Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Barbara rov za dober zgled
sporočil: 526
Zadnja sprememba: anon-295331 22.12.2012 09:49
Ja tale je bla res hudo mimo in bolano ampak Gustl treba je le
priznat, da ovce blejejo le tisto, kar so jih politiki naučili mar
ne? Vsaka politična opcija ima svoje bolane slogane za pranje
možganov.Ni ga lepšega kot razdeljen in jezen narod za nemoteno vladnje elite.
sporočil: 15
Jure Gostiša, žal ta prosti spis nima nobene veze z zgodovino in še
s čem...ta rov je posledica vojne, in kot tak mora biti tretiran,
ker to je. Sem človek, in če vem, da je moj sosed v času vojne
sodeloval z mojim nasprotnikom, jim govoril o nas, nas pretepal,
posiljeval, ubijal... mu bom prekleto vrnil - in to se je
zgodilo!
Zmagovalci lahko vračajo, ker imajo moč, poglejte Francijo, Grčijo, Srbijo, Črno Goro, Španijo, Portugalsko, sever Evrope!
VRNILI SO JIM, in prav je tako!
Zmagovalci lahko vračajo, ker imajo moč, poglejte Francijo, Grčijo, Srbijo, Črno Goro, Španijo, Portugalsko, sever Evrope!
sporočil: 13.641
[MF-509178]In še bi, a ne? Bi še kar kakšno jamo napolnili. Malo bi izbrali, kdo nam ni všeč in bi šli še en krog. O tem govori prosti spis. Bolniki!
Jure Gostiša, žal ta prosti spis nima nobene veze z zgodovino in še s čem...ta rov je posledica vojne, in kot tak mora biti tretiran, ker to je. Sem človek, in če vem, da je moj sosed v času vojne sodeloval z mojim nasprotnikom, jim govoril o nas, nas pretepal, posiljeval, ubijal... mu bom prekleto vrnil - in to se je zgodilo!
sporočil: 1.844
Spoštovani g. Jure. Zakaj srbizem "Barbara rov" ???? Pišite in
govorite o Barbarinem rovu ali rovu sv. Barbare.
sporočil: 18.832
[MF-509178]Vrneš na sodišču, ki razjasni vse okoliščine. Tako kot so delali morilci po vojni, pa so samo naredili nov zločin. Kako pa veš, da niso zločinci pobijali prič?
Jure Gostiša, žal ta prosti spis nima nobene veze z zgodovino in še s čem...ta rov je posledica vojne, in kot tak mora biti tretiran, ker to je. Sem človek, in če vem, da je moj sosed v času vojne sodeloval z mojim nasprotnikom, jim govoril o nas, nas pretepal, posiljeval, ubijal... mu bom prekleto vrnil - in to se je zgodilo!
sporočil: 607
Če nekdanji Predsednik tovariš TWRK to podpira, potem se ne čudimo,
da eni državljani imajo to za zgled.
sporočil: 13.641
[878787]Ker je tako na transparentu in nisem hotel spreminjat.
Spoštovani g. Jure. Zakaj srbizem "Barbara rov" ???? Pišite in govorite o Barbarinem rovu ali rovu sv. Barbare.
sporočil: 2.073
Zadnja sprememba: anon-11396 22.12.2012 09:53
[MF-509178]kaj sine , težave z nasprotnim spolom, pijača, snifanje neostika..
si se morda vprašal zakaj te ima pri 8 postih 11 ljudi na "shit" listi
sporočil: 8.543
[878787]Dej, ne seri! Tako je pisalo na tistem transparentu!
Spoštovani g. Jure. Zakaj srbizem "Barbara rov" ???? Pišite in govorite o Barbarinem rovu ali rovu sv. Barbare.
sporočil: 3.006
Pretresljiv zapis, ki bo morda, le morda, streznil še katero vročo
glavo.
Želeti si, da ljudje svoje življenje končajo na tak ostuden način, gre preko meje vsake civilizatorske norme. Pa vendar je to samo en zapis od mnogih. Vedno se bodo med množico našli hujskači in tudi kriminalci. Največja napaka, ki se lahko zgodi novinarju je, da taka dejanja podpihovalcev nereda, posploši.
Tokrat gre novinarju moja pohvala, saj večina ljudi ne razume, da smo imeli do zdaj na oblasti ljudi, ki so zakrivili Barbara rov. Morda bodo zdaj razumeli, da je zločince in zločin potrebno obsoditi in ne nagraditi z oblastjo!
Želeti si, da ljudje svoje življenje končajo na tak ostuden način, gre preko meje vsake civilizatorske norme. Pa vendar je to samo en zapis od mnogih. Vedno se bodo med množico našli hujskači in tudi kriminalci. Največja napaka, ki se lahko zgodi novinarju je, da taka dejanja podpihovalcev nereda, posploši.
Tokrat gre novinarju moja pohvala, saj večina ljudi ne razume, da smo imeli do zdaj na oblasti ljudi, ki so zakrivili Barbara rov. Morda bodo zdaj razumeli, da je zločince in zločin potrebno obsoditi in ne nagraditi z oblastjo!
sporočil: 8.684
POTREBNO JE RAZLASTNINITI KUČANOVE TAJKUNE IN OSTALE KRIMINALCE! V
Kučanovem forumu so zbrani številni tajkuni, ki so izvedli ali
sodelovali pri izvedbi najbolj znanih menedžerskih prevzemov
podjetij: Jože Mermal (BTC ), Bogdan Lipovsek (Grand Hotel Union),
Bine Kordež (Merkur ), Herman Rigelnik (ACH , nekdanji
Autocommerce), Roman Glaser (Perutnina Ptuj), Edvard Svetlik
(Hidria ), Tatjana Fink (Trimo ), Romana Pajenk (Medaljon, Probanka
). Vsi ti so castilci zlocinskega Titovega komunisticnega rezima.
sporočil: 8.543
[CHAVEZ]Ti ga daj: beta.finance-on.net/...164155.PNG
Da bi pankrta ogabnega nekdo ovadil to pa ne? To je direktno pozivanje na zločin.
Naslov: gp.policija@policija.si
sporočil: 4.037
Žal, Gustl, je odgovor na tvoje navidez retorično vprašanje
pozitiven. Ideološki in tudi številni fizični dediči organizatorjev
in izvajalcev Barbarinega rova si res želijo nadaljevati delo na
enak način. Smrdelo bi itak drugim, ki bi betonirali zapore. Ideja
pobijanja drugače mislečih (ki so seveda fašisti, belčki,
izdajalci, klerikalci...itd.) nadaljuje svojo plemenito pot. Rad bi
našel paralele na drugi (menda revanšistični) strani, da bi bili
vsi glih, a jih celo po forumih ni najti, kaj šele na ulicah.
sporočil: 5.199
[MF-509178]Večina masakrov v vojnah se ne zgodi kot maščevanje, ampak kot odziv na izmišljotine in dehumanizacijo druge strani. Nekaj takšnega, kot vi počnete s svojim pisanjem.
sporočil: 1.991
po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za
javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za
grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe
-------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------
Ne vem, nekaj mi jasno? A smo vsi mi, ki pišemo tu gori vsak trenutek lahko obravnavani kot kriminalci, grožnja, javno objavljena in vidna celotni Sloveniji pa kaj?
So demonstracije in skrivanje v množici manj kaznive?
Za tako dejanje niti ni potrebna ovadba, policija bi morala ukrepati po uradni dolžnosti ali pa si tisto floskulo o demokratični državi nekam vtaknite - veste kam!
-------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------
Ne vem, nekaj mi jasno? A smo vsi mi, ki pišemo tu gori vsak trenutek lahko obravnavani kot kriminalci, grožnja, javno objavljena in vidna celotni Sloveniji pa kaj?
So demonstracije in skrivanje v množici manj kaznive?
Za tako dejanje niti ni potrebna ovadba, policija bi morala ukrepati po uradni dolžnosti ali pa si tisto floskulo o demokratični državi nekam vtaknite - veste kam!
sporočil: 526
[MF-509178]Kako lahko pri sebi opravičiš poboje otrok? Kako je v masovnih pobojih brez sojenja osvoboditelj drugačen od okupatorja?
sporočil: 533
A kanal res postaja čista medijska kanalizacija.Tipičen primer
sovražnega govora,brez reakcij.Mladi voditeljici,ki je to izvedla s
ciničnim nasmehom in sarkastičnim komentarjem,to res ni v
čast,četudi ji komentarje pišejo drugi.Ne glede kdo si in kaj
si,treba si je zapomniti stavek patologa,ki se glasi: "Ti ljudje so
močno trpeli!"
sporočil: 77
Pošteno bi bilo, da se postopek pred sodiščem za odgovorne za
zločin v Barbarinem rovu vsaj začne, ker konca postopka vsekakor ne
bodo dočakali. In ne mi zdaj s starostjo krivcev naj se jih pusti
pri miru, ker itak ne morejo spati.
sporočil: 1.991
[MF-509178]Lahko si samo želiš, da se ne najde kdo, ki si mu ti stopil na žulj, pa da ti vrne v enaki meri.
Mislim, da še gnoj manj zaudarja kot ti s takim mišljenjem.
sporočil: 286
Menda je Stalin našemu Titu dal nasvet: "če želiš vladati do smrti
in še po njej, potegni med seboj in svojimi nasprotniki reko
krvi"
Očitno uspešen nasvet, ta reka krvi, ki jo zaznavamo šele zadnji dve desetletji je očitno močna in potomci potomcev (idiot na sliki) lahko brezskrbno računajo na to 'zaščito'.
Ker sta moč in pomembni zaščitniki na njegovi (njihovi) strani.
Očitno uspešen nasvet, ta reka krvi, ki jo zaznavamo šele zadnji dve desetletji je očitno močna in potomci potomcev (idiot na sliki) lahko brezskrbno računajo na to 'zaščito'.
Ker sta moč in pomembni zaščitniki na njegovi (njihovi) strani.
sporočil: 108
[NavadniNimda]blog.ognjisce.si/joz...-jama-2011
BTW, koliko je resnice na tem (slišim vse sorte govoric za in proti), da so v unem rovu dejansko najdli tudi otroška in ženska okostja? Če so, bi jih kazalo pokazati javnosti, saj take stvari lahko morebiti streznijo tudi najbolj zadrte in zabite Slovenceljne.
sporočil: 370
Kaksne posasti so sele tisti, ki niso delali samomora in so potem
se leta in leta v vrhu partije drkali ljudi v ziv mozak!?!?!?!?!
sporočil: 4.037
Zadnja sprememba: anon-231230 22.12.2012 10:18
[MF-509178]
Evo, o taki morilski sodrgi sem maloprej pisal. BTW, ima že tri pluse.
sporočil: 3.006
[MF-509178]Morda je tragika, da imamo zdaj veliko ljudi, kot si ti, prav v tem, da zločincem iz Barbara rova ni še nikoli nihče vrnil njihovega nagnusnega početja. Oni so si po vojni s temi grozovitimi dejanji izsilili oblast. In jo žal obdržali skoraj 70 let.
Sem človek, in če vem, da je moj sosed v času vojne sodeloval z mojim nasprotnikom, jim govoril o nas, nas pretepal, posiljeval, ubijal... mu bom prekleto vrnil - in to se je zgodilo!
Tvoje razmišljanje vodi v večno klanje, kajti nikoli ne moreš pobiti vseh, ki se jim želiš maščevati.
Ne vrag, le sosed bo mejak. (Prešeren in njegova pobožna želja, kajti vedel je, da so na svetu žal ljudje, kot si ti.)
sporočil: 830
Taki pozivi se bodo zagotovo nadaljevali, upamo samo lahko, da bo
ostalo pri pozivih.
Močno nas bo teplo dejstvo, da se v 20 letih nismo bili sposobni soočiti z zločini, ki so bili storjeni med in po vojni. Ker tega nismo storili, se še vedno romanticira preteklost.
Te romantične predstave se prenašajo tudi na mladino. Tale, ki drži plakat, je star manj kot 25 let in stoposto nima pojma o takratnem dogajanju. Nekdo mu je verjetno povedal, da so bili pobiti v Barbara rovu izdajalci naroda, in da je bilo to čisto ok in pravično. In zato se bo njemu prav tako zdelo čisto ok, da poziva na umor tistih, ki jih on dojema kot izdajalce.
Zato medvojnih in povojnih dogodkov ne smemo pomesti pod preprogo. O tem je treba govoriti, čeprav gre za bolečo temo. Tej temi bi morali že v osnovnih šolah posvetiti en lep del pouka pri zgodovini, prav tako bi morali mularijo voziti na ekskurzije v nemška taborišča, na sv. Urha in v Teharje/Rog.
Žal pa ne vidim, kdo bi bil to pri nas sposoben izvesti, saj so te teme izvrstna priložnost za podžiganje svoje volilne baze pri obeh straneh politike.
Morda nam je res usojeno, da zgodovino še enkrat ponovimo.....
Močno nas bo teplo dejstvo, da se v 20 letih nismo bili sposobni soočiti z zločini, ki so bili storjeni med in po vojni. Ker tega nismo storili, se še vedno romanticira preteklost.
Te romantične predstave se prenašajo tudi na mladino. Tale, ki drži plakat, je star manj kot 25 let in stoposto nima pojma o takratnem dogajanju. Nekdo mu je verjetno povedal, da so bili pobiti v Barbara rovu izdajalci naroda, in da je bilo to čisto ok in pravično. In zato se bo njemu prav tako zdelo čisto ok, da poziva na umor tistih, ki jih on dojema kot izdajalce.
Zato medvojnih in povojnih dogodkov ne smemo pomesti pod preprogo. O tem je treba govoriti, čeprav gre za bolečo temo. Tej temi bi morali že v osnovnih šolah posvetiti en lep del pouka pri zgodovini, prav tako bi morali mularijo voziti na ekskurzije v nemška taborišča, na sv. Urha in v Teharje/Rog.
Žal pa ne vidim, kdo bi bil to pri nas sposoben izvesti, saj so te teme izvrstna priložnost za podžiganje svoje volilne baze pri obeh straneh politike.
Morda nam je res usojeno, da zgodovino še enkrat ponovimo.....
sporočil: 108
[Gustl]Ker tako piše na portalu rudnika.
> [878787]
> Spoštovani g. Jure. Zakaj srbizem "Barbara rov" ???? Pišite in govorite o Barbarinem rovu ali rovu sv. Barbare.
Ker je tako na transparentu in nisem hotel spreminjat.
Gustl, lepo, da si to objavil. In mislim, da boš ostal edini.
Če komu kaj ni jasno, naj si pogleda slike iz gornjega linka. Če ga ne zmrazi, naj bo vsaj tiho.