Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zakaj ne bom volil Türka
sporočil: 212
Jaz ga bom volila, ker niti približno ni revanšist ali delilec na
leve in desne. Zavzema se za pravičnost in poštenost, kar pa ju na
žalost na desnici ni!!!! Več poštenosti je med volilci SD-ja, med
borci itd. To vedno bolj spoznavajo tudi mladi, seveda tisti, ki
nimajo zapovedanih desničarskih vzorov in ideologij.
sporočil: 540
Janezek je angelček proti drugorazrednemu. Tako kot je ta tip sprl
narod ni zmožen nihče. Saj ni čudno da ga je Kofi Annan zalovil iz
OZN-a.
Ne vem sploh zakaj smo šli iz AvstroOgrske v naročje balkancev. Kaj je mislil Majster in ostali takrat, da bomo dosegli. Sedaj bi imeli urejeno državo, z Avstrici primerljive plače, tako pa imamo en ku*** in en kupec priviligiranih komunajzerjev. Naj gre kdo gor vprašat, če nas vzamejo nazaj, pa jezik naj nam pustijo, kot takrat. Saj ne bomo takoj dobili tak standard kot imajo oni, tako kot ga nimajo vzhodni Nemci v primerjavi z zahodnimi, pa vendar to ne pelje nikamor.
Ne vem sploh zakaj smo šli iz AvstroOgrske v naročje balkancev. Kaj je mislil Majster in ostali takrat, da bomo dosegli. Sedaj bi imeli urejeno državo, z Avstrici primerljive plače, tako pa imamo en ku*** in en kupec priviligiranih komunajzerjev. Naj gre kdo gor vprašat, če nas vzamejo nazaj, pa jezik naj nam pustijo, kot takrat. Saj ne bomo takoj dobili tak standard kot imajo oni, tako kot ga nimajo vzhodni Nemci v primerjavi z zahodnimi, pa vendar to ne pelje nikamor.
sporočil: 3.746
Kaj ti ni jasno, če so isti ljudi se ne more nič spremenit. Edin
gola predsenica je osvežitev barem je joške pokazala zato bi ji dal
glas, ker to je največ kar sem dobil od politikov do zdaj.
sporočil: 567
2 Razloga: 1. ker je obljubil da se bo zavzel za naborništvo pa se
ni-mularija pa je popolnoma podivjana,brez kančka patriotizma. 2.
ker je preveč zapravil za v izlet v Bosno. Premalo sprave Turk. ?a
zakaj se ne vsedete in enkrat že zmenite?
sporočil: 5.181
[cink]Bavčar med temi nakokiranci brez meja? da ni tebe zapustila pamet? pokliči Škrabca ali Podobnika, da ti priskrbita novo.
> [posavski]
> > [cink]
> > > [posavski]
> > > 20 let nas vodi prepotentnost neoliberalnih japijev, ta pa stresa idiotizme o gerontokraciji. je res, da je treba mladim dati več besede, vendar ne preko segregacije izkušenj starejših. ozek članek.
> >
> > Kdo ki je vodil državo, gospodarstvo zadnjih 20 let pa je bil neoliberalni japi??? Se tebi mal kisa?
>
> kdo pa ni bil? janša? bavčar? gantar?
>
> japijska garda med 30 in 40 je bila ob osamosvojitvi ob pravem času na pravem mestu in v glavnem sama požrla vse, kar se je požreti dalo.
posavski tebe že tudi mal zgleda zapušča spomin. Peterle, Drnovšek, Kučan, Turk, Mencinger, Bajuk, Bavčar, Pučnik, res sami neoliberalni japiji...A si mogoče misli Križaniča pa Pahorja?
sporočil: 1.283
[Stritom]Vzemi culico pa se pojdi jokat, kalimero.
Janezek je angelček proti drugorazrednemu. Tako kot je ta tip sprl narod ni zmožen nihče. Saj ni čudno da ga je Kofi Annan zalovil iz OZN-a.
sporočil: 5.000
[kwadogaja]
Vzemi culico pa se pojdi jokat, kalimero.Ne more, ker mu nihče noče dati robčka.:))
Lp, mataj18
sporočil: 5.000
[lenca58]Moje spoštovanje, lenca58. Ženske znajo vedno prav razsodit, kar je zelo spodbudno.
Jaz ga bom volila, ker niti približno ni revanšist ali delilec na leve in desne. Zavzema se za pravičnost in poštenost, kar pa ju na žalost na desnici ni!!!! Več poštenosti je med volilci SD-ja, med borci itd. To vedno bolj spoznavajo tudi mladi, seveda tisti, ki nimajo zapovedanih desničarskih vzorov in ideologij.
Lp, mataj18
sporočil: 18.832
[Naiven]Res je, da nas ne briga, koga boš volil. Zakaj se potem oglašaš?
:))) saj ti ni treba volit. Koga briga koga boš ti volil? Tako kot nobenega ne briga koga bom jaz volil.
sporočil: 540
No dajata se vidva kwadogaja in 18 letni mataj malce umirit. To je
pač moje mnenje, in tudi vidva bi lahko končno spregledala kam so
nas komunajzerji pripeljali v pol stoletja trajajoči diktaturi. Pod
krinko neke rdeče zvezde, držijo za talca vso državo in branijo
svoje privilegije.
sporočil: 2.339
Svet se že dolgo vrti in ljudje se ne spreminjajo radikalno. Da se
za silo zacelijo rane hujših vojnih travm, narod potrebuje cca dve
do tri generacije (60 - 90 let) in tu nobena znanost ne
pomaga.
Mladi danes (y gen.?) v bistvu niso prav nič drugačni, kot mladi pred njimi: večine ne zanima politika, želi si najti svojo osebno srečo in mesto v družbi. Kaj je s tem narobe?
Gerontokracija? Res, so številna področja, kjer se prav neumno in nesramno upirajo z vsemi štirimi, ampak kdaj gre tudi za neučakanost in nesposobnost uveljavitve predvsem srednje generacije, pa zafrustriranost in jamranje nad razmerami, namesto da bi se primerno družbeno angažirala. Le kako smo lahko kot družba tako zabredli, kako nam lahko nekdo ukrade kar državo? Tatovi za to potrebujejo uspavano in indoktrinirano, oportunistično in pišmevuhovsko volilno večino. In iz točno take večine so se in se rekrutirajo aktualni politikanti. Začne se s podjetjem, nadaljuje z občino in konča z državo.
Naj si kar vsak izpraša svojo vest.
Življenje ni sprehod po ravnem polju. In kdo pri zdravi pameti se zares sekira zaradi političnega aktivizma nekega ostarelega borca?
G. Turk ni primeren kandidat, ker razdvaja. To je v grobem vse.
Mladi danes (y gen.?) v bistvu niso prav nič drugačni, kot mladi pred njimi: večine ne zanima politika, želi si najti svojo osebno srečo in mesto v družbi. Kaj je s tem narobe?
Gerontokracija? Res, so številna področja, kjer se prav neumno in nesramno upirajo z vsemi štirimi, ampak kdaj gre tudi za neučakanost in nesposobnost uveljavitve predvsem srednje generacije, pa zafrustriranost in jamranje nad razmerami, namesto da bi se primerno družbeno angažirala. Le kako smo lahko kot družba tako zabredli, kako nam lahko nekdo ukrade kar državo? Tatovi za to potrebujejo uspavano in indoktrinirano, oportunistično in pišmevuhovsko volilno večino. In iz točno take večine so se in se rekrutirajo aktualni politikanti. Začne se s podjetjem, nadaljuje z občino in konča z državo.
Naj si kar vsak izpraša svojo vest.
Življenje ni sprehod po ravnem polju. In kdo pri zdravi pameti se zares sekira zaradi političnega aktivizma nekega ostarelega borca?
G. Turk ni primeren kandidat, ker razdvaja. To je v grobem vse.
sporočil: 2.042
Zadnja sprememba: anon-232300 28.09.2012 16:56
Odličen članek in nastavljeno zrcalo.Samo nekaj me moti g.STEINBUCH. A je Lahovnik vaš prijatelj, k je v vaši stranki ?
To je oni politik, ki je s svojim doktoratom "požegnal" lastninjenje BTC (Mermal).
Češ, da je v skladu z zakonom.
sporočil: 6.178
...še vedno ne volim...
...20 let so-ste rabili...po današnjih komentarjih vidim..., da so vas fejst nategnili...
...kakor, da se nihče ni moči udbe zavedal, in mafijski opus operandi ignoriral...
...ja, euforija vedno Človeka zapelje..., ko je Človek euforičen, se ga da lahko nategnt...
...in zaupanje ... je dokončno pokopano...
...Slovenci..., če date na ignor rdeče in črne...ste Svobodni...Osvobojeni...
...kot vedno je Radio Ga-Ga tudi danes odličen !!!...
...naklepše se lastni pameti smejati.
...20 let so-ste rabili...po današnjih komentarjih vidim..., da so vas fejst nategnili...
...kakor, da se nihče ni moči udbe zavedal, in mafijski opus operandi ignoriral...
...ja, euforija vedno Človeka zapelje..., ko je Človek euforičen, se ga da lahko nategnt...
...in zaupanje ... je dokončno pokopano...
...Slovenci..., če date na ignor rdeče in črne...ste Svobodni...Osvobojeni...
...kot vedno je Radio Ga-Ga tudi danes odličen !!!...
...naklepše se lastni pameti smejati.
sporočil: 2.617
Tudi jaz ne bom volil Turka, ampak kaj to pomaga, če se bodo mogoče
na dveh, treh voliščih zgodili "jutranji dogodki" in tako
podaljšali volitve za dve uri.
sporočil: 8.635
[Valuk]ha,ha,ha!nekateri so očitno že tako pametni da jim to škodi :-)))
> [zgagar]
> ponavadi je tisti ki ga ostali okarekterizirajo kot norega sigurno najbolj pameten!
Torej sem zelo pameten, saj me kar naprej označujete za norega tukaj.
...sej, za volit Türka, treba imet IQ krepko pod 50...ker edino
tako se sz Türka rezultati lahko strinjaš..., da so veliki
dosežki...
...sej pr Türku, v njegovi bližini, preveč pameti, biti pameten, hudo škodi...garantirano uniči kariero...
...vemo vsi...ki smo samoupravni socializem živeli..., ki nas je reveže naredil...bi moral videti Trst, ko je od revežev cvetel...kako so bili pametni v lublani...kolona od fernetičev do štorij...
...hehehe...povsod je lepo, dokler si mlad..., če ni, si mlad takoj nardi...
...in sedaj, komaj kakšen mlad se opazi, kjerkoli in kadarkoli se starci pametne delajo...in delajo se zadnje čase intezivno...gospa tovarišica je celo med zobmi siknila...da niso propadli...no, to je resnica še...ne dolgo več...
...noge zatečene se tudi na tv vidijo.
...sej pr Türku, v njegovi bližini, preveč pameti, biti pameten, hudo škodi...garantirano uniči kariero...
...vemo vsi...ki smo samoupravni socializem živeli..., ki nas je reveže naredil...bi moral videti Trst, ko je od revežev cvetel...kako so bili pametni v lublani...kolona od fernetičev do štorij...
...hehehe...povsod je lepo, dokler si mlad..., če ni, si mlad takoj nardi...
...in sedaj, komaj kakšen mlad se opazi, kjerkoli in kadarkoli se starci pametne delajo...in delajo se zadnje čase intezivno...gospa tovarišica je celo med zobmi siknila...da niso propadli...no, to je resnica še...ne dolgo več...
...noge zatečene se tudi na tv vidijo.
sporočil: 333
Gospod Steinbuch ne spadam v nobeno skupino ki jih navajate saj sem
rojen med 2.svet. vojno.Za nameček sem v vojni izgubil še očeta (na
strani patriotov ki so se borili za osvoboditev izpod tujega
jarma)a mislim popolnoma tako kot vi in sem to že nič kolikokrat
tudi predstavil na raznih forumih.Moja velika želja je , da se
povežete s predsednikom parlamenta dr.Virantom,ki vsaj po mojem
razumevanju povsem deli svoje gledanje na ta čas naše zgodovine z
vami in še mnogimi mladimi intelektualci.Skupaj boste močnejši in
morda vam le uspe potegniti ta slovenski voz iz poti v brezno v
katerega drvi.
...se postaviti v čevlje živega zazidanega...
...groza...
...vseeno je bolje, da so nametali bombe, v jame, iz katerih se stokanje slišalo...vseeno so bili med rablji tudi humanoisti...humanoidi...dobri ljudje...
...če se že moram postaviti v čevlje žrtve...hmmm...da si predstavljam, kako je biti žrtev...
...seveda bo marsikatera gospa tovarišica volila-lepotca žareta...v upanju, da bo dobro nagrajena, ko mu ga bo pofafala...praksa minula tako kaže...vsaj tangice, če ne še kaj več...
...je pa vseeno bolje, da ljubi dame, kot pa pse...za sex...ovce, koze, svinje pa ljubi, da ga volijo...vse po minulih rezultatih...v minulem času brano...drugega ni za pokazat koristnega narejenega, za Držauco Slovenijo.
...groza...
...vseeno je bolje, da so nametali bombe, v jame, iz katerih se stokanje slišalo...vseeno so bili med rablji tudi humanoisti...humanoidi...dobri ljudje...
...če se že moram postaviti v čevlje žrtve...hmmm...da si predstavljam, kako je biti žrtev...
...seveda bo marsikatera gospa tovarišica volila-lepotca žareta...v upanju, da bo dobro nagrajena, ko mu ga bo pofafala...praksa minula tako kaže...vsaj tangice, če ne še kaj več...
...je pa vseeno bolje, da ljubi dame, kot pa pse...za sex...ovce, koze, svinje pa ljubi, da ga volijo...vse po minulih rezultatih...v minulem času brano...drugega ni za pokazat koristnega narejenega, za Držauco Slovenijo.
sporočil: 1.191
Generacija Y se masovno pridruzuje Mlademu forumu SD. Tisti, ki ne, pa "kampirajo" pred Ljubljansko borzo. Kar se pa tiče pomladne intelektualne mladine v arabskih drzavah, ta si zeli samo eno, militantnega salafističnega islama. Torej, slabo se nam piše.Točno opažanje. Zelo. Bravo!
sporočil: 1.422
Zadnja sprememba: anon-131555 28.09.2012 18:49
Jaz ga ne bom volil. Ne morem.Ga bodo volili večinsko tisti, ki poslušajo dnevne medije in dnevno berejo Delo, Dnevnik,Večer, Mladino, rumene edicije... Tam novinarji Turka, Stanovnika, Kučana, Jankoviča še vedno hvalijo, vsi skupaj pa konstantno nabijajo in gazijo po pomladnikih in jim že ves čas pripisujejo sama hudodelska dejanja; vseeno, ali so ti na oblasti, ali v opoziciji. In teh bralcev je mnogo več kot teh, ki berejo Finance ali poslušajo Radio ognjišče.
Tovariši so nam kot "vrednoto" NOB vsilili medijski apartheit. So že vedeli, da se tako obdrži oblast in najlažje zmanipulira ljudi. Za drugorazredne so namenili zadnjo vrsto sedežev v avtobusu, s katerim nas želijo zapeljti v lepšo prihodnost. Zato ni dopuščeno nekomu v dnevnih medijih objaviti nestrinjanje s Turkom ali Kučanom, ali javnosti povedati, da Turka ne bo volil. Tudi Steinbruchu ne. Tovariši mu ne dajo te svobode izražanja. Zaradi novic v Financah se pa tovariši ne sekirajo, jih ne morejo ogrožati. Finance lahko prepričujejo le krog že samoprepričanih. Večino ljudi (volilcev) zaradi tovariške blokade medijev take informacije ne morejo doseči.
sporočil: 3.275
[lenca58]+++++
Jaz ga bom volila, ker niti približno ni revanšist ali delilec na leve in desne. Zavzema se za pravičnost in poštenost, kar pa ju na žalost na desnici ni!!!! Več poštenosti je med volilci SD-ja, med borci itd. To vedno bolj spoznavajo tudi mladi, seveda tisti, ki nimajo zapovedanih desničarskih vzorov in ideologij.
Kapo dol
sporočil: 3.275
[Valuk]heh, med frende!
> [janezpizdek]
> > [Valuk]
> > Steinbuch, če smo mi vsi, ki smo rojeni v Jugoslaviji, po tvoje moteni, zakaj si domišljaš, da si pa ravno ti normalen? Po moje si nekje mojih let. Zakaj misliš, da si bolj normalen od mene?
>
> Let me see, kaj misliš, a bi lahko bilo, da zato, ker ni kumunajzarski navijaček?
>
> LP shaman
Je pa proti-komunistični hujskač, ki povsod vidi rdečo barvo.
Glej, ta tvoja roftarska logika ni za nikamor. Če tip razglasi, da je cela Slovenija umobolnica, zakaj naj bi bil pa ravno on normalen?
Kaj pa če je on najbolj nor?
sporočil: 819
> > [lenca58]Da napišeš kaj takega moraš biti dolgoletna naročnica na Nedeljski dnevnik ali pa zaposlena v uradu Predsednika republike. Mogoče celo oboje.
> > Jaz ga bom volila, ker niti približno ni revanšist ali delilec na leve in desne. Zavzema se za pravičnost in poštenost, kar pa ju na žalost na desnici ni!!!! Več poštenosti je med volilci SD-ja, med borci itd. To vedno bolj spoznavajo tudi mladi, seveda tisti, ki nimajo zapovedanih desničarskih vzorov in ideologij.