Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Public enemy: Z Danilom Türkom ni prihodnosti
Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12
sporočil: 12.861
[NemirniTujec]V redu, samo da sta Turk in Janša bolj osovražena od Pahorja. Pahor je deležen pomilovanja, ne sovraštva.
jaz gledam, kaj človek govori - znalašč seveda.
če volim nekoga za vence polagat in vrtce odpirat, je to komot Turk.
Če volim tistega, ki ga sovraži najmanj ljudi, je to spet turk. Njega sovraži cca 40% slovencev, pahorja pa več, ker je bil premier. Zvera sovražijo tisti, ki ga enačijo z janšo.
Če volim tistega, ki ne bo poslal armije nad folk, je to zver. zakaj bi jo poslal? ker mu bo JJ tako rekel? Armijo bo itak pošiljal Jankovič, ali njegov naslednik Šoltes.
Ne gre to kar tako volit. Zver ni kriv, če so Sds-ovci janševi verniki. Moraš mi dokazat, da je on njegov vernik. On je lahko čisto kulturen desničar, ki pač druge forme javnega dejstvovanja, kot s platforme SDS-a nima.
Kaj je on takega do zdaj storil, da se ti je zameril? (poleg tega, da ti je dolgočasen in brezvezen)?
sporočil: 1.283
[petunia]Sicer se je z debili nesmiselno ukvarjati, vas logika jebe v glavo, ste imuni na racinalno razmišljanje.
> [fibonaci]
> > [petunia]
> > >
> > > čakaj malo, kdaj si pa ti videla kakšen dokaz, da ga on ni namakal?
> >
> > čuj, kdaj si pa ti videl kak dokaz, da ga je? Stelzer bi bil lahko kronski dokaz, ampak iz tiste moke ni bilo kruha.
> > >
> > > zanikal je res, ampak na sodiščih je vse polno takih, ki vse zanikajo in prisegajo na vse mogoče... :)
> >
>
> xexe, kot lahko vidiš vsak dan, je lahko že velika težava dokazati, da se je nekaj zgodilo, če pa hočeš dokazati, da se nekaj nikoli ni zgodilo, pa že rabiš nekaj božje pomoči...
Pustimo zdaj abstraktne primere in se posvetimo konkretnim.
Rode in Tirk sta bila obtožena približno enakih prekškov odreagirala sta pa popolnoma različno.
Rode je odločno in ostro zavrnil vse obtožbe in svoj prav podkrepil tudi s konkretnim dokazom. Kljub temu del novinarstva, pa tudi državljanov ostaja do njega skeptičen.
Tirk je reagiral potuhnjeno, brez komentarja, ob čemer se večina medijev spreneveda, da ta tema sploh ne obstaja, in tudi njegova priljubljenost ni nič manjša.
V normalni državi, bi ga mediji raztrgali, kot so trgali tudi Rodeta.
Glavna kritika leti torej na novinarje in njihovo dvoličnost, ampak to je že stara, pokvarjena plošča.
Torej kje vidiš enakost, Turka obtožujejo desnjakarski aferomakerji v stilu, če nam ni uspelo s ponarejenimi dokumenti, nam bo pa z ljubico bodo ljudje bolj zagrabili.
Pri Rodetu pa je on sam priznal onegavljenje le stopnjo onegavljenja je zmanjšal, in za očetovstvo se je zanimal konkreten zainteresiran posameznik.
Sicer uporabljam blažjo obliko poimenovanja kalimero, je pa lahko to enačaj z debil, nje kalimero.
sporočil: 3.006
Zadnja sprememba: anon-184513 27.10.2012 09:22
[janezpizdek]Samo posnema svojega predhodnika! Na dnu strani so www.mladina.si/92505...co-dezela/ Na Mladini, pomisli na Mladini, so jih našli kakih 15.
Predsednik države, ki se v obskurno banana republiko vozi v superluksuznih prajvat letalih, v družbi s kupom pičk, ki spodaj niso povsem res brez, temveč, navkljub solidni plači, nosijo tange na račun davkoplačevalcev in to zato, ker ga nihče v nobeni normalni državi ne želi niti videti niti slišati, pa se dobiva s svojimi jugoudbaši, je pa fakin big problem.
sporočil: 32.331
Zadnja sprememba: najobj 27.10.2012 12:07
[rava]
> [NemirniTujec]
> > [rava]
> > ljudje ala zver nimajo nikoli stališč. gre za kimavca, ki je daleč prilezel in mu stališča določajo drugi, zaradi tega jih tudi slabo in neprepričljivo zagovarja.
>
> vse to sledi iz tega, ker je dovolj visoko v SDS?
>
>
> > naše partije česa drugega ne prenesejo in pol mamo pač take v ospredju...
>
> Zakaj torej Pahor to ni?
>
>
> > zgolj opisujem, kako misli in deluje kimavec...
>
> Kako točno torej definiraš, da zver je kimavec, pahor pa ni?
:)))))
jebalatedefinicija.
kimavcev, ritoliznikov, komolčarjev, pa tko naprej ni v nobeni literaturi opredeljenih na ta način, kljub temu, da gre za čisto empiriko.
vsi pa vemo, da obstajajo. vsi vemo, za kakšen tip človeka gre. nobenmu ni treba pojasnjevat za kakšen tip človeka gre (razen mogoče kakemu filozofu :)).
jebiga, za določene stvari rabiš malo odprte oči in emšo in starejši ko postajaš, hitreje jih zavohaš.
> In kaj so vzvodi moči, ki jih bo JJ imel nad zverom, če bo ta predsednik republike? V čem bo tu Pahor drugačen?
v opisu del in nalog ima tole:
– razpisuje volitve v državni zbor;
– razglaša zakone;
– imenuje državne funkcionarje, kadar je to določeno z zakonom;
– postavlja in odpoklicuje veleposlanike in poslanike republike in sprejema poverilna pisma tujih diplomatskih predstavnikov;
– izdaja listine o ratifikaciji;
– odloča o pomilostitvah;
– podeljuje odlikovanja in častne naslove;
– opravlja druge zadeve, določene s to ustavo.
na taki poziciji ne smeš met partijskih ekstremistov in pahor je še najmanj ekstremen.
> In ali računaš, da bo JJ po koncu tega mandata še premier?... čuj, kaj ti tukaj govoriš o tistem JJ, ki je svojim volilcem že v prvih nekaj mesecih vladanja izpolnil čisto vse, za kar so ga volili, in sicer da je z državnih proslav našutiral one starčke z rdečo zvezdo in da je preimenoval vse vojašnice, ki so nosila imena po taistih tipih z rdečo zvezdo ...
lep cajt ne bo več, ker si je privoščil prevelik nateg volivcev v tej rundi.
P.S.: čisto vseh svojih volilcev verjetno ne bo mogel zgurat v dobro plačane državne službe, kar pa niti ni tako pomembno, ker je za njegove volilce najbolj pomembno, da so tam njihovi ... evo, in bo tudi zato dobil glasove volilcev, ki so ga volili lani in ki ga prav zato volijo vedno ...
sporočil: 3.006
[janezpizdek]Kako to misliš blond?
> [odlocno]
> > [janezpizdek]
> > Predsednik države, ki se v obskurno banana republiko vozi v superluksuznih prajvat letalih, v družbi s kupom pičk, ki spodaj niso povsem res brez, temveč, navkljub solidni plači, nosijo tange na račun davkoplačevalcev in to zato, ker ga nihče v nobeni normalni državi ne želi niti videti niti slišati, pa se dobiva s svojimi jugoudbaši, je pa fakin big problem.
>
> Samo posnema svojega predhodnika! Na dnu strani so www.mladina.si/92505...co-dezela/ Na Mladini, pomisli na Mladini, so jih našli kakih 15.
Jap. Galerija črnih vdov. Ki so povečini blont.
LP shaman
Te so po potrebi enkrat rdeče, drugič črne, kakršnekoli barve samo, da so oblasti všečne.
sporočil: 13.528
...gre v resnici za političnega lažnivca, ki državljanov ne združuje, ampak ločuje.Se strinjam, zato jaz ne bom glasoval zanj.
sporočil: 16.531
[dob]Dob, tudi jaz sem se odločil, že davno, še kot otrok, da se za časa življenja ne bom odločil trditi, niti sebi, niti drugim, ali je bilo rojstvo vesolja slučaj, ali namen.
> [sstanislav]
> > [dob]
> > > [sstanislav]
> Komaj čakam, da bo odkritja življenja še kje v vesolju potrdilo tvoje besede.
> Vseeno bo pa večna dilema, je bil nastanek življenja slučaj, ali namen, živemu človeku ostala lepa večna neznanka.
Nikjer v Vesolju vprašanja Življenja niso tako zgoščena, nikjer ni tašnih bojev med silami, ki imajo drugačne poglede na Življenje, kot prav tu, na našem planetu. To pa zato, ker sem hodijo duše po odgovore, ki zadevajo Življenje kot pojav v Vesolju, pri katerem Zavest oživlja Materijo na način, ki drugod po Vesolju ni mogoč. Nikjer ni tako strasten, tako brezpogojno ljubeč, tako krut v svoji zahtevi po ohranjanju življenja, da celo ubijea z namenom, da bi ga ohranil. Nikjer drugje v vesolju dva ekstrema, ki ustvarjata Vesolje, nista tako polna strastnega hrepenenja po združitvi svojih ekstremov, da je v manifestirani obliki njun fizični kontakt podobnejši pretepu kot pa ljubljenju, bolj končevanju Življenja kot pa želji po njegovem nadaljevanju, bolj divjanju morskih valov, ki butajo ob obalo, kot pa spokojni sliki modrega planeta, kakršno smo videli s Felixove kapsule, preden se je Felix pognal iz nje in začel padati nazaj proti planetu.
Ta dogodek se je v Vesolju nekoč že zgodil. Takratna bitja, ki so sledila Materi globoko v Vesolje, niso vedela kaj pomeni zgoščevanje energije iz katere so bila v gostoto materije tega planeta. A je hrepenenje po Materi bilo večje od strahu, ki so ga njeni otroci morali doživljati ob tem, ko so padali sem. Večina je popadala nezavestna na ta planet, Zavest o tem, kaj se je tedaj zgodilo, je ostala nekje daleč zadaj. Ta Zavest bo povedala, kaj se je zgodilo, ko nas bo dohitela.
Materina bitja so del planeta in se sem vračajo v mnogo življenjih. Eni so prišli sem iskat svojo Mater, ker so jo pogrešali. Drugi so prišli sem z izgovorom, da gredo za izgubljenimi otroki, ki so potrebni njihove pomoči. Toda v resnici se je pod njihovo skrbjo za slabotne in nepripravljene na težave skrivalo sovraštvo do Matere. Sem prihajajo z namenom ubiti Mater.
Ti še sedaj ne vedo, da je Mater = (je enako) = Življenje! Mišljeno je življenje v Vesolju!
Tako da ni čisto narobe tisto sklepanje, ki ga je Cerkev imela v Srednjem veku, da je Zemlja center vesolja! Zemlja JE center Vesolja po svoji vsebini! Mati Vsega v vesolju je tukaj, in ne drugje!
Očetova govorica in njegov način komuniciranja s Stvarstvom je ustvarjanje. Materin je evolucija. Dva različna svetovna pogleda na to, kako je Življenje nastalo in kako se je razvijalo, sta samo pogleda na to, kdo je pomembnejši, ati ali pa mami!
Takšen pogled imajo otroci, ki so opustili upanje, da bi Oče in Mati še kdaj bila skupaj in da bi potem bili ena družina. Eni potem molijo k Očetu, (mama je pri tem simbol ubogljivosti in podrejenosti Očetu), medtem ko na drugi strani osamljeni otroci, ki Očeta sovražijo, drug drugega vzpodbujajo s krikom: proletarci vseh dežel - združite se!
Proti komu?!
Ko so boljševiki ubili carja z družino, so postali ateisti. Ubili so svojo idejo o Bogu in so potem sami morali postati Bog. Ateisti bodo trdili, da Boga ni, vendar bodo streljali na vsakogar, ki le diši po kakem drugem Bogu, kot so sami! To preprivanje, izrivanje, tekmovanje, nadomeščanje Boga, je trajalo dovolj dolgo. Zdaj bodo tisti, ki so prišli sem iskat svojo Mater, začeli postavljati zelo neprijetna vprašanja tistim, ki imajo oblast, denar in s tem moč, odgovorov pa nimajo. Predvidevam, da bodo v nerodni situaciji.
sstanislav, tisto, kar si v drugem stavku spraševal, "je bil nastanek življenja slučaj", je vprašanje večine ljudi, ki o sebi razmišljajo: sta si me moja oče in mama v resnici želela, ali pa sem bil(a) slučaj, nesreča, postranski dogodek, ki jima je premaknil življenje v neko drugo smer, pa tega nista sama niti iskala niti hotela?
Da nekdo išče odgovore v vesolju in ne v sebi je pač le še en način, da zamakneš gotovost odgovora! To je po eni strani dober znak, saj to pomeni, da si ne želiš odgovora na tako usodno vprašanje o tem, kdo si in kaj si: Ti si čisti slučaj! Si abortus na dveh nogah, ki te nihče ni hotel, in še zdaj te noče, kar poglej se, niti službe ne znaš zadržati. Zdaj so ukinili tvoj oddelek in te napodili brez odpravnine, medtem ko eni drugi, sposobnejši od tebe, kajpak, potegnejo milijon, ali pa vsaj sto tisoč, tudi če letijo iz službe!
V takšni situaciji bodoči tirani (nadomestni Bogovi) polovijo prosto plavajoče energije in sporočijo masam: Dvignimo se, uprimo se, nikomur ne bomo sužnji!
Ljudje se malo zamislijo in si rečejo: Morda se nismo rodili, kot bi si nas Starši želeli, a zato se lahko zdaj simbolično rodimo kot nacija! Bomo pa sami sebi starši in bomo organizirali vrtce in šole in univerzo, človek bo svoboden in nihče nas ne bo izrival od tu, nam nalagal, kaj moramo delati in komu moramo biti hvaležni in komu dolžni...
In tako naprej.
Kot sem že povedal, so voditelji vedno govorili o enakosti med ljudmi, Enosti pa niso nikoli razumeli!
Meni je težko govoriti o človeški zgodovini, ker mi je naštevanje dogodkov, ki segajo izven mojih občutij ali časa mojega življenja neprijetno in odveč. Vse, kar se je kdaj zgodilo, je prisotno v meni na drugačen, meni bližji in razumljivejši način, ki ga pa rad povem in ga znam razložiti, saj vsebuje moja čustva in mojo izkušnjo! Poleg tega sem v tej svoji izkušnji sam akter in so moje odločitve zame dosti bolj važne, kot pa je bilo nekoč denimo Herodovo povelje, naj vojaki pobijejo vse novorojence, da tisti eden ne uide. Je bil tisti eden pomembnejši od pobitih otrok? So bili usmrčeni manj pomembni od tistega enega, ki je ušel tej usodi in si sam izbral drugo, še hujšo?
Vsakdo od nas je v svojem življenju videl, doživel, izzval, vzpodbudil... toliko različnih kombinacij dogodkov, da si lahko iz tega naredi sliko o tem, kdo je. In res je: človek se lahko sam rodi!
Iz sebe rodi sebe, ker tako želi. Potem skrbi zase, si je sam roditelj, oče in mati.
Če nečesa ni, je želja da bi bilo, in prav iz te želje se je vse rodilo na začetku!
Predno smo se v vesolju rodili, smo gledali Bogu iz oči in smo čutili vznemirjenje, ki ga je on čutil! V nas ga je čutil, hotel nas je, želel si nas je. Ko sta se z Materjo, ki tedaj še ni bila mati, združila, se je s to veličastno energijo, ki je eksplodirala od orgazmičnega navdušenja nad ponovnim srečanjem po neskončnem hrepenenju in želji po srečanju, vse razletelo in se je rojevalo vesolje! In bitja so se rojevala v valovih!
Jaz se recimo pogovarjam s svojimi nerojenimi otroki v sebi. Kaj vse se menimo! Vedo, da so z mano varni in gledajo skozi moje oči.
Njim sem odgovoren za vse, kar počnem. Ni drugega Boga zame, kot le njihova mala srca! Če jih vse seštejem, so ti otroci moje srce.
Pripovedujejo mi zgodbe. Zvečine so to njihiove želje po tem, kaj bi radi, ko se bodo rodili. In jaz, ko o tem razmišljam, vidim svet kakršen naj bo, ko se bodo odločili roditi v ta svet. Rad si mislim, da nekje mora biti takšen svet in da jim ga bom jaz pomagal ustvariti skupaj z njimi, z njihovo željo. Sicer pa - od kod naj jaz vem, kaj bi lahko delal, če ni njih in njihovih želja? Samo zaradi sebe ne bi ustvarjal, brez njih v sebi bi bil neskončno sam in bi iskal nekoga, da ne bi bil tako sam. Bog je ustvarjal, da ne bi bil sam, in zdaj je sam.
Jaz pa na nek način drugim ljudem govorim, da je biti sam edini način, da sem lahko skupaj z njimi. Kako čudno!
Potem gledam, kako se ljudje borijo v sebi s tem, ali ima življenje kak smisel, kam spadajo, ali pa so samo smeti, ki jih neka čudna usoda premetava malo sem, malo tja, kar komentirajo s: človek obrača - Bog pa obrne!
In še celo iz te rezignirane ugotovitve pokuka želja, da bi vse imelo nekakšen smisel, da ne bi bilo prazno ali brezupno.
Bom samo še nekaj povedal, potem bom končal. Ne morem se kontolirati, če začnem nekaj pripovedovati, potem to nima konca.
Moja vest, ali moja Zavest, je en kup mojih nerojenih otrok, ki prebivajo v meni, z mano, in iščejo svoj svet, v katerega bi se radi rodili. Skupaj z mano! Sebe imam za enega od njih. Nisem ne več ne manj. Ne želim biti ne več ne manj od kateregakoli od njih. Kaj vodi druge ljudi, tega ne morem vedeti, če sami tega ne povedo.
Jaz povem, kaj je moj Bog. Lahko ga opišem do največjih potankosti, in to tudi počnem. Najin odnos nima konca. Zanj sem odgovoren, kot sem odgovoren za otroke v meni, ki so po svoji izbiri še vedno v meni. Telo je vesolje, v katerem je VSE. V koruznem zrnu so vsa koruzna zrna, ki se rodijo iz enega zrna, pa to nikomur ni čudno. V enem človeku (v vsakem človeku!) so vsi ljudje, ki se rojevajo v njem, obstajajo v njem, živijo v njem, bivajo v njem, se pogovarjajo z njim. Kot je to tudi v resničnem življenju, kjer imamo odnose z drugimi, imamo tudi odnos do sebe, do bitij, iz katerih smo zgrajeni! Mnoga zrna zdaj, imajo skupno zrno iz preteklosti. še vedno je prisotno in še vedno gleda, kaj je iz njega zraslo, nastalo, se dograjevalo, trpelo vročino in sušo, pa vendar ohranjalo Življenje.
Na koncu se mora vsak sam odločiti ali smo žrtve Življenja ali pa smo se sami hoteli roditi.
Jaz sem se že odločil.
sstansilav, hvala ker sem lahko tole povedal, sam ne vem niti tega, če nisem s tem nasilen. Tako pač berem slovensko realnost, dogodki mi kažejo, da je zmeda vse hujša, da kaos preti, da pa kaosa nihče ne ureja. Nekatere stvari je dobro vedeti.
Lp
Če je bil slučaj, ne bom izvedel nikoli, če je bil namen, morda bom.
Tako mi ni bilo nikoli potrebno ljudi ločevati na dobre in slabe po tem, kaj si o nastanku vesolja in življenja kdo misli, ali verjame.
Se pa ne spomnim, da bi kdo zase trdil, da je slab zato, ker je v nekaj prepričan, vsak trdi, da je zaradi svojega prepričanja dober.
Slabih ljudi torej sploh ni ;)
sporočil: 726
[dob]
dogodki mi kažejo, da je zmeda vse hujša, da kaos preti, da pa kaosa nihče ne ureja. Nekatere stvari je dobro vedeti.
»kaos semena«, ali semena kaos. Ko se rastlinsko seme dotakne zemlje se v njem sprožijo sile, ki jih z ljubeznijo ni moč ustaviti. Organizem Semena Vesolja se dotakme Matere Zemlje in začne se v njem globoko posegajoča sprememba - najprej v področju eterskega telesa tega rastlinskega organa in nato vse tja do razkroja in uničenja kompliciranih fizičnih beljakovinskih struktur.
Tudi dogodkov pri »kaosu Semena« v času rojevanja (klitja) nihče moder ne ureja, urejanje v tem ubdobju pomeni, da je bilo še enemu »kaosu Semena« odvzeta Mati. Pretnja "kaosa Semen" je pretnja Življenja. Ne se bati Življenja!
sporočil: 14.015
[petunia]Malo si pomešala jabolka in hruške.
Rode in Tirk sta bila obtožena približno enakih prekškov odreagirala sta pa popolnoma različno.
Rode je odločno in ostro zavrnil vse obtožbe in svoj prav podkrepil tudi s konkretnim dokazom. Kljub temu del novinarstva, pa tudi državljanov ostaja do njega skeptičen.
Tirk je reagiral potuhnjeno, brez komentarja, ob čemer se večina medijev spreneveda, da ta tema sploh ne obstaja, in tudi njegova priljubljenost ni nič manjša.
Če bi se pojavil nek trač, da je Rode enkrat nekje nekaj imel z eno nuno, bi on tudi lahko mirno rekel, da takih govoric ne komentira.
Če pa bi kdo od Tirka zahteval test očetovstva, pa bi se tudi on temu težko izognil.
Zadevi niti malo nista enaki, razen seveda za propagandne namene :)
sporočil: 5.963
+
Hvala. Kaj vse človek ne izve o svoji nekdanji sosedi? Pri -23 na cesti iz Dobrne proti Vojniku pa ni bila takšna.
Hvala. Kaj vse človek ne izve o svoji nekdanji sosedi? Pri -23 na cesti iz Dobrne proti Vojniku pa ni bila takšna.
[dob]
> [sstanislav]
> Dob, tudi jaz sem se odločil, že davno, še kot otrok, da se za časa življenja ne bom odločil trditi, niti sebi, niti drugim, ali je bilo rojstvo vesolja slučaj, ali namen.
> Če je bil slučaj, ne bom izvedel nikoli, če je bil namen, morda bom.
> Tako mi ni bilo nikoli potrebno ljudi ločevati na dobre in slabe po tem, kaj si o nastanku vesolja in življenja kdo misli, ali verjame.
> Se pa ne spomnim, da bi kdo zase trdil, da je slab zato, ker je v nekaj prepričan, vsak trdi, da je zaradi svojega prepričanja dober.
> Slabih ljudi torej sploh ni ;)
Res ni slabih ljudi. So samo neobveščeni ljudje.Če misliš na upravljanje države, ko se na koncu državljani vedno odločajo za ali proti, neobveščeni ne odločajo o ničemer.
Ali še slabše, odločajo o tem, kar jim politiki, ki brez DD mislijo na svoje koristi, ne na njihove, ponujajo.
Tako sploh nikoli ne more priti do odločitve, ki bi bila dobra za vse, ali vsaj za večino.
To so tisti, ki niso v stiku s sabo.Kaj misliš s tem, ne biti v stiku s sabo?
sporočil: 5.152
[ana1848]Dva popravka:
Odlično!
Kar se mene tiče, je aktualni predsednik nehal biti moj predsednik, ko je najdeno grobišče v Barbarinem rovu označil za drugorazredno temo. Vsa Slovenija je bila takrat zgrožena, najditelji pa resnično pretreseni (se spomnite žrtve, ki se je poskušala rešiti z nadčloveškimi napori in je premagala eno oviro, pri drugi pa omagala?), gospod Türk je pa slavil dan žena.
Gospod Pahor vsaj priznava vse žrtve, poklonil se jim je že kot predsednik državnega zbora, prav tako je bil v Barbarinem rovu.
Sicer pa v rezultate anket ne verjamem. Če bodo volilni rezultati res taki, si Slovenci zaslužimo zavoženo državo.
Zanimivo je tudi, da se ne ujemajo z rezultati pozitivnih objav na medmrežju. Po teh vodi gospod Pahor in je aktualni predsednik na drugem mestu.
(1) nelustrirani in sodno neprocesuirani udbovec turk ni slavil Dneva zena, temvec dan AFZ.
(2) pahor ni gospod, temvec potrcev tovaris, bolje receno pajdas.
sporočil: 32.331
Zadnja sprememba: najobj 28.10.2012 12:49
[rava]
> [najobj]
> ... čuj, kaj ti tukaj govoriš o tistem JJ, ki je svojim volilcem že v prvih nekaj mesecih vladanja izpolnil čisto vse, za kar so ga volili, in sicer da je z državnih proslav našutiral one starčke z rdečo zvezdo in da je preimenoval vse vojašnice, ki so nosila imena po taistih tipih z rdečo zvezdo ...
>
> P.S.: čisto vseh svojih volilcev verjetno ne bo mogel zgurat v dobro plačane državne službe, kar pa niti ni tako pomembno, ker je za njegove volilce najbolj pomembno, da so tam njihovi ... evo, in bo tudi zato dobil glasove volilcev, ki so ga volili lani in ki ga prav zato volijo vedno ...
ne verjamem. mislim, da je veliko takih, ki so mu dali drugo priložnost, da dokaže, da ni samo kučanwannabe. priložnost je praktično že zajebal in teh glasov ne bo imel več.
Romy je vzorno povzela, kaj pričakuje en tak volivec in ta struktura ga ne bo več volila.
> [romy89]
> volila bom SDS. Zadnjič. Če ne bo privatizacije, razbremenitve gospodarstva, transparentnega vodenja vseh sistemov, brez mutenja, skratka če ne bo odkljukano vsaj 2/3 tistega, kar jaz smatram za pametno, bom Janši na naslednjih volitvah nabila sredinec v čelo. In me boli q***c, čeprav ga nimam, če bo naslednjič Zemljarič mandatar, Mencinger finančni, Isajlović pa notranji minister.
> LP, Romy
... ja, le da ja takih Janšatovih volilcev, kot je bila tista romy89 bolj malo in nimajo na izid volitev niti najmanjšega vpliva ... khmm, ker jaz zelo ne verjamem, da je kdo od njih na tisti šovinistični pamflet onega hecnega SDS-ovega spletnega portparola majerja reagiral vsaj približno podobno forum.finance.si/?m=...086&single , kot je reagirala romy89 ...
Zadnja sprememba: anon-242092 28.10.2012 13:14
[prdovan]Levo je pokvarjeno po vseh standardih, zaradi preprostega dejstva, da levicar rad velikodusno prerazdeljuje tuj denar. Ako levaka k prerazdeljevanju denarja zene pravi altruizem, naj prerazdeljuje svojega. Ampak temu ni tako: levak nikoli ne prerazdeljuje tujega denarja zato, ker je altruist (sicer bi prerazdeljeval svojega, kajne), temvec zato, ker samo na ta nacin lahko okoli sebe zbere dovolj njemu sorodnih lenuhov in zaziralcev, ki ga volijo, in tako chief levak, kot tudi njegovi podporniki, parazitirajo na realni ekonomiji (in pri tem se hlinijo altruizem, ki se mu vcasih rece "socialna povezanost", drugic "socialna obcutljivost",...). Torej, da ne dolgovezimo: v preprostem jeziku lahko levicarstvu recemo kar kraja. To je levicarstvo po vseh standardih.
"še vedno nimamo medijskega pluralizma in zato tudi ne poštenih predsedniških volitev, saj volivci zaradi medijske cenzure ne morejo izvedeti o vseh predsednikovih spornih ravnanjih in se na podlagi tega odločiti, ali bi sploh volili zanj."
To je izgovor. V poplavi medijev in internetni dobi količkaj razgledan človek ignorira masovne medije in si zna sam ustvariti mnenje o situaciji ter ne naseda istim pravljicam že 20+ let. Večina naroda (sploh v LJ in na Primorskem) je pač funkcionalno nepismen oz. brezkompromisno opredeljen levo (levo po slov. standardih, da se razumemo) in zato imamo politiko, kot si jo zaslužimo. In Tuerka, seveda.
Po slovenskih standardih pa levicarstvu lahko recemo umor zacinjen s krajo.
In tako morda se lahko nekako razumem, da se pubertetniki v Ameriki divijo hinavski Obamini izjavi, da najvecji dosezki v clovekovem zivljenju niso povezani z denarjem, ne morem pa razumeti, da odrasli ljudje v Sloveniji, ki ima za seboj katastrofalno izkusnjo s socialisticnim totalitarizmom, ki je drzavo spravil na dno, ne vedo, kaj je levica.
Levica je razbojnistvo - vedno in povsod, po definiciji. Vprasanje je le, kako hudo stampedo zbezlja. Ce kdo tega ne razume, si lahko zgornje sprinta in nalima na steno ter notri bulji dolge ure. Morda bo nekoc dojel, kaj v resnici pomeni tisti enacaj med 1 + 1 in 2. Namig: zadeva je precej trivialna. Ker je zadeva tako hudo trivialna, ne morem verjeti, da je clovek z IQ cca. 100 ne more zastekati. Torej je clovek, ki tega ne more (bolje receno noce) doumeti, lahko le razbojnik. Tako simpl je to.
Vsak levicar je lopov.
Q.E.D.
[markoff]Ne stekam, cemu zvezdica. Je beseda "Karba" ze dobila status kletvice?
> [wizardofoz]
> V nulo!! Sam ne pomaga, domet Financ je prešvoh, sicer pa med tepci , kimso v večini, argumenti tako ali tako ne zaležejo.
Dosežejo mataja18, pa vidiš, da nič ne pomaga. Indoktrinacija je K*rba.
sporočil: 2.641
[oQI23IDCN0948R]Ne dobila, ampak vedno bila. Zadnje čase predvsem v teoloških krogih...
> [markoff]
> > [wizardofoz]
> > V nulo!! Sam ne pomaga, domet Financ je prešvoh, sicer pa med tepci , kimso v večini, argumenti tako ali tako ne zaležejo.
>
> Dosežejo mataja18, pa vidiš, da nič ne pomaga. Indoktrinacija je K*rba.
Ne stekam, cemu zvezdica. Je beseda "Karba" ze dobila status kletvice?
[dob]Razumem, tvoj nasvet, ki mi ga sporočaš preko samo človeku razumljivih simbolov, je, postani žival in se ti bo ves svet simbolov zaprl in živel boš brez strahu pred smrtjo večno do smrti.
> [sstanislav]
> > [dob]
> > > [sstanislav]
> > > Dob, tudi jaz sem se odločil, že davno, še kot otrok, da se za časa življenja ne bom odločil trditi, niti sebi, niti drugim, ali je bilo rojstvo vesolja slučaj, ali namen.
> > > Če je bil slučaj, ne bom izvedel nikoli, če je bil namen, morda bom.
> > > Tako mi ni bilo nikoli potrebno ljudi ločevati na dobre in slabe po tem, kaj si o nastanku vesolja in življenja kdo misli, ali verjame.
> > > Se pa ne spomnim, da bi kdo zase trdil, da je slab zato, ker je v nekaj prepričan, vsak trdi, da je zaradi svojega prepričanja dober.
> > > Slabih ljudi torej sploh ni ;)
> >
>
> > Res ni slabih ljudi. So samo neobveščeni ljudje.
>
> Če misliš na upravljanje države, ko se na koncu državljani vedno odločajo za ali proti, neobveščeni ne odločajo o ničemer.
> Ali še slabše, odločajo o tem, kar jim politiki, ki brez DD mislijo na svoje koristi, ne na njihove, ponujajo.
> Tako sploh nikoli ne more priti do odločitve, ki bi bila dobra za vse, ali vsaj za večino.
> > To so tisti, ki niso v stiku s sabo.
>
> Kaj misliš s tem, ne biti v stiku s sabo?
"Če misliš na upravljanje države....?"
Sploh ne mislim na upravljanje države. Pa tudi o tem ne razmišljam prav dosti, kaj politki mislijo, zdaj to ni več relevantno.
Biti v stiku s sabo je nekaj, o čemer sem že govoril.
S tem zagotovo nisem mislil partnerskega stika z lastno denarnico.
Glej, simboli in pa simbolično izražanje, to mi postaja vse manj in manj zanimivo.
Mene predpisano življenje - to je tisto, ki se ravna po predpisih - ne zanima.
Če se dva borznika pogovarjata o gibanju vrednosti denarja na borzi, je to simbolična govorica. Če se nekdo obnaša vljudno, v resnici bi se pa rad razjezil, je bonton simbolična govorica.
Če je nekdo nezadovoljen z načinom, kako ta družba živi in razmišlja, pa zaradi tega hodi na volitve, ker pač upa, da bo nekdo znal spremeniti to družbo v štirih letih, so volitve simbolična govorica. Če nekdo govori o spremembah, se gre pa gradualizem, in ga ta vedno pripelje v situacijo, da se zaleti v lastno rit, je to spet simboličlna govorica.
In če ta nekdo kar vztraja pri simbolični govorici, pomeni da nima stika s sabo. Njegova glava ne ve kaj telo govori. Glava sliši samo glavo.
Kar glava lahko pove je - recimo - prvih deset črk abecede. Ali pa še tega ne. Iz desetih črk lahko ustvariš res le zelo omejeno govorico. To pomeni, da se pogovarjaš v šifrah in simbolih. Ti se končajo v možganih, kjer so se tudi začeli. Simboli so samo zelo ozka interpretacija Življenja.
Simboli so, še drugače povedano, fuk ki traja 3 minute ali še manj! Če je to zate dovolj dobro...
Te razumem pravilno?
Zadnja sprememba: anon-242092 28.10.2012 16:44
[valsidalado]Z natancno katerimi besedami serjem v lasten kroznik? Cudi me, da v marksovi ideji detektiras svobodo; jaz v njej detektiram le prisilno solidarnost in uravnilovko. Ze ideja sama je zatiralska ideja nesposobneza, lenuha in vzdrzevanca. O prakticnih aplikacijah te ideje pa sploh ne bom izgubljal besed.
> [oQI23IDCN0948R]
> > [prdovan]
> ...
Ser*eš v lasten krožnik. 'Naša' 'levica' je v bistvu malo bolj leva desnica. Desnica. Marks: državni kapital + oblast nad državo (diktatura proletariata sicer, a diktatura, res malo bolj množična, podobno, kot v fašizmu, tehnokracijah..., predvsem pa samo pro forma...). Tip je seveda živel v 19. stoletju in se mu lahko odpusti, nam in 'našim' pa malo težje... V bistvu so izvorno idejo, idejo svobode za vse, naši levaki (vsi na desni) že zdavnaj izigrali in jo nenehno izigravajo. Za same izdajalce gre. Erich Fromm: 'Marks je bil na vzhodu napačno razumljen, ideja pa je bila izkrivljena v njeno diametralno nasprotje...', v oblastnost, če malo pomagam (ki jo pa omogoča državnokapitalska ureditev; o alternativi ta hip izjemoma ne bom govoril in je ne bom ponavljal, ker nima smisla). Za vse skupaj niti ni kriv Marks, ampak prej 'marksisti', desničarji nasplošno (tisti, vztrajno državnokapitalsko-oblastniške vrste, ker prav to je desnica).
marks morda res ni dosti kriv, razen tega, da je bil hard core bumbar. Bumbar na stereodih. Je pa res, da je ravno bumbarstvo cesto temelj zlocina, samo pravi lopovi ga morajo pograbiti. Podobno je bil tudi Nietzsche nesignifikanten bumbar, naciji pa so ga takoj posvojili.
sporočil: 1.072
[dob]Oprosti, nisem bral vsega, zato bo moje vprašanje morda malo mimo vendar, ali nas ne jebejo brez prestanka?
> [sstanislav]
> Razumem, tvoj nasvet, ki mi ga sporočaš preko samo človeku razumljivih simbolov, je, postani žival in se ti bo ves svet simbolov zaprl in živel boš brez strahu pred smrtjo večno do smrti.
> Te razumem pravilno?
Ne. Moje splošno priporočilo je (ne samo tebi), da podaljšaš fuk vsaj na 4 minute.
[rafik]A ne, prijatelj, to pa ne. potrcev tovaris je prav enak dvolicen sluz kot garjav udbovski pes turcin. le mati narava je prvemu dala boljse mimikrijske performance. Ni razlike. komunist pahor je podtaknjen prav tako, kot komunist turcin. Ne bi se vec mogel pogledati v ogledalu, ce bi volil komunisticnega debila in samovsecneza poharja. Naj spricne drek do stropa, zavoljo mene, komunistov ne bom volil nikdar.
>Zapomnite si: če bo Türk znova izvoljen, nas bo s svojim obujanjem totalitarne zgodovine še bolj vrnil v preteklost, brutalno razdelil in povsem zatrl razvoj Slovenije v normalno, demokratično državo.
Res je! Zato pa desni volilci, stisnite zobe in volite Pahorja, da v drugem krogu zmaga. Če boste stavili na Zvera, bo drugorazredna dvolična sluz lahko zmagala celo v prvem krogu!
Zadnja sprememba: anon-242092 28.10.2012 17:45
[amdrej]Natanko tako, stvar je brutalno simpl. Moj stari oce je rad rekel: kar je kaka, to je drek; med obema nelustriranima murgeleskima kandidatoma ni razlike niti kolikor je crnega za nohtom. OK, sluz je fizicno bolj ogaben, ampak razumnega cloveka kozmetika ne preslepi.
Pahor ne bo čisto nič boljši od Türka, prej še slabši. Tudi od Türka sem imel pričakovanja, da bo drugačen od Kučana, Drnovška in ga na žalost volil. Komunistov ne volim nikoli več in mi je popolnoma vseeno, ali bi bil izvoljen Türk ali Pahor.
[rename]Ja, ampak ali se je murgelska podgana takrat ze deklarirala za protestantko?
> [Moneta]
> > [drmedicine]
> > Najboljša podpora je ta -leva- volilna komisija ,ki lahko prireja volilne rezultate,kot so jih že prej, najbolj pa pri Balkanovićću!!
>
> Najbolj pri spopadu Pučnik : Kučan!
Jaz pa v to dvomim.
Takrat so mediji odigrali svojo vlogo.
Svoje so potem dodale še spretno lansirane govorice kaj vse bo dr.Pučnik ukinili, če bo izvoljen in Kučanova zmaga ni bila vprašanje.
Kučana so še nune volile, ker je dr.Pučnik pošteno povedal, da je ateist.
[sstanislav]Zgolj ukor? Jaz bi te izkljucil iz sole. Pa ne zavoljo nesramnosti, temvec zavoljo idiotizma.
> [dob]
> > [sstanislav]
> > > [dob]
> >
> > > A pol je dolgovanje začetno, končno in vmesno stanje stvari?! Kva prauš.
> >
> > Če je bog, je.
>
> Bog je, in dolgovanja ni!
> In dolgovi v resnici sploh ne obstajajo.
>
> Krivde ni.
>
> Dolgovanje obstaja samo kot zamenjava za Boga,
> od tod potem ves strah, brezup, negotovost, Krivda, dolgovi!
>
> Tudi če svetovni finančni Sistem naenkrat odloči, da nihče nikomur nič ne dolguje in da se vsi dolgovi izničijo, da so avtomatsko poravnani, bodo strah, negotovost in brezup kljub temu ostali. Potem se bodo zanikan obup, vsi strahovi, znova materializirali v simbolični obliki kot zaloge. V tem primeru kot zaloge enarja, prihrankov, živil, materiala, živali, delovne sile, sužnjev, maščobe v telesu... se bodo kopičili v telesu, v banki, v sefih, v predsodkih, v ideologijah, v religijah, v knjigah... zaloge, zaloge, zaloge" Strah, strah, strah!
>
> In bo vse to znova ustvarjalo stanje brez Boga. Se pravi, da se bo ponovila vsa veriga dolgovanj in zahtev po poravnavi, izravnavi, uravnoteženju. Z eno besedo: obnovilo se bo maščevanje.
>
> Ker gre za uravnovešanje na simbolni ravni in ne na resnični, je taka uravnovešenost pravzaprav ultimativna neuravnovešenost, In kot taka sproži krize. Prav takšna je tale zdaj, imenovana svetovna finančna.
>
> Zanjo mislimo, da se bo zdaj zdaj končala in da se jo da prelisičiti. Ali koga prelisičiti, podrediti, narediti sužnja iz njega. Podpisati pogodbo z njim, ga prisiliti, da bo spoštoval novo kroženje Krivde, da bo ta še znosna. Kajti zdaj je neznosna.
>
> Mi pa mislimo, da se z denarjem in prelivanjem denarja da Krivdo narediti za znosno! Tedaj to imenujemo "zdrava ekonomija" države in je to maksimum naše predstave o tem.
>
> Slejkoprej bomo treščili v potrebo po tem, da z Bogom končno enkrat razčistimo o tem, kaj naj z vso Krivdo.
>
> Kaj ta hoče od nas. Kaj Bog hoče in pričakuje od nas. Kaj Angela Merkel hoče od nas. Ima ta ženska kako vizijo za naprej? Imajo vsi skupaj sploh kako vizijo, razen te, da moramo znova vzpostaviti finančno posojilno-dolžniško verigo, ki bo pokazala, kdo da je vreden preživetja, kdo pa je samo abortus, ki je začasno ušel iz kontejnerja za smeti, katerega vsebina je namenjena dokončnemu uničenju. Da ne rečem brisanju sledi za sabo, o svojem obstoju.
>
> Smo dolžni ali nismo dolžni, kako je zdaj s tem?
> Komu dolgujem in zakaj? Je dolžno le telo in je duša spet svobodna, ko se enkrat reši telesa, njegove teže, ki nas sili dol, medtem ko se duša vedno znova vrača k Bogu?
>
> Za kateri mili kurec pa potem sploh prihajamo sem, če je "tam" vse tako super.
> Po kazni, zaradi krivde, zaradi turizma? Da vrnemo dolg? Komu?
>
> Vi se kar ukvarjajte s financami še naprej, jebo vas blog!
"Nekoč davno se mi je zareklo, da se mi zdi,
kot da sta si Jezus in Marx kot polbrata.
Za malo, da ni padel ukor."
[FIN-326258]Jaz ne jadikujem, temvec preklinjam. Tudi sam sem dobil tvoj apel na ZS, ampak kaj naj ti recem? Troha je klovn. Zver bo kar v redu, ceprav je menda nekarizmaticen. Ljudi moti murgelski robotek pahor, udbovec na prostosti turk in nekarizmaticen Zver. Zdaj se morajo le se odlociti, kaj jih najmanj moti. Sam se se ze.
Koliko podpisov ste poslali za četrtega predsedniškega kandidata ? Nič ? Kaj bi pa potem radi ?
Sem večkrat poklical, da nekoga podpremo pa skoraj brez odziva.
27.8.2012 sem pozval dosti forumašev
> Pozdravljeni,
>
> Menim, da bi morali podpreti enega kandidata, kateri ni sodeloval v dosedanjih vladah.
>
> da se bo slišalo tudi kaj drugega ne le olepševanje in pranje možganov.
>
> Distancirati se, pametovati, nikomur verjeti in biti nedejaven je še najbolj pogubno.
> In ni res, da nič ne moremo. LAHKO. Samo dejavni moramo biti.
>
>Kaj menite o tem ? Katerega ?
>
> TROHO www.gibanje-ops.com .... ali
>
> Moniko MARUŠIČ ....www.youtube.com/watc...AYUx6Avn9c
> Drugega kolikor toliko resnega ni zaenkrat. Mogoče malo počakati in se potem poenotiti.
>
> Pasivni ne smemo biti. Rabimo ustvarjati dodano vrednost (pa ne za goljufe) in ukrepati.
in še tik pred iztekom datuma oddaje podpisov
forum.finance.si/?m=...141&single
Poglejte koliko ljudi tule jadikuje, da bo volil najmanjše zlo ali pa ne gre na volitve ali .....
Radi bi spremembe zato pa nebi naredili nič.
Kaj je s temi ljudmi ?
zgleda, da so na forumu zato, ker nimajo kaj pametnega za početi.
[petunia]jonas je podpornik opankarja in prijatelj cefurja pesuta, kupi ga pa lahko vsak.
> [FIN-466864]
> > [petunia]
> > > [rename]
> > > > [rava]
> > > > > [rename]
> > > > > Drugace so pa blesavi -analizirajo twitter sporocila, nekih 6500 so jih analizirali in Paor je zmagal, Zver je drugi, sire pa tretji.
> > > > > Ampak twitter pisci niso reprezentativni vzorec zato je to zelo zavajajoce.
> > > >
> > > > ja. čeprav je treba priznati, da je borči rojen za predvolilna soočenja. tuerk je ljigav as usual, zver je pa lesen.
> > >
> > > Ne samo, da je ljigav, ampak spet je vsaj dvakrat zlagal.
> > > Prvič, ko je rekel, da je zamenjal odgovorne za tisti razkošni polet z avionom v Bosno. Nikogar ni zamenjal, nikogar!
> > > Tudi zaradi tangic ni nihče letel.
> > >
> > > Drugič, ko je govoril o pravnomočni obtožnici (zoper Janšo), čeprav mora kot doktor prava vedeti, da tak pravni termin ne obstaja. Ko mu je to Zver pojasnil so pa vsi kar preslišali.
> > >
> > > Dvomim tudi, da je res spravil stroške urada na nivo iz leta 2002, čeprav je to možno.
> > > 2002 je bilo zadnje Kučanovo leto in Kučan je verjetno manj potoval naokrog? Očitno je to letnico zelo spretno zlorabil. Škoda, da ga ne vprašajo raje o skupnih stroških celotnega mandata (v primerjavi z Drnovškovim) in primerjajo njegova potovanja po Sloveniji v prejšnjih letih v primerjavi z letošnjimi predvolilnimi izleti na račun davkoplačevalskega denarja.
> > >
> > > In res je škoda, da ga niso vprašali še o razmerju z Vasilko, da bi videli njegov izraz :-))
> >
> > Pomoje ga ni junaka med novinarji, ki bi si drugorazrednega upal vprašat o Vasilki, Požar pa seveda ne bo dobil priložnosti, še v Križanke so mu menda prepovedali vstop.
>
> tole je bilo namenjeno B.Požaru
>
> Ti grdi lažnivec
>
> Ti grdi lažnivec,
>
> si stopil na živec,
>
> a molčal bom z ihto,
>
> kot mir pred nevihto.
>
>
> -Jonas
Če je to povedal Jonas Ž. me sploh ne preseneča, kaj drugega od prodane duše tako ni pričakovati.
[dob]No, ja, to bi bilo za večino ljudi prej zmanjšanje, kot podaljšanje, če se nisi simbolno izrazil ;)
> [sstanislav]
> Razumem, tvoj nasvet, ki mi ga sporočaš preko samo človeku razumljivih simbolov, je, postani žival in se ti bo ves svet simbolov zaprl in živel boš brez strahu pred smrtjo večno do smrti.
> Te razumem pravilno?
Ne. Moje splošno priporočilo je (ne samo tebi), da podaljšaš fuk vsaj na 4 minute.
[oQI23IDCN0948R]Sem pač imel smolo, ali srečo, da sem v 1. razredu osnovne šole poslušal oba verouka in se mi je pač tako zazdelo.
> [sstanislav]
> > [dob]
> > > [sstanislav]
> > > > [dob]
> > >
> > > > A pol je dolgovanje začetno, končno in vmesno stanje stvari?! Kva prauš.
> > >
> > > Če je bog, je.
> >
> > Bog je, in dolgovanja ni!
> > In dolgovi v resnici sploh ne obstajajo.
> >
> > Krivde ni.
> >
> > Dolgovanje obstaja samo kot zamenjava za Boga,
> > od tod potem ves strah, brezup, negotovost, Krivda, dolgovi!
> >
> > Tudi če svetovni finančni Sistem naenkrat odloči, da nihče nikomur nič ne dolguje in da se vsi dolgovi izničijo, da so avtomatsko poravnani, bodo strah, negotovost in brezup kljub temu ostali. Potem se bodo zanikan obup, vsi strahovi, znova materializirali v simbolični obliki kot zaloge. V tem primeru kot zaloge enarja, prihrankov, živil, materiala, živali, delovne sile, sužnjev, maščobe v telesu... se bodo kopičili v telesu, v banki, v sefih, v predsodkih, v ideologijah, v religijah, v knjigah... zaloge, zaloge, zaloge" Strah, strah, strah!
> >
> > In bo vse to znova ustvarjalo stanje brez Boga. Se pravi, da se bo ponovila vsa veriga dolgovanj in zahtev po poravnavi, izravnavi, uravnoteženju. Z eno besedo: obnovilo se bo maščevanje.
> >
> > Ker gre za uravnovešanje na simbolni ravni in ne na resnični, je taka uravnovešenost pravzaprav ultimativna neuravnovešenost, In kot taka sproži krize. Prav takšna je tale zdaj, imenovana svetovna finančna.
> >
> > Zanjo mislimo, da se bo zdaj zdaj končala in da se jo da prelisičiti. Ali koga prelisičiti, podrediti, narediti sužnja iz njega. Podpisati pogodbo z njim, ga prisiliti, da bo spoštoval novo kroženje Krivde, da bo ta še znosna. Kajti zdaj je neznosna.
> >
> > Mi pa mislimo, da se z denarjem in prelivanjem denarja da Krivdo narediti za znosno! Tedaj to imenujemo "zdrava ekonomija" države in je to maksimum naše predstave o tem.
> >
> > Slejkoprej bomo treščili v potrebo po tem, da z Bogom končno enkrat razčistimo o tem, kaj naj z vso Krivdo.
> >
> > Kaj ta hoče od nas. Kaj Bog hoče in pričakuje od nas. Kaj Angela Merkel hoče od nas. Ima ta ženska kako vizijo za naprej? Imajo vsi skupaj sploh kako vizijo, razen te, da moramo znova vzpostaviti finančno posojilno-dolžniško verigo, ki bo pokazala, kdo da je vreden preživetja, kdo pa je samo abortus, ki je začasno ušel iz kontejnerja za smeti, katerega vsebina je namenjena dokončnemu uničenju. Da ne rečem brisanju sledi za sabo, o svojem obstoju.
> >
> > Smo dolžni ali nismo dolžni, kako je zdaj s tem?
> > Komu dolgujem in zakaj? Je dolžno le telo in je duša spet svobodna, ko se enkrat reši telesa, njegove teže, ki nas sili dol, medtem ko se duša vedno znova vrača k Bogu?
> >
> > Za kateri mili kurec pa potem sploh prihajamo sem, če je "tam" vse tako super.
> > Po kazni, zaradi krivde, zaradi turizma? Da vrnemo dolg? Komu?
> >
> > Vi se kar ukvarjajte s financami še naprej, jebo vas blog!
>
> "Nekoč davno se mi je zareklo, da se mi zdi,
> kot da sta si Jezus in Marx kot polbrata.
> Za malo, da ni padel ukor."
Zgolj ukor? Jaz bi te izkljucil iz sole. Pa ne zavoljo nesramnosti, temvec zavoljo idiotizma.
Si ti samo enega?
sporočil: 209
Zato pa imamo Zvera, ki bo v drugem krogu premagal Turka. Taka so
moja pričakovanja. Bomo videli, kako Slovenci napredujemo pri
raznišljanju. Drugače pa je glavni akter sistemske korupcije, kar
zvit, zato podcenjevanje ni na mestu. Zver ima dobro podporo,
odlično deluje njegov volilni štab, rezultat bo zelo tesen. Ampak
trendi so dobri. Mislim, da se Sloveniji po 20 letih tranzicije,
pod Janševim vodstvom, končno odpira svetloba v jasno transparentno
prihodnost, brez privilegijev, mafijsko-naivnega načrtovanja in
podobnih filozofskih zablod. Zato mladi, upokojeni, gospodartveniki
in raznišlujoči podprite Zvera za predsednika.