Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Strici iz ozadja 2012

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-217503 sporočil: 515
[#1771127] 27.07.12 10:59 · odgovor na: anon-214019 (#1770709)
Odgovori   +    2
Pa ja nisi tega pričakoval, tudi sam sem brez veze prebral cel tekst da sem zvedel za Kosovo to je pa tudi vse !!!
anon-17378 sporočil: 8.998
[#1771128] 27.07.12 11:00 · odgovor na: (#1770822)
Odgovori   +    8
Zadnja sprememba: anon-17378 27.07.2012 11:11
[janezpizdek]
> [bas3]
> To so strici stalnega političnega omizja, iz ozadja niste uspeli prav nikogar imenovati.

Tako je. Evo recimo, tanarbolj famozni StricIzOzadja™, tovariš Salome™, KiSeNajbolšPočutUslovenijiNje™, ni bil niti bežno omenjen. Da niti nea omenjamo neke tam ministre iz Pahorjeve vlade, ki jih je tovariš Salome™ omenjal, ko je govoril o štrumfpantlnih na truplcu ministra pod ogabnimi rjavimi žametnimi hlačami na večer njunega snidenja, pa nekšnih odvetnikof obgriženih po rokah, ki so bojda fakat fplivni™ itd.

Mislem, toti dve žurnalistki, sončeci shamanovi v-iber-normalni, vajeni nekih drugih gardof in PravihDedofIzOzadja™ nimata pojma ka te je to StricIzOzadja™ vs. DediIzOzadja™. Zej kant iven spel z word StricIzOzadja™. Iven more sou - Zej do not nou z konsept of z word StricizOzadja™.

Petra, sončece shamanovo v iber feminilno, toto temo o totih dijaboličnih ozadjih raje prepusti kakemu metroseksualnemu žurnalističnemu pizdeku, a la Marko Crnkovič KiPišeNaiPad&MacIstočasno™, po možnosti dvocevnemu, ...mislem, ako se mene sploh kaj fpraša, nje™ & kanede press.

PS
Sicer pa dedi in pupike moje forumske, ni mi všeč, da se v Sloveniji tak hostilno in negativostično uporablja sintagmo oz termin StricIzOzadja™. Evo zakaj. Oni dan sem se odpravil v Ufiladelfijo™ malo odpočiti duha. No, tam sem potem imel silno veliko časa ob šumenju nežno ob obalo pljuskajočih valovčkov, oglašanju totih ufiladelfijskih seagalof in nekšnih nočnih žabic, al ka so že tote pojoče živalice, ...

...kakorkoliže, imel sem čas zelo veliko v svoji notranji tišini kontemplirati, se potapljati v shamanske transe in fse tote shamanske standardne pizdarije, junouvotajmiin.

V nekem trenutku sem jasno videl, tri stezice po katerih Slovenija lahko krene po tkanini ProstorČasa™ vzdolž osi časa v stran bodočnosti (komunisti seveda zmotno mislijo, da gre za PolbodočoBodočnost™, valda na temelju NjihoveSvoje™ oksimoronske PolpreteklePreteklosti™, jebala jih ona in vse oksimoronske smeti razne!).

Prva možna stezica je taka, da podrazumeva v iber sposobnega in umnega volivca, s čimer imamo v nas Krnajcef velik križ, zato tote stezice nea bom sploh elaboriral, ka je nei realna, nje™.

Druga možna stezica je narbolj pričakovan izbor kranjskega kolektiviteta in se imenuje sendero cagavoso po vzoru na kranjskim komunistom simpatično teroristilno gibanje sendero luminoso. Ker je tudi glede tega use zelbstferštendlih, tudi tote nea bi zaj tu elaboriral.

Men se je narbolj zanimiva zdela tretja pot, hehe. Tretja pot se Kranjcem lahko zgodi oz, pelje preko pogoja, da se vzvode oblasti, upliva in moči, v maksimalni meri preda v roke StricofIzOzadja™. jap, dobro ste slišali, jaz bi jim dal vse. Ideja je namreč, da se Slovenijo čimprej povsem uniči. Neki takega, kot ko kmetje zažgejo slamo in ali zel & podrast na poljih, da vse hitro gre fpičkomaterino, da bi potem tam nastal prostor za nov začetek.

V tem smislu bi jaz želel, da v zapisnik gre moj predlog, da se čimhitreje identificira čimveč jebačev bulmastifov (toti so meni še tanarbolj pravi specimeni StricofIzOzadja™, da se poišče čimveč slovenskih fritzlof, tanarvečje lopove, kleptomane, mass morilce, posiljevalce, kartelnike, roparje z partijino licenco ipd in se jim naroči, da se od njih ne pričakuje nič njim težkega in zoprnega, temveč le, da naj brutalno in neusmiljeno počnejo tisto, kar jih najbolj veseli. Pa bo hitro vsega konec. To je neki tacega, kot evtanazija za bolnika, ki mu je ebola sjebala že vse notranje organe, potem ga ej pa za povrhu pičila še zelena mamba.

V svojih shamanskih transih sem videl, da se po tej stezici v SLoveniji najhitreje pride v svetlo bodočnost, saj edino to zdrami Kranjce in jih sicer nič ne opameti, jih pa razpizdi tak močno, da vsa tista golazen v nekem trenutku spizdi od strahu pred lačnimi in obubožanimi množicami. Najprej mora Kranjcem biti v iber absolutno bedno, da bi nam bil bolje press.

LP shaman

Si le prišel na moje. Brez terapije volilnih ovc na navadni travi, vsaj trimesečne, ne bo nobenih resnih sprememb.
anon-86274 sporočil: 1.399
[#1771129] 27.07.12 11:00
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-86274 27.07.2012 11:03
Kot pravi članek, da strici iz ozadja nimajo več skoraj nobene moči, za "rovarjenje" proti vladi. In da vlada ima že kar dobro postavljene kadre, potem je nerazumljivo, zakaj se barka ne premakne bolj intenzivno v smer godpodarskih "efektov"( zaposlovanje v malih (zasebnih)podjetjih),pregonu kriminala in njih epilogov.

To in plačilna disciplina, bosta dala naši ljubi Sloveniji polet in polnjenje državnih blagajn, brez večjih zunanjih zadolževanj!!!!!!!

Še enkrat, če je predstavitev v članku koliko toliko resnična, potem naj premier g. Janez JANŠA, uporabi bolj krepko politiko izvajanj pri svoji (omenjeni) ekipi, saj ima ustavno in vladajočo "pooblastilo" državljanov. Negativce (vsakršne), pa naj takoj, tako ali drugače onemogoči, kot so to nekoč počeli strici, brez izgovorov na Demokracijo,ki jim služi za zavlačevanje pri krivdnih dokazih. Za njih ne bo to nič novega, le kričali bodo.

Če potez ne bo že danes, bomo stopicali na messtu!!
Pri tem mu lahko veliko pomagajo (zakonsko urediti)mediji (tiskani in elektronski)in vse TV postaje pri vseh poročilih, da ne bo manipolativnih zavajanj volivcev, kot smo temu priča, sedaj.
hostamox sporočil: 8.460
[#1771130] 27.07.12 11:00 · odgovor na: (#1770822)
Odgovori   +    15
[janezpizdek]
V svojih shamanskih transih sem videl, da se po tej stezici v SLoveniji najhitreje pride v svetlo bodočnost, saj edino to zdrami Kranjce in jih sicer nič ne opameti, jih pa razpizdi tak močno, da vsa tista golazen v nekem trenutku spizdi od strahu pred lačnimi in obubožanimi množicami. Najprej mora Kranjcem biti v iber absolutno bedno, da bi nam bil bolje press.

LP shaman
Mislim da to ne bo potrebno, ker si bo narod sodbo napisal že prej sam oz. si jo že.
Ko enkrat mutivodijo vsi od tanajvišjega do raje in se nihče več ne boji državnih organov, pregonov, odvzemov premoženj- smo že precej v k.
Na oblast bojo začeli prihajati otroci komunizma, roj. po 65, 70 l, ki delajo oz. bojo delali kot svinja z mehom z državo- ker jo enostavno nimajo za svojo, ne čutijo pripadnosti.Tega jim ne gre zamerit,saj komunisti dojemajo državo za svoj plen.
S tem ne pravim da se ti poistovetijo z marksizmom, gre bolj za neki kvazilevisocializem .
Opažam da se izgublja občutek za kaj je prav in kaj ne, kaj dobro na dolgi rok in kaj ne.Ko prosperira tisti, ki se je znašel(uspel, obogatel z dvomljivimi potezami, težko dokazljivimi denarnimi pogosto premalo obdavčenimi tokovi) in je to nova normalnost.
Nekaj čas nazaj, ne tako dolgo, sem mislil, da bo možen presek, ko bojo stari komiji pokrepal, a žal najbrž ne bo tako.
Čak nas še do deset let puzanja(mogoče malo manj, če štejem od 2008), po-tem mogoče pride do zavedanja da smo zase in državo sami odgovorni in potlej še deset let za spremembe, gradnje novih temeljev. To sovpada tudi z drugo generacijo ljudi, ki bojo pričeli z oblastjo, roj. po l. 80. 85., seveda tu nastane problem da se bo v tem času, naslednjih 15 letih večina mladih (20-30) želnjih dela in razvijanja izselilo in bojo tule ostali le še socialci.
anon-49458 sporočil: 2.114
[#1771164] 27.07.12 11:13 · odgovor na: (#1770822)
Odgovori   +    7
[janezpizdek]
> [bas3]
> To so strici stalnega političnega omizja, iz ozadja niste uspeli prav nikogar imenovati.

Tako je. Evo recimo, tanarbolj famozni StricIzOzadja™, tovariš Salome™, KiSeNajbolšPočutUslovenijiNje™, ni bil niti bežno omenjen. Da niti nea omenjamo neke tam ministre iz Pahorjeve vlade, ki jih je tovariš Salome™ omenjal, ko je govoril o štrumfpantlnih na truplcu ministra pod ogabnimi rjavimi žametnimi hlačami na večer njunega snidenja, pa nekšnih odvetnikof obgriženih po rokah, ki so bojda fakat fplivni™ itd.

Mislem, toti dve žurnalistki, sončeci shamanovi v-iber-normalni, vajeni nekih drugih gardof in PravihDedofIzOzadja™ nimata pojma ka te je to StricIzOzadja™ vs. DediIzOzadja™. Zej kant iven spel z word StricIzOzadja™. Iven more sou - Zej do not nou z konsept of z word StricizOzadja™.

Petra, sončece shamanovo v iber feminilno, toto temo o totih dijaboličnih ozadjih raje prepusti kakemu metroseksualnemu žurnalističnemu pizdeku, a la Marko Crnkovič KiPišeNaiPad&MacIstočasno™, po možnosti dvocevnemu, ...mislem, ako se mene sploh kaj fpraša, nje™ & kanede press.

PS
Sicer pa dedi in pupike moje forumske, ni mi všeč, da se v Sloveniji tak hostilno in negativostično uporablja sintagmo oz termin StricIzOzadja™. Evo zakaj. Oni dan sem se odpravil v Ufiladelfijo™ malo odpočiti duha. No, tam sem potem imel silno veliko časa ob šumenju nežno ob obalo pljuskajočih valovčkov, oglašanju totih ufiladelfijskih seagalof in nekšnih nočnih žabic, al ka so že tote pojoče živalice, ...

...kakorkoliže, imel sem čas zelo veliko v svoji notranji tišini kontemplirati, se potapljati v shamanske transe in fse tote shamanske standardne pizdarije, junouvotajmiin.

V nekem trenutku sem jasno videl, tri stezice po katerih Slovenija lahko krene po tkanini ProstorČasa™ vzdolž osi časa v stran bodočnosti (komunisti seveda zmotno mislijo, da gre za PolbodočoBodočnost™, valda na temelju NjihoveSvoje™ oksimoronske PolpreteklePreteklosti™, jebala jih ona in vse oksimoronske smeti razne!).

Prva možna stezica je taka, da podrazumeva v iber sposobnega in umnega volivca, s čimer imamo v nas Krnajcef velik križ, zato tote stezice nea bom sploh elaboriral, ka je nei realna, nje™.

Druga možna stezica je narbolj pričakovan izbor kranjskega kolektiviteta in se imenuje sendero cagavoso po vzoru na kranjskim komunistom simpatično teroristilno gibanje sendero luminoso. Ker je tudi glede tega use zelbstferštendlih, tudi tote nea bi zaj tu elaboriral.

Men se je narbolj zanimiva zdela tretja pot, hehe. Tretja pot se Kranjcem lahko zgodi oz, pelje preko pogoja, da se vzvode oblasti, upliva in moči, v maksimalni meri preda v roke StricofIzOzadja™. jap, dobro ste slišali, jaz bi jim dal vse. Ideja je namreč, da se Slovenijo čimprej povsem uniči. Neki takega, kot ko kmetje zažgejo slamo in ali zel & podrast na poljih, da vse hitro gre fpičkomaterino, da bi potem tam nastal prostor za nov začetek.

V tem smislu bi jaz želel, da v zapisnik gre moj predlog, da se čimhitreje identificira čimveč jebačev bulmastifov (toti so meni še tanarbolj pravi specimeni StricofIzOzadja™, da se poišče čimveč slovenskih fritzlof, tanarvečje lopove, kleptomane, mass morilce, posiljevalce, kartelnike, roparje z partijino licenco ipd in se jim naroči, da se od njih ne pričakuje nič njim težkega in zoprnega, temveč le, da naj brutalno in neusmiljeno počnejo tisto, kar jih najbolj veseli. Pa bo hitro vsega konec. To je neki tacega, kot evtanazija za bolnika, ki mu je ebola sjebala že vse notranje organe, potem ga ej pa za povrhu pičila še zelena mamba.

LP shaman
Občasno naumim, da bi bila to najboljša pot. A glavni pomislek je v tem, da je verjetnost oblikovanje neke grupe državljanov, ki bi poskušala stvari na novo graditi izjemno nizka. Ker ne bo pred tem niti dovolj velike grupe državljanov, ki bi hotela zrušiti in kaznovati ta naš zheban sistem (...slovenskih fritzlof, tanarvečje lopove, kleptomane, mass morilce, posiljevalce, kartelnike, roparje z partijino licenco...). Država je premajhna, moč pa na eni strani dovolj OK porazdeljena med vse akterje levega in desnega pola. Enostavno ni dovoljšne mase dejansko neobremenjenega folka brez koristi trenutnega sistema. To stezico nam bodo mogli eni zunanji ukopat.
anon-286872 sporočil: 135
[#1771173] 27.07.12 11:16
Odgovori   +    2
PA KAJ, KER VSI MORAJO UPOŠTEVATI KAPLARJA JANŠO. NE MISLIJO SVOJO GLAVO.
anon-282835 sporočil: 189
[#1771182] 27.07.12 11:19
Odgovori   +    9
Vsi skupaj pa po podlosti in pritlehnosti ne prekašajo strička iz ozadja, leve opcije....
anon-43949 sporočil: 4.362
[#1771183] 27.07.12 11:20 · odgovor na: anon-16741 (#1770977)
Odgovori   +    8
[tekavec]
BRAVO PET RA BRAVO KSENJA TOSTE DOBRO UGOTOVILI JASEM NA VEČ MESTI NE ENI POVDARJO DAJE TOMAŽ ŠIHT VEČI STRIC OZADJE KOD ZEMLARIČ STRIC OZADJE PA LP
Malo moten, a ne?
Božček...
[#1771191] 27.07.12 11:22 · odgovor na: (#1771155)
Odgovori   +    5
[denac]
> [komunike]
> > [Belokranjc]
> > Novi strici bodo definitivno iz Bruslja tako, da vam je ta članek brc v temo.
>
>
> Ne bodo vsi iz Bruslja, sicer domaććih ne bi bilo tako strah pred tem scenarijem.

Nekatere črke v tem in prejšnjih postih dajo misliti. Ampak, tudi dobro misleči Slovenci te ozmerjajo, ker jih uporabljaš. Še vedno ne vejo, za kaj gre.

Bodo že ugotovili. Tudi sam nisem vedel vsega kar takoj.

120 let srbizacije naših krajev, po dogovoru evropskih framasonskih lož, smrt Cankarja pod brutalnimi udarci s cevmi s strani "iliristov" (srbskih agentov) in še kaj. Ponarejanje naše zgodovine, laži o Slovanih, itd.

Če bi ljudje znali ali hoteli brati, PREDEN stisnejo minus ali preden komentirajo drugega, morda bolj razgledanega od sebe, bi bile debate na temu forumu manj čustveno in bolj logično obarvane. Tako pa ...
FIN-466864 sporočil: 3.316
[#1771219] 27.07.12 11:35 · odgovor na: anon-115852 (#1770998)
Odgovori   +    1
[cezzar]
Pozabili ste omeniti še "OZADJE OZADJA" ki ga sesavlja naveza Kučan-Stanovnik & co, ki delajo vse, DA BI TA VLADA PADLA. To so glavni STRICI IZ OZADJA!
mogoče pa naš dragi modrooki vsemogočni vrtni palček vodi celi svet....??????
kaj pa ,če je vse res...????????
[#1771228] 27.07.12 11:37 · odgovor na: anon-17378 (#1771191)
Odgovori   +    4
[komunike]
> [denac]
> > [komunike]
> > > [Belokranjc]
> > > Novi strici bodo definitivno iz Bruslja tako, da vam je ta članek brc v temo.
> >
> >
> > Ne bodo vsi iz Bruslja, sicer domaććih ne bi bilo tako strah pred tem scenarijem.
>
> Nekatere črke v tem in prejšnjih postih dajo misliti. Ampak, tudi dobro misleči Slovenci te ozmerjajo, ker jih uporabljaš. Še vedno ne vejo, za kaj gre.

Bodo že ugotovili. Tudi sam nisem vedel vsega kar takoj.

120 let srbizacije naših krajev, po dogovoru evropskih framasonskih lož, smrt Cankarja pod brutalnimi udarci s cevmi s strani "iliristov" (srbskih agentov) in še kaj. Ponarejanje naše zgodovine, laži o Slovanih, itd.

Če bi ljudje znali ali hoteli brati, PREDEN stisnejo minus ali preden komentirajo drugega, morda bolj razgledanega od sebe, bi bile debate na temu forumu manj čustveno in bolj logično obarvane. Tako pa ...
...tako pa je podalpje zrelo za futranje balkanskih pastirjev...
mimoidoci sporočil: 6.274
[#1771232] 27.07.12 11:39 · odgovor na: (#1771210)
Odgovori   +    11
[denac]
> [tekavec]
> BRAVO PET RA BRAVO KSENJA TOSTE DOBRO UGOTOVILI JASEM NA VEČ MESTI NE ENI POVDARJO DAJE TOMAŽ ŠIHT VEČI STRIC OZADJE KOD ZEMLARIČ STRIC OZADJE PA LP

Neberljivo. Potrudi se, da bomo razumeli.

:)))
Vsaj ti bi se lahko spomnil najboljšega imitatorja BLEDBLEDA, ki je mestoma celo presegal original.
anon-103314 sporočil: 53
[#1771234] 27.07.12 11:40
Odgovori   +    9
Pravi strici iz ozadja?- se ve kdo so in še bolj se bo vedelo, ko se bo tako imenovanim revolucijonarjem, ki so si izsilili oblast in previlegije,zgodila prava revolucija z ciljem izpeljave LUSTRACIJE in uspostavitve pravne države in prave demokracije. Dotlej bo Slovenija ostala žrtev udbomafije, ki ne vidi siromaka, kako išče kaj bo skuhal za kosilo
anon-193884 sporočil: 110
[#1771278] 27.07.12 11:54
Odgovori   +    1
vsi sami luzeri, živijo na državnih jaslah, konec države...
anon-16741 sporočil: 3.984
[#1771301] 27.07.12 12:03 · odgovor na: (#1771226)
Odgovori   +    8
[janezpizdek]
> [tekavec]
> BRAVO PET RA BRAVO KSENJA TOSTE DOBRO UGOTOVILI JASEM NA VEČ MESTI NE ENI POVDARJO DAJE TOMAŽ ŠIHT VEČI STRIC OZADJE KOD ZEMLARIČ STRIC OZADJE PA LP

HEHE. Bravo maestro. Si pa spet BLEDBLEDIRAL vrhunsko in bil tako prepričljiv, da so spet eni nasedli press. Cilj dosežen. :-)

PS
SEPA STRINJAM DASI TO NA PISAU KARSI NA PISAU INBI USE POD PISAU ČEBI MI DALI

LP SHAMAN
KOSEN PREBRA KOMOITAR DENAC SEM VIDEL SAMO
FOJŠIJI DOBNANCA JANŠEVIKA NA ČELO Z RCK IN
POSTAL O ŽALJEN IN NEBOM VEČ GOPCAL VEČ LETI
ANPAK TISTI KI VEJO DAMA NEGDANJI KOMONIST JANŠA
IN NJEGOVI PRILIZCI DOBRO SKRITO VEMOKAJ VEJO
DAMAM PRAV NEPADA OPTOŽIJO ZEMLARIČA KOČANA
KRMARJA KRIŽIČA CVIKLO TALERJA KATERIM TAČRNI
NEDEOSEŽE DO GLEŽNJAV KOD SMO VIDELI U PRE
TEKLOST IN POLPRE TEKLOST VSAJ ČEBI MELI
POŠ TENE PAMETNE LJUDI NA OB LASTI DANES
NEBI MELI KRIZI ZADOV ŽIVTI PUFI IN SLBAI
BONTITETI IN NAŠE BANKE BI SPET DALE KREDITE
ZA HIŠE IN NEBI LOPOVKO ZAHTE VALE OBRESTI
NAOBRESTI NAOBRETI ZDAJ BO POHAR ALI TURK
ZMAGO NA VOLITVI POTEN PAŠE JANKOČIČ GAŠPER
GAŠ PER GAŠPPER BRAT UŽKA IN MADEN DURFE
INBO V DRAŽVI SPET BLAGO STAJNI ČENE GREMO
VHOSTO IN BOMO ZMAGALI KOD NEKOD VEMOKAKO
anon-234307 sporočil: 18
[#1771331] 27.07.12 12:15 · odgovor na: anon-215576 (#1770860)
Odgovori   +    0
Janez, si to ti?
najobj sporočil: 32.626
[#1771337] 27.07.12 12:17 · odgovor na: anon-45881 (#1770906)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 27.07.2012 12:19
[markoff]
No, glede na starost teh "stricev" so tole bolj nečaki ali celo vnuki.

Anyway, posli se vedno delajo v ozadju. Ali pa so namenjeni izključno lastnim interesom ali tudi interesom širše družbe, pa je potrebno presojati od primera do primera.

Bomo videli, ali se je mlada garnitura učila od komunajzlov v pozitivnem ali negativnem smislu...

... evo, pa še ena kratka o totih famoznih stricih iz ozadja ... khmm, ali jih sploh nikoli ni bilo in so samo izgovor za lastno nesposobnost ... ja, ali pa so mogoče celo kdaj bili, pa zdaj že hudo betežni, ker namreč toti nečaki in vnuki že dolgo vlečejo oziroma kar grabijo vsak na svojo stran, če jaz prav vidim ...

P.S.: ali je bolje, da se vlečejo niti iz enega konca, ali pa da vsak grabi na svojo stran, pa naj vsak sam presodi ... aja, tisto "vlečenje niti" je seveda zgolj figurativno, ker sem bolj mislil na to, da se vsaj približno ve, kaj se hoče in da se tisto tudi izpelje, ker namreč to, kar imamo sedaj, res ni več podobno ničemur ...
anon-234307 sporočil: 18
[#1771347] 27.07.12 12:21 · odgovor na: anon-221126 (#1770950)
Odgovori   +    1
ja, še to manjka, da se gre pospravljat prav vsakega uradnika, da ne bo škodil Veliki novi strukturi...
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1771358] 27.07.12 12:28 · odgovor na: najobj (#1771337)
Odgovori   +    1
[najobj]

... evo, pa še ena kratka o totih famoznih stricih iz ozadja ... khmm, ali jih sploh nikoli ni bilo in so samo izgovor za lastno nesposobnost ...
čuj to ni noben hec, jaz mislim da je danes že vsakemu Pravemu in Poštenemu Slovencu jasno, da so strici in Dedek Mraz še zadnja ovira v tranziciji v pravi in pošteni kapitalizem, ker dobro vemo, da na pravem Zahodu ni nikjer nobenih stricev v ozadju!
bigl sporočil: 18.363
[#1771373] 27.07.12 12:35 · odgovor na: (#1770785)
Odgovori   +    3
[janezpizdek]
Hehe, V zadnje cajte, ko preberem besedo [slovenski] "davkoplačevalec", se mi ta spontano nekontrolirano v um preslika kot [slovenski] "davkoklečeplazovalec" oz. [slovenski] "davkoklečeplazilec".

Jebeš deželo v kateri davkoplačilec klečeplazi press. In jebeš deželo v kateri je delo/ustvarjanje oz reveži, ki živijo iz rok v ust od svojega dela najbolj obdavčeni press.

LP shaman
Ne klečeplazim, pa sem vseeno doplačal dohodnino, ki bo šla nekam že, v franže pa ziher, če ni kontrole. In te ni bog ve kakšne. Se izgubi občutek, če gre za last drugih. Rešitev bi bila malo ali nič delat, pa nisem takšne sorte. Avgusta, samo še dve zadevi prihodujem državi (upn so že v čakalnici, da jih pobere datum), potem pa mi bodo in drugim tud, menda ja dali mir. Lep dan.
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1771384] 27.07.12 12:39 · odgovor na: anon-101299 (#1770722)
Odgovori   +    6
[sivi pinot barique]

stari prdci vodijo kompletno vse relevantne medije...Ti pa lahko dokažejo,da je zemlja ploščata,da smo v resnici najboljši na svetu,da Janša je otroke in da je Svetlana Makarovič nominirana za naslednico matere Terezije.
druže Sivi, samo tebi, ki si naš cenjeni bivši tovariš, bom zaupal veliko skrivnost.

Bili so časi, ko so mnogi verjeli v nadnaravne sposobnosti vrtnega palčka, da je on naš gospodar in luč sveta, če je tako rekel tudi da je zemlja res ploščata, zato so mu bili neskončno vdani.

Potem so nekateri sprevideli, da je prava luč sveta v resnici Princ teme in so tudi njemu verjeli brezmejno in neskončno zaupali, tudi to da se Sonce vrti okrog njega.

Če ti ljudje v osnovni šoli ne bi sedeli na ušesih, bi vedeli kako je z Zemljo in Soncem.

Če isti ljudje pri verouku ne bi sedeli na ušesih bi verjetno vedeli, da se verske resnice nanašajo samo na Boga, nikakor pa ne na politiko.

Tako da, druže Sivi, problem ni v pokvarjenih novinarjih, pač pa v tistih bralcih, ki pograbijo vsako neumnost. Zato se ne sprašuje kaj lahko mediji dokažejo, pač pa komu!
anon-45881 sporočil: 7.327
[#1771398] 27.07.12 12:46 · odgovor na: (#1771352)
Odgovori   +    8
[denac]
> [najobj]
> > [markoff]
> > No, glede na starost teh "stricev" so tole bolj nečaki ali celo vnuki.
> ... evo, pa še ena kratka o totih famoznih stricih iz ozadja ... khmm, ali jih sploh nikoli ni bilo in so samo izgovor za lastno nesposobnost ... ja, ali pa so mogoče celo kdaj bili, pa zdaj že hudo betežni, ker namreč toti nečaki in vnuki že dolgo vlečejo oziroma kar grabijo vsak na svojo stran, če jaz prav vidim ...
>
>
> P.S.: ali je bolje, da se vlečejo niti iz enega konca, ali pa da vsak grabi na svojo stran, pa naj vsak sam presodi ... aja, tisto "vlečenje niti" je seveda zgolj figurativno, ker sem bolj mislil na to, da se vsaj približno ve, kaj se hoče in da se tisto tudi izpelje ...

Stric je javno nameščal Jankovića in prisilil 26 osebkov, da so se mu šli poklonit na magistrat.
Strica pa daje starostna demenca. Zato se je izkazal za nesposobnega. Izbral je nesposobnega Jankovića.

Agenti Udbe mnogokrat tule nastopajo z blefiranjem, čudenjem, zagovarjanjem, lansiranjem dvomov in očitnih laži. S pozicij "nevednosti".
Dobro, murlgškrat je zagotovo eden od starih stricev. Jaz bi jim raje rekel hobotnice. Imaš pa tu še cel kup hobotnic - najmanj kresnica&stenica&kužki, Golobiatch&ColonelVonStrohm, okoli Janše je tudi že nekaj lovk, v DL(GV) pa se očitno tudi že kreira nekaj podobnega. Politične stranke žal težko preživijo brez donatorjev, hočemo ali nočemo. Še posebej ko je potrebno zagnati propagandni stroj. When money talks, bullshit walks.

Jaz bi rekel takole: klandestine združbe se povezujejo iz 2 ključnih razlogov:
- ker delujejo v ilegali in je njihova izpostavljenost javnosti njihova smrt ALI
- ker bi delovanje v javnosti sprožilo odziv konkurenčnih klandestinih združb

F21 je sicer edina taka združba, ki si je upala v javnost, a se mi zdi, da je šlo bolj za razkazovanje mišic, kot pa za kaj drugega. Ali pa za dvig zastave, češ: evo, tu smo, pravi smo, pridte k nam, antijanšisti!

U571 je bila po drugi strani ena skupina zavedenih bebcev s par psihopatskih ideologov na čelu.

Pa ima tih združbi koliko 'oćeš. Nekatere so poštrihane z določeno barvo, druge ne.
FIN-466864 sporočil: 3.316
[#1771405] 27.07.12 12:48 · odgovor na: anon-221126 (#1770950)
Odgovori   +    0
paranoja d.d.
mimoidoci sporočil: 6.274
[#1771482] 27.07.12 13:45 · odgovor na: (#1771296)
Odgovori   +    4
[denac]
> [mimoidoci]
> > [denac]
> > > [tekavec]
> > > BRAVO PET RA BRAVO KSENJA TOSTE DOBRO UGOTOVILI JASEM NA VEČ MESTI NE ENI POVDARJO DAJE TOMAŽ ŠIHT VEČI STRIC OZADJE KOD ZEMLARIČ STRIC OZADJE PA LP
> >
> > Neberljivo. Potrudi se, da bomo razumeli.
>
>
> :)))
> Vsaj ti bi se lahko spomnil najboljšega imitatorja BLEDBLEDA, ki je mestoma celo presegal original.

Ja, sej je lepo, da imamo kakšnega dvornega norčka z velikimi črkami.
Ne vem če se razumeva. Mojster tekavec je drugače intelektualec v najžlahtnejšem smislu besede, hehe. Res pa, da je zadnje čase pretirano skop s svojimi forumskimi prispevki. Vsaj jaz ga močno pogrešam.
anon-167858 sporočil: 598
[#1771489] 27.07.12 13:50
Odgovori   +    4
Tema od članka, butara
[#1771491] 27.07.12 13:51 · odgovor na: (#1771276)
Odgovori   +    7
[denac]
> [komunike]
> > [denac]
> > > [komunike]
> > > > [Belokranjc]
> > > > Novi strici bodo definitivno iz Bruslja tako, da vam je ta članek brc v temo.
> > >
> > >
> > > Ne bodo vsi iz Bruslja, sicer domaććih ne bi bilo tako strah pred tem scenarijem.
> >
> > Nekatere črke v tem in prejšnjih postih dajo misliti. Ampak, tudi dobro misleči Slovenci te ozmerjajo, ker jih uporabljaš. Še vedno ne vejo, za kaj gre.
>
>
> Bodo že ugotovili. Tudi sam nisem vedel vsega kar takoj.
>
> 120 let srbizacije naših krajev, po dogovoru evropskih framasonskih lož, smrt Cankarja pod brutalnimi udarci s cevmi s strani "iliristov" (srbskih agentov) in še kaj. Ponarejanje naše zgodovine, laži o Slovanih, itd.
>
> Če bi ljudje znali ali hoteli brati, PREDEN stisnejo minus ali preden komentirajo drugega, morda bolj razgledanega od sebe, bi bile debate na temu forumu manj čustveno in bolj logično obarvane. Tako pa ...

V teh dnevih je bilo na forumu izlivanje gneva na Hrvate. Nihče ni napisal, da je to šovinizem, nacionalizem. Čim kaj rečeš čez Srbe, te ozmerjajo z nacionalistom. In to počnejo slovenski srbski agenti. Tudi desne provenience.

PS: takoj so ti dali minus. Tudi tale post ga bo takoj fasal.
Slovenci smo v Sloveniji manjšina. Zatreti nas hočejo.

Zanimivo je bilo poslušati zborovsko uglašeno zatrjevanje, da je treba zabrisane "odškodnine" na vsak način izplačat!
Res, najbrž ni nobena stvar bolj nujna v tem trenutku...
vfj sporočil: 24
[#1771511] 27.07.12 14:04
Odgovori   +    2
Zanimivo bo, ko bo raziskana naveza Ahcan - Perman - Nikolic in njihovi posli
anon-203080 sporočil: 1.088
[#1771516] 27.07.12 14:06
Odgovori   +    2
Judežev fraktal

Nekega davnega jutra je bila, v nekem vboklem mestu (če stojimo nad njim), na modernem mostu katerega ime je nekako napovedovalo dogodek, najdena ogromna vreča, ki je spominjala ali opravljala funkcijo mošnjička. V njej je bilo trideset trupel. Na most, naj bi bila vržena, na enak način ali iz enakega vzgiba, zaradi katerega je Judež vrgel nazaj denar, ki ga je dobil za izdajo . Ti denarji oziroma trupla naj bi bili neki pomembni ljudje, ki so v resnici bil le krivci in dolžniki. Nekdo ali nek narod jih je izbral ali dobil za svoja dejanja ali odločitve. Ker se jih je kasneje sramoval ter se sramoval tudi svojih dejanj, izbir, odločitev jih je zavrnil ter zavrgel.
Ker so, kot trdi Borges, zgodbe samo štiri in ker zgornji dogodek tvori le del ene izmed štirih, moramo opisati zgodbo katere del je dogodek z mosta. Dogodek o tridesetih je del zgodbe o žrtvovanju boga. Zgodba o žrtvovanju boga se ciklično pojavlja v fikciji in v realnosti, enkrat je ponovitev zgodbe pomembna, drugič spet manj pomembna; kot kapljanje krvi, kaplja pade, okrog kaplje so še majhne kapljice, okrog malih kapljic še manjše, vendar so si vse kapljice podobne ali celo enake. *
Ko je denar zavrnjen in zavržen je vse jasno, izdajalec izbere svojo pot, bog je žrtvovan in ljudje so odrešeni.
Izdajalca torej naj ne bo sram izdati in vzeti denar, saj je njegova usoda že zapisana, denarji pa naj vedo oziroma naj jih dogodek z mosta spomni (če spomin sploh imajo), da so nepomembni in da se jih bodo na koncu, vsi otepali. Saj so bili izbrani z namenom, da opravijo svojo funkcijo in ne zato da bi krojili usodo kogarkoli oziroma odločali. Zgodovina je nedvoumno dokazala, da so denarji fungibilni.

Preostale tri zgodbe so ; prva je zgodba o trdnem mestu, ki ga obkolijo; druga je zgodba o vrnitvi; tretja zgodba govori o iskanju .
Vse štiri zgodbe se bodo neskončno krat ponovile kot samostojne ali pa kot povezane med seboj v eno veliko zgodbo o ponavljanju, ki je edina.

* Vse te podobne ponovitve predstavljajo Madelbrotovo množico; je množica točk v kompleksni ravnini, katere meja tvori fraktal.. Matematično lahko Madelbrotovo množico definiramo kot množico kompleksnih vrednosti c, za katere orbita vrednosti 0 pod iteracijo kompleksnega kvadratnega polinoma zn+1 = zn2 + c ostaja omejena. Oziroma, kompleksno število c leži v Mandelbrotovi množici, če, začnemo z z0 = 0 in ponavljamo iteracijo, absolutna vrednost zn nikoli ni večja od določenega števila (odvisnega od c) ne glede na to kako velik je n.
[#1771517] 27.07.12 14:06 · odgovor na: (#1771276)
Odgovori   +    6
[denac]
> [komunike]
> > [denac]
> > > [komunike]
> > > > [Belokranjc]
> > > > Novi strici bodo definitivno iz Bruslja tako, da vam je ta članek brc v temo.
> > >
> > >
> > > Ne bodo vsi iz Bruslja, sicer domaććih ne bi bilo tako strah pred tem scenarijem.
> >
> > Nekatere črke v tem in prejšnjih postih dajo misliti. Ampak, tudi dobro misleči Slovenci te ozmerjajo, ker jih uporabljaš. Še vedno ne vejo, za kaj gre.
>
>
> Bodo že ugotovili. Tudi sam nisem vedel vsega kar takoj.
>
> 120 let srbizacije naših krajev, po dogovoru evropskih framasonskih lož, smrt Cankarja pod brutalnimi udarci s cevmi s strani "iliristov" (srbskih agentov) in še kaj. Ponarejanje naše zgodovine, laži o Slovanih, itd.
>
> Če bi ljudje znali ali hoteli brati, PREDEN stisnejo minus ali preden komentirajo drugega, morda bolj razgledanega od sebe, bi bile debate na temu forumu manj čustveno in bolj logično obarvane. Tako pa ...

V teh dnevih je bilo na forumu izlivanje gneva na Hrvate. Nihče ni napisal, da je to šovinizem, nacionalizem. Čim kaj rečeš čez Srbe, te ozmerjajo z nacionalistom. In to počnejo slovenski srbski agenti. Tudi desne provenience.

PS: takoj so ti dali minus. Tudi tale post ga bo takoj fasal.
Slovenci smo v Sloveniji manjšina. Zatreti nas hočejo.

Nismo (še) manjšina, zatreti pa nas hočejo že več kot stoletje. Pa smo še živi. ;-)))
jato sporočil: 643
[#1771549] 27.07.12 14:26
Odgovori   +    5
pupke, kaj ko bi se šle kopat v fieso

Strani: 1 2 3 4 5 6 7