Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zakaj ne bom volil Türka
sporočil: 30.643
[pirhovec]Tvojega moralističnega zgražanja nad pobijanjem ni več mogoče jemati resno.
Türka ne bom volil, ker je le mrtev komunist dober komunist. Tako.
sporočil: 3.738
ne vem čemu toliko negodovanja če neka interesna skupina podpre
nekega kandidata, mene ne moti če partizani - proslavljajo svoja
dejanja, ki jim jih priznava ves svet..in ne vidim grožnje za
mlade, če so lahko ponosni na svoje dedke in babice, a glej tu
imamo tudi tiste, ki so bili na strani poražencev in so bežali v
argentino, kanado, ameriko...tu je sedaj težava, kaj je vrednota
boj za svoj jezik, kulturo...ali sprejetje tujih vrednot,
koristoljubje, teror nad lastnim narodom.......to so dejanja med
vojno, dogodki po vojni so druga zgodba, in 90% teh partizanov nima
nič s poboji, udbami....a vedno obstaja neka kasta, pritlehnih
ljudi, ki želi oblast nad množicami za vsako ceno, so zgodba
režima, ki je postavil jasli in vzgajal 90 % trenutne aktualne
politike, in tako kot je takrat "elita" nategnila množice, tako je
sedaj "nova" elita prevzela štafetno palico le da vsak stavi na
drugo karto, - večstrankarski sistem...da bomo "demokratični"....a
le z namenom postati in za vsako ceno obstati.....in zanimivo je to
da je navadnim ljudem prav malo mar partizanska proslava.....in
razne cerkvene in ne vem še kakšne procesije.....a politika
ustvarja konflikt, saj ga potrebuje za svoj obstoj....in zakaj ne
bom volil, ker mi je bedno podpirati nekega kandidata - opcijo, z
namenom, če že volim, volim najmanjše zlo...zlo je zlo malo ali
veliko.....
sporočil: 3.318
Kateri genij bo Slovence prepričal, da po 67. letih končajo II.
svetovno vojno in se soočijo z izzivi 21. stoletja? Gerontokracija
jih pač ne bo.
Pri nas res imamo genije, samo ne med politiki. Zamenjati je potrebno celotno garnituro, da se bo potem videlo ali so spremembe ali se fura stari model z mašnjo, ponovno.
Pri nas res imamo genije, samo ne med politiki. Zamenjati je potrebno celotno garnituro, da se bo potem videlo ali so spremembe ali se fura stari model z mašnjo, ponovno.
sporočil: 235
Res je, žal ima večina GROZLJIVO oprane možgane. Komunistični klan
je temeljito opravil svoje delo. Stara garda (in vse naslednje) se
zaveda ključnega pogoja za preživetje – zagotoviti kontinuiteto z
obnavljanjem svojih vrst z izbranci iz istega legla. Da bodo ti
zagotovili kontinuiteto manipuliranja, pranja možganov in lomljenja
hrbtenic in tako onemogočili »ozdravitev« večinske pišmeuhovske
raje.
Zatiskanje oči pred tem dejstvom (kar je očitno problem Steinbucha) ne bo rešilo problema. Ali ni očitno, da sistem uspešno deluje še dvajset let po »navidezni« odpravi prejšnjega zločinskega režima? Cinično vsegliharstvo in opevanje »Che Quevar« in drugih »svetlih« simbolov ponorele komunistične beštije pri mladih generacijah to potrjuje. Seveda, GaberLukšičŠtrukljevo šolstvo uspešno nadaljuje s polnjenjem glav z potvorjeno zgodovino, z »naprednim« levičarstvom, z vsiljevanjem multikulturnosti (v zameno za nekdanji internacionalizem), pa tudi z neprikritim opevanjem nekakšne naravne sorodnosti Slovencev z proslulo »Jugo«. Režimski mediji trobentajo isto partituro, le še v bolj huronski izvedbi.
Bučarjev NE (samo preko mojega trupla) LUSTRACIJI se vedno bolj kaže kot usodno satansko darilo, zvito (lukavo) načrtovano v udbomurgelskih krogih. Danajsko darilo udbovskega oficirja, ki mu je uspelo nasamariti udbovsko prestreljeni Demos in se okititi celo z avreolo nekakšnega »Nestorja« Demosa. Kuga, se ji gre zahvaliti za bolezen epidemioloških razsežnosti.
In so preživeli. In ni bilo in ni nič drugače, kot je bilo prej. Desetletja strogo nadziranega kadrovanja dajejo rezultate. Satansko seme je bogato obrodilo sadove. Slovenija se duši v (post)komunistični blodnji in postaja čedalje ogabnejši spaček v družbi EU. Paradoksalno, udbomafijski bratovščini uspeva po Janusovo skrivati pravi obraz pred EU in vso drugo tujino. Perverznosti ni videti konca.
Nič ne pomaga, soočiti se bo treba s tem dejstvom. Ali nam bo uspelo počistiti pred domačim pragom, ali pa nas ne bo. Ker se nam tu, namesto Slovenije, sicer obeta le še nekakšna spačena Jugo kreatura…
Zatiskanje oči pred tem dejstvom (kar je očitno problem Steinbucha) ne bo rešilo problema. Ali ni očitno, da sistem uspešno deluje še dvajset let po »navidezni« odpravi prejšnjega zločinskega režima? Cinično vsegliharstvo in opevanje »Che Quevar« in drugih »svetlih« simbolov ponorele komunistične beštije pri mladih generacijah to potrjuje. Seveda, GaberLukšičŠtrukljevo šolstvo uspešno nadaljuje s polnjenjem glav z potvorjeno zgodovino, z »naprednim« levičarstvom, z vsiljevanjem multikulturnosti (v zameno za nekdanji internacionalizem), pa tudi z neprikritim opevanjem nekakšne naravne sorodnosti Slovencev z proslulo »Jugo«. Režimski mediji trobentajo isto partituro, le še v bolj huronski izvedbi.
Bučarjev NE (samo preko mojega trupla) LUSTRACIJI se vedno bolj kaže kot usodno satansko darilo, zvito (lukavo) načrtovano v udbomurgelskih krogih. Danajsko darilo udbovskega oficirja, ki mu je uspelo nasamariti udbovsko prestreljeni Demos in se okititi celo z avreolo nekakšnega »Nestorja« Demosa. Kuga, se ji gre zahvaliti za bolezen epidemioloških razsežnosti.
In so preživeli. In ni bilo in ni nič drugače, kot je bilo prej. Desetletja strogo nadziranega kadrovanja dajejo rezultate. Satansko seme je bogato obrodilo sadove. Slovenija se duši v (post)komunistični blodnji in postaja čedalje ogabnejši spaček v družbi EU. Paradoksalno, udbomafijski bratovščini uspeva po Janusovo skrivati pravi obraz pred EU in vso drugo tujino. Perverznosti ni videti konca.
Nič ne pomaga, soočiti se bo treba s tem dejstvom. Ali nam bo uspelo počistiti pred domačim pragom, ali pa nas ne bo. Ker se nam tu, namesto Slovenije, sicer obeta le še nekakšna spačena Jugo kreatura…
sporočil: 299
Zakaj ne bom volil nobenega?
Zato, ker so isto sran... Vsi. Vsi živijo v preteklosti, eni v vojni 1939-1945, drugi v vojni 1991. Vsi se trkajo po jajcih za pretekle zasluge, ki so danes pomembne toliko, kot lanski sneg.
Nobenemu pa ni jasno, da je prioriteta sedanjost in prihodnost. Zato ne bom volil.
Zato, ker so isto sran... Vsi. Vsi živijo v preteklosti, eni v vojni 1939-1945, drugi v vojni 1991. Vsi se trkajo po jajcih za pretekle zasluge, ki so danes pomembne toliko, kot lanski sneg.
Nobenemu pa ni jasno, da je prioriteta sedanjost in prihodnost. Zato ne bom volil.
sporočil: 1.306
Dejan, jaz tudi ne bom volila Tuerka.
Ampak tole tvoje pisanje pa ni vredno branja. Svečano izjavljam, da sem sicer res bila rojena kmalu po koncu 2. svetovne vojne,ampak prav nič ne potrebujem tvoje pomoči, zelenec napihnjeni.In kdo ti daje pravico, da komentiraš ljudi in življenje v nekem zgodovinskem obdobju, ko te še niti v planu ni bilo?
Tam sem potem nehala brati.
Ampak tole tvoje pisanje pa ni vredno branja. Svečano izjavljam, da sem sicer res bila rojena kmalu po koncu 2. svetovne vojne,ampak prav nič ne potrebujem tvoje pomoči, zelenec napihnjeni.In kdo ti daje pravico, da komentiraš ljudi in življenje v nekem zgodovinskem obdobju, ko te še niti v planu ni bilo?
Tam sem potem nehala brati.
sporočil: 4.301
Zadnja sprememba: bobek13 28.09.2012 11:49
Ne, dedki, ni čas za revolucijo. Čas je, da greste v dom za upokojence.hehehe... dobra...
Kandidat Zveze borcev pomeni nadaljevanje vojnega stanja, simbolizira gerontokracijo iz ozadja, ki nam vlada s pomočjo privilegijev, laži in sprenevedanja. Jaz ga ne bom volil. Ne morem....noben pri zdravi pameti ne more dat glasu sancinskemu kandidatu...
lpA
sporočil: 1.518
Jože Mermal, direktor BTC-ja: "Jankovića podpiram, ker se je
izkazal kot dober menedžer in predstavlja svežino v
politiki."
A v kumrovcu imajo drugacno definicijo besede DOBER?
A v kumrovcu imajo drugacno definicijo besede DOBER?
sporočil: 252
Ne, dedki, ni čas za revolucijo. Čas je, da greste v dom za upokojence.Za Stanovnika in njemu podobne, ki tulijo, da je čas za revolucijo, je dom za upokojence predober. Zaslužijo si počivanje v horizontalnem položaju v majhni sobici z dvema metroma zemlje nad njimi.
sporočil: 5.457
Zadnja sprememba: anon-288303 28.09.2012 12:11
Iz drugega medija:....V zadnjem času, denimo, je moč slišati tudi govorice, ki prihajajo iz obveščevalne srenje, da naj bi del denarja za močno predvolilno kampanjo Jankovićeve Pozitivne Slovenije pred lanskimi parlamentarnimi volitvami prišel iz krogov srbske mafije,.....
Glede na zlizanost tovariša jajnkovića in tovariša z dvema pikicama na u, bi bilo verjetno dobro to stvar malo širše raziskat, tudi v kontekstu z bodočimi predsedniškimi volitvami
Komunisti so se sposobni samemu vragu prodat, zato, da bi obdržali oblast
sporočil: 8.690
Sem še enkrat prebral, pa sem zdaj zelo kritičen do tega spisa.
Moti me, ker kar celi generaciji pripiše uniformne lastnosti
(recimo Y ). Tega nikjer ni. Potem samovoljno postavi mejo "rojeni
po 1950". Jaz sem 1949. Torej me je popredalčkal kar med partizane
ali pa belogardiste in seveda s tem med aktivne udeležence WW II,
ki še traja.
Sori, Steinbuch, ne kupim ! Vprašam pa, kam je potem dal sebe, ki ni ne Y, ne pod 1950 ? Yebemti, Aborigenom Dementiostana ni pomoči, če še sicer dober in pronicljiv pisec take klamfe serje.
Sori, Steinbuch, ne kupim ! Vprašam pa, kam je potem dal sebe, ki ni ne Y, ne pod 1950 ? Yebemti, Aborigenom Dementiostana ni pomoči, če še sicer dober in pronicljiv pisec take klamfe serje.
sporočil: 903
Saj ni treba voliti Tuerka, če ga ne želiš. Izbira kandidata je
(vsaj še za zdaj) svobodna volja vsakega volilca. Ampak ni treba to
opravičevati z utemeljitvami in neumnostmi, ki s tem nimajo nobene
zveze. Raje po pravici napiši, da delaš reklamo za Zvera.
Pritlehno, kot kandidat za katerega navijaš.
sporočil: 2.146
:))) saj ti ni treba volit. Koga briga koga boš ti volil? Tako kot
nobenega ne briga koga bom jaz volil.
sporočil: 30.643
[denac]Hmmmm... si se mogoče tule kdaj kaj zgražal nad nekulturo? ...mmm mislim da ne. OK.
> [mataj]
> > [pirhovec]
> > Türka ne bom volil, ker je le mrtev komunist dober komunist. Tako.
>
> Tvojega moralističnega zgražanja nad pobijanjem ni več mogoče jemati resno.
Jebi se!
sporočil: 1.991
Eno simpl vprašanje: ste že bili kdaj v gobah? Poznate turka? Lep
na pogled, ko ga prineseš domov, počrni, nagravžen, da ga ni za
pogledat. Tista - ni bilo drugih gob, se v trenutku razblini, ko
pade dež, posije ustrezna luna in izbruhnejo bolj kvalitetni
gobani. Žalostno je le, da večina nedeljskih gobarjev hodi po
uhojenih stezah, za večji nabirek, se jim ne ljubi potruditi.
Moj nasvet: tisto, kar vam ponuja tovariš turk, v tržnih razmerah ne bi bilo vredno dolarja(prosto po brkati žagi). pamet v glavo Slovenci, slovenceljnov nihče ne bo spreobrnil!
Moj nasvet: tisto, kar vam ponuja tovariš turk, v tržnih razmerah ne bi bilo vredno dolarja(prosto po brkati žagi). pamet v glavo Slovenci, slovenceljnov nihče ne bo spreobrnil!
sporočil: 3.746
Sem član Y in ne grem na volitve, ker so sami lažnivci in lopovi
kandidati oz. mogoče bi volil golo predsednico.
sporočil: 5.457
ko že piše o generacijah, še ena iz tiska:
Na PS so povsod prstni odtisi stricev, saj ta kratica v resnici pomeni (P)odmladek (S)tricev.
Ker so pa strici res že zelo stari
Vprašanje, recimo če tisti starnovnik razume, za kaj gre, ko gleda v domu na televiziji recimo Popaja, je njihov podmladek že tudi v ne ravno rosnih letih - recimo tovariš Jajnković
Ni prav star star, ampak, če se ni več sposoben priučiti računalniku, tudi mlad ni več
In ti strici ala tovariš tuerk
in ta podmladek ala tovariš jajnković
naj bi vodili Slovenijo 21 stoletja
Naj živi internacionala - ha ha ha
Na PS so povsod prstni odtisi stricev, saj ta kratica v resnici pomeni (P)odmladek (S)tricev.
Ker so pa strici res že zelo stari
Vprašanje, recimo če tisti starnovnik razume, za kaj gre, ko gleda v domu na televiziji recimo Popaja, je njihov podmladek že tudi v ne ravno rosnih letih - recimo tovariš Jajnković
Ni prav star star, ampak, če se ni več sposoben priučiti računalniku, tudi mlad ni več
In ti strici ala tovariš tuerk
in ta podmladek ala tovariš jajnković
naj bi vodili Slovenijo 21 stoletja
Naj živi internacionala - ha ha ha
sporočil: 1.232
Potem se ne cudit, da ne bo nic boljse.
PS:
Tvoj pogled je prevec cinicen, prevec gledas TV in premalo razmisljas - kakor je tudi receno v clanku.
Resitve so enostavne, potrebna je le kriticna masa ljudi, ki bi to podprla in spremenila. Misel, da so vsi isti, je ravno voda na mlin, da se res NIC ne bo spremenilo. Pomisli: A bi bilo isto, ce bi bil ti predsednik?
lp
PS:
Tvoj pogled je prevec cinicen, prevec gledas TV in premalo razmisljas - kakor je tudi receno v clanku.
Resitve so enostavne, potrebna je le kriticna masa ljudi, ki bi to podprla in spremenila. Misel, da so vsi isti, je ravno voda na mlin, da se res NIC ne bo spremenilo. Pomisli: A bi bilo isto, ce bi bil ti predsednik?
lp
sporočil: 888
Ubogi Ypsilončki! Mi smo živeli v prepričanju, da so partizani
zmagali, pa nihče ni trpel zaradi safra belih, domobrancev,
...
Potem so pa ničvredno komunistično ljudstvo leta 91 prepričali, da se samo reši tiranov, oni pa so ljudstvo "osvobodili" premoženja, ki ga je od leta 45-91 le-to delovno zbralo, sicer res da pod diktaturo komunistov, in miru je konec!
In zdaj Ypsilončki, nič krivi da so se rodili tik pred ali med "osvoboditvijo", poslušajo zgodbe iz II.svetovne vojne, ki se skrbno obnavljajo tako na levi kot na desni strani, pa čeprav Evropa in svet jasno priznavata zmagovalca!
In zakaj pogrevanje medvojnih zgodbic? Jasno! Čč nimaš kaj pametnega ponuditi raji, jih pa obmetavaj s tem! A kdo vidi kaj bolj smiselnega?
Bravo Finance! Türk pa res ima veliko s financami (razen dragih potovanj in zapravljanj, pa še tukaj se je obnesel vzvišenosti)!
Financ nakladači, poglejte raje, kako razpolaga z javnimi financamu un drug z "ü-jem" - JJ-führer! Me prav zanima povezanost financ (kar naj bi vlada počela) s sodobnim pogledom na pregon genocida (razen, da je po vseh pravilih - starih in novih, ki jih hoče uveljaviti - prav on, s svojimi zdrahami, kurjenji, orožarskimi posli in zaščito eksekutorčkov, kriv za genocid Slo-naroda, ki se bo očitno kmalu zgodil!
Potem so pa ničvredno komunistično ljudstvo leta 91 prepričali, da se samo reši tiranov, oni pa so ljudstvo "osvobodili" premoženja, ki ga je od leta 45-91 le-to delovno zbralo, sicer res da pod diktaturo komunistov, in miru je konec!
In zdaj Ypsilončki, nič krivi da so se rodili tik pred ali med "osvoboditvijo", poslušajo zgodbe iz II.svetovne vojne, ki se skrbno obnavljajo tako na levi kot na desni strani, pa čeprav Evropa in svet jasno priznavata zmagovalca!
In zakaj pogrevanje medvojnih zgodbic? Jasno! Čč nimaš kaj pametnega ponuditi raji, jih pa obmetavaj s tem! A kdo vidi kaj bolj smiselnega?
Bravo Finance! Türk pa res ima veliko s financami (razen dragih potovanj in zapravljanj, pa še tukaj se je obnesel vzvišenosti)!
Financ nakladači, poglejte raje, kako razpolaga z javnimi financamu un drug z "ü-jem" - JJ-führer! Me prav zanima povezanost financ (kar naj bi vlada počela) s sodobnim pogledom na pregon genocida (razen, da je po vseh pravilih - starih in novih, ki jih hoče uveljaviti - prav on, s svojimi zdrahami, kurjenji, orožarskimi posli in zaščito eksekutorčkov, kriv za genocid Slo-naroda, ki se bo očitno kmalu zgodil!
sporočil: 3.746
Da res je ciničen in koga naj volim? Pahorja?, Turka, Zvera,
Šterna....itd. Najbolša bi bla gola predsednica, da dobesedno
izjebe še tisto kar je ostalo.
sporočil: 3.698
Steinbuch se je med pisanjem ali izgubil ali pa ne ve točno o čem
piše. Malo tudi žali mojo inteligenco, ker niti slučajno nisem
spral, čeprav sem dal vse stopnje od pionirja naprej (v ZK nisem
bil, kot kakšen ljubljeni vodja, ki potem retušira vse in
vsakogar). Tipično slovensko: Steinbuch piše, česa ne bo naredil,
ne kaj bo naredil. Torej, zna veliko napisati o destrukciji, kar ni
ravno spodbudno.