Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Rodetov domnevni sin se je opravičil za razburjenje
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 16
sporočil: 336
[velikidrobizek]
> [rename]
> > [Dudek]
> > > [rename]
> > > > [Dudek]
> > > > > [rename]
> > > > > > [Pina47]
> > > > > > > A ni tako, da je možno vzorce vzeti tudi posthumno?
> > > > > > > No ja, če je truplo upepeljeno najbrž ne.
> > > > > > > No forumski doktorji, kje ste?
> > > > > > >
> > > > > > > >
> > > > > > > > PS: Kje ima Karba prste vmes, vedno lahko pričakujemo, da sta se dihur in orel križala. Smrdi do neba. :)
> > > > > > >
> > > > > > > Grozljivo je predvsem to, kdo ima vse te evidence in zabeležke arhivirane.
> > > > > > > Kako to, da niso tega lansirali recimo takrat, ko je Rode postal ljubljanski nadškof.
> > > > > > > Kdo odloča o tajmingu, kdo lansira posameznim medijem, ki potem vrtajo dalje?
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > Vzorce lahko pridobi, kdor ima pravni interes. Takega v tej zgodbi jaz ne vidim.
> > > > >
> > > > > Glede na to, da je Rode napovedal uporabo vseh pravnih sredstev za zaščito svojega ugleda, jaz vidim vsaj enega, ki v tej zgodbi vsekakor ima pravni interes.
> > > >
> > > > Spet moram tebi odgovarjati. Zaščita pravnega interesa po mojem v prvi vrsti pomeni napad na tistega, ki te brez dokazov obtožuje/obrekuje in ne dokazivanje lastne nedolžnosti.
> > > > Zaenkrat je dovolj, če Rode "Ostro zanika trditve o prelomitvi duhovniškega celibata in o domnevnem očetovstvu", saj na drugi strani niso nič kaj več ponudili.
> > >
> > > Če je zanikanje dovolj, zakaj potem napoveduje vsa pravna sredstva?
> > > Za zanikanje potrebuješ piarovca, za pravni boj pa odvetnika.
> > >
> > > In druga stran je že ponudila DNK testiranje, zdaj se mora strinjati še kardinal, da ugotovijo če se vzorca ujemata, sicer lahko vsak s svojimi piarovci goni svojo v nedogled.
> >
> > Mogoče se narobe razumemo. ZANIKANJE mislim, da je dovolj za javnost, da zavzame nevtralno stališče. Ker Karba&Co niso ponudili nobenih dokazov, boljših od tistih, ki jih je javnosti ponudil Rode ("Ostro zanikam ..., nismo se dol dajali ipd " )
> >
> > OK ?
> >
> > Za pravni boj rabi odvetnike in postopek, v katerem bo časopis obtožil neutemeljeneg obrekovanja. V postopku bo moral časopis predstaviti dokaze, ane ? Če bo med njimi tudi izvajanje DNK testov bo odločalo sodišče in ne mi tukaj.
> >
> > Vsa pravna sredstva razumem, kot pregon tistih, ki o njem pišejo to, kar pišejo.
>
> Razumem in se strinjam.
> Mislim pa, da si pozabil na eno malenkost: Karba ima posnete izjave prič, ki so to pripravljene potrditi tudi na sodišču. Zato o njem pišejo to, kar pišejo na osnovi izjav.
> In gospa je prav tako potrdila, da sta bila intimna (karkoli to že pomenilo takrat). Zato bo po mojem gospod potreboval kaj več kot ostro zanikanje.
Glej, tole na radiu ognjišče:
radio.ognjisce.si/sl...alno/8548/
"„Ko sem se po dolgih letih študija v Parizu sredi šestdesetih let vrnil v domovino, se je na mestu, kjer sem opravljal svojo službo, spletlo lepo prijateljstvo z dekletom. To prijateljstvo bi lahko preraslo v ljubezen, a sva se sporazumno odpovedala drug drugemu zaradi višje vrednote: mojega duhovniškega poslanstva. Šla sva vsak svojo pot. Nikoli se nisva toliko zbližala, da bi se iz tega lahko rodil otrok, kar je gospa potrdila tudi v objavljenem članku. Razšla sva se nekako tako, kakor sta se Črtomir in Bogomila iz Krsta pri Savici odpovedala zemeljski ljubezni iz višjih razlogov.
Da to lepo, čisto zgodbo izpred petdesetih let sedaj nekdo blati z nemarnim obrekovanjem in z zavajajočim namigovanjem, se mi zdi skrajno zavrženo in nizkotno; vse te namige zavračam kot neresnične, celo lažne in brez vsake stvarne podlage. Za zaščito dobrega imena nameravam uporabiti vsa pravna sredstva.“
Zna se zgoditi, da bodo okvir odnosov med Rodetom, Bredo S. in Petrom S. uredili miroljubno, izven sodišč. Da bo prišlo do poravnave.
Tega Karbo bo pa Rode tožil zaradi klevetanja do neba in pika :), sosedi in priče naj pa rečejo kar hočejo, saj niso bili pri (ne)odnosu poleg.
če gospa pravi, da sta bila intimna, je povprečno razgledanemu in izkušenemu odraslemu jasno, kaj to vključuje..očetovstvo je pa še vprašljivo, saj je bila gospa morda intimna še s kom. eh, ta mladina, nikoli ni dovolj :)
sporočil: 5.963
+++++
da je bila izkušena devica
----------
LOL
Po toliko prevoženih kilometrih zvem, da nekaj takega obstaja!? rolling
da je bila izkušena devica
----------
LOL
Po toliko prevoženih kilometrih zvem, da nekaj takega obstaja!? rolling
sporočil: 3.698
Rekordno veliko komentarjev v časovni enoti. Ta črni so takoj
prepoznali zaroto UDBE (karkoli že to pomeni), ostali se pridušate.
Je pa Rode dobro fasal nazaj, kar je naredil Uranu. Je pa pedrovski
del slovenskega Opus Dei-ja najbrž rahlo nesrečen. No, saj je bil
Rode dobro znan do posvetnih seksualnih užitkov, tako da nič
novega.
sporočil: 5.000
očetovstvo je pa še vprašljivo, saj je bila gospa morda intimna še
s kom. eh, ta mladina, nikoli ni dovolj :)
Možno, da je bila intimna še s petimi, toda v črno je zadel samo en strelec, a ne?
Lp, mataj18
Možno, da je bila intimna še s petimi, toda v črno je zadel samo en strelec, a ne?
Lp, mataj18
sporočil: 3.248
[mataj18]Ma ne, Gustl je daleč od nedolžnosti. Recimo je metal cyberforumaše v cyberarest, ker so bili malo bolj glasni v cyberbufeti, včasih tudi malo prehitro za moj okus. Ma še vedno kuha daleč najboljšo cyberkafe daleč naokoli, pa tudi bo cyberpišurini mu ne smrdi. Zato mi ga je žal, pjeba, da bo visel na forumi in zatiral cybermanijake, namesto da bi pil Laško in vpil: "Maribor, Maribor!"
> [prerok]
> > [mataj18]
> > > [prerok]
> > > Au Gustl, zaj si ga pa najebo! Nič ne bo s totim fuzbalom. Lepo boš brisal poste celo noč na toti Rode temi.
> >
> > Misliš da je brezmadežen?:)
> >
> > Lp, mataj18
>
> Gustl?
Da.
Lp, mataj18
[prerok]A bodo žabarji brez uprave danes navijali za MB?
> [mataj18]
> > [prerok]
> > > [mataj18]
> > > > [prerok]
> > > > Au Gustl, zaj si ga pa najebo! Nič ne bo s totim fuzbalom. Lepo boš brisal poste celo noč na toti Rode temi.
> > >
> > > Misliš da je brezmadežen?:)
> > >
> > > Lp, mataj18
> >
> > Gustl?
>
> Da.
>
> Lp, mataj18
Ma ne, Gustl je daleč od nedolžnosti. Recimo je metal cyberforumaše v cyberarest, ker so bili malo bolj glasni v cyberbufeti, včasih tudi malo prehitro za moj okus. Ma še vedno kuha daleč najboljšo cyberkafe daleč naokoli, pa tudi bo cyberpišurini mu ne smrdi. Zato mi ga je žal, pjeba, da bo visel na forumi in zatiral cybermanijake, namesto da bi pil Laško in vpil: "Maribor, Maribor!"
Lp, mataj18
sporočil: 10.981
LOL
Saj kar si napisal, je po svoji vsebini žalostno.. In pravni postopki zoper uslužbence cerkve.. ti pritrjujejo... žal
Saj kar si napisal, je po svoji vsebini žalostno.. In pravni postopki zoper uslužbence cerkve.. ti pritrjujejo... žal
sporočil: 32.775
Zadnja sprememba: najobj 28.08.2012 16:14
... Rode: Razšla sva se kot Črtomir in Bogomila ...... pizda, pa kaj je zdaj spet to ? ... ja, kaj to ne bi moralo biti glih obratno, se pravi, da sta se razšla kot Bogomil in Črtomira ? ... khmm, ali pa sem jaz že spet vse zajebal in so me v tistih komunajzerskih pasjih šolah še totega Prešerna čisto narobe naučili ...
P.S.: mogoče pa ima oni podzavestni Frojd pri totem Rodetu podzavestno svoje prste vmes ... ja, kdo bi vedel ...
sporočil: 5.529
Zadnja sprememba: pcs 28.08.2012 16:16
[rava]Amen to that, sister.
pri takihle zadevah se cerkev kvačka sama. vdira in vtika se v tuje postelje in tuje otroke, ko pa se drugi začnejo vtikat v njihove otroke in šnofat po njihovih posteljah, je pa cel hudič.
mene cerkveni otroci popolnoma nič ne motijo, stigmatizacija pankrtov v enostarševskih družinah s strani cerkve pa zelo.
M
Edit:
media.photobucket.co...othert.jpg
da mama zanika, da bi Pohotni Franc bil Petrov oče. češ da ne
ve.
-----
Tole dvoje pa ne gre skupaj. Če zanika ve, če ne potrdi in ne zanika ne ve. Brez zamere. Lp
-----
Tole dvoje pa ne gre skupaj. Če zanika ve, če ne potrdi in ne zanika ne ve. Brez zamere. Lp
[mataj18]
očetovstvo je pa še vprašljivo, saj je bila gospa morda intimna še s kom. eh, ta mladina, nikoli ni dovolj :)
Lp, mataj18
jasno. in vidim, da ste mataji kar doma na tem področju :)
po sliki sodeč je pa že znan tudi prvi favorit te strelske tekme...no, ampak počakajmo na objavo rezultatov. s tribun se ne vidi najbolje do tarče
sporočil: 1.355
Kuri me bolac če ima Rode sina, hčerko ali opico na verigi.
Finance, spuščate se na nivo Lady. Ne, na nivo Mladine celo. Ali pa celo na nivo Dnevnika. Vam je treba tega?
Finance, spuščate se na nivo Lady. Ne, na nivo Mladine celo. Ali pa celo na nivo Dnevnika. Vam je treba tega?
sporočil: 1.991
Če Rode se ne bi strogo držal vere, ki prepoveduje uporabo
kontracepijskih sredstev, danes ne bi doživel takega medijskega
linča. Še en dokaz, kako skopost lahko pokoplje tvojo prihodnjost.
☺
sporočil: 2.361
[rename]Ne govorimo o kateremkoli novinarju, ampak o Karbi, zato sklepam tole: o Rodetovem očetovstvu ima Karba toliko dokazov kot jaz o tem, da je Karba spolni partner (oz. natančneje rečeno partnerica) Janeza Markeša. Ni pa ne eno ne drugo nezakonito.
Karba ima posnete izjave prič, ki so to pripravljene potrditi tudi na sodišču.
Teoretično sicer podpiram, da gre Rode v odškodninsko tožbo (oz. kazenski pregon po KZ-1 čl 159 ali 160) in če ima jajca tudi na DNK test (če nima jajc se mu pa testa še sploh ni treba bati).
VENDAR: Karbin sestavek so očitno pregledali pravniki, saj nikjer ne trdi, da je Rode oče. Verjetno je Karba potvoril izjavo matere, vendar ga za to lahko toži ona sama, Rode pa težje.
[velikidrobizek]
> [Feboslav]
> če gospa pravi, da sta bila intimna, je povprečno razgledanemu in izkušenemu odraslemu jasno, kaj to vključuje..očetovstvo je pa še vprašljivo, saj je bila gospa morda intimna še s kom. eh, ta mladina, nikoli ni dovolj :)
Meni je jasna ta formulacija. :)
Ampak reva uboga mora hkrati to dejanje tudi zanikati, ne le opravičevati. Nekako razumem njeno bolečino. Otrok je (bil, recimo, da je bilo nekaj) plod lepe ljubezni, ki sta jo morala "veš, morala bova prekiniti, ker jaz mislim resno s svojo službo.. saj ti ne bo hudega mar ne.." pozabiti.
Mladina za začetne izkušnje pravi, da so se nalivali z malinovcem. :)
ok. imel sem pač občutek da ti ni čist jasno, kaj konkretno se je dogajalo med njima
[rename]PO mojem ne gre toliko za diskreditacijo. Vsaj ne deluje mi tako. Vsaj ne z rdečih udbokomunističnih rentarskih kleptomanskih pizdekof (hvala shaman).
> [MD-471480]
> ker je kardinal zanikal, da je prelomil celibat,...
>
> DNK ne pokaže "dajanja dol".Če torej ne verjameš(mo) g.Rodetu, ni šans, da se ubrani!
> Gre za sejanje sumov- čak, kje so že to metodo izpopolnili do absurda?
Sem zagovornik, da je treba trditve dokazati.
Če gospa trdi, da sta se dajala dol, bo to očitno morala dokazati.
V kolikor pa bo test DNK pozitiven, pa ji njenih trditev ne bo potrebno dokazovati, ne? ;-)
In ponovno sprašujem: zakaj ga je sploh potrebno diskreditirati?
Menim, da je Kardinal pokasiral župo, ki jo je serviral Uranu. In bo pač moral pojest tok vročo kot se bo skuhala. In tole je na Karbino mizo prišlo s strani RKC. Oni sine in njega mama nista sama prišla h Karbi. Nekdo iz vrst RKC je vedel, da ima Kardinal neko staro jebo. ki ga lahk pošteno košta. In ker je Kardinal imel prste vmes, ko je bilo treba ex-nadškofa dislocirat v italijo, se je pač nekdo odločil, da bi bilo pametno kardinala dislocirat nekam zelo daleč.
Vatikan ima zdajle zadosti jeb na grbi. In da staremu ratzingerju naredi štalo še en potreben kardinal, ki je neki faranki pred 42 leti pokazal nebesa inu pekel.. si pač kurija ne bo dovolila...
saj to je hecno. A prepisal sem le ono kar je objavljeno.
Mislim, da mama iz nekega razloga Kardinala celo ščiti.... morda.. ne vem. A je ta plan tišine malo zajebal sine, ki želi vedet, kdo je njegov biološki foter. Nič narobe.
Mislim, da mama iz nekega razloga Kardinala celo ščiti.... morda.. ne vem. A je ta plan tišine malo zajebal sine, ki želi vedet, kdo je njegov biološki foter. Nič narobe.
sporočil: 14.015
[najobj]pusti ti poezijo na miru, za nemške ovčarje so druge stvari, ne Prešeren... :))
... Rode: Razšla sva se kot Črtomir in Bogomila ...
khmm, ali pa sem jaz že spet vse zajebal in so me v tistih komunajzerskih pasjih šolah še totega Prešerna čisto narobe naučili ...
Zadnja sprememba: anon-245582 28.08.2012 16:32
Nisem popravljal kakšnih slovničnih napak. Prebral sem besedilo.
Najprej zanika, kasneje se popravi in verjetno(?) postavi v sinovo
obrambo. Meni je zanimivo vse skupaj, ker jeto bedarija. Pri temah o gospodarstvu ali ukrepih vlade, itd. pa skoraj nikogar. Vseeno pa rajši berem, če cerkveni možje skačejo kakor kradejo.
[Inside]Sam si je kriv, kaj pa ni probal raje analno. A ga starejši niso podučili?:))
Se pravi da je priznal odnos, torej bo moral dokazati da ni oce. Velika napaka, ki bo oblatila njegovo ime.
Lp, mataj18
sporočil: 4.098
[rava]
Komu torej negiras/legitimiras pravico vtikanja v tuje postelje. Cerkvi ali drugim? Ali pa hoces povedati, da ce se cerkev vtika v druge, potem je prav, da se tudi drugi v njo?
pri takihle zadevah se cerkev kvačka sama. vdira in vtika se v tuje postelje in tuje otroke, ko pa se drugi začnejo vtikat v njihove otroke in šnofat po njihovih posteljah, je pa cel hudič.
That's the spirit, ravno to sem hotel povedat. :)
mene cerkveni otroci popolnoma nič ne motijo, stigmatizacija pankrtov v enostarševskih družinah s strani cerkve pa zelo.
sporočil: 1.283
Kdaj se pa hodi k verouku, precej mladi, kdaj se je torej to
začelo, to pa že malo meji na pedofilijo.