57 min
ZDA zanika iransko objavo sporazuma; borze v rdeče, nafta niha 1
1 ura
Svet nemških ekonomskih modrecev: nujni rezi v zdravstveno zavarovanje in dolgotrajno oskrbo
2 uri
Komisarji penijo nad svojimi e-avti, Bruselj pa bi podjetja prisilil v še več službenih EV 3
2 uri
V Slovenijo prihaja diskont Action, ki na Hrvaškem podira rekorde
3 ure
Kupci iz Prekmurja imajo odslej neposreden dostop do modelov omoda in jaecoo (Oglas)
4 ure
Manj usklajevanja in večja preglednost nad popravilom
4 ure
5 točk Hrvaške za zajezitev inflacije: na udaru ekstra dobički in pavšalisti 1
4 ure
Novi guverner Hrvaške narodne banke bo Ante Žigman
4 ure
Blejsko sramoto, propadajočo Riklijevo vilo, porušili, napovedana je gradnja zdravilišča
4 ure
Novi električni Mercedes-Benz GLC: do 715 kilometrov električnega dosega in popolna digitalna podpora (Oglas)
4 ure
Air China prihaja v Zagreb: Hrvaška bi lahko dobila prvo redno povezavo s Kitajsko
5 ur
Nič od NLB nakupa Addika? Uprava banke podprla ponudbo Raiffeisna
5 ur
Referenduma o interventnem zakonu ne bo. Zdaj gre na ustavno sodišče 3
5 ur
UNI&FORMA za specialce med top tremi na svetu. Kako so prišli na vrh
6 ur
Energetika: eksplozivna točka evropskega svežnja za omrežja
6 ur
Sany bo za 3,7 milijarde evrov razvil AI Native za gradbene stroje
6 ur
Letnik ali kilometrina: kaj bolj vpliva na vrednost vozila na licitaciji vozil (Oglas)
7 ur
Slovenec na teden dela več kot Nemec, Avstrijec, Šved. A je krepko manj produktiven 4
7 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
7 ur
Veljajo nove zaostritve pri bolniških, sankcija je zadržanje bolniškega nadomestila 3

Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Kje je morje?

Strani: 1

anon-290867 sporočil: 1
[#1739744] 28.06.12 12:53
Odgovori   +    0
Pozdravljeni vsi, imela sem načrt iti na morje z možem in otroci, do sedaj smo šli v Italijo in ima že 4 let da tam gremo, mal nam je že dolgočasno…Želim vaše priporočilo? Potrebujem nekaj bolj mirno, nekje, kjer se tudi otroci lahko zabavajo ( 5 in 7 let). Sem mislila da gremo na Hrvaško, kaj menite o tem? Katero je po vama mesto na Hrvaškem najboljše za počitnice? In seveda, v kolikor ste seznanjeni za to mesto, kam se lahko obrnemo za kontakt glede preverjanja nastanitev? Najlepša hvala!
anon-15715 sporočil: 6.084
[#1739804] 28.06.12 13:26 · odgovor na: anon-290867 (#1739744)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-15715 28.06.2012 13:27
[honeybeee]
Pozdravljeni vsi, imela sem načrt iti na morje z možem in otroci, do sedaj smo šli v Italijo in ima že 4 let da tam gremo, mal nam je že dolgočasno…Želim vaše priporočilo? Potrebujem nekaj bolj mirno, nekje, kjer se tudi otroci lahko zabavajo ( 5 in 7 let). Sem mislila da gremo na Hrvaško, kaj menite o tem? Katero je po vama mesto na Hrvaškem najboljše za počitnice? In seveda, v kolikor ste seznanjeni za to mesto, kam se lahko obrnemo za kontakt glede preverjanja nastanitev? Najlepša hvala!
Nekaj bolj mirno, kje se otroci lahko zabavajo ? Hm, kako se zabavajo otroci 5 in 7 let ?

Brač , Brela, Tučepi..Makarska rivijera so cool. Junij ste zamudili, če lahko greste konec avgusta, ali septembra ste zmagali
anon-291397 sporočil: 1
[#1747470] 05.07.12 14:25 · odgovor na: anon-290867 (#1739744)
Odgovori   +    0
Honeybeee, po meni je Hrvaška popolnoma ok destinacija tam s svojo družino grem že dolgo let, v glavnem sem bil v Krk in Poreč, moje priporočilo za vas je Poreč tam boste zagotovo zadovoljili svoje potrebe! Kar se tiče namestitve, hoteli so precej dragi, jaz bi vam priporočal, da pogledate tukaj apartmaje www.hrvaskaapartmaji.si tudi jaz tako iščem nastanitve. Vse je lepo opisano in slikovito, tako da boste zagotovo našli nekaj zase. Uživajte in veliko pozdrav!

Strani: 1

vm-kiva