Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Türk: Brez Primorske ni Slovenije
sporočil: 2.567
Pretirava se s to Primorsko. V času ww2 je bila cela Slovenija
okupirana in vsi Slovenci na preizkušnji, kako preživeti.
sporočil: 18.832
[yuslocan]Nič ne mislim na Vizjaka. Na Vizjaka misliš ti. Pa na njegove diplome tudi. Briga mene kdo pije cviček. Sama ga nikoli ne popijem niti kozarca. Vsekakor pa pocvikneš, če ga piješ.
> [Aleister]
> > [mataj18]
> > > [NavadniNimda]
> > > > [mataj18]
> > > > > [NavadniNimda]
> >
> > Kako se boš pa tolažil ob porazu? Cviček je dobra stvar, verjemi mi.:)
> >
> > Lp, mataj18
>
> Cviček je dober le za cvikljače.
A ti to misliš na Vizjaka?
On je, namreč, diplomirani cvikljač!!!!
[mataj18]Pozor. Taki sebe ne vidijo v pravi luči.
> [Aleister]
> > [mataj18]
> > Führer Herr Janša se je oglasil iz bunkerja in s tresočo roko tole napisal:
> >
> > „Vrednote in odločenost, ki so se oblikovale skozi težke preizkušnje, so nam še vedno zelo blizu in so nam danes vsem lahko v navdih,"
> >
> > Lp, mataj18
>
> Kaj si ti sekretar v tem bunkerju?
Ne, jaz sem iz kontraobveščevalne službe in imam dostop do vseh podatkov..))
Lp, mataj18
sporočil: 5.000
[Aleister]Jaz sem tu edina svetla zvezda.:))
> [mataj18]
> > [Aleister]
> > > [mataj18]
> > > Führer Herr Janša se je oglasil iz bunkerja in s tresočo roko tole napisal:
> > >
> > > „Vrednote in odločenost, ki so se oblikovale skozi težke preizkušnje, so nam še vedno zelo blizu in so nam danes vsem lahko v navdih,"
> > >
> > > Lp, mataj18
> >
> > Kaj si ti sekretar v tem bunkerju?
>
> Ne, jaz sem iz kontraobveščevalne službe in imam dostop do vseh podatkov..))
>
> Lp, mataj18
Pozor. Taki sebe ne vidijo v pravi luči.
Lp, mataj18
sporočil: 164
Primorci smo se združeno borili proti fašizmu, vključno z duhovniki
( kljub priporočilom RKC-ja) dokler se niso pričeli vmešavat
kontinentalci. In zdaj zopet netijo razdor med Slovenci. Vlada je
sama dločila kdo je na njeni proslavi dobrodošel in kdo ne. Tu ni
bilo omejitve - kdor pa ima sovraštvo v srcu in išče razkol je
bolje da ne pride. Hvala bogu, da ni bilo nikogar iz vlade ! Itak
JJ počitkuje na primorskem s svojimi pajdaši - in ne z
"drugorazrednimi rdečimi" primorci. Vlada vseh slovencev - ma vas
prosim, če v vsaki stvari iščemo razkol !!
sporočil: 16.531
[janov]Vsak državljan demokratične države je dedič neprenosljivega kapitala države, kar mu daje pravico do upravljanja, volilno pravico in pravico na kontrolno dividendo.
> [sstanislav]
> > [denac]
> > > [sstanislav]
> > > > [denac]
> > > > Nikoli nisem slišal obžalovanja za nacionalizacijo,
> > >
> > > Kaj ni denac_ionalzacija najboljše obžalovanje za nac_ionalizacijo ;)
> >
> > Kot prvo. Nekaj si bistro pogruntal.
> > Kot drugo. Denacionalizacije niso izvedli komunisti, ampak prva slovenska demokratična vlada. S tem aktom je popravila krivice, storjene narodu.
> >
> > Komunisti pa se do sedaj še nikoli niso opravičili za eno največjih kraj, ki so jo z nacionalizacijo povzročili narodu. Ne gre samo za kraje, gre za strahotno trpljenje kmetov, obrtnikov, tovarnarjev. Posebno kmetje so bili ob večino premoženja, ki so ga rodovi ustvarjali skozi stoletja.
>
> Dobro si to povedal, z eno napako.
> Nacionalizacija ni bila kraja narodu, ampak kraja lastnikom kapitala v imenu naroda.
> Narod je z denacionalizacijo to popravil.
> Zakoni v imenu ljudstva.
> Kako boš pa poimenoval certifikatsko krajo kapitala državnih podjetij?
> Krajo narodovega kapitala v imenu naroda?
KRRAJA JE KRAJA! Če nekdo lahko ukrade meni (drugorazrednemu) tebi pa ne (prvorazrednemu), potem pa to ni kraja? Knede.
Če pa ukrade tebi (prvorazrednemu revolucionarnemu izobražencu, celo kardeljanskemu znanstveniku, trenirkarju, ... ) meni pa ne (kontrarevolucionarju, reakcionarju, t.i. desničarju, belčku,...) , potem pa je to velika in nezaslišana kraja?
Povsem sprijen in komunistično pokvarjen um lahko zatrjuje take nebuloze.
Kaj pa če ukrade obema, ukrade narodu v imenu naroda?
Potem je to sistemska "napaka" Slovenije zaradi predčasno pokvarjenih in sprijenih umov, ki imajo od časa ko so proglašali "VSE JE NAŠE", krajo vgrajeno v svoji biti. Zato se ne čudi, če si šele sedaj dojel, da kradejo tudi tebi. Veš, komunizem žre (krade) tudi svoje/im otroke/om.
Ko obračunavaš dividendo na "narodov kapital" ne pozabi na "revolucionarni kapital" in kardeljansko distribucijo kapitala in dividende. Ko so ti revolucionarji zato, da si ostajal prvorazredni, plačevali revolucionarno dividendo, so ti ob tem zamegljili uvid kaj se dogaja z "narodovim kapitalom". Vsi tisti, ki zaradi svoje drugorazrednosti nismo našega z revolucijo pokradenega prostora in kapitala dobili nazaj niti nismo dobili dividend, ki lahko samo nemo opazujemo kako "narodni heroji" )revolucionarni mešetarji) s sinergijo "gospodarijo" z našim bivšim prostorom. Zato nekaj bolje doumemo stavek: "Dokler so debeli zrezki ni nobenega problema za družbeno pravičnost", torej tudi ne za dojemanje kaj je KRAJA.
Denacionalizacija pa (razen izvedene v prvi fazi nacionaliziranim udbovcem v najvišjih organih osamosvojitvene oblasti) pa pomeni legalizacijo revolucionarne kraje, ali po moje nasilno dvogeneracijsko zamenjavo ekonomskih predvsem pa prostorskih elit. Kjer v prostoru, ali zaradi prostora pomeni, da je "narodov prostor" (slovensko ozemlje) okupirali rdeči "heroji nacionalnega interesa", torej so ti okupatorji naroda katere si ustvaril tudi ti (revolucionarni dedič, revolucionarni rentnik, revolucionarni kapitalist z revolucionarno kontrolno dividendo), to je s svojim REVOLUCIONARNIM dojemanjem KRAJE.
Ali si ti kristjan, musliman, pravoslavec, komunist, domobranec, partizan ...., to nima s to tvojo pravico državljana čisto nič.
To, da smo bili državljani kadarkoli lastniki vsega premoženja države, si si izmislil ti, ne Kardelj.
Če bi to bilo res, potem bi tudi kraja sploh ne bila kraja, ampak količenje parcel na divje zahodni kaubojski način.
Se pa strinjam, da si je marsikdo v novi Sloveniji tako, po tvoje, to tudi predstavljal in količil.
Ali drugače, prvi parlament je tak način tudi trasiral, drugi pa uzakonil.
Če ti nič ne pomaga, pomisli dvakrat na sol!
sporočil: 9.501
Zadnja sprememba: anon-101299 17.09.2012 11:50
[aartur]tisto včeraj je bila proslava MO Koper.Nobena državna proslava to ni bila,da bi moral kdorkoli iz vlade pridet dol.Poslušat predsednika ZZB Južne Primorske Jerka Čehovina? .
Primorci smo se združeno borili proti fašizmu, vključno z duhovniki ( kljub priporočilom RKC-ja) dokler se niso pričeli vmešavat kontinentalci. In zdaj zopet netijo razdor med Slovenci. Vlada je sama dločila kdo je na njeni proslavi dobrodošel in kdo ne. Tu ni bilo omejitve - kdor pa ima sovraštvo v srcu in išče razkol je bolje da ne pride. Hvala bogu, da ni bilo nikogar iz vlade ! Itak JJ počitkuje na primorskem s svojimi pajdaši - in ne z "drugorazrednimi rdečimi" primorci. Vlada vseh slovencev - ma vas prosim, če v vsaki stvari iščemo razkol !!
Bilo je le praznovanje morebitne ponovne priključitve Slovenije k Jugoslaviji,predvolilni shod tovariša Turka, svečano povezovanje srpske in črnogorske mafije in mahanje uvoženih mitingašev iz Slovenije.
Janša je še vedno predsednik vlade.
PS: škoda ker nimam linka do pisma bralcev iz sobotnih Primorskih novic.. Tamle je nekdo iz leve opcije napisal pismo Stricu iz ozadja.. Krasno branje,primerno prazniku
Naj Jaka kot nekdanji Primorski novičar prilep sem gor ta članek
sporočil: 539
[oQI23IDCN0948R]Lepo, da si me spomnil na mlade dni. Tršice so nas osnovnošolce pripeljale pred Prešernov spomenik, kjer smo mahali z zastavicami in vpili Tito, Tito, dokler se ni "božanstvo" pripeljalo mimo in nam iz mercedesa pomahalo z belimi rokavicami, nakar smo vsi blaženi in ponosni odšli nazaj v šolo. Mladost je pa res norost, ha, ha. Škoda, da ni posnetek boljše kvalitete, da bi se prepoznal na njem.
Bandit Broz in bandit Kim v Ljubljani:
www.youtube.com/watc...QeSlRqd-1k
sporočil: 1.517
[zlatizob]Ko človek pogleda ta posnetek (leto 1975), se zgrozi, ko pa se spomni na predvčerajšnji rdeči miting v KP (leto 2012 v EU), se še bolj zgrozi .............
> [oQI23IDCN0948R]
>
> Bandit Broz in bandit Kim v Ljubljani:
>
> www.youtube.com/watc...QeSlRqd-1k
Lepo, da si me spomnil na mlade dni. Tršice so nas osnovnošolce pripeljale pred Prešernov spomenik, kjer smo mahali z zastavicami in vpili Tito, Tito, dokler se ni "božanstvo" pripeljalo mimo in nam iz mercedesa pomahalo z belimi rokavicami, nakar smo vsi blaženi in ponosni odšli nazaj v šolo. Mladost je pa res norost, ha, ha. Škoda, da ni posnetek boljše kvalitete, da bi se prepoznal na njem.
sporočil: 5.457
[velikidrobizek]Prozorne ljudi ne moreš prikazati drugače, kot na sliki
" ... predsednik države Danilo Türk (na sliki)."
Marička, Finance, a tako daleč smo že, da je potreben dodatek "(na sliki)"?!
tam malo zameglijo, pa se vidi
Še dobre so finance
kaj če bi napisali Cesar je gol
in potem pokazale še sliko
in potem bi ugotovili,
da tisti pri vasiljki niti ni bil on
temveč tisti tovariš drug isailović
ali pa celo njegov tesni prijatelj
in sodelavec tovariš ertelj
sporočil: 41
[macon]Vlada je imela idealno priložnost, da bi namesto tega kak njen predstavnik prišel na zborovanje, na katerem je govoril angleški veleposlanik. Šlo je za obletnico, ko so partizani iz nemškega taborišča pri Mariboru rešili čez sto vojnih ujetnikov, v glavnem angleških pilotov (celoten članek je tu:
Čestitke vladi, da se ni udeležila tega sranja.
www.delo.si/novice/s...obodo.html )
Citat iz Dela: "Na zborovanju je bil slavnostni govornik britanski veleposlanik v Slovenji Andrew Page. »V imenu ujetnikov britanske vojske, ki ste jim pomagali na prostost, se vam srčno zahvaljujem za vašo hrabrost in odločenost ohraniti v spominu ta primer britansko-slovenskega prijateljstva, ki je zdrobilo okove sužnosti,« je povedal Page. Po njegovem nas prijateljstvo, zgrajeno med Slovenijo in Veliko Britanijo v hudih časih druge svetovne vojne, zavezuje k skupnemu ustvarjanju boljšega sveta."
Ampak Vlada je še pravi čas ugotovila, da so angleške pilote reševali povsem napačni ljudje in da je torej tak dogodek vreden obsodbe, ne pa proslavljanja!
Očitno je tudi britanski veleposlanik šel med komunajzarje! Kaj bomo pa zdaj?! Najbolje bi ga bilo izgnati, preden bo naredil še več škode!
sporočil: 5.457
Zadnja sprememba: anon-288303 17.09.2012 12:24
[kugy]*****
Še ena zloraba ubogih Primorcev s strani rdeče zvezde. Primorci so bili zavedni Slovenci, ko se rdeča zvezda pri nas še rodila ni. Čedermaci so vodili boj naših Primorcev, ne rdeča zvezda. Danes so v prvih vrstah, z rdečo zvezdo, stali ljudje, ki so na Primosrko prišli po letu 1950 z vseh koncev jugoslovanskih republik in se boja za Primorsko niso nikoli udeležili.
Pravi Primorci poznajo resnico in so ponosni na svoj boj za slovenstvo, ne za Partijo!
Ko so jih prešteli, so ugotovili, da imajo premalo glasov in so s pomočjo tiste hčere od tiste Frederike hitro uvozili še 22 000 takih
Najhujši od njih so ravno na obali
in še enkrat:
Pravi Primorci poznajo resnico in so ponosni na svoj boj za slovenstvo, ne za Partijo
sporočil: 32.331
Zadnja sprememba: najobj 17.09.2012 12:32
[sivi pinot barique]
> [aartur]
> Primorci smo se združeno borili proti fašizmu, vključno z duhovniki ( kljub priporočilom RKC-ja) dokler se niso pričeli vmešavat kontinentalci. In zdaj zopet netijo razdor med Slovenci. Vlada je sama dločila kdo je na njeni proslavi dobrodošel in kdo ne. Tu ni bilo omejitve - kdor pa ima sovraštvo v srcu in išče razkol je bolje da ne pride. Hvala bogu, da ni bilo nikogar iz vlade ! Itak JJ počitkuje na primorskem s svojimi pajdaši - in ne z "drugorazrednimi rdečimi" primorci. Vlada vseh slovencev - ma vas prosim, če v vsaki stvari iščemo razkol !!
tisto včeraj je bila proslava MO Koper.Nobena državna proslava to ni bila,da bi moral kdorkoli iz vlade pridet dol.Poslušat predsednika ZZB Južne Primorske Jerka Čehovina? .
Bilo je le praznovanje morebitne ponovne priključitve Slovenije k Jugoslaviji,predvolilni shod tovariša Turka, svečano povezovanje srpske in črnogorske mafije in mahanje uvoženih mitingašev iz Slovenije.
Janša je še vedno predsednik vlade.
PS: škoda ker nimam linka do pisma bralcev iz sobotnih Primorskih novic.. Tamle je nekdo iz leve opcije napisal pismo Stricu iz ozadja.. Krasno branje,primerno prazniku
Naj Jaka kot nekdanji Primorski novičar prilep sem gor ta članek
... čuj, друже Сиви, kaj Janša ima še vedno v rokah čisto, ama čisto vse karte ? ... khmm, ali pa je še komu drugemu kakšno dal, tako da se revež ne igra čisto sam ...
P.S.: od 3. junija 2006, ko je Črna gora razglasila neodvisnost, niti tista oštucana Jugoslavija ne obstaja več, če si mogoče pozabil ali pa še nisi slišal ...
sporočil: 539
[nejaz]Angleži so imeli odlično priložnost, da bi se njihova kraljica ob obisku v Sloveniji opravičila za sramotno kupčijo s komunisti, ko je njihova vojska pod pretvezo poslala vojne ujetnike vede v smrt, v zameno za umik partizanske "vojske" iz Koroške. Sicer pa, od naroda, ki je ta zločin na malo drugačnejši način ponovil nedolgo nazaj v Srebrenici, opravičila niti ne moremo pričakovati.
> [macon]
> Čestitke vladi, da se ni udeležila tega sranja.
Vlada je imela idealno priložnost, da bi namesto tega kak njen predstavnik prišel na zborovanje, na katerem je govoril angleški veleposlanik. Šlo je za obletnico, ko so partizani iz nemškega taborišča pri Mariboru rešili čez sto vojnih ujetnikov, v glavnem angleških pilotov (celoten članek je tu:
www.delo.si/novice/s...obodo.html )
Citat iz Dela: "Na zborovanju je bil slavnostni govornik britanski veleposlanik v Slovenji Andrew Page. »V imenu ujetnikov britanske vojske, ki ste jim pomagali na prostost, se vam srčno zahvaljujem za vašo hrabrost in odločenost ohraniti v spominu ta primer britansko-slovenskega prijateljstva, ki je zdrobilo okove sužnosti,« je povedal Page. Po njegovem nas prijateljstvo, zgrajeno med Slovenijo in Veliko Britanijo v hudih časih druge svetovne vojne, zavezuje k skupnemu ustvarjanju boljšega sveta."
Ampak Vlada je še pravi čas ugotovila, da so angleške pilote reševali povsem napačni ljudje in da je torej tak dogodek vreden obsodbe, ne pa proslavljanja!
Očitno je tudi britanski veleposlanik šel med komunajzarje! Kaj bomo pa zdaj?! Najbolje bi ga bilo izgnati, preden bo naredil še več škode!
Pa še vprašanje za dragega prijatelja Pagea: Koliko podkupnine ste Angleži plačali slovenskim komunistom, da ne bi izkopali trupel pobitih domobrancev in ugotovili njihove identitete? A so vredna njihova življenja toliko kot angleška v Lockerbiu?
sporočil: 370
[oQI23IDCN0948R]Odgovarjam zato, ker sta oba na friend listi in to zato, ker sta oba velika antikomunista, kar je v bistvu vsak clovek, ko se rodi in to tudi ostane celo zivljenje, ce le ima toliko pameti in hrbtenice, da ne nasede udbovsko-kgb-jevski propagandi.
Stari, normalno, da imas mojo podporo, vedno si jo imel. Sicer se (npr.) totalno ne strinjam s tvojimi pogledi na pahorja kot predsedniskega kandidata, a zato delim tvoje poglede v vsaj 90% tematik, ker si pac razumen in posten clovek - tem bolje, ce mislis malo drugace kot jaz! Moj frend si since kaj vem kdaj. :)
Da bi se spokal, mika tudi mene, ne vem pa, ce si upam...
Z zgoraj napisanim se popolnoma strinjam, le da sem jaz Nimdo dal na hladno po tistih njegovih ekscesih, ko je mislil, da je pasja princesa liberalka zaradi-ne-vem-cesa-ze. Samo se mu je po, predvidevam, Lazgosah zbistril pogled in je sedaj spet dobri stari Nimda :)
LP iz u filadelfije :)
[zlatizob]
Če se Angleži ne bodo opravičili, bodo prisilno vključeni v evro območje. (Kazen mora biti vzgojna!)
Če bi v Nemčijo poslali našo delegacijo, ki bi jo sestavljali veliki vodja, Ludamila in monsinjor R. (ta ima itak še neke druge opravke v Nemčiji), bi se verjetno dalo prepričati Angelo, da nekaj ukrene v tej smeri.
Angleži so imeli odlično priložnost, da bi se njihova kraljica ob obisku v Sloveniji opravičila za sramotno kupčijo s komunisti, ko je njihova vojska pod pretvezo poslala vojne ujetnike vede v smrt, v zameno za umik partizanske "vojske" iz Koroške.Z malo dobre volje se da vse zrihtati: ker so bili domobranci privesek nemške vojske, je smiselno, da opravičilo zahtevajo Nemci. Ker bi bilo malo čudno, da pridejo na dan s tako nenavadno zahtevo, bi lahko nastopili bolj udarno: Angleži, Američani in Rusi naj se opravičijo Nemcem in njihovim prisklednikom zato, ker so pobili več milijonov Nemcev, porušili pol Nemčije, uničili skoraj vso nemško industrijo, prebivalcem vzhodne Nemčije pa uničili življenje še 45 let po vojni itd. (nekam na konec se doda še kritika neprimernega odnosa Angležev do kvizlingov, s čimer pokrijemo domobrance&co).
Če se Angleži ne bodo opravičili, bodo prisilno vključeni v evro območje. (Kazen mora biti vzgojna!)
Če bi v Nemčijo poslali našo delegacijo, ki bi jo sestavljali veliki vodja, Ludamila in monsinjor R. (ta ima itak še neke druge opravke v Nemčiji), bi se verjetno dalo prepričati Angelo, da nekaj ukrene v tej smeri.
[NavadniNimda]Pahor ime predvsem eno dodano vrednost, ki je nima nihče drugi: ko ga prideš obiskat (ali pa on obišče tebe), te lahko sfrizira, lahko ti okoplje vrt, lahko popravi pot, lahko ti nahrani staro mamo itd. itd. (ni da ni).
Sem že povedal, da bom obkrožil Pahorja, ki je najbolj pro-Evropski in deluje najbolj integrativno in najmanj "naši-njihovi". (Sicer se ne strinjam z njegovimi social-demokratskimi pogledi, ampak to se pokrajša pri vseh kandidatih, saj ni razlike glede tega med njimi.)
Težava je le v tem, da mu ne bi zaupal takega dela, tudi če bi se ponudil, da ga opravi brezplačno.
[aartur]Koliko si pa star, da si se boril proti fašizmu? Ali si se samo oblekel v borca po koncu WW2? Kolikor vem, so bili vsi Primorci vpoklicani v italijansko vojsko. Kdor ni šel, je bil dezerter, torej je bil na oni strani zakona. Le redki so se odločili za partizane. Tisti se pa ne hvalijo, kje so bili. Vem iz izkušenj s svojimi strici.
Primorci smo se združeno borili proti fašizmu, vključno z duhovniki ( kljub priporočilom RKC-ja) dokler se niso pričeli vmešavat kontinentalci. In zdaj zopet netijo razdor med Slovenci. Vlada je sama dločila kdo je na njeni proslavi dobrodošel in kdo ne. Tu ni bilo omejitve - kdor pa ima sovraštvo v srcu in išče razkol je bolje da ne pride. Hvala bogu, da ni bilo nikogar iz vlade ! Itak JJ počitkuje na primorskem s svojimi pajdaši - in ne z "drugorazrednimi rdečimi" primorci. Vlada vseh slovencev - ma vas prosim, če v vsaki stvari iščemo razkol !!
[mataj18]Da, res v Dunning-Krugerjevem ozvezdju siješ. Dunning–Kruger effect is a cognitive bias in which unskilled individuals suffer from illusory superiority, mistakenly rating their ability much higher than ...
> [Aleister]
> > [mataj18]
> > > [Aleister]
> > > > [mataj18]
> > > > Führer Herr Janša se je oglasil iz bunkerja in s tresočo roko tole napisal:
> > > >
> > > > „Vrednote in odločenost, ki so se oblikovale skozi težke preizkušnje, so nam še vedno zelo blizu in so nam danes vsem lahko v navdih,"
> > > >
> > > > Lp, mataj18
> > >
> > > Kaj si ti sekretar v tem bunkerju?
> >
> > Ne, jaz sem iz kontraobveščevalne službe in imam dostop do vseh podatkov..))
> >
> > Lp, mataj18
>
> Pozor. Taki sebe ne vidijo v pravi luči.
Jaz sem tu edina svetla zvezda.:))
Lp, mataj18
sporočil: 5.000
> Jaz sem tu edina svetla zvezda.:))Pozabil sem napisati takole:
>
> Lp, mataj18
Da, res v Dunning-Krugerjevem ozvezdju siješ. Dunning–Kruger effect is a cognitive bias in which unskilled individuals suffer from illusory superiority, mistakenly rating their ability much higher than ...
Jaz sem tu edina svetla RDEČA zvezda!
Ich verstehe nur Deutsch, also du musst das alles übersetzen. Ist das richtig?
Lp, mataj18
sporočil: 5.152
[FIN-389528]Nimdi je ze mariskdo rekel NaivniNimda (mislim, da mi Nimda tega ne bo zameril), kar pa je ves njegov "greh". Sploh ker smo vsi, ki smo vsaj napol posteni, do neke mere NaivneNimde - na naivnost imuni so le brezobzirni razbojniki.
> [oQI23IDCN0948R]
> Stari, normalno, da imas mojo podporo, vedno si jo imel. Sicer se (npr.) totalno ne strinjam s tvojimi pogledi na pahorja kot predsedniskega kandidata, a zato delim tvoje poglede v vsaj 90% tematik, ker si pac razumen in posten clovek - tem bolje, ce mislis malo drugace kot jaz! Moj frend si since kaj vem kdaj. :)
>
> Da bi se spokal, mika tudi mene, ne vem pa, ce si upam...
Odgovarjam zato, ker sta oba na friend listi in to zato, ker sta oba velika antikomunista, kar je v bistvu vsak clovek, ko se rodi in to tudi ostane celo zivljenje, ce le ima toliko pameti in hrbtenice, da ne nasede udbovsko-kgb-jevski propagandi.
Z zgoraj napisanim se popolnoma strinjam, le da sem jaz Nimdo dal na hladno po tistih njegovih ekscesih, ko je mislil, da je pasja princesa liberalka zaradi-ne-vem-cesa-ze. Samo se mu je po, predvidevam, Lazgosah zbistril pogled in je sedaj spet dobri stari Nimda :)
LP iz u filadelfije :)
Posiljam ti lep pozdrav v ufiladelfijo, prijatelj! :)