Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Epilog izgredov v Ljubljani: Vsaj 30 izgrednikov pridržanih, deset huje poškodovanih
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Folk naj gre pa domov in naj nikar ne jamra, da jih pečejo oči. Naj jih peče raje vest, da so sploh prišli. Vpiti proti JJ je noro. Naj bi vpili v prejšnjem mandatu, ko so zapufali državo za 50 let. Pa saj folk sploh ne razume.
[pajot]Helex ne poznam, ampak sem vesel da nisi resno mislu tako da tudi jaz vzamem nazajv;)
> [MF-539631]
> > [pajot]
> > > [pirhovec]
> > > > [MF-539631]
> > > > > [pirhovec]
> > > > > > [MF-539631]
> > > > > > Prijava protestov, najhujša
> > > > > >
> > > > > > www.youtube.com/watc...nh7XmGEgm8
> > > > >
> > > > > To je produkt slovenskega šolstva, clueless idiot, ki misli, da je kul. Neizobražen komunistični seljo.
> > > >
> > > > Mislim da je precej izobražen pa se je malo pohecal. Dej no ful je smešn.
> > >
> > > clueless idiote prepoznam v eni minuti, osel ne dojame, da je njegov svetovni nazor kriv za zajeb, nad katerim se peni - to je zame dovolj, da človeka proglasim za idiota
> >
> > Grem stavit, da se piše na -ić
>
> S tem si povedal vse o sebi.
> On se lahko primenuje, tebi pa to na žalost tvoje okolice ne bi pomagalo ;)
>
> Pa ne računat da boš šel v kako normalno državo k je tale naše tolk v dreku. Tam boš ti za avtohtonce na ić če boš seveda naletel na take kot si ti.
Dej no, mal se zber,pa popij kakšen helex. Sej sem se sam mal hecou. K je pa tko smešn...
[0602Krajn]Škoda da me nisi povabil na kavo sladkano z ormožškim sladkorjem in Fruktalov sok, aja smo strokovnjaki za biznis slovenceljni, nje kalimero.
> [kwadogaja]
> > [jazorit]
> > > [XTAXA]
> > > Čeprav sem proti revoluciji, se glede Murgel strinjam s tabo. Sluz je rekel, da so protesti legitimno izražanje mnenja. Ti samo reci, kdaj in kje se zberemo. Udeležba iz Ajdovščine bo številčna!
> > >
> > > lp
> > > Robert
> >
> > Hvala za podporo.
> > Počakaj še malo! Stvari se premikajo.
>
> Aja ajdovščina je pa res center kalimerotov, si zaslužijo točno tako gospodarstvo kot ga imajo, torej nikakršno, jim bo pa karitas delil pakete, pa JJ bo lahko prirejal mitinge podpore, ker bodo ljudje imeli čas, zeblo jih pa ne bo je Evica Irgl pripravila paket pomoči svojih rabljenih tangic, nje kalimero.
Ti si tako pritegnjeno ubog na duhu (predvsem si v zadnjih vzdihljajih sodeč po protestih), da te povabim na kavo začinjeno s smetano iz mlekarne Subotica s prigrizki iz tovarne "slatkiša Loznica". Nikar ne pozabi jugo zastave !!
[asdf147]o fak, spet ena zadrogiranka
Vse mi je jasno, otroci so naša prihodnost.....
img.rtvslo.si/_up/up...c_0231.jpg
[odlocno]Ne, no, kaj so res kupili vodni top?
>Operi začenja prireditev Gong popularnosti, kamor že prihajajo povabljenci v gala oblekah.
Oh, kje je zdaj gospa gala ministrica s svojim vodnim topom?
So bili razpisi?
Ali so ga nabavili mimo vseh pravil in zakonov?
ps
pripravil sem si tudi novo zalogo kokic!
[XTAXA]Ja Ivo je strokovnjak za vlečenje evropskih sredstev, posebej s politično podporo, to pa obvlada, ja in ima koliko zaposlenih 20, ajdovščina je zaposlovala samo čiste fizikalce, zdaj pa še teh ne in jih ne bo nikoli več, je brezperspektivna puščava in to si tudi zasluži, narod ki izvoli za svojega predstavnika Evico Irgl, torej kokoš, si zasluži točno to kar ima, bedo, nje kalimero.
Najbolj zahojen je pa Boscarol, kenjede! (Aja, Ivo je iz Bačke Palanke)
lp
Robert
[Tejči.]O, kaj so ga imeli?
starega so obnovili.....že za časa Klresalove
Super, zdaj naj se pa Kresalka nastavi v gala obleki, da jo malo pošpricajo.
------------------------------------- -
Hvala Tejči ;)
Sem gledal posnetek v Ljubljani, teli naši policaji, eh, so bolj taki. Ko je začelo pokat, so postali preplašeni in se umaknili.
Vse za naše dobro, seveda. Z našim denarjem, tudi seveda press.
[aleksander]Dobro so se oborožili, očitno niso vsega zapravili za penzije.
'Policija poleg vodnega topa z novim paketom solzivca'
Vse za naše dobro, seveda. Z našim denarjem, tudi seveda press.
Ravno pravi čas so policajem dvignili plačo.
lp
Robert
[asdf147]NA BRUHANJE MI GRE!
Vse mi je jasno, otroci so naša prihodnost.....
img.rtvslo.si/_up/up...c_0231.jpg
[Rokc5]*****
kwadogaja - Ajdovci so ponosni ljudje, ki bodo popucal vse skrajneže - fašiste in tut komije.
Ne vem zakaj si v svojih skrajno levih nazorih tako suveren? Revolucijo hočete izvesti?
V redu, ampak naj te opozorim:
1. SZja da bi vam pomagal z orožjem in materialom ni več. Kitajci in Severni Korejci so pa predaleč in jih briga za nas :)
2. na vaše pravljice je folk bolj odporen - pristašev boste imeli manj, kot ste jih lahko preslepili v tridesetih
3. nasprotniki se vam bodo bolj trdo postavili po robu - do konca na nož če je treba za ceno velikih žrtev, ker vedo da se odloča o usodi naroda naslednjih 50-100 let
4. Evropske sile ne bodo tolerirale neke rdeče gamadi, da sredi EUja in NATA dela sranje in bodo podprle demokratične sile
5. gotovi boste in popucali vas bomo!!!
[NavadniNimda]Res je, vsaka partizanka dobro vleče...
Tako mlada, pa že borčevsko vleče. :S
[gricco]To ni ena, to je trend.
> [asdf147]
> Vse mi je jasno, otroci so naša prihodnost.....
>
> img.rtvslo.si/_up/up...c_0231.jpg
o fak, spet ena zadrogiranka
img.rtvslo.si/_up/up...c_0220.jpg
To je naša mladina, to je naša prihodnost. Upor proti korupciji in kriminalu z rdečo zvezdo in zahtevo po nacionalizaciji, ko sploh še privatizacije nismo izpeljali in je ravno to eden glavnih vzrokov korupcije in kriminala. Narobe svet....
Baraba!!!!!!!
[XTAXA]Sej povej kaj je Ajdovščina imela in kaj nima več, kdo je kriv, koga so ti idioti volili, sebi podobne idiote, Evico, Bajuka, Brejca, same perle, ki so veliko naredili zanje, nje kalimero potem pa v jok kaj nam delajo, naredili ste si sami, nje kalimero.
Glej, ne vem kje živiš, vem pa, da o Ajdovščini in okolici veš bolj malo ali nič. Namesto, da filozofiraš, koliko zob ima konj, mu odpri gobec in preštej.
lp
Robert