Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Cepiti ali ne cepiti otroka? To se sprašuje vsaka mama
sporočil: 161
Veliko govoriš in malo takega poveš, kar bi stalo na trdnih tleh. Če ne poznaš dr. Kobala malo poguglaj po pubmed in podobnih bazah, pa ti bo takoj jasno, s kom imaš opravka.
> Majhen vzorec otrok, na osnovi katerega je Wakefield napisal članek, ni motil uglednega časopisa The Lancet, da ne bi objavil njegovega članka, dokler ga niso začeli množično citirati in Britanci množično zavračati cepljenje proti ošpicam, mumpsu in rdečkam. In dokler se niso zganili proizvajalci cepiv, ki jim je upadal dobiček.
Ni res. Dokler niso drugi znanstveniki ugotovili, da sami ne morejo replicirati tistega, kar je objavljal on.
Tudi tega nisi pojasnil, od kod ti podatki, da nobenemu ni uspelo potrditi Wakefieldove raziskav oz. da nihče po njem ni našel povezave med vnetjem črevesja in avtizmom. Od kod ti ti skrivni podatki? Od CIE?
Tukaj imaš linke na 28 študij, ki so govorijo o podobnem pojavu kot Wakefieldova:
1.The Journal of Pediatrics November 1999; 135(5):559-63
2.The Journal of Pediatrics 2000; 138(3): 366-372
3.Journal of Clinical Immunology November 2003; 23(6): 504-517
4.Journal of Neuroimmunology 2005
5.Brain, Behavior and Immunity 1993; 7: 97-103
6.Pediatric Neurology 2003; 28(4): 1-3
7.Neuropsychobiology 2005; 51:77-85
8.The Journal of Pediatrics May 2005;146(5):605-10
9.Autism Insights 2009; 1: 1-11
10.Canadian Journal of Gastroenterology February 2009; 23(2): 95-98
11.Annals of Clinical Psychiatry 2009:21(3): 148-161
12.Journal of Child Neurology June 29, 2009; 000:1-6
13.Journal of Autism and Developmental Disorders March 2009;39(3):405-13
14.Medical Hypotheses August 1998;51:133-144.
15.Journal of Child Neurology July 2000; ;15(7):429-35
16.Lancet. 1972;2:883–884.
17.Journal of Autism and Childhood Schizophrenia January-March 1971;1:48-62
18.Journal of Pediatrics March 2001;138:366-372.
19.Molecular Psychiatry 2002;7:375-382.
20.American Journal of Gastroenterolgy April 2004;598-605.
21.Journal of Clinical Immunology November 2003;23:504-517.
22.Neuroimmunology April 2006;173(1-2):126-34.
23.Prog. Neuropsychopharmacol Biol. Psychiatry December 30 2006;30:1472-1477.
24.Clinical Infectious Diseases September 1 2002;35(Suppl 1):S6-S16
25.Applied and Environmental Microbiology, 2004;70(11):6459-6465
26.Journal of Medical Microbiology October 2005;54:987-991
27.Archivos venezolanos de puericultura y pediatría 2006; Vol 69 (1): 19-25.
28.Gastroenterology. 2005:128 (Suppl 2);Abstract-303
mercola.fileburst.co...th%201.pdf
mercola.fileburst.co...urlano.pdf
mercola.fileburst.co...autism.pdf
mercola.fileburst.co...okines.pdf
mercola.fileburst.co.../Singh.pdf
Tukaj imaš linke na prvih pet. Ko jih prebereš, pa spet piši kaj. Dobiš nove.
sporočil: 141
[bacekjon]Ker se to ponavadi ne piše. Bilo bi preveč pristransko. No, osebno sem pred leti videl otroka, ki je od cepljenja dobil virusni meningitis. Pred kratkim sem izvedel za še en primer.
Zakaj na vrhu ne piše da je to oglasni članek?
sporočil: 5
Zadnja sprememba: anon-189196 29.06.2012 20:11
Khm, sem si vzel čas in prebral teh pet povezav in...nikjer ne
najdem ničesar o vzročni povezanosti med cepljenem in avtizmom.
Opisujejo pa predvsem patološke spremembe črevesne sluznice pri
avtističnih otrocih...če mi je Google Translate zadevo dobro
prevedel...
[Dotor]Kakšne pa so možne posledice? In kje si o njih slišal?
Cepljenje Da ali Ne...
Tukaj se absolutno strinjam z BC-jem, po trenutni znanstveni doktrini in s tem ne mislim članka na 24ur, ali Žurnalu, podpiram cepljenje...
Tudi svojega otroka sem peljal cepiti, zavedajoč se možnih posledic,ki pa so relativno majhne...
Niti blizu 98% populacije ni cepljene. Cepljeni so otroci. Cepiva držijo 3 do 5 let, če primejo, torej so otroci zaščiteni največ do 10. leta. Otroci do 10 let ne predstavljajo 98% populacije.
Slovensko kritično mišljenje in pa možnost prebiranja in selekcioniranja informacij je ničelna.
BC je dobro napisal, vsi newage starši bi morali biti kazensko odgovorni, če otrok zboli za boleznijo, katere cepivo so zavrnili.
In taki starši se potem hvalijo, moj otrok ni zbolel za rdečkami, noricami, mumpsom pa ni bil cepljen.
Seveda ni zbolel, ker je je pocepljeno 98% populacije!!!
Ti se naj bi zavedal problematičnosti farmacevtske industrije, pa te tako kot večino nahecajo, da imamo pri nas 98% precepljenost in tudi, da otroci v podsaharski Afriki ne umirajo od lakote, pač pa od pomanjkanja cepiv. Dokler ni bilo cepiv, so umirali od lakote. Zdaj pogosto tudi zaradi cepiv.
Problem nastane ko se začne ta % zmanjševati.
Vsi ki želite newage, naravno, imate možnost poleteti v podsaharsko Afriko in pogledat kako otroci umiraji zaradi bolezni, ki smo jih v Evropi izkoreninili prav z množičnim cepljenjem.
Na youtubu pa najdeš tudi to. Je tudi zanimivo in stoji na podatkih:
vsem skeptikom in pa zagovornikom priporočam ogled tega prispevka na youtubu, ki na razumljiv in pa zelo zabaven način razliži o cepljenju in pa njegovih teorijah.
www.youtube.com/watc...0IvM8c-Pew
wearechange.si/mag-k...cepljenju/
Priznam pa, da je farmacevtska industrija ena najbolj umazanih in nepoštenih panog na svetu in jo postavljam ob bok vojaški.
Dotor
[Dok11]Ta te bo potolažila. Pa google translate ne bo dovolj dober za te stvari prevajat...
Khm, sem si vzel čas in prebral teh pet povezav in...nikjer ne najdem ničesar o vzročni povezanosti med cepljenem in avtizmom. Opisujejo pa predvsem patološke spremembe črevesne sluznice pri avtističnih otrocih...če mi je Google Translate zadevo dobro prevedel...
mercola.fileburst.co...202003.pdf
So pa raziskave, ki si jih googletranslejtal govorile o povezanosti črevesnih vnetij in avtizma, kar je bilo kontroverzno odkritje Wakefielda.
Ta peta pa potrdi tudi to, da so v črevesju avtističnih otrok cepilni (ne divji!) virusi ošpic, ki povzročajo ta vnetja, pri njihovih bratih in sestrah pa jih niso našli. Prav tako jih niso našli v vzorcu neavtističnih otrok.
sporočil: 79
In ti si pa izobražen... pravkar se borim z zdravstvenim
inšpektorjem... In imam meter gradiva o cepljenju, o pravnomočnih
sodbah o škodljivosti cepljenja... in poznam tri mamice, ki imajo
avtistične otroke, ki so postali avtistični po cepljenju... prebral
sem kupe analiz kredibilnih doktorjev po svetu (ne farmacevtov)...
In povej mi zakaj v EU ni nikjer obvezno cepljenje razen v Italiji
za ena dva... tak, da ne ti men tralala...
sporočil: 48.253
[margerita]Nasul si mi cel kup clankov, preveril sem prva dva, prvi ne govori o cepljenju, niti ga ne omeni. Tudi drugi ne, ga pa omeni v kontekstu clanka, ki ZANIKA povezavo med cepljenjem in avtizmom, citira namrec tole:
Tukaj imaš linke na 28 študij, ki so govorijo o podobnem pojavu kot Wakefieldova:
Taylor B, Miller E, Farrington CP, Petropoulos MC, Favot-Mayaud I, Li
J, et al. Autism and measles mumps and rubella vaccine: no epidemiological
evidence for a causal association. Lancet 1999;353:2026-9.
Zdaj pa mi povej, ali me zajebavas ali mislis, da sem tako neumen ali pa samo upas, da bom utihnil, ce mi nasujes 25 bibliografskih referenc, ki ocitno nimajo zveze s fenomenom o katerem govorimo (cepljenje kot vzrok avtizma)?
sporočil: 5.625
[mataj]Pri tvoji trditvi sta samo dva problema: Amiši se cepijo in Amiši imajo avtizem.
Najboljša kontrolna skupina so Amiši, pri katerih avtizma praktično ni. Možni razlagi sta samo dve: Kemija (hrana, pralni praški, embalaža, ipd), in cepljenje.
Ojojoj, kakšne nebuloze. Najprej pristranski članek, ki niti z eno
besedo ne omenja, da pri cepljenju obstajajo HUDI, POGOSTI,
DOKUMENTIRANIH je 1%, ostali so ZANIKANI, stranski učinki. Niti
besede o tem, da cepiva niso učinkovita.
sporočil: 30.643
[lukav]Eni pravijo tako, drugi drugače. Osebno sem prej pripravljen verjeti tistim, ki nimajo dovolj denarja za kupovanje novinarjev.
> [mataj]
> Najboljša kontrolna skupina so Amiši, pri katerih avtizma praktično ni. Možni razlagi sta samo dve: Kemija (hrana, pralni praški, embalaža, ipd), in cepljenje.
Pri tvoji trditvi sta samo dva problema: Amiši se cepijo
in Amiši imajo avtizem.Neprimerno manj.
[cink]Tisto kar zveš iz glavnih medijev je dezinformacija, ne dejstvo.
;) pusti dejstva, pri vernikih niso nikoli pomembna dejstva.
Katera dobra vila je pa tebi prišepnila, da vsi zdravniki cepijo
svoje otroke? V kateri pravljici živiš? Še sebe največkrat ne
dovolijo cepit, zakaj bi svoje otroke? Med sabo si veselo štemplajo
cepilne knjižice, lepijo nalepke in strupena cepiva (ki so,
mimogrede, so obravnavana kot toksičen odpadek), pa veselo špricajo
v podtalnice. Ko gre za otroke drugih, pa zamižijo na oba očesa in
vržejo navodila za cepljenje stran. Ko starši trdijo, da je otrok
utrpel posledice cepljenja, jih šikanirajo in ne prijavijo
stranskih učinkov- čeprav so opisani v navodilih za cepljenje in
kljub temu, da so jih po zakonu dolžni prijaviti. No, v kateri
pravljici živiš?
Očitno res živiš v pravljici. Pa kljub temu poskušaj trezno
pomisliti: se ti zdi, da imajo ubogi šarlatani moč, denar in
vzvode, da karkoli spremenijo, npr. potvarjajo rezultate varnosti
in učinkovitosti, kar je sicer na dnevnem redu farmacevtskih
podjetij? Si morda v kakem, po tvoje kredibilnem, mediju zasledil,
kako množično curljajo takšni dokazi na plan? Nisi? Mogoče pa ni
problem v t.i. šarlatanih. Si pomislil, da morda vedno več ljudi
misli s svojo glavo in ne naseda več pametnjakovičem, ki verjamejo,
da je medicina bog in batina bleščečega zdravja otrok in odraslih,
ki smo mu priča v zadnjih letih. Hm, ja, seveda, farmacija skrbi za
naše zdravje. Ne, hvala. Tebi pa želim, da te kak princ s poljubom
zbudi v realnost. In ne kakšno cepivo s svojimi čudovitimi
stranskimi učinki.
[cink]Aura je prav tako centraliziran, kontroliran množični medij kor rtv, pop tv in podobna jajca. Serje približno enake traparije.
> [mataj]
> > [cink]
> > ;) pusti dejstva, pri vernikih niso nikoli pomembna dejstva.
>
> Tisto kar zveš iz glavnih medijev je dezinformacija, ne dejstvo.
seveda, dejstvo je tisto kar piše v Auri, kar pove margerita ali pa 7palček. Te drugače cenim, samo tule ti pa moram reči sikter, ker sem preveč od blizu občutil kakšni nizkotni osebki so razno razni šarlatani in kam znajo ti voditi ljudi v stiski...Nimam nobenih romantičnih predstav o uradni medicini in še posebej ne o farmaciji, ampak so še vedno vsaj par razredov nad šarlatani ki išejo nebuloze po netu in v revijah tipa Aura in katerim naseda čedalje več ljudi.
Če te prav razumem: Če ne zaupam "uradni" medicini, moram nujno verjet alternativcem, pa bioenergetičarjem, pa to. Ne mi srat s takimi.
Če že, verjamem uradni medicini. Če že. Trenutno ji ne morem, ker je, po zaslugi španovije s farmacevti, približno tako skorumpirana oziroma profitno orientirana kot vse ostalo. Skorumpiran birokrat ti v najslabšem primeru dela sitnosti, skorumpiran dohtar ali farmacevt pa ti lahko trajno uniči zdravje, ali pa celo ubije. V tem je problem.
sporočil: 16.531
[mataj]Razumi to, kar ti že 12 let razlagam.
V tem je problem.
Meni ni potrebno verjeti nič.
www.youtube.com/watc...ature=plcp
[7palckov]Kakor kateri. Najbolje plačani zdravniki delajo kot zastopniki farmacevtske industrije in pritiskajo na svoje kolege. Marsikdo jim pade na finto. Osebno poznam primerek, ki so med zadnjo krilatoprašičjogripno paniko cepil sebe, svoje mladoletne otroke (polnoletni so se uprli), potem pa so začel preganjati in pregovarjati še mojo malenkost. Odgnal sem ga šele z "Ti, veš kaj, ko boste znali pozdraviti artritis se mi oglasi, do takrat pa ti ne bom dovolil, da se zajebavaš z mojim imunskim sistemom." Potem sem imel mir.
Katera dobra vila je pa tebi prišepnila, da vsi zdravniki cepijo svoje otroke? V kateri pravljici živiš? Še sebe največkrat ne dovolijo cepit, zakaj bi svoje otroke? Med sabo si veselo štemplajo cepilne knjižice, lepijo nalepke in strupena cepiva (ki so, mimogrede, so obravnavana kot toksičen odpadek), pa veselo špricajo v podtalnice.
sporočil: 5.835
Zadnja sprememba: anon-187668 30.06.2012 08:00
[mataj]Je več vrst artritisa, nekatere je možno pozdraviti.
Osebno poznam primerek, ki so med zadnjo krilatoprašičjogripno paniko cepil sebe, svoje mladoletne otroke (polnoletni so se uprli), potem pa so začel preganjati in pregovarjati še mojo malenkost. Odgnal sem ga šele z "Ti, veš kaj, ko boste znali pozdraviti artritis se mi oglasi, do takrat pa ti ne bom dovolil, da se zajebavaš z mojim imunskim sistemom." Potem sem imel mir.
Arthritis Cure? Yes and No. We asked rheumatologist Scott J. Zashin, MD about an arthritis cure. He explained: "There are many different types of arthritis. When someone speaks about a 'cure' for arthritis, you must take into account the type of arthritis. For example, there are several types of arthritis caused by infection, including Lyme disease and bacterial arthritis. Both can be cured by antibiotics." Vir: arthritis.about.com/...s_cure.htm
sporočil: 20
Glej, sory, res sem prehitro napisal in niti slučajno ne mislim
tako. Želel sem le povedati, da tisti, ki ne poznate možnih
posledic - ne majhnih in nepomembnih, ampak takih, ki te
zaznamujejo za vse življenje - zelo hitro dajete vse v en koš in
lepite etikete.
Kar počez si označil vse, ki smo proti cepljenju za newage nevem kaj že, nisi pa pomislil, da lahko imamo zato zelo tehtne razloge. Jaz vem kaj je zadeva, o kateri pišem, ker jo poznam od blizu.
Še enkrat pa - napisal sem prehitro in res ne mislim tako, se opravičujem.
Hvala za dobre želje, tudi jaz želim, da so tvoji otroci zdravi. Pa tudi vsi ostali.
Kar počez si označil vse, ki smo proti cepljenju za newage nevem kaj že, nisi pa pomislil, da lahko imamo zato zelo tehtne razloge. Jaz vem kaj je zadeva, o kateri pišem, ker jo poznam od blizu.
Še enkrat pa - napisal sem prehitro in res ne mislim tako, se opravičujem.
Hvala za dobre želje, tudi jaz želim, da so tvoji otroci zdravi. Pa tudi vsi ostali.
sporočil: 5.835
[gsavli]Točno tako. Smrtnost otrok je bila nekoč zelo visoka, v 19. stoletju ponekod v Evropi celo 50%!
Še ta misel v tej niti: po moje so doslej največji sistemski uspehi medicine, ki so omogočili preživetje skoraj vsem otrokom do odrasle dobe (in posledično ekspanzijo prebivalstva) nekako trije: kirurško umivanje rok (Semmelweis), cepiva in antibiotiki.
"Alenka Puhar, v svojem že legendarnem delu Prvotno besedilo življenja, opisuje nenehno sklicevanje na zlato preteklost s strani inteligence 19. stoletja. Na primerih pokaže, kako so generacija za generacijo tarnali nad sodobno razbrzdano, neukrotljivo in neubogljivo mladino ter posledično nad propadom družine in razkrojem idilične vaške skupnosti.
Po drugi strani pa so povzdigovali v zvezde zlate stare čase, kjer je bil svet jasen in pravilno razporejen, kjer so vladali pristni odnosi med člani družine, kjer so otroci, iz ljubezni do staršev, jih v spoštljivosti in ponižnosti ubogali in starši so, iz ljubezni do otrok, se za njih popolnoma žrtvovali. Vsak izmed teh avtorjev, ki bi lahko drugemu bil oče ali sin, so preko celotnega stoletja uporabljali vedno isto formulo: »Dandanes je svet pokvarjen, zloben, grabežljiv, nekoč pa je bil lep, preprost, jasen in medsebojno prijazen.«
Avtorica nameni nadaljnih 400 strani, da pokaže, da to še zdaleč ni res. Starševska skrb za otroke se je skozi leta večala, kar je za posledico imelo manjšo smrtnost otrok, (ki je na začetku stoletja bila skoraj 50%!!!), večjo skrb za higieno ter oblačila. Opuščalo se je povezovanje otrok, v katerih je v lastnem blatu otrok preživel 6 mesecev, ter različne magične uroke, kot je pljuvanje otrok v obraz ter po porodu dajanje otroka v razžarelo krušno peč, da se mu napne »starikavi« gubasti obraz.
Skozi stoletje se je tudi vedno bolj večala empatija do otroka, kar je prinašalo s seboj posledično opuščanje nenehnega pretepanja otrok (ker otrok itak pozabi na udarce) ter vedno večja skrb proti spolni zlorabi, ki je bila v preteklosti mnogo bolj prisotna, kot je danes. Ena pomembnejših točk pa je bila postopno šolanje otrok. Še sredi stoletja je bilo popolnoma normalno, da otroci (od 6. leta dalje) delajo tako v tovarnah kot v rudnikih ali plavžih, da ne govorimo o delu na kmetiji. Sklep, ki se avtorici ponudi je, da propagirana zlata doba je zgolj utvara, saj je svet iz konca stoletja bil svetlobna leta bolj normalen, prijazen in lep, kot je bil svet iz začetka 19. stoletja." Vir: dhgoriske.blogspot.com
Kolikor vem, za avtoimuno vrsto artritisa ni zdravila. Tako kot ga
ni za avtoimune živčne bolezni, ki se včasih pojavijo kot stranska
posledica cepljenja.
100% v to nisem, ampak očitno sem prav uganil, ker mi je tisti prej omenjeni krilatoprašičjegripni primerek takoj nehal težit s cepljenjem. Omemba bolezni, pri katerih je medicina popolnoma nemočna, je najboljši protistrup za dohtarsko samopomembnost.
100% v to nisem, ampak očitno sem prav uganil, ker mi je tisti prej omenjeni krilatoprašičjegripni primerek takoj nehal težit s cepljenjem. Omemba bolezni, pri katerih je medicina popolnoma nemočna, je najboljši protistrup za dohtarsko samopomembnost.
sporočil: 1.301
[gsavli]In misliš, da ti bodo iskreno dogovorili? Haha
> [7palckov]
> Katera dobra vila je pa tebi prišepnila, da vsi zdravniki cepijo svoje otroke? V kateri pravljici živiš? Še sebe največkrat ne dovolijo cepit, zakaj bi svoje otroke? Med sabo si veselo štemplajo cepilne knjižice, lepijo nalepke in strupena cepiva (ki so, mimogrede, so obravnavana kot toksičen odpadek), pa veselo špricajo v podtalnice. Ko gre za otroke drugih, pa zamižijo na oba očesa in vržejo navodila za cepljenje stran.
Ajde, bebo, ker vas imam bebotov poln kufer, dajmo končat s tem - pošlji mi na ZS imena in priimke teh zdravnikov, jih bom sam povprašal, če je to res.
Javno ne bom napisal nobenega imena in priimka, razkril bom pa, ali si (še en) bebavi lažnivi šarlatan ali pa je to res, kar praviš.Kar začni sam povpraševati, bo bolj verodostojno in zanimivo. ;)
P: Zdravnik, letos 2x cepljen za ošpice, prav tako nekateri kolegi. Večina pa testirana za titre, cepljeni pred 30 leti in imajo ustrezne titre. Vsi moji otroci cepljeni po programu in ne poznam zdravnika-ice, ki nima cepljenih svojih otrok.
Kar z imeni in priimki teh zdravnikov, ki ne cepijo svojih otrok ali sebe, pa jih bom o tem sam povprašal.
sporočil: 429
Poznam tragično zgodbo o zamenjavi cepiv, misliš, da jo bodo
zdravniki priznali?
Ne samo, da so ljudje, še otroci, umrli ali postali trajni invalidi zaradi nepazljivosti zdravstvenega osebja, zdravniki so bili še dobro plačani za to.
Če lahko zaradi cepiva danega ob nepravem času nepravi osebi ta umre, ima lahko cepivo negativne posledice tudi za zdravo osebo.
Tale zdravniček na forumu je prepotenten, da bi sploh razumel vso tragiko svojega početja. Taki strokovnjaki poštenjaki bi morali iti v nerazviti svet, recimo v Afriko, tam še lahko rešijo več ljudi, kot jih počasi ubijajo.
Ne samo, da so ljudje, še otroci, umrli ali postali trajni invalidi zaradi nepazljivosti zdravstvenega osebja, zdravniki so bili še dobro plačani za to.
Če lahko zaradi cepiva danega ob nepravem času nepravi osebi ta umre, ima lahko cepivo negativne posledice tudi za zdravo osebo.
Tale zdravniček na forumu je prepotenten, da bi sploh razumel vso tragiko svojega početja. Taki strokovnjaki poštenjaki bi morali iti v nerazviti svet, recimo v Afriko, tam še lahko rešijo več ljudi, kot jih počasi ubijajo.
[menim]Točno tako se je zgodilo nekaj drugega.
> [gsavli]
> Še ta misel v tej niti: po moje so doslej največji sistemski uspehi medicine, ki so omogočili preživetje skoraj vsem otrokom do odrasle dobe (in posledično ekspanzijo prebivalstva) nekako trije: kirurško umivanje rok (Semmelweis), cepiva in antibiotiki.
Točno tako.
Cena soli je zaradi industrijske pridelave močno padla in tako je sol postala dostopna praktično vsem.
Človek pa je edino bitje, ki brez dodane soli v kuhano hrano ne more živeti.
Toda ....
[Vestalka]So že tam, UNICEF zbira denar, da jim pošilja rehidracijsko sol.
Zadnja sprememba: anon-233228 30.06.2012 13:24
Lahko ti samo to odgovorim, da se zdravniško osebje na cepljenje
(ne na debato, seveda) bolj ali manj (ne)odziva. Več o tem nebi. Ne
smem!Še vedno me zvija ob misli na cepljenje otrok. Me je že prej in me danes nič manj, morda celo bolj.
preberi si še tole:
www.zazdravje.net/ra...sp?art=433
Lahko mi ti pošlješ na ZS imena zdravnikov, ki imajo zasebno
prakso, sprejemajo preko vrste in jemljejo podkupnino, čim nižjo.
Zelo bi mi prav prišlo, verjemi. Bom že sama preverila, če podatki
držijo.
Kakšno možnost nam daješ?
Napiši nam podatke, koliko pacientov vam je umrlo zaradi posledic anastezije? Morda že kar na operacijski mizi zaradi slabe, slabo odmerjene anastezije? Na ZS seveda. Nudim ti možnost, da to preverim in potem tu napišem svoje izsledke.
Pokaži, da si ne imišljuješ in da je anastezija prav tako varna, kot je varno cepljenje, če ne še bolj. Lahko tudi preveriš, koliko zdravnikov se da operirati samo pri znanem in priznanem kirurgu z dobrim anastezistom, drugače ne in gredo raje v tujino.
Poglej, ponujam ti še več, da lahko dokažeš, da je naše zdravstvo varno, ažurno in v odličnih rokah nikoli preutrujenih zdravnikov, ker itak vse dežurstvo prespe, če se slućajno ne zgodi kaj nepričakovanega. Če morajo v resnici držurati, se ve, da so po celi noči dela v odličnem psihofizičnem stanju, da nam zagotavljajo najboljše zdravstvene storitve še nadalnjih 48 ur, dokler jim ne poteče dežurstvo.
Pričakujem torej osebne podatke o zdravnikih na ZS, tam te bo pa čakala tudi gospa Nataška, da takoj preveri še tople informacije. Kaj nisem krasna?
Napiši nam podatke, koliko pacientov vam je umrlo zaradi posledic anastezije? Morda že kar na operacijski mizi zaradi slabe, slabo odmerjene anastezije? Na ZS seveda. Nudim ti možnost, da to preverim in potem tu napišem svoje izsledke.
Pokaži, da si ne imišljuješ in da je anastezija prav tako varna, kot je varno cepljenje, če ne še bolj. Lahko tudi preveriš, koliko zdravnikov se da operirati samo pri znanem in priznanem kirurgu z dobrim anastezistom, drugače ne in gredo raje v tujino.
Poglej, ponujam ti še več, da lahko dokažeš, da je naše zdravstvo varno, ažurno in v odličnih rokah nikoli preutrujenih zdravnikov, ker itak vse dežurstvo prespe, če se slućajno ne zgodi kaj nepričakovanega. Če morajo v resnici držurati, se ve, da so po celi noči dela v odličnem psihofizičnem stanju, da nam zagotavljajo najboljše zdravstvene storitve še nadalnjih 48 ur, dokler jim ne poteče dežurstvo.
Pričakujem torej osebne podatke o zdravnikih na ZS, tam te bo pa čakala tudi gospa Nataška, da takoj preveri še tople informacije. Kaj nisem krasna?
Zadnja sprememba: anon-233228 30.06.2012 16:39
[gsavli]Od prvotnega teksta si izrezal kar ti paše.
> [vertebra]
>
> >
> > Kar z imeni in priimki teh zdravnikov, ki ne cepijo svojih otrok ali sebe, pa jih bom o tem sam povprašal.
>
> Kar začni sam povpraševati, bo bolj verodostojno in zanimivo. ;)
saj ti pravim, da imam informacije. in te so, da zdravniki in zdravnice cepijo svoje otroke.
edino vi beboti lažnivi, ki ne poznate nobenega zdravnika osebno, jih poznate ful, ki svojih otrok ne cepijo. in seveda to tudi radi razlagate naokoli.
> P: Zdravnik, letos 2x cepljen za ošpice, prav tako nekateri kolegi. Večina pa testirana za titre, cepljeni pred 30 leti in imajo ustrezne titre. Vsi moji otroci cepljeni po programu in ne poznam zdravnika-ice, ki nima cepljenih svojih otrok.Resda se nisem opredelil, kaj povprašaš svoje kolege, toda mislil sem, da boš dojel, da le one in ne otrok. Ti veš, da otroke moramo cepiti in tu ni vprašanja. V skladu s cepilnim programom RS.
PS: Opazil sem, da zelo rad zmerjaš! A svoje paciente tudi, al' se tam delaš fin'ga?! No, ne rabiš mi odgovarjati.
PSS: Bom končal in ne mislim s teboj polemizirati.
PSSS: Meni ni treba podtikati na pamet. Nič ne razlagam naokoli, opazujem. Nobenega ne tunkam in ne tožarim. Ker se zavedam teže dileme.
PSSSS: Ti imaš seveda 100% prav. :)))