12 min
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji
26 min
Top službe – EK, Corwin, NLB, Generali, BS, Comtrade, Cinkarna, Telekom ...
1 ura
Premier bo za ministrico za digitalno preobrazbo predlagal Ksenijo Klampfer
1 ura
Raiffeisen Capital Management v regiji pričakuje veliko rast sredstev v upravljanju
2 uri
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj 7
2 uri
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
2 uri
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
3 ure
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
3 ure
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
3 ure
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 1
4 ure
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 2
4 ure
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
4 ure
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim
4 ure
Borza in davki: sekretarka Prahova predstavila individualne naložbene račune. Kaj prinašajo? 3
5 ur
ZZZS noče biti delničar Vzajemne, želi izplačilo deleža 2
5 ur
Prevozniška panoga stagnira, cene prevozov pa se bodo še višale 1
5 ur
Kako nas bodo požrle Trumpove carine: ali se sprijaznimo ali pa ZDA več ne bodo branile Evrope 6
5 ur
Mineralna gnojila kmalu spet dražja? Kaj lahko naredijo kmetje?
5 ur
Ustavno sodišče: omejitve umetne oploditve so neustavne 3
5 ur
GRAF Zakaj odhodki ZZZS tako rastejo 2

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Barbara rov za dober zgled

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

anon-202018 sporočil: 8.635
[#1933562] 22.12.12 13:02 · odgovor na: (#1933443)
Odgovori   +    14
Zadnja sprememba: anon-202018 22.12.2012 13:02
[pajot]
Če študentje nosijo zvezde, to ne pomeni, da so komunisti, ampak to je preprosto neka moda teh mladih, neka nostalgija, kaj jaz vem kaj so še razlogi...

Aha,nošenje rdečih zvezd opravičuješ z modo. Kaj jim niso v šolah povedali,da so rdeče zvezde prihrumele 91. na tankih in hotele podjarmit Slovenijo?- Zame je vsak,ki javno prisega na rdečo zvezdo, izdajalec svoje domovine.
............... daj si svastiko na rokav pa pojdi v nemčijo ali še bolje v izrael pa boš videl kaj tam s takimi izrojenimi pokvekami naredijo!
macon sporočil: 12.861
[#1933564] 22.12.12 13:03 · odgovor na: anon-295331 (#1933247)
Odgovori   +    18
[Don Vito Corleone]
Ja tale je bla res hudo mimo in bolano ampak Gustl treba je le priznat, da ovce blejejo le tisto, kar so jih politiki naučili mar ne? Vsaka politična opcija ima svoje bolane slogane za pranje možganov.

Ni ga lepšega kot razdeljen in jezen narod za nemoteno vladnje elite.
Prosim za en bolan slogan desničarjev iz zadnjih enaindvajset let, ki grozi, da bo pobijal levičarje in je bil prikazan na katerikoli javni manifestaciji.
[#1933568] 22.12.12 13:08 · odgovor na: anon-290497 (#1933254)
Odgovori   +    19
[MF-509178]
Jure Gostiša, žal ta prosti spis nima nobene veze z zgodovino in še s čem...ta rov je posledica vojne, in kot tak mora biti tretiran, ker to je. Sem človek, in če vem, da je moj sosed v času vojne sodeloval z mojim nasprotnikom, jim govoril o nas, nas pretepal, posiljeval, ubijal... mu bom prekleto vrnil - in to se je zgodilo!
Zmagovalci lahko vračajo, ker imajo moč, poglejte Francijo, Grčijo, Srbijo, Črno Goro, Španijo, Portugalsko, sever Evrope!

VRNILI SO JIM, in prav je tako!
Ti si moralni spaček. Umor je zločin sam po sebi in tole je veliko hujše kot umor. Načrtno izpeljan genocid.

Če pomislim, kako so učitelji moralno orgazmirali, ko so nam omenjali grozodejstva, ki so jih počeli beli na Sv. Urhu, tole pa Urha samo po številu pobitih desetkrat presega.

Komufašistične simbole je za prepovedati, najglasnejše hujskače k nasilju pa za obsoditi in zapreti, izločiti iz družbe.
pobalin sporočil: 14.456
[#1933571] 22.12.12 13:09
Odgovori   +    1
Jap, nazoren primer, kako si nekateri predstavljajo pravno državo. Kako izstopijo iz množice protestnikov (in firbcev in jaz-sem-tudi-bil-tam in provokatorjev) ter se hkrati priročno v njej skrijejo.

V zvezi s tem je zelo zanimivo prebrati dva zapisa o razvpiti krvavi stavki na Zaloški, ki sta žal na voljo le Piano naročnikom.
1. Lirično razmišljanje Aleša Debeljaka: www.delo.si/zgodbe/s...loski.html
in
2. Bolj suhoparne povzetke iz takratnih časopisnih poročil: www.dnevnik.si/objek...na-kordon-
prerok sporočil: 3.248
[#1933574] 22.12.12 13:11
Odgovori   +    16
Gustl, odlicno, vendar si v krepki manjsini. Oba veva, da zaenkrat gremo proti drzavljanski vojni. Ti se trudis obrniti voz, moja izkusnja zivljenja je drugacna in pravi:"Odidi!"
anon-226010 sporočil: 3.863
[#1933581] 22.12.12 13:18 · odgovor na: anon-44558 (#1933454)
Odgovori   +    15
[paco80]
Mogoče je enako veliko zlo kot komunizem tudi fašizem in nacizem. Mogoče celo majčkeno večji? Ali ni? Ne vem, samo sprašujem.

Besedilo zaprisege ljubljanskih domobrancev se je glasilo:

“ ”Prisegam pri Vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim pokoren, da bom v skupnem boju z nemško oboroženo silo, stoječo pod poveljstvom vodje velike Nemčije, SS četami in policijo, proti banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj.”

Slovenski domobranci so podpisovali tudi izjavo v nemščini in slovenščini:

“ "Sem prostovoljno pristopil v Slovensko Domobranstvo, v boj in uničenje komunizma, kateri je moji deželi že toliko gorja prinesel in celo Evropo ogrozil. Moja trdna volja je, z vsemi mojimi močmi, v zadovoljstvo moje dežele in Evrope bojevati se pod nemškim vodstvom, in za to tudi moje življenje postaviti. To obvezo sem danes s sveto prisego potrdil. Sem bil o dolžnosti in pravicah v službenem, disciplinarnem in gospodarskem oziru poučen.
Reality check:
Ali se presoja veličina zla po besedah (verbalni delikt) ali dejanjih (umori)?
Iz tvojega vprašanja veje duh komunistične retorike in propagande...žal. Če bi bilo tvoje vprašanje (naivno) dobronamerno, bi pokazal z nekimi viri, da je bila količina zla (umori, mučenja,...) večja pri domobranih.... Pa nisi. Citiral si prisego.... Zdaj pa jaz (naivno) vprašujem: kdo jih ima več na vesti, slovenski komunisti ali slovenski domobrani? Odgovor je zelo jasen, razen če si ga ne priznaš.
anon-36971 sporočil: 8.543
[#1933583] 22.12.12 13:18
Odgovori   +    19
Pravkar objavljeno na TW:

policija_si ‏@policija_si

Preverjamo nekatere primere izjav, zapisov če so podani sumi kaz.dejanj spodbujanja sovraštva, nasilja, nestrpnosti na včerajšnjih #protesti
anon-36971 sporočil: 8.543
[#1933586] 22.12.12 13:21 · odgovor na: prerok (#1933574)
Odgovori   +    12
[prerok]
Gustl, odlicno, vendar si v krepki manjsini. Oba veva, da zaenkrat gremo proti drzavljanski vojni. Ti se trudis obrniti voz, moja izkusnja zivljenja je drugacna in pravi:"Odidi!"
Druge razmere so danes, kot leta 1941. Tudi veliko lažje, kot leta 1991. Tako, da nič bat :)
anon-295127 sporočil: 3.275
[#1933588] 22.12.12 13:22 · odgovor na: anon-44558 (#1933466)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-295127 22.12.2012 13:24
[paco80]
Zdaj vem, da so na tem forumu večinoma skrajni desničarji in da je čas, da jaz neham s poskusi nekaj z milo retoriko dopovedati tu gor. Sem obupal. Za vas je življenje tako preprosto, ki imate same take bljižnice do sodb in spoznanj. Za vas je vse enostavno. Če ni za nas - je proti nam, če ni za Janšo - je komunist, če hodi na FF - je luzer in bedak, filozofov ne rabimo - mi rabimo finančnike, ki nas lepo vodijo v blagostanje... lepo je biti veren, lepo je biti desničar - ni treba veliko misliti!
Točno tako, paco!! In NI naključje, da so od partije prevzeli stare, primitivne partiske metode diskreditacije. Ti pa med frende!
najobj sporočil: 32.332
[#1933590] 22.12.12 13:24 · odgovor na: Gustl (#1933259)
Odgovori   +    5
[Gustl]
> [MF-509178]
> Jure Gostiša, žal ta prosti spis nima nobene veze z zgodovino in še s čem...ta rov je posledica vojne, in kot tak mora biti tretiran, ker to je. Sem človek, in če vem, da je moj sosed v času vojne sodeloval z mojim nasprotnikom, jim govoril o nas, nas pretepal, posiljeval, ubijal... mu bom prekleto vrnil - in to se je zgodilo!
> Zmagovalci lahko vračajo, ker imajo moč, poglejte Francijo, Grčijo, Srbijo, Črno Goro, Španijo, Portugalsko, sever Evrope!
>
> VRNILI SO JIM, in prav je tako!
In še bi, a ne? Bi še kar kakšno jamo napolnili. Malo bi izbrali, kdo nam ni všeč in bi šli še en krog. O tem govori prosti spis. Bolniki!
... alzo, je imel takrat Franca Barbarin rov v mislih, ko je one radarje po Mariboru postavil ...

P.S.: žabari ste definitivno zombiji, ker samo zombi lahko čisto vsako pizdarijo zaključi v Barbarinem rovu ...
Kanzon sporočil: 2.392
[#1933591] 22.12.12 13:24
Odgovori   +    21
Cjele z širšo okolico je en sam brituf,naslednjih sto let ni varijante,da bi se spravili.Mi pa o Švici in Švedski,mislim.
anon-195846 sporočil: 3.006
[#1933592] 22.12.12 13:25 · odgovor na: anon-184513 (#1933273)
Odgovori   +    30

Želeti si, da ljudje svoje življenje končajo na tak ostuden način, gre preko meje vsake civilizatorske norme. Pa vendar je to samo en zapis od mnogih. Vedno se bodo med množico našli hujskači in tudi kriminalci. Največja napaka, ki se lahko zgodi novinarju je, da taka dejanja podpihovalcev nereda, posploši.
Na TV-ju so te transparente (Goli otok, Barbarin rov) in izjave ("Jih je treba za kravate ven zvlečt in z granitno kocko po glavi tolčt", "Jebat će vam mater") kar radi kazali. Nobenega komentarja, da je to neprimerno (če uporabim hud evfemizem), bolj kot vzor, kako bo ljudstvo zrihtalo pokvarjene politike. Neomadeževano, pošteno, delovno ljudstvo, ki se bori proti fašistični vladi. In komentarji, da se oblast nasilno spravlja nad lasten narod, da nedolžni otroci sedijo v arestu (saj je samo en kamen vrgel v policaja) - boste oprostili, ampak ob takem mi tale menda fašistična vlada kar paše.
[#1933597] 22.12.12 13:31 · odgovor na: anon-290497 (#1933254)
Odgovori   +    19
Zadnja sprememba: macon 22.12.2012 13:31
[MF-509178]
Jure Gostiša, žal ta prosti spis nima nobene veze z zgodovino in še s čem...ta rov je posledica vojne, in kot tak mora biti tretiran, ker to je. Sem človek, in če vem, da je moj sosed v času vojne sodeloval z mojim nasprotnikom, jim govoril o nas, nas pretepal, posiljeval, ubijal... mu bom prekleto vrnil - in to se je zgodilo!
Zmagovalci lahko vračajo, ker imajo moč, poglejte Francijo, Grčijo, Srbijo, Črno Goro, Španijo, Portugalsko, sever Evrope!

VRNILI SO JIM, in prav je tako!
Očitno imaš tudi slabo vizualno predstavo in domišljijo, zato je zapisu priložena grozljiva fotografija.

Isti si kot debili, ki gredo v Bosno kričat: "Nož, žica, Srebrenica!" Tudi tam so Srbi nekaj vračali. Če že ne bi kričal, bi pa s pomenljivim izrazom pritrjevalno prikimaval.
anon-207617 sporočil: 6.899
[#1933599] 22.12.12 13:32 · odgovor na: najobj (#1933590)
Odgovori   +    18
poden tvojega lokal patriotizma mi je nepojmljiv. Ne zarad tega posta - bolj nazorno se kaže že cel cajt odkar so se začeli protesti itd.

Da kljub tem impulzom spraviš skupaj ostale premišljene in celo zabavne sestavke, je morda še bolj zanimivo. Je en od pokazateljev, zakaj demokratična politika rezultira na najnižjem skupnem imenovalcu volivcev.
anon-295331 sporočil: 526
[#1933601] 22.12.12 13:33 · odgovor na: macon (#1933564)
Odgovori   +    4
[macon]
Prosim za en bolan slogan desničarjev iz zadnjih enaindvajset let, ki grozi, da bo pobijal levičarje in je bil prikazan na katerikoli javni manifestaciji.
Samo na tem javnem forumu sem že marsikaj prebral zrelo za kazensko ovadbo...res ne bi o tem debatiral kateri ekstremisti so večji kreteni. :-)
anon-195846 sporočil: 3.006
[#1933602] 22.12.12 13:34 · odgovor na: anon-295127 (#1933358)
Odgovori   +    24
[kirman69]
> [tician]
> > [MF-509178]
> > Jure Gostiša, žal ta prosti spis nima nobene veze z zgodovino in še s čem...ta rov je posledica vojne, in kot tak mora biti tretiran, ker to je. Sem človek, in če vem, da je moj sosed v času vojne sodeloval z mojim nasprotnikom, jim govoril o nas, nas pretepal, posiljeval, ubijal... mu bom prekleto vrnil - in to se je zgodilo!
> > Zmagovalci lahko vračajo, ker imajo moč, poglejte Francijo, Grčijo, Srbijo, Črno Goro, Španijo, Portugalsko, sever Evrope!
> >
> > VRNILI SO JIM, in prav je tako!
>
> kaj sine , težave z nasprotnim spolom, pijača, snifanje neostika..
> si se morda vprašal zakaj te ima pri 8 postih 11 ljudi na "shit" listi

Jaz sem ga dal med prijatelje.
Zbirate ekipo, ki bo ljudi tlačila v živinske vagone?
anon-221126 sporočil: 1.113
[#1933603] 22.12.12 13:34
Odgovori   +    32
Svet na kanalu A z njegovimi voditelji vred je najbolj sprevržena, primitivna, ogabna , smrdljiva scena pokvarjenega novinarstva, ki teče z roko v roki z Mladino.Takoj za njimi je Bergantov pogovor predsednikom Ustavnega sodišča, ko se ga ta pezde drzne podučevati, kako naj US sodi, cela nacionalka (beri bordel) in ostali 99 % partijskih medijev. Danes se nas je na prednovoletni pijači 18 zaklelo, da do konca svojih dni ne gledamo več te ogabe od Sveta na kanalu A. Pomeni, da tudi reklam ne bomo videli. Le kakšni so lahko ti lastniki, da dopuščajo takšno greznico. Povej naprej!
purinoli sporočil: 8.690
[#1933604] 22.12.12 13:34 · odgovor na: najobj (#1933590)
Odgovori   +    11
[najobj]
... alzo, je imel takrat Franca Barbarin rov v mislih, ko je one radarje po Mariboru postavil ...

P.S.: žabari ste definitivno zombiji, ker samo zombi lahko čisto vsako pizdarijo zaključi v Barbarinem rovu ...
alzo, pa kva te boli? peče, ker so odkrili rov ali peče, ker maš koga not ? res pa je, da je med žabarji največ zombijev, ma tudi marburgerji niste daleč
anon-76818 sporočil: 4.031
[#1933605] 22.12.12 13:34
Odgovori   +    45
Črt je poskušal v svoji zadnji kolumni vzeti v bran "nesrečnega malega človeka", ki se baje na trenutno situacijo odziva čisto refleksno. Ta "nesrečni mali človek" po Črtovem mnenju vzame v roke rdečo zastavo s srpom in kladivom iz čiste nedolžne zmedenosti, samo v znamenje svojega pravičnega protesta - in ne zato, ker bi v resnici simpatiziral s titoizmom in stalinizmom.

Aha.

Ampak, presneto, očitno je zelo kratek korak od toleriranja totalitarnih simbolov do trenutka, ko se moramo resno vprašati, ali bomo tolerirali tudi pozive k totalitarnim dejanjem ?

Tako gre to. Najprej so simpatične, nedolžne rdeče zvezdice, potem so obljube o boljšem, pravičnejšem svetu, potem je že kak ostrejši srp in kako grozeče kladivo, potem so vedno bolj jezne besede, potem je bes, potem kmalu izbruhne na dan vsa človekova temna plat (foušljivost,samopravičniškost, brezplodna prepirljivost, egoizem) , ki jo je znal komunizem vedno tako zvito potegnit iz slovanske podzavesti v svet konkretnih dejanj.

Konča se pa z Barbara rovom. Vedno. Če se ga seveda prej pravočasno ne prepreči.

Enkrat bomo menda ja spoznali, da je toleriranje VSAKRŠNIH totalitarnih simbolov, simbolov sovraštva, strup. Strup, ki deluje počasi in dela iz normalnih ljudi mentalno ukrivljene zombije, na obeh straneh: iz tistih, ki provocirajo, in tistih, ki se čutijo na provokacije dolžni odzvati. Toleriranje totalitarnih simbolov nas VSE SKUPAJ dela slabše, kot bi lahko bili. Jemlje nam energije za prihodnost, obrača nas v preteklost, zastruplja nas.

Ob tem bi se morali tudi zavedat, da mi nismo Španija, Italija, Grčija ali Venezuela, kjer mladina vihti svoje rdeče zastave v nekakem simpatičnem zanosu. Oni niso nikoli doživeli resnične komunistične revolucije, skupaj z vsemi njenimi nedolžnimi žrtvami in nepovratno polomljenimi življenji.

Mi smo jo doživeli. Vključno z Barbara rovom.

V Španiji ali Italiji mahanje z rdečo zastavico nikoli ne more imeti tako temnih konotacij kot jih ima v Sloveniji. V Španiji, denimo, mahanje z rdečo zastavico predstavlja predvsem legitimno dediščino predvojne Ljudske Fronte, ki je bila demokratično izvoljena, pa jo je z vojaškim udarom odstavil nelegitimni Francov režim. V Sloveniji, ki je dejansko krvavela pod komunistično revolucijo, je rdeča zastava s srpom in kladivom predvsem simbol sovraštva, simbol velike narodne tragedije. V Sloveniji vzbuja rdeča zastava s srpom in kladivom tista čustva, ki bi jih frankistična zastava vzbujala v Španiji. Je simbol krvavih, nedemokratičnih zmagovalcev. Je spomin na krivice, na nedolžne žrtve, na tajna zaslišanja, na poboje nasprotnikov.

Opletanje s komunističnimi totalitarnimi simboli na zelo nizkotnem in primitivnem nivoju žali na desettisoče slovenskih državljanov, ki so med komunistično revolucijo izgubili svoje sorodnike.

In upam, da nam ne bo treba še enkrat gledati, kam lahko tako prikrito, navidez nedolžno hujskanje, pripelje. Totalitaristični simboli so predstraža totalitarističnih parol, totalitarističnim parolam pa sledijo totalitaristična dejanja. Tega filma nam ni treba gledat še enkrat.
[#1933606] 22.12.12 13:35 · odgovor na: anon-44558 (#1933424)
Odgovori   +    10
[paco80]
Verjamem, da ta tip, ki je to napisal na transparent, niti sam ne ve, kaj to pomeni, ali pa je neuravnovešenec...

Samo zakaj se na vsak način truditi diskreditirati proteste, jih označiti za nelegitimne, da so njih zombiji, sodrga... ja ljudje božji, mislim, da tako pač ne gre. Večina ljudi na teh protestih je mladih do 25 ali 30 let. Oni nimajo nobene veze s temi stvarmi iz zgodovine, razen, če ne mislite, da se grehi dedujejo in da so to samo otroci partizanov.

To so mladi ljudje, ki imajo upravičene razloge za nezadovoljstvo in proteste. Če študentje nosijo zvezde, to ne pomeni, da so komunisti, ampak to je preprosto neka moda teh mladih, neka nostalgija, kaj jaz vem kaj so še razlogi...

Diskreditacija, cinizem...ni prava pot, prava pot je razumevanje. Samo potem je treba pa nekaj naredit, vložiti nek napor, to pa je težje.

Kaj pa če je bil ta model podkupljen, da nosi ta transparent s strani desnice, zato, da se lahko zdaj obešajo na to in ožigosajo te proteste?

Poznam nekaj ljudi iz Facebooka, ki so se udeležili teh protestov in njih ni nihče nagovarjal - oni pač grejo spontano, zato, ker imajo veliko razlogov za nezadovoljstvo - za katere seveda ni odgovorna samo ta vlada, da se razumemo.
................ saj sploh ni važno - tudi če je bil podkupljen - bi ga morali protestniki ki zagovarjajo neko novo(?)"politiko" morali sami odstraniti kakor tudi vse kar samo malo diši po nekih drugih časih!dokler pa tega ne bodo počeli striktno so pa za mnoge samo podaljšana roka komunajzel politike!

ps
in med zgoraj omenjene bi morali dodati še vse tiste ki so imeli kakršno koli funkcijo v prejšnem režimu oz.le tega tako zavzeto zagovarjajo!
[#1933607] 22.12.12 13:38 · odgovor na: anon-231230 (#1933455)
Odgovori   +    9
[vinopivec]
Po kakšni logiki lahko kdorkoli normalen pričakuje, da bom solidarno podpiral FDV/FF diplomiranega strokovnjaka za gubljenje vremena i pravljenje bezveznih sitnica, za katerega mi je država kradla iz žepa vseh 6-7 let njegovega študija, pa vnaprej je vedel, da je letna potreba po kadru 5 diplomantov, diplomira jih pa 50? In zdaj protestira zoper krivično družbo in hoče, da mi zanj še naprej država krade iz žepa na drug način? Ej, govna glupa in lena!

Pred tednom dni sem imel priliko slišati eno od protestnic na obletnici valete. Nekoč ena od treh Most Likely to Succeed v elitnem razredu. Namesto, da bi bila danes predstojnica kake klinike ali strokovna direktorica UKC, je pri 55-ih pediatrinja v žnj ambulanti z dvema propadlima zakonoma za seboj in očitno vsesplošno nesrečna. In je razložila ex-sošolcem, da ona kot protestnik noče nič dodatnega, da pa si ne bo pustila odvzeti "priborjenega v vseh teh letih". Zaslepljeni neomarksistki seveda ni važno, kaj smo si morali pustiti vzeti tisti, ki delamo v realnem sektorju. Vidi le sebe in svoje "nepravično trpljenje".

Tako ona kot oni prvi pa so pač le kanonfuter stricev in nečakov, ki so se (le nekateri, jasno) končno odkrito pokazali na Roški. Sredstvo za odstranitev nezaželenih ljudi na oblasti. Revolucionarji vedo, kako se dela revolucije. Kanonfuter ovce so pa collateral damage.
.......... in sigurno je bila feministka in aktivna pri zsms?
anon-5605 sporočil: 208
[#1933609] 22.12.12 13:39
Odgovori   +    18
odličen članek. kaj pravita pa tov. toplak in hočevar :?

v pravni državi bi bil tale bodoči zločinec obravnavan takoj kot terorist, ker je samo vprašanje kdaj bo pobil nekaj ljudi.
anon-122633 sporočil: 1.641
[#1933610] 22.12.12 13:40
Odgovori   +    3
Ajajaja, kaj je pesnik hotel povedati???? Sem letnik 1953, nimam nič s Križarji, lovom na čarovnice, prvo vojno, drugo vojno, udeležen sem bil v Osamosvojitvi???? FTF!!
anon-202150 sporočil: 1.066
[#1933612] 22.12.12 13:41 · odgovor na: (#1933271)
Odgovori   +    18
[NavadniNimda]
Ej, kapo dol za hrabrost, za objavo tegale članka!

BTW, koliko je resnice na tem (slišim vse sorte govoric za in proti), da so v unem rovu dejansko najdli tudi otroška in ženska okostja? Če so, bi jih kazalo pokazati javnosti, saj take stvari lahko morebiti streznijo tudi najbolj zadrte in zabite Slovenceljne.
Stebri civilne družbe z metilkoholkove (občina Mordor) bi hiteli s pojasnjevanjem, da je ta trupeljca nastavil kar princ teme osebno...
anon-122633 sporočil: 1.641
[#1933613] 22.12.12 13:41
Odgovori   +    2
Ajajaja, kaj je pesnik hotel povedati???? Sem letnik 1953, nimam nič s Križarji, lovom na čarovnice, prvo vojno, drugo vojno, udeležen sem bil v Osamosvojitvi???? FTF!!
Gustl, bi kako fotko o letu 1932 v NY, kamor nas peljejo??
anon-243516 sporočil: 3.391
[#1933614] 22.12.12 13:42
Odgovori   +    16
Kaj pa ste pričakovali od SvetanakanaluA? Fantič in deklica, ki vodita to oddajo, sploh še nista zrela!
anon-223671 sporočil: 1.149
[#1933615] 22.12.12 13:42
Odgovori   +    27
Zadeva je kristalno jasna. Pozivanje k brutalnem pomoru dolocene skupine ljudi je sovrazni govor par excellence. Kaznivo dejanje.

1. pajaca z napisom je potrebno takoj prijavit, izsledit in kaznovat.

2. prav tako je zaradi namernega razpihovanja sovrastva in sovraznega govora potrebno prijavit in kaznovat novinarko in odgovornega urednika.

PS: cetudi novinarka dokaze, da je pajac slucajno vskocil v kader, je kriva, ker ga iz kadra ni izrezala. Namerno ali iz malomarnosti, vseeno.

PS2: le kaj bi bilo, ce bi namesto "politiki" pisalo "trenirkarji"? Retoricno vprasanje.
[#1933618] 22.12.12 13:43 · odgovor na: anon-258854 (#1933399)
Odgovori   +    10
[MF-542594]
Politiki pač ne razumejo kje bodo končali. Pa če tudi so vsi videli kaj se je zgodilo z Gadafijem, ker ni hotel odstopiti.

Pa to ni moja želja niti nikogar ne napeljujem, da ne bo kdo narobe razumel. Le opazujem in delam zaključke.
V Libiji imajo plemena in moški se učijo rokovanja z orožjem od mladosti, imajo pa ga tudi doma.

A si ti tudi tako vzgojen? Tvoji znanci in prijatelji? Kdo bo torej pograbil kalašnikovke in sestavil milice, če ni tako?

Malo manj igraj vojaške igrice in malo manj glej hude filme.
[#1933621] 22.12.12 13:45 · odgovor na: anon-295127 (#1933403)
Odgovori   +    15
[kirman69]

Da, jaz bom govoril o domačih izdajalcih! Ti pa marš na šit listo, kreten in to TAKOJ!!!
Glede na ekonomsko in pravno razsulo, poleg tega pa tudi moralno, ste izdajalci naroda komunajzarji in prijateljčki. Golazen ste.
anon-266747 sporočil: 1.625
[#1933624] 22.12.12 13:47
Odgovori   +    24
Zadnja sprememba: anon-266747 22.12.2012 13:48
Komunisti so navadni primitivci. To lepo pokaže komunistično sprevrženost. najprej ti dajo rože, potem pa te pošljejo v Barbarin rov in ti vse pokradejo.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11