Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Slovenija pred policijsko uro
sporočil: 4.404
[novica]pod skinheadi imaš v mislih koga?
> [darko32]
> Podatki iz terena jasno dokazujejo, da policija ni ustavila nasilnežev.
> 1.) vzrok je lahko to, da so bili obveščeni, da jih nesmejo ustavljati in jih morajo pustiti med ljudi, da izpade, da so ti protestniki barabini. Sočasno pa scenarij narediti tako, da se dva tepeta za publiko in sočasno še vsiskupaj tepejo tretjega. (mislim Policijo in naročeno skupino, ki bi skupaj udarila po protestnikih.)
>
> 2.) Ali pa zato, ker so se bali, da bodo dvignili celo Slovenijo v roku 2 ur na noge.
>
> JAz ne verjamem, da bi naredili slednje ampak je šlo za skrbno načrtovani načrt, kateri je ciljal, da bi zblamirali ljudi in imel bi VINKO razlog, da prepove shode.
> ŽAl je je v povezavi z komisijo in nadzor obveščevalnih skupin več kot očitno, da poročilo, ki ni bilo dano na mizo nekaj pomeni in nekdo ima korist od tega.
> Samo če zberemo vse članke skupaj vidimo, da nekaj ne gre skupaj.
videl sem tiste fante, ki so v skupinah po 3 do 5 kruzali po trgu republike in okolici, noben ni bil pijan, vsi so delovali zelo fokusirano in resno...enih par jih je šlo mimo mene in fotografa, pa nama je en siknil, naj prideva čez pol ure, da bova imela kaj videti. sem to povedal enemu frendu policaju, ki je bil takrat tam v civilu v službi in je rekel, da jim zgolj zato, ker so skinheadi in ker očitno nekaj pripravljajo, ne morejo nič. ker pač niso nič takega naredili..šele ko je začelo pokat so lahko ukrepali.
novica
to je več sort teh tičev...pred kratkim so nekatere oprostili tam na tavčarjevi..
revolucija.blog.siol...onacistih/
in po slikah sodeč noben ne deluje kot mulčki iz žiri,kar hoče nomenklatura podtaknit..
sporočil: 2.392
Če bi policija mladeniče pravočasno zaustavila, tako kot denimo
zaustavlja nevarne nogometne navijače, bi bilo kasneje nasilnih
izgrednikov nekaj manj.
Zato v prihodnje pridite demonstrirat z nageljni v rokah,dobili boste brezplačen bon za kavico in burek v bližnjih lokalih,mislim.
Zato v prihodnje pridite demonstrirat z nageljni v rokah,dobili boste brezplačen bon za kavico in burek v bližnjih lokalih,mislim.
sporočil: 450
[odlocno]***** in ***** (Izredne razmere so nam dale izostreno poezijo)
> [ostroge]
> > [odlocno]
> > Kdor ima zdaj usrane gate,
> > boji se, da letele bi granate,
> > in selektivno padale na brate,
> > ne posluša več močvirnate patronate.
>
> In kdor na sebe kaj da,
> na Cipru kopico cekinov ima,
> ne briga ga slovenska ulica.
>
> Zakaj bi mislil sploh na brate,
> zakaj bi brigale ga še granate,
> najprej si mora kupit sveže gate.
>
> So davno odslužili avantgardni strici,
> pomembni so iz bank ljubljanskih klici,
> da je sicer dovolj še skrite gotovine,
> da treba je, da ta spet hitro izgine,
> ker za pufe brez miline in prestanka,
> zanimala nekoč se bo ta slaba banka.;)
O Udba, srečna, draga varnost naša,
trdna utrdba duhovnega očeta;
da cekinčkov žeja me iz tvoj'ga sveta
speljala ne bila, goljufiva kača!
Ne vedel bi, kako se v puf spreobrača
vse, kar srce si sladkega obeta;
mi ne bila bi vera v banke vzeta,
ne bil viharjev političnih b' igrača!
Zvesto srce in delavno ročico
za doto, ki je nima mil'jonarka,
bi bil dobil z izvoljeno levico;
in mirno plavala bi moja barka;
pred ognjem dom, pred narodno vročico,
bi varovala slovenska me ječarka.
(prosto po Prešernu)
sporočil: 1.126
Oropano ljudstvo se je vzdignilo proti lumpom v politiki, sodstvu
in gospodarstvu.
Le kako razumeti,da je Jankovičeva druščina ukradla del Mercatorja in Ljubljano, Šešok z dvema mulcema je lastnik vesoljne Iskre, ADRIO ukradel Rigelnik, BTC Mermal in še in še lahko naštevamo, vse po istem scenariju in brez svojega denarja.Te lopovščine okradene delavce in njihove otroke bolijo.
Rešitev je le nacionalizacija in zaplemba nakradenega pa naj se sliši še tako nemogoče.Do nove pravičnejše razporeditve nekdanjega državnega premoženja bo moralo priti.
Sprašujem pa vse na oblasti,le kje se je kaj korenito spremenilo, če se je obubožana in ponižana raja hodila le sončat in zmzovat na mirne demonstracije?
Le kako razumeti,da je Jankovičeva druščina ukradla del Mercatorja in Ljubljano, Šešok z dvema mulcema je lastnik vesoljne Iskre, ADRIO ukradel Rigelnik, BTC Mermal in še in še lahko naštevamo, vse po istem scenariju in brez svojega denarja.Te lopovščine okradene delavce in njihove otroke bolijo.
Rešitev je le nacionalizacija in zaplemba nakradenega pa naj se sliši še tako nemogoče.Do nove pravičnejše razporeditve nekdanjega državnega premoženja bo moralo priti.
Sprašujem pa vse na oblasti,le kje se je kaj korenito spremenilo, če se je obubožana in ponižana raja hodila le sončat in zmzovat na mirne demonstracije?
sporočil: 3.006
Izredne razmere, izredne pesmi iz bogate zakladnice slovenske
poezije, samo zate Danda:
Hišnik gre na jago v to globoko drago.
Hojli! Hojlo! Oj, narod dober bo!
Protestniki so ga dobili, so ga na tla pobili.
Hojli! Hojli! Zdaj murgel več ne bo!
So rodoljubi se smejali,
k’ so strica pokopvali. Hojli ...
Desnica je plesala,
k’ je levico pokopvala. Hojli ...
Jurček se je tresel,
k’ je križ pred pufom nesel. Hojli ...
Turk se mi je pristudil,
ker je pogreb zamudil. Hojli ...
Žerjavi in Jerebi,
so bili pri pogrebi. Hojli ...
Prišle so drobne novice,
duša šla je v vice. Hojli ...
Hišnik gre na jago v to globoko drago.
Hojli! Hojlo! Oj, narod dober bo!
Protestniki so ga dobili, so ga na tla pobili.
Hojli! Hojli! Zdaj murgel več ne bo!
So rodoljubi se smejali,
k’ so strica pokopvali. Hojli ...
Desnica je plesala,
k’ je levico pokopvala. Hojli ...
Jurček se je tresel,
k’ je križ pred pufom nesel. Hojli ...
Turk se mi je pristudil,
ker je pogreb zamudil. Hojli ...
Žerjavi in Jerebi,
so bili pri pogrebi. Hojli ...
Prišle so drobne novice,
duša šla je v vice. Hojli ...
sporočil: 2.185
pa če tudi razbijejo pol Ljubljane, bo potem kaj bolje, je v Grčiji
kaj bolje pa so tam dnevno protesti. evropska trojka je že pred
vrati in samo ta nas lahko reši, žal.
sporočil: 1.741
Sem že kar nekaj doživel v življenju. Policijske ure pa nikoli,
niti v najbolj "ljutem" komunizmu. Kam so pripeljali to ubogo
državo!
sporočil: 3.426
če bi si ogledal zgornji video, bi lahko videl, da so izgredniki
kar iz vrst policije, oziroma njihovi zelo dobri prijatelji saj
korakajo skupaj. Skupina zamaskiranih in ovitih z napisom sam proti
vsem je bila že na začetku osamljena med njimi in ostalimi
demonstranti je bilo veliko praznega prostora. Torej izgredniki so
se z maskami in kapucami lepo dali na videlo. Rabil bi samo dve
vrsti policajev, eni, ki bi se postavili proti tej skupini in
drugi, ki bi jim ščitila hrbet. Policajev je bilo za kaj takega in
v Mariboru in v Ljubljani dovolj, še posebej, ker bi jim pomagali
tudi tisti v civilu.
Po mojem videnju so ti izgredi bili izvedeni po nalogu janše pod vodstvom policije, kar je tudi jasno razvidno iz zgornjega videa. Cilj izgredov ustrahovanje protestnikov, ampak žal zelo slaba strategija, ki je in bo povzročila samo obraten učinek. Na naslednjih demonstracijah bo še več demonstrantov.
Po mojem videnju so ti izgredi bili izvedeni po nalogu janše pod vodstvom policije, kar je tudi jasno razvidno iz zgornjega videa. Cilj izgredov ustrahovanje protestnikov, ampak žal zelo slaba strategija, ki je in bo povzročila samo obraten učinek. Na naslednjih demonstracijah bo še več demonstrantov.
sporočil: 632
Borut Hočevar provocira! Če policija začne PREVENTIVNO ZAPIRATI
ljudi določenega političnega prepričanja (četudi so levičarski
talibani), se temu reče policijska država. Tudi razglasitev
policijske ure smrdi po policijski državi. Take idiotske opcije
lahko ponuja le nekdo, ki zavestno priliva olja na ogenj.
Uredništvo Financ sprašujem, ali je tako pisanje v skladu z uredniško politiko kredibilnega medija.
Uredništvo Financ sprašujem, ali je tako pisanje v skladu z uredniško politiko kredibilnega medija.
sporočil: 1.387
Zadnja sprememba: anon-278805 02.12.2012 13:22
[stoychi]Ti izgredniki so MORDA TUDI IZ OKOLJA POLICIJSKEGA SINDIKATA, KI NASPROTUJEJO VLADNEMU ZATEGOVANJU PASU!! Nikakor pa ne kaj takega, kot ti omenjaš!
če bi si ogledal zgornji video, bi lahko videl, da so izgredniki kar iz vrst policije, oziroma njihovi zelo dobri prijatelji saj korakajo skupaj. Skupina zamaskiranih in ovitih z napisom sam proti vsem je bila že na začetku osamljena med njimi in ostalimi demonstranti je bilo veliko praznega prostora. Torej izgredniki so se z maskami in kapucami lepo dali na videlo. Rabil bi samo dve vrsti policajev, eni, ki bi se postavili proti tej skupini in drugi, ki bi jim ščitila hrbet. Policajev je bilo za kaj takega in v Mariboru in v Ljubljani dovolj, še posebej, ker bi jim pomagali tudi tisti v civilu.
sporočil: 243
Zadnja sprememba: anon-111975 02.12.2012 13:16
[stoychi]
>Ti izgredniki so IZ TUDI IZ OKOLJA POLICIJSKEGA SINDIKATA, KI NASPROTUJEJO VLADNEMU ZATEGOVANJU PASU!! Nikakor pa ne kaj takega, kot ti omenjaš!Pa, kaj je s tabo?
sporočil: 8.543
[tras14]*****
Borut Hočevar provocira! Če policija začne PREVENTIVNO ZAPIRATI ljudi določenega političnega prepričanja (četudi so levičarski talibani), se temu reče policijska država. Tudi razglasitev policijske ure smrdi po policijski državi. Take idiotske opcije lahko ponuja le nekdo, ki zavestno priliva olja na ogenj.
sporočil: 5.640
policija dobro ve da je bolj enostabvna pot, da jih napolni z
svincem saj imaj vsi mobitele in bodo lahko rekli da imajo
revolverje ! Vsak celjski sodnik bo takega policaja zagotovo
oprostil !
[pezdon]Drugič naj tebe malo premikastijo, da jim ne boš fovš !
očitno policiji paše da ti razgrajajo ?
[pezdon]Drugič naj tebe malo premikastijo, da jim ne boš fovš !
očitno policiji paše da ti razgrajajo ?
sporočil: 32.284
Zadnja sprememba: najobj 02.12.2012 14:30
[rename]
> [najobj]
> > [rename]
> > > [code5]
> > > > [Kamon]
> > > > Ja in proti čemu si protestirala? Proti kapitalizmu? Proti Janši, ker se ne bo več zadolževal in ti bo morebiti znižal plačo/pokojnino? Si želiš socialzma in neomejenega zadolževanja?
> > > >
> > > > Jst mam tud poln k... te države, sam mam saj mal bolj realen občutek kaj je narobe in sem bil žekje v tujini in vem kako tam stvari laufajo.
> > >
> > > Protestirala sem proti oktroirani, nesposobni, tatinski, lažnivi in goljufivi oblasti in glupim, psihopatskim kriminalcem, ki nam trenutno krojijo usodo. Do socializma in kapitalizma sploh še nismo prišli, ker je za to potrebna artikulacija besede, čemur pa ni mesto na ulici.
> > Se zelo motis.
> > Demonstrirala si zato, ker zelis Jankovicevo vlado in Tirka za predsednika.
> > Ce tega ne ves, pa to vedo tisti, ki so te pripeljali na demonstracije.
> ... alzo, če jaz zdaj tebe prav razumem, jaz že celi cajt sploh nimam pun kurac šerifa Francaja, ampak si v resnici želim Jankovićevo vlado in Türka za predsednika ... ja, in če tega ne vem, pa to vedo tisti, ki so me pripeljali na demonstracije ... evo, hvala kurcu da si ti tukaj in da lahko v vsakem trenutku izvem, kaj v resnici počnem ...
>
> P.S.: zdaj sploh nisem več ziher, če sem šel danes zjutraj srat, ker me je tiščalo in ne zato, ker so strici iz ozadja tako hoteli ... čuj, kaj ti misliš, ha ? ... evo, fajn bi bilo, da mi poveš, da bom vedel za jutri, če moram počakat na navodilo stricov iz ozadja ali pa lahko grem srat kar sam, ko me bo seveda pritisnilo ...
Govorim o ljubljanskih demonstrantih, ne o mariborskih.... ja, ampak Frankl je tukaj www.finance.si/83273...klja-brcne lepo povedal, da so bili tudi mariborski protesti instrumentalizirani in povedal je celo zakaj so bili ... khmm, in Franklnu je treba verjeti na besedo in le malo nas je takšnih forum.finance.si/?m=...108&single , ki se mu upamo ugovarjati ...
Tudi code5 je bila na ljubljanskih.
Pozicija: kanglerja ne prebavljam, ampak to naj Mariborcani odlocajo. Oni so ga izvolili, oni naj ga prenasajo ;-)
P.S.: jaz nikoli ne serjem po svoji volji, ampak vedno serjem na komando ... ja, mojega prebavnega trakta, se razume ...
[Skippy]Ne vem, zakaj bi jih tolkel, dokler samo mahajo. Do svojega (zgrešenega) mnenja imajo pravico kot vsi drugi, ki verjamejo v svoje "bogove". Za mene to spada pod svobodo govora in izražanja mnenj. Če pa so ljudje tako neumni, da verjamejo, pa jih bo že udarilo po žepu.
Tako neumnega komentarja pa že dolgo ne.
sporočil: 32.284
[sivi pinot barique]
> [najobj]
> > [rename]
> > > [code5]
> > > > [Kamon]
> > > > Ja in proti čemu si protestirala? Proti kapitalizmu? Proti Janši, ker se ne bo več zadolževal in ti bo morebiti znižal plačo/pokojnino? Si želiš socialzma in neomejenega zadolževanja?
> > > >
> > > > Jst mam tud poln k... te države, sam mam saj mal bolj realen občutek kaj je narobe in sem bil žekje v tujini in vem kako tam stvari laufajo.
> > >
> > > Protestirala sem proti oktroirani, nesposobni, tatinski, lažnivi in goljufivi oblasti in glupim, psihopatskim kriminalcem, ki nam trenutno krojijo usodo. Do socializma in kapitalizma sploh še nismo prišli, ker je za to potrebna artikulacija besede, čemur pa ni mesto na ulici.
>
> > Se zelo motis.
> > Demonstrirala si zato, ker zelis Jankovicevo vlado in Tirka za predsednika.
> > Ce tega ne ves, pa to vedo tisti, ki so te pripeljali na demonstracije.
>
>
> ... alzo, če jaz zdaj tebe prav razumem, jaz že celi cajt sploh nimam pun kurac šerifa Francaja, ampak si v resnici želim Jankovićevo vlado in Türka za predsednika ... ja, in če tega ne vem, pa to vedo tisti, ki so me pripeljali na demonstracije ... evo, hvala kurcu da si ti tukaj in da lahko v vsakem trenutku izvem, kaj v resnici počnem ...
>
> P.S.: zdaj sploh nisem več ziher, če sem šel danes zjutraj srat, ker me je tiščalo in ne zato, ker so strici iz ozadja tako hoteli ... čuj, kaj ti misliš, ha ? ... evo, fajn bi bilo, da mi poveš, da bom vedel za jutri, če moram počakat na navodilo stricov iz ozadja ali pa lahko grem srat kar sam, ko me bo seveda pritisnilo ...
pozdrav kolegi s totega konca...... eh, moj друже Сиви ... ja, in seveda so toti šmarnični revolucionarji v Maribor padli direkt z Lune in so jih strici iz ozadja po mariborskem ponedeljku morali samo še malo pomešat med poštene ljudi širom Slovenije, ker pošteni ljudje širom Slovenije očitno tudi radi po šmarnici vsekajo ...
ker ste tako uspešno izvozili šmarnično revolucijo v celo slovenijo,a i šire,vam zahodni rojaki predlagamo da za mestno đunto izvolite sledeče kadre...
Kliton Bozgo :žepan
Vinko Šimek :kultura in šport
Tone Partljič :borci
Davorin Sadar : ekonomija
Mariborska filharmonija:Damjan Murko
ni dvoma,da bo f totem mesti hmali mir
P.S.: tukaj forum.finance.si/?m=...490&single sem ti lepo povedal, kaj moraš narediti, da bi bil mir po celi Sloveniji, pa me spet nisi poslušal ...
[Skippy]Ne vem, zakaj bi jih tolkel, dokler samo mahajo. Do svojega (zgrešenega) mnenja imajo pravico kot vsi drugi, ki verjamejo v svoje "bogove". Za mene to spada pod svobodo govora in izražanja mnenj. Če pa so ljudje tako neumni, da verjamejo, pa jih bo že udarilo po žepu.
Tako neumnega komentarja pa že dolgo ne.
sporočil: 2.482
[boi]A bejž, bejž, so ti to strici povedali?:-)
Pod Janšo je vse možno!Bojte se ga!!!!!!!
Janša je votel, okrog ga pa nič ni.
Zadnja sprememba: anon-111975 02.12.2012 14:53
[najobj]... eh, moj друже Сиви ... ja, in seveda so toti šmarnični revolucionarji v Maribor padli direkt z Lune in so jih strici iz ozadja po mariborskem ponedeljku morali samo še malo pomešat med poštene ljudi širom Slovenije, ker pošteni ljudje širom Slovenije očitno tudi radi po šmarnici vsekajo ...
P.S.: tukaj forum.finance.si/?m=...490&single sem ti lepo povedal, kaj moraš narediti, da bi bil mir po celi Sloveniji, pa me spet nisi poslušal ...
друже најобј.....
ker smatram, da se imaš tudi ti za poštenega "ker pošteni ljudje širom Slovenije očitno tudi radi po šmarnici vsekajo ...", bo najbrž res, da tudi ti rad po šmarnici usekaš, čeprav ti je ракија boljša.
[misho1]Tu misliš sebe, kajne?
> [boi]
> Pod Janšo je vse možno!Bojte se ga!!!!!!!
A bejž, bejž, so ti to strici povedali?:-)
Janša je votel, okrog ga pa nič ni.
Janša nima toliko denarja, da bi tem huliganskim izprijencem plačeval pa tudi mu to ni potrebno.
[propeler]
> [najobj]
... eh, moj друже Сиви ... ja, in seveda so toti šmarnični revolucionarji v Maribor padli direkt z Lune in so jih strici iz ozadja po mariborskem ponedeljku morali samo še malo pomešat med poštene ljudi širom Slovenije, ker pošteni ljudje širom Slovenije očitno tudi radi po šmarnici vsekajo ...
друже најобј.....
ker smatram, da se imaš tudi ti za poštenega "ker pošteni ljudje širom Slovenije očitno tudi radi po šmarnici vsekajo ...", bo najbrž res, da tudi ti rad po šmarnici usekaš, čeprav ti je ракија boljša.
sporočil: 3.720
Dobili ste moško obliko ST očitno; še en komentator Financ, ki ga
marsikdo ne bo več bral ali komentiral. Primer pisanja in
razmišljanja gornjega gospoda, kot berem tukaj ex Žurnalovca, je po
drugi strani izjemen rezultat živega eksperimenta o tem, kaj se v
zasebni firmi zgodi, ko se ljudi zaposluje preko vez, brez da bi
imeli ustrezne kvalitete. To se v realnem svetu skoraj vedno ali
pogosto sfiži. Gornji traktat je živ dokaz.
sporočil: 2.482
[propeler]Pri najboljši volji ne vem kaj naj delam s tem tvojim postom. Kaj si hotel povedati?
> [misho1]
> > [boi]
> > Pod Janšo je vse možno!Bojte se ga!!!!!!!
>
> A bejž, bejž, so ti to strici povedali?:-)
>
> Janša je votel, okrog ga pa nič ni.
Tu misliš sebe, kajne?
Janša nima toliko denarja, da bi tem huliganskim izprijencem plačeval pa tudi mu to ni potrebno.