Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Protestniki poškodovali tri policiste
sporočil: 2.042
Zadnja sprememba: anon-232300 27.11.2012 13:59
[vinopivec]Naj vam sovraštvo ne zamegli um.
> [Valuk]
> Pa še to. Grem stvait, da bi ti leta 91 po internetu, če bi ta obstajal, ogorčeno spraševal, zakaj si raja drzne metati kamenje na JLA, legalno vojsko države. Si pač hlapec in hlapec boš ostal do smrti.
Od 1987 sem bil politično aktiven zoper komunistično avtokracijo in za svobodno Slovenijo, medtem ko si se ti verjetno še igral z Lego kockami. Da me rdeč voluhar tvojega tipa zmerja s hlapcem je že na meji verjetnega. Sodi pa vsekakor v kontekst primitivnega kurjenja sovraštva, ki ga pridno fabricirate. Ali res hočete novo klanje na slovenskih tleh, omejeni ščuvalci, ki ste se na tej temi zbrali kot vešče na leščerbi?
Biti toleranten do drugače mislečih in netoleranten do goljufov (goljuf ni "naš" ampak je kriminalec).
Menim, da je 3/4 levo ali desno usmerjenih ljudi dobronamernih oz. želi normalno živeti v harmoniji z okolico.
Pokvarjenci politični, bančni, karieristi in goljufivi so sprli narod.
Spoštujmo in obveščajmo delovne ljudi in zaničujmo goljufe, ter lenuhe.
Shranjujmo si podatke kdo je na odgovornih položajih in kaj dela. Bodimo konstruktivni.
O tem poučujmo naše potomce, da ne bomo, kot smo mi opranoglavci (in npr.Kitajci), da so nas čez 50 + 15 let imeli za popolne bebce in si delili premoženje ljudi. Folk ni pogruntal, da smo imeli 500DM plače v Avstriji pa 2.000DM, češ bilo nam je dobro !?
Desničarji najprej počistiti v lastnih vrstah in potem delati red nasploh, drgač se bo pravna država sfižila do konca, če še sploh lahko gre dlje.
sporočil: 2.042
Zjutraj mi je poštar prnesel priporočeno in piše :
ZADEVA ZA POSREDOVANJE PODATKOV O LASTNIKU VOZILA
...
Z radarskim merilnikom hitrosti je bilo ugotovljeno ...., vozil s hitrostjo 64km/h,...pomeni 59km/h
in na koncu ....globa 80,00 evrov.
Pa še podatke o vozniku moramo posredovati.
kaj naj storim ? a razbijem radar - kaj ko pa je bil v avtomobilu, pa več ne vem katerem ?
a naj razbijem svoj avtomobil ? bom mogel delati zanj.
a si naj obsekam nogo ? bedarija.
Saj sem jezen, še bolj bi pa bil če bi vedel, da je nekdo mastno zaslužil s temi radarji, samo zato, da pleni ljudi, proti pravim kriminalcem pa ne ukrepa.
Od mene zahteva da sem pošten davkoplačevalec, sam pa krši vsa pravila.
ZADEVA ZA POSREDOVANJE PODATKOV O LASTNIKU VOZILA
...
Z radarskim merilnikom hitrosti je bilo ugotovljeno ...., vozil s hitrostjo 64km/h,...pomeni 59km/h
in na koncu ....globa 80,00 evrov.
Pa še podatke o vozniku moramo posredovati.
kaj naj storim ? a razbijem radar - kaj ko pa je bil v avtomobilu, pa več ne vem katerem ?
a naj razbijem svoj avtomobil ? bom mogel delati zanj.
a si naj obsekam nogo ? bedarija.
Saj sem jezen, še bolj bi pa bil če bi vedel, da je nekdo mastno zaslužil s temi radarji, samo zato, da pleni ljudi, proti pravim kriminalcem pa ne ukrepa.
Od mene zahteva da sem pošten davkoplačevalec, sam pa krši vsa pravila.
sporočil: 4.404
[Valuk]kaj je vale?resnica boli?kangler pač nima stricov kot jih ima dokazano opanković
> [jani639]
> > [Valuk]
> > Glej, Mariborčani imamo poln kufer dupleškega šerifa. Ne podpira ga praktično nihče več, tudi tisti, ki so ga volili pred 2 letoma ne.
> >
> > Janša pa naj raje stisne focn Gorenaku, ki pride v Maribor, otresa in priskrbuje janši negativne politične točke na Štajerskem.
> >
> > Kangla je levici priskrbel vsaj 8 vladavine v MB v prihodnosti. Če bodo Janševi ministri še otresali take, bo Janša tukaj izgubil tudi podporo na anslednih parlamentarnih volitvah.
>
>
>
> ok,če že snemamo rokavice...bo pa treba marbiurgeje spomnit kdo je bil župan pred kanglerjem in zakaj je borat rotil janšo da mu je zrihtal zic v jeruzalemu...
> rdeči maribor?še premal so vas zjebal!
Daj se ti raje brigaj za vašega Opankovića in kako gledate, kako vam krade pri belem dnevu..
[paco80]
Protesti so popolnoma legitimni! Včeraj se je zgodila demokracija in to je najbolj pristno izražanje demokratične volje! Nisem za nasilne proteste, jasno, da ne - vendar, vprašati se je potrebno zakaj se sprva mirni protesti (že dvakrat so protestirali mirno!!!) sprevržejo v nasilne proteste? Zato, ker mirno protesti so ignorirani s strani onih, ki bi jih morali slišati in sprejeti kritiko.
Kdor želi prepovedati takšne proteste je proti demokraciji! Gorenak je pa tako ali tako "pristni" esesovc in to kaže z vsakim dejanjem in govorom.
no no, heroji...al smo mi protestiral mal večkrat in to v večjem številu in pod hujšimi pogoji,pa ni bilo nobenih pizdarij..
sporočil: 2.567
[vinopivec]Če si res za demokracijo, potem moraš podpirati proteste proti Kanglerju.
> [Valuk]
> Pa še to. Grem stvait, da bi ti leta 91 po internetu, če bi ta obstajal, ogorčeno spraševal, zakaj si raja drzne metati kamenje na JLA, legalno vojsko države. Si pač hlapec in hlapec boš ostal do smrti.
Od 1987 sem bil politično aktiven zoper komunistično avtokracijo in za svobodno Slovenijo, medtem ko si se ti verjetno še igral z Lego kockami. Da me rdeč voluhar tvojega tipa zmerja s hlapcem je že na meji verjetnega. Sodi pa vsekakor v kontekst primitivnega kurjenja sovraštva, ki ga pridno fabricirate. Ali res hočete novo klanje na slovenskih tleh, omejeni ščuvalci, ki ste se na tej temi zbrali kot vešče na leščerbi?
Če si bolj za janšokracijo, potem pa..
sporočil: 5.517
[rava]To je dost tipično za demokracijo povsod po svetu :)
> [pcs]
> Naj se odločijo že enkrat toti štajerci kaj pravzaprav hočejo :)
>
> M
žeže, ampak na meniju normalnih ljudi praktično nimaš. samo levo/desno barabo lažnivo pokvarjeno.
saj nimaš koga volit.
Ravno zdaj sem tolažil prijatelja iz ZDA, da je Obama Milton Friedman v primerjavi z našimi kao "desničarji".
Lp,
M
PS: Razčefuk Slovenije se pospešuje. Bo treba sledit Črtovemu zgledu.
sporočil: 4.037
Zadnja sprememba: anon-231230 27.11.2012 16:18
[Valuk]Metanje kock trenirkarjev s kapucami v glave policajev nima veze z demokracijo, ne v Londonu, ne v Parizu, ne v Atenah, ne v Madridu... Ne v Mariboru. Le v totalitarnih sistemih je fizično nasilje kot orodje upora proti oblasti sprejemljivo dejanje in pogosto edini izhod. Pa v 80-ih pred Roško kasarno in na Kongresnem trgu nismo niti pomislili na nasilje.
> [vinopivec]
> > [Valuk]
> > Pa še to. Grem stvait, da bi ti leta 91 po internetu, če bi ta obstajal, ogorčeno spraševal, zakaj si raja drzne metati kamenje na JLA, legalno vojsko države. Si pač hlapec in hlapec boš ostal do smrti.
>
>
> Od 1987 sem bil politično aktiven zoper komunistično avtokracijo in za svobodno Slovenijo, medtem ko si se ti verjetno še igral z Lego kockami. Da me rdeč voluhar tvojega tipa zmerja s hlapcem je že na meji verjetnega. Sodi pa vsekakor v kontekst primitivnega kurjenja sovraštva, ki ga pridno fabricirate. Ali res hočete novo klanje na slovenskih tleh, omejeni ščuvalci, ki ste se na tej temi zbrali kot vešče na leščerbi?
Če si res za demokracijo, potem moraš podpirati proteste proti Kanglerju.
Če si bolj za janšokracijo, potem pa..
P.S. Vidim, da enemu apostolov revolucionarnega nasilja to stališče tako smrdi, da ga je takoj napičil.
sporočil: 6.934
Zadnja sprememba: anon-124452 27.11.2012 16:26
Kot vedno, spet nimaš prav:[hrvatini]Upokojenci niso butasti, to si bleknil kar po čez. Še v kamero so povedali svoje mnenje ki si ga lahko slišal in se prepričal, da niso ovce.
SLo TV so včeraj prikazovale ostarele upokojence, ki som jih iz Doma ostarelih vozili z busom v Mb !!!! Temu se reče instrumentalizacija ljudi, ki večinoma bolj malo vedo za kaj gre....Sramotno.
Na ulicah pa večinoma podivjana Titova mladina- po načinu vzgoje in življenja. Brez morale, brez vrednot, že tretja ali četrta generacija, ki pozna samo materialno plat življenja- to po definiciji vodi v razkroj- če bi bil fuizbal,bi divjali tam....Titova mladina je bila v totih avtobusih, če znaš kaj računat. Današnja mladina ne more biti Titova, ker ga niso ne videli, ne poslušali. Skratka nakladaš malo sem malo tja. Tako kot premeteni Ivan. Zdaj se boste zmislili da so "mladi komunajzarji" protestirali po Mariboru. Neumnosti.
Nihče se ne vpraša, kaj pa jaz delam, kaj sem dosegel, kaj znam, kako bi pa jaz kako resno delo peljal, kako bi se odločil....nič, samo zahteve.Ko je Katja Šoba metale kamne na parlament nisi tako pisal in govoril. A se spomniš, kaj si takrat pisal????? Kaj si takrat delal, kaj si takrat dosegel, povej. A si bil za proteste ulice???????
Ja, ljudje V MB, sami sebi dokazujete kakšni butli ste : 2 krat ste volili tega svojega župana, nič mislili, nič vedeli koga volite ? Je bil dober za pijanke in fuzbal ? to je bilo dovolj....Še huje je v Lj, tam je folk že 3 krat voli gangsterja ! Ga bodo še ČETRTIČ, DOSMRTNO ?Pravi slovenski gangster je v sodnem postopku zaradi podkupovanja in zlorabe položaja. Ime mu je Ivan.
To opranoglave SDS ovce ne vidite????? Itak pišete po naročilu. Blejate naučeno mantro; nimate dokazov, pokažite dokaze, komunjzarji so mu to podtaknili......... bedaki
Boga Slovenija.
[denac]Lepo. Mene je že velikokrat imelo, da povem svoje tem murgelskim hlapcem, pa me med vožnjo potem nekam mine. Val 202 je najbolj rdeča medijska celica v RS, krepko bolj rdeč kot Radio Študent v zgodnjih osemdesetih. Udarna pest zoper Evropo, NATO, RKC, Janšo - v obratnem vrstnem redu. Popolni fanatiki obeh spolov. Že nekaj časa v avtu raje poslušam prvi program.
> [pirhovec]
> > [Skippy]
> > > [pirhovec]
> > >
> > > Problem je, da so protestniki in njihovi botri še bolj bedni od Kanglerja.
> > >
> > > Ko se bodo zgodili SPONTANI protesti proti Opankarju, bom temu narodu šele dal kaj upanja.
> >
> > A torej Mariborčani lahko protestiramo in se počutimo ogoljufane le in izključno le takrat, če protestiramo proti "pravemu" političnemu polu? Oh bog, ni nam pomoči.
>
> Danes sem v avtu okoli 15h na Valu 202 vsaj četrt ure poslušal Marto Gregorčič, upam, da veš, kdo je to, ki je vam je že "ukradla" protest. Glavno besedo za vodenje in interpretiranje dogajanja so v medijih dobili najbolj odbiti poklicni revolucionarji in boljševiki, ki obstajajo v vsej EU.
Včeraj sem po telefonu novinarjem na Valu 202 povedal, da tudi ono nosijo del odgovornosti za sesutje Slovenije. Da podpirajo največjega rušilca Slovenije, Jankovića.
Nikoli ne bom mogel razumeti, da se je pred njimi Vasle kot direktor Radia pokakal v hlače in se delal, da je vse v redu. Rit.
[paco80]Bebo.
> [jani639]
> > [paco80]
> > Protesti so popolnoma legitimni! Včeraj se je zgodila demokracija in to je najbolj pristno izražanje demokratične volje! Nisem za nasilne proteste, jasno, da ne - vendar, vprašati se je potrebno zakaj se sprva mirni protesti (že dvakrat so protestirali mirno!!!) sprevržejo v nasilne proteste? Zato, ker mirno protesti so ignorirani s strani onih, ki bi jih morali slišati in sprejeti kritiko.
> >
> > Kdor želi prepovedati takšne proteste je proti demokraciji! Gorenak je pa tako ali tako "pristni" esesovc in to kaže z vsakim dejanjem in govorom.
>
>
> no no, heroji...al smo mi protestiral mal večkrat in to v večjem številu in pod hujšimi pogoji,pa ni bilo nobenih pizdarij..
Kdo je to mi? aja, mi kao "heroji" ane, vi ste pa stari junaki a :) to ti me tko k očka sinetu ane :)) a ti še vstane ata a, dej povej hahaha :))
[paco80]
KAj si rekel ata, bebo ali beba? dej pohvali se še malo preko foruma za anonimnim nickom kako ste vi junaško protestirali v bivši jugi, kjer je bil malo bolj strog režim... povej prosim, izprsi se in s tem omalovažuj malo sedanje "junake". Daj junači se malo, ajde!
Sine, odgovor je enak prejšnjemu. Še bolj upravičeno.
sporočil: 844
Priključili so se tudi "anonimni". Zelo prozorno.Sem še en, ki se s tem zapisom v celoti strinja.
Ulica kroji življenje v zaostalih državah. Mislila sem, da smo v Sloveniji to že prerasli, vendar je videti, da nekateri še vedno živijo v prejšnjem stoletju.
Sem šla gledat na net: Kangler je na zadnjih volitvah dobil cca 50 % glasov, prvi "zasledovalec" pa 15 %. Udeležba je bila nekaj čez 40 %. Kje so torej bili vsi teli kričači, ko so bile volitve? Nimajo volilne pravice v Mariboru, najbrž?
P.S.: sploh ne poznam tega Kanglerja. Če ga je kaj špičil, naj se ga lotijo z legalnimi sredstvi in naj gre magari sedet. Dretje po ulicah, kot se ga grejo sedaj v Mariboru (sem prepričana, da je med protestniki veliko "uvoženih"), pa prinaša samo razdejanje in gorje. Razgrajači so premladi, da bi vedeli, kam to pelje, v šoli jih pa niso pri zgodovini nič naučili. Tako gre to. Upam, da je Kangler dec in NE BO odstopil na poziv razgrajačev.
Mi smo res balkanci. Župana, ki so ga demokratično izvolili, ne enkrat, DVAKRAT izvolili, gredo metat s sedeža z nekakšno vstajo. Balkanci svoje dejanje opravičujejo z izjavo "Saj prej nismo vedeli, da take stvari počne". Fuck, a res? Cel mandat ste ga gledeal, pa niste vedl? Ne samo primitivni, ampak tudi vobče zabiti!
Cela zgodba Mariborčanov gre takole:
Dvakrat izvolijo Kanglerja, ki v resnici zaserje kup stvari in zadolži mesto. Folk ga je seveda volil, ker je bil Kangler znan, da se mu jebe za zakon, ko je treba doseči, da se nekaj naredi (tako, kot Janković... saj sem že pisal, da sta oba enako glupa) in da se brez pomisleka spusti v boj za tisto (Univerzijada in financiranje). No in glup balkanski folk, ki ne sprejme odgovornosti za Kanglerjevo izvolitev NASE (hell, oni pa že niso krivi, da so izvolili cepca, ki je vse zajebal), kar jih notranje razjeda svoje pa dodaja še pomanjkanje zaposlitev v regiji.
No in potem se zgodi. Kangler se zdila z Iskro Sistemi, postavijo radarje, narod dobi položnice in silno popizdi! Ne samo, da nas je zajebal, še svojih frustracij ne bomo več mogli na cesti sproščat. Ko jebe dejstvo, da je v Švici, ki nam je praviloma za zgled, radar na vsakih 500 metrov, na štajerskem jih ne bo, ker smo tam dosti bolj pod stresom od Švicarjev (to v bistvu drži, med Švicarji je lepše živeti, kot med Balkanci)!
No in so se našli mandeljci, ki so začeli zažigat radarje, tisto seme zla in čez noč postali veliki heroji, ki se upirajo diktatu bivšega carja, zdaj že težkega prasca Kanglerja.
In hitro se je našla skupina tipov, ki plavajo nekoliko v političnih vodah, ki so ugotovili, da je škoda zamuditi priložnost ob Kanglrju tako nenaklonjenemu splošnemu razpoloženju. Govori se, da sta to Mariborska SD in Zares, ampak kdo ve. V glavnem, začeli so tiskat propagandni material in organizirat akcije, kovati slogane "Strobimo ga vun, gotoF si... " ... ostalo je zgodovina.
In sklep? Narod Mariborski se je sam zajebal, ko je dal Kanglerju še eno priložnost. Potem je pač trpel posledice svojih napačnih izbir. Lokalni politiki so videli narodov nakopičen gnev in ga izkoristili za svoje namene.
Kanglerja nikoli nisem podpiral in če bi bil Mariborčan, ga tudi nikakor ne bi vodil. Ampak zdaj, ko vidim, da folk misli, da bo razbijanje po ulicah karkoli rešilo, pa dejansko upam, da bo tip ostal na položaju. Ker me resno skrbi za sporočilo, ki ga mi, civili dajemo morebitnim pametnim političnim kandidatom: Če nam tvoje ravnanje ne bo všeč, se bomo zbrali in te rabili ko kanto. A vi res mislite, da bo kakšen kulturen, nermalen, PAMETEN človek želel tak položaj? Edina kvalifikacija, da se bo za ta položaj še kdo potegoval je, da mora biti NOR.
[paco80]vpraš mami,haha:)
> [jani639]
> > [paco80]
> > Protesti so popolnoma legitimni! Včeraj se je zgodila demokracija in to je najbolj pristno izražanje demokratične volje! Nisem za nasilne proteste, jasno, da ne - vendar, vprašati se je potrebno zakaj se sprva mirni protesti (že dvakrat so protestirali mirno!!!) sprevržejo v nasilne proteste? Zato, ker mirno protesti so ignorirani s strani onih, ki bi jih morali slišati in sprejeti kritiko.
> >
> > Kdor želi prepovedati takšne proteste je proti demokraciji! Gorenak je pa tako ali tako "pristni" esesovc in to kaže z vsakim dejanjem in govorom.
>
>
> no no, heroji...al smo mi protestiral mal večkrat in to v večjem številu in pod hujšimi pogoji,pa ni bilo nobenih pizdarij..
Kdo je to mi? aja, mi kao "heroji" ane, vi ste pa stari junaki a :) to ti me tko k očka sinetu ane :)) a ti še vstane ata a, dej povej hahaha :))
drgač pa verjam da je bilo velik bl zajeban nastavlat pizdo v 80ih kot pa sedaj...po stranskih ulicah parkirani oklepniki,okol njih robocopi, provokatorje pa smo znal izločit...geslo je bilo,ne jim dat razlog za posredovanje..in nismo jim ga dali!kle pa enii suhci s kapucami junaško mečejo kocke..ma prefukat k bike!
Ne, zdaj je bolj zajebano.
Ti povem zakaj.
Ker se raji dejansko trga.
Vi ste bili konec 80-ih zanesenjaki in verniki v boljši jutri.
Današnji folk tega upanja nima, ker jo jim ga politiki vzeli.
Ti povem zakaj.
Ker se raji dejansko trga.
Vi ste bili konec 80-ih zanesenjaki in verniki v boljši jutri.
Današnji folk tega upanja nima, ker jo jim ga politiki vzeli.
A ne razumeš, da nikogar ne zanima, kako si se ti junaško boril
pred 20+ leti. Zgodovina nas ne zanima.
sporočil: 13.178
[Klepec]Ej pa a ti razumeš d aje tle največji problem, da se kazni privatizirajo? A je to sploh tebi jasno in ostalim? dvomim, da imajo v švici javno zasebno partnerstvo pri radarjih;)
>Priključili so se tudi "anonimni". Zelo prozorno.
>Ulica kroji življenje v zaostalih državah. Mislila sem, da smo v Sloveniji to že prerasli, vendar je videti, da nekateri še vedno živijo v prejšnjem stoletju.
>Sem šla gledat na net: Kangler je na zadnjih volitvah dobil cca 50 % glasov, prvi "zasledovalec" pa 15 %. Udeležba je bila nekaj čez 40 %. Kje so torej bili vsi teli kričači, ko so bile volitve? Nimajo volilne pravice v Mariboru, najbrž?
>P.S.: sploh ne poznam tega Kanglerja. Če ga je kaj špičil, naj se ga lotijo z legalnimi sredstvi in naj gre magari sedet. Dretje po ulicah, kot se ga grejo sedaj v Mariboru (sem prepričana, da je med protestniki veliko "uvoženih"), pa prinaša samo razdejanje in gorje. Razgrajači so premladi, da bi vedeli, kam to pelje, v šoli jih pa niso pri zgodovini nič naučili. Tako gre to. Upam, da je Kangler dec in NE BO odstopil na poziv razgrajačev.
Sem še en, ki se s tem zapisom v celoti strinja.
Mi smo res balkanci. Župana, ki so ga demokratično izvolili, ne enkrat, DVAKRAT izvolili, gredo metat s sedeža z nekakšno vstajo. Balkanci svoje dejanje opravičujejo z izjavo "Saj prej nismo vedeli, da take stvari počne". Fuck, a res? Cel mandat ste ga gledeal, pa niste vedl? Ne samo primitivni, ampak tudi vobče zabiti!
Cela zgodba Mariborčanov gre takole:
Dvakrat izvolijo Kanglerja, ki v resnici zaserje kup stvari in zadolži mesto. Folk ga je seveda volil, ker je bil Kangler znan, da se mu jebe za zakon, ko je treba doseči, da se nekaj naredi (tako, kot Janković... saj sem že pisal, da sta oba enako glupa) in da se brez pomisleka spusti v boj za tisto (Univerzijada in financiranje). No in glup balkanski folk, ki ne sprejme odgovornosti za Kanglerjevo izvolitev NASE (hell, oni pa že niso krivi, da so izvolili cepca, ki je vse zajebal), kar jih notranje razjeda svoje pa dodaja še pomanjkanje zaposlitev v regiji.
No in potem se zgodi. Kangler se zdila z Iskro Sistemi, postavijo radarje, narod dobi položnice in silno popizdi! Ne samo, da nas je zajebal, še svojih frustracij ne bomo več mogli na cesti sproščat. Ko jebe dejstvo, da je v Švici, ki nam je praviloma za zgled, radar na vsakih 500 metrov, na štajerskem jih ne bo, ker smo tam dosti bolj pod stresom od Švicarjev (to v bistvu drži, med Švicarji je lepše živeti, kot med Balkanci)!
No in so se našli mandeljci, ki so začeli zažigat radarje, tisto seme zla in čez noč postali veliki heroji, ki se upirajo diktatu bivšega carja, zdaj že težkega prasca Kanglerja.
In hitro se je našla skupina tipov, ki plavajo nekoliko v političnih vodah, ki so ugotovili, da je škoda zamuditi priložnost ob Kanglrju tako nenaklonjenemu splošnemu razpoloženju. Govori se, da sta to Mariborska SD in Zares, ampak kdo ve. V glavnem, začeli so tiskat propagandni material in organizirat akcije, kovati slogane "Strobimo ga vun, gotoF si... " ... ostalo je zgodovina.
In sklep? Narod Mariborski se je sam zajebal, ko je dal Kanglerju še eno priložnost. Potem je pač trpel posledice svojih napačnih izbir. Lokalni politiki so videli narodov nakopičen gnev in ga izkoristili za svoje namene.
Kanglerja nikoli nisem podpiral in če bi bil Mariborčan, ga tudi nikakor ne bi vodil. Ampak zdaj, ko vidim, da folk misli, da bo razbijanje po ulicah karkoli rešilo, pa dejansko upam, da bo tip ostal na položaju. Ker me resno skrbi za sporočilo, ki ga mi, civili dajemo morebitnim pametnim političnim kandidatom: Če nam tvoje ravnanje ne bo všeč, se bomo zbrali in te rabili ko kanto. A vi res mislite, da bo kakšen kulturen, nermalen, PAMETEN človek želel tak položaj? Edina kvalifikacija, da se bo za ta položaj še kdo potegoval je, da mora biti NOR.
sporočil: 6.934
[paco80]On je takrat bil v centralni Bosni v bližini Bugojna čisto tiho in zelo usran.
KAj si rekel ata, bebo ali beba? dej pohvali se še malo preko foruma za anonimnim nickom kako ste vi junaško protestirali v bivši jugi, kjer je bil malo bolj strog režim... povej prosim, izprsi se in s tem omalovažuj malo sedanje "junake". Daj junači se malo, ajde!
Zato danes anonimno krka durac po forumu Financ po dolgem in počez.
Beda je to od značaja, beda.
[paco80]miš da mami vse pove?:)miš da jaz hčerkam vse povem?ja,kaj bi si pa mislne o men,mater:)))
mami ima mlajsega;)
[sstanislav]Ej pozabil si še omenit dd:)
Partnerstvo je vedno zasebno med ljudmi, tudi z državo, ki je v lasti ljudi.
sporočil: 16.531
[čarli]Nisem, ko bo DD postala prenosljiva, se bo rodila država vseh ljudi, z enim parlamentom in eno vlado.
> [sstanislav]
> Partnerstvo je vedno zasebno med ljudmi, tudi z državo, ki je v lasti ljudi.
Ej pozabil si še omenit dd:)
sporočil: 844
Ej pa a ti razumeš d aje tle največji problem, da se kazni privatizirajo? A je to sploh tebi jasno in ostalim? dvomim, da imajo v švici javno zasebno partnerstvo pri radarjih;)Ne boš verjel, tudi drugje po svetu to delajo.
www.howardcountymd.g...dlight.htm
We established a unique and successful public-private partnership to create an automated enforcement strategy.In tudi ne pravim, da je vse čisto kot solza na tistem projektu. Če pač ni, naj se nepravilnosti identificira (kar se mene tiče, jih ni še nihče) in odstopanje od črke zakona primero sankcionira, če je potrebno, tudi z odmontažo radarjev in vračili kazni. In če bi se nepravilnosti res identificirale, nihče pa jih nebi sankcioniral, potem bi tudi jaz na ves glas podpiral, da se jih, vznak državljanske nepokorščine, pokuri.
Ampak z legalnega stališča jih ni nihče niti poskusil sesut. Samo neke floskule o privatizaciji kazni trosite, ki pa so podivjanim opicam na ulici tako ali tako hitro dovolj.
[Klepec]A delajo to v švici mogoče?
>Ej pa a ti razumeš d aje tle največji problem, da se kazni privatizirajo? A je to sploh tebi jasno in ostalim? dvomim, da imajo v švici javno zasebno partnerstvo pri radarjih;)
Ne boš verjel, tudi drugje po svetu to delajo.
www.howardcountymd.g...dlight.htm
nepravilnosti identificirale? A se ti zajebavaš? A ti misliš, da je pa vse vredu če je v zakonu napisano, da je to vredu?
>We established a unique and successful public-private partnership to create an automated enforcement strategy.
In tudi ne pravim, da je vse čisto kot solza na tistem projektu. Če pač ni, naj se nepravilnosti identificira (kar se mene tiče, jih ni še nihče) in odstopanje od črke zakona primero sankcionira, če je potrebno, tudi z odmontažo radarjev in vračili kazni. In če bi se nepravilnosti res identificirale, nihče pa jih nebi sankcioniral, potem bi tudi jaz na ves glas podpiral, da se jih, vznak državljanske nepokorščine, pokuri.
Ampak z legalnega stališča jih ni nihče niti poskusil sesut. Samo neke floskule o privatizaciji kazni trosite, ki pa so podivjanim opicam na ulici tako ali tako hitro dovolj.Ja samo opice rabijo zakone ker drugače ne znajo očitno živeti. no ko bodo sprejeli zakon, ki ti bo nalagal koliko dreka lahko sproduciraš v lastnem wc boš verjetno rekel zakon je zakon in treba ga je spoštovat ane:) Fak...