24 min
Za zdaj še brez evropsko-ameriškega trgovinskega dogovora, ZDA so zagrozile denimo s 17-odstotnimi carinami na kmetijske pridelke
38 min
Ljubljanska borza ob 10.30: SBI TOP +0,25 odstotka
53 min
Električni je neuspešen, zato je tu za polovico cenejši fiat 500 hybrid 2
1 ura
EY-Parthenon skupaj z ekosistemom Ernst&Young svetuje pri nastanku več kot 80 milijard evrov vrednega podjetja, kar je več kot slovenski BDP (Oglas)
1 ura
Evropske delnice v začetku trgovanja navzgor
2 uri
Pocenitev nafte po novici, da Opec+ povečuje črpanje nafte v avgustu
2 uri
Kmetija Pr’Matevž – lepo je biti kmet v Retečah (Oglas)
2 uri
Tako ameriški Lumentum na Škofljici izdeluje optična vlakna za industrijske laserje 1
3 ure
Višje carine bodo začele veljati avgusta; azijske delnice večinoma navzdol
3 ure
Ko en klik stane milijone: zakaj podjetja gradijo sisteme za zgodnje opozarjanje (Oglas)
3 ure
Trump državam BRICS zagrozil z dodatnimi 10-odstotnimi carinami
3 ure
Kolumna o vinu: Prva razmišljanja o letniku 2025
3 ure
Od trendovskega križanca do retro ikone – e-mobilnost za vsak okus in zahtevo (PRO)
4 ure
Kako je majhen posrednik od tehnoloških velikanov pridobil dostop do dvofaktorskih kod za prijave
8 ur
Koga poleg farmacevtov in kemikov iščejo v Novartisu
8 ur
Nemci 500 milijard evrov za infrastrukturne projekte, bodo gradili tudi Slovenci? 4
8 ur
Polnilni parki: prihodnost polnjenja e-vozil
15 ur
Opazili smo: 12 let star in izredno redek športni BMW z 10 kilometri
15 ur
Najbolj brani članki danes
18 ur
Melonijeva, Macron in Merz želijo, da VDL poskrbi za več naložb ter pomoč avtoindustriji 1

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Za šov je čas, ko je krava sita

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-198668 sporočil: 2.998
[#1759969] 17.07.12 19:31
Odgovori   +    15
"Tako se bojim, da novi državni holding in slaba banka ne rešujeta finančnega problema Slovenije, to pa je, kje bomo dobili dolgoročne vire za sanacijo."

Ne razumem te trditve, državni holding omogoča vseobsežno razprodajo podjetij, kar je vir sredstev za sanacijo. To je dobro, slabo je, da smo to dali v roke najbolj kompromitiranega politika na tej strani atlantika. Ob podpori Financ, če smo že pri tem ...
anon-274371 sporočil: 650
[#1759972] 17.07.12 19:34
Odgovori   +    17
Zadnja sprememba: anon-274371 17.07.2012 19:35
Jaz pa komaj čakam, da vam narod zahojenih slovenskih ovc poračuna vsa ta leta uber nacionalnega interesa, legendarnih medijskih bučk vas jebivetrskih medijev in pa seveda legendarno zavajanje hlapčevskih politikov.

Pa srečno vsem skupaj!
anon-19718 sporočil: 3.853
[#1759983] 17.07.12 19:46
Odgovori   +    103
Jaz ne vem od kod vlečete in stalno hvalite tega Potočnika. To je tipičen tehnokrat, ki za Slovenijo do sedaj ni upal narediti še čisto nič.

Edini omembe vreden z resnično pravimi pogledi je Egon Zakrajšek.
anon-11396 sporočil: 2.073
[#1759985] 17.07.12 19:47 · odgovor na: anon-198668 (#1759969)
Odgovori   +    64
Zadnja sprememba: anon-11396 17.07.2012 20:04
Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška.
ko pa damo te tri na isti nivo, pa članek izgubi verodostojnost...
in vemo kam pes taco moli - zrušit vse in nič ne sme biti drugače
- E.Z. je poleg le kot kamuflaža...

Narod je skakal od besa, ko so slišali za poceni malice, za porabo na telefonu, pa da vsi dobivajo časopise itd... Pri milijonskih dokapitalizacijah se ni razburjal noben.
in ve se kdo je polnil svoje lonce zadnjih 20 let vsaj 80% časa in želijo na vse načine zopet dobiti oblast in zato torpedirajo vse kar je drugačnega - preglednega na enem kupu.
anon-231230 sporočil: 4.037
[#1759986] 17.07.12 19:48
Odgovori   +    68
Ne glede na številne misli, s katerimi se strinjam, me zanima, od kod nabor svetih treh kraljev? Vsaj za Potočnika se mi zdi, da je močno vpleten v dosedanje zgodbice, ki so nas neizbežno pripeljale tja, kjer smo. T.j. na kravjek v luži na kolovozu. Če aludiram na simpatično priliko o tem, da ni vsak prijatelj, ki nas iz dreka potegne, in ni vsak sovražnik...

So to že predvideni pozivi k tehnični vladi po načrtovani jesenski krizi z možnimi neredi?
anon-278831 sporočil: 3.253
[#1759988] 17.07.12 19:49
Odgovori   +    59
"Politična kriza ne sme biti razlog, da se okrepijo pozicije in nasprotja med JJ in ZJ. Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška."

ne vem no - če je material slabe kvalitete, ni moč realno pričakovati, da bo končni izdelek element vrhunske kvalitete/cene - razen če ne gre za prevaro...

zna se...

p.s.:
pa kaj je pokazal ta Potočnik, da ga kujete v zvezde - si predstavljate Potočnika na čelu pe-esje pingvinske stranke ali pa na čelu udbolukašenkovih radikalnih častilcev povojnih klavcav...
[#1759994] 17.07.12 19:55 · odgovor na: anon-274371 (#1759972)
Odgovori   +    35
[OccupyWallStreet]
Jaz pa komaj čakam, da vam narod zahojenih slovenskih ovc poračuna vsa ta leta uber nacionalnega interesa, legendarnih medijskih bučk vas jebivetrskih medijev in pa seveda legendarno zavajanje hlapčevskih politikov.

Pa srečno vsem skupaj!

In kje je prava pot po mnenju generacije, ki ji pripadaš in ki ni še ničesar resno prispevala k "narodni blaginji" (beri GDP), menda pa nekje globoko v sebi ve, kaj hoče? Res me zanima, moji otroci mi ne znajo razložiti.
simona2 sporočil: 2.244
[#1760000] 17.07.12 19:58 · odgovor na: anon-231230 (#1759986)
Odgovori   +    10
[vinopivec]
Ne glede na številne misli, s katerimi se strinjam, me zanima, od kod nabor svetih treh kraljev? Vsaj za Potočnika se mi zdi, da je močno vpleten v dosedanje zgodbice, ki so nas neizbežno pripeljale tja, kjer smo. T.j. na kravjek v luži na kolovozu. Če aludiram na simpatično priliko o tem, da ni vsak prijatelj, ki nas iz dreka potegne, in ni vsak sovražnik...

So to že predvideni pozivi k tehnični vladi po načrtovani jesenski krizi z možnimi neredi?
potočnik zato, ker lahko obrne katerikoli telefon v eu in eib, ker lahko pokliče montija, ker lahko prek posrednikov pride do prvih vrst za posojila na mednarodnih finančnih regular trgih, ne pa da nas zdaj vsi odj... na šestinsedemdesetih nivojih;
janša je cvilil pahorju, da svojega življena ne kariere ne bo žrtvoval za to zblojeno državo in da bo odstopil, pahor se je zelo prestrašil in zdaj to vsem razlaga - če mene vprašate, ne bo odstopil - ima pač ključe od trezorja
tehnična vlada v jeseni po tem, če padejo reforme in vse, ni nemogoča -- po mojem bomo rabili tudi mednarodno pomoč -- drugega ne komentiram, ker sem že napisala
anon-36971 sporočil: 8.543
[#1760004] 17.07.12 20:00
Odgovori   +    86
Zadnja sprememba: anon-36971 17.07.2012 20:17
"Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška."

Ta ženska je še kar na nivoju Kekca in Winnetoua!!!
P.: Spor med JJ in ZJ je spor med diktaturo primitivizma in meščansko demokracijo, je spor med Evropo in Jugoslavijo. Pri onih treh mokrih sanjah urednice sta prva dva predstavnika in zagovornika ZJ, zgolj slednji pa je zagovornik JJ.
P.S.:Vsaka čast JJ, da se mu ljubi pobijat s temi SLO idioti in pokvarjencu...
anon-274371 sporočil: 650
[#1760005] 17.07.12 20:01 · odgovor na: anon-231230 (#1759994)
Odgovori   +    9
[vinopivec]
> [OccupyWallStreet]
> Jaz pa komaj čakam, da vam narod zahojenih slovenskih ovc poračuna vsa ta leta uber nacionalnega interesa, legendarnih medijskih bučk vas jebivetrskih medijev in pa seveda legendarno zavajanje hlapčevskih politikov.
>
> Pa srečno vsem skupaj!

In kje je prava pot po mnenju generacije, ki ji pripadaš in ki ni še ničesar resno prispevala k "narodni blaginji" (beri GDP), menda pa nekje globoko v sebi ve, kaj hoče? Res me zanima, moji otroci mi ne znajo razložiti.
Evo rešitev ti tam v sodenjem članku ponuja kar Hojs. Če nimaš otrok ti bo pobral kar del penzije, ker si je po njegovem ne zaslužiš, kljub temu da si jo plačeval.

To je iz te tvoje "pametne" generacije. Za nas se niti ne oziraj. :-)
anon-101299 sporočil: 9.501
[#1760007] 17.07.12 20:02
Odgovori   +    74
Vsegliharstvo V7 rev5 by ST

gleda ostalega;E.Zakrajšek seveda ne bo prišel v Slovenijo,ostala dva pa sta iz stranke "Strici so mi (nama bojo) povedali.
anon-202150 sporočil: 1.066
[#1760010] 17.07.12 20:05
Odgovori   +    48
Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška...

V politično kulturo spada tudi novinarsko poznavanje volilnega sistema. Če se dobro spomnim, zgoraj omenjeni gospodje namreč niso kandidirali na volitvah, torej ne prevzemajo nobene odgovornosti za svoje besede. Verjamem, da bi precej svojih besed hitro obrnili, ko bi se znašli na Janševem mestu. Evro-eko terorist Potočnik, da bi nam lahko kaj pomagal? Morda nam prinese kakšno novo kazen...
[#1760011] 17.07.12 20:07 · odgovor na: anon-202150 (#1760010)
Odgovori   +    10
[SF32]
Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška...

V politično kulturo spada tudi novinarsko poznavanje volilnega sistema. Če se dobro spomnim, zgoraj omenjeni gospodje namreč niso kandidirali na volitvah, torej ne prevzemajo nobene odgovornosti za svoje besede. Verjamem, da bi precej svojih besed hitro obrnili, ko bi se znašli na Janševem mestu. Evro-eko terorist Potočnik, da bi nam lahko kaj pomagal? Morda nam prinese kakšno novo kazen...
tudi monti ni kandidiral na italijanskih volitvah; kar pa seveda nima zveze s slovensko zakonodajo, ki pa bi jo bilo tudi dobro poznati, preden se komentira, pa tudi če se ne pozna zakonodaje, bi bilo fino imeti toliko spomina, da bi se vedelo, da je bil recimo premier tudi bajuk, pa ni zmagal na volitvah in ni niti kandidiral ...
[#1760014] 17.07.12 20:10 · odgovor na: simona2 (#1760000)
Odgovori   +    49
Zadnja sprememba: anon-36971 17.07.2012 20:15
[simona2]
> [vinopivec]
> Ne glede na številne misli, s katerimi se strinjam, me zanima, od kod nabor svetih treh kraljev? Vsaj za Potočnika se mi zdi, da je močno vpleten v dosedanje zgodbice, ki so nas neizbežno pripeljale tja, kjer smo. T.j. na kravjek v luži na kolovozu. Če aludiram na simpatično priliko o tem, da ni vsak prijatelj, ki nas iz dreka potegne, in ni vsak sovražnik...
>
> So to že predvideni pozivi k tehnični vladi po načrtovani jesenski krizi z možnimi neredi?

potočnik zato, ker lahko obrne katerikoli telefon v eu in eib, ker lahko pokliče montija, ker lahko prek posrednikov pride do prvih vrst za posojila na mednarodnih finančnih regular trgih, ne pa da nas zdaj vsi odj... na šestinsedemdesetih nivojih;
Potočnik, najslabši komisar vseh časov. A torej imajo Grki problem v tem, da nimajo superkomisarja, ki bi lahko poklical kogarkoli v Evropi? In kaj bo Jarmov potem tožil tem Evro-birokratom? Pri nas je vse Ok, imamo najboljše šolstvo v EU (pa i šire), imamo najboljše upokojence, najboljše borce iz 2. svetovne vojne...

P.S.: Tole je boljša burleska od bilo koje filmske zmišljotije.
P.S.P.S.: Čisto res me pa neizmerno zanima na osnovi kakšnih življenjskih (svetovnih in svetovljanskih) uspehov Simona Toplak tako vehementno komentira delo drugih ljudi!?
[#1760016] 17.07.12 20:11 · odgovor na: simona2 (#1760000)
Odgovori   +    47
[simona2]
> [vinopivec]
> Ne glede na številne misli, s katerimi se strinjam, me zanima, od kod nabor svetih treh kraljev? Vsaj za Potočnika se mi zdi, da je močno vpleten v dosedanje zgodbice, ki so nas neizbežno pripeljale tja, kjer smo. T.j. na kravjek v luži na kolovozu. Če aludiram na simpatično priliko o tem, da ni vsak prijatelj, ki nas iz dreka potegne, in ni vsak sovražnik...
>
> So to že predvideni pozivi k tehnični vladi po načrtovani jesenski krizi z možnimi neredi?

potočnik zato, ker lahko obrne katerikoli telefon v eu in eib, ker lahko pokliče montija, ker lahko prek posrednikov pride do prvih vrst za posojila na mednarodnih finančnih regular trgih, ne pa da nas zdaj vsi odj...
hohoo..uuuuuuuu...u suštini govorimo u drugem Ruplnu,ki ima čarobno kjižico s telefoni....svašta,ampak tebi se res kisa...Najslabše ocenjeni komisar EU..ma ne me jebat no...

Monti se poslavlja,mimogrede..Glej mal RAI,ne sam Mojco Širok puslušat.
[#1760017] 17.07.12 20:12 · odgovor na: anon-101299 (#1760007)
Odgovori   +    29
[sivi pinot barique]
Vsegliharstvo V7 rev5 by ST

gleda ostalega;E.Zakrajšek seveda ne bo prišel v Slovenijo,ostala dva pa sta iz stranke "Strici so mi (nama bojo) povedali.
[#1760028] 17.07.12 20:17 · odgovor na: anon-101299 (#1760016)
Odgovori   +    7
monti je tisti, zaradi katerega italija ni tam, kjer je španija -- ne skrbi ti, kaj jaz gledam :)
[#1760031] 17.07.12 20:20 · odgovor na: (#1760021)
Odgovori   +    10
[petunia]
Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška. Ljudi, ki se znajo pogajati z Evropo in svetom o reformah, o rešitvah, o pomoči.

Lahko pride tudi sam Jezus Kristus, pa ne bo nič pomagalo. Enostavno zato, ker se večina slovenskih pizdekov, ni pripravljena odreči popolnoma nobeni svoji pravici ali privilegiju, ki jih je nakopičila v preteklih letih. Še posebej zato, ker jim sindikati, del politike in večina medijev dopoveduje, da zato ni nobene potrebe.
vidiš, tukaj se motiš - evropsko pomoč dobiš le, če se odrečeš suverenosti - po domače to pomeni, da se takrat pizdekov ne bo spraševalo, če bi se odrekli privilegijem - ampak se jih bo teplo, kot se jih po špankih ulicah - kar je grozno, da ne bo pomote ... in zares nismo še tam, se pa približujemo
[#1760033] 17.07.12 20:20 · odgovor na: simona2 (#1760028)
Odgovori   +    25
Zadnja sprememba: anon-36971 17.07.2012 20:23
[simona2]
monti je tisti, zaradi katerega italija ni tam, kjer je španija --

Že res, postavili pa ga niso rdeči italijanski novinarji, pač pa Ameri!
www.rtvslo.si/sloven...lji/274398
P: Prva dva tvoja izbranca tako odpadeta...
anon-116402 sporočil: 4.340
[#1760038] 17.07.12 20:24
Odgovori   +    22
Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška.
Mislim, da lahko zadnjega zamenjamo z Jožetom Mencingerjem. Gotovo bo glede prihodnjih ekonomskih usmeritev Slovenije precej več soglasja med tako "sveto trojico", kar je nujen pogoj za njeno operativnost.

PS: Lako pa operativno "sveto trojico" dobimo tudi tako, da Mojmirja Mraka zamenjamo z Mićom Mrkaićem, zamenjavo za Janeza Potočnika naj pa najdeta kar MM in EZ.
anon-128646 sporočil: 3.051
[#1760039] 17.07.12 20:25
Odgovori   +    19
V Sloveniji se dogajajo čudne stvari. Zdenka Čebašek Travnik, varuhinja človekovih pravic, o pokojninah in neenakosti: »Zakaj ne vsem odvzeti manj kot odstotek?« To je ekonomski liberalizem, to je, ne nazadnje, enotna davčna stopnja. Nekdaj zavržen predlog, ker menda povzroča socialne razlike in ubožnost. Zdaj je argument za enakost. To je velik napredek.
za to izjavo bi morala odpreti poseben članek. lepo, da je spredaj, ampak, ko prideš do konca članka, ne veš zakaj se začne s tem. morali bi ga pa nujno prediskutirati!
Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška. Ljudi, ki se znajo pogajati z Evropo in svetom o reformah, o rešitvah, o pomoči.
resno?
[#1760042] 17.07.12 20:28 · odgovor na: simona2 (#1760028)
Odgovori   +    42
Zadnja sprememba: anon-101299 17.07.2012 20:29
[simona2]
monti je tisti, zaradi katerega italija ni tam, kjer je španija -- ne skrbi ti, kaj jaz gledam :)
No,no...ni čist tako...za Italijo je mnogo pomembnejši Mario Draghi.
Monti ima osebno premoženje 30 miljonov evrov in je posodil za eno leto svoj obraz,ker mu je Bruseljska sinekura dojadila...
Mimgrede,Monnti gre vsako jutro h maši.
Pa papeža osebno pozna.

PS:a Danilo Taeiourk ne bi mogel neč pomagat? mislim,s svojmi bogatimi zvezami...svetksi diplomat itakodalje..Program nafta za hran..pardon...Slovenijo,recmo
[#1760043] 17.07.12 20:28 · odgovor na: anon-274371 (#1760005)
Odgovori   +    21
[OccupyWallStreet]
> [vinopivec]
> > [OccupyWallStreet]
> > Jaz pa komaj čakam, da vam narod zahojenih slovenskih ovc poračuna vsa ta leta uber nacionalnega interesa, legendarnih medijskih bučk vas jebivetrskih medijev in pa seveda legendarno zavajanje hlapčevskih politikov.
> >
> > Pa srečno vsem skupaj!
>
>
>
> In kje je prava pot po mnenju generacije, ki ji pripadaš in ki ni še ničesar resno prispevala k "narodni blaginji" (beri GDP), menda pa nekje globoko v sebi ve, kaj hoče? Res me zanima, moji otroci mi ne znajo razložiti.

Evo rešitev ti tam v sodenjem članku ponuja kar Hojs. Če nimaš otrok ti bo pobral kar del penzije, ker si je po njegovem ne zaslužiš, kljub temu da si jo plačeval.

To je iz te tvoje "pametne" generacije. Za nas se niti ne oziraj. :-)

Hvala za sila koherenten in jasen odgovor. Si mi potrdil pričakovanje, da bolj nergaš kot pa misliš.

Te pač vidim v "tega nočem" razvajeni slovenski X generaciji golobradcev, ki nima pojma o tem "kaj hočem", zato tega niti ni sposobna artikulirati. Ne seri torej tistim, ki smo to generacijo potegnili do točke, kjer sama ni sposobna narediti koraka naprej. Ali pa nam res zameri, da smo vam nudili več, kot boste očitno lahko sebi in svojim otrokom. Whichever.
slovenecnb1 sporočil: 6.261
[#1760044] 17.07.12 20:29
Odgovori   +    9
Mi rabimo zdravo kmečko pamet in nobenih Mrakov in Zakrajškov ti so sedaj pa ni bilo z njimi nič so pihal v isti rog zdaj so pa pametni.
anon-202018 sporočil: 8.635
[#1760046] 17.07.12 20:30
Odgovori   +    27
Za šov je čas, ko je krava sita

zopet napačna izjava!!!

...............ko je vsega dovolj plebsu dol visi kakšne afne(pingvine)guncajo politiki!ko je pa kriza pa je treba ljudem dati iger da pozabijo kako na tenko piskajo!

ps
citat - Politična kriza ne sme biti razlog, da se okrepijo pozicije in nasprotja med JJ in ZJ. Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška - za zadnje omenjenega ne vem kam politično sodi.prepričan pa sem da prva dva omenjena sodita v tabor prenovljenih komunajzlov!!!

iz dežja pod kap press
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1760052] 17.07.12 20:34
Odgovori   +    13
Ponta tega članka je popolnoma točna.

Vsa naša politika je ujeta v isti začaran krog. Vsi (skoraj) so sodelovali pri uničevanju Slovenije. Tisti, ki so včeraj blokirali vse reforme ne morejo danes speljati istih. Tisti, ki so včeraj oblast uporabili za ideološke in politične obračune, ne morejo danes zahtevati od opozicije, naj zaradi domnevno splošnega interesa pozabi na strankarske in politične interese.
Zato od ljudi, ki so nas pripeljali sem, rešitve ni za pričakovati. Ne glede kakšne barve so.
anon-241150 sporočil: 1.245
[#1760055] 17.07.12 20:36
Odgovori   +    56
Ko je omenila Potočnika, sem nehal brat, ker mi omenjanje Potočnika kot dela rešitve pove vse o njenem razumevanju slovenske situacije.
anon-202018 sporočil: 8.635
[#1760056] 17.07.12 20:36 · odgovor na: simona2 (#1760000)
Odgovori   +    27
[simona2]
> [vinopivec]
>

janša je cvilil pahorju, da svojega življena ne kariere ne bo žrtvoval za to zblojeno državo in da bo odstopil, pahor se je zelo prestrašil in zdaj to vsem razlaga - če mene vprašate, ne bo odstopil - ima pač ključe od trezorja
tehnična vlada v jeseni po tem, če padejo reforme in vse, ni nemogoča -- po mojem bomo rabili tudi mednarodno pomoč -- drugega ne komentiram, ker sem že napisala
.......... ali se mogoče kdaj resnično resno vprašaš če se mogoče motiš ali pa pišeš članke po naročilu?
[#1760059] 17.07.12 20:39 · odgovor na: anon-101299 (#1760042)
Odgovori   +    5
[sivi pinot barique]
> [simona2]
> monti je tisti, zaradi katerega italija ni tam, kjer je španija -- ne skrbi ti, kaj jaz gledam :)

No,no...ni čist tako...za Italijo je mnogo pomembnejši Mario Draghi.
Monti ima osebno premoženje 30 miljonov evrov in je posodil za eno leto svoj obraz,ker mu je Bruseljska sinekura dojadila...
Mimgrede,Monnti gre vsako jutro h maši.
Pa papeža osebno pozna.

PS:a Danilo Taeiourk ne bi mogel neč pomagat? mislim,s svojmi bogatimi zvezami...svetksi diplomat itakodalje..Program nafta za hran..pardon...Slovenijo,recmo
glej, pa daj predlagaj ti med slovenci koga z vsemi montijevimi kvalitetami - a zofijo mazej kukovič, a peterleta, a zvera??? -- kakšno sranje dela krušec na mf, smo videli -- ne pravim, da ni ok -- ampak za politika pa pač ni ok - tudi to kvaliteto mora imeti ..
[#1760062] 17.07.12 20:41 · odgovor na: (#1760057)
Odgovori   +    14
[tadejkot]
Če avtorica slučajno ne spremlja medijev in vzdušja v družbi, naj ji namignem, da po javnomnenjskih anketah vodi Pozitivna Slovnija in ne Lista Egona Zakrajška, močno podporo pa uživa tudi Lukšičev SD in da je v kafičih tako na kavah med malicami kot na pivu proti večeru razpoloženje precej bolj revolucionarno kot reformatorsko in junaka debat nista Merklova in Monti, ampak Hollande in Tito. No, zna biti da se ne zadržujem na pravih mestih in moja opažanja ne veljajo za večino dežele in družbe.

Po drugi strani pa, če se navežem na avtoričin odgovor na enega od komentarjev, morda res vsi evropski deep pocketi čakajo na klic Janeza Potočnika, da Slovenijo zasujejo z denarjem in bo potem spet vse fajn. Nisem strokovnjak, ne mnenjski voditelj, ne kolumnist. Forumski revolveraši (TM owned by JPD) bomo morali tudi malo obrzdati svojo nejevero in bolj zaupati kolumnistom, strokovnjakom komentatorjem in mnenjskim voditeljem. Saj kdo pa nas bo sicer popeljal iz krize v svetlejšo bodočnost?!

Strani: 1 2 3 4 5 6 7