18 min
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj
48 min
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
49 min
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
1 ura
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
2 uri
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
2 uri
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 1
2 uri
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 2
2 uri
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
2 uri
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim
2 uri
Borza in davki: sekretarka Prahova predstavila individualne naložbene račune. Kaj prinašajo? 2
3 ure
ZZZS noče biti delničar Vzajemne, želi izplačilo deleža 2
3 ure
Prevozniška panoga stagnira, cene prevozov pa se bodo še višale 1
3 ure
Kako nas bodo požrle Trumpove carine: ali se sprijaznimo ali pa ZDA več ne bodo branile Evrope 5
3 ure
Mineralna gnojila kmalu spet dražja? Kaj lahko naredijo kmetje?
3 ure
Ustavno sodišče: omejitve umetne oploditve so neustavne 3
4 ure
GRAF Zakaj odhodki ZZZS tako rastejo 2
4 ure
Nepozabna doživetja v kleti Vinakras
4 ure
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
4 ure
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji
4 ure
Izteka se rok za pripombe na spremenjen pravilnik o učinkoviti rabi energije

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Novembrska revolucija

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

tupamaros sporočil: 3.720
[#1896486] 27.11.12 18:59
Odgovori   +    5
Fucking nation of silly motherfuckers. Zakaj sedaj vstaja? Prasci so bili legalno izvoljeni na volitvah z med 50-60% glasov. Oba največja prasca celo dvakrat. Kaj so krivi konji, poslopja in imetje? Tisti, ki delajo,ustvarjajo nove vrednosti in skrbijo za družino nimajo časa niti volje uničevati. Čredni nagon podprt od "pastirjev" iz ozadja se praviloma sprevrže v nagon tropa.Vse vstaje in revolucije so vodene in služijo svojemu namenu.Ljudstvo seveda nočejo krize in mizernega življenja, toda politiko konec koncev določajo voditelji države. Ljudi ni nikoli težko prepričati o nečem, pa najsi bo to v demokraciji, fašistični ali komunistični diktaturi ali parlamentarnem sistemu. Če imajo pravico do besede ali ne, se da ljudi vedno pripraviti do tega, da sledijo volji voditeljev. To je preprosto. Vse kar morajo vodje storiti, je, da ljudem povedo, da so v nevarnosti in obtožijo nasprotnike, da niso domoljubni in da izpostavljajo državo nevarnosti. To vedno učinkuje.
Tupamaros
anon-268252 sporočil: 216
[#1896487] 27.11.12 19:01 · odgovor na: anon-124452 (#1895494)
Odgovori   +    0
[yuslocan]
Za informacijo iz prve roke. Lažnive Finance tega ne bodo objavile.

Copy Paste udeleženca, ne po svoji volji!!!

"Dragi someščani, sodržavljani!
Pravkar sem prišel domov, bil sem od 21 ure priprt na policijski postaji
Vošnjakovi. Ob 20.30 sem se vračal iz službe domov, ker stanujem v centru mesta. Srečam brata in prijatelja, kramljamo debatiramo o dogodkih. Nenadoma začne teči množica pred policisti, začnemo teči tudi mi. Policisti začnejo spuščati solzilec., del nas stisnejo v podhod. S ščitom policist udari dekle poleg mene in rečem policistu, če se mu to zdi normalno, da pretepajo ženske. Naenkrat me za ovratnik potegne en policist, dvignem roke, mu rečem "Ne upiram se". V zahvalo dobim s
pendrekom po hrbtu in nogi, nato me vržejo na tla in vklenejo roke na hrbtu. Peljejo me do policijskih vozil v bližini, zapišejo moje podatke. Česa sem obtožen? En policist vpraša drugega: "Čuj, kaj naj totemu napišem?". Drugi reče: "Pa piši mu 22" (ne vem kaj to pomeni). Nato mene in še tri fante odpeljejo na policijsko postajo v Vošnjakovi. Na policijski postaji živi kaos. En policist pravi "odpeljite tote štiri dol", pride drugi reče "Doli je vse zasedeno", pride tretji, reče "Kaj
delajo toti tu?". Skratka, nihče sploh ni vedel kaj naj z nami. Potem so nas pustili vklenjene (čeprav nihče se ni upiral ali bil karkoli nasilen, pobegniti pa tako nimaš kam, če bi že kdo hotel) približno 1 uro, na kar sem prosil naj nam snamejo lisice. Po kaki uri prošenj se nas en policist usmili in nam snamejo lisice. Potem čakamo še kako uro, da sploh pridemo na vrsto za zaslišanje. Na zaslišanju izvem, da sem obtožen prekrška zoper javni red in mir, ker sem policiste udarjal v ščit (!). S hrbtom obrnjen proti njim? Spomnite se zadnjih protestov, ko je skupina možakarjev na čelu z mestnim svetnikom Tomažem Barado prišla na Rotovški trg. Eden od njih je brcnil v policijski ščit (poglejte video posnetke). In kaj se je zgodilo? Nič. Odkorakali so domov. Zakaj njih niso vklenili in odpeljali, kot so mene? Pred zakonom vsi enaki?

Še nekaj dogodkov na policijski postaji:
18 letni fant pravi, da je alergik in da komaj diha zaradi solzilca. Niti robčka mu niso dali, jaz sem mu dal svoje robčke. Mimo pride policaj (o njem še kasneje) in se zadere nanj "Vtihni, pa bodi tu pri miru!"

Pripeljejo 16 letnega.fanta, vklenjenega, z odrgninami na obrazu. Pa kaj je ta mulc res tak kriminalec, da mora vklenjen čakat na prihod staršev? Policist, ki sem ga prej omenjal: ta mentalni pohabljenec se je svojim kolegom tam hvalil, kako je s pendrekom pretepal ljudi, in to razlagal tako vehementno in nasmejano... Seveda on je car, saj ima pendrek v roki. Njemu nihče nič ne more.

Na koncu so nas zaprli v garažno hišo policije, ker očitno niso imeli dovolj prostora. Sprašujem se, ali sem del naslova tega članka "V Mariboru prijetih najmanj 25 nasilnežev, poškodovanih pa 15 ljudi". Sem jaz med tistimi nasilneži? Kako 25? Na postaji nas je bilo vsaj 50. Vozili pa so ljudi tudi na druge postaje (Tabor).

V kakšni državi mi živimo? Kaj se je zgodilo z našo Slovenijo? Zaradi skorumpiranega župana protestiramo na ulicah! Pa kam smo prišli? Policija izvaja nasilje nad državljani! Kam smo prišli? Policiji so stvari ušle popolnoma izpod nadzora. Slišal sem možakarja, ki je razlagal kako je 10 policistov pretepalo enega protestnika. Celo njihov "šef" je vpil "Stoj" in jih komaj pomiril. Pa kaj je s temi policaji? Niso pred kratkim jokali kako hudo jim gre? Takrat smo jim državljani
stali ob strani, zdaj pa nam vračajo na ta način?

Sem zaposlen, oče dveh otrok. Od danes naprej kriminalec. Verjemite mi, to kar se dogaja v Mariboru je začetek. Je začetek osvoboditve naše države, ki so nam jo ugrabili. Ugrabili tisti, ki danes z milijoni evrov na domačih in tujih računih govorijo, kako je treba varčevati. Tisti, ki nad nas pošiljajo policijske horde zakompleksanih policistov.

Ampak, naj bo vsem jasno, ne glede ali so levi ali desni, zeleni ali pisani:

GOTOVI SO! "
www.youtube.com/watc...YDsxImH-Vk
[#1896490] 27.11.12 19:02 · odgovor na: anon-35163 (#1895500)
Odgovori   +    0
[mataj]
> Za državni udar pa Slovenska vojska na žalost ni dovolj usposobljena. Ji manjka kak general.

Na žalost!? Marš u PM!
[#1896492] 27.11.12 19:02 · odgovor na: anon-35163 (#1895514)
Odgovori   +    0
[mataj]
> [yuslocan]
> Na zaslišanju izvem, da sem obtožen prekrška zoper javni red in mir, ker sem policiste udarjal v ščit (!). S hrbtom obrnjen proti njim? Spomnite se zadnjih protestov, ko je skupina možakarjev na čelu z mestnim svetnikom Tomažem Barado prišla na Rotovški trg. Eden od njih je brcnil v policijski ščit (poglejte video posnetke). In kaj se je zgodilo? Nič. Odkorakali so domov. Zakaj njih niso vklenili in odpeljali, kot so mene? Pred zakonom vsi enaki?

Policaji kot policaji. Nikjer niso drugačni. Aretirajo tiste, ki jih pač lahko. Praviloma so to upokojenci, ki jih je najlaže ujeti in kaki študentje, ki zmotno verjamejo da se ji ne bo nič zgodilo, če ne bodo delali sranja.

Javnost se tega še ne zaveda, ker pač nima izkušenj.
[#1896493] 27.11.12 19:03 · odgovor na: bc123a (#1895549)
Odgovori   +    0
[bc123a]
> [kefa]
> Če misli da se to ne bo razšitili v druga mesto v SLO se je hudo zmotil.
> Razširili se nebi če bi vlada takoj padla in bi bil takoj referendum o politiki zadnjih 20ih let.

ja, referendum bo pa v smislu "zajebali ste nas, hocemo nazaj socializem!"

bedniki. politiko zadnjih 20 let so soustvarjali volilci. tudi tisti gumpci ki so vedno znova volili Kanglerja in ostale zupane.

[#1896506] 27.11.12 19:10 · odgovor na: anon-124452 (#1895635)
Odgovori   +    0
[yuslocan]
> [Kimsky]
> Juzlo, bi blo fino, če bi ti mal pregledal, kaj limaš. Naj se stvari vsaj približno ujemajo.
> Najprej nam nalepiš:
> "Aja pa to so bili policisti iz drugih mest, ne iz Maribora."
> Tvoj drugi prispevek:
> "En policist vpraša drugega: "Čuj, kaj naj totemu napišem?". Drugi reče: "Pa piši mu 22"

Če nisi pazljivo prebral ti povem:

Gre za dva različna tuja pričevanja, posredovana v obliki Copy Paste.

Jaz tega nisem pisal, da bi me lahko skrbelo, kako se to "ujema".

Kanzon sporočil: 2.392
[#1896581] 27.11.12 19:54
Odgovori   +    0
Za državni udar pa Slovenska vojska na žalost ni dovolj usposobljena. Ji manjka kak general.

Polkovnik je čisto dovolj.
[#1896592] 27.11.12 19:58 · odgovor na: (#1896253)
Odgovori   +    0
Opla, kokodakanje čez banke. Kako značilno za naci-anarhista. :S
nazi anarhist?
a je to podobno "demokratičnemu samoupravnemu komi EU fašistu?"
Kanzon sporočil: 2.392
[#1896631] 27.11.12 20:17
Odgovori   +    0
Bivši predsednik države je že spizdil na Lastovo. shrani.si/f/1u/Aq/38...n-rit2.jpg
prerok sporočil: 3.248
[#1896798] 27.11.12 21:24
Odgovori   +    2
Gospod Dejan Steinbuch, zaradi predzadnjega stavka v prispevku bom zelo olikan in vljuden: Odjebite!
anon-123060 sporočil: 7.025
[#1896856] 27.11.12 21:48
Odgovori   +    2
Generali nikoli ne delajo udarov. Udare delajo poročniki in kapetani, mogoče majorji. (generali se imajo predobro)
anon-11190 sporočil: 719
[#1897005] 28.11.12 00:09 · odgovor na: bc123a (#1895425)
Odgovori   +    0
[bc123a]
stajerc 1: "Gotof je!"
stajerc 2: "Tak je, gotof je, vun se naj pobere nazaj v Duplek!
ljubljancan (se poskusa vklopiti): "Gotof je! Vsi so gotofi!"

(ce kdo ne razume poante: za uporabo "stajerskega f-ja" obstajajo dokaj komplicirana pravila, tako je kangler recimo "gotof!" oblastniki pa "gotovi!" z naglasom na prvem o-ju")
malo bi te popravil:

ljubljancan (se poskusa vklopiti): "Gotof je! Svi su gotofi!"
;)
anon-247964 sporočil: 6.948
[#1897144] 28.11.12 08:25 · odgovor na: anon-293403 (#1896122)
Odgovori   +    1
Prvič, nisem kalimero, kot ti praviš članom SDS, ker tam pač nisem včlanjen!
In drugič, zakaj naj bi imel selektiven spomin? Naštel sem del tistih, ki so si postregli na naš račun in "prihvatizirali" podjetja ter jih večinoma nato pokopali, z redkimi izjemami. Res je nekaj takih prišlo tudi s tsrani SDS, ki so naredili kar nekaj škode, toda ne s prihvatizacijo, temveč z malimi lopovščinami, predvsem pa z nesposobnostjo. Če se motim, me popravi in naštej tiste, ki so divje lastninili podjetja. Da, ne bo zmede naj ti takoj povem, da Mariborska škofija ni del SDS, prej bi jo lahko postavili v obnebje SLS ali obratno, kakor pač hočeš.
anon-263608 sporočil: 2.327
[#1898509] 28.11.12 19:56
Odgovori   +    2
komcno ste stajerci povrnili svoj ugled po vseh hudodelstvih elite povzpetnikov in politike nad vami ste se zbudili . upam da se ne ohladite in pomagate zanetiti upor po vsej dezeli .to kar je politika storila z nami je genocid .upam da bodo ti pokvarjenci vsaj malo okusili muke ki so jih iz pohlepa povzrocili narodu in pocistimo z vso to parazitsko golaznijo .kam se bo sovjat lopovska skrila a na ciper .tudi tam boste dosegljivi .za svoje zlocine mora elita odgovarjati ......
anon-239841 sporočil: 198
[#1898547] 28.11.12 20:38
Odgovori   +    2
A tudi širitev protestov v socialno bogatejša mesta ostaja utopija.

Jebentiš, si ga mimo pihnu....
anon-294836 sporočil: 27
[#1900596] 30.11.12 02:15
Odgovori   +    0
"A tudi širitev protestov v socialno bogatejša mesta ostaja utopija...."

"Lahko pride do »vstaje« tudi v Ljubljani ali, recimo, Kopru? Težko. Med Mariborom in Ljubljano je kilometrska razlika. Ljubljana je še vedno dovolj bogata, da meščanom ne pade na pamet, da bi šli razgrajat pred Magistrat...."
še enkrat se je pokazalo da dejči popolnoma NE RAZUME o čem piše....
Vprašanje za capota frankija, a PLAČUJEŠ ti dejčija in podobne za taka sranja in če jih pol še meni primakni za kakšno kavo....
Pa še to: Frankfurter Allgemeine Zeitung BEDA OD ČASOPISA....FAZ fertik si...ti bodo rekli kleni štajerci... ostali pa FAZ FUCK OFF...

Strani: 1 2 3 4 5 6 7