Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Lepota Mira Senice in Katarine Kresal
sporočil: 33.130
[petunia]... OK, o zgornjem nima smisla, ker se midva lahko samo še nekajkrat zavrtiva v krogu ...
> [najobj]
> > [petunia]
> > > [najobj]
> > > > [petunia]
> > >
>
> ... OK, naj ti bo, ker si glih ti, bom samo za tebe ponovil še enkrat ...
>
> ... evo, ta Franklov tekst ...
>
> "Eden glavnih razlogov, da so ljudje na cestah, je občutek nemoči in nepravice, da nekateri nič ne morejo, drugim, posvečenim, pa je vse dovoljeno in da se potem, ko se ugotovi, da je šlo za protizakonitosti, kljub medijskim pritiskom, nič ne zgodi."
>
> ... ki ga je napisal v svojem članku in tvoj komentar ...
>
> "Bilo bi prelepo, če bi bilo to res."
>
> ... pomeni v jeziku, ki ga govorimo v Mariboru, vsekakor nekaj povsem drugega od tega ...
>
> Upam, da je Kangler dec in NE BO odstopil na poziv razgrajačev.
>
> ... kar si o protestih napisala pred dvema tednoma, čeprav ti praviš, da to v Ljubljani pomeni isto stvar ...
Sori, še vedno me nisi prepričal. Kar se tiče izvolitve župana, Mariborčani niso bili nemočni opazovalci dogajanja, ampak so imeli škarje in platno v svojih rokah. Večina svoje možnosti izbire sploh ni izkoristila, drugi so očitno izbrali slabo. Kangler je v prvi politični ligi od leta 1996, malce za lase se mi zdi privlečena trditev, da ga niste poznali, da niste vedeli kakšne vrste človek je, sploh ker vsi nenehno ponavljajo, da so bili radarji samo vrh ledene gore. Bolj verjetna se mi zdi varianta, ki jo je tukaj obširno pojasnil uporabnik Klepec forum.finance.si/?m=...716&single ali na kratko NemaBrašna-NemaHleba-GlasaliSte-TakoTreba.
Sicer ste pa itak zmagali, Kangler je gotof, ali to pomeni da "nikoli več ne bo tako kot je bilo", ali vas bodo žejne prepeljali čez vodo bo pa itak pokazal šele čas.
> Upam, da je Kangler dec in NE BO odstopil na poziv razgrajačev.
Tega seveda nisem napisala jaz ampak uporabnica FIN-216611 forum.finance.si/?m=...629&single se pa še danes v celoti strinjam z njo.
Kanglerja bi morali odstaviti povsem legalno, z odpoklicem, ali z obsodbo na sodišču, ki bi avtomatično pomenila konec mandata. Za takšne sistemske rešitve bi se morali zavzemati in protestirati ne 14 dni nazaj, ampak že davno, davno.
> ... evo, in povsem ista stvar je s pretepano ženo, ki torej po tvojem sploh nima kaj protestirat, ker je nasilnemu možu ob poroki podelila "dokler naju smrt ne loči" mandat ... čuj, če ti tukaj ne vidiš nobene paralele
Vsekakor vidim paralelo, kako da ne. Dandanašnji lahko ženske temeljito preizkusijo deca, preden mu podelijo kakršenkoli mandat in pametne to tudi naredijo, neumne in naivne pač ne in enako velja tudi za volilce.
> in če se z obojim celo strinjaš, potem je po mojem skromnem mnenju - sploh ker si ženska - nekaj hudo narobe s tabo ...
>
Enostavno nimam empatije do jadikujočih ljudi, ki za svoje probleme vedno krivijo druge in hkrati niso nikoli pripravljeni sprejeti odgovornosti za svoje, tudi slabe, odločitve. Verjamem, da se v tej družbi zdi to huda, huda napaka.
> P.S.: biti žabar je stanje duha in ne geografije ... ja, in če sodim po tvojem pisanju na totem forumu, si ti žabar par par excellence, čeprav si rekla, da si Štajerka ...... evo, pesnik je hotel povedati točno to, kar si z briljantnostjo Sherlocka Holmesa precizno detektirala ti sama ... alzo, žabar je prepotenten, ohol, nadut, vase zaverovan, nepripravljen poslušati drugo stran ali celo spremeniti svoje zabetonirano mnenje in kaj je še takšnih lepih človeških lastnosti ... khmm, kar torej pomeni, da se vidva z Zokitom sicer vsak s svoje strani kar lepo najdeta med žabari ... ja, ampak da ne bom zdaj pretiraval s pokroviteljskim predavanjem in še sam ratal žabar, bom raje končal ...
A veš, da sem dolgo tuhtala, kaj je tukaj želel pesnik povedati.
Kaj točno bi mene kvalificiralo kot žabarico, ali ima to mogoče kakšno vezo z mojim mnenjem, da je Zoki najkulturnejši in najuspešnejši menedžer na področjih bivše Yuge, ali mogoče to, da dnevno pišem slavilne ode v čast našemu malemu velikemu očetu naroda, ki je s svojimi malimi ročicami lastnoročno osamosvojil Slovenijo, morebiti gre zasluga mojemu odličnemu mnenju o zvestem soprogu, vrhunskemu diplomatu in predsedniku, ki je združil Slovence, kot še nihče doslej, ali pa je mogoče dovolj že vsakodnevno zavzeto pljuvanje po JJ-u, Rodetu in domobrancih.
Takšno je namreč večinsko mnenje med ljudmi, ki jim tukaj pravimo žabarji. Če imaš ti kakšno svojo definicijo žabarja pa kar na plan z njo.
Tako da imaš prav, ja, bilo je res povsem neokusno, da sem se štulila med Štajerce, ko sem pa v samem bistvu, kot si ti z briljantnostjo Sherlocka Holmsa precizno detektiral, ultimativna Murgl baba.
P.S.: vsake toliko pa le pomisli na tole, ker jaz tudi ... khmm, in pomaga ...
[petunia]
> [najobj]
> > [petunia]
> ... evo, pesnik je hotel povedati točno to, kar si z briljantnostjo Sherlocka Holmesa precizno detektirala ti sama ... alzo, žabar je prepotenten, ohol, nadut, vase zaverovan, nepripravljen poslušati drugo stran ali celo spremeniti svoje zabetonirano mnenje in kaj je še takšnih lepih človeških lastnosti ... khmm, kar torej pomeni, da se vidva z Zokitom sicer vsak s svoje strani kar lepo najdeta med žabari ... ja, ampak da ne bom zdaj pretiraval s pokroviteljskim predavanjem in še sam ratal žabar, bom raje končal ...
Ostane ti samo še to, da tole svojo definicijo vpišeš v SSKJ. Sedaj piše le:... no, tam bos.zrc-sazu.si/cgi/...Eabar&hs=1 piše sicer malo več, ampak jaz ne govorim o žabarjih, ampak govorim o žabarih ...
žabar - 1. kdor lovi ali prodaja žabe 2. slabš. prebivalec področja z žabami 3. žarg. človek žaba * slabš. žabarji pesnika ne razumejo - omejeni, ozki ljudje
žabarka - bot. vodna rastlina s suličastimi listi in belimi ali rožnatimi cveti v kobulah, Baldellia
Tebi se torej jaz zdim omejena, prav, to je pač tvoje mnenje, do katerega imaš vso pravico, jaz se ob tem lahko samo nasmehnem. Nasmeh je še vedno najelegatnejši način kako človeku pokazati zobe, tako da :D... evo, če sem prav preštel, mi zdaj že drugič svetuješ, naj ne prebiram drugih in drugačnih mnenj od svojega in naj tako še sam postanem omejen ... jebiga, ampak to bo malo težje, ker me, od kar pomnim za sebe, zelo zanima, kaj in kako razmišljajo ljudje okoli mene in se po svoji volji temu pač ne mislim odpovedati ...
>
> P.S.: vsake toliko pa le pomisli na tole, ker jaz tudi ... khmm, in pomaga ...
Verjamem, da je to povsem dobronameren nasvet, ki pa ga vseeno ne bom upoštevala in bom še naprej tukaj pisala tako kot se mi bo zdelo prav. Navsezadnje imajo forumaši izbiro, tako kot so jo imeli tudi Mariborčani, lahko moje poste berejo ali pač ignorirajo.
P.S.: še malo slovenščine za tebe in za forumske ignorante, ki tukaj vedno znova objavljajo, koga vse oni ignorirajo in so ob tem tako zelo ponosni na sebe in na svojo ignoranco ... alzo, jaz tvoje poste lahko berem IN jih ignoriram, ker jih ne morem ignorirat, če jih nisem prebral in sploh ne vem, da obstajajo ... aja, in toti P.S. je seveda samo zato, ker sem žleht ...
sporočil: 5.152
[rename]Yeah, it's a known bug, murglebug.
> [oQI23IDCN0948R]
> > [rubec]
> > > [oQI23IDCN0948R]
>
> P.S.: Offtopic - zdaj sem pogledal, kaksen friends/haters ratio ima moj prijatelj rubec, pa vidim, da je v korist frendov se precej vecji, kot moj. Na, pa sem se ze skoraj pritozil, da mi artificially fine tuneajo fakju. No, ce ga meni fine tuneajo, potem ga tebi raw tuneajo.
Poglej si Aleister in Denac, kako imata nizek fakju.
(Da ne naštevam tistih, ki imajo nelogično visokega ;-))
P: algoritem ima en velik bug ;-)
for int i = 1; i je manjs kot tri
klicem_vam_veselo("fakju, komunajzarji");
ter povecam i;
P.S.: Gustl, spedenaj code block, ker tole ni pa za nikamor.
sporočil: 16.531
[RJSlo]Marsikar ni res, sicer pa Rusijo dobro poznam in sem dobu repliciral v stilu njegove pripombe.
Ni res.
Seveda Rusija ni ena sama ravnica.
sporočil: 18.832
[darolim1938]Če smo premagali tanke na cestah in letala, ki so letela proti Ljubljani, bomo premagali tudi te lopove, ki so se prisesali na oblast.
Dragi Aleister,
katastrofa je dobesedno v tem, ker je celotno pravosodje skorumpirano. Seveda je tam še vedno vrhunskih strokovnjakov in poštenih sodnikov, vendar se v tej sodni
korupciji dobesedno utopijo. Niso vidni, nimajo moči.
Pahor in Janša bodo skušali narediti pač tisto, kar je sploh možno, če je sploh
še kaj možno. Če se rak razširi na celotno telo, tudi zdravi deli telesa bolnika
ne rešijo pred gotovo smrtjo.
Ne vem, kaj bo, vendar dobro ne bo in ne more biti pa naj se vseskupaj konča tako
ali drugače. Verjemi mi, da me je strah, ker vem veliko o vsem skupaj.
Lep pozdrav in lahko noč!
Zadnja sprememba: najobj 13.12.2012 09:58
[petunia]
> [najobj]
> > [petunia]
> ... evo, če sem prav preštel, mi zdaj že drugič svetuješ, naj ne prebiram drugih in drugačnih mnenj od svojega in naj tako še sam postanem omejen ... jebiga, ampak to bo malo težje, ker me, od kar pomnim za sebe, zelo zanima, kaj in kako razmišljajo ljudje okoli mene in se po svoji volji temu pač ne mislim odpovedati ...
Vseeno se mi zdi malce hecno, da si mi na začetku očital spreminjanje mnenja, sedaj pa pišeš, da te med drugim moti, da od svojega mnenja ne odstopam niti za milimeter. Kakor tudi to, da te zelo zanimajo mnenja drugih, te pa očitno moti, da razmišlajo drugače kot ti in v tem vztrajajo.... čuj sploh ti nisem nič očital, ampak sem samo ugotovil, da je bilo tvoje mnenje malo prej rahlo drugačno od tistega malo kasneje ... evo, in če me mnenja drugih ne bi zanimala, tega sploh ne bi opazil, kar pomeni, da bi bil omejen samo s svojim, kar se po logiki stvari dogaja vsem tistim, ki jih mnenja drugih ne zanimajo ...
> P.S.: še malo slovenščine za tebe in za forumske ignorante, ki tukaj vedno znova objavljajo, koga vse oni ignorirajo in so ob tem tako zelo ponosni na sebe in na svojo ignoranco ... alzo, jaz tvoje poste lahko berem IN jih ignoriram, ker jih ne morem ignorirat, če jih nisem prebral in sploh ne vem, da obstajajo ... aja, in toti P.S. je seveda samo zato, ker sem žleht ...... eh, ne vem, zakaj ti zdaj to meni pišeš, če pa sem točno to tu zgoraj napisal ... alzo, če hočem tvoj post ignorirat (= NE reagirat), ga moram najprej prebrati in šele nato ne reagirat (= ignorirat) na njegovo sporočilo ...
Ignorirati: ravnati, delati namenoma tako, kot bi koga sploh ne bilo, ne meniti se za
Ko zagledaš določeno ime uporabnika lahko njegov post tudi preskočiš in tako prideš do "bereš ALI ignoriraš", sploh je pa neobvezno komentiranje.... ja, to sicer drži, ampak z majhno razliko ... khmm, ker si ti namreč zgoraj pisala o postih, na kar sem jaz reagiral (= NE ignoriral), zdaj pa pišeš o ljudeh, ki si jih tudi najprej morala spoznati, da si se na osnovi tega odločila, da jih boš v prihodnje ignorirala ... alzo, ni bilo ALI, ampak je bilo IN ... ja, je pa res, da je to stvar fines nekega jezika, ki marsikomu za vedno ostanejo skrite, ker se pač ne zanimajo za njih ...
Hočem reči, na tem forumu se zlahka izogneš ljudem s katerimi nočeš imeti opravka, veliko lažje kot v resničnem življenju.
[petunia]
> [najobj]
> > [petunia]
> > > [najobj]
> > > > [petunia]
> > > ... evo, če sem prav preštel, mi zdaj že drugič svetuješ, naj ne prebiram drugih in drugačnih mnenj od svojega in naj tako še sam postanem omejen ... jebiga, ampak to bo malo težje, ker me, od kar pomnim za sebe, zelo zanima, kaj in kako razmišljajo ljudje okoli mene in se po svoji volji temu pač ne mislim odpovedati ...
>
> > Vseeno se mi zdi malce hecno, da si mi na začetku očital spreminjanje mnenja, sedaj pa pišeš, da te med drugim moti, da od svojega mnenja ne odstopam niti za milimeter. Kakor tudi to, da te zelo zanimajo mnenja drugih, te pa očitno moti, da razmišlajo drugače kot ti in v tem vztrajajo.
>
> ... čuj sploh ti nisem nič očital, ampak sem samo ugotovil, da je bilo tvoje mnenje malo prej rahlo drugačno od tistega malo kasneje ... evo, in če me mnenja drugih ne bi zanimala, tega sploh ne bi opazil, kar pomeni, da bi bil omejen samo s svojim, kar se po logiki stvari dogaja vsem tistim, ki jih mnenja drugih ne zanimajo ...
>
> > > P.S.: še malo slovenščine za tebe in za forumske ignorante, ki tukaj vedno znova objavljajo, koga vse oni ignorirajo in so ob tem tako zelo ponosni na sebe in na svojo ignoranco ... alzo, jaz tvoje poste lahko berem IN jih ignoriram, ker jih ne morem ignorirat, če jih nisem prebral in sploh ne vem, da obstajajo ... aja, in toti P.S. je seveda samo zato, ker sem žleht ...
> >
> > Ignorirati: ravnati, delati namenoma tako, kot bi koga sploh ne bilo, ne meniti se za
>
> ... eh, ne vem, zakaj ti zdaj to meni pišeš, če pa sem točno to tu zgoraj napisal ... alzo, če hočem tvoj post ignorirat (= NE reagirat), ga moram najprej prebrati in šele nato ne reagirat (= ignorirat) na njegovo sporočilo ...
>
> > Ko zagledaš določeno ime uporabnika lahko njegov post tudi preskočiš in tako prideš do "bereš ALI ignoriraš", sploh je pa neobvezno komentiranje.
> >
> > Hočem reči, na tem forumu se zlahka izogneš ljudem s katerimi nočeš imeti opravka, veliko lažje kot v resničnem življenju.
>
> ... ja, to sicer drži, ampak z majhno razliko ... khmm, ker si ti namreč zgoraj pisala o postih, na kar sem jaz reagiral (= NE ignoriral), zdaj pa pišeš o ljudeh, ki si jih tudi najprej morala spoznati, da si se na osnovi tega odločila, da jih boš v prihodnje ignorirala ... alzo, ni bilo ALI, ampak je bilo IN ... ja, je pa res, da je to stvar fines nekega jezika, ki marsikomu za vedno ostanejo skrite, ker se pač ne zanimajo za njih ...
Torej, da bosta ti in Toporišič mirneje spala, bom popravila svoj zapis:... čuj, kaj zdaj nekaj nos vihaš brezveze, če pa si me sama za jezik vlekla ? ...
Vsak forumaš ima izbiro, da moje poste bere, ocenjuje, komentira ali preskoči.
Če pričakuje, da bom zaradi njegovih reakcij spremenila svoje mnenje in način pisanja, bo razočaran.
Svoboda izražanja je temeljna človekova pravica.
P.S.: lepo prosim, da totega Toporišiča ne omenjaš več v istem stavku skupaj z mano ... khmm, če me za kazen od zdaj naprej ne boš skupaj z mojimi posti začela ignorirat, se razume ...
[petunia]
> [najobj]
> > [petunia]
> > > [najobj]
> > > > [petunia]
> > > > > [najobj]
> > > > > > [petunia]
> > > > > ... evo, če sem prav preštel, mi zdaj že drugič svetuješ, naj ne prebiram drugih in drugačnih mnenj od svojega in naj tako še sam postanem omejen ... jebiga, ampak to bo malo težje, ker me, od kar pomnim za sebe, zelo zanima, kaj in kako razmišljajo ljudje okoli mene in se po svoji volji temu pač ne mislim odpovedati ...
> > >
> > > > Vseeno se mi zdi malce hecno, da si mi na začetku očital spreminjanje mnenja, sedaj pa pišeš, da te med drugim moti, da od svojega mnenja ne odstopam niti za milimeter. Kakor tudi to, da te zelo zanimajo mnenja drugih, te pa očitno moti, da razmišlajo drugače kot ti in v tem vztrajajo.
> > >
> > > ... čuj sploh ti nisem nič očital, ampak sem samo ugotovil, da je bilo tvoje mnenje malo prej rahlo drugačno od tistega malo kasneje ... evo, in če me mnenja drugih ne bi zanimala, tega sploh ne bi opazil, kar pomeni, da bi bil omejen samo s svojim, kar se po logiki stvari dogaja vsem tistim, ki jih mnenja drugih ne zanimajo ...
> > >
> > > > > P.S.: še malo slovenščine za tebe in za forumske ignorante, ki tukaj vedno znova objavljajo, koga vse oni ignorirajo in so ob tem tako zelo ponosni na sebe in na svojo ignoranco ... alzo, jaz tvoje poste lahko berem IN jih ignoriram, ker jih ne morem ignorirat, če jih nisem prebral in sploh ne vem, da obstajajo ... aja, in toti P.S. je seveda samo zato, ker sem žleht ...
> > > >
> > > > Ignorirati: ravnati, delati namenoma tako, kot bi koga sploh ne bilo, ne meniti se za
> > >
> > > ... eh, ne vem, zakaj ti zdaj to meni pišeš, če pa sem točno to tu zgoraj napisal ... alzo, če hočem tvoj post ignorirat (= NE reagirat), ga moram najprej prebrati in šele nato ne reagirat (= ignorirat) na njegovo sporočilo ...
> > >
> > > > Ko zagledaš določeno ime uporabnika lahko njegov post tudi preskočiš in tako prideš do "bereš ALI ignoriraš", sploh je pa neobvezno komentiranje.
> > > >
> > > > Hočem reči, na tem forumu se zlahka izogneš ljudem s katerimi nočeš imeti opravka, veliko lažje kot v resničnem življenju.
> > >
> > > ... ja, to sicer drži, ampak z majhno razliko ... khmm, ker si ti namreč zgoraj pisala o postih, na kar sem jaz reagiral (= NE ignoriral), zdaj pa pišeš o ljudeh, ki si jih tudi najprej morala spoznati, da si se na osnovi tega odločila, da jih boš v prihodnje ignorirala ... alzo, ni bilo ALI, ampak je bilo IN ... ja, je pa res, da je to stvar fines nekega jezika, ki marsikomu za vedno ostanejo skrite, ker se pač ne zanimajo za njih ...
>
> > Torej, da bosta ti in Toporišič mirneje spala, bom popravila svoj zapis:
> >
> > Vsak forumaš ima izbiro, da moje poste bere, ocenjuje, komentira ali preskoči.
> >
> > Če pričakuje, da bom zaradi njegovih reakcij spremenila svoje mnenje in način pisanja, bo razočaran.
> >
> > Svoboda izražanja je temeljna človekova pravica.
> ... čuj, kaj zdaj nekaj nos vihaš brezveze, če pa si me sama za jezik vlekla ? ...... evo, to www.youtube.com/watc...cbTgd0zCQs je način, kako se rešuje svet, tako da se sploh ne rabiš sekirat za mene ...
>
Čuj, tebi pa res ni nikoli prav. Če ne sprejmem tvoje kritike sem ohola žabarka, če jo upoštevam in popravim svoj zapis pa viham nos brezveze.
P.S.: vsak ima svoj pogled na svet, ampak je vseeno dobro, če kdaj pa kdaj še malo prečekira, kaj drugi mislijo ... khmm, pa sploh ni nujno, da potem sam karkoli spremeni, če se mu ne zdi, da je treba ...