Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Virant: Koalicijo je zrušil Janez Janša
sporočil: 1.678
Virant glede na to kar ste zakuhali bi vas najraje tikal. Ste pa
čisto popolni politični amater in plačanec. Prepričan sem, da boste
kmalu dajali odgovor. Ne boste mirno spali kot ni niti Juda
Iškarjot. On se je celo obesil.
sporočil: 2.361
[dorki22]Tokrat se pa strinjam. Plus.
Mislim, da je bolj potrebno širiti ideje liberalizma v tej žalosti od lažne enakosti za ceno prihodnosti. Vse razen dolgoročnega optimizma je čisto politikanstvo!
Največji argument proti prostemu trgu je nazadnje bil ta, da prosti trg hodi v službo, in potem finančno nagrajuje barabe. Glej koliko maneverskega prostora imamo, pa nobene kooperacije? Zaradi pikic in progic mogoče? Sam mislim, da ja.
Kaj DL potrebuje, bodo vedli najbolje oni sami, tako kot je npr. SDS podprl Janšo - njihova stvar. Jaz lahko komentiram samo narod kot celoto, to je trenutno edina formalna skupina, katere član sem.
Lp
sporočil: 2.904
[vojc17]Tudi meni je žal predvsem zaradi obeh ministrov, ne vem v kakšni koaliciji bo Šuštrešič lahko realiziral projekt slabe banke in holdinga. Barabe, ki so talale in prejemale kredite na lepe oči si lahko oddahnejo. Za takšne pa se zgleda tudi borijo protestniki.
Pličaniča in Šušteršiča mi je zelo žal. Osebno vama izrekam pohvale za vajino delo, za drugega sem že vedel, ker ga poznam, prvi pa je z delom povsem spremenil moje začetno mnenje in dokazal, da je težave sodstva dobro razumel in jih začel reševati.
Upam, da tehtno premislita vsako odločitev in se spomnita predvsem na državljane, ki jih na koncu predstavljata. Všeč mi je bil tudi vajin karakter, saj sta se izkazala kot skromna, delovna, strokovna in nenastopaška. Ne pasti v politikantske igre Viranta, ker vaju bo to potopilo, osebno in profesionalno. To je vse, kar bi vama rekel in želel uspešno delo. Upam v nadaljevanje zdajšnjega dela seveda. DL je zame in za mnoge zgodovina, ljudje, posamezniki pa boste ostali.
sporočil: 12.753
Zadnja sprememba: foore 23.01.2013 22:11
Sam se pa sprašujem, da dejansko Virant sploh ni povedal, kje je
vzrok in zakaj mora koalicija pasti..-Dejstvo je, da ne more pravno formalno pasti, če Virant ukaže JJ, da naj odstopi iz vlade, ta pa pravi, da ne bo....
-Ker v KPK poročilu ni napisano, še več mu sodišče JJ, kot Jankoviću ni dokazalo krivde, se pravi po ustavi nista še nič kriva, se pravnoformalno Virant ne more sklicevat, da mora koalicija pasti....
-Ker sodišče še ni izdalo odločbe tako za Jankovića in JJ se Virant ne more sklicevati, da je koalicija padla oziroma mora pasti
-Tudi člani DL nimajo nobenih argumentov, da lahko rečejo, da je koalicija padla oziroma mora pasti....
-Če Virant ne želi več delati v vladi mora dati vlogo, da ne želi več sodelovati in na njegovo mesto pride drugi človek stranke dl, ki stopa v vlado.....enako velja za ostale člane oziroma parlamentarce...če ne žilijo več sodelovati morajo odstopiti in se jih zamenja z novimi člani..
-Glavno dejstvo je pa, pravnoformalno mora stranka DL z Virantom imeti oprijemljiv dokaz, zakaj po zakonu morajo odstopiti...
-Ne more se pa izstopiti pravnoformalno brez argumentov, ker je to rekel VIRANT..
Tudi DESUS, kot SLS ne morejo reči, vlada je padla...pokažite argumente in prava dejstva, da pravno formalno zadostijo, da lahko vlada pade.......
Tako vlada dejansko še ni pravnoformalno padla, ker ni osnov in pravih argumentov.....
Upam, da bo zaradi pravnoformalne luknje JJ ukrepal, zamenjal predsednika DZ, zamenjal poslance, in če jih ne bo, se bo upoštevalo pri glasovanju, da parlament ni popoln in še v nadalnje bo lahko koalicija vladala in na polno delala, da izplavamo iz krize.....
-
sporočil: 122
NAJ KAR HITRO ODSTOPI POSEBNO NESPOSOBNI *ŠUŠTAR*. TAKO SLABEGA IN
LAŽNIVEGA MINISTRA ŠE SLOVENIJA NI IMELA!TUDI Z MANJŠINSKO VLADO BO
JANŠA BOLJŠI DELAL KOT Z VIRANTOM.
sporočil: 419
Virant ,,ha je javnemu sektorju za casa prve JJ jeve vlade tako
zvisal place
, da jih sedaj ko je kriza nocejo nizati :.in ON GRE VEN KAO SVETNIK7
Ulica se je pravzaprav zgodila danes zaradi VIRANTOVE politike do JAVNEGA SEKTORJA
Virant v tem mandatu izsiljuje Jankovica in JJja kot mala stranka z prgiscem volilcev, samo zato ker ima tistih nekaj glasov ,ki zagotavljajo vecino IN IZSILI NEOLIBERALEN MODEL VARCEVANJA po MODELU SUSTERSICA ..proti kateremo sedaj VSI VRESCIJO ....A glej ga zlomka VIRANT JE SVETNIK :::ZA VSE JE KRIV JANSA ..
Ce bi se odlocil za JAnkoviča kot mandatarja ; Bi imeli ISTO POLITIKO in SUSTERSICA za Ministra ..saj je ta pogoj JAnkovic sprejel --
Ne vem kdo nas ima tukaj VSE za NORCA
Zame je Virant MORALNO OPORECEN ; ker je svoji vladi ZABIL KLIN V HRBET s svojim svetohlinskim svetniskim kao MORALNIM nastopastvom .
Ce bi si ne hitel prati roke In nebi DAJAL ULTIMATOV , tistim , ki jim niti do
kolen ne seze in bi se obnasal FER ..Bi morda bilo drugace .. TAKO pa gleda samo
in edinole na svojo svetohlinsko RIT
Ja Virant se dela lepega ; toda povejte mi KDO GA BO SE HOTEL V KAKO KOALICIJO
VIRANT je kot Atomska bomba skrita za JApi obrazkom ..
Morda bo pa nagrajen za svoje delo ... slej ko prej
, da jih sedaj ko je kriza nocejo nizati :.in ON GRE VEN KAO SVETNIK7
Ulica se je pravzaprav zgodila danes zaradi VIRANTOVE politike do JAVNEGA SEKTORJA
Virant v tem mandatu izsiljuje Jankovica in JJja kot mala stranka z prgiscem volilcev, samo zato ker ima tistih nekaj glasov ,ki zagotavljajo vecino IN IZSILI NEOLIBERALEN MODEL VARCEVANJA po MODELU SUSTERSICA ..proti kateremo sedaj VSI VRESCIJO ....A glej ga zlomka VIRANT JE SVETNIK :::ZA VSE JE KRIV JANSA ..
Ce bi se odlocil za JAnkoviča kot mandatarja ; Bi imeli ISTO POLITIKO in SUSTERSICA za Ministra ..saj je ta pogoj JAnkovic sprejel --
Ne vem kdo nas ima tukaj VSE za NORCA
Zame je Virant MORALNO OPORECEN ; ker je svoji vladi ZABIL KLIN V HRBET s svojim svetohlinskim svetniskim kao MORALNIM nastopastvom .
Ce bi si ne hitel prati roke In nebi DAJAL ULTIMATOV , tistim , ki jim niti do
kolen ne seze in bi se obnasal FER ..Bi morda bilo drugace .. TAKO pa gleda samo
in edinole na svojo svetohlinsko RIT
Ja Virant se dela lepega ; toda povejte mi KDO GA BO SE HOTEL V KAKO KOALICIJO
VIRANT je kot Atomska bomba skrita za JApi obrazkom ..
Morda bo pa nagrajen za svoje delo ... slej ko prej
sporočil: 8.684
In ?
DL - Demagoška lista tako zaradi lastne trme in murgelskemu hlapčevstvu postaja nevladna, nepomembna stranka. Če pride do predčasnih volitev, ki bi jih ta Zvirantova združba rada izsilila in ob tem potopila slabo banko, pa te stranke sploh ne bo več. Tudi v redu.
DL - Demagoška lista tako zaradi lastne trme in murgelskemu hlapčevstvu postaja nevladna, nepomembna stranka. Če pride do predčasnih volitev, ki bi jih ta Zvirantova združba rada izsilila in ob tem potopila slabo banko, pa te stranke sploh ne bo več. Tudi v redu.
sporočil: 4.758
Zdaj nas bodo egotripi zjebali. z obeh strani, da ne bo pomote... v
pravem trenutku so se spravili k špetiru v peskovniku.
sporočil: 12.753
[rename]
> [mikoli]
> pa še starman je tuki...edini ki je firmo rešu...
Starman se danasnje seje ni udelezil, ker pri norosti noce sodelovati.
Čudno pa je, da želi še zmeraj sodelovati v taki pokvarjeni Virantovi stranki....
[rename]ravno na to sem mislil, ko sem omenil Šušteršiča in dokončanje njegovih projektov
> Edina nevarnost je samo zakulisno dogovorjena konstruktivna nezaupnica.
sporočil: 1.066
[FIN-350140]Nazadnje, ko sem ga bral, je priporočal vazelin. Veliko vazelina...
In kaj pravi Štih?
sporočil: 1.392
Je ravnokar ''pojasnil'' na 24kur: ''Odstopil sem zato, ker niso
odstopili tisti, ki bi morali''.
DEMONSTRATIVNO JE ODSTOPIL! :-))))))) NARAVNOST ŽRTVOVAL SE JE! :-)))))))
skok na glavo v prazen bazen press
DEMONSTRATIVNO JE ODSTOPIL! :-))))))) NARAVNOST ŽRTVOVAL SE JE! :-)))))))
skok na glavo v prazen bazen press
[Nikec3]Ne bo šla DL. Niti za to nimajo jajc. Šla bo mostogradniška udba na vasi in penzjon paket.
"In potem, ko nam bo vladal Poštenjanković, bo pa ok?
Fino je met visoke moralne staandarde, če so okoli tebe kolikor toliko normalni ljudje. Včasih je pa tudi treba kaj dol požret."
Ne bo vladal Janković. DL je jasno povedala, da s partijskimi strankami ne bodo hodili v koalicijo. Torej SDS in PS odpadeta.
[Nikec3]Ne bo šla DL. Niti za to nimajo jajc. Šla bo mostogradniška udba na vasi in penzjon paket.
Fino je met visoke moralne staandarde, če so okoli tebe kolikor toliko normalni ljudje. Včasih je pa tudi treba kaj dol požret."
Ne bo vladal Janković. DL je jasno povedala, da s partijskimi strankami ne bodo hodili v koalicijo. Torej SDS in PS odpadeta.
sporočil: 268
Nekaj mora biti hudo narobe s tem človekom Virantom...
Ali je tako ambiciozen in ne ve, kje je rep, kje glava,
ali skriva hud greh in je ustrahovan....Ne more zrel
človek, študiran, delati take napake....Za seboj vlačita
trpljenje vsega naroda..........Naj delata naprej,
kakor vesta in znata!!
Ali je tako ambiciozen in ne ve, kje je rep, kje glava,
ali skriva hud greh in je ustrahovan....Ne more zrel
človek, študiran, delati take napake....Za seboj vlačita
trpljenje vsega naroda..........Naj delata naprej,
kakor vesta in znata!!
[rename]
> [> DL so napovedali podporo slabi banki, holdingu, delovni zakonodaji.... To bi torej lahko spravil JJ se pod streho.
vsaj te tri stvari naj še spravijo pod streho, upam da so toliko državotvorni, potem pa gremo lahko tudi na volitve, mogoče jeseni
sporočil: 619
Zadnja sprememba: anon-142423 23.01.2013 23:03
Virant z 8% dela to da lovi sedaj 15% ... :DJe pa Janša prav povedal zaplezal se je :D Amater ...
sporočil: 1.122
Cukjati nikoli ni bil duhovnik, bil pa je v meniškem redu in
doštudiral teologijo...... ali pa sem jaz kaj spregledala...namreč
ne najdem podatka, da bi bil posvečen v duhovnika......
sporočil: 1.195
[Bamperle]Katero stranko si imel v mislih :)
Zdaj pa počakajmo na volitve, da vidimo koliko kretenskih volilcev bo še volilo to stranko sranja.
sporočil: 3.275
[denac]Ne vem, zakaj in komu toliko blefiraš, ko pa se s tem najbolj goreče strinjaš ravno ti (slavni časi belčkarskih vojnih kuratov, press)
> [denac]
> > [tigrica2]
> > A to pomeni, da ne sme biti minister? Ne vem, ali to kje piše?
>
> Duhovniki in poklicni vojaki ne smejo sodelovati v politiki. In tako je prav.
Ker je tolko minusov. Pol se najbrž minusarji strinjajo, da bi duhovniki in poklicni vojaki (oficirji) morali delati v politiki?
[denac]
> [Tejči.]
> Cukjati nikoli ni bil duhovnik, bil pa je v meniškem redu in doštudiral teologijo...... ali pa sem jaz kaj spregledala...namreč ne najdem podatka, da bi bil posvečen v duhovnika......
Cukjati je bil župnik v Borovnici. Je jezuit. Borovnico dobro poznam.
je maševal ali bil župnik? pazi hudič se skriva v podrobnostih in že dve uri iščem kdaj naj bi bil posvečen v duhovnika pa nobenega rezultata.......
sporočil: 11
Svinja pokvarjena sprenevedava. Torej, kolegu podtaviš nogo, potem
pa rečeš - 'padel je po pločniku'. Kaj ne veš, da idajalcev ne mara
nihče, niti mafija...
VIRANT - dead man walking !
VIRANT - dead man walking !
sporočil: 618
Povedal je veliko, razen petih besed, ki bi jih moral: odstopam z
mesta predsednika vlade," pravi prvak DL Gregor Virant
Sreča da imamo še enega idiota, ki ne zna šteti in misli da je črka z beseda
Sreča da imamo še enega idiota, ki ne zna šteti in misli da je črka z beseda
sporočil: 1.637
Tako približno bi lahko bilo, ja, čeprav mogoče kakšna druga
koalicija trenutno niti ni tako slaba ideja, ker Slovenija še ni
dosegla dna, lahko pride še hujše, in ko bodo ljudje jeseni
začutili, da je pritisk postal še večji na njih, bodo janševo vlado
do takrat že spet pozabili... Potem bi bile nove volitve pravzaprav
zelo sprejemljive...
[denac]najprej si razjasni pojem duhovnik in župnik.....vključi še diakone in redovnike, pa ti bo mogoče tale zbrka malo bolj jasna.........lahko pa vprašaš ženinega sorodnika kako te stvari špilajo v RKC.......menda bo ja vedel....
> [Tejči.]
> > [denac]
> > > [Tejči.]
> > > Cukjati nikoli ni bil duhovnik, bil pa je v meniškem redu in doštudiral teologijo...... ali pa sem jaz kaj spregledala...namreč ne najdem podatka, da bi bil posvečen v duhovnika......
> >
> > Cukjati je bil župnik v Borovnici. Je jezuit. Borovnico dobro poznam.
>
>
> je maševal ali bil župnik? pazi hudič se skriva v podrobnostih in že dve uri iščem kdaj naj bi bil posvečen v duhovnika pa nobenega rezultata.......
Vsak župnik, vsak duhovnik MORA maševati.
PS
V Borovnici je spoznal svojo ženo.
PPS
Ko omenjaš posvetitev v duhovnika, sem na hitrico pogledal po netu za ženinega sorodnika, znanega duhovnika. Nikjer ne piše, kdaj je bil posvečen.
sporočil: 81
Viran izdajalec naroda si. Pohuljena baraba kot so vsi v ozadju..
očitno tudi tvojem. Če računaš da boš na novih volitvah dobil več
glasov si se uštel.
Žal mi je , da sem te podpiral
sramota
Žal mi je , da sem te podpiral
sramota
sporočil: 419
Poglejte koga bi imel za mandatarja bivsi predednik zaresa PAVEL
GANTAR
v zadnjem odstavku predlaga , da bi bil predcednik nove vlade Virant
Citat
Če bo DZ ostal brez predsednika, je vprašanje novih volitev samo vprašanje časa. In kdo bo novi predsednik vlade, če bo Državni zbor dobil novega predsednika? Odgovor je enostaven: tisti, ki je prvi odstopil zato, ker Janša in Janković tega nista hotela storiti.
Pavel Gantar @PGantar
Preberite: Domovinske igre « Zares www.zares.si/domovinske-igre/ … via @zares
Retweeted by Zares
v zadnjem odstavku predlaga , da bi bil predcednik nove vlade Virant
Citat
Če bo DZ ostal brez predsednika, je vprašanje novih volitev samo vprašanje časa. In kdo bo novi predsednik vlade, če bo Državni zbor dobil novega predsednika? Odgovor je enostaven: tisti, ki je prvi odstopil zato, ker Janša in Janković tega nista hotela storiti.
Pavel Gantar @PGantar
Preberite: Domovinske igre « Zares www.zares.si/domovinske-igre/ … via @zares
Retweeted by Zares