38 min
Netanjahu: kabinet bo glasoval o libanonskem načrtu za prekinitev ognja
1 ura
Prvi elekrični eActros 600 je zapeljal iz serijske proizvodnje
2 uri
Najbolj brani članki danes
2 uri
Iz pristanišča Reka pritožbe zaradi neprepustnosti železniške proge pri Pivki
3 ure
Ptujska zadruga razmišlja o energetski skupnosti
4 ure
Ali naj dam denar v delnice ali nepremičine? 25
4 ure
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji
5 ur
Top službe – EK, Corwin, NLB, Generali, BS, Comtrade, Cinkarna, Telekom ...
5 ur
Premier bo za ministrico za digitalno preobrazbo predlagal Ksenijo Klampfer
5 ur
Raiffeisen Capital Management v regiji pričakuje veliko rast sredstev v upravljanju
6 ur
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj 7
7 ur
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
7 ur
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
7 ur
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
7 ur
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
8 ur
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 3
8 ur
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 3
8 ur
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
8 ur
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim
8 ur
Borza in davki: sekretarka Prahova predstavila individualne naložbene račune. Kaj prinašajo? 5

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Janša ljuba tarča \'komunistične\' KPK

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

macon sporočil: 12.861
[#1965149] 16.01.13 19:48 · odgovor na: (#1964905)
Odgovori   +    16
[gsavli]
> [stjurc]
> Zakaj imam občutek, da bo na podlagi tega pisma takih člankov še več: www.finance.si/83308...er-Zeitung

Obcutek te ne vara. Ce se postavis v kozo tujega politika, ves to, da je premier slovenije obtozen korupcije. Ce pa dobis od njega manipulativno pismo o namjestajkah ipd iz katerega je tudi jasno, da ta skorumpirani premier ne misli niti v sanjah odstopit sam, je pomisel, da gre za kakega novega malega diktatorcka le eno sinapso stran.

Mislim, sem slutil, da bo ta bebo vse zafukal, ampak da bo to storil v tako grandioznem slogu, pa ne. Najprej blamaza z van rompuyem, zdaj pa se to jokanje. Kaj se pride, se kar bojim.
Na lestvici ekonomske svobode smo, kjer smo. Pred nami je že lep del Afrike. Na lestvici koruptivnosti tudi padamo, kmalu bomo tam nekje kot Belorusija in podobni. Standard tudi pada. Brez skrbi, da imajo v ZDA polno analitikov, ki razumejo vse te parametre in jih sestavijo v širšo sliko.

Potem analizirajo posnetke s protestov in rdeče zastave, jugoslovanske zastave in šmajserje v Dražgošah, nastope sindikalistov, univerzitetnikov, borcev, naslovnice tiskanih medijev itd. Brez skrbi, da vedo za kaj se gre.

Pustili nas bodo, da se bomo kuhali v lastnem soku, komiji pa lahko pozabijo na kredite po normalnih obrestnih merah. Lagali bodo o grdem svetu, iskali notranjega buržoaznega (beri neoliberalnega) sovražnika in nas ropali še bolj kot do zdaj.
anon-242092 sporočil: 5.152
[#1965150] 16.01.13 19:48 · odgovor na: anon-297611 (#1965114)
Odgovori   +    18
Zadnja sprememba: anon-242092 16.01.2013 20:04
[e-enfrice]
Ni važno ali si preprost ali ne preprost. Gre za to, da ljudje od politike ne morejo živeti. Od politike lahko živi samo nekaj ljudi, ne pa vsi ali večina. Zato je naloga tistih, ki se s politiko ukvarjajo, toliko večja.

Če se nekdo v politični prostor prijavlja kot levičar, ne bo od njega nihče pričakoval, da ga bo zanimalo to, da bi v Sloveniji nastala Silicijeva dolina ali da bodo naša podjetja in banke kupovala najboljše vrednostne papirje na svetovnih borzah.

Če pa se nekdo proglasi za desničarja, pa seveda ne more 20 let neprestano operirati z, za biznis, marginalnimi in trivialnimi zadevami, kot je to počel Janša. In ker ni videti, da bi to znal in hotel nehati, niti noče biti na levici, ga je treba v interesu desnice pač zamenjati. Ni Janša tisti, ki je pomemben. Pomembni sta desnica in sredina.

Enfrice.
Strinjam se, da Jansa ni tako pomemben, kot sam pojem desnice, ali, sirse receno, pojem svobodljubnosti in evropskih vrednot, kot so individualizem, produktivnost in sprejemanje trznega boja kot necesa za druzbo koristnega. Vendar tvoje razmisljanje vseeno nima soli; Jansa je prototip neke desnice, ki bi lahko evoluirala v nekaj precej boljsega, ce ne bi imela druzba okoli nog mlinskega kamna sovjetskega mema. Pokazi mi nekoga, ki bi se vodenja drzave (in politike nasplosno, tudi opozicijske) lotil bolje kot Jansa - pri cemer sploh ne trdim, da se jih loteva pravilno. Ce mi ga lahko pokazes, ga sam takoj zamenjam za Janso, saj nisem vclanjen v SDS, da bi imel kaksne strankarske zadrzke. Ce pa mi ga ne mores, je vse skupaj prazno teoretiziranje o idealih v neidealnem svetu.

Celo v primeru, da nekje obstaja nek resnicen desnicar, ali se bolje resnicen liberalec, ki bi sel v politiko, je to popolnoma brezveze, ker ni nikjer mentalitete drzavljanov, ki bi stala za njem. Ko komunisti ugrabijo drzavo v vseh segmentih, si lahko vesel, da je sploh kje kdo, ki se mu ljubi nuditi odpor, kakorkoli kilav je ze.

Janso podpiram kljub temu, da socialdemokracija ze kot taka ni moj politicni nazor - podpiram ga, ker so politicne alternative na ravni kubanske sole.
anon-196540 sporočil: 1.612
[#1965151] 16.01.13 19:48 · odgovor na: čarli (#1965124)
Odgovori   +    14
Ampak poročilo je pa napisal ali ga ni. Ja pa ne boš sedaj napisal da poročila v katerem pravi Janša si je pridobil 210.000 evrov nepojasnenega premoženja. To je zame obtožba. Na katerega se pa ne moreš niti pritožiti, ker je dokončno.
anon-164923 sporočil: 632
[#1965154] 16.01.13 19:49
Odgovori   +    19
Zadnja sprememba: anon-164923 16.01.2013 19:51
Verjamem, da se povprečnemu Janezu Novaku, ki mu je virus N1_F571 sjebal kortikalne centre zaznavanja komunistične beštije, določene formulacije pisma zdijo malodane bogoskrunske. In si reče: Kučana omenjati v istem stavku s komunistično tajno policijo pa res ni lepo, ko pa nas vendar gleda s svojimi nedolžnimi očkami tako ljubeče. In da Ivan Janša levico sramotno poimenuje za nekdanje komuniste, ko pa vemo, da smo imeli samoupravni socializem, ki je nekaj čisto drugega in ki je kot vemo limitiral k skandinavski socialdemokraciji. Pa stalinu smo rekli ne. Itak.

Skratka. Ofce imajo v svojo sivo celico implantiran program, ki v primeru neviht drobnico vedno nezgrešljivo pripelje nazaj v ogrado. Program se glasi: Kučan good, Janša bad. Program je nezbrisljivo zakodiran in čredi pač ni rešitve.

Morda bi Janša za dobro države res moral v ozadje (pa saj bi šlo itak vse v maloro, samo kak mesec kasneje), ampak po človeški plati ga povsem razumem. Večinoma je kazal naravnost svetniško potrpežljivost ob sistematičnem medijskem umoru iz strani udbomafijsko teledirigiranih neo- in kriptokomunistov. Zdaj je končno povedal to, kar je res in kar bi moral že zdavnaj.
anon-120103 sporočil: 1.128
[#1965156] 16.01.13 19:50 · odgovor na: Gustl (#1964909)
Odgovori   +    1
Drzava je v Q...., šef pa še zmeraj v Jajcu.
[#1965162] 16.01.13 19:53 · odgovor na: anon-117477 (#1964922)
Odgovori   +    13
[whatmeworry]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [whatmeworry]
> > Da smo uspešno stabilizirali javne finance, na primer. Če napišem samo en primer iz prvega stavka v pismu.
> >
> > In primitivizem se nanaša na metodo. Ampak zdaj, ko si me prisilil, da sem poskusil prebrat v originalu (v celoti se mi ga zaradi spakedrane angleščine in še bolj spakedrane vsebine niti ne da), vidim, da je še bolj primitivno, kot sem od primitivcev pričakoval. Kaj naj rečem? Primitivno.
>
> Kmalu bos okusil luxicev primitivizem in njegov impakt na kakovost zivljenja v Republiki Hajducki krajini, former republic of Slovenia.

Na svojo veliko žalost to že zelo v detajl poznam. Ravno zato mi ni do obujanja tega primitivizma v vladi, ki samo sebe proglaša za drugačno, a uporablja iste metode.
S komunajzarskim drekom se lahko ukvarjaš samo na njim lasten način. Razumejo najbolj primitiven totalitaren jezik in odnose, vsepovsod vidijo velikega vožda, ki vse odreja in se v vse vtika. Gre za smrtne sovražnike svobode, ovce jim fafajo, ker se tudi same osvobodijo odgovornosti za lastna življenja.

To vi komunajzaski fafljači lepo kažete v vsakem zapisu. Kolikokrat se že spi3dili ob dejstvih, ki vam jih kdo pokaže in citira pa potem fafljate naprej.
anon-68796 sporočil: 1.216
[#1965166] 16.01.13 19:56
Odgovori   +    3
Navajam dnevni časopis, 16.1.2013:

Pogled Dimitrija Rupla leta 1995 ,na Šefa :

JANŠA je demagog.
V politiki je nesramen in rad podtika.
Ne izbira sredstev.
Je hudoben in brezobziren.
Ne išče svetovalcev, ampak vernike.
Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.

Odkrito in lepo povedano...
Upam,da se njegovi verniki... in služabniki PREPOZNAJO...

Slovenci imamo...D O V O L J maščevalnosti...samovšečnosti...razdorov...kli entilizma...
manipulacij...afer...izzivanj......po dcenjevanja...
nespoštljivosti...iskanj zarot...nesamokritičnosti...itd...itd.
[#1965168] 16.01.13 19:56 · odgovor na: anon-29727 (#1964966)
Odgovori   +    18
[land]
Ne vem kako to, da g.Janša, na žalost moj letnik, ne razume, da je že skrajni čas da odstopi. Predolgo je že na "neki sceni", katero očitno ne razume. Skrajno katastrofično!
Ta model je rekorder. 1 zapis in 9 ignorov. :)
anon-195846 sporočil: 3.006
[#1965170] 16.01.13 19:57 · odgovor na: 1357 (#1964708)
Odgovori   +    21
[1357]
A to sramoto ste navedli, da vaš predsednik pri 55 letih in 35 letih delovne dobe še vedno odplačuje kredit za rešitev stanovanjskega problema.
In to kljub vsemu denarju od orožja in od Patrij, ne de?
najobj sporočil: 32.332
[#1965171] 16.01.13 19:58 · odgovor na: anon-231230 (#1964823)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: najobj 16.01.2013 20:00
[vinopivec]
Ali je sploh še kdo od "the usual suspects" rdeče aktivistične populacije na forumu, ki ga ni na tej temi? Murgle in dobri profesorji dali na top priority.
... oh, joj ... čuj, ti pa imaš očitno spet probleme s štetjem ...

P.S.: nič ne vidim, da razmerje komentarjev, kakor tudi razmerje plusov in minusov, ne bi bilo povsem v skladu z običajnim razmerjem janšajzerji kontra ostalim, ki je na forumu Financ tako čez palec približno deset proti ena v korist janšajzerjev ... alzo, Murgle se bodo morale malo bolj potrudit, ker čarli ne more sam, čeprav se res bori ... evo, pa še čarli je bolj prosti strelec kot pa kakšen murgelski vojak, kot to brez dvoma velja za zelo homogeno janšajzersko stran ... aja, če pa misliš, da bi moralo biti razmerje dvajset proti ena v korist janšajzerjev, pa svojo pripombo o tvojem problemu s štetjem seveda vzamem nazaj ...

... hahaha ... prvi minus pred klikom na Objava ...
anon-132041 sporočil: 432
[#1965172] 16.01.13 19:58 · odgovor na: anon-224493 (#1964985)
Odgovori   +    2
No koliko si pa potem ti star, dedek. Mlatiš neumnosti in delaš problem tam kjer ga sploh ni bilo. Jaz npr. nikoli nisem bil "komunist", mama me je vzgajala v vernega državljena za razliko od tvojega Janševega Janezeka. Komunistične manire so mu prav tako ostale v krvi, kot tudi ostalim. Ampak za razliko od tebe mene boli k.. za življenje v bivši Jugi. Razlika je, da imamo sedaj več komunistov v vseh strankah od SDS do SD. Zato dedek uživaj v penziji, če si si jo prislužil s svojim delom.
anon-19362 sporočil: 937
[#1965176] 16.01.13 20:00 · odgovor na: anon-196540 (#1965151)
Odgovori   +    1
[kenguru72]
Na katerega se pa ne moreš niti pritožiti, ker je dokončno.
Spet narobe kenguru.
Lahko se izbere pot instituta kvazi-upravne pritožbe.
Je to lepo Krivic razloćil, blo tudi objavljeno (TV/tisk).
Mimogrede, to pot je izbrala Kresalka, izid njene pritožbe pa je še odprt.
Je pa pred tem odstopila, da ne bi bilo suma, da kot ministrica vpliva na upravne postopke.

lp,
Endimion sporočil: 10.645
[#1965178] 16.01.13 20:01
Odgovori   +    5
Hmmmm... na hitro....

Tega ki je spesnil tale angleški sestavek, bi moral JANEZ JANŠA brznit v rit na poooooooooolnoooooooo...

Polno pravopisnih napak, da ne omenjam logičnih....

Tole je sestavek polpismenega vernika, ki mora nekaj dokazat.... pa naj bo karkoli..
[#1965179] 16.01.13 20:01 · odgovor na: anon-164923 (#1965154)
Odgovori   +    14
[tras14]
Verjamem, da se povprečnemu Janezu Novaku, ki mu je virus N1_F571 sjebal kortikalne centre zaznavanja komunistične beštije, določene formulacije pisma zdijo malodane bogoskrunske. In si reče: Kučana omenjati v istem stavku s komunistično tajno policijo pa res ni lepo, ko pa nas vendar gleda s svojimi nedolžnimi očkami tako ljubeče. In da Ivan Janša levico sramotno poimenuje za nekdanje komuniste, ko pa vemo, da smo imeli samoupravni socializem, ki je nekaj čisto drugega in ki je kot vemo limitiral k skandinavski socialdemokraciji. Pa stalinu smo rekli ne. Itak.

Skratka. Ofce imajo v svojo sivo celico implantiran program, ki v primeru neviht drobnico vedno nezgrešljivo pripelje nazaj v ogrado. Program se glasi: Kučan good, Janša bad. Program je nezbrisljivo zakodiran in čredi pač ni rešitve.

Morda bi Janša za dobro države res moral v ozadje (pa saj bi šlo itak vse v maloro, samo kak mesec kasneje), ampak po človeški plati ga povsem razumem. Večinoma je kazal naravnost svetniško potrpežljivost ob sistematičnem medijskem umoru iz strani udbomafijsko teledirigiranih neo- in kriptokomunistov. Zdaj je končno povedal to, kar je res in kar bi moral že zdavnaj.
Popolnoma se strinjam s tvojim kompaktnim zapisom, ki zadeva bistvo.
anon-228486 sporočil: 2.144
[#1965181] 16.01.13 20:01
Odgovori   +    13
Kdor primerja tale zapis s tistim od (ne)kulturnikov in rusilcev pravne in socialne drzave ni v dilemi. Emocionalno moteni ljudje brez stika s stvarnostjo in resnico lajajo v luno. Pameten clovek jih ne more jemati resno. Jansa pise zelo odmerjeno in se zgolj brani. Pojasnjuje.
[#1965182] 16.01.13 20:03 · odgovor na: anon-245953 (#1965008)
Odgovori   +    13
[zlatizob]
Bravo SDS!

Janšo in SDS bom volil, pa četudi zaprejo Janšo 12 ur pred volitvami. Pripadnikom zločinske združbe, imenovane pravosodje ne bi zaupal niti psa, da ga peljejo na sprehod, ma kaj psa, še kanarčka ne.
Tebe pa še nisem imel med prijatelji. Popravljeno.
[#1965183] 16.01.13 20:04 · odgovor na: macon (#1965182)
Odgovori   +    15
[macon]
> [zlatizob]
> Bravo SDS!
>
> Janšo in SDS bom volil, pa četudi zaprejo Janšo 12 ur pred volitvami. Pripadnikom zločinske združbe, imenovane pravosodje ne bi zaupal niti psa, da ga peljejo na sprehod, ma kaj psa, še kanarčka ne.

Tebe pa še nisem imel med prijatelji. Popravljeno.
Tudi jaz popravljam to napako.
[#1965184] 16.01.13 20:05 · odgovor na: anon-242092 (#1965035)
Odgovori   +    12
[oQI23IDCN0948R]
> [whatmeworry]
> > [oQI23IDCN0948R]
> > > [whatmeworry]
> > > Da smo uspešno stabilizirali javne finance, na primer. Če napišem samo en primer iz prvega stavka v pismu.
> > >
> > > In primitivizem se nanaša na metodo. Ampak zdaj, ko si me prisilil, da sem poskusil prebrat v originalu (v celoti se mi ga zaradi spakedrane angleščine in še bolj spakedrane vsebine niti ne da), vidim, da je še bolj primitivno, kot sem od primitivcev pričakoval. Kaj naj rečem? Primitivno.
> >
> > Kmalu bos okusil luxicev primitivizem in njegov impakt na kakovost zivljenja v Republiki Hajducki krajini, former republic of Slovenia.
>
> Na svojo veliko žalost to že zelo v detajl poznam. Ravno zato mi ni do obujanja tega primitivizma v vladi, ki samo sebe proglaša za drugačno, a uporablja iste metode.

Ko te v temni ulici primitivec zagrabi za vrat, imas na voljo primitivizem, ali pa tiho smrt v imenu strpnosti in dobrih manir. Odloci se.
Mislim, da se bomo morali kmalu odločati.
[#1965185] 16.01.13 20:05 · odgovor na: ahafne (#1964765)
Odgovori   +    14
[ahafne]
V Odmevih z Rosvito je Janša priznal, da je nekaj papirjev pozabil odat, za nekaj ni vedel, da mora oddat, nekaj pa ni najbolj štekal. Ok priznal je pol mu je oproščenega....ampak skrbi me, da je tip resno funkcionalno nepismen, če so vse farmularje pravilno oddal Erjavec, LjudaMila, Virant....
Prej so prijavljali premoženje na začetku in na koncu mandata. Med mandatom se je to spremenilo in zdaj morajo prijavljati spremembe sproti. Povedal je, da je to spremembo zakona spregledal in ko so ga na to opozorili, napako popravil.
Pojasnilo se meni zdi verjetno, lahko pa me kdo prepriča v nasprotno.
anon-187668 sporočil: 5.835
[#1965191] 16.01.13 20:07 · odgovor na: anon-245953 (#1965140)
Odgovori   +    3
[zlatizob]
Misliš, da je možna sprava z zločinsko združbo, ki ni obtožila in obsodila niti enega od partizanskih množičnih morilcev? Z mrtvimi se itak ni več mogoče spravljati.
V svojem postu www.finance.si/forum...840&single pišem o resoluciji in to je nekaj drugega kot sprava.
[#1965192] 16.01.13 20:07 · odgovor na: anon-128734 (#1964782)
Odgovori   +    10
[vilhy]
Ne manjka dosti, ko bodo pisci teh nebuloz zreli za psihiatrično zdravljenje. Diagnoza: manična preganjavica z elementi shizofrenije, prividi in prisluhi zlobnih komunistov, ki so navzoči vsepovsod.
A Tauferjevo pisanje si prebral?
najobj sporočil: 32.332
[#1965193] 16.01.13 20:09 · odgovor na: Gustl (#1964909)
Odgovori   +    6
[Gustl]
LOL. Na koncu se pa pohvalijo, da je vse OK, saj ima vendar strankarsko podporo :)

Oni drugi pajac se pa zamrzne (kot ta haupt pingvinu mu mora biti še bolje kot prej) in sedaj je tudi vse OK.

Ta država je v Q. Še dobr, da je sneg.
... evo, če se pingvin odloči, da se zamrzne, je to pravzaprav OK in njegovo odločitev čisto razumem ... khmm, ne razumem pa, kako se revež misli odmrznit, če globalno segrevanje ne bo malo pohitelo in bo na Antarktiki še naprej takšen mraz ...
[#1965194] 16.01.13 20:09 · odgovor na: čarli (#1965108)
Odgovori   +    10
[čarli]
> [macon]
> > [fibonaci]
> > Mamaaaa, kumonisti mi nagajajo...
> >
> > »To je krivica, zares!« je rekel Kalimero, ampak on je za naše demokrate res bil samo amaterski piščanec.
>
> Ko bo šlo vse po hribu dol v kwurac, boš kalimero ti.
>
> Komunajzarji bodo zagonili državo, da bodo obdržali riti na toplem, ti in tebi podobni pa jim držite svečo.

Komunajzerji so že zdaj zagonili državo in to na skupaj s s tvojim bogom po imenu jajo:) Pa si kar nočeš priznati*...

*Da ne pišem o tem, da ima jajo zadnjo šanso pri tebi ker če ne proda nacionalno srebrnino ga ne voliš več. Seveda je vera zajebana stvar kar vam je vernikom lepo pojasnil Hvalica:)
Ja, jajotu sem dal šanso, da proda srebrnino enkrat kmalu po Novem letu, zdaj sem pa ostal brez tega napotka za nadaljne ravnanje.

Tebe seveda ne moti, da odgovarjaš na vse razen na moje vprašanje.

Torej: Janša in komiji se po tvojem držijo za jajca in nikomur ne bo nič. Kako je zdaj s tem? :)
čarli sporočil: 13.178
[#1965195] 16.01.13 20:13 · odgovor na: anon-196540 (#1965151)
Odgovori   +    0
[kenguru72]
Ampak poročilo je pa napisal ali ga ni. Ja pa ne boš sedaj napisal da poročila v katerem pravi Janša si je pridobil 210.000 evrov nepojasnenega premoženja. To je zame obtožba. Na katerega se pa ne moreš niti pritožiti, ker je dokončno.
Ti je že maningi razložil tako, da...;)
anon-297611 sporočil: 1.622
[#1965200] 16.01.13 20:16 · odgovor na: anon-242092 (#1965150)
Odgovori   +    11
Zadnja sprememba: anon-297611 16.01.2013 20:21
Temu, kar navajaš, se reče problem zaprtosti političnega prostora. Pred 20. leti, takoj po osamosvojitvi, sta se v Sloveniji spopadli dve številčno približno enakovredni opciji. Ne ena in ne druga nista hoteli prizadeti svoje elite in sta zaprli vse kanale za napredovanje drugače mislečih. Zato je politični prostor kot celota zakrknil in tak ostal do danes. Cilj in smisel te rigidnosti je bil v tem, da delujči trg ne bi "pokvaril" zatečenega stanja elit. Se pravi, šlo je komunistično-fašistično repliko, ki je trjala, dokler je kaj bilo. Dokler se je lahko podkupovalo na obeh straneh. Ko sta eliti izračunali, da v prihodnje to nikakor ne bo več možno, je počilo. Vsak, ki je imel kaj v glavi, je iskal grešnega kozla. Problem Janše in Jankovića je pravzaprav v tem, da sta od vekomaj na sceni in sta primerna strelovoda. Vsi ostali so maherji precej novejšega datuma in tudi pri njih ni vse jasno, le dovolj masla na glavi jim nihče ne more naslikati.

Je pa ena stvar jasna. Brez spremeb na levici in na desnici, Slovenija ne more naprej. Prav tako ne more naprej na način, da bi bili plačniki tega koraka samo delavci in brezposelni. Predstavljaj si 120 tisoč brezposelnih. Kdo bo pa vse to zaposlil? Sedanji obseg ekomomije gotovo ne. Torej, je treba dobiti nove delodajalce. Če bi jih vsak zaposlil samo 100, se jih rabi 1.200, to je, vsaka 550 družina bi morala zaposliti še 100 delavcev. V Ameriki res vsaka 70. družina premore milijon dolarjev, vendar pa milijon dolarjev niti slučajno ni zadosti za zaposlitev 100 ljudi.

Tako da, slovenska politika se bo morala takoj in zelo agresivno odmakniti od vseh svojih dosedanjih praks in pričeti delati to, kar je za privatno gospodarstvo dobro.

Enfrice.
anon-150348 sporočil: 51
[#1965201] 16.01.13 20:16 · odgovor na: 1357 (#1964708)
Odgovori   +    10
No glej ga ti šment..., pet dni v tednu je trgovec s smrtjo in je "loaded money" dva dni v tednu pa je reveš s stanovanjskim kreditom.
No zdej se morate pa že odločiti.
čarli sporočil: 13.178
[#1965203] 16.01.13 20:17 · odgovor na: macon (#1965194)
Odgovori   +    1
[macon]
> [čarli]
> > [macon]
> > > [fibonaci]
> > > Mamaaaa, kumonisti mi nagajajo...
> > >
> > > »To je krivica, zares!« je rekel Kalimero, ampak on je za naše demokrate res bil samo amaterski piščanec.
> >
> > Ko bo šlo vse po hribu dol v kwurac, boš kalimero ti.
> >
> > Komunajzarji bodo zagonili državo, da bodo obdržali riti na toplem, ti in tebi podobni pa jim držite svečo.
>
> Komunajzerji so že zdaj zagonili državo in to na skupaj s s tvojim bogom po imenu jajo:) Pa si kar nočeš priznati*...
>
> *Da ne pišem o tem, da ima jajo zadnjo šanso pri tebi ker če ne proda nacionalno srebrnino ga ne voliš več. Seveda je vera zajebana stvar kar vam je vernikom lepo pojasnil Hvalica:)

Ja, jajotu sem dal šanso, da proda srebrnino enkrat kmalu po Novem letu, zdaj sem pa ostal brez tega napotka za nadaljne ravnanje.
Ja verjamem, da je ovci (verniku) težko ko ostane brez pastirja (boga:)
Tebe seveda ne moti, da odgovarjaš na vse razen na moje vprašanje.
Na katero tvoje vprašanje nisem odgovoril? A že spet enden, ki vidi eno prebere pa tretje':)
Torej: Janša in komiji se po tvojem držijo za jajca in nikomur ne bo nič. Kako je zdaj s tem? :)
A ti sploh veš kaj pomeni držanje za jajca?:) A sem pisal da držanje za jajce velja za zapor ali nisem? Torej ne se sprenevedat, če nimaš pojma kaj sem jaz pisal. Mi je pa jasno, da si vse pomešal. Pač jajotovi verniki ste te dneve raztreseni, saj ste v strahu, da izgubite svojega boga:)
anon-238000 sporočil: 464
[#1965205] 16.01.13 20:19
Odgovori   +    6
A mi lahko kdo razloži, kako je mogoče, da v tem času, ko je od 110000-120000 brezposlenih, se najvišji funkcionarji še kar držijo teh 5000+eurov vrednih stolčkov. Enako velja za desne, leve, srednje... Če ne znajo delat, naj odstopijo, ne pa, da tam kar naprej škodo delajo.
[#1965210] 16.01.13 20:21 · odgovor na: anon-166469 (#1965110)
Odgovori   +    10
[leonx]
Letak proti Janezu Janši v dvigalu na RTV Slovenija.
"Wanted (Išče se!) Janez Janša, predsednik vlade Republike Slovenije (Prime minister of Slovenia)."
"Zaradi zarote, manipulacij in ignorance."
"Zaradi kraje družbenega premoženja."
"Zaradi zlorabe zaupanja slovenskega naroda..."
(Povzeto iz letaka v slogu legendarnega ameriškega divjega zahoda, ki je nalepljen v enem od dvigal na RTV Slovenija; vir. www.pozareport.si/?I...caID=19063
Lep dokaz, kakšno diktaturo zganja JJ. Morajo reveži letak v dvigalo skriti.
anon-77500 sporočil: 792
[#1965211] 16.01.13 20:21
Odgovori   +    17
Preberite tole. Zanimiva komunistična teorija. Oni to resnično obvladajo.

Zanimiv citat Moše Pijade s prvega zasedanja AVNOJ-a novembra 1942. v Bihaću:

"Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi.Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku.
Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom... Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere... Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira..."

[Dokument se nalazi u Arhivu vojnoistorijskog instituta u Beogradu u fajlu Štaba vrhovne komande (JVUO) – Četnička arhiva, pod oznakom K-12, 30/12.]

Ali je potreben prevod ????

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9