Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Epilog izgredov v Ljubljani: Vsaj 30 izgrednikov pridržanih, deset huje poškodovanih
sporočil: 9.830
Za 21. uro je napovedan nastop llubllanskega župana, poslancev in
državnih funkcionarjev, aparatčikov in nekaj sodnikov z baletno
točko in transparenti:
"Jest mam pouhn kufr!"
"Jest mam pouhn kufr!"
sporočil: 1.779
Po kakšni metodologiji določate število udeležencev? Da ne bo
podobno kot pri sindikalnih demonstracijah, ko naj bi jih bilo
40.000, SW pa jih je na zračnem posnetku naštel ok. 8000, vključno
z redarji, policaji, naključno mimoidočimi. libertarec.blogspot....ljudi.html
sporočil: 2.890
Jaz sem preveč glup, da bi to štekal. Ljudje s transparenti ala "20
let ste nas brili...". Huh, 20 let imamo na oblasti marksiste, zdej
razlika je zgollj ali so boljševiki ali manjševiki.
Ampak ljudje bi "more of the same".
Kako si lahko tako slep in butast, da ne povežeš 1 in 1? Kako!? In to pametni ljudje, "prijatelji" na fejsbujku, ki imajo IQ nad 100. Inženirji. Ampak slepi, slepi ko točak.
Ampak ljudje bi "more of the same".
Kako si lahko tako slep in butast, da ne povežeš 1 in 1? Kako!? In to pametni ljudje, "prijatelji" na fejsbujku, ki imajo IQ nad 100. Inženirji. Ampak slepi, slepi ko točak.
sporočil: 7
poden od podna tele demonstracije. Namesto da bi rušili največjega
tajkuna, beri JANKOVIĆA, pa bluzijo nekaj proti vladi. Janković
& sinovi pa veselo kradejo in pošiljajo denar na Ciper. Kaj res
nihče več v tej dežeici ne zna niti malo mislit???????
sporočil: 2.441
Štajerci bi moral zdele u luft.Turkašenko in Tepihar sta vam
olastninila legitimen štrajk!Ljubljančani štrajkajo proti vam!
sporočil: 8.543
[Mija33]Nihče več? Tisti, ki so tam niso še nikoli mislili...
poden od podna tele demonstracije. Namesto da bi rušili največjega tajkuna, beri JANKOVIĆA, pa bluzijo nekaj proti vladi. Janković & sinovi pa veselo kradejo in pošiljajo denar na Ciper. Kaj res nihče več v tej dežeici ne zna niti malo mislit???????
sporočil: 2.641
[Kimsky]Meni bolje dela tale povezava, tudi v živo :
Kolk so fletni. Vsi nekaj čakajo, pa ne vedo kaj. In potem vsi novinarji skočijo k enemu Stanovnikovemu prvoborcu, ki kriči parole.
www.rtvslo.si/sloven...1#comments
www.siol.net/novice/...ljana.aspx
sporočil: 13.675
A se že ve, kaj sploh hočejo? Oziroma. Ali oni sploh vedo, kdaj
hočejo?
Vidim, da se tam nekdo boji za družinsko srebrnino. Predvidevam, da ne zna brati bilanc.
Vidim, da se tam nekdo boji za družinsko srebrnino. Predvidevam, da ne zna brati bilanc.
sporočil: 9.830
[fibonaci]Hahahaha! "Če pridejo, bomo bežali. Če ne pridejo, se bomo hrabro borili!"
> [tasilo]
> Predsednik Državnega zbora je ravnokar objavil, da bodo v znak solidarnosti z Ljucvom(TM) izobesili čez vso fasado parlamenta napis: GOTOVI SMO!
>
> V znak taiste solidarne solidarnosti z Ljucvom(TM), še sosebno ljubljanskim, je tudi llubllanski župan objavill, da bo dal čez Mestno hišo obesiti transparent: FERTIK SM, NJE! /b]
ROTFL, "Bolji je nečastan bijeg nego častan poraz."
sporočil: 702
[philips]Včasih je bil komunistom nujno potreben razredni sovražnik sedaj pa to funkcijo opravljajo neki strici iz ozadja. Tak način vladanja še bučarja skrbi pa je bil janšev.
> [fibonaci]
> > [sloj]
> > Vse na Trgu bi bilo treba poslat delat-VSE. Prepričana sem, da jih je 80% provokatorjev, ostalih 20% pa ovc, ki razumejo samo ćobana.
>
> pa kaj ste vi janšajzarji ene prestrašene pičkice, bojite se vsakega transparenta, treba je samo Gorenaka držat na varnem pa bo vse v redu, kaj pol če malo tulijo, saj to niso Mariborčani :)
Evo še mnenje ene od ovc, g. Bučarja. Trenutne razmere vodijo v diktaturo:
www.youtube.com/watc...juMoLGur3Q
sporočil: 830
Namesto da bi protestirali, ker je vlada komunistična,
protestirajo, da je še premalo.
Only in Slovenia.
Only in Slovenia.
sporočil: 134
[zmrda]Ne vem, če sploh vedo, kaj v ustavi piše...
Vmes so eni hecni, ki zahtevajo tehnično vlado in "spremembo ustave RS". Ne vem, kaj jim v ustavi manjka? Bi ukinili pravico do zasebne lastnine in uvedli nazaj družbeno?
Sicer pa ja, najbrž za družbeno lastnino, vendar ne mojo, od drugih:)
sporočil: 606
Zadnja sprememba: anon-292616 30.11.2012 17:08
[Gustl]Če jih poslušaš, hočejo razlastitev kapitalistov - beri, vsakega, ki ima več od njih in jim bo na dosegu. In tako podaljšek sturkturno nespremenjene neproduktivne situacije za še kakšno leto ali dve.
A se že ve, kaj sploh hočejo? Oziroma. Ali oni sploh vedo, kdaj hočejo?
V resnici moraš tisto "proti privatizaciji" samo malo ekstrapolirat v "hočemo podržavljenje" - logika/ideologija zadaj je ista.
sporočil: 2.641
[Gustl]Vmesno vprašanje. Od 100 slišanih niti dva nista izrazila isto. Pa saj tega realno niti ni za pričakovat.
sporočil: 6.657
[čarli]Kolikor jih ni v f21, so pa tesno povezani z nekdanjimi in sedanjimi komunisti.
> [zlatiprinasalec]
> >'Tajkuni, vrnite nam denar!'.
>
> A to leti na Forum 21?
A so samo tam tajkuni?:)
sporočil: 3.961
Rdece vetrovke in trenirke nas bodo spravile iz Evropske Unije in
do lastnega Dinarja. Po treba v ponedeljek za Papirnico Radece
zbirat. Ponovno bomo tiskali, druge posledice taksne jugonostalgije
ne vidim.
sporočil: 48.253
Število protestnikov je na 3.500. Postaja vse glasneje, slišati je vzklike "Hočemo pravno državo!".
Kaffee: *I want the truth!*
Col. Jessep: *You can't handle the truth!*
(A Few Good Men, 1992)
Za slovence in za pravno drzavo velja podobno - kaksna pravna drzava, kanglerja so volili ne glede na vse lopvscine, in sele z radarji se jim je zameril.
sporočil: 606
Glede na vso reklamo, ki so je bile deležne te demonstracije, je
udeležba, bodimo iskreni, razočajanje.
sporočil: 13.675
[spassvogel]
> [Gustl]
> A se že ve, kaj sploh hočejo? Oziroma. Ali oni sploh vedo, kdaj hočejo?
>
> Vidim, da se tam nekdo boji za družinsko srebrnino. Predvidevam, da ne zna brati bilanc.
Če jih poslušaš, hočejo razlastitev kapitalistov - beri, vsakega, ki ima več od njih in jim bo na dosegu. In tako podaljšek sturkturno nespremenjene neproduktivne situacije za še kakšno leto ali dve.
V resnici moraš tisto "proti privatizaciji" samo malo ekstrapolirat v "hočemo podržavljenje".
Protesti niso nekoristni. Jaz si bom še letos iz firme izplačal dividendo, plačal tistih 20% in čez Karavanke. Ni tole okolje, da bi denar tu imel.
sporočil: 1.122
Zadnja sprememba: anon-106853 30.11.2012 17:09
[Gustl]Danielo in pečenega odojka...pa kakšen kuhan vinček bi tud prav prišel.....
sporočil: 14.015
[Gustl]xexe, hočejo pravno državo, če bi jih vprašali kaj je to, ima vsak svojo predstavo, ampak težko da je kakšna res prava...
sporočil: 1.991
Sem šel brat komentarje na 24 kur, me je skoraj kap. Toliko
normalnih besed tam še nisem videl, očitno je vsa rdeča golazen na
demonstracijah. ☺
sporočil: 1.517
[spassvogel]Seveda, saj vpijejo, da je kapitalizem nasilje. Oni bi spet samoupravljali. Po tistem seveda, ko bi vse "grde kapitaliste in privatnike in gospode" nežno utišali v kakšni jami.......
> [Gustl]
>
> Vidim, da se tam nekdo boji za družinsko srebrnino. Predvidevam, da ne zna brati bilanc.
Če jih poslušaš, hočejo razlastitev kapitalistov - beri, vsakega, ki ima več od njih in jim bo na dosegu. In tako podaljšek sturkturno nespremenjene neproduktivne situacije za še kakšno leto ali dve.
V resnici moraš tisto "proti privatizaciji" samo malo ekstrapolirat v "hočemo podržavljenje".
Slovenija, zakaj ravno ti ??????
sporočil: 1.282
Miting resnice revisited?
O čemu sploh ni jasno nobenemu, ali kar tako, tudi jaz hočem denar, daj ga?
Se vidi da je slovenski izobraževalni sistem na psu, artikulacija je boljša pri mojem mačku.
O čemu sploh ni jasno nobenemu, ali kar tako, tudi jaz hočem denar, daj ga?
Se vidi da je slovenski izobraževalni sistem na psu, artikulacija je boljša pri mojem mačku.
sporočil: 7.023
[NICKNAME]Moj odgovor, preden si vprašal ;)
> [Gustl]
>
Vmesno vprašanje. Od 100 slišanih niti dva nista izrazila isto. Pa saj tega realno niti ni za pričakovat.
forum.finance.si/ind...193&single
sporočil: 2.890
[Gustl]
Protesti niso nekoristni. Jaz si bom še letos iz firme izplačal dividendo, plačal tistih 20% in čez Karavanke. Ni tole okolje, da bi denar tu imel.
Same here. Denar mora ven iz Slovenije, preden kakšen norec z idejami dobi v roke oblast.