Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Public enemy: Z Danilom Türkom ni prihodnosti

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

anon-231263 sporočil: 1.165
[#1857800] 25.10.12 11:09
Odgovori   +    5
"Čeprav je slovenski javni sektor v resnici veliki zmagovalec krize, zaposleni v javnem sektorju pa pravi plačni bogataši,"

za to, da rešiš težavo, jo je treba najprej prepoznati. tuerk mi je enako zoprn, ampak s takilemi loserji, kot je kovač, ki operirajo s pavšaliziranimi (pol)resnicami, se niti financam niti sloveniji ne piše dobro.
anon-178775 sporočil: 2.193
[#1857802] 25.10.12 11:10 · odgovor na: ivon (#1857775)
Odgovori   +    11
Bravo. Turcova hinavščina ne pozna meja.
anon-127720 sporočil: 910
[#1857814] 25.10.12 11:15
Odgovori   +    6
Naslov članka popolnoma drži!
Pri tem ni nobenega dvoma, le nekateri volivci tega ne razumejo in nasedejo leporečju in obljubam.
Letos imamo boljše kandidate, ki si veliko bolj zaslužijo izvolitev kot pa sedanji predsednik.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#1857816] 25.10.12 11:15 · odgovor na: (#1857797)
Odgovori   +    2
[dob]
Mislim, da je zdaj že čas za referendum, ki naj Slovence nagovori z enim čisto enostavnim vprašanjem:

Ali naj sploh še imamo zakonodajo ali naj nam kučan, Türk in Stanovnik za vsako stvar sproti razložijo, kaj se njim zdi prav in kaj ne?

kučan je itak vrhovna moralna avtoriteta (evengelij po mataju), pa naj to dela.
To bi bil referendum o prenosu kapitala podjetja država v lasti ljudstva, v last kralja.
Zakoni bi se sprejemali v imenu kralja, ne več v imenu ljudstva.
Morda nam res manjka ta zgodovinska faza, bolj se mi pa zdi, da nam manjka soli ;)
anon-284495 sporočil: 2
[#1857820] 25.10.12 11:18
Odgovori   +    3
Glede medijev je monj komentar avtorju:
V preteklosti so že bili drugače usmerjeni dnevni mediji, če me spomin ne vara je bila to demokracija, pa so neslavno propadli, ker jih ljudje niso brali, oziroma z nekupovanjem le teh, posredno sporočali, da niso sprejemali njihovih razlag.
Zdaj pa vprašanje, če ljudje niso želeli brati tistih razlag in so ostali pri, po članku omenjenih levičarskih novicah, je nekaj ali narobe z narodom, ki ni sprejel "prave" informacije, ali pa s strokovnjaki, ki po eni strani zagovarjajo prosti trg, po drugi strani pa ne razumejo, da je trg izbral nasprotno kot si sami želijo...
anon-72895 sporočil: 1.580
[#1857833] 25.10.12 11:27
Odgovori   +    12
udbomafijec tuerk samo sledi stricu kućanu da bi nadaljevala 70 letno komunistično okupacijo slovencev!
XMONT sporočil: 56
[#1857850] 25.10.12 11:37
Odgovori   +    10
Zadnja sprememba: XMONT 25.10.2012 11:38
Samo ena trditev ni na mestu. Ta, da so za turčinove rejtinge krivi mediji.
Za to s(m)o krivi kar mentalno zaostali(a) (večina) Slovenci(ev) sami(a), ko so nam nekritično vedno všeč najbolj nemoralni, prešuštniški narcisoidi.
To veliko pove o naših kolektivnih normah in samopodobi.
Biti ponosen, da si Slovenec nima več nobene racionalne podlage.
anon-101299 sporočil: 9.501
[#1857851] 25.10.12 11:39 · odgovor na: anon-284495 (#1857820)
Odgovori   +    23
[alesgros1]
V preteklosti so že bili drugače usmerjeni dnevni mediji, če me spomin ne vara je bila to demokracija, pa so neslavno propadli, ker jih ljudje niso brali, oziroma z nekupovanjem le teh, posredno sporočali, da niso sprejemali njihovih razlag.
Zdaj pa vprašanje, če ljudje niso želeli brati tistih razlag in so ostali pri, po članku omenjenih levičarskih novicah, je nekaj ali narobe z narodom, ki ni sprejel "prave" informacije, ali pa s strokovnjaki, ki po eni strani zagovarjajo prosti trg, po drugi strani pa ne razumejo, da je trg izbral nasprotno kot si sami želijo...
še eden,ki ga je agentura naterala na Finance branil lik i djelo druga Drugoklasnega

Kar se tiče desnih medijev,ki so neslavno propadli....ker jih ljudje kao niso brali..Dej mi povej,kolko tisoč izvodov teh časopisov je vsak dan romalo v Javno upravo in imelo zagotovljeno naklado.Kdo je lahko in smel oglaševati v teh medijih? Kdo jih je povzemal?

Ampak,Bog je in vse vidi.In tvoja tovarišijska glasila bodo v zelo podobnem stanju.Pa da vidimo pol
janov sporočil: 726
[#1857857] 25.10.12 11:45
Odgovori   +    15
Zadnja sprememba: janov 25.10.2012 12:00
da gre v resnici za političnega lažnivca, ki državljanov ne združuje, ampak ločuje
Jasno in glasno povedati, da je LAŽNIVEC!!

Povsem se strinjam s komentarjem hrvatinija forum.finance.si/ind...471&single vendar diplomatski parket tu ne prenese razdiralcev in sluzastih leporečnežev, ko pa je treba za svojimi besedami stati kot MOŽ BESEDA se pa podela na vse svoje sluzavo govorjenje. Tak predsednik ni MOŽ BESEDA in takega predsednika ne rabimo. Ko je po prevzeju mandata leta 2007 Turk obetavno govoril o SPRAVI in o pomiritvi med (vojskujočima) se stranema sem z velikim navdušenjem prepisoval dele njegovih govorov, ki so se nanašali na velik, večji, ... problem domovine, to je SPRAVA. Tem besedam res ni bilo kaj dodati, to so velike besede, ki so obetale preobrat v stvarnosti Slovenije. Podrle pa so jih vse njegove nadaljnje besede in dejanja vključno s tisto "drugorazredno".

Predno se priključim jasni obtožbi Stanislava Kovača pa leporečenje, ki je na koncu mandata (zadnjega in poslednjega) Slovence pomagal še intenzivneje spreti med sabo, kajti njegova levičarska vloga (pri pomoči levičarjem, da postanejo desničarski kapitalisti - to je prezaguljena formula za rdeče in črne komuniste) je sprenevedajoče zaznavna, če spravna dejanja gledamo tudi v luči kapitalske in prostorske sprave.

Turek je o politični spravi govoril tele obetavne besede:

PONEDELJKOVA RADIJSKA TRIBUNA 12.1.2009 R1 Studio Maribor "Jaz sem pred časom, v začetku decembra sprožil pobudo pri Slovenski akademiji znanosti in umetnosti, da pogleda tisto težko bolj represivno obdobje naše zgodovine po koncu druge svetovne vojne v času, ko je tu revolucionarna oblast nastopala z represivnimi ukrepi. Mnogi ljudje so trpeli, mnogi ljudje so izgubili svobodo, mnogi ljudje so bili krivično zaprti. Tisto obdobje je deležno pozornosti, tu poprave krivic potekajo, vprašanje je ali potekajo dovolj hitro, dovolj kompletno in ali je potrebno določene resnice še povedati? In jaz sem izrazil željo, da bi Slovenska akademija znanosti in umetnosti pri tem pomagala, da bi »določene« resnice ugotovila, določen del te razprave vodila in verjamem, da nas ta del spravnega procesa še čaka".

Obzorja duha 21.12.2008: "Najprej bi rad rekel, da sem letos 1. novembra kot predsednik republike položil vence na sedmih grobiščih v Sloveniji:med drugim v Frankolovem v Teherjih,v Rogu .... in imamo veliko teh grobišč. .. s krepitvijo pietetnega odnosa do vseh naših mrtvih, in pa s tem, da se strpno pogovarjamo o vseh plateh naše zgodovine lahko zelo lepo napredovali proti spravi In seveda, če bo to zahtevalo še nekaj časa ga moramo, oziroma si ga moramo vzeti na voljo. Te zgodovinske izkušnje so bile težke zelo tragične za mnoge ljudi, in prav je da smo tudi v pogovarjanju strpni".

Na proslavi enotnosti in edinosti 23.12.2008: "Smo družba, ki je iz nedavne zgodovine podedovala travme in delitve , ki se jih moramo odpravljati. V težavnih časih, ki se obetajo morata biti pripravljena energija in zlasti volja za to. V letu, ki se končuje so bili opravljeni resni poskusi, da bi v državnem zboru sprejeli potrebne zakone o žrtvah druge svetovne vojne in žrtvah revolucionarnega nasilja. Žal ti poskusi doslej še niso uspeli. Sedaj na začetku novega zakonodajnega obdobja je priložnost za nov napor, ta ne bi smel biti nemogoč in tudi ne neuspešen. Z njim ne bomo pisali zgodovine, izpolnili pa bomo dolg do nje.

Torej Turek v svojem mandatu ni izpolnil dolga do zgodovine? ZA MENE NE.

Leporečenje??? kulturno pogovarjanje ??? Ne Turek z besedami poniževanja žrtev, celo nezavedajoč se svetosti življenja, človekovega dostojanstva, ter posvečenosti mrtvih, je bil njegov mandat za Slovenijo veliko predolg.

Da zgodovinski dolg ostaja bo o tov. Tureku pisala zgodovina, pisala pa bo tudi, da ni bil MOŽ BESEDA, da je LAGAL in sprenevedajoc se o politicni spravi to zaviral, da ni prislo do prave kapitalske in prostorske sprave, to pa z namenom, da so si nekatri PRIDOBILI NADPROPORCIONALNE DOBROBITI DRUZBE (Turekov citat)

Torej je pri temu diplomatsko pomagal, tu je srcika vsega njegovega delovanja.

Kdor LAZE tudi .... nje (pa ce ze samo s tangicami in avionskimi poleti -davkoplacevalski denar, da o levicarskem prerazdeljevanju bivsega revolucionarno pokradenega imetja, niti ne izgubljamo besed)
anon-87354 sporočil: 135
[#1857876] 25.10.12 11:59
Odgovori   +    12
Bravo Kovač! vse zvezdice nad širnim slovenskim nebom
anon-174059 sporočil: 38
[#1857877] 25.10.12 12:00
Odgovori   +    3
Glede na to da so Finance postale KULT JANŠA - MAJER, me zelo zanima koliko vam za to Tomažek plačuje...verjetno kakšna socialna plačica in kakšna protiusluga zravn ni slabo a ne...
pobalin sporočil: 14.456
[#1857884] 25.10.12 12:05 · odgovor na: anon-157433 (#1857448)
Odgovori   +    3
[vojc17]
> [denac]
> > [shevchenko]
> > "Zvera je podprl Joseph Daul"
> >
> > kdo?
>
> Kdo je pa Türka in Jankovića? Navedi!
> (Vidiš, tud "Daul" ne moreš napisati.)

Joj, kako si zlonameren in poln predsodkov. Cel svet ve, da Jankovića podpirajo tuje velesile, med njimi "novodobni Kennedy" Admil Mulalić:
Ne ve pa vsak, da Edin Džambić podpira bolj pravega kandidata.

www.najdi.si/search....t%3Anovice
anon-293403 sporočil: 1.283
[#1857885] 25.10.12 12:06 · odgovor na: anon-284495 (#1857820)
Odgovori   +    5
[alesgros1]
Desničarski mediji lahko obsanejo le če jih financira država, torej da kradejo davkoplačevalce, ker jih pišejo popolni debili in se tistih panfletov ne da brati.
In drugič ker je tudi desničarska populacija polpismen folk, ki nič ne bere, še manj kupuje razen Družine.
bobek13 sporočil: 4.301
[#1857889] 25.10.12 12:08 · odgovor na: macon (#1857652)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: bobek13 25.10.2012 12:08
[macon]

Izjemen band. :)

Poslušajte linke.
... glad you liked it... evo še en metek fčelo vsen šoviniston...

Suggestion
Why can't i walk down a street free of suggestion?
Is my body the only trait in the eye's of men?
I've got some skin
You want to look in
There lays no reward in what you discover
You spent yourself watching me suffer
Suffer you words, suffer your eyes, suffer your hands
Suffer your interpretation of what it is to be a man
I've got some skin
You want to look in
She does nothing to deserve it
He looks at her cause he wants to observe it
We sit back like they taught us
We keep quiet like they taught us
He just wants he wants to prove it
She does nothing to remove it
We don't want anyone to mind us
So we play the roles that they assigned us
She does nothing to conceal it
He touches her 'cause he wants to feel it
We blame her for being there
But we are all here
We're all... guilty

www.youtube.com/watc...CSM9QNZzLg

lpA
[#1857895] 25.10.12 12:12 · odgovor na: (#1857891)
Odgovori   +    5
[denac]
> [jobaa]
> > [jobaa]
> > vsi so oni isti, no, malo se razlikujejo v odtenkih.
> >
> > v vsakem primeru, ološ je ološ pa, če mu še tako lepo obleko oblečeš.
> >
> > glede na nekatere poste, da ta banda politikantska se pred nami krega, zadaj pa prav fletno sodeluje mi je en mož, ki ima vikend v bovcu podobno dejal.
> > pred kamerami se kregajo, skupaj pa pivo pijejo na terasah.
> >
> > bebo pahor, aviognida in cagavec zver press
>
> Dopolnilo: s tako bebavim narodom kot so slovenci ni prihodnosti! to, da se sedaj moramo pogovarjati o aviognidi se lahko zahvalimo samo vam, bebcem, to da mormao gledati mono pahorja, spet se lahko zahvalimo vam, to da gledamo anemičnega zvera, spet gre zahvala vam beboti maledeti.
>
> na citiranem postu, do sedaj 15 ocen, od tega 14 minusov. se vidi, da sem večino bebotov zadel v živec. ko vas jebe, edini orgazem, ki ga imate so tukaj minusi. jaz vam delim samo pluse,pa še tako butast post da je. taktika zavaravanja neprijatelja, pa si mislite za pluse, ki jih dobite, da je post dober, "mater sem pameten, mater imam somišljenike". :-)))
>
> tko kot pravi Rava, vsi ste vi isti zarukanci, volilci opankarja, turka, pahorja, jj-ja,.., vsi se boste zbudili z velikim kolom v riti.

Sej maš prou! Vse se je začelo 27.aprila 1941 in se še danes ni nehalo. Totalno razklan narod, ki ga še vedno rihtajo komunisti.
Precej sposobni tile komunisti, nje kalimero.
Kar samo kaže kako zelo nesposobni so tačrni, ko se že prigrebejo na oblast pa je takoj bankrot, nje kalimero.
anon-174059 sporočil: 38
[#1857897] 25.10.12 12:15
Odgovori   +    3
No zdaj pa še nekaj za kult JANŠA - MAJER... da vas malo razveselim :)

VSI KI IMATE KAJ PAMETI V GLAVI VOLITE TURKA, DA ČIMBOLJ POLEPŠAMO DAN NAŠEMU SLAVNEMU VODITELJU VLADE G. JANEZU JANŠI IN SEVEDA TUT TOMAŽEKU!!!

VSI KI IMATE KAJ PAMETI V GLAVI VOLITE TURKA, DA ČIMBOLJ POLEPŠAMO DAN NAŠEMU SLAVNEMU VODITELJU VLADE G. JANEZU JANŠI IN SEVEDA TUT TOMAŽEKU!!!

Pa brez zamere, ker je komentar malenkost bolje viden...
[#1857911] 25.10.12 12:24 · odgovor na: (#1857863)
Odgovori   +    2
[rename]
> [sstanislav]
> > [rename]
> > > [sstanislav]
> > > > [denac]
> > > > Dober članek.
> > > > Kakor so nam vse od leta 1945 pa do leta 1990 zagotavljali, da živimo v "svobodi", tako nam še naprej lažejo, da je edini primeren predsednik za vse državljane le Türk.
> > > > Laž in goljufanje sta še vedno največji vrlini v "svobodni" državi. Je taka država zares svobodna? Kdor bo glasoval zanj, bo glasoval za hlapčevstvo nikoli odstranjenim komunistom.
> > >
> > > Izbiramo predsednika podjetja država, ne pa predsednika vseh državljanov.
>
>
> > Predsednik podjetja država je predsednik vlade.
> > Predsednik države ima samo protokolarno funkcijo, saj samo podpisuje in potuje :-)
>
> Imaš pa res malo pomešane pojme, zakone, ki jih podpisuje predsednik države, mora predsednik vlade izvrševati.
> Je pa res, da je ena od treh funkcij, predsednik države, predsednik parlamenta in predsednik vlade, odveč.

A bejž no, ti meni o pomešanih pojmih? :-)))
Seveda, ker ne proučuješ in ne ralagaš države kot podjetja.
Kdo spiše zakon? Vlada.
Zakone pišejo po večini kar pogodbeni pravniki, kar pa sploh ni pomembno, v parlamentarno proceduro jih pa rers največkrat vlaga vlada.
Kdo sprejme zakon? Parlament, v katerem ima večino vladna koalicija.
Drži, kar pa ne pomeni, da zakon začne brezpogojno veljati takoj brez referendumske presoje.
Kdo podpiše zakon? Predsednik države, ki mora podpisati vse, kar mu parlament pošlje v podpis.
Da predsednik mora brezpogojno podpisati vsak zakon, ne piše nikjer, ker bi to bila tudi velika neumnost.
Se pa strinjam, da imamo predsednikov preveč. Pozabil si še na predsednika Državnega sveta.
Organizirati bi bilo treba referendum za Ustavno spremembo: ukinitev Predsednika države in ukinitev Državnega sveta.
(Zakone pa lahko podpisuje Predsednik državnega zbora.)
Če se zavedaš, da v ekonomskem smislu država ni čisto nič drugega, kot vsako drugo podjetje, potem je najprimernejši in najbolj racionalen sistem vodenja predsedniški sistem.
anon-86274 sporočil: 1.399
[#1857927] 25.10.12 12:37
Odgovori   +    12
Mediji, objektivnost na plano!!
Lahko si mislimo, kako bi "rohneli", če bi to počel JJ. Šla bi na tone časopisnega papirja za rušenje dostojanstva, kot to vidimo sedaj ob reformah.
Kje je tu objektivnost mnogih novinarskih hiš. Potem se ne čudimo, obdavčitvam teh arogantnih medijev, ki služijo razpadu države, kot omenja g. Kovač.
[#1857937] 25.10.12 12:45 · odgovor na: (#1857899)
Odgovori   +    2
[dob]
> [sstanislav]
> > [dob]
> > Mislim, da je zdaj že čas za referendum, ki naj Slovence nagovori z enim čisto enostavnim vprašanjem:
> >
> > Ali naj sploh še imamo zakonodajo ali naj nam kučan, Türk in Stanovnik za vsako stvar sproti razložijo, kaj se njim zdi prav in kaj ne?
> >
> > kučan je itak vrhovna moralna avtoriteta (evengelij po mataju), pa naj to dela.
>
> To bi bil referendum o prenosu kapitala podjetja država v lasti ljudstva, v last kralja.
> Zakoni bi se sprejemali v imenu kralja, ne več v imenu ljudstva.
> Morda nam res manjka ta zgodovinska faza, bolj se mi pa zdi, da nam manjka soli ;)
Če bi imeli kralja, bi se ga zapil, ker je dolžan okrog in okrog.

Meni bi se tak zasmilil, ubogi revež, in jaz bi mu svoj delež v DD kar prepustil, pa naj še tega zapije. Saj se bo tako moj delež itak povečal (dolg), kaj bi se potem nazaj držali, a ne.
Če bi hoteli ustoličiti kralja, bi mu itak morali vsi državljani pokloniti vsak svojo DD.
Ampak, kolikor koli smo mu zadolžili državo, nam bo znižal plače, penzije in socialo z dvigom DDV, da bo poplačal dolgove, s prihodki iz davka na dobiček pa bo užival kot pravi kralj.
Če se mu pa tudi to ne bo izšlo, bo prodal sosedom teritorij in kraljevino država Slovenija enostavno ukinil.
In ti boš postal državljan Italije, jaz pa Avstrije, ali pa oba Madjara ali Hrvata ;)
anon-288303 sporočil: 5.457
[#1857938] 25.10.12 12:46
Odgovori   +    11
Stvar je dostibolj prefinjena, kot si lahko predstavljamo
Tako kot je zasral januković svojo zmago na volitvah
je zasrral tuerk svoj mandat z neprimernimi potezami in izjavami
zato so tovariša kot št.2 določili pahorja in mu zrežirali kampanjo, ki naj bi osvojila stare nonice in bumbarje
in res je možno, da bo ta manekenček, zaradi neumnih ljudi celo zmagal
anon-267471 sporočil: 27
[#1857954] 25.10.12 12:56
Odgovori   +    10
Kako resnično ampak na žalost tega nikoli ne bodo omenili na soočenjih predsedniških kandidatov favorizirani pritlehni pezde Turčin ne sme zmagati!!!
[#1857955] 25.10.12 12:57 · odgovor na: anon-288303 (#1857938)
Odgovori   +    2
[pinpingvin]
zato so tovariša kot št.2 določili pahorja in mu zrežirali kampanjo, ki naj bi osvojila stare nonice in bumbarje
Zmaga ali ne, za suverena se je že razglasil ;)
[#1857958] 25.10.12 12:59 · odgovor na: anon-288303 (#1857938)
Odgovori   +    5
[pinpingvin]
Saj se celo strinjam, da Turk ni kakšna posebna perla, sta pa ostala dva totalni poden, še posebej zdrizavi aparatčik, ki ga še njegove ovce ne boste volile, nje lačimero.
anon-296700 sporočil: 44
[#1857959] 25.10.12 13:00 · odgovor na: anon-288303 (#1857938)
Odgovori   +    10
[pinpingvin]
Imaš prav, gre približno za takšen nateg, kot je bil pred prejšnjimi volitvami tisti spor Türka z borci. Pahorja želijo prikazati kot nekega "sredinskega" kandidata. Na prejšnjih volitvah sem se pustil zmanipulirati in na žalost volil Türka, ampak nikoli več.
anon-297608 sporočil: 26
[#1857972] 25.10.12 13:11
Odgovori   +    10
Upam da ta sluzasta kurćanova udbo zalega in gnjusna kreatura slučajno res ne zmaga (za kar pa ima pri našemu opranoglavemu narodu vseeno velike možnosti). Kajti če bo spet izvoljen, je to znak, da indoktriniran narod še ni spregledal in se rdeči udbo sodrgi še ni bati za svoj obstoj.

Zato pa vrli slovenci - obvezno na volitve, pa seveda ne volit Turkašenka ali pa Poharja...

Če nam uspe, da odrežemo tretjerazrednega, je to žarek upanja za slovenski narod!

Smrt komunizmu in kurćanovi udbo mafiji, svoboda klenemu slovenskemu narodu!
najobj sporočil: 32.331
[#1857974] 25.10.12 13:13 · odgovor na: anon-79735 (#1857745)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: najobj 25.10.2012 13:14
[sstanislav]
> [najobj]
> > [sstanislav]
> > > [vrac]
> > > V tako razdeljenem in skreganem političnem prostoru ne moremo izvoliti Predsednika, ki bi ga vsi spoštovali. Žal.
>
> > Kaj ti misliš, da Američani volijo predsednika iz spoštovanja?
> > Volijo tistega, od katerega pričakujejo več koristi pri njegovem vodenju USA.
>
> ... ja, le da v Ameriki njihov predsednik nima pristojnosti fikusa, kot jih ima naš ...
Že, ampak to bistva ne spremeni, kajti tudi predsednik RS ima vseeno določen vpliv na gospodarjenje države.
V našem referendumskem sistemu morda celo večjega, kot vlada.
Zato pa že ves čas trdim, problem je nikogaršnja država.
... čuj, če bi predsednik RS imel vpliv na gospodarjenje države, bi totemu našemu šerifu Francaju rekel, naj ga ne serje s tistimi radarji ...
anon-234516 sporočil: 1.943
[#1857977] 25.10.12 13:15 · odgovor na: FIN-466864 (#1857765)
Odgovori   +    8
Zadnja sprememba: anon-234516 25.10.2012 13:18
[FIN-466864]
> [adana]
> > [mac8]
> > Dobro napisano,sama resnica- Türk nikoli ni bil , in ne bo dober predsednik Slovenije. Dvolična oseba, in upam da ne bo več izvoljen.
> > Ampak žal je slovenski narod zelo vodljiv, in naseda obljubam.
>
>
> Turkova volilna baza je ista kot od Mafijankoviča in to so: trenirkarji ,roza usmerjeni,uslužbenci, borci, paraziti na javnih seskih vključno z novinarskimi prostituti ter tajkuni, ki upajo, da jih komunistična sodišča ne bodo obsodila.
> Če hočemo SPREMEMBE, bi se morali ostali organizirati in iti na volitve ter voliti drugega (dogovorjeno)v takem masovnem številu, da preseže prej omenjene volivce.
> Pahor je tukaj samo v korist komunajzarjem, ker po moji presoji odžira volivce tistih, ki niso za sluzavca.
> Dokler Slovenci tega ne naredimo, nam ni pomoči!!!!!!

seveda takoj ,če bi zverina zmagal, bi ti vse ,ki si jih naštel poslal na "počitnice"...!
to bi bil žur(kristalna noč)....!
ti si pa res čisto čisto pravi "demokrat"..... ?????
Ali ti obolevaš za kakšno psihično boleznijo- mogoče paranojo?????
1357 sporočil: 7.095
[#1857978] 25.10.12 13:15
Odgovori   +    6
Kakršen koli že je Tuerek, je zaradi svoje poklicne usmerjenosti ( pravnik in karierni diplomat)za funkcijo funkcijo predsednika države, ki je po slovenskem pravnem redu protokolarnega značaja, primernejši kot njegova protikandidata, ki sta obadva karierna politika s FDV-jevsko izobrazbo ( diplomirana mešalca megle). Če drugega ne, sedanjega predsednika ob eventuelni izvolitvi za drugi mandat, po končanem mandatu ne bomo gledali na drugih raznoraznih političnih funkcija, kar se bo zgodilo v vsakem primeru z njegovima protikandidatoma, ki se celo življenje ukvarjata izključno s politiko in politkantstvom.
Vzrok za včasih čudno gledanje na Tuerka s strani mnenjskih voditeljev ( med katere sodi tudi avtor Kovač) je ravno v tem, da je prvi predsednik naše države, ki ni karierni politik, kar sta pa bila oba njegova predhodnika ( Kučan politik celo delovno obdobje, Drnovšek politik zadnjih 25 let svojega življenja, od leta 1986 naprej) in je s tem prinesel tudi določeno prevetritev v pogledih in razmišljanjih o času in prostoru, ki ga trenutno živimo.
anon-151448 sporočil: 3.061
[#1857979] 25.10.12 13:15
Odgovori   +    4
Zapomnite si: če bo Türk znova izvoljen, nas bo s svojim obujanjem totalitarne zgodovine še bolj vrnil v preteklost, brutalno razdelil in povsem zatrl razvoj Slovenije v normalno, demokratično državo.
Res je! Zato pa desni volilci, stisnite zobe in volite Pahorja, da v drugem krogu zmaga. Če boste stavili na Zvera, bo drugorazredna dvolična sluz lahko zmagala celo v prvem krogu!
pobalin sporočil: 14.456
[#1857982] 25.10.12 13:18 · odgovor na: anon-246449 (#1857565)
Odgovori   +    4
[mirko53]
Zopet si bom prislužil minus točke, a kaj si morem, saj nisem politik in mi je to praktično vseeno, včasih pa celo kompliment!
A Tuerku je nekaj le treba priznati: na ven Slovenijo korektno zastopa, je "gospod" z ugledom še iz OZN.
To, kako je ta komentar g.Kovač izrabil v bistvu za napad na "leve" medije, mi daje misliti! Močno misliti!
Dal sem ti plus, ker se v določeni meri strinjam s teboj, predvsem pa zato, ker se mi gnusijo zlobne negativne kampanje. In jasno je, katerega kandidata oprode prednjačijo z negativizmom, ki je pogosto že globoko na strani totalnega primitivizma.

A Türka vseeno ne bom volil. Ker ne vem, kaj je strašno dobrega storil v zunanji politiki, si je pa na domačem parketu privoščil nekaj prehudih spodrsljajev.
Vladi RS tako sporočam, da bom s svojo volilno odločitvijo k njenim ukrepom za stabilizacijo države k vsej nastriženi volni navrgel še izreden prihranek v znesku 0,12 evra.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12