Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Cena Janeza Janše
sporočil: 515
Za časa Kučana ko si moral biti tiho in bog nedaj da bi na glas
kritiziral Kučana in njegove si bi pa srečen A NE GUMPEC !!!
sporočil: 3.316
Zadnja sprememba: FIN-466864 11.07.2012 20:50
[Receptor]pa vztrajno pozablate na viranta ,(ki je ta šmorn zakuhal)mesečno sfali 200 mio€ to pa se je zgodilo ob koncu kalimerotove vladovine ,zdej so pa vsi drugi krivi ............
Draga Simona, cena denarja ni zrastla zaradi Janše, ki je le par mesecev na čelu vlade. Cena denarja se dviga zaradi Stanovnika, Kučana, Jankoviča in Lukšića, ki nasprotujejo vsem normalnim ukrepom v taki situaciji, kamor so nas pripeljali prav oni. Dviguje se zaradi plapolanja rdečeozvezdenih praporov, ki povzročajo kurjo polt vsem normalnim ljudem po EU "pa i Šire". Ali misliš, da so denarniki imuni na take znake? Ali misliš, da zunaj ne vedo za naše strice in tete, ki iz kleti in podstrešij minirajo vlado in njene odločitve? Res si še mlada, pa vseeno.
ma vsi so isto s****e ...............nč bolš od nartipanga b*****
sporočil: 21.898
Resno, vsaj na forumu so vsi pohlevne ovčke v primerjavi z militantnimi neodomobranci.zatorej ni nic cudnega, da neodomobranci stalno lupeajo o komunisticnih klavcih
it takes one to know one press
sporočil: 1.958
Vidiš Simonca kako to gre;
Če se malo sprehodiš po svojih člankih nazaj ugotoviš kako mizeren in ubog na duhu je kar precejšen del forumašev. Danes te pribijajo na križ pred letom so te pa ti isti kovali v zvezde. Res so eni pomijovaja vredni
Če se malo sprehodiš po svojih člankih nazaj ugotoviš kako mizeren in ubog na duhu je kar precejšen del forumašev. Danes te pribijajo na križ pred letom so te pa ti isti kovali v zvezde. Res so eni pomijovaja vredni
Po moje - noben. To so neki neomilitantni neoidioti. In šefe je tudi en tak neoidiot, ki ima naravno sposobnost, kako razdvajat narod. Take tipe moram v svojem okolju iskat z lučjo, da jih najdem, a za predsednika ga pa brez problema dobimo lih enga tazga.od ljudi, ki jih poznam, samo za dva vem, da sta prepricana jansajzarja. sta pa odlicna primerka. lahko ti povem, da jansajzarja ne bos v nic preprical, bo pa on vztrajno prepriceval vse naokoli sebe v lastni prav (pa ceprav brez argumentov), cetudi mu das vedeti, da te zadeva prav nic ne zanima.
ce reces, da ne hodis na volitve, te bo jansajzar napadel in obtozil, da si brezbrizen. veliko bolje je, da reces, da volis kucana. potem bo videl priloznost in te poskusal spreobrnit. zajebano.
[miroko]hehe, jansajzarji se niso pogruntali, da je pahor yesterdays news.
Simona; kaj pa cena Pahorja in trojčka? (o tem pa ne bi, gos rdeča pokvarjena)
lej, da ti razlozim...finance so dnevnik. dnevnik se po definiciji ukvarja s sedanjim casom, ne pa polprekteklo zgodovino, s cimer bi se jansajzarji ukvarjali 100% cajta. jebiga.
sporočil: 3.316
Zadnja sprememba: FIN-466864 11.07.2012 21:44
[matjaz15]ma ti si za luno,samo v reporterji in v demakraciji se bere resnica ,vse ostalo je laž :)))))))))))))))
Simona dober članek. Pripravi se na gnojnico iz Reporterja in Demokracije.
L.p.
sporočil: 7.095
Meni je to kristalno jasno, kar si ti napisal. In takšna vrsta
demokracije mora priti čim prej tudi v Slovenijo, če hočemo imeti
kaj od življenja in razvoja. Pri nas je na žalost zaenkrat ravno
obratno, ko politiki mislijo, da lahko odločajo o vsem, kot bi bili
vsi Kumrovški slušatelji.
sporočil: 4.301
[7175S]Samo moraš pa priznat Jankovići vsaj eno dobro dejanje, vesoljni sloveniji je predstavil obalnega velikega mojstra peresa, brez katerega, forumski komentarji ne bi bili niti pol tako zabavni kot so... :))))
... Če dvigneš kamen izpod njega prileze pingvin, če odpreš hladilnik, sta v njem najmanj dva pingvina, če narediš en korak, se za teboj zapodi 15 pingvinov, če greš na izlet v naravo, pa ima tam miting resnice 1000 pigvinov. In naši pingvini niso črnobeli, niso kraljevski, so rdečerumeni, so požrešni, so tatinski (splošna lasnost vseh pingvinov)
lpA
sporočil: 113
G. Simona pojdite raje na dopost. Tako brezveznega - zmedenega
članka že dolgo nisem bral. Časopis Financa sem više vrednotil, z
takim članki bo gotovo zgubil svojo vrednost in za gotovo vsaj
enega naročnika.
sporočil: 1.387
Zadnja sprememba: anon-278805 11.07.2012 21:58
[FIN-448068]Ojoj, Simonca.
G. Simona pojdite raje na dopost. Tako brezveznega - zmedenega članka že dolgo nisem bral. Časopis Financa sem više vrednotil, z takim članki bo gotovo zgubil svojo vrednost in za gotovo vsaj enega naročnika.
Zadnja sprememba: 1357 11.07.2012 22:04
Če je bil Drnovšek gay ne vem, njegova stvar. Aids in rak pa nimata
nobene povezave. Aids povzroča razna virusna obolenja zaradi
poslabšanja in an koncu odpovedi imunskega sistema človeka( zdravi
se izključno z farmokološkimi pripravki za razliko od raka, ki se
pretežno zdravi s fizično odstranitvijo novotvorbe ali z obsevanjem
v kombinaciji s kemoterapijo organa na katerem se pojavijo
novotvorbe) , rak so pa novotvorbe, ki nastajajo na določenih delih
telesa ( v njegovem primeru ledvice in nato jetra in pluča)s
podvajanjem celic organa na katerem novotvorba zrase. Definicijo
raka in onkologije poznam zelo dobro iz osebnih razlogov, ker sem
na račun raka izgubil dva bližnja sorodnika ( očeta in teto).A je mogoče kdo iz občine Zagorje vprašal svojce ( sin, hči, sestra, oče,) za privolitev, da se sploh strinjajo s postavitvijo spomenika????? Verjetno ne, zato tudi takšna reakcija svojcev pokojnega Drnovška.
sporočil: 4.301
[Moneta]...ne ga ubožca preveč žalit, je samo žrtev "črednega nagona" - ko sem jaz nedolgo tega še tacal travo Rožne doline, se je študentek z Mladino v roki štel za naprednega intelektualca, če se je pa slučajno še našel kaki neuki bodoči učenjak z Magom v roki, so ga takoj sku*cal za nazadnjaškega fašista... pač dečko nima hrbtenice... v njegov zagovor, sem tudi sam mel nekaj rožnodolinskega časa naročeno Mladino... sem pol enkrat šel v neko galerijo, kjer so imeli razstavo Mladininih naslovnic, kjer sem videl, da že od leta 92 dalje, krasi cca. vsako drugo naslovnico fašistoidni portret JJ... pa so se mi le vklopili možgani, kako za vraga je lahko človek, ki ni nikoli vladal kriv za vse sranje(e, pa nema ga malo brate) v tej deželi?!? Nekak ni šlo skup... enim se pač ne da...
> [sgazvoda]
> Ga. Toplak, sem inženir, levo usmerjen, glede na izkušnje vam lahko povem, da je večina ljudi, diplomirancev naravoslovno tehniške smeri, ki jih poznam, levo usmerjena.
To, da imaš oprane možgane z rotavirusom komunizma nikakor ne pomeni, da si levo usmerjen intelektualec :)
lpA
sporočil: 6.084
[hariharihari]Ne vem, če je tipičen. Mogoče je, če ti tako praviš. Zase vem, da nisem tako mislil. Gre za to, da so bile volitve in smo odločali med ponujenimi kandidati. Odločanje za tistega, ki ga ni bilo na listi nimamza smiselno dejanje. Torej, vprašanje še zmeraj ostaja, kdo izmed kandidatov je bil boljša opcija ?
> [Dudek]
> > [kalimba]
> > Simona, hoteli ste ga ... in ga sedaj imejte.
> >
> > Tudi račun škode, ki jo bo državi naredil, boste morali plačati. Tako kot vsi ostali. Jamranje bo neizmerno. Kljub temu sem za to, da je na čelu vlade polni 4 letni mandat. Sicer se lahko zgodi, da ga bo slovenski kretenski narod izvolil še tretjič. Pač po principu: "Nismo mu dali možnost, da se izkaže. Dajmo mu še eno šanso."
>
> Skratka, ti meniš da bi Janković bil boljša opcija ? Oziroma, koga misliš da bi slovenski bebci morali izvoliti ?
To je tipičen odgovor na vsako nesposobnost in kriminalno dejanje JJ.
Pač bo nekdo drug zasedel njegovo mesto in tako dalje, dokler ne dobimo koga ustreznega.
sporočil: 120
čestitam za članek, ki je na noge spravil kompletno falango na teh
komentarjih. če bi namesto pisali falangisti kaj naredili (vključno
z mano, čeprav upam da kaj malega že sem naredil do sedaj) ne bi
mogli brati takih člankov v SLO. samo še pripomba, ja, finančni in
kapitalski trgi prekleto dobro spremljajo vsako besedo politikov
posamezne države, zato fanjte v vladi cvek iz komuniciranja =
visoka cena obresti za SLO.
sporočil: 1.159
Ja kaj pa lahko ocenjujete vi Toplakova po dobrih treh mesecih.
Preproščina pa taka.
sporočil: 4.404
[1357]to seveda ne drži čist 100%. namreč deteoziroma njena mati je bilo kot otrok samohranilke deležno veliko bonifikacij na račun davkoplačevalcev ker dotični ni plačal evra preživnine,ja?
Tomaž ( Majer), spet zavajaš. Edina bolnica v SLO, ki skrbi za Adidasarje ( bolnike z aidsom) je imfekcijska klinika na Japlovi v Lj. Tam pa Drnovšek nikoli ni bil. Tudi njegov osebni zdravnik v ZDA dr. Godec ni infektolog temveč se ukvarja z boleznimi ledvic in novotvorbami. Zato malo manj zavajanja prosim. Kako in kje je naredil svojo izvenzakonsko hčer je popolnoma njegova stvar in nikogar drugega razen direktno upletenih ( njegove hčere in njegove partnerke) nima kaj zanimati.
sporočil: 336
Govori v svojem imenu! Jaz sem inženir in sem desmičar. Ali veš kdo
je desničar. Desničar razmišlja in dela, da zasluži denar in ko ga
ima ga deli. Levičarji pa najprej določijo, kje in koliko rabijo
denarja in šele za tem razmišljajo, kje ga bodo dobili. In običajno
na puf.
sporočil: 423
[denac]
> [febo69]
> > [denac]
> > "Pozitivnost" Pahorjeve vlade smo imeli čast opazovati. Predčasno se je sesula s Pahorjevim "optimizmom" vred. "Do Božiča (2010) bomo izšli iz krize, močnejši kot kdakoli prej!", je rekel ta "optimist" (beri lažnivec).
>
>
> dej a ne bi raje enkrat za spremembo kaj pozitivnega o svojih voditeljih izpostavil. baje da to bolj vžge kot kritiziranje drugih...jebemu mater, ampak vi res rabte eni druge. če enih ne bi bilo od vse te silne "politike" ne ostane nič.
Napisal sem gola dejstva. A te motijo? Predvsem pa vzamem kot zelo upoštevajoče dejstvo, da so večino obstoja samostojne Slovenije vladali tisti, ki so imeli glavno besedo že v Jugoslaviji.
PS: (jebemo mater.)
jao, ne motijo me ta dejstva, ampak me dolgočasijo. rad bi prebral taka gola dejstva:
npr. jj je zmanjašal stroške javne uprave za XX, zmanjašal davke za XX, zmanjšal javni dolg za XX, povečal gospodarsko rast za XX, skrajšal sodne zaostanke za XX, obsodil XX gospodarskih kriminalcev...itd itd. dela je kolikor hočeš, samo zagrabiti je treba ne pa da se samo drek meša
a zdej razume tvoja glava to kakšna dejstva bi jaz rad slišal? nočem poslušat 4 leta, kaj pahor je al pa ni naredil in kdo je vladal zadnjih 70 let. evo, zdej je prilika tretjič al katerič že v zadnjih 20 letih pa dejmo
Povsem možna opcija ali ena od opcij. Postavlja se mi pa nova
uganka. JD-ju je bila odstranjena ledvica. Če bi bila dejanska
diagnoza AIDS, verjetno nebi dobili kirurga, ki bi bil pripravljen
izpostavljati sebe in svoje kolege iz ekipe za nekoga, ki je že
defacto živo truplo. Pri kirurškem posegu je kljub visoki
preventivni zaščiti osebja in pacienta velika verjetnost, da pride
do stika okužene krvi s člani kirurške ekipe na delih kjer zaščita
ni popolna in posledično do okužbe zdravega človeka. Najpogostejši
prenos okužbe virusa AIDS je ravno preko kontakta s krvjo okuženega
( preko življenskih tekočin ali odprtih ran in ranic, ki jih je
človeško telo polno in nekaterih sploh ne zazanamo).
sporočil: 1.950
[denac]
> [amy2011]
>
> Ti kreteni so RAZDELILI Slovenski narod, kot še nikoli. Samo sedaj že zloglasno proslavo dneva državnosti si poglej. Rdeča zvezda je od sedaj naprej moj simbol.
Se strinjam. Kreteni, ki so ustanovili PIF/OF in izdali odlok o zaščiti naroda 16.sept.1941! Od takrat naprej je slovenski narod tako razklan, kakor v zgodovini še ni bil. Zaradi teh dveh dejanj smo zapadli celo v državljansko vojno. Posledica teh dejanj je še vedno današnja razklanost.
Da tega ne vidiš, moraš biti kreten. In še večji kreten, če podpiraš tiste, ki so leta 1941 sprožili razklanost.
Edit: seveda moraš biti tudi hud kreten, da v Jankoviću ne prepoznaš šarlatana najhujše in najslabše vrste.
lajovic, press
sporočil: 5.963
hahahahha Dobri ste. Sodeč po prebranih komentarjih se levi in
desni strinjate samo v enem. Da je Simona pokvarjena. Takoj zatem
jo levi imenujete desna, desni pa leva. In, če ste prepričani, da
so njeni člamki slabi ZAKAJ JIH BERETE?
sporočil: 1.480
[pirhovec]Ej, s69
> [Rac]
> > [pirhovec]
> > Simona že prav na kolenih prosi, da bi za predsednika vlade končno dobila Jankovića, ker je cena Janše zanjo prenizka, rabi in zdaj že vsak drugi dan prosi za višjo.
>
> V katerem stavku iz članka vidiš to prošnjo?
Vedno glasnejše in sinhrono cviljenje v zboru s pingvini čez predsednika vlade, ki mu vsi kritiki in pingvini ne sežejo do gležnjev.
madona, teb so pa všeč tile pingvini....
sporočil: 272
Glede na to, da je pri nas že tako in tako vse razdeljeno na leve
in desne, predlagam, da še uradno razdelimo državo na tri države:
LEVA SLOVENIJA,DESNA SLOVENIJA in NEODVISNA SLOVENIJA. S tem bi
izničili rušenje ene države in vnesli tekmovalnost med tremi
državami.
Glede na to, da državljanom v NEODVISNI SLOVENIJI možgani ne bi bili v najemu politike, in ker znamo delati, bi bila vsa energija usmerjena v napredek.
Pa da vidimo rezultate.
Glede na to, da državljanom v NEODVISNI SLOVENIJI možgani ne bi bili v najemu politike, in ker znamo delati, bi bila vsa energija usmerjena v napredek.
Pa da vidimo rezultate.