Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zakaj ne bom volil Türka
sporočil: 6.972
Zadnja sprememba: anon-251880 28.09.2012 13:28
dr.Tuerka ne morem voliti, ker se pusti voditi jankoviču , mister
10% in hostarskemu kričač Stanovniku, nobeden od njiju nobeden štih
za Slovenijo, eden bodoči arestant drugi fosil brez
perspektive.da sta tedva glavna nosilca podpore za predsednika države, včasih renomeranega profesorja mednarodnega prava, visoki funkcionar OZN.
dr. prava se je spustil na nivo kurjih tatov in tatov klobas med vojno po slovenskih kmetijah, drugače se aristokratsko nosi in obnaša, govori, da ga povprečen človek komaj razume.
Ne gre oboje skupaj in konec.
sporočil: 1.232
Trenutna izbira res ni najboljsa. Vendar se nic ne spremeni za
180st na boljse cez noc. Pocasi pa lahko pridemo dalec. Od nasih
odlocitev pa je odvisno na katero pot gremo.
sporočil: 3.275
[emilian9]No, potem pa nas pa ti razsvetli in nam povej kaj naj naredimo.
Enostavno se je odločiti NE za Turka. Tudi NE za Jankoviča, Janšo, Pahorja, Zvera .... Problem generacije Y je, koga sploh voliti, če smo z mislimi usmerjeni v boljši jutri. In tako derejo na volišča v glavnem izgubljenci v preteklosti.
sporočil: 3.746
Isti ljudi ista pesem naj izvolijo sami sebe saj tistih 20%
volilcev zmeraj pride na volitve.
sporočil: 3.275
Zadnja sprememba: anon-295127 28.09.2012 13:36
[pirhovec]Takile tip, ki se mu kolca po pobijanju... takoj na šit listo!
> [sivi pinot barique]
> podpišem
Jaz pa ne, predolgo nakladanje, ko misel, da je le mrtev komunist dober komunist povsem zadošča in je razumljiva vsem.
Türka ne bom volil, ker je le mrtev komunist dober komunist. Tako.
sporočil: 7.025
Se popolnoma strinjam. Voliti človeka ki zagovarja zločinsko
komunistično oblast in odlikuje vodjo teroristične organizacije,
ter istočasno smatra na tisoče nedolžno pobitih za drugorazredne,
je enako obsodbi laste svobode.
Je idiotsko.
Je idiotsko.
sporočil: 2.567
Steinbuch, če smo mi vsi, ki smo rojeni v Jugoslaviji, po tvoje
moteni, zakaj si domišljaš, da si pa ravno ti normalen? Po moje si
nekje mojih let. Zakaj misliš, da si bolj normalen od mene?
sporočil: 2.182
[mocah1]V glavnem vsi tisti ,ki praznijo proračun.
Turka lahko volijo samo privilegirani pezdeti!
sporočil: 406
Ker torej ne razpolagamo z empirično dokazljivim podatkom o številu
ali odstotku ljudi, ki so sposobni lastnega razmišljanja, lahko
samo ugibamo, koliko jih je. Naša domneva je, da so v krepki
manjšini.
DOMNEVA, NE KAR NJEGOVA TRDITEV JE : LE Dejan von Steinbuch IN TISTI REDKI, KI MISLIJO KOT ON SO SPOSOBNI LASTNEGA RAZMIŠLJANJA !!!! VZVIŠENO !!!!
DOMNEVA, NE KAR NJEGOVA TRDITEV JE : LE Dejan von Steinbuch IN TISTI REDKI, KI MISLIJO KOT ON SO SPOSOBNI LASTNEGA RAZMIŠLJANJA !!!! VZVIŠENO !!!!
[moon]Jebi ga, s tem se moram strinjat.
> [rhnrt]
> Krasen članek vendar...država katere nedavna preteklost (do leta 1990) je zaznamovana z boni za bencin, električnimi redukcijami, dnevno svežimi cenami, inflacijo v tisočih odstotkih, vsesplošnim pomanjkanjem dobrin, intelektualno represijo, zaprtimi mejami do zahoda in klavcem kot predsednikom nima možnosti, da se kadarkoli spreobrne v moderno mislečo, napredno in državljanom prijazno okolje. Nikoli!
Če bi bila samo s tem, bi mogoče še šlo. Temeljni greh Slovenije je, da je imela svojo vrsto socializma. Ljudje (nekateri, oziroma večina) so ga imeli radi, ker je bil njihov. Ljubili so Veilkega vodjo in se pripravljali na vojno z notranjim in zunanjim sovražnikom.
Če bi bil sistem vsiljen od zunaj, kot je bil to v vseh bivših soc. državah, bi ga ljudje sovražili, pri nas pa Ljubezen širijo na mlado generacijo. Tudi tistih par aktivnih predstavnikov Y generacije so v 99% ljubitelji prejšnjega sistema in načina življenja.
In pri nas boljše ne bo, ker enostavno ne more biti, ker ni intelektualnega potenciala.
Še najlepše je poslušati stare pankerje, kateri so (zakaj že??) vpili čez sistem. Pa so tudi oni vsi bili (so) zaljubljeni vanj. Bolno do konca.
sporočil: 2.182
[cink]Tako je,in bo do ...
> [1banka1]
> > [mocah1]
> > Turka lahko volijo samo privilegirani pezdeti!
>
> V glavnem vsi tisti ,ki praznijo proračun.
Gladka večina.
[janezpizdek]Je pa proti-komunistični hujskač, ki povsod vidi rdečo barvo.
> [Valuk]
> Steinbuch, če smo mi vsi, ki smo rojeni v Jugoslaviji, po tvoje moteni, zakaj si domišljaš, da si pa ravno ti normalen? Po moje si nekje mojih let. Zakaj misliš, da si bolj normalen od mene?
Let me see, kaj misliš, a bi lahko bilo, da zato, ker ni kumunajzarski navijaček?
LP shaman
Glej, ta tvoja roftarska logika ni za nikamor. Če tip razglasi, da je cela Slovenija umobolnica, zakaj naj bi bil pa ravno on normalen?
Kaj pa če je on najbolj nor?
sporočil: 5.181
20 let nas vodi prepotentnost neoliberalnih japijev, ta pa stresa
idiotizme o gerontokraciji. je res, da je treba mladim dati več
besede, vendar ne preko segregacije izkušenj starejših. ozek
članek.
sporočil: 515
Dober članek, kot bi bral svoje MISLI.
Sam sem rojen 1951 in ne spadam v omenjeno skupino večnih partizanov in sem tudi tehnološko v tretjem tisočletju imam I-fon in ga tudi zelo dobro uporabljam in še drugo tehniko, je pa res da je kar nekaj znancev še vedno partizani, moji prijatelji pa so isto misleči kot jaz, saj se s prijatelji ne želim prepirat.
p.p. V penziji pa še žal nisem, ker imam premalo delovne dobe !!!
Sam sem rojen 1951 in ne spadam v omenjeno skupino večnih partizanov in sem tudi tehnološko v tretjem tisočletju imam I-fon in ga tudi zelo dobro uporabljam in še drugo tehniko, je pa res da je kar nekaj znancev še vedno partizani, moji prijatelji pa so isto misleči kot jaz, saj se s prijatelji ne želim prepirat.
p.p. V penziji pa še žal nisem, ker imam premalo delovne dobe !!!
Zadnja sprememba: anon-127452 28.09.2012 14:01
[furland]Se strinjam z lustracijo. Za lustratorja se javim kar sam.
Lustracija, krasni novi svet brez Kučana in Janše in Slovenija bi bila prava država!
sporočil: 8.635
Intelekt svobodnemu homo sapiensu omogoča oblikovanje lastnega
mnenja, prevzemanje odgovornosti za svoje ravnanje kot tudi
sposobnost moralnega presojanja
............. in vse to se je izoblikovalo skozi evolucijo!in ti potem pride komunajzel bagra ki izvede revolucijo in kot končno potezo predpiše homu sapiensu(človeku)kako mora misliti in delati - odgovornost pa se prenese na vsemogočno partijo!me pa še vedno čudi zakaj partija svojim ovcam noče ritke brisati!banda rdeča
............. in vse to se je izoblikovalo skozi evolucijo!in ti potem pride komunajzel bagra ki izvede revolucijo in kot končno potezo predpiše homu sapiensu(človeku)kako mora misliti in delati - odgovornost pa se prenese na vsemogočno partijo!me pa še vedno čudi zakaj partija svojim ovcam noče ritke brisati!banda rdeča
sporočil: 1.349
Zadnja sprememba: ivon 28.09.2012 14:06
"In pri nas boljše ne bo, ker enostavno ne more biti, ker ni
intelektualnega potenciala.Še najlepše je poslušati stare pankerje, kateri so (zakaj že??) vpili čez sistem. Pa so tudi oni vsi bili (so) zaljubljeni vanj. Bolno do konca."
Slovenski "intelektualni potencial" (rezultat FDV, FILO faksa, Pravne fakultete ... oz. njihovega profesorskega potenciala), ki zaseda privilegirane položaje v javnem sektorju, podpira Jankovića(Goloboča) in strice, ima abonma v Studio City in podobnih oddajah, ima rezerviran prostor v vseh pomembnejših časopisih in drugih medijih, bo volil Tuerka, saj se vendar lahko z njim identificirajo.
Stari pankerji so sami priznali (Lovšin), da so nasprotovali, ker je bilo pač moderno, namen seveda ni bil rušiti sistem!!! Nekateri (Gregor Tomc) bi jih radi prikazali kot začetnike osamosvajanja Slovenije (sic.), istočasno pa marginalizirajo vlogo dr. Pučnika. Le ta je žalostno ugotovil, da sta z Bučarjem na različnih bregovih (lustracija), posledice prevlade Bučarja in Hribarjev v Demosu pa so lepo opisane v Steinbuchovem prispevku!!!
sporočil: 1.072
Gerontokracija ni samo v politiki, vsak star birokrat je njen
zastopnik. Najbolj se spoštuje na sodiščih in v zdravstvu. Bolan
politik ima privilegije št. 1, na sodišče mu pa sploh treba ni,
kajti ni ga, ki bi tako obtožnico podpisal. Pri nas se vse začne in
konča le pri obtožnem predlogu.
Steinbuch za mladino pravi: "Zanje so hipiji iz drugega planeta." Tudi za njega so, ker verjetno tam živijo v partizanskih votlinah, drugače bi napisal, da so hipiji z drugega planeta. Kdaj, le kdaj se boste novinarji naučili uporabljati predloge. Sicer mladim dam prav, niso še okuženi s sovraštvom vojne generacije in imajo zato drugačne vrednote. Verjetno s Steinbuchom ne poznava iste mladine, kajti ta, ki jo poznam jaz trdno stoji na nogah in dobro ve kako to doseči. Vrednostne sodbe raznih Steinbuchov ji niso prav nič mar.
Oni vedo, kako preseči gerontokracijo. Zavedajo se, da je čas na njihovi strani.
Steinbuch za mladino pravi: "Zanje so hipiji iz drugega planeta." Tudi za njega so, ker verjetno tam živijo v partizanskih votlinah, drugače bi napisal, da so hipiji z drugega planeta. Kdaj, le kdaj se boste novinarji naučili uporabljati predloge. Sicer mladim dam prav, niso še okuženi s sovraštvom vojne generacije in imajo zato drugačne vrednote. Verjetno s Steinbuchom ne poznava iste mladine, kajti ta, ki jo poznam jaz trdno stoji na nogah in dobro ve kako to doseči. Vrednostne sodbe raznih Steinbuchov ji niso prav nič mar.
Oni vedo, kako preseči gerontokracijo. Zavedajo se, da je čas na njihovi strani.
sporočil: 3.720
Jaz tudi ne! Blasfemija kvazi komunistov in njihova revolucija še
vedno potekata. Edino krvi ni več. So pa še vedno nedolžne
žrtve.
LP
Tupamaros
LP
Tupamaros
sporočil: 8.635
[Valuk]................ ponavadi je tisti ki ga ostali okarekterizirajo kot norega sigurno najbolj pameten!in stvar ima začetek v zlorabi psihiatrične stroke z strani komunajzl bande ko so za njih moteče osebke strpali v umobolnice in jih proglasili za nore!in normalnih ljudi je v sloveniji samo 30%!vsi ostali so bolniki takšne in drugačne sorte!
> [janezpizdek]
> > [Valuk]
> > Steinbuch, če smo mi vsi, ki smo rojeni v Jugoslaviji, po tvoje moteni, zakaj si domišljaš, da si pa ravno ti normalen? Po moje si nekje mojih let. Zakaj misliš, da si bolj normalen od mene?
>
> Let me see, kaj misliš, a bi lahko bilo, da zato, ker ni kumunajzarski navijaček?
>
> LP shaman
Je pa proti-komunistični hujskač, ki povsod vidi rdečo barvo.
Glej, ta tvoja roftarska logika ni za nikamor. Če tip razglasi, da je cela Slovenija umobolnica, zakaj naj bi bil pa ravno on normalen?
Kaj pa če je on najbolj nor?
sporočil: 1.022
Pisec pač lahko objavlja v časopisu, ki mu to dovoli.Zanima nas
samo, ali pisec plača časopisu ali časopis njemu.
sporočil: 5.181
Zadnja sprememba: anon-97761 28.09.2012 14:21
[cink]kdo pa ni bil? janša? bavčar? gantar?
> [posavski]
> 20 let nas vodi prepotentnost neoliberalnih japijev, ta pa stresa idiotizme o gerontokraciji. je res, da je treba mladim dati več besede, vendar ne preko segregacije izkušenj starejših. ozek članek.
Kdo ki je vodil državo, gospodarstvo zadnjih 20 let pa je bil neoliberalni japi??? Se tebi mal kisa?
japijska garda med 30 in 40 je bila ob osamosvojitvi ob pravem času na pravem mestu in v glavnem sama požrla vse, kar se je požreti dalo.
sporočil: 406
Jebenti! Tako si želim, da bi lahko rekel, da je avtor totalno
brcnil v temo. Ampak g. Steinbuch ima žal prav.
[zgagar]Torej sem zelo pameten, saj me kar naprej označujete za norega tukaj.
ponavadi je tisti ki ga ostali okarekterizirajo kot norega sigurno najbolj pameten!
sporočil: 1.232
[Belokranjc]Spet napacno razmisljanje. Zato pa se nic ne spremeni!
Isti ljudi ista pesem naj izvolijo sami sebe saj tistih 20% volilcev zmeraj pride na volitve.
sporočil: 4.633
Zadnja sprememba: anon-162251 28.09.2012 14:58
Ustavimo pošast pod imenov Zveza Borcev in naj nam že enkarat dajo
mir s svojimi zgrešeneimi senilnimi nasveti.
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 28.09.2012 15:20
[Valuk]Stara svetopisemska finta: Kdor ne verjame mojim bedarijam je bedak (Psalmi 14,1 in Ps 53,2). Česa drugega o ljudi Steinbuchove sorte skoraj ne slišiš. Se nima smisla ukvarjati s tem.
Steinbuch, če smo mi vsi, ki smo rojeni v Jugoslaviji, po tvoje moteni, zakaj si domišljaš, da si pa ravno ti normalen? Po moje si nekje mojih let. Zakaj misliš, da si bolj normalen od mene?
PS: Sicer pa je Steinbuch že v komentarju dal odgovor:
Normalnost je eskluzivni privilegij elite, ki je socializem ni kastriral.Se pravi, demokracijo je treba ukiniti ker so vsi volilci nori, oblast pa mora dobiti samozvana normalna elita.