Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: Kunstljeva knjiga je na spletu!

Strani: 1 2 3 4

čarli sporočil: 13.178
[#1804223] 03.09.12 14:03
Odgovori   +    6
Samo zaenkrat samo v delih...
mikstonepatriot.blogspot.com/
[#1808342] 06.09.12 19:47 · odgovor na: čarli (#1804223)
Odgovori   +    5
Evo prišel je 2. del: mikstonepatriot.blog.../igra.html
[#1808464] 06.09.12 22:13 · odgovor na: čarli (#1808342)
Odgovori   +    10
Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.

:))))
mataj18 sporočil: 5.000
[#1808466] 06.09.12 22:14 · odgovor na: čarli (#1808464)
Odgovori   +    4
[čarli]
Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.

:))))
Kaj pa če je vse res?:)))

Lp, mataj18
anon-35163 sporočil: 30.643
[#1808494] 06.09.12 22:49 · odgovor na: čarli (#1808464)
Odgovori   +    4
Boga Urška!

]:-P
[#1808502] 06.09.12 22:54 · odgovor na: anon-35163 (#1808494)
Odgovori   +    4
[mataj]
Boga Urška!

]:-P
Jah saj ji je jajo verjetno povedal kolk je imel bivših:P No razen, če si mislil, da je uboga zaradi česa drugega:)
[#1808506] 06.09.12 23:00 · odgovor na: čarli (#1808502)
Odgovori   +    2
[čarli]
No razen, če si mislil, da je uboga zaradi česa drugega:)
Ja, zato ker zlobni jeziki tako grdo govorite o njenem jajotu.
[#1808520] 06.09.12 23:22 · odgovor na: anon-35163 (#1808506)
Odgovori   +    1
[mataj]
> [čarli]
> No razen, če si mislil, da je uboga zaradi česa drugega:)

Ja, zato ker zlobni jeziki tako grdo govorite o njenem jajotu.
No, če bodo posnetki res kdaj ugledali luč sveta potem to ne bodo več samo zlobni jeziki, ki bodo o njemu govorili:)
[#1808532] 07.09.12 00:10 · odgovor na: čarli (#1808520)
Odgovori   +    4
Če jajoljubce vprašaš, bodo to zlobni murgeljsko udbomafijski ponaredki.
[#1808534] 07.09.12 00:14 · odgovor na: anon-35163 (#1808532)
Odgovori   +    2
[mataj]
Če jajoljubce vprašaš, bodo to zlobni murgeljsko udbomafijski ponaredki.
To pa itak;) Pač preizkušena formula njihovega boga ko treba s prstom kazat v stilu primete tatu:)
[#1814816] 13.09.12 17:17 · odgovor na: čarli (#1808534)
Odgovori   +    1
3. del je zunaj:
mikstonepatriot.blog...ica-3.html

PS: Konec meseca pa naj bi dobili naročniki končno knjige:)
( zaradi novih dejavnikov, bodo objave krajše. Knjigo bom objavil v 15 delih in ne 5-ih, kot sem sprva nameraval. Izključno zaradi "marketinga". Za moj roj. dan, ki je konec meseca, bom vsem naročnikom poslal tiskano izdajo. Navkljub začasnim odredbam ljubljanskega sodišča. Da vidim reakcijo oblastnikov, ki mi obljubljajo marsikaj. V zadnjem delu bom objavil vse povezave do zvočnih in filmskih posnetkov. Fotografij in dokumentov, ki so objavljeni v knjigi, pa ne bom prenašal na net. Nekaj mora biti ekskluzivno za tiste, ki so odšteli 25 evrov za knjigo )
[#1814876] 13.09.12 18:02 · odgovor na: (#1814856)
Odgovori   +    3
[petunia]
> [čarli]
> Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
>
> :))))

A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
[#1814898] 13.09.12 18:18 · odgovor na: (#1814894)
Odgovori   +    3
[petunia]
> [čarli]
> > [petunia]
> > > [čarli]
> > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > >
> > > :))))
> >
> > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
>
> No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)

Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)
Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...
[#1814918] 13.09.12 18:33 · odgovor na: (#1814911)
Odgovori   +    2
[petunia]
> [čarli]
> > [petunia]
> > > [čarli]
> > > > [petunia]
> > > > > [čarli]
> > > > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > > > >
> > > > > :))))
> > > >
> > > > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
> > >
> > > No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
> >
> > Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
>
> No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)

To, da so bili desne, si napisal ti.
Ja napisal sem to v oklepaju ane;)
>
> > Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
>
> Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...

Glede na to, da si citiral ravno ta odlomek iz knjige, sem pač sklepala, da je to tisti kronski dokaz kriminalnosti Jj-ja, ki ga stalno omenjaš, ane :)
Ne citiral sem to zaradi tega ker mi je smešno. Kronski dokazi so pa nekaj popolnoma drugo kot subjektivno mnenje o nekomu drugemu v nekem momentu ane;)
[#1814953] 13.09.12 18:57 · odgovor na: (#1814933)
Odgovori   +    1
[petunia]
> [čarli]
> > [petunia]
> > > [čarli]
> > > > [petunia]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [petunia]
> > > > > > > [čarli]
> > > > > > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > > > > > >
> > > > > > > :))))
> > > > > >
> > > > > > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
> > > > >
> > > > > No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
> > > >
> > > > Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
> > >
> > > No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)
> >
> > To, da so bili desne, si napisal ti.
>
> Ja napisal sem to v oklepaju ane;)
>
> > >
> > > > Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
> > >
> > > Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...
> >
> > Glede na to, da si citiral ravno ta odlomek iz knjige, sem pač sklepala, da je to tisti kronski dokaz kriminalnosti Jj-ja, ki ga stalno omenjaš, ane :)
>
> Ne citiral sem to zaradi tega ker mi je smešno. Kronski dokazi so pa nekaj popolnoma drugo kot subjektivno mnenje o nekomu drugemu v nekem momentu ane;)

No prav, potem bom morala očitno še malo počakati na kronske dokaze, recimo o tem, kako so v Beogradu likvidirali generala Hočevarja, ki je pa potem vstal od mrtvih in sedaj redno obiskuje Slovenijo. :)
Ne, likvidirali so njegovega sina in varnostnika;) Ampak eni se venomer obešate na nekatere stvari, ki so bile napačno napisane kar smo to mikstone tudi napisali. In se je potem popravil: forum.bmwslo.com/sho...tcount=396
Ampak verniki v jajotovo brezmadežnost just don't give up so soon ane:)
Vinci sporočil: 5.933
[#1814971] 13.09.12 19:13 · odgovor na: čarli (#1814953)
Odgovori   +    4
Mislim, da Kunstelj ni ravno primerna referenca za ocenjevanje Janševe (in pravzaprav kogarkoli) pokvarjenosti. Pa Kunstelj se ne popravlja. On si samo bolj ali manj izmišljuje.
anon-163619 sporočil: 1.991
[#1814982] 13.09.12 19:24 · odgovor na: čarli (#1808342)
Odgovori   +    3
Dons ti je pa ornk pršlo, samo škoda, da ti ne nese prov daleč - a boš objavil kaj bolj vročega - a je to vsa žalost? ☺ ☺ ☺
[#1814987] 13.09.12 19:36 · odgovor na: Vinci (#1814971)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: čarli 13.09.2012 19:40
[Vinci]
Mislim, da Kunstelj ni ravno primerna referenca za ocenjevanje Janševe (in pravzaprav kogarkoli) pokvarjenosti. Pa Kunstelj se ne popravlja. On si samo bolj ali manj izmišljuje.
No nekatere si stvari si zagotovo ne izmišljuje, ker so bile potrjene s strani drugih. Če pa ti veš katere stvari si izmišljuje pa kar na dan;) Tle na ST forumu ga lahko konkretno vprašaš saj ga je izgleda ponovno začel spremljat: slo-tech.com/forum/t...46423/5899
[#1814988] 13.09.12 19:38 · odgovor na: anon-163619 (#1814982)
Odgovori   +    0
[nbrane]
Dons ti je pa ornk pršlo, samo škoda, da ti ne nese prov daleč - a boš objavil kaj bolj vročega - a je to vsa žalost? ☺ ☺ ☺
Zanimivo, da veš take podrobnosti kot npr to koliko mi nese;) A si ti v kakšni jajotovi skupini za spremljanje in obveščevanje?:)
anon-163619 sporočil: 1.991
[#1814995] 13.09.12 19:45 · odgovor na: čarli (#1814988)
Odgovori   +    5
[čarli]
> [nbrane]
> Dons ti je pa ornk pršlo, samo škoda, da ti ne nese prov daleč - a boš objavil kaj bolj vročega - a je to vsa žalost? ☺ ☺ ☺

Zanimivo, da veš take podrobnosti kot npr to koliko mi nese;) A si ti v kakšni jajotovi skupini za spremljanje in obveščevanje?:)
Čuj, koliko ti nese se transparentno vidi iz tvojih komentarjev. Tisto: jajo in bogovi so padli na glavo nam je že zlajnana pesem, jaz bi kaj novega, verodostejnejšega. Če se že greš mesijo, udari z vsemi velikimi zvonovi, da vidi in sliši vsa vesoljna javnost. Pa še rejtingi nam bodo zrasli, ko bo tujina zvedela, kako imamo kriminalnega predsednika.
[#1814998] 13.09.12 19:50 · odgovor na: anon-163619 (#1814995)
Odgovori   +    0
[nbrane]
> [čarli]
> > [nbrane]
> > Dons ti je pa ornk pršlo, samo škoda, da ti ne nese prov daleč - a boš objavil kaj bolj vročega - a je to vsa žalost? ☺ ☺ ☺
>
> Zanimivo, da veš take podrobnosti kot npr to koliko mi nese;) A si ti v kakšni jajotovi skupini za spremljanje in obveščevanje?:)

Čuj, koliko ti nese se transparentno vidi iz tvojih komentarjev. Tisto: jajo in bogovi so padli na glavo nam je že zlajnana pesem, jaz bi kaj novega, verodostejnejšega.
Kot npr, kaj?
Če se že greš mesijo, udari z vsemi velikimi zvonovi, da vidi in sliši vsa vesoljna javnost.
Mesijo? WTF:) BTW jaz nisem bil kolega od jajota;)
Pa še rejtingi nam bodo zrasli, ko bo tujina zvedela, kako imamo kriminalnega predsednika.
Hmm, to bo lahko samo mikstone naredil, če ima res posnetke;) drugače pa vemo, da si taglavni ne mažejo rok...
[#1815001] 13.09.12 19:56 · odgovor na: (#1814975)
Odgovori   +    0
[petunia]
> [čarli]
> > [petunia]
> > > [čarli]
> > > > [petunia]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [petunia]
> > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > [petunia]
> > > > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > :))))
> > > > > > > >
> > > > > > > > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
> > > > > > >
> > > > > > > No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
> > > > > >
> > > > > > Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
> > > > >
> > > > > No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)
> > > >
> > > > To, da so bili desne, si napisal ti.
> > >
> > > Ja napisal sem to v oklepaju ane;)
> > >
> > > > >
> > > > > > Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
> > > > >
> > > > > Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...
> > > >
> > > > Glede na to, da si citiral ravno ta odlomek iz knjige, sem pač sklepala, da je to tisti kronski dokaz kriminalnosti Jj-ja, ki ga stalno omenjaš, ane :)
> > >
> > > Ne citiral sem to zaradi tega ker mi je smešno. Kronski dokazi so pa nekaj popolnoma drugo kot subjektivno mnenje o nekomu drugemu v nekem momentu ane;)
> >
> > No prav, potem bom morala očitno še malo počakati na kronske dokaze, recimo o tem, kako so v Beogradu likvidirali generala Hočevarja, ki je pa potem vstal od mrtvih in sedaj redno obiskuje Slovenijo. :)
>
> Ne, likvidirali so njegovega sina in varnostnika;) Ampak eni se venomer obešate na nekatere stvari, ki so bile napačno napisane kar smo to mikstone tudi napisali. In se je potem popravil: forum.bmwslo.com/sho...tcount=396

A ja, Kunstelj je bil na kraju dogodka, potem ste mu pa vi morali povedati, kaj se je tam v resnici zgodilo, razumem, razumem :)
A imaš ti dokaze da ni bil tam? In ne mnogi komentarji so povedali, d aje hočevar še živ itd. In je potem se popravil. Zakaj je pa napisal tiso kar je napisal pa nimam pojma;) Ampak kot pravim jajotovi verniki se boste venomer obešali na to. Še ko bodo posnetki boste spet pisali, da so fake itd. Seveda pač težko je verjet, da je bog tak pokvarjenc ane:)
> Ampak verniki v jajotovo brezmadežnost just don't give up so soon ane:)

Zanimivo, da omenjaš vernike, ker je očitno tebi vsaka Kunstljeva beseda sveta in čisto zlato, upam da si svojo podporo tudi materializiral in nakazal kakšen prispevek na bančni račun, ki ga Kunstelj objavlja na svojem blogu.
Khm, spet tipično razmišljanje vernika;) Od kje meni mikstonova beseda sveta? Mi je pa zanimivo, da ga tvoj bog jajo ni tožil kot to venomer počne ko se gre za njegov lik in delo ane:) In ne, nisem mu ničesar nakazoval. Tudi za knjigo ne;)
[#1815010] 13.09.12 20:11 · odgovor na: (#1814975)
Odgovori   +    1
[petunia]
Zanimivo, da omenjaš vernike, ker je očitno tebi vsaka Kunstljeva beseda sveta in čisto zlato,
Meni je kunstljeva beseda samo beseda, nič več in nič manj. Po drugi strani pa mi je vsaka jajotova beseda zguba lufta in čisti drek.
[#1815058] 13.09.12 21:08 · odgovor na: (#1815023)
Odgovori   +    0
[petunia]
> [čarli]
> > [petunia]
> > > [čarli]
> > > > [petunia]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [petunia]
> > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > [petunia]
> > > > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > > > [petunia]
> > > > > > > > > > > [čarli]
> > > > > > > > > > > Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > :))))
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > A dejstvo, da Janša f**a je veliko razkritje knjige famewhore Kunstlja. Mislim res, tega si pa o JJ-ju nikoli ne bi mislila :)
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > No, da je podrl celo ekipo (desnih) novinark pa v preteklosti res ni bilo kaj dosti znanega ane:)
> > > > > > > >
> > > > > > > > Glede na to, da lahko desne novinarke pri nas prešteješ na prste ene roke, je to bolj skromen dosežek.
> > > > > > >
> > > > > > > No ja nekaj jih pa je. Pa še ni nujno, da so bile samo "tadesne" ane;)
> > > > > >
> > > > > > To, da so bili desne, si napisal ti.
> > > > >
> > > > > Ja napisal sem to v oklepaju ane;)
> > > > >
> > > > > > >
> > > > > > > > Sicer pa, od kdaj je podiranje kriminalno dejanje?
> > > > > > >
> > > > > > > Kdo pa je kdaj pisal, da je to kriminal? Saj mikstone piše še o drugih stvari, ki pa so čisti kriminal. In še zločini zdraven...
> > > > > >
> > > > > > Glede na to, da si citiral ravno ta odlomek iz knjige, sem pač sklepala, da je to tisti kronski dokaz kriminalnosti Jj-ja, ki ga stalno omenjaš, ane :)
> > > > >
> > > > > Ne citiral sem to zaradi tega ker mi je smešno. Kronski dokazi so pa nekaj popolnoma drugo kot subjektivno mnenje o nekomu drugemu v nekem momentu ane;)
> > > >
> > > > No prav, potem bom morala očitno še malo počakati na kronske dokaze, recimo o tem, kako so v Beogradu likvidirali generala Hočevarja, ki je pa potem vstal od mrtvih in sedaj redno obiskuje Slovenijo. :)
> > >
> > > Ne, likvidirali so njegovega sina in varnostnika;) Ampak eni se venomer obešate na nekatere stvari, ki so bile napačno napisane kar smo to mikstone tudi napisali. In se je potem popravil: forum.bmwslo.com/sho...tcount=396
> >
> > A ja, Kunstelj je bil na kraju dogodka, potem ste mu pa vi morali povedati, kaj se je tam v resnici zgodilo, razumem, razumem :)
>
> A imaš ti dokaze da ni bil tam? In ne mnogi komentarji so povedali, d aje hočevar še živ itd. In je potem se popravil.

Iz česar vsak razumen človek lahko razbere, da tip naklada sto na uro, kar je razvidno tudi iz njegovih novejših zapisov.
A ti imaš sebe za razumno? No tudi norec se ima za razumnega ane:)
Ne pa seveda verniki tvojega kova, ki jim prva beseda ni bila mama ali pa Elan, ampak jajo.
U jebemti jajotovi verniki tudi veste katere so bile moje prve besede? Bilo kuda, paravomo svuda ane:)

> Zakaj je pa napisal tiso kar je napisal pa nimam pojma;) Ampak kot pravim jajotovi verniki se boste venomer obešali na to. Še ko bodo posnetki boste spet pisali, da so fake itd. Seveda pač težko je verjet, da je bog tak pokvarjenc ane:)
>
> > > Ampak verniki v jajotovo brezmadežnost just don't give up so soon ane:)
> >
> > Zanimivo, da omenjaš vernike, ker je očitno tebi vsaka Kunstljeva beseda sveta in čisto zlato, upam da si svojo podporo tudi materializiral in nakazal kakšen prispevek na bančni račun, ki ga Kunstelj objavlja na svojem blogu.
>
> Khm, spet tipično razmišljanje vernika;) Od kje meni mikstonova beseda sveta? Mi je pa zanimivo, da ga tvoj bog jajo ni tožil kot to venomer počne ko se gre za njegov lik in delo ane:) In ne, nisem mu ničesar nakazoval. Tudi za knjigo ne;)
Tukaj si pa očitno naletela na mino, saj si ne znaš razložiti zakaj jajo ni šel v tožbo ane:)
[#1818873] 17.09.12 23:47 · odgovor na: čarli (#1815058)
Odgovori   +    1
macon sporočil: 12.861
[#1818885] 18.09.12 01:24 · odgovor na: čarli (#1815058)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: macon 18.09.2012 01:25
[čarli]
Tukaj si pa očitno naletela na mino, saj si ne znaš razložiti zakaj jajo ni šel v tožbo ane:)
Če bi šel Jajo v tožbo proti vsakomur, ki mu serje, bi moral iti v stotine tožb in bi bankrotiral ter samo še hodil po sodiščih.

Tvoj jajo je najbolj popoljuvana javna oseba v dolini šentflorjanski v yadnjih dveh desetletjih, nad njim se izživlja vsak levajzarski drekač, ki si vzame pet minut časa.
[#1819027] 18.09.12 09:44 · odgovor na: macon (#1818885)
Odgovori   +    2
[macon]
> [čarli]
> Tukaj si pa očitno naletela na mino, saj si ne znaš razložiti zakaj jajo ni šel v tožbo ane:)

Če bi šel Jajo v tožbo proti vsakomur, ki mu serje, bi moral iti v stotine tožb in bi bankrotiral ter samo še hodil po sodiščih.

Tvoj jajo je najbolj popoljuvana javna oseba v dolini šentflorjanski v yadnjih dveh desetletjih, nad njim se izživlja vsak levajzarski drekač, ki si vzame pet minut časa.
Najbolj popljuvan je Kučan.
mataj18 sporočil: 5.000
[#1819144] 18.09.12 11:08 · odgovor na: anon-35163 (#1819027)
Odgovori   +    1
[mataj]
> [macon]
> > [čarli]
> > Tukaj si pa očitno naletela na mino, saj si ne znaš razložiti zakaj jajo ni šel v tožbo ane:)
>
> Če bi šel Jajo v tožbo proti vsakomur, ki mu serje, bi moral iti v stotine tožb in bi bankrotiral ter samo še hodil po sodiščih.
>
> Tvoj jajo je najbolj popoljuvana javna oseba v dolini šentflorjanski v yadnjih dveh desetletjih, nad njim se izživlja vsak levajzarski drekač, ki si vzame pet minut časa.

Najbolj popljuvan je Kučan.
Ko Kučana ne bo več, se bodo morali janšajzarji na tajnem sestanku dogovoriti, kdo bo prioriteta za pljuvanje.:)

Lp, mataj18
[#1819689] 18.09.12 17:55 · odgovor na: macon (#1818885)
Odgovori   +    2
[macon]
> [čarli]
> Tukaj si pa očitno naletela na mino, saj si ne znaš razložiti zakaj jajo ni šel v tožbo ane:)

Doslej je še vsakega tožil kdor je blatil njegov lik in delo:)
Huh ja to bo:) Vidim pa da še vedno ostajaš simpatizer jajota no matter what;) Mi usegliharji smo pa agitpropi od palčka in opankarja ane:)
[#1832118] 30.09.12 17:52 · odgovor na: čarli (#1819689)
Odgovori   +    0

Strani: 1 2 3 4