Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Protestniki poškodovali tri policiste
sporočil: 3.757
Demonstracije trenutno potekajo mirno, zagorelo je le nekaj plakatov z likom Kanglerja.Ko bodo srca spregledala komunistično-sindikalno-lopovsko zalego in se bodo vžgale duše, se bo začel pravi rock&roll. Ulica običajno ne reši problemov na pameten način, ampak pamet smo že zdavnaj brcnili v rit.
sporočil: 4.037
Kangler in Janković, barabi lopovski, marš s pozicij!
In zraven še vseh pet prav tako lopovskih barab iz parlamenta - od Mariniča do Meršola!
Nobena demokratična država takih ljudi ne bi gledala v svojih voljenih inštitucijah. Ali smo res križanec med Belorusijo in Severno Korejo?
Pa še precej "neodvisnih" in "poštenih" sodnikov naj gre z vami, soodgovornih, da se lopovi mirno sončijo na položajih. Stricem pa zapreti usta in jih odstraniti od kakršnihkoli vzvodov oblasti in odločanja.
Aja, mariborski organizatorji iz Liberalne akademije mislijo le na prvi del prve točke, ostalo ni v oviro pravni državi po njihovem rdečem konceptu. Sorry, me je v navdušenju zaneslo.
In zraven še vseh pet prav tako lopovskih barab iz parlamenta - od Mariniča do Meršola!
Nobena demokratična država takih ljudi ne bi gledala v svojih voljenih inštitucijah. Ali smo res križanec med Belorusijo in Severno Korejo?
Pa še precej "neodvisnih" in "poštenih" sodnikov naj gre z vami, soodgovornih, da se lopovi mirno sončijo na položajih. Stricem pa zapreti usta in jih odstraniti od kakršnihkoli vzvodov oblasti in odločanja.
Aja, mariborski organizatorji iz Liberalne akademije mislijo le na prvi del prve točke, ostalo ni v oviro pravni državi po njihovem rdečem konceptu. Sorry, me je v navdušenju zaneslo.
sporočil: 4.590
[0329Softb]Če pa bodo hkrati spregledala še fašistično-klerikalno-lopovsko zalego, potem bo pa res hudič! :)
>Demonstracije trenutno potekajo mirno, zagorelo je le nekaj plakatov z likom Kanglerja.
Ko bodo srca spregledala komunistično-sindikalno-lopovsko zalego in se bodo vžgale duše, se bo začel pravi rock&roll. Ulica običajno ne reši problemov na pameten način, ampak pamet smo že zdavnaj brcnili v rit.
[Rac]
Če pa bodo hkrati spregledala še fašistično-klerikalno-lopovsko zalego, potem bo pa res hudič! :)
Tvoj foter je v duhu čas takim pravil anarhoklerofašistična liberalna zalega (se dobro sliši...) in dodal še kakšno "lako ćemo s njima" ali "še premalo smo jih takrat".
sporočil: 2.624
Pa smo res križanec med Belorusijo in S.Korejo. Kangler, pa
Janković, levi in desni vsi ISTI ISTI!
sporočil: 3.433
čestitam starostnikom iz doma upokojencev za hrabro držo napram
opazno sistemski skorumpiranosti 20 letnih klanskih spreg.
[pirhovec]Bilo pred nekaj dnevi na SIOLu, formalno niso oni (neko drugo ime), so pa vsi med organizatorji in govorniki (spiritus movens je seveda multipraktik Boris Vezjak, pa Lara Jankovič in podobni cvetovi). V prvih demonstracijah je bil menda velik del protestnikov uvoženih...
> [vinopivec]
>
> Aja, mariborski organizatorji iz Liberalne akademije ...
So res oni zadaj? Kdo stoji za protesti?
sporočil: 4.301
[vinopivec]
Kangler in Janković, barabi lopovski, marš s pozicij!
...sem vesel...nisem edini, ki smatra, da je za dotično akcijo "višji" politični cilj... kaka ljudska vstaja... komunisti majo generalko za rušit Janšo...
...ker drugače, bi bili protesti tudi proti glavnemi pingvini... že zdavnaj...
lpA
p.s.: pa ne me narobe razumet... kangla rabi brco v rit...samo v političnih igricah levakov pa jaz ne bom lutka...
sporočil: 533
Res žalostno in grozljivo je opazovati človeka,ki mu ne potegne,da
se mora speljati.To "gibanje" je stanje duha,ljudje dajejo jasno
sporočilo.To ni navaden protest,to je bes.Vsekakor respect
Štajerci!
[vinopivec]Ne, moj foter je tačrni ;)
> [Rac]
> Če pa bodo hkrati spregledala še fašistično-klerikalno-lopovsko zalego, potem bo pa res hudič! :)
Tvoj foter je v duhu čas takim pravil anarhoklerofašistična liberalna zalega (se dobro sliši...) in dodal še kakšno "lako ćemo s njima" ali "še premalo smo jih takrat".
sporočil: 44
Sem šel pred kakšno uro mimo in niti v sanjah ni bilo deset tisoč
ljudi, največ tri tisoč. Največ ljudi je bilo pa v lokalih tam
okoli.
sporočil: 14.015
[vinopivec]ne ga srat, anarhisti in klerofašisti so kot olje in voda;
> [Rac]
Tvoj foter je v duhu čas takim pravil anarhoklerofašistična liberalna zalega (se dobro sliši...)
pa še liberalci zraven, se vidi da nimaš pojma...
sporočil: 2.298
Gledam malce na A-kanalu prispevke iz Maribora in strukturo ter
profil rušilcev Kanglerja. Nekam kislo je spoznanje, da bi verjetno
3/4 teh osebkov štrajkalo v podporo Ljubljanskemu ekvivalentu na
N-to potenco. Anonymus se v LJ rokuje z županom v MB ga ruši.
Kredibilnost takšnim gibanjem uspe zadržati le med največjimi sirotami (po meri pameti).
Menim da gibanje, ki bo verjetno sicer zrušilo Kanglerja (ga ni škoda) dolgoročno ne pomeni nič drugega kot zamenjavo z podobnim kalibrom z lepšimi rokavicami, ki bo spotoma "prisegal" še na nekaj temeljnih vrednot katere po teh krajih strašijo od davnega 1945.
Če jim bo skorja kdaj pretrda naj si jo zmehčajo z vodo.
Kredibilnost takšnim gibanjem uspe zadržati le med največjimi sirotami (po meri pameti).
Menim da gibanje, ki bo verjetno sicer zrušilo Kanglerja (ga ni škoda) dolgoročno ne pomeni nič drugega kot zamenjavo z podobnim kalibrom z lepšimi rokavicami, ki bo spotoma "prisegal" še na nekaj temeljnih vrednot katere po teh krajih strašijo od davnega 1945.
[pirhovec]Komunajzarska zalega, udbomafija, Kučan, pedri, Satan, antraks, narkomani, ...
So res oni zadaj? Kdo stoji za protesti?
Pred protesti pa bojda stojijo policaji ;)
sporočil: 13.178
[pirhovec]A se mu ne dogaja že?:)
> Približno pet tisoč ljudi sicer mirno protestira proti mariborskemu županu
Kdaj se bo to začelo dogajati opankarju, ki je trikrat potenciran Kangler?
sporočil: 1.306
Priključili so se tudi "anonimni". Zelo prozorno.
Ulica kroji življenje v zaostalih državah. Mislila sem, da smo v Sloveniji to že prerasli, vendar je videti, da nekateri še vedno živijo v prejšnjem stoletju.
Sem šla gledat na net: Kangler je na zadnjih volitvah dobil cca 50 % glasov, prvi "zasledovalec" pa 15 %. Udeležba je bila nekaj čez 40 %. Kje so torej bili vsi teli kričači, ko so bile volitve? Nimajo volilne pravice v Mariboru, najbrž?
P.S.: sploh ne poznam tega Kanglerja. Če ga je kaj špičil, naj se ga lotijo z legalnimi sredstvi in naj gre magari sedet. Dretje po ulicah, kot se ga grejo sedaj v Mariboru (sem prepričana, da je med protestniki veliko "uvoženih"), pa prinaša samo razdejanje in gorje. Razgrajači so premladi, da bi vedeli, kam to pelje, v šoli jih pa niso pri zgodovini nič naučili. Tako gre to. Upam, da je Kangler dec in NE BO odstopil na poziv razgrajačev.
Ulica kroji življenje v zaostalih državah. Mislila sem, da smo v Sloveniji to že prerasli, vendar je videti, da nekateri še vedno živijo v prejšnjem stoletju.
Sem šla gledat na net: Kangler je na zadnjih volitvah dobil cca 50 % glasov, prvi "zasledovalec" pa 15 %. Udeležba je bila nekaj čez 40 %. Kje so torej bili vsi teli kričači, ko so bile volitve? Nimajo volilne pravice v Mariboru, najbrž?
P.S.: sploh ne poznam tega Kanglerja. Če ga je kaj špičil, naj se ga lotijo z legalnimi sredstvi in naj gre magari sedet. Dretje po ulicah, kot se ga grejo sedaj v Mariboru (sem prepričana, da je med protestniki veliko "uvoženih"), pa prinaša samo razdejanje in gorje. Razgrajači so premladi, da bi vedeli, kam to pelje, v šoli jih pa niso pri zgodovini nič naučili. Tako gre to. Upam, da je Kangler dec in NE BO odstopil na poziv razgrajačev.
sporočil: 14.015
[FIN-216611]baba glupa, idi v Duplek pa si ga odpelji domov, če ti je tako všeč...
sporočil: 153
Zadnja sprememba: anon-240331 26.11.2012 18:38
[Kernest]
Gledam malce na A-kanalu prispevke iz Maribora in strukturo ter profil rušilcev Kanglerja. Nekam kislo je spoznanje, da bi verjetno 3/4 teh osebkov štrajkalo v podporo Ljubljanskemu ekvivalentu na N-to potenco. Anonymus se v LJ rokuje z županom v MB ga ruši.
sporočil: 153
[Kernest]Se strinjam s tabo, da taki protesti nič ne rešujejo. Pa tako ni bilo dosti ljudi, glede na silno medijsko propagando.
Gledam malce na A-kanalu prispevke iz Maribora in strukturo ter profil rušilcev Kanglerja. Nekam kislo je spoznanje, da bi verjetno 3/4 teh osebkov štrajkalo v podporo Ljubljanskemu ekvivalentu na N-to potenco. Anonymus se v LJ rokuje z županom v MB ga ruši.
sporočil: 13.178
[pirhovec]Lej začelo se je s sinom in končalo se bo pri fotru:) In pol itak ni več daleč protest...
> [čarli]
> > [pirhovec]
> > > Približno pet tisoč ljudi sicer mirno protestira proti mariborskemu županu
> >
> > Kdaj se bo to začelo dogajati opankarju, ki je trikrat potenciran Kangler?
>
> A se mu ne dogaja že?:)
Ne vem, ali ti vidiš kakšne po mariborsko organizirane protestnike pred magistratom?
sporočil: 3.152
[FIN-216611]In kako točno to gre po naših zakonih? Lahko vsa ministrstva in strokovne službe razglasijo pogodbe za nelegalne, pa še vedno ne bo niti policije naokrog, položnice pa se bo še dalje pošiljalo.
P.S.: sploh ne poznam tega Kanglerja. Če ga je kaj špičil, naj se ga lotijo z legalnimi sredstvi in naj gre magari sedet.
Točno napiši, kako boš zakonsko ukrepal proti politični eliti, tajkunom ... in se prijavi za tožilca ali kaj podobnega.
sporočil: 1.283
Barabe, zapeljane, komunajzarske, kako drugače in demokratično je
bilo, ko so se kalimerovske jate množično zbrale po trgih in ulicah
na poziv ljubljenega vodje, nje kalimeroti.
sporočil: 8.635
Zadnja sprememba: anon-202018 26.11.2012 18:51
''Policija se pripravlja na napad''.............. sedaj pa res ne vem ali bodo policijo napadli ali pa bo policija napadla?sicer pa je očitno nekaterim začela delati prpa in se že bojijo da nebodo tudi oni prišli na vrsto!in zanimivo bi bilo vedeti kdo in kaj je v ozadju tega stampeda!in sigurno ne zagovarjam kanglico saj kar je preveč je pa preveč!je pa tudi res da je drugi pol politike mnogo,mnogo slabši!amen
kot ciper press