Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Masiranje sprošča, zdravi in umirja

Strani: 1

anon-129390 sporočil: 9.830
[#1681102] 08.05.12 10:48
Odgovori   +    7
... zato je Tone Rop tako sproščen, zdrav in umirjen. :)
anon-90270 sporočil: 642
[#1681516] 08.05.12 14:54
Odgovori   +    1
Masaže je lahko uspešna v kolikor nimaš večjih težav oz. če nimaš bolečin v sklepih, hrbtenici in pa križu. Tukaj so lahko tudi težave z glavobolom. Teh težav pa ne moreš rešiti z navadno masažo ampak je potrebna že kar malce bolj konkretn aterapija oz. zdravljenje. Rešitev je manualna medicina. Je posebna osteopatska tehnika zdravljenja, ko zdravnik, manualni terapevt, s posebnimi prijemi na vretence, sklep ali mišico ustvarja pogoje, da se oboleli del vrne v prvotno stanje. Tudi sam sem imel neznosne težave s križem, res močne bolečine in zdravniki mi nikakor niso našli vzroka teh bolečin, zato sem se po pomoč obrnil kar v Mogy center, kjer mi je dr. Andrej Kotov pomagal skozi terapije ki so bile uspešne. Vsem ki imajo podobne težave priporočam tele terapije, saj bodo vaše bolečine izginile. Zdravnik oceni situacijo oz. bolečino v križu in potem s posebnimi za to prilagojenimi terapijami naredi tako da bolečina izgine.
anon-290702 sporočil: 10
[#1762154] 19.07.12 10:41
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-290702 19.07.2012 10:47
Draga Jasna Hajšek, kako kaj potekajo stvari v tvojem masažnem salonu Budamistica v Sežani ?????
anon-15715 sporočil: 6.084
[#1762189] 19.07.12 11:06 · odgovor na: anon-90270 (#1681516)
Odgovori   +    0
[ZOBAR]
Masaže je lahko uspešna v kolikor nimaš večjih težav oz. če nimaš bolečin v sklepih, hrbtenici in pa križu. Tukaj so lahko tudi težave z glavobolom. Teh težav pa ne moreš rešiti z navadno masažo ampak je potrebna že kar malce bolj konkretn aterapija oz. zdravljenje. Rešitev je manualna medicina. Je posebna osteopatska tehnika zdravljenja, ko zdravnik, manualni terapevt, s posebnimi prijemi na vretence, sklep ali mišico ustvarja pogoje, da se oboleli del vrne v prvotno stanje. Tudi sam sem imel neznosne težave s križem, res močne bolečine in zdravniki mi nikakor niso našli vzroka teh bolečin, zato sem se po pomoč obrnil kar v Mogy center, kjer mi je dr. Andrej Kotov pomagal skozi terapije ki so bile uspešne.
Zanimivo, "zdravniki nikakor niso našli vzroka" in je manualna medicina pomagala. Mene zanima kako je s temi posegi, ko zdravniki najdejo vzrok , je kaj uspeha v takšnih posegih ?

Meni se zdi, da bambusovi listi in podobna jajca pomagajo za sproščanje in takrat, ko si zdrav. Drugače, ko gre za bolečine, ki so rezultat okvare, poškodbe je treba biti izjemno previden. Veliko izvajalcev vas je pripravljeno mesiti brez poglabljanja v naravo vaših bolečin. To je lahko zelo nevarno.

Strani: 1

vm-kiva