2 min
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj
32 min
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
33 min
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
1 ura
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
1 ura
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
2 uri
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 1
2 uri
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 2
2 uri
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
2 uri
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim
2 uri
Borza in davki: sekretarka Prahova predstavila individualne naložbene račune. Kaj prinašajo? 2
3 ure
ZZZS noče biti delničar Vzajemne, želi izplačilo deleža 2
3 ure
Prevozniška panoga stagnira, cene prevozov pa se bodo še višale 1
3 ure
Kako nas bodo požrle Trumpove carine: ali se sprijaznimo ali pa ZDA več ne bodo branile Evrope 4
3 ure
Mineralna gnojila kmalu spet dražja? Kaj lahko naredijo kmetje?
3 ure
Ustavno sodišče: omejitve umetne oploditve so neustavne 3
4 ure
GRAF Zakaj odhodki ZZZS tako rastejo 2
4 ure
Nepozabna doživetja v kleti Vinakras
4 ure
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
4 ure
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji
4 ure
Izteka se rok za pripombe na spremenjen pravilnik o učinkoviti rabi energije

Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12

čarli sporočil: 13.178
[#1899668] 29.11.12 14:56 · odgovor na: macon (#1899269)
Odgovori   +    1
[macon]
> [čarli]
> > [NavadniNimda]
> > Jah, vsakdo dela lahko napake.
>
> Ja seveda vsak dela napake. Ampak da pa misliš, da je lds liberalna stranka 2008 pa je idiotizem prve klase. Ampak ti se potem še hvališ kakšen hud politični analitik si ane:)
>

Tovarišu Ninđi so bile takrat všeč tangice in je fasal tisoče forumskih minusov. Odtistihmal se je poboljšal. :)
A je dosegel rekord v minusih?:)
[#1899682] 29.11.12 15:05 · odgovor na: anon-231230 (#1899665)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: čarli 29.11.2012 15:07
[vinopivec]
> [čarli]
> > [vinopivec]
> > > [NavadniNimda]
> > > > [čarli]
> > > > >Recimo, poznam eno naci-opico tule na forumu, ki je leta 2008 volio SDS, sedaj pa pljuva po njih in misli, da je najpametnejši na forumu. Tako kot Staljinov pes čuvaj Beria.
> > > >
> > > > No tovariš nimda spet v svojem elementu:) Pač bebo ostane bebo ane;)
> > >
> > > Vidim, da nisi razumel, zato reiteriram. Kako si lahko sploh domišljaš kritizirati koga da je kdo volil leta 2008, ko pa si sam volil SDS, po kateri sedaj pljuvaš?! Ali si dvolična pičkica, ali pa ti JJ ni ponudil kake mastno plačane službice, pa si sedaj užaljen in bevskaš nazaj. Res, žalostna kreatura je ta naš forumski naci-Berija. :)
> >
> > Čarli in fibonaci sta preslikava Liberalne akademije z državne ravni na ta forum.
>
> Aja, a da smo enaki la al kako?:) daj mi razloži nekaj. A če sem proti davkom sem že komunist al kako?:) Poglej raje sebe in boš videl, da si sam dosti bližje la kot si misliš;) Ampak bebo tvoje kapacitete in vsevednosti pri sebi ne bo spregledal nikoli a ne;)
>
> >Prodajata deklarirano liberalnost, sta pa strastna levaka, polna besa in sovraštva do vsega desnega.
>
> Khm, daj meni povej kje sem karkoli predlagal levičarskega? Resno me zanima odgovor. Al je to samo nabijanje v prazno tako kot je to navada pri jajotovih vernikih?:)
>
> >Po filozofiji - če slovenske ovce kupijo Štrajna kot liberalca, zakaj ne bi forumske ovce njiju?
>
> Ej a ti spoh veš kaj štrajn prodaja? In poglej kaj prodajaš in boš videl da sta na ISTI valovni dožini. Z razliko da imaš ti jajota za boga, medtem ko ima on palčka:)
>
> > Ubogi Ljubo Sirc, kaj si mora misliti o desakraciji njemu tako svetega pojma liberalizma...
>
> Ja res je bogi. Prvo se je zajebal z lds, zdaj pa še s sds. je pač politični naivec;) Se mu pozna, da ni živel v naši đamahiriji drugače bi spregledal levo desno komuniste;)

Glej, možganski podhranjenec, poskusi prvo dojeti, da podivjani pitbull po defaultu ne more biti liberalec. Če ti uspe ta korak, lahko nadaljujemo.
Kje ti vidiš podivjanega pitbula? A si ga danes tudi preveč srknil in zdraven gledal cesarja?:) Veš podivjani ste ste vi dragi jajotovi verniki, saj ne dvomim, da če bi imeli možnost bi zagrabili za krampe in začeli čistiti okolico, da bi ostali samo še pravoverni v tej državi ane;) In pol se imate za drugače od komunistov:)))
[#1899689] 29.11.12 15:09 · odgovor na: (#1899678)
Odgovori   +    0
[NavadniNimda]
> [čarli]
> In ja leta 2008 sem volil sds, ker sem mislil, da je manjše sranje od ostalih možnih izbir;)

A ker si ti "mislil", imaš sedaj pravico špilati forumskega miselnega policaja, alkwa? Ne me jebat, kwa se vse ne najde tkole na tem forumu. :)))
Ne tovariš nimda nismo mi CK KP, da si lastimo pravico do česarkoli:) Ja je pa res katere bedake je vse naplavilo na ta forum;)
[#1899721] 29.11.12 15:23 · odgovor na: (#1899707)
Odgovori   +    0
[NavadniNimda]
> [čarli]
> > [NavadniNimda]
> > > [čarli]
> > > In ja leta 2008 sem volil sds, ker sem mislil, da je manjše sranje od ostalih možnih izbir;)
> >
> > A ker si ti "mislil", imaš sedaj pravico špilati forumskega miselnega policaja, alkwa? Ne me jebat, kwa se vse ne najde tkole na tem forumu. :)))
>
> Ne tovariš nimda nismo mi CK KP, da si lastimo pravico do česarkoli:) Ja je pa res katere bedake je vse naplavilo na ta forum;)

Ti "oblajaš" vsakogar, ki hvali SDS.
A ja? A se jaz spotikam ob jajotovih vernikih ali oni ob mene?
Pred 4 leti pa si lajal na vsakogar, ki je bil proti SDS.
No tovariš nimda pokaži mi te poste;) Bo šlo al bo spet vse tiho kot ponavadi?:)
To je naš "načelni" forumski Berija - vedno neki laja, sam da laja. Še dobr, da ne grize. :)
Ja taprav se oglaša, ki kriči in laja ko napišeš kaj čez CK EUSSR:) Še dobro, da si brezob pes...
anon-231230 sporočil: 4.037
[#1899776] 29.11.12 15:49 · odgovor na: čarli (#1899682)
Odgovori   +    3
[čarli]
> [vinopivec]
> Glej, možganski podhranjenec, poskusi prvo dojeti, da podivjani pitbull po defaultu ne more biti liberalec. Če ti uspe ta korak, lahko nadaljujemo.

Kje ti vidiš podivjanega pitbula? A si ga danes tudi preveč srknil in zdraven gledal cesarja?:) Veš podivjani ste ste vi dragi jajotovi verniki, saj ne dvomim, da če bi imeli možnost bi zagrabili za krampe in začeli čistiti okolico, da bi ostali samo še pravoverni v tej državi ane;) In pol se imate za drugače od komunistov:)))

Ne gre to više tako stari moj, prepeva Rade. Čarli, posedi in vzemi si trenutek za razmislek. Ali več, če je treba. Pa odgovori, če se ti da.

Ali lahko svetu in meni razložiš, kako naj normalen človek o čemerkoli kolikor toliko resno debatira z nekom, ki kot Veliki Inkvizitor Satana vidi Janšo pod vsako skalo, v vsakem liberalcu ali desničarju njegovega vernika? Sebe pa deklarira za "liberalca", kot sem prej napisal?
MD-471480 sporočil: 837
[#1899786] 29.11.12 15:54 · odgovor na: anon-76818 (#1896351)
Odgovori   +    0
...Dajmo Ljubljana, make us proud.

Once upon a time...
[#1899841] 29.11.12 16:34 · odgovor na: anon-231230 (#1899776)
Odgovori   +    0
[vinopivec]
> [čarli]
> > [vinopivec]
> > Glej, možganski podhranjenec, poskusi prvo dojeti, da podivjani pitbull po defaultu ne more biti liberalec. Če ti uspe ta korak, lahko nadaljujemo.
>
> Kje ti vidiš podivjanega pitbula? A si ga danes tudi preveč srknil in zdraven gledal cesarja?:) Veš podivjani ste ste vi dragi jajotovi verniki, saj ne dvomim, da če bi imeli možnost bi zagrabili za krampe in začeli čistiti okolico, da bi ostali samo še pravoverni v tej državi ane;) In pol se imate za drugače od komunistov:)))

Ne gre to više tako stari moj, prepeva Rade. Čarli, posedi in vzemi si trenutek za razmislek. Ali več, če je treba. Pa odgovori, če se ti da.

Ali lahko svetu in meni razložiš, kako naj normalen človek o čemerkoli kolikor toliko resno debatira z nekom, ki kot Veliki Inkvizitor Satana vidi Janšo pod vsako skalo, v vsakem liberalcu ali desničarju njegovega vernika?
Pa kje ti vidiš, da povsod vidim jajota?:) In ja kdo nam zdaj vlada. on ali kdo drug?
Sebe pa deklarira za "liberalca", kot sem prej napisal?
No daj ti meni razloži zakaj je liberalec v navedkih. A ti pol trdiš, da bi se moral liberalec zavzemat za višje davke, večjo porabo in nenazadnje podpirati jajota za vsako ceno?:)
anon-213287 sporočil: 71
[#1937995] 27.12.12 13:56 · odgovor na: anon-127452 (#1896791)
Odgovori   +    0
jankoviće vse in petra vilfana bi morali zapreti v dosmrtno ječo, komunistični lopovi.
[#1939989] 29.12.12 15:17 · odgovor na: anon-231230 (#1899776)
Odgovori   +    0
ti pa vidiš samo svoje talibanske izstrebke iz komunistične greznice.

to so janković zoran, kučan milan, tvoji komunajzarji,

janša je pa najboljši.
.Janković je prepričan, da Slovenija potrebuje spremembe, »ki bodo Slovenijo spet postavile na mesto, kot ji pripada«. Ja Janković je prepričan na spremembe, JANKOVIĆ SE HOČE NA TA NAČIN ZNEBITI JANŠE, DA TROBEZLA O SPREMEMBAH, MU PA RES PRIDE VSE PRAV. ZA JANKOVIČA JE SPREMEMBA TO, DA BO ON SAM ZAVLADAL, ALI PA NEKDO DRUG, KI JE TAKA BARABA - KOMINISTIČNI LOPOV- KOT JE JANKOVIĆ SAM. GRO-O..OOOOZNO.
TO SO VSE KUMUNISTIČNI PRIJEMI, DA SI SAMI ZA SEBE DELAJO PROPAGANDO. LJUDJE NE BODITE TAKO NAIVNI IN NE NASEDAJTE TEM PRAVLJICAM OD KOMUNISTOV.
KAJ SO PA NAREDILI, SAJ SO BILI KOMUNISTI VSE OD KONCA 2.SVET. VOJNE DALJE
KO JE VLADAL TITO- KOMUNIST- VSESKOZI SO GRABILI K SEBI, V AFRIKI JE IMEL ZLATE KLJUKE???????IZ KATEREGA DENARJA , IZ NAŠEGA, KRAJA.
PA PRAVIJO NEKATTERI DA JE PRAVNA, ŠE ZDALEČ NE

KAKO KRADEJO TI KOMUNISTI ŽE OD KONCA 2.SVET.VOJNE DALJE PA VSE DO SEDAJ, PA ŠE VEDNO, MOGOČE SI SO SI ŽE NAREDILI TI KOMUNISTI SVOJO POSTOJANKO NA RDEČEM PLANETU MARSU- TAM SE BODO UJEMALI Z BARVO PLANETA (RDEČA BARVA- SAJ SE VE KDO SO TO)
hahahahaa -propaganda ps in njihovih podrepnikov -ne nasedati ljudje -

JANKOVIĆ KO SI TI TOK KOMUNISTIČEN, DA SI GLUH ZA KAJ DRUGEGA IN SICER PREBERI. O SVOJIH NEPOŠTENIH KOMUNAJZARJEV:

peterle je bil 2 leti, janša 4 leta TO JE 6 LET -= NEKOMUNISTI

OSTALA LETA 16 LET SO VLADALI KOMUNISTI OD LETA 1990 DALJE, PA ŠE TAKRAT SO IMELI VES ČAS GLAVNO BESEDO TVOJI KOMUNAJZARJI
sedaj smo leta 2012
leto,ko ti praviš da so začeli nekomunisti krasti =1990
-------------------------------------------- ---------------- -

22 let se krade----------------------------------
od tega so KOMUNISTI(DERNOVŠEK, KUČAN) KRADLI OD LETA 1990 DALJE -T.J. 16 LET
POTEM NEKOMUNISTI(PETERLE IN JANŠA )onadva nista kradla -T.j. 6 let
---------------------------------------------- -------------- -------------------- skupaj: 22 let
VSESKOZI PA STA BILA PREDSEDNIKA REPUBLIKE : KUČAN IN DANILO TURK
(OD LETA 1990 DALJE)

PRED LETOM 1990 NAZAJ PA DO LETA KO JE BILO KONEC 2.SVETOVNE VOJNE PA JE VES ČAS KRADEL TITO- T.J. KOMUNIST

NOLJUDJE , PREMISLITE KATERI SO SI NAJVEČ NAKRADLI, VI JIH PA ZAGOVARJATE, ZATO NISTE NIČ BOLJŠI, VERJETNO TUDI IMATE KAJ OD TEGA KAR SO VAŠI KOMUNISTI NAKRADLI, ČE STE SE MED VOJNO BORILI V NOB- IN BILI PRI OF, IMATE SIGURNO BORČEVSKO PENZIJO ALI PA BORČEVSKI DODATEK, KER VAS TE VAŠI KOMUNISTI PLAČUJEJO, ZATO PA JIH TAKO BRANITE, SAJ JIH LAHKO IMATE, POJDITE V MUŠEJO- PA NI TREBA DRUGIM VSILJEVATI VAŠO POKVARJENO KOMUNISTIČNO IDEOLOGIJO.
, ČE BOSTE ŠE NAPREJ PODPIRALI , TE SVOJE KOMUNISTE BO ŠE SLABŠE V TEJ LJUBI SLOVENIJI, KAKŠNA ŠKODA

JANŠA BI JO RAD REŠIL TE KRIZE, VENDAR SO MU TI TVOJI KOMUNAJZARJI V NAPOTO

JANKOVIĆ ZORANE ODSTOPI, ČE SI POŠTEN, LAHKO SAM ODSTOPIŠ STRIC IZ OZADJA

TE KOMUNISTE IN TE LOPOVE BI MORALI kaznovani in jih zapreti ali pa še celo usmrtiti,
kot so to sami že tudi počeli, saj so svoje naprotnike nekatere že TUDI usmrtili.

SLOVENIJO LAHKO REŠI SAMO JANŠA, VENDAR MU TAKI KOT SO JANKOVIĆ, KUČAN, DANILO TURK, ITD. TO PREPREČUJEJO.

LJUSJE KAJ STE NEUMNI, JANKOVIĆ BO NAREDIL ŠE TRI STADIONE V LJUBLJANI, DRUGEGA ITAK NE ZNA, VENDAR ZA VAS ZGLEDA, DA JE TO ZADOSTI. VENDAR OD STADIONOV SE NE DA ŽIVETI, TO JE SAMO ZA ZABAVO. NO BO PRI GRADNJI STADIONOV ŠE KOGA ZOPET PRINESEL NAOKOLI IN GA OKRADEL. EDINO TO ZNA JANKOVIĆ DOBRO OPRAVITI, DA NEKOGA OKRADE POŠTENO, DENAR PA V SHRABO NA CIPER,

DRAGI KOMUNISTI, POBOŽAJTE SVOJEGA JANKOVIĆA ZORANA IN GA KAR BOŽAJTE, MALO GA POGREJTE POSEBNO JURETA, KOT PRAVIJO, DA GA ZEBE, PROPAGANDA, JURE JANKOVIĆ ČE JE TAKO POŠTEN, ZAKAJ POTEM BEŽI.
JANKOVIĆ ZORAN bo poslal finančno policijo nad tiste kateri še delajo pošteno, hkrati jih poziva da s takšnim delom prenehajo in da se vključijo v njegovo kradljivo TOLPO ali k KUČANU IN MUŠTACARJU- HLAPCU, TO JE SAM POVEDAL, DA SE JE RODIL HLAPEC

za pravico ti si res vreden usmiljenja. Prvo kar bode v oci je tvoj prezir do NEkomunistov. V katerem casu si rojen ne vem. Vem pa samo da si napol pismen,nekulturen,domisljav,aroganten in breobziren. Ti bi moral biti v arestu skupaj z JANKOVIĆEM,KUČANOM,MUŠTACARJEM, KRESALKO, SENICO,ALDO CARLIJEM, DANILO TURKOM, PAHORJEM .... Svoje frustracije stresas tukaj kjer je prostor za komentarje ne pa za placano lajanje kot to pocnes ti. ALI SI VELIK BULMASTIF KOMUNISTIČNI PES, ZANŠ PA RES DOBRO LAJATI HOV HOV HOV HOV HOV. PA PRAVIŠ DA SI ZA PRAVICO. TO PA JE PRAVICA SAMO ZA TISTE, KI ZNAJO KRASTI.

..

..
[#1940000] 29.12.12 15:34 · odgovor na: čarli (#1899721)
Odgovori   +    1
.Janković je najnevarnejši človek v državi. Tako nevarnega človeka v Republiki Sloveniji še nismo imeli. Vse več ljudi to spoznava. Če ga ne bomo "nesli" mi, bo on "nesel" državo.

V intervjuju za nek bosanski časnik je izjavil, da ga je na demostracijah na Kongresnem trgu podprlo 6000 ljudi. Laže kot pravi balkanec. Takrat so ga redarji nemudoma spravili v avto, ker mu je grozilo, da ga bodo ljudje "nesli".

Lažnivec, slepar, mafijec! Nemudoma mora iz Slovenije!

..
[#1940006] 29.12.12 15:38 · odgovor na: čarli (#1899841)
Odgovori   +    1
.Janković je najnevarnejši človek v državi. Tako nevarnega človeka v Republiki Sloveniji še nismo imeli. Vse več ljudi to spoznava. Če ga ne bomo "nesli" mi, bo on "nesel" državo.

V intervjuju za nek bosanski časnik je izjavil, da ga je na demostracijah na Kongresnem trgu podprlo 6000 ljudi. Laže kot pravi balkanec. Takrat so ga redarji nemudoma spravili v avto, ker mu je grozilo, da ga bodo ljudje "nesli".

Lažnivec, slepar, mafijec! Nemudoma mora iz Slovenije!

PA PRI ANKETAH JE ENAKO, KOMUNISTI SI IZMIŠLJUJEJO DA IMAJO ONI NAJVEČ GLASOV, MENE OSEBNO NI ŠE NIKOLI NIHČE VPRAŠAL ZA KOGA SEM. TO JE SAMO KOMUNISTIČNA PROPAGANDA.DELAJO REKLAMO SAMI ZASE. TALIBANSKI POKVARJENCI, LAŽNIVCI LOPOVI, PROKLETI KOMUNISTI POCRKAJTE ŽE ENKRAT.
anon-231230 sporočil: 4.037
[#1940220] 29.12.12 20:22 · odgovor na: anon-213287 (#1939989)
Odgovori   +    0
[goltez]
za pravico ti si res vreden usmiljenja. Prvo kar bode v oci je tvoj prezir do NEkomunistov. V katerem casu si rojen ne vem. Vem pa samo da si napol pismen,nekulturen,domisljav,aroganten in breobziren. Ti bi moral biti v arestu skupaj z JANKOVIĆEM,KUČANOM,MUŠTACARJEM, KRESALKO, SENICO,ALDO CARLIJEM, DANILO TURKOM, PAHORJEM .... Svoje frustracije stresas tukaj kjer je prostor za komentarje ne pa za placano lajanje kot to pocnes ti. ALI SI VELIK BULMASTIF KOMUNISTIČNI PES, ZANŠ PA RES DOBRO LAJATI HOV HOV HOV HOV HOV. PA PRAVIŠ DA SI ZA PRAVICO. TO PA JE PRAVICA SAMO ZA TISTE, KI ZNAJO KRASTI.

Fenomenalno! Z naskokom si maksimalni degen foruma, jugoklokan v vseh oblikah in ostali rdeči jurišniki so balzam za dušo v primerjavi s tem bljuvanjem in driskanjem.

Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12