Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kam bo emigriral Janez Janša?

Strani: 1 2 3

anon-272665 sporočil: 18
[#1789417] 17.08.12 17:52 · odgovor na: najobj (#1789240)
Odgovori   +    1
Se pravi - če si pesnik, lahko obešaš ljudi na kandelabre...
najobj sporočil: 32.331
[#1789457] 17.08.12 18:47 · odgovor na: anon-45881 (#1789294)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 17.08.2012 19:04
[markoff]
> [najobj]
> > [markoff]
> > > [najobj]
> > > P.S.: lahko pa mi gremo zdaj malo kopirat Američane, kjer kljub silni varnosti, ki jo oni menda imajo, zadnje cajte tam skoraj vsaki teden neki psihič na suho pobije vsaj kakšnih deset komadov ...
>
> > Njihovi psihiči običajno ne grozijo, vstanejo in gredo v akcijo. Takšne je težko preprečiti. Pri nas, ko jih 100 laja, eden vstane in naredi. Težava je v tem, da jih od teh 100 lahko začne vstajati precej več, če bomo vse bolj v gospodarsko-finančnem dreku in če ti, ki vstajajo in akcionirajo, postanejo heroji in ne morilci.
> >
> > Nismo še tam, jasno, ampak takšne stvari se zgodijo precej hitro. Od 1933 do 1939 je minilo samo 6 let and then all hell broke loose...
> ... ja, in ker se prometne nesreče zaradi prehitre vožnje zgodijo precej hitro, je treba prepovedat vsako vožnjo ...
>
> P.S.: OZNA ne piše pisem, je rekel Malekov Joža ...
Jao, kje si našel prometne nesreče? No, če smo že pri tem...je menda razlika, če dirkaš 56 km/h po naselju sredi noči ali pa voziš počasi, zmerno in strpno 200 km/h na oddih proti morju po vseh mogočih pasovih brez varnostne razdalja, nje?
... evo, prometne nesreče sem našel, da bi ti povedal točno to, kar si ti zdaj povedal in jaz sam ne bi mogel bolje, in sicer da bodo ob 200 km/h zmerni in strpni vožnji na oddih proti morju po vseh mogočih pasovih brez varnostne razdalje zaradi nevarnosti nesreče jebali tebe in mene, ker sva dirkala s 56 km/h po naselju bognedaj mimo šole sredi noči iz sobote na nedeljo sredi julija ali avgusta, ker je to pač najbolj enostavno in si tako pred butasto publiko najlažje umijejo roke, češ kako skrbijo za varnost ljudi, naših nebogljenih otrok pa sploh ...
OZNA ne, tipi s psihičnimi motnjami pa. Dodaj par litrov rakije in kakšen zelo stresen dogodek, pa imaš bombaša na vlaku v LJ...

Sicer pa - če so Titeja Rusi spravili pod zemljo in nastavili dvojnika, morda pa je Murglbaba tudi že zdavnaj pospravil Ivana in sedaj gledamo v bistvu Murglštabskega Goldsteina...
... čuj, pa si ti ziher, da ni glih obratno in da zdaj v resnici pravzaprav ne gledamo Ivanovega Murglbabo ? ... khmm, ker je toti Murglbaba meni bolj sumljiv, da on ni oni pravi dobri stari Milan, ker je toti Murglbaba za komunista malo preveč neoliberalen ratal, medtem ko je naš Ivan še vedno tisti dobri stari omladinac Janez iz dobrih starih cajtov po poteh AVNOJ-a ali kje je že on včasih hodil ...
najobj sporočil: 32.331
[#1789472] 17.08.12 19:01 · odgovor na: anon-272665 (#1789417)
Odgovori   +    0
[ffooo]
Se pravi - če si pesnik, lahko obešaš ljudi na kandelabre...
... ne, ampak je za pesnika najboljše, da on sploh ni pesnik, ker z dobrimi starimi partijci ni zajebancije, ker oni še dandanašnji vsak pesnikov verz jemljejo zelo dobesedno ... ja, točno tako kot v dobrih starih cajtih, ko s partijo ni bilo nobene zajebancije ...
macon sporočil: 12.861
[#1789474] 17.08.12 19:06 · odgovor na: anon-45881 (#1789297)
Odgovori   +    1
[markoff]
> [tmatej]
> > [markoff]
>
> >
> > Izsledljivost je enostavna, ne pa poceni.
>
> Res me zanima, koliko fakultet, casa in denarja je potrebno, da nekdo s pooblastili ugotovi, kdo je poslal mail z naslova: "bsahman1@amis.net".

Precej manj, kot pa v primeru, da je poslal mail iz javne knjižnice (ali pa sosedovega odklenjenega wireless routerja) z naslova "ZVBXRPL@marxbrothers.attheracetracks.freepublicem ailservice.gmail.com". Še vedno pa več kot 0, saj obstaja ena takšna blesava stvar, kot je sodna odredba in podobne neumnosti. Vsaj, če hočeš, da je dokaz veljaven pred zakonom, nje.
Kaj pa, če greš v knjižnico in vse izvedeš še čez proxy? Kdo te bo našel?
anon-45881 sporočil: 7.327
[#1790896] 20.08.12 09:53 · odgovor na: anon-238577 (#1789326)
Odgovori   +    0
[fibonaci]
> [markoff]
>
> Kaj hočeš reči - da ti podtaknejo (statični) IP v ISP-jev audit trail? Good luck with that. Razen, če ima UDBA, OZNA, Sova, Čuk ali JanezovaOsebnaGarda prost dostop do prostorov in opreme ISP-jev v Kokoški.
>

eh, ne vem glih kako je zdaj s tem, ti to boljše poznaš, ampak pravi majstri pridejo povsod zraven, za prave majstre ni ovir!?
Saj pravim: se da, ni pa poceni. In to je vse, kar trdim. In za to imam kar nekaj kilometrov za sabo, tako da nisem ravno 15-letni mulc, ki obvlada iPada. :)
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1790908] 20.08.12 10:01 · odgovor na: anon-45881 (#1790896)
Odgovori   +    0
[markoff]
> [fibonaci]
> > [markoff]
> >
> > Kaj hočeš reči - da ti podtaknejo (statični) IP v ISP-jev audit trail? Good luck with that. Razen, če ima UDBA, OZNA, Sova, Čuk ali JanezovaOsebnaGarda prost dostop do prostorov in opreme ISP-jev v Kokoški.
> >
>
> eh, ne vem glih kako je zdaj s tem, ti to boljše poznaš, ampak pravi majstri pridejo povsod zraven, za prave majstre ni ovir!?

Saj pravim: se da, ni pa poceni. In to je vse, kar trdim. In za to imam kar nekaj kilometrov za sabo, tako da nisem ravno 15-letni mulc, ki obvlada iPada. :)
pa saj jaz sem to rekel čisto resno, da te stvari poznaš, ne se razburjat...

seveda ni poceni, ampak kdo pa si lahko privošči če ne država, tudi če ni poceni...

jaz sem samo bral, da imajo toti majstri dostop marsikje, če se hvalijo da so ga imeli v Jovankino spalnico, po tem so ene obične telekomunikacije mala malca...
anon-45881 sporočil: 7.327
[#1791178] 20.08.12 13:12 · odgovor na: anon-238577 (#1790908)
Odgovori   +    0
[fibonaci]
> [markoff]
> Saj pravim: se da, ni pa poceni. In to je vse, kar trdim. In za to imam kar nekaj kilometrov za sabo, tako da nisem ravno 15-letni mulc, ki obvlada iPada. :)

pa saj jaz sem to rekel čisto resno, da te stvari poznaš, ne se razburjat...

seveda ni poceni, ampak kdo pa si lahko privošči če ne država, tudi če ni poceni...

jaz sem samo bral, da imajo toti majstri dostop marsikje, če se hvalijo da so ga imeli v Jovankino spalnico, po tem so ene obične telekomunikacije mala malca...
Saj se ne razburjam, prisežem!

No, tile frajerji imajo dostop do marsikam, ampak do baz podatkov, ki sedijo v centralah ISP-jev, ki so varovane bolj kot nekoč Tito? Morda preko sodnih odredb ali groženj, ne pa konstantnega in po želji. Če nič drugega, bi za to vedelo kar nekaj ITjevcev pri ISP, ki upravljajo sistem, posledično pa cel svet. Enostavno does not compute.

Strani: 1 2 3