Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Najbolj podjetni v Sloveniji so kriminalci
sporočil: 2.146
Eden glavnih krivcev za zaton podjetništva v Sloveniji je Pahorjev
prijatelj Mitja GASPARI in njegov zakon, ki je iz d.o.o. naredil
s.p. Dokler bo ta in njemu podobni idioti tlačili slovensko
zemljo... bodo samo neumn razmišljali o podjetništvu v Sloveniji.
Glede na to, da ima Pohanec tako veliko podporo med slovenclni pa
bo to še zelo dolgo.
sporočil: 3.253
in kdo so tisti, ki so predlagali/sprejeli zakonodajo, ki to vse
dopušča?
pa ne mi govoriti/pisati, da so vsi glih - enako odgovorni za moralno etično bankrotirano RS...
vsak je toliko kriv, kolikor procentov je bil na oblasti v zadnjih 20-ih letih na 50 let podlage...
zna se...
pa ne mi govoriti/pisati, da so vsi glih - enako odgovorni za moralno etično bankrotirano RS...
vsak je toliko kriv, kolikor procentov je bil na oblasti v zadnjih 20-ih letih na 50 let podlage...
zna se...
sporočil: 7.095
Simona, že veke vekov so kriminalci, takšni in drugačni, najbolj
čislane osebe na slovenskem, od Martina Krpana naprej.....
sporočil: 16.531
[1357]Misliš, da je v svetu kaj drugače?
Simona, že veke vekov so kriminalci, takšni in drugačni, najbolj čislane osebe na slovenskem, od Martina Krpana naprej.....
sporočil: 647
Simona nam pridiga. Problem je v tem, da kriminalci držijo vajeti v
rokah in dokler je praksa, da gredo ujeti prekupčevalci z mamili na
prosto namesto v ječo, pač ni pričakovati, da bo šlo na bolje,
kljub vsemu učenemu pisanju.
sporočil: 726
[alek14]1) znižati davke - prekiniti ekonomsko državljansko vojno
>Na vseh ravneh - od tajnic do državnih sekretarjev - potrebujemo le podjetnike namesto kriminalcev
Podjetni postanejo kriminalci v spoznanju, da je družba urejena na način, ki zahteva, da to postaneš, če želiš biti uspešen (€€€).
Če želiš poslovati, moraš biti spečan s politiko in podkupovati in/ali groziti. Utajevati moraš davke, ker so previsoki...
Če želimo to urediti bo treba možno znižati davke (in državni aparat) ter prodati večino državnih podjetij.
2) zmanjšati državni aparat - dekomunizacija
3) prodati večino državnih podjetij - denacionalizacija
KAJ OD TEGA PA SMO SPLOH NAREDILI V PRVI FAZI TRANZICIJE?
Niti prvo, niti drugo, niti tretje. Govorim o poštenem delu, ne o delu, ko nekdo govori da dela. Torej se dela, da dela (za to pa vleče mastno plačo in takega stanja tudi sam nikdar ne bo prekinil)
- ker je psihopat, takorekoč je njegova dijagnoza "sindrom piromanskega gasilca"
- za take je norišnica in "privezat"
- "privezat" pa še vse ostale sociopate in patogene narcisoide, ki se grejo oblast (nad nami) in v Butalah jih voli(mo)jo kot župane in "rihtarje".
sporočil: 3.006
Pozdravljen Janov!
Poznaš pisatelja s tem priimkom? Če ne, je čas, da ga spoznaš, odličen je kot ti. Že dolgo je, kar si mi padel v oči. Vendar vse, kar si napisal ne drži. Pravniki so tam, ker so skupaj s politiki in posvečenimi gospodarstveniki, ki pa so omenjeni že v prvem mojem sporočilu k tej temi, oblikovali naš sistem. Prav zato, ker se skrivajo za pravom in svojo pomembnostjo, so še bolj odgovorni. Prav je, da se slovensko pravo počasi postavi na svoje mesto ob bok pravim kriminalcem, ki jih izpuščajo iz svojih rok, na lepe oči. Spomnimo se samo na zadeve, ki jih niso želeli videti, a so vpile po svojem kriminalnem značaju: Baričevič, založene mednarodne tiralice, Sanadar, ...
Naprej daj sam, inteligence imaš dovolj, da si spregledal in odličen spomin je tvoja vrlina.
Poznaš pisatelja s tem priimkom? Če ne, je čas, da ga spoznaš, odličen je kot ti. Že dolgo je, kar si mi padel v oči. Vendar vse, kar si napisal ne drži. Pravniki so tam, ker so skupaj s politiki in posvečenimi gospodarstveniki, ki pa so omenjeni že v prvem mojem sporočilu k tej temi, oblikovali naš sistem. Prav zato, ker se skrivajo za pravom in svojo pomembnostjo, so še bolj odgovorni. Prav je, da se slovensko pravo počasi postavi na svoje mesto ob bok pravim kriminalcem, ki jih izpuščajo iz svojih rok, na lepe oči. Spomnimo se samo na zadeve, ki jih niso želeli videti, a so vpile po svojem kriminalnem značaju: Baričevič, založene mednarodne tiralice, Sanadar, ...
Naprej daj sam, inteligence imaš dovolj, da si spregledal in odličen spomin je tvoja vrlina.
sporočil: 263
Eh, nivo tehle komentarjev v Financah se vztrajno niža.
Patetika...
Ali bi že lahko kdo, lepo prosim, napolnil samo en dan s pozitivnimi novicami?
Lepo prosim, če ni pretežko.....
Patetika...
Ali bi že lahko kdo, lepo prosim, napolnil samo en dan s pozitivnimi novicami?
Lepo prosim, če ni pretežko.....
sporočil: 4.335
"Najbolj podjetni v Sloveniji so kriminalci" ... glede na stanje v
SLO bi reku da so samo kriminalci, podjetni pa malo morgen ...
poglejte samo župankovića, pa šešoka, pa kordeža, pa turka ...
sporočil: 1.306
Se ne strinjam. Lopovi so krivi. Sistem je nek imaginaren pojem, ki
nikoli ne more preprečiti nemorale posameznikov.
sporočil: 7.025
Simona: pozabila si povedati, da je vse to posledica zločinske
komunistične preteklosti, kjer so bili ti kriminalci vzgojeni in
kjer del "leve" politike še vedno poskuša delovati z udbo mafiskimi
metodami.
sporočil: 837
Ga.Simona naj kandidira za karkoli, me zanima, kolikšen odstotek
državljanov Slovenije bi jo podprlo.
sporočil: 3.006
Zadnja sprememba: anon-184513 14.11.2012 07:50
[FIN-216611]Res?
Se ne strinjam. Lopovi so krivi. Sistem je nek imaginaren pojem, ki nikoli ne more preprečiti nemorale posameznikov.
Zakaj mafija odlično že stoletja funkcionira v sistemu, posameznik je pa zgolj lopov?
------------------------------------------ - Pod črto
Naš sistem je največji zatiralec osebnosti in obstoja posameznika, ki ni pri samem vrhu sistema. Naš sistem ubija vrednote, ker je grajen na zatiranju drugačnosti ter zahteva enost in pokorščino, kar pa ni za vsakega.
sporočil: 6.972
"V Sloveniji 50 let nismo sposobni postaviti nove Iskre ali še ene
Krke."
povzeto iz članka
Tudi desetino tako velikega podjetja nismo sposobni postaviti, pa če bi ga hoteli , bodite prepričani, da ga ne bi uspelo zaradi birokracije in skorumpiranih birokratov in po hiararhiji nižjih politikov.
Za Ljubljano sem prepričan, ker bi se jankokradić takoj nalimal svojimi slamaricami.Poglejte projekt Emoniko, že nekaj izsiljuje.
povzeto iz članka
Tudi desetino tako velikega podjetja nismo sposobni postaviti, pa če bi ga hoteli , bodite prepričani, da ga ne bi uspelo zaradi birokracije in skorumpiranih birokratov in po hiararhiji nižjih politikov.
Za Ljubljano sem prepričan, ker bi se jankokradić takoj nalimal svojimi slamaricami.Poglejte projekt Emoniko, že nekaj izsiljuje.
sporočil: 5.457
Saj drugače ne more bit,
če jih podpira sam precednik države
in jih predlaga celo za precednika vlade
aja
pa še ljudstvo jih celo voli
če jih podpira sam precednik države
in jih predlaga celo za precednika vlade
aja
pa še ljudstvo jih celo voli
sporočil: 6.303
So države, kjer mafija predstavlja vzporedno oblast in so države,
kjer je mafija na oblasti. Predlagam anketo, med katere države se
uvršča Slovenija.
sporočil: 264
Spet skup zmetano - vse že znano. Daj Simona, napiši enkrat en
analitičen članek, ki bo popolnoma tvoje delo, in ki bi prikazal
kakšno konkretno problematiko. Glede na število točk, ki si jih
navedla, si eno vzemi za izhodišče in jo obdelaj in v sklepu objavi
predlog rešitve. Rad berem tvoje članke in v njih iščem rdečo nit
in kakšen signal napredka oziroma razvoja, pa zaenkrat nič.
sporočil: 2.054
Že spet kar nekaj napisano. Resnica je očem skrite in preveč
enostavna, da bi se je kdo upal napisati. Problem razvoja in
uspešnosti se skriva v top managerjih, ki v resnici ne znajo nič
drugega kot ustavljati razvoj in zmanjševati stroške za svoj račun.
Zakaj mi razlagate da so dobre in uspešne samo tiste firme, ki so z
razno raznimi zvijačami malim in inovativnim firmam in posameznikom
ukradle ideje, potem pa so jih spravili v propad. Če se ozrete
okoli sebe, lahko vidite, da v resnici sploh ni več resnega
razvoja, razen obračanje enih in istih stvari na vse načine in
prepričevanje neukih kako je to top tehnologija. Vrli top managerji
vse stavijo v resnici na tehnologijo, ki je stara 50 in več let,
samo v lepši papir je zavita.
sporočil: 14.015
Kdo pa pravi, da tudi kriminal ni delo, poklic in da kriminalec ni
podjetnik?
Saj tudi to ne more biti kdorkoli, je treba kaj vedeti, znati in si upati...
Tudi "pravi" poslovneži so lahko na robu zakona, ali pa z eno nogo čez, enako tudi kriminalci, samo z druge strani.
Saj tudi to ne more biti kdorkoli, je treba kaj vedeti, znati in si upati...
Tudi "pravi" poslovneži so lahko na robu zakona, ali pa z eno nogo čez, enako tudi kriminalci, samo z druge strani.
sporočil: 7.327
Najbolj podjetni v Sloveniji so kriminalciHmm, po tej logiki bi potrebovali za predsednika vlade kriminalca.
No, nekateri menijo, da ga že imamo.
Nekateri pa menimo, da bi ga kmalu imeli. Pa se je izkazalo, da tisti kriminalec le ni bil tako podjeten, temveč bolj podoben slonu v trgovini s porcelanom. Pametni kriminalci namreč znajo šteti do 46 in tudi naprej.
sporočil: 14.015
[sivi pinot barique]eh друже Сиви, talibani in primitivci ste ravno ta pravi, da boste prižgali svečko tej shirani državici; najprej ste z velikim veseljem povsod nastavili svoje preverjene polpismene ljudi, zdaj pa ne morete niti slišati česa o kriminalu pod vašo oblastjo?
ne modruj no....raj pejt pa Ertlu svečko pržgi..pa vzem s sabo Maslešo,Ljuba Bavcona,informacijsko zamaščenko,Fišerja...
sporočil: 6.178
...to jutro, škoda, da imam jaz noč-pozen večer...se splača oceno
toaletnega papirja, na radiu Študent poslušat...proizvajalca iz
Hrastja pri Kranju...vmes pa pogledujem, kaj bodo na rtv to jutro
presodili...sem že ugasnu-mladinsko šahovsko prvenstvo in rtv
poroka...nič o toaletnem papirju...še...
...in tudi danes, treba v ilegali delovat, začet, da se kaj osvoji...Zgodovina nas tako uči...
...ta, o googletu je dober, na mojmu radiu...slike, slike...kupi si iPhon 5, je moj dodatek, tvoji pripombi, na kupi si tv...hehehe, odlično si ga opozoru...
...me prov zanima, če bo kaj omenu, kako se meša lastniku-ustanofitelju mcAfeeja...o že naklada...vsi isto beremo-smo prebrali....sicer bi bil jaz presenečen, če ne bi, strokovnjak...u junglo se skril, kakšen otok...ob tej Prazni Luni-New Moon se vsem meša...otok ni kopno...hehehe... nove droge raziskovati je nevarno.
...in tudi danes, treba v ilegali delovat, začet, da se kaj osvoji...Zgodovina nas tako uči...
...ta, o googletu je dober, na mojmu radiu...slike, slike...kupi si iPhon 5, je moj dodatek, tvoji pripombi, na kupi si tv...hehehe, odlično si ga opozoru...
...me prov zanima, če bo kaj omenu, kako se meša lastniku-ustanofitelju mcAfeeja...o že naklada...vsi isto beremo-smo prebrali....sicer bi bil jaz presenečen, če ne bi, strokovnjak...u junglo se skril, kakšen otok...ob tej Prazni Luni-New Moon se vsem meša...otok ni kopno...hehehe... nove droge raziskovati je nevarno.
sporočil: 1.113
Ja, JJ je pomotoma izpadel. Brez skrbi, neodvisna, poštena in
profesionalna Toplačka bo že nadoknadila. Pri prvem naslednjem
članku.
sporočil: 3.275
Zadnja sprememba: anon-295127 14.11.2012 08:49
[sivi pinot barique]Da, kje se le obira ta trojka. Tile tvoji ničesar ne zrihtajo. Samo slabše je in slabše. Tako, da bi lahko sveče šel prižigat tudi ti. Raznim vizjakom, hildam, kraševcim... pa kolosalno neumnim varčevanjem na življenje in smrt tvojih talibanov, ki sedaj uničuje še tisto malo, kar je ostalo.
ne modruj no....raj pejt pa Ertlu svečko pržgi..pa vzem s sabo Maslešo,Ljuba Bavcona,informacijsko zamaščenko,Fišerja...
PS:pozabu sem omeniti člana uprave KADa,tovarša Goloba..Našutiran,zdejle je čelnik sindikata gumarske industije..ekzaktli,tistga,ki bo zagnal referendum...
kje se obira trojka,u pičku mater...
V mojem kraju je obstajala firma, ki ji živ hudič ni mogel nič. Sedaj, pod tvojim pametnim janšo, pa je propadla.Tako ti je to, če imaš na krmilu države prešvercanega bivšega obramboslovca, ki nima pojma o pojmu, namesto kakega dobrega ekonoma.
In ko boš prižigal sveče, prižgi še eno za svojo lastno neumnost.
sporočil: 1.741
Predvsem pa potrebujemo strokovno nepolitično kadrovanje. Ne le
"naši" amapak kompetentni, pošteni in neodvisni vodilni bi izvlekli
voz iz blata. Primeri odstranitve takih, ki so želeli delati po
pravilih dobrega managerja in se niso korumpirali, so bili pri vseh
političnih opcijah številni. Zamenjani so bili z nesposobnimi in
koruptivnimi političnimi kadri, ki so popravilu firme ali
organizacije "zafurali". Končno imamo lep primer na najvišjem
nivoju: Človek, ki je zrel za sodišče, ker je zafural državo, bo
izvoljen na najvišji položaj v državi. Uboga Slovenija!