaj rekel, da so neumni.

Ubogi ta papagaj! Ubožca tičjega pa res lahko naflancaš, kadar hočeš. In sigurno je bele barve, knede... :)
Al si ga zamrznil, pa vidiš belo barvo....je preveč trd in neuporaben kaj.....bela barva je pa res za nekatere hudič, rajši imajo rudečo barvo, da zgledajo, kot da bi bili hudički, ki so rdeče barve.....
[#1985614] 29.01.13 14:14 · odgovor na: macon (#1985564)
Odgovori   +    3
[macon]
> [gsavli]
> > [nbrane]
> > > [svjatoslav]
> Ankete so pa neusmiljene, se makarovic, ki je mogoce celo malo sfriziral anketo jansi v prid (mozak je nenazadnje v kultu zbor za republiko), ne more narediti nic drugega kot ugotoviti, da malo manj kot vsa slovenija zeli, da se jansa skida.
Sanjaj, dottore.
Ivan je že mrtva raca, odstreljen politik, ki je svoje mesto že rezerviral na smetišču zgodovine.

Kakšne ovce ste v SDS, da še takšne očitne stvari ne vidite!!!!!
foore sporočil: 12.753
[#1985646] 29.01.13 14:31 · odgovor na: (#1985638)
Odgovori   +    0
[denac]
> [kirman69]
> > [denac]
> > > [tk229279]
> > Takim bi še moj papagaj rekel, da so neumni.
>
> Ubogi ta papagaj! Ubožca tičjega pa res lahko naflancaš, kadar hočeš. In sigurno je bele barve, knede... :)

Papagaji so zelo pametni ptiči. Moj je za več razredov pametnejši od tebe.
Pa ne zato, ker je bel, njegov pa rdeč.....

Kdaj bomo bolj pametni in se med sabo začeli tudi spoštovati.....Vem rekel boš, da govoriš o papagaju....potem imaš pa lahko prav, saj so rdeči in beli in pofarbani, pa so lahko enako pametni.....
[#1985685] 29.01.13 14:53 · odgovor na: (#1985648)
Odgovori   +    2
[denac]
> [yuslocan]
> > [denac]
> > > [kirman69]
> > > > [denac]
> > > > > [tk229279]
>
> > Ponosen sem, da sem "bel". Pika.
>
> Izdajalci nikdar niso bili vredni več, kot da jih pes poščije. Pika.

Izdajalci so pri nas nastali šele z nošenjem jugozastav in slik enonogega. In to v samostojni Republiki Sloveniji. In seveda, imaš prav. Niti tega niso vredni, da jih pes poščije!
Prej ni bilo nobenih izdajalcev. Pika.
Nič bat:

Tudi ti nisi vreden več, kot da te pes poščije! Pika.
anon-125654 sporočil: 65
[#1985703] 29.01.13 15:07
Odgovori   +    2
To sporočilo je izbrisal avtor (18.08.2014 08:59)
anon-293403 sporočil: 1.283
[#1985713] 29.01.13 15:11 · odgovor na: (#1985506)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-293403 29.01.2013 15:21
[denac]
> [kwadogaja]
> > [denac]
> > > [kwadogaja]
> > > > [denac]
> > > > > [tk229279]
> > > > > 1.-Tito ni dobil vojne, niti ne politkomisarji in vojaški poveljniki, še najmanj so vojno dobili navadni partizani. Vojno so dobili zavezniki!
> > > >
> > > > Vem, vem. Forumašu, ki je izpod vsakega nivoja sem moral odgovoriti na njegovem nivoju.
> > > > Poleg tega je bila Slovenija zadnje tuje ozemlje, ki ga je zapustil nemški vojak. In to po kapitulaciji Nemčije.
> > > > Da je tito karšenkoli zmagovalec, je samo nabijanje. Najhuje pa nabijajo kreteni (ti pa zares nimajo niti kančka možganov), ki trdijo, da bi pri nas govorili nemško, če ne bi bilo tita. Takim bi še moj papagaj rekel, da so neumni.
> > >
> > > Tito, da je zmagovalec, to lahko trdijo le opranoglavi komunajzerji, saj se je skupaj z rusi umikal pred zmagovito nemško armado in še posebej pred hrabrimi, herojskimi slovenskimi domobranci, ki so tej rdeči zveri ravno tukaj zadali smrtni udarec, skupaj z dobrimi zavezniki kot so angleži in američani, nje kalimeroti.
> >
> > Če bi bil tito pošten, bi na Terazijah postavil velik spomenik Hitlerju. Le on mu je omogočil izvedbo revolucije v Jugoslaviji, dosmrtno oblast in tiranijo nad lastnimi narodi.
>
> Če bi bil JJ pošten bi v Grosuplju postavil spomenik JNA, saj mu je ta omogočila..., nje kalimero.

Imamo kar dovolj spomenikov slovenske nespameti okoli parlamenta in vladnega poslopja (revoluciji, Kardelju, Rozmanu, Kidriču).
Tam morajo ostati za vedno, v opomin Slovencem, česa se ne sme.
Ja v opomin kalimerotom, da se jim počupa perje če preveč kokodakajo in nekontrolirano serjejo po Sloveniji, nje kalimeroti.
najobj sporočil: 33.238
[#1985730] 29.01.13 15:29 · odgovor na: anon-304508 (#1984461)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 29.01.2013 15:32
[kastigar1]
Večinski volilni sistem je uspel na referendumu a so levi poslanci z večino šli v spremembo ustave čeprav jim je ustavno sodišče dvakrat ali trikrat naložilo-parlamentarcim , da morajo potrditi v parlamentu voljo ljudstva. Izigrali so voljo ljudstva! Če te pa še kaj zanima pa si preberi kakšnega Alan forda.
... trt, mrt, smrt bi rekel dobri stari Grunf, če bi imel priliko prebrati tvoje modre misli ...

P.S.: res mi ni jasno, zakaj se janšajzerji bojite še enega referenduma o večinskem volilnem sistemu, če pa je bil enkrat že izglasovan, pa so takrat, kot praviš, levi poslanci izigrali voljo ljudstva ... jebiga, ni vrag, da ne bi bil referendum o večinskem volilnem sistemu izglasovan še enkrat, če pa je sam Janez rekel, da se s spremembo volilnega sistema, ki jo predlagajo, strinja večina ljudi ... pizda, pa valjda res ne verjameš, da bo levim poslancem uspelo še enkrat izigrati voljo ljudstva, ha ? ... evo, ampak kaj pa, če sem malo žleht in te vprašam, če levim poslancem volje ljudstva tokrat sploh ne bo treba izigrati, ker so se vmes razmere bistveno spremenile in je s svojimi ciničnimi in zaničljivimi izjavami o vseh ljudeh, ki njemu v čisto vseh rečeh absolutno ne sledijo - tota zadnja izjava tukaj zgoraj o KPK, ki jo je primerjal z novinarjem dupleškega časopisa in ženo tajkuna, je le ena izmed njih - vašemu Janezu uspelo podreti vse mostove in morebitne možnosti za kakršnokoli sodelovanje, pa je Janez zdaj pač prisiljen zaigrati oziroma zablefirati na edino karto, s katero bi se mogoče kdaj še lahko po demokratični poti povzpel na oblast, ker namreč samo v kakšni čudni volilni aritmetiki večinskega volilnega sistema, bi Janezu s svojo tretjino neverjetno homogeniziranih in neizmerno zvestih sledilcev lahko uspelo zavladati njemu in edino njemu samemu brez nadležnih koalicijskih dvomljivcev izvoljenih od preostalih dveh tretjin slovenskih volilcev proporcionalnega volilnega sistema, ki pa jih je z zadnjimi meni nepojmljivimi in nerazumljivimi izpadi čisto vse itak že nepovratno izgubil ... ja, verjamem pa, da je vam fanatičnim janšajzerjem lažje sanjati o neuresničenih mitih iz čisto nekih drugih cajtov in blefirati sami sebe, kot pa da bi nova dejstva z referendumom preverili v realnosti novih cajtov in za katera ste s svojim paranoičnim iskanjem in izključevanjem vseh in vsakogar, ki vam kakorkoli ne paše, več kot zaslužni vi sami, pa če si to priznate ali ne ...
anon-295127 sporočil: 3.275
[#1985886] 29.01.13 17:17 · odgovor na: (#1985638)
Odgovori   +    2
[denac]
> [kirman69]
> > [denac]
> > > [tk229279]
>
> Ubogi ta papagaj! Ubožca tičjega pa res lahko naflancaš, kadar hočeš. In sigurno je bele barve, knede... :)

Papagaji so zelo pametni ptiči. Moj je za več razredov pametnejši od tebe.
ne glej se no v ogledalo, ko govoriš s papagajčkom.
[#1985892] 29.01.13 17:22 · odgovor na: (#1985587)
Odgovori   +    2
[denac]
> [kirman69]
> > [denac]
> > > [tk229279]
>

Ponosen sem, da sem "bel". Pika.
Bravo, bravo, kar tako naprej! Se zna narediti, da bodo zopet pridrdrali kakšni okupatorčki v to deželico in takrat se boš lahko pokorno izkazal. Kako kaj spiski, že narejeni?
[#1985900] 29.01.13 17:30 · odgovor na: macon (#1985525)
Odgovori   +    1
[macon]
> [kirman69]
> > [macon]
> > > [Naiven]
> > > Vsaj tukaj se strinjava. Mnogi normalni slovenci si ne zaslužijo Janšo. Si ga pa zaslužite idioti, ki ste ga izvolili.
> >
> > Neumen, nič bat. Boste kmalu dobili nazaj komunajzarje, mediji bodo navdušeni, skratka sama idila. Malce bo beda z denarjem in čedalje bolj ampak komiji bodo to že znali predstaviti v pravi luči. Notranji in zunanji sovražniki, ki rušijo tekovine pa prehodno obdobje pa potrpimo pa stopimo skupaj kot vse od 1945 nadalje.
> >
> > Saj res, kaj čakajo tvoji komunajzarji? Dovolj glasov imajo, da ga lahko stresejo kadar se jim zahoče. Aja, potem sploh ne vedo, kaj bi. Ja, kaj bi otročji rdeči fašistki in nesposobni debili radi?
>
> Orto neoliberal desnjakarju, ki sliši na nick macon in njemu podobnim kekcem! Tukaj ne potrebujemo niti komunajzerjev, niti trojke!! Potrebujemo pravno državo in pošteno plačilo za pošteno delo!!! Enough clear?

Lepo, da je komije strah trojke. Šiba bo pomagala, da bo komunajzarska ovca spregledala, vsaj del njih.

Ja, sirota brezmožganka, pravne države in poštenega plačila ni ravno zaradi tvojih komunajzarjev, ki so vsepovsod. Dokler bodo, ne bo ne pravne države ne poštenega plačila, comprende?
No, vsaka šiba ima dva konca, zato se nikar ne duvaj preveč. Vaši že večni in popolnoma debilni izgovori na komunajzarje vam lopovom pokvarjenim kmalu ne bodo več pomagali.
anon-255689 sporočil: 1.111
[#1986285] 29.01.13 23:45 · odgovor na: anon-15715 (#1984522)
Odgovori   +    0
Ja, ne more biti vsak pravnik, ker še med pravniki mrgoli butcev, ki brejo v zakonu tisto kar jim paše, med laiki pa je norost še bolj razširjna. In takile preberejo kakšno vrstico, ne verjamemda razumeš ZVCP in JRM!

Strani: 1 2 3 4 5 6

vm-kiva