Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Epilog izgredov v Ljubljani: Vsaj 30 izgrednikov pridržanih, deset huje poškodovanih
Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
[pirhovec]Jaz sem se že ob 15.02 evakuiral :)
> [Tejči.]
> Bravo Ljubljančani...dokazali ste, da ne znate mirno demonstrirati........ob petih nageljčki in rožice ob osmih pa petarde, rakete in napad na policiste, ki ste jim par ur nazaj talali rožice...........pričakovano.....
>
> ljubljlančani, še enkrat so vas nategnili press
Ljubljana si zasluži jutri tisti stoletni potres, ne, onega s 500-letno povratno dobo, da bo mir. Mesto, bi bi ga moral vzeti hudič kot Sodomo in Gomoro.
[shevchenko]Bo prišel Gorenak osebno nadret tiste ki so se jih drznili aretirati in jim znižat plačo.
> Če so res polovili taprave, vsaka čast policajem. Naredili so kar je prav Gorenakovi jezi navkljub.
če so polovili jajotove kapucarje, bodo jutri na prostosti, v ponedeljek pa delali zgago v mariboru
lp
Robert
[Tejči.]Med nekajurno evakuacijo iz Ljubljane sem ves čas poslušal V202. Tako pristranskega poročanja pa še dolgo nisem slišal in ga lahko primerjam le s poročanjem v času Titoizma.
Zanimivo, da so vsi mediji, ki so prenašali naenkrat izklopili prenose..
in jutri bomo dobili servirano cenzurirano verzijo dogajanja prek medijev .......
Bo prišel Gorenak osebno nadret tiste ki so se jih drznili aretirati in jim znižat plačo.btw ivan je se vedno trdno preprican, da gre zgolj za predvolilna zborovanja. to bi mogoce imelo smisel pri nekem tesnem razmerju moci, pri projekciji cca 70 30 pa je popolnoma kretenoidno razmisljanje.
bodisi je jajo umsko prizadet ali pa grdo laze.
[Kimsky]ALPSKA folklora pač - kako romantično !
Tekali so okrog novoletne smrečice. Kako prisrčno.
...ni pa zmogla-nima znanja-ni pripravljena banko prekontrolirat...jaka polizija... udarit po prevarantih...
...zadnjih 20 let...
...menegalija je že pod komunisti sral...in serje še sedaj...
...in starcu psihologu iz Maribora...vse Slovenije do sedaj so bile na nasilju-po nasilju-sz nasiljem ustanovljene...spremenjene...!!!...
...in sedaj čudenje-za 20letno obnašanje, na temeljih iz Zgodovine...
...na FB je ...narisana ladjica, ki jo potniki žagajo, da si svojo barčico nardijo in to na svetovnem oceanu...Slovenija je taka ratala...ob psihologih in sociologoh...
...dejstva pravijo, da pojejte diplome ali pa k spovedi, če sta samo pokvarjeni...
...kućanov in jankoviće in j.j. psihološki profil naredi...in njihovih prdcev...
...če maš jajca, da Znanje pokažeš...
...Odmevi, kot parodija na realnost...
...Vrednote se popolnoma izgubile...kljub nekolikim popravljanjem...in reformam...in pravljici o uspehu...
...Vrednote so komunisti pokončali in niso bili sposobni...ego jim ni dovolil...nove postaviti...
...in sporočilo ameriškim državljanom namenjenim v Slovenijo je, da bodo protesti-upori se še nadaljevali...
...adijo božičnonovoletni turizem...kam bodo vinogradniki vino prodali...ga bodo pred parlament zlivali...
...Marija, kašna slika na Odmevih...markeš pravljice pravi...hahaha...
...utrujeni so Državljani.
[matjazfinance]To je očitno moderni (anti)kapitalizem. Kapitalist je vsak, ki ima en evro več od mene. "Mi," pravični, smo proti takšnim kapitalistom.
Mlada revolucionarka/anti-kapitalistka na sliki si nekaj tišči k ušesu - žal se ne vidi, ali je iPhone 4S ali iPhone 5...
Saj te punce ne vedo, kako je bilo, ko smo hodili po kavo, banane in kinder jajčke v Avstrijo. Mogoče bi jim pa bilo to dobro malo "demonstrirati":)
lp
Robert
[XTAXA]Aja vam se vedno dogajajo krivice nje kalimeroti, vi niste za nič krivi, kaj recimo lopov JJ nima nič s propadom podjetij, kdaj se je furala privatizacija, nje.
Saj sem ti lepo razložil, da so fabrike zjebali taki jebivetri, kot si ti. Tipi, ki vse vejo in nič ne znajo!
lp
Robert
Me še zanima kdaj so v ajdovščini rasla ta podjetja, zanimivo nje, in seveda kalimeroti boste raje na maratonskem branju biblije, kot kaj storili za spremembe, nje kalimeroti.
Mimogrede če imaš otroke me zanima zakaj vsaj zanje ne storiš kaj pozitivnega s to vlado bodo njim še veliko slabše kot je tebi, aja kaj to tebe briga ti si vernik, nje kalimero.
[kixs]VIDIŠ, PRI NAS JE nikoli NISMO IMELI. iN: pri nas smo na dan smrti klavca odprli šampanjec.
Pri nas doma sploh ne vem ali smo imeli kdaj zastavo z zvezdo. Ce pa smo jo, smo jo leta 1991 vrgli proc! Zato mi ni cisto jasno, kje dobijo te zastave in vso to opremo z zvezdami?!
[shevchenko]Ali umsko prizadeti ne lažejo?
> Bo prišel Gorenak osebno nadret tiste ki so se jih drznili aretirati in jim znižat plačo.
btw ivan je se vedno trdno preprican, da gre zgolj za predvolilna zborovanja. to bi mogoce imelo smisel pri nekem tesnem razmerju moci, pri projekciji cca 70 30 pa je popolnoma kretenoidno razmisljanje.
bodisi je jajo umsko prizadet ali pa grdo laze.
Na žalost to velja za večino mojih gimnazijskih sošolcev, pa tudi visokokvalificiranih kolegov s faksa. Jih argumenti ne prepričajo, njihova biblija je Mladina!
lp
Robert
[XTAXA]Zakaj bi me pa skrbelo, stanje kakršno je si zaslužite in ste ga dobili, nje kalimero.
Sem ti že rekel, da ne skrbi ti za Ajdovce. Otroci - dva sta v Ljubljani, en v tujini, en je še doma. Delat sem začel že v rajnki jugi, preživel 15 let prefarbanih komunistov, tako da me za preživetje ne skrbi. Krivice se dogajajo predvsem takim modelom, kot si ti. V nedeljo nas bo 5 volilo proti sluzi. En je svoj glas proti prvi prostati Avstrije že oddal.
lp
Robert
Mi je pa v veselje spoznati popolnega vernika, boste z veseljem mulili travo in beketal hvalospeve tej vladi, nje kalimeroti.
[Valuk]Sem ti hotel dat dva ali več plusov, pa mi samo enega pusti.
Čakte malo, če sem prav videl, s eje protestiralo proti kapitalizmu!?
In to pred parlamentom, ki je hram demokracije?!
Zakaj ne pred kakšno firmo kakšnega Janković style tajkuna, pizda, tovariši, če je problem kapitalizem?
Pizde zblojene, odločite se, ali vam gre na živce kapitalizem, ali demokracija?
In kaj bi sploh radi?
Ne, ni problem 50 skinov. problem je 10 tisoč idiotov, ki mislijo, da je problem kapitalizem. In bi očitno radi socializem.
Maske padajo in moja toleranca do teh "protestov" počasi upada.
No, evo ga tu.
Argumentacija vseh dosedaj, ki sem jih slišal v kakih izjavah v stilu večnih intervjuancev iz ljubljanske solatne tržnice, kjer je menda slovensko javno mnenje doma. Skratka, brez glave in repa.
[PORTIR]Veš kaj: ti si dobesedno zblaznel. Ti povem po domače, kar ni moja navada. Imam pa zelO rada svojo in našo Slovenijo, SlovenijO članico NATA IN EU. Torej: lepo ali ne, kulturno ali ne: ti si PR....EN !!!!!
LJUDJE MORAJO DOJETI,DA GRE ZA SISTEM,PA NI NAM TUJINA IN FINANČNI LOBIJI NASTAVILA VLADO,KI JO NISMO VOLILI,DA BI DELALA ZA NAS,IMAJO KOMANDO DA NAREDIJO OD NAS POCENI DELOVNO SILO BREZ PRAVIC,DA NAM UNIČIJO ZDRAVSTVO IN ŠOLSTVO,DA BO TO ZGOLJ PRIVILIGEJ BOGATAŠEV,STALNO NAM GROZIJO Z GRČIJO,AMPAK GRKI BIJEJO BITKO ZA VSE NAS,ČE TAM FINANČNI FAŠIZEM USPE BO PO NAS,MALO SI POGLEJTE ZAHTEVE BRUSLJA IN BERLINA GRČIJI,PA VAM BO VSE JASNO,NI SLUČAJNO AMBASADOR ZDA KLICAL TELE NAŠE HLAPCE NA RAPORT K SEBI,DOBRO VE KOGA LAHKO IZSILJUJE IN KDO BO NAREDIL VSE ZA NJIH,NARODU PA SOLZILEC,PENDREK IN BREZPLAČNO TUŠIRANJE.