Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Cena stricev iz ozadja
sporočil: 561
[bravi]kucan, ki sam kosi travo pred hiso v murglah je mega tajkun.
Če vas kdo vpraša, kdo so strici iz ozadja, mu povejte: sledi denarju in naletel boš na - strica iz ozadja. in pol "karikatura" Kučana!!!??
.. A je kdo videl Kučana na njegovi jahti, prevažat familijo z zasebnim letalom, kupovat Bentlyja? ...
torej očitno nekaj ne štima!
jansa, ki si z lahkoto placa privatni let iz grcije je pa revez in borec proti tajkunom. logicno.
[Van71]nenene to so bile objektivne napake.
"Strici iz ozadja" so recimo Intereuropo koštali 100 milijonov €. Najmanj. Kdo pa so bili v tem primeru "strici iz ozadja"? Kdo je je nastavil Andreja Lovšina za direktorja Intereuope? Pa ja, da to ni bil führer Jajo Ivan Janša? Hmmm...
jansa ni mogel vedeti da clovek brez izkusenj in znanja, katerega edina referenca je slika z janso, ne zna voditi logisticnega podjetja.
lovsin ni mogel vedeti, da za tako investicijo rabi potrditev NS.
lovsin prav tako ni mogel vedeti, da je 200 miljonov za investicijo, ki se ni dokoncana in po cca 5 letih nosi 8mEUR EBITDA, prevec
sosledje nesrecnih nakljucij pac, jajo pa itak nicesar ni vedel, tako kot ne ve o patrijah, o prodaji merkatorja in se marsicemu, ve pa vse o velikovcu in zna celo pravilno zloziti dokumente, da potrdi svoje vedenje.
sporočil: 1.113
Tragedija je, da narod ultra kratkega spomina tega ne prepozna. Ta
vlada bo za silo pokrpala razcefrano državo, se spopadala s
partijskimi sindikalisti,doživljala štrajke in interpelacije,
medijski pogrom in potila krvavi pot, da se nekaj spremeni na
bolje. Potem bo nov mandat, na tron se bodo zopet vsedli rdeči
uničevalci (kot povsod po svetu) in zopet vse uničili. Narod
kratkega spomina pa bo to požegnal.Itd.
sporočil: 187
Strici iz ozadja so po mnenju avtorja vsi tisti, ki so nasprotovali
razprodaji državnega premoženja, bolj vidna imena med njimi so
Kučan, Mencinger pa tudi Žerjav. Ti naj bi s tem nasprotovanjem
povzročili družbi ogromno škodo, so torej (po moji oznaki) »grdi
rački«. Njihovo nasprotje so »pridni rački«, torej tisti, ki se v
duhu primitivne verzije neoliberalizma že več kot desetletje
zavzemajo za razprodajo Slovenije, med njimi pa si eno najbolj
uglednih mest zasluži prav avtor. Obstoja pa še tretja skupina
»račkov«, to so tisti, ki že ves čas ponavljamo, da je za uspeh
države predvsem pomembno, da se jo učinkovito in etično upravlja,
kar se naj odrazi tudi v učinkovitem delovanju pravne države, torej
tudi v slabo razviti korupciji. Ta tretja skupina račkov je bila
doslej najmanj vplivna, »pridni« rački pa so nasprotno na razvoj
Slovenije predvsem po letu 2004 s svojimi neoliberalnimi idejami
močno vplivali. Rezultati se kažejo tako, da imamo danes peščico
zelo bogatih Slovencev z več deset milijardami vrednimi naložbami v
davčnih oazah, na drugi strani pa vse bolj obubožano gospodarstvo
in vse več revnih prebivalcev. Kratko povzeto: avtor ima kar
spodobne zasluge za težave, v katerih smo kot država, njegovo
pisanje pa bolj sliši na ravnanje tatu, ki medtem ko beži vpije:
ujemite tatu!
sporočil: 16
tendenciozen članek, nevreden povprečnega novinarja ( še toliko
manj ((baje)) urednika )
sporočil: 9.501
[Van71]Kje (v katerem krožku) je že kampiral janez škrabec? pa uni ruski gržine in podobni gojitelji prijateljstva?
> [sivi pinot barique]
> > [Van71]
> > "Strici iz ozadja" so recimo Intereuropo koštali 100 milijonov €. Najmanj. Kdo pa so bili v tem primeru "strici iz ozadja"? Kdo je je nastavil Andreja Lovšina za direktorja Intereuope? Pa ja, da to ni bil führer Jajo Ivan Janša? Hmmm...
>
> eden je bil Škrabec Janez
Ja, in?
On je zaposlil tudi lovšinovo hčerko v svojem RIKO-tu. Oba sta pa iz Ribnice.
Očitno je bila tu na delu kriminalna združba na liniji: Janša - Lovšin - Škrabec.
In kaj zdaj? Ništa.
sporočil: 8.684
Zadnja sprememba: anon-166469 21.11.2012 10:36
Slike ne lažejo! Türk, zdaj kandidat stare levice, se je prej
ponujal JanšiObjavljamo ekskluzivne fotografije, ki dokazujejo, kako se je Danilo Türk po vrnitvi iz New Yorka najprej ponujal slovenski politični desnici, predvsem Janševi SDS
www.pozareport.si/?I...&type=tags
Ja tale drugorazredni Turek je tudi produkt stricev iz ozadja.
Drugače pa so obstaja društvo stricev iz ozadja pod imenom FORUM21, kjer je kolovodja M.Kučan.
sporočil: 8.543
[petronet]Sem se veselil, da imam junfarčka, sem bil pa šele tretji :)
tendenciozen članek, nevreden povprečnega novinarja ( še toliko manj ((baje)) urednika )
P.S.: Tud tolk ni vreden, da bi mu minus dal.
sporočil: 9.830
[velikidrobizek]Ja, saj ... bom jaz parkiral na pločniku ali kolesarski in bom redarju rekel, da me je sram. V coni 30 bom vozil 90 in bom policaju rekel, da mi je malo nerodno. Po avtocesti bom letel 240, po možnosti pijan in v nasprotno smer, in bom rekel: Ups, oprostite! Kar nerodno mi je! Oh, kako se sramujem! Kar zardel sem! Če dovolite, bi sedaj rad odšel svojo sramoto prebolevat v samoto. Nasvidenje.
> [tasilo]
> "Občutka sramu ne poznajo."
>
> Ko nekdo pošmudla nekaj do nekaj deset milijonov - in jih po možnosti spelje v dacarjem nedosegljivo tujino -, se pa z občutkom sramu res ne ukvarja, ejga.
Seveda ne, ker jih videvamo, kako se nonšalantno sprehajajo med ljudmi z nevidno značko na prsih "kaj mi pa morejo, morejoooo".
sporočil: 84
Zelo cenim vašo hrabrost, še bolj pa vaše poznavanje razmer.
Žalostno vendar resnično je to, da bo Slovence rešila peščica
pametnih in hrabrih ljudi, kamor pa žal ne paše stara garda
častihlepnih in grabežljivih starcev, ki bi poskrbeli samo zase in
za svoje. Že zelo dolgo jim ne verjamem ničesar in srčno upam, da
jih avtor teh vrstic in še nekaj njemu podobnih pomagajo odnesti na
smetišče zgodovine. Ima Pahor prav (čeprav ni moja izbira v prvem
krogu) ko pravi, da se osvobodimo šele takrat, ko se znebimo
stricev iz ozadja. Dodal pa bi še strica iz ospredja Jankovića, ki
so ga tako umetelno postavili v politiko, da bi zagovarjal njihove
inetrese, še bolj pa poskrbel zase (upam da mu kmalu izgine smešen
nasmešek z obraza, ko njegovim otrokom - katere je grdo izkoristil
za svoje ambicije - ne bo več kam pobegniti pred upniki, ki so jih
tako grdo naplahtali).
sporočil: 223
[sivi pinot barique]Boli me kurac, kje je kampiral Škrabec. Naj vrne denar, ki ga je ukradel. In on in Janša in Lovšin. Glede ruskega prijateljstva, se pa obrni na svojega šefa Jajota - očitno je on šele na stara leta v Rusiji našel velikega prijatelja, čeravno se je samo še par let prej skrival pred ruskim ambasadorjem in s tem povzročil nemali diplomatski škandal. Mogoče je samo naključje, da se je ta nova ljubezen jajotu porodila ravno sedaj, ko je spravil vso komplet ožjo in daljno familijo v projekt uprave plina iz južnega toka, kaj pa vem. Shrug.
> [Van71]
> > [sivi pinot barique]
> > > [Van71]
> > > "Strici iz ozadja" so recimo Intereuropo koštali 100 milijonov €. Najmanj. Kdo pa so bili v tem primeru "strici iz ozadja"? Kdo je je nastavil Andreja Lovšina za direktorja Intereuope? Pa ja, da to ni bil führer Jajo Ivan Janša? Hmmm...
> >
> > eden je bil Škrabec Janez
>
> Ja, in?
> On je zaposlil tudi lovšinovo hčerko v svojem RIKO-tu. Oba sta pa iz Ribnice.
> Očitno je bila tu na delu kriminalna združba na liniji: Janša - Lovšin - Škrabec.
> In kaj zdaj? Ništa.
Kje (v katerem krožku) je že kampiral janez škrabec? pa uni ruski gržine in podobni gojitelji prijateljstva?
sporočil: 1.218
Zadnja sprememba: anon-96090 21.11.2012 10:46
Če vas kdo vpraša, kdo so strici iz ozadja, mu povejte: sledi denarju in naletel boš na - strica iz ozadja. in pol "karikatura" Kučana!!!?? .. A je kdo videl Kučana na njegovi jahti, prevažat familijo z zasebnim letalom, kupovat Bentlyja? ... torej očitno nekaj ne štima!A je kdo videl Janšo, da razmetava z denarjem? A si je Janša nakupil nepremičnine brez kreditov? A je kdo Janšo videl na gradbišču klinike v Avstraliji? Če bi sledili denarju, nikoli ne bi prišli do odgovorov na ta vprašanja. Kučana smo videli na Miklavčičevi jahti, za lete je poskrbel kar predsednik OKS-a, res pa je da Bentleya ni nikoli kupoval, mogoče ne doseže z nogami do pedalov. Samo naivci verjamejo, da "kontinuitenik" nima nič s tekočo politiko.
[Damjan2006]saj res, 9500 EUR za en let si z lahkoto privosci z mesecno placo 3000 neto, od katere da pol za kredit (po lastnih besedah).
>Če vas kdo vpraša, kdo so strici iz ozadja, mu povejte: sledi denarju in naletel boš na - strica iz ozadja. in pol "karikatura" Kučana!!!?? .. A je kdo videl Kučana na njegovi jahti, prevažat familijo z zasebnim letalom, kupovat Bentlyja? ... torej očitno nekaj ne štima!
A je kdo videl Janšo, da razmetava z denarjem? A si je Janša nakupil nepremičnine brez kreditov? A je kdo Janšo videl na gradbišču klinike v Avstraliji? Če bi sledili denarju, nikoli ne bi prišli do odgovorov na ta vprašanja. Kučana smo videli na Miklavčičevi jahti, za lete je poskrbel kar predsednik OKS-a, res pa je da Bentleya ni nikoli kupoval, mogoče ne doseže z nogami do pedalov. Samo naivci verjamejo, da "kontinuitenik" nima nič s tekočo politiko.
torej je dal za privat v eno smer 6 mesecnih plac (oz izplacil, saj mu pol trga banka). to pa res ni razmetavanje denarja
sporočil: 354
velja tudi za ZVONOVE - samo da gre tukaj za tete iz odspredja in
800 MEUR. Verjetno je to po g. Franklu OK. To seveda ni stroške ki
naj bi ga plačili državljani ampak tete iz odspredja.
sporočil: 9.830
[velikidrobizek]Zato sem bil pa na koncu pritaknil tisti nasvidenje. Pravzaprav bi bil moral zbogom. Očitno je 'narava stvari' taka, da ga lahko kapitalno userješ, malo zafarbaš - in se posloviš. :(
> [tasilo]
> > [velikidrobizek]
> > > [tasilo]
> > > "Občutka sramu ne poznajo."
> > >
> > > Ko nekdo pošmudla nekaj do nekaj deset milijonov - in jih po možnosti spelje v dacarjem nedosegljivo tujino -, se pa z občutkom sramu res ne ukvarja, ejga.
> >
> > Seveda ne, ker jih videvamo, kako se nonšalantno sprehajajo med ljudmi z nevidno značko na prsih "kaj mi pa morejo, morejoooo".
>
> Ja, saj ... bom jaz parkiral na pločniku ali kolesarski in bom redarju rekel, da me je sram. V coni 30 bom vozil 90 in bom policaju rekel, da mi je malo nerodno. Po avtocesti bom letel 240, po možnosti pijan in v nasprotno smer, in bom rekel: Ups, oprostite! Kar nerodno mi je! Oh, kako se sramujem! Kar zardel sem! Če dovolite, bi sedaj rad odšel svojo sramoto prebolevat v samoto. Nasvidenje.
Pozabi na prebolevanje sramote v samoti. Mislili bodo na njihovo mini hiško 1x1m2.
Po zadnjih dogodkih, se bojim trojnega revanša na navadne državljane.Pesimist: Slabše kot je, ne more biti.
Realist: O, je, je ...
Optimist: glej opombo*
* Realist je optimist, ko so mu stvari postale jasne.
sporočil: 5.963
+
Kot rasni politik je bil omejen na obvladovanje gospodarstva in države,
-------------------
Čuj, vse lepo in prav. Verjetno je bil dober "gospodarstvenik", če je dobil toto nagrado.
www2.gov.si/up-rs/20...-sporocilo
Kot rasni politik je bil omejen na obvladovanje gospodarstva in države,
-------------------
Čuj, vse lepo in prav. Verjetno je bil dober "gospodarstvenik", če je dobil toto nagrado.
www2.gov.si/up-rs/20...-sporocilo
sporočil: 5.963
+
Star pregovor pravi, da je v malih stekleničkah najmočnejši strup, ...
-----------------------------------
Na Štajerskem smo to dopolnili. "v malih flaškah najmočnejši strup in drek za laboratorij". wink
Star pregovor pravi, da je v malih stekleničkah najmočnejši strup, ...
-----------------------------------
Na Štajerskem smo to dopolnili. "v malih flaškah najmočnejši strup in drek za laboratorij". wink
sporočil: 1.218
saj res, 9500 EUR za en let si z lahkoto privosci z mesecno placo 3000 neto, od katere da pol za kredit (po lastnih besedah). torej je dal za privat v eno smer 6 mesecnih plac (oz izplacil, saj mu pol trga banka). to pa res ni razmetavanje denarjaPo zapisih naj bi od prodaje svojih knjig zaslužil cca 250.000,00€, torej ima nekaj rezerve. Pa še žena zasluži. In če je res šlo za medicinski primer, po enih naj bi bil bolan otrok, mikstone trdi, da je bilo nekaj narobe z ženo (tabletke), potem ne vidim razloga, da ne bi najel letala za tak let, še posebej če obstaja tiskanina, ki dokazuje plačilo z ženinega osebnega računa. Ali je razmetavanje, če daš zaradi zdravstvenega stanja otroka ali žene 10K, naj pa vsak razreši zase.
sporočil: 6.084
[rename]Turk ne samo, da je grd, sluzast in antipatičen, je tudi izjemno slab politik in diplomat, kar bi glede na njegovo starost in izkušnje najmanj pričakoval.
Sram naj jo bo, da Tirka ni spomnila, kako je branil Jankovića, češ, da mu morajo najprej domnevne davčne nepravilnosti šele dokazati.
Za Gorenaka pa je kot iz topa izstrelil, da bi moral odstopiti.
Spet ena Tirkova dvolična dvojna merila.
sporočil: 7.327
[tasilo]Res škoda, ker nimajo še tarče na čelu, na prsih ali na hrbtu. Easier to spot.
"Stricem, ki imajo ime in priimek ter navadno konkretne koristi."
Imajo tudi EMŠO in DŠ. ;)
sporočil: 3.339
Strici so tudi vsi vrhovi političnih strank, ki se včasih tudi
zamenjajo.Oziroma so samo podaljšek pravih stricov, ki se skrivajo
za nakradenim denarjem.
sporočil: 44
Berem,..., vse se ve!
Kako naj se odločim glede volitev?
Koga naj volim?
Prijaznega, neodločnega, morda dobrohotnega dr.T, ki se prav tako ne bo postavil na stran ljudstva, kar je že do sedaj potrdil s svojimi ne dejanji, skratka malo preveč je nedejaven s svojimi mnenji in željo po resnici in iskrenem podajanju zamisli o svobodni Sloveniji.
Na drugi strani pa je g.P, ki se je izkazal za prijaznega ljudem, morda malo resnicoljubnega, našega zaupanja ni potrdil, potem pa je tu še njegova nagnjenost k fanatizmu, ko verjame, vendar v kaj, v kaj, če spregovori o aktualni temi. Izkaže pa se, da tudi on ne verjame v svobodno Slovenijo, kajti brez resnice tudi Svobodne Slovenije ne bo.
Sedaj se vprašam, če grem na volitve avtomatično volim za laž, sprenevedanje, se opredelim za Slovenijo, ki nima prihodnosti.
Še dobro, da je g. Zver že odpadel.
Kljub temu, pa tudi ostala dva kandidata ne prepričata, volitve so pokazale, da ljudje ne morejo verjeti, ker nihče noče nič narediti, ker se vsi sprenevedajo lažejo in jim je za Slovence in Slovenijo VSEENO.
Koga naj volim?
Prijaznega, neodločnega, morda dobrohotnega dr.T, ki se prav tako ne bo postavil na stran ljudstva, kar je že do sedaj potrdil s svojimi ne dejanji, skratka malo preveč je nedejaven s svojimi mnenji in željo po resnici in iskrenem podajanju zamisli o svobodni Sloveniji.
Na drugi strani pa je g.P, ki se je izkazal za prijaznega ljudem, morda malo resnicoljubnega, našega zaupanja ni potrdil, potem pa je tu še njegova nagnjenost k fanatizmu, ko verjame, vendar v kaj, v kaj, če spregovori o aktualni temi. Izkaže pa se, da tudi on ne verjame v svobodno Slovenijo, kajti brez resnice tudi Svobodne Slovenije ne bo.
Sedaj se vprašam, če grem na volitve avtomatično volim za laž, sprenevedanje, se opredelim za Slovenijo, ki nima prihodnosti.
Kljub temu, pa tudi ostala dva kandidata ne prepričata, volitve so pokazale, da ljudje ne morejo verjeti, ker nihče noče nič narediti, ker se vsi sprenevedajo lažejo in jim je za Slovence in Slovenijo VSEENO.
sporočil: 125
Bravo. Bobu bob. Seveda pa je to samo ena od zgodb, takšnih je še
nekaj deset in skupaj nekaj milijard. Plačevali pa jih bomo
desetletja in še to pod pogojev, da se v nakrajšem možnem času
znebimo večine državnega premoženja-beri podjetij za politično
kadrovanje. lp
sporočil: 7.095
V teoriji je ta komentar povsem na mestu, praktično pa ne ravno
najbolj, zato ker ni novih realnih naložbenih priložnosti, ki bi
bile na srednji rok donosnejše od trenutnih naložb.
sporočil: 2.146
Dober članek. Zelo realen. Pogrešam pa med naštetimi strici in
botri še kakšnega Rodeta, Janšo, Stresa in Lajovica. Ne vem zakaj
se Petru vedno ta imena izmuznejo. Verjetno se boji, da bi se mu
roka zatresla. Ali pa se bo oglasni prihodek zmanjšal. Vendar ...
ker sem naiven ne bom pomislil, da je tudi Peter ena od lovk
"prezrtih" stricev iz ozadja. Glede na "uravnoteženost" njehovih
stališč, bi mu vsekakor predlagal kakšnega "takratkega" ali dva, da
se malo sprosti. Baje da je za marsikoga med novinarji šele v vinu
resnica. Kakorkoli že, čisto vseh Peter pač niste preslepili.
Ampak, mi itak ne štejemo. Če pa že delate izračune pa... Za kolko
bi se dalo Inteveuropo prodati, če ne bi Janša preko Lovšina
podjetje izčrpal? ( Ja vem, ni dokazov. ) Koliko mijonov bi
"prišparali" če ne bi velikih energetskih pogodb podpisoval
angleško polpismeni nenadomestljivi Zagožen.(Trdim, da si ga ne bi
upali zaposliti v Financah za vratarja.Bi bil pa vsekakor dober za
prodajnika oglasnega prostora državnim podjetjem ). Zelo malo lahko
pri vas preberemo o Zvonu in mafijskih poslih cerkvenih
dostojanstvenikih... aja saj res, ker je cerkev ločena od države...
ha ha ha. Če bi tolikokrat pisali o miljonih, ki so jih pastirji
pokradli, kot ste omenjali Turkov let v Bosno... bi bili tudi
rezultati na volitvah lahko nekoliko normalnejši. In nenazadnje...
koliko pa je stala Pahorjeva kampanija Finance? Imate ta izračun?
Koliko EUR za "cm na kvadrat" pa je plačal za vse te njegove
pomembne opravke, asvaltiranje, kidanje dreka in ostale
populistične oslarije, s katerimi je podlo žalil ljudi, ki jim je
to poklic in življenje? Redno ceno po ceniku? Ha ha ha, saj vem, da
ne smeš povedat, ker bi bil nekdo jezen. Tako da dragi Frankel,
tudi ti si del problema , ki ste mu v zadnjih mesecih nadeli ime
Strici iz ozadja. P.S. Pa tisti, ki mi bodo zopet minuske nabijam
naj povem, da je meni Kučanovo omrežje uničilo 10 let življenja...
in da dobro vem o čem govorim. Ampak ... Janševo omrežje ni zato
nič manj nevarno. Celo v nekem smislu bolj perfidni in pokvarjeni
so in celo bolje organizirani. In če tega ne vidite... ste ali
slepi, ali gledate stran. To pa vas ne bo pripeljalo v nebesa.
sporočil: 9.501
[Van71]misliš pred tovaršem Dokom Zaugajevim,ki ga nobena država ni hotla za ambasadorja razen turkašenkove slovenije? Edino higienično..
> [sivi pinot barique]
> > [Van71]
> > > [sivi pinot barique]
> > > > [Van71]
> > > > "Strici iz ozadja" so recimo Intereuropo koštali 100 milijonov €. Najmanj. Kdo pa so bili v tem primeru "strici iz ozadja"? Kdo je je nastavil Andreja Lovšina za direktorja Intereuope? Pa ja, da to ni bil führer Jajo Ivan Janša? Hmmm...
> > >
> > > eden je bil Škrabec Janez
> >
> > Ja, in?
> > On je zaposlil tudi lovšinovo hčerko v svojem RIKO-tu. Oba sta pa iz Ribnice.
> > Očitno je bila tu na delu kriminalna združba na liniji: Janša - Lovšin - Škrabec.
> > In kaj zdaj? Ništa.
>
> Kje (v katerem krožku) je že kampiral janez škrabec? pa uni ruski gržine in podobni gojitelji prijateljstva?
Boli me kurac, kje je kampiral Škrabec. Naj vrne denar, ki ga je ukradel. In on in Janša in Lovšin. Glede ruskega prijateljstva, se pa obrni na svojega šefa Jajota - očitno je on šele na stara leta v Rusiji našel velikega prijatelja, čeravno se je samo še par let prej skrival pred ruskim ambasadorjem in s tem povzročil nemali diplomatski škandal. Mogoče je samo naključje, da se je ta nova ljubezen jajotu porodila ravno sedaj, ko je spravil vso komplet ožjo in daljno familijo v projekt uprave plina iz južnega toka, kaj pa vem. Shrug.
kar se mene tiče,če bo ta projekt zaživel in da ima janša (ki seveda ni moj šef,sem nanreč sam svoj)prio tem kakšno zaslugo,hvala Bogu
sporočil: 4.098
Gospe in gospodje, nacionalni interesenti, za svoja dejanja žal nikoli ne bodo odgovarjali. Tudi sram jih ni. Kar naprej pišejo pisma in se šopirijo. Občutka sramu ne poznajo.V cem pa ste na Financah drugacni? A niste ravno vi tem stricem podeljevali priznanja za najboljse dosezke. Spomenka Hribar in Milan Kucan? Mislim, se tistim z jeklenim zelodcem je postalo slabo ob teh spinih. Vas pa danes ni nic sram in se vedno kar naprej pisete pisma. Tudi pri prodaji Mercatorja ste bili precej predviodljivi. Kofetkanje z upravo, pol pa ofenziva na Todorica. Isto sranje, kot vsi mediji ze 20 let in zopet vas ni nic sram in naprej pisete pisma.
sporočil: 2.042
Zadnja sprememba: anon-232300 21.11.2012 11:49
[22122012]Točno tako. Menil sem da se je Janša kaj naučil iz prejšnjega mandata in tajkunov, pa zgleda da nič. Namesto, da bi na trdo odrezal goljufe menca in se gre "demokracijo". S trenutno "demokracijo nas bodo oboji levi in desni zasužnjili in osiromašili.
Berem,..., vse se ve!
Koga naj volim?
Temeljev demokracije tudi niso postavili, o sodstvu sploh nebi.
Na glasovnico bom verjetno zapisal
Goljufi, nedemokrati in tatovi !
sporočil: 223
[sivi pinot barique]Niso to njegove zasluge. Je pa zato rop Intereurope njegova, Jajotova zasluga. Med drugim.
> [Van71]
> > [sivi pinot barique]
> > > [Van71]
> > > > [sivi pinot barique]
> > > > > [Van71]
> > > > > "Strici iz ozadja" so recimo Intereuropo koštali 100 milijonov €. Najmanj. Kdo pa so bili v tem primeru "strici iz ozadja"? Kdo je je nastavil Andreja Lovšina za direktorja Intereuope? Pa ja, da to ni bil führer Jajo Ivan Janša? Hmmm...
> > > >
> > > > eden je bil Škrabec Janez
> > >
> > > Ja, in?
> > > On je zaposlil tudi lovšinovo hčerko v svojem RIKO-tu. Oba sta pa iz Ribnice.
> > > Očitno je bila tu na delu kriminalna združba na liniji: Janša - Lovšin - Škrabec.
> > > In kaj zdaj? Ništa.
> >
> > Kje (v katerem krožku) je že kampiral janez škrabec? pa uni ruski gržine in podobni gojitelji prijateljstva?
>
> Boli me kurac, kje je kampiral Škrabec. Naj vrne denar, ki ga je ukradel. In on in Janša in Lovšin. Glede ruskega prijateljstva, se pa obrni na svojega šefa Jajota - očitno je on šele na stara leta v Rusiji našel velikega prijatelja, čeravno se je samo še par let prej skrival pred ruskim ambasadorjem in s tem povzročil nemali diplomatski škandal. Mogoče je samo naključje, da se je ta nova ljubezen jajotu porodila ravno sedaj, ko je spravil vso komplet ožjo in daljno familijo v projekt uprave plina iz južnega toka, kaj pa vem. Shrug.
misliš pred tovaršem Dokom Zaugajevim,ki ga nobena država ni hotla za ambasadorja razen turkašenkove slovenije? Edino higienično..
kar se mene tiče,če bo ta projekt zaživel in da ima janša (ki seveda ni moj šef,sem nanreč sam svoj)prio tem kakšno zaslugo,hvala Bogu