Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kaj je bolje: zblojenec ali lažnivec?

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-245582 sporočil: 5.963
[#1975672] 23.01.13 10:22
Odgovori   +    7
Kaj je bolje: zblojenec ali lažnivec?
---------------------------------------------
Nik oli se nisem utrujal s hijenami, beri politiki.
Sem se pa utrujal z resničnimi zblojenci in lažnivci. Kdo pa so to?
Kdo sestavlja in piše zakone? Kdo svetuje oziroma podaja strokovna mnenja? Kdo sestavlja podzakonske akte? Kdo naj bi vse to izvajal oziroma uresničeval?
JAVNI SEKTOR in JAVNA UPRAVA oziroma TISTI, KI DANES ŠTRAJKAJO. Hijene se menjujejo vsaka štiri leta. Kdo pa ostaja? JAVNI SEKTOR. In stroka je že zdavnaj ugotovila kdo je RESNIČNI KRIVEC za sranje v državi. JAVNI SEKTOR + JAVNA UPRAVA. Vse ostalo, pokvarjeni, nesposobni bankirji, pokvarjeni in nesposobni "managerji", pokvarjeni in nesposobni podjetniki, itd. ne bi mogli to postati brez podpore javnega sektorja oziroma javne uprave.

P. S. In naj ponovim. V tem javnem sektorju in javni upravi je ogromno takšnih, ki se nazivajo novinarji.

P. S. S. Ne samo v Sloveniji, ampak tudi v celotni EU je edina rešitev, da se postavi na čelo vseh nas sposobne ljudi iz gospodarstva. Da ne bo pomote. Ne na vsa mesta. Toda večina mest bi MORALA biti rezervirana za te ljudi. Ti poznajo probleme in jih znajo tudi reševati. Javni sektor in javna uprava pa naj jim bosta v/za pomoč pri tem.
anon-187668 sporočil: 5.835
[#1975683] 23.01.13 10:27 · odgovor na: ivon (#1975635)
Odgovori   +    3
[ivon]
Prvo pravilo: v politiki dejstva niso pomembna, pomembna je interpretacija dejstev. Drugo pravilo: politik je uspešen tako dolgo, dokler mu verjame dovolj volivcev.
Modri ljudje so o politikih rekli tudi tole:

"Najbolj uspešen je politik, ki najbolj pogosto reče z močnim glasom tisto, kar vsi mislijo." Theodore Roosevelt

"Vedno je najboljša politika govoriti resnico, razen če niste izjemno dober lažnivec." Jerome Klapka

"Prišel sem do zaključka, da je politika preveč resna stvar, da bi jo prepustili politikom." Charles de Gaulle
anon-191808 sporočil: 245
[#1975687] 23.01.13 10:27
Odgovori   +    3
In kdo bo "norec" ta trenutek v Sloveniji? Cerkveni govorijo o zaroti in skupnem dobrem z J.Janšo, protestniki (še) nimajo te moči, ena opozicija bi šla na volitve, ker ji ta trenutek dobro kaže, druga opozicija potiska glavo v pesek z obskurno zamrznitvijo svojega predsednika. In volilci se počutimo vedno bolj oguljofane.
anon-257273 sporočil: 137
[#1975694] 23.01.13 10:32 · odgovor na: anon-67839 (#1975227)
Odgovori   +    7
Žal smo ljudje s takimi pogledi tukaj v manjšini. Forum Financ ima nenavadno veliko vernikov, desnih (so planili na dan ob poročilu KPK) in levih...
kzupanc sporočil: 10.564
[#1975700] 23.01.13 10:35
Odgovori   +    8
Enostavno ni razloga, da bi Janša zaradi poročila KPK odstopil. Nič tako obremenilnega ni tam notri (od tistega, kar je sploh relevantno). Odstop sem si želel le zato, da bi rešili to koalicijo. Ampak res bi se bilo brez veze žrtvovati, če je Virant (pa tudi SLS in Desus) že ves čas iskal izhod.
anon-104967 sporočil: 1.542
[#1975705] 23.01.13 10:36 · odgovor na: anon-196540 (#1975471)
Odgovori   +    2
[kenguru72]
Zakaj jaz ne pristajam, da mi ena politično motivirana KPK diktira življenje in govori kaj je prav in kaj ni če pa sama nima niti kanček morale in apolitičnosti.
Tega ne boš prebral v Financah škoda:

v KPK
Končan se je zaradi politične profiliranosti Klemenčiča in Praprotnika odpovedal funkciji v KPK
21 Januar, 2013 - 18:32
Tekst: Nenad Glücks | Foto: arhiv Reporterja

Zgodba o politični okuženosti vodstva KPK se vleče že vse od imenovanje Klemenčiča na mesto predsednika komisije in Praprotnika na mesto njegovega namestnika septembra 2010. Imenoval ju je nekdanji izrazito ideološko kontaminirani predsednik Danilo Türk, kar daje že samo po sebi razlog za pomisleke o (ne)pristranskosti njegovih favoritov. Kot drugega Klemenčičevega namestnika je Türk tedaj imenoval ekonomista Jožeta Končana, ki pa se je funkciji takoj po imenovanju odpovedal.

Ob nedavnem zaključnem poročilu Komisije za preprečevanje korupcije, ki Janezu Janši in Zoranu Jankoviću očita večkratno kršitev zakonske obveznosti poročanja o premoženjskem stanju, je znova v ospredju vprašanje o politični pristranskosti KPK. Kot je znano, sta vsaj dva od treh članov iz vodstva KPK politično »okužena«.

Predsednik Goran Klemenčič je bil dve leti državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve pod vodstvom Katarine Kresal (LDS). Njegov namestnik Rok Praprotnik pa je bil v času svojega dolgoletnega novinarskega angažmaja pri Delu in Dnevniku znan po za medijskih napadih na Janšo. Po besedah nekaterih novinarskih kolegov naj bi imel Praprotnik do sedanjega premierja kar sovražen odnos. In ravno on je imel največjo vlogo pri poročilu o premoženjskem stanju Janše, saj je na KPK zadolžen za nadzor nad premoženjskim stanjem funkcionarjev.

Zgodba o politični okuženosti vodstva KPK se vleče že vse od imenovanje Klemenčiča na mesto predsednika komisije in Praprotnika na mesto njegovega namestnika septembra 2010. Imenoval ju je nekdanji izrazito ideološko kontaminirani predsednik Danilo Türk, kar daje že samo po sebi razlog za pomisleke o (ne)pristranskosti njegovih favoritov. Kot drugega Klemenčičevega namestnika je Türk tedaj imenoval ekonomista Jožeta Končana, ki pa se je funkciji takoj po imenovanju odpovedal.

»Preostala dva člana komisije sta v očeh javnosti zelo politično profilirana, zato si ne želim očitkov komisiji o naklonjenosti eni politični opciji«, je zapisal Končan v pismu Türku. Pri tem je poudaril,da pred imenovanjem ni bil seznanjen z ostalimi kandidati, sicer »bi lahko že v tisti fazi odklonil imenovanje.« Po takratnih Končanovih besedah se bodo vse odločitve komisije ocenjevale skozi prizmo dvomov o njeni nepristranskosti in integriteti. Dodal je, da ne želi delovati v organu, ki bo namesto podpore doživljal stalne očitke o politični naklonjenosti eni politični opciji. Po takšni zavrnitvi je Türk kasneje za drugega namestnika predsednika KPK imenoval dr. Liljano Selinšek, nekdanjo docentko za kazensko pravo na pravni fakulteti v Mariboru.

Posebej bode v oči Türkova obrazložitev, zakaj se je odločil za Praprotnika: »Gre za novinarja, ki je znan po svojem delu in po tem, da na svoj način predstavlja civilnodružbeni vidik, ki je potreben v primeru te komisije.« Praprotnikov civilnodružbeni vidik je toliko nepolitičen, kot je na primer nepolitičen Kučanov v društvu Forum 21.

Velja opozoriti, da lahko KPK s svojimi poročili in mnenji povzroči izredno resne politične posledice, kot se kaže zdaj, te lahko privedejo celo do razpada vlade. Zaradi tega je še posebej pomembno ne le, da komisija deluje nepristransko, pač pa da tudi daje videz nepristranskosti. Poleg dejansko nepristranskega dela je že sam videz nepristranskosti na primer osnovni standard v skladu s katerim morajo ravnati sodniki na rednih sodiščih. Dodajmo še, da imajo stranke pred sodišči že po ustavi pravico do pravnega sredstva, kar sedanje vodstvo KPK tistim, ki jih nadzoruje, odreka.

Vir Reporter

Novinar Reporterja, ki brani Janšo nikjer ne uporablja besed kot so lažnivci, zblojenost pa kljub temu mu uspe napisati tekst brez, da bi koga zmerjal. Pri Petri Sovdat in Simoni Toplak pa dobim občutek, da to pišeta zavrnjeni ljubici. Ki z ihto in sovraštvom napišeta vse, kar jima pade tisti trenutek na misel. Gospe drugič se vsedita za mizo, v CD player vstavita kakšno pomirjujočo glasbo in pišita potem pa dajta to prej komu prebrati. Lepo prosim vsaj od novinarjev pričakujem take tekste, ki ne bodo nikoga žalili. Vsem bi priporočil včerajšno oddajo na RTV SLO 3 kjer je Igor Krmelj gostil Tanka, Juršo, Prevca in Modendorferja in z umirjenim vodenjem, kjub temu pa z enakimi vatli za vse lepo vodil oddajo ne pa se zaganjal kot pes na ketni, tak je Uroš Slak. Novinarji začnite opravljati svoj posel. Na žalost opažam, da je veliko piscev forumov boljših kot vi pa ne glede ali so levo ali desno usmerjeni.

Lepo si to napisal o zavrnjenih ljubicah. Pa bi dodal še kaj o menda nenadkriljivi ženski modrosti, umirjenosti in modrosti. Predlagam, da zdaj , ko je že toliko razprav o možni novi vladi , dejansko sestavimo čisto žensko vlado. Vsega hudiča smo že imeli, pa dajmo probat še to: več, ko svet podret, se tako ne more..Ali pač?
anon-25812 sporočil: 114
[#1975706] 23.01.13 10:36
Odgovori   +    5
Če je kdo zblojen, potem je to zanesljivo atorica te kolumne-Petra Sovdat, ki je pomešala različne pojme med seboj!
fenix
anon-5355 sporočil: 3.129
[#1975713] 23.01.13 10:38 · odgovor na: anon-295127 (#1975407)
Odgovori   +    3
Glede na zblojenost je še Vezjak in Zgaga ne pogledata!
anon-199643 sporočil: 105
[#1975718] 23.01.13 10:42
Odgovori   +    3
zblojenci? gre za zelo nevarne ljudi, zame so to kriminalci in nacionalna sramota je, da so še prisotni v medijih. Vsi po vrsti so opleli, bogi jajcoglavec ma zaprta vrata, konc je z njegovim ugledom doma, kaj šele v svetu. Edini, ki ga podpirajo so njegovi verniki, Jaković pa nikoli ni imel podpore v tujini, zato sta oba zdaj na istem.
[#1975720] 23.01.13 10:43 · odgovor na: anon-246883 (#1975496)
Odgovori   +    6
Si v dilemi? Novinarka je, dokazano eno in drugo. Ob vsem drugem, kar ji bo povedal Frankl, ko bomo začeli v podjetjih odpovedovati ta rumeni, zblojeni, zahojeni tisk. Razen seveda, če Frankl ne potrebuje norcev v Financah (izraz je Toplakove!). Se mu ni treba kaj prizadevati! Ima zblojene norce!
anon-36971 sporočil: 8.543
[#1975726] 23.01.13 10:45 · odgovor na: kzupanc (#1975700)
Odgovori   +    5
[kzupanc]
...Odstop sem si želel le zato, da bi rešili to koalicijo. Ampak res bi se bilo brez veze žrtvovati, če je Virant (pa tudi SLS in Desus) že ves čas iskal izhod.
Tud drgač, čist brez veze bi se bilo žrtvovat za tako bagro, kot je prebivalstvo SR Slovenije...
anon-196540 sporočil: 1.612
[#1975735] 23.01.13 10:47 · odgovor na: anon-104967 (#1975705)
Odgovori   +    3
Potem pa bi šele naj.....bali. Vprašaj katerikoli bolj pretežno ženski kolektiv, kaj imajo raje šefa ali šefico. Moja prijateljica pravi bolje sto dedcev za šefa kot ena ženska.
anon-131555 sporočil: 1.422
[#1975737] 23.01.13 10:48
Odgovori   +    9
Janša, Janković, sindikalist Štrukelj in padli tajkuni so tipični primeri zblojenosti, tako imenovanega self delusion, takšni so bolj nevarni, kot če bi samo lagali Kaj je bolje: zblojenec ali lažnivec?

G. Sovdatova, k naštetim morate obvezno prišteti še vas novinarje. Ti ste še bolj nevarni.
anon-309038 sporočil: 47
[#1975745] 23.01.13 10:51
Odgovori   +    2
Janković, Janša, Kučan in Stanovnik, odstopite! ( Miha Jazbinšek)
Ker je ključ razpleta vsake politične krize v državi v Ljubljani sami, sem se dolžan odzvati na dvoje prvih sporočil v poplavi trenutnih, ki zanikujejo legitimnost in legalnost ugotovitev Komisije za preprečevanje korupcije in sesuvajo vrednote pravne države na polju integritete državljanov in inštitucij.
za-misli.si/kolumne/...-jazbinsek
[#1975761] 23.01.13 10:58 · odgovor na: anon-196540 (#1975735)
Odgovori   +    3
[kenguru72]
Potem pa bi šele naj.....bali. Vprašaj katerikoli bolj pretežno ženski kolektiv, kaj imajo raje šefa ali šefico. Moja prijateljica pravi bolje sto dedcev za šefa kot ena ženska.
My sentiments exactly.Ampak, ker se ljudje in narodi začno obnašat normalno šele , ko so izčrpane vse druge možnosti, dajmo še to hitro pod streho spravit (se bom že nekam zavlekel za tisti mesec) , pa pol na brzino eno inventuro a smo še kako možnost pozabili. In evo ti, smo pa na konju oz. tam nekje pač.
anon-124452 sporočil: 6.934
[#1975771] 23.01.13 11:01
Odgovori   +    3
Upam da bo zdaj Slovenija sama in počasi splezala iz vsiljene paranoje, ki jo ustvarja pokvarjena politika.

Današnji komentarji kažejo na visoko stopnjo vsiljevanja psihoze sovraštva in zaničevanja v Sloveniji, s strani stranke SDS oziroma njenega predsednika.

Petra je danes popljuvana do rumeno zelene barve:

.... zblojena, bebka, koza, grobarka Slovenije, kura, skorumpirana novinarka, nedojebana koza, aktivistkea ki nabija, piše skrapucala, gnoj in primitivizem, bedastoče, zmazke, .....

Lepo da si še na lastni koži preizkusila to, kar po meni zliva organizirani SDS agitprop že pet let. To je organizirana politična umazana dejavnost v medijih.

Petra ni deležna boljše ocene za svoj prispevek.

Ob tem organizirana SDS armada pluvalcev ima nalogo podeliti čimveč plusov na svoje abotne pljunke in druge poste pa preplavit z minusi.

Forum Financ je Slovenija v malem. Tukaj se vidi, da nam majhna, ampak dobro organizirana politična skupina, vsiljuje svoje politične ocene in neumnosti kot slovensko mnenje večine.

Tukaj in na takšen način rastejo lažne ocene o "komunajzarjih", ki jih že 20 let ni več v organizirani obliki, laži o "starih silah in udbomafiji", o tujih krajah takrat ko sami največ kradejo, o komunajzarskih "linčih" ko sami največ linčajo, o nakradenih kreditih NLB takrat ko sami največ kradejo .......

Slovenija je talka umazane politike podtikanja, obtoževanja, pljuvanja in spotikanja.....

Mi smo talci pokvarjenega premetenega skorumpiranega politika.

Upam da bo to v kratkem očitno vsem.

Vse kar si želim je to, da bodo moji otroci in vsi drugi otroci v Sloveniji dobili obetavno bodočnost za delo, učenje in življenje.

Mediji pri tem lahko pomagate.
anon-261483 sporočil: 27
[#1975782] 23.01.13 11:05
Odgovori   +    4
Jaz sem sicer ves čas razmišljal o omenjenih modelih tako, kot je stvar imenoval Leon Nikolajevič Tolstoj že v 19.stol.v knjigi Vstajenje: to stanje duha pri posamezniku je imenoval EGOISTIČNA BLAZNOST.Menim, da bi oba pojma lhhko nekako združili.Psihologi, ki se ukvarjajo s psihologijo dela in sodelujejo pri zaposlitvah, bi pa nujno morali razviti tehniko za diagnosticiranje tega stanja ali nagnjenosti k njemu.Testirati bi morali vse managerje in kandidate za managerje kot tudi kandidate za politike.In testiranja ponavljati vsaj v obdobju dveh let (npr. v sklopu tkim.managerskega zdravstvenega pregleda).Ocenjevalci bi seveda morali biti politično neodvisni in nekoruptivni.
[#1975784] 23.01.13 11:06 · odgovor na: (#1975776)
Odgovori   +    4
[dob]
> [fxm12000]
> > [kenguru72]
> > Potem pa bi šele naj.....bali. Vprašaj katerikoli bolj pretežno ženski kolektiv, kaj imajo raje šefa ali šefico. Moja prijateljica pravi bolje sto dedcev za šefa kot ena ženska.
>
> My sentiments exactly.Ampak, ker se ljudje in narodi začno obnašat normalno šele , ko so izčrpane vse druge možnosti, dajmo še to hitro pod streho spravit (se bom že nekam zavlekel za tisti mesec) , pa pol na brzino eno inventuro a smo še kako možnost pozabili. In evo ti, smo pa na konju oz. tam nekje pač.

Po moje smo prej v pravnem sistemu na konju z ročaji, v katerem ti bo en Cerar sproti razlagal, zakaj kučan predstavlja za nas najboljšo varianto oblasti.

To so pa že dodatne variante. Pri ženskah pa spet ne morem mimo Monthyjev, da se ne pozabijo. www.youtube.com/watc...cSMaNlcDPs
ivon sporočil: 1.349
[#1975810] 23.01.13 11:13 · odgovor na: anon-187668 (#1975683)
Odgovori   +    6
Modri ljudje so o politikih rekli tudi tole:
"Najbolj uspešen je politik, ki najbolj pogosto reče z močnim glasom tisto, kar vsi mislijo." Theodore Roosevelt
"Vedno je najboljša politika govoriti resnico, razen če niste izjemno dober lažnivec." Jerome Klapka
"Prišel sem do zaključka, da je politika preveč resna stvar, da bi jo prepustili politikom." Charles de Gaulle
Zanimive interpretacije dobrega politika. Kam spada W. Churchil?

No, moje pisanje je bilo usmerjeno na pojem kredibilnega, profesionalnega novinarja.Na to sem hotela opozoriti novinarko.
Tudi novinarji so "riti"!
anon-196540 sporočil: 1.612
[#1975819] 23.01.13 11:15 · odgovor na: anon-104967 (#1975761)
Odgovori   +    13
Trojka pod nujno. Jaz imam prijatelje v Italiji in Italija formalno nikoli ni imela trojke, vendar je Montijeva t.i. tehnična vlada uveljavila vse, kar je napisal Bruselj. Penzije so se zmanjšale za 30 odstotkov. Javni sektor se je skrčil do sedaj okoli 12 odstotkov, pa še napovedujejo zmanjšanje. Ti moji prijatelji pravijo, krivi smo sami. Če je katera koli vlada hotela kaj storiti je v Rimu stavkalo par milijonov ljudi in sedaj smo kjer smo. Ti moji prijatelji pravijo, dobr,o da imamo prihranke in lahko zdržimo leto ali dve kako bo pa potem pa ne vedo, pravijo potem gremo lahko samo še pod most. Potem pa poslušaš Slovence, ki govorijo, da če pride trojka ne bo tako hudo, kot je pod to vlado. Ko jim povem kako je v Italiji mi ne verjamejo. Po eni strani si želim, da to doživijo na lastni koži, ker Slovenci imajo da so najbolj pameten narod ampak nekaj pozabljajo, da lahko nekaj kupiš moraš tudi nekaj narediti to prodati in kupiti nekaj drugega. Slovenci imajo pa še vedno mislenost bivšega sistema saj bo za nas poskrbela DRŽAVA. Kdo pa je država, mi, ki v tej državi še nekaj ustvarjamo in plačamo dajtve (Ja gospa Sovdat, ja mi pa smo zblojeni, mi smo totalno zblojeni, ker tej lenuhom plačujejo, da se lahko zajebavajo,stavkajo, protestirajo, sedijo na občini in ne da zapravljajo svoj čas, zapravljajo tudi mojega), da lahko nekateri hodijo na proteste in stavke. KDAJ BOMO PA MI ZAČELI STAVKATI IN PROTESTIRATI?
anon-124501 sporočil: 37
[#1975828] 23.01.13 11:17
Odgovori   +    5
Pa ne pozabite Hilde, Zidarja, Srot... da vam se slucajno ne izmuznejo. Dajte jih nekam skupaj, v celjski stari pisker recimo...
odlicnobo sporočil: 120
[#1975829] 23.01.13 11:19
Odgovori   +    5
pri nas bi ljevaki zjebal tudi "Jezusa Kristusa"
ker kot se kaže v praksi zadnjih 20 let "levi" operativci pokrivajo praktično vse
od največjih bančnih in proračunskih kraj (po moji oceni je zginilo 35-50 milijard €)sodstvo, tožilstvo, do medijev, penzionistov, vseh vrst proračunskih mrhovinarjev itd.

v končni številki je to približno 50% populacije
le kako se boš boril proti temu
[#1975836] 23.01.13 11:23 · odgovor na: (#1975815)
Odgovori   +    7
Tudi jaz razmišljam, da bi zaradi takih bedastoč, poniglavosti, pomanjkanja osnovne politične in človeške kulture, predvsem pa zaradi očitnega navijaštva in vsegliharstva, odpovedal Finance. To bom storil jutri, če bodo Finance v jutrišnji številki objavile vsaj približno tako poniglave in bedaste (novinarji pravijo norčave in zblojene) članke. Saj sem Finance vedno jemal kot rumeni tisk, pričakujem pa, ko se že zabavam, da ta zabava ni straniščna literatura zblojenih novinark in novinarjev "Financ". Sapienti sat!
anon-182066 sporočil: 11.068
[#1975900] 23.01.13 11:47 · odgovor na: (#1975412)
Odgovori   +    2
Shaman, če te prav razumem, ti trdiš, da naj oba inkriminirana politika kar osaneta na položaju in se ne ozirata na izsledke KPK, ker jo vodita človeka, ki imata po tvoje nečisto preteklost. Zanima me, če si enako držo pokazal tudi, ko je bila na tnalu te iste KPK Kresalova? Ali pa če bi KPK v svojem poročilu obavnavala samo Jankovića? Bi tudi v tem primeru imel enake prdržke? Stavim, da ne bi.

Pa še na eno malo dejstvo te moram opomniti: KPK je podala kazensko ovadbo za oba modela in je sedaj žogica na organih za preiskavo kaznivih dejanj, drugih pooblastil pa KPK nima.
anon-265494 sporočil: 118
[#1975903] 23.01.13 11:48
Odgovori   +    1
No, končno smo dočakali psihološko analizo ljudi, ki nam krojijo usodo.
Prosim, da se novinarji potrudite in uspete pridobiti še strokovno mnenje psihiatrov.
anon-151648 sporočil: 1.085
[#1975911] 23.01.13 11:49
Odgovori   +    3
Gospa Petra Sovdat in gospa Simona Toplak sta sicer novinarki Financ, vendar žal še vedno novinarki in ne moreta iz svoje lažnive novinarske kože.
anon-304416 sporočil: 122
[#1975920] 23.01.13 11:53
Odgovori   +    3
"zblojenec ali lažnivec?"

To je samo pol članka...kaj pa tisti, ki take ljudi podpirajo? Idioti ali priložnostne kurbe?! Takih ljudi ni malo, na tudi forumu od Financ, sploh tistih na janševi strani. Bravo novinarji čim več takih člankov! Resnica je sladkor u tank janševe PR mašine...
macon sporočil: 12.861
[#1975937] 23.01.13 11:59
Odgovori   +    3
To je še en zapis iz perspektive normalne, demokratične države, ki ima težave. No, če vzameš predpostavke globoke zakulisne države, ki vlada družbi z mafijskimi metodami, so ravnanja in pozicije akterjev bolj razumljivi. Poleg nojevskega tiščanja glave v pesek nam novinarka kaže še povsem tipične primere delovanja zakulisne države.

Vprašanje je samo, kaj je novinarka, ki je člančič napisala. Zblojenka ali lažnivka? Kaj bi sploh rada povedala?
anon-265494 sporočil: 118
[#1975938] 23.01.13 11:59 · odgovor na: anon-67839 (#1975227)
Odgovori   +    4
Od mene samo plus in še več plusov, če bi se dalo.
lukamiha sporočil: 673
[#1975939] 23.01.13 12:00
Odgovori   +    3
Ko mizerna novinarska majhnost skuša oponirati velikim osebam nastanejo taki zmazki časnikarstva

Strani: 1 2 3 4 5 6 7