Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kdo je kriv za revno Slovenijo
sporočil: 1.480
[srbine]In bo še stal! Bi mogoče raje videl napis naš rožman ali naš rupnik? Mogoče naš janša? Sedaj plačujemo obdobje tranzicije, budalo jadna. Lopovske tranzicije.
In na Sabotinu še vedno stoji napis:"NAŠ TITO" Kako smo gradili bratstvo i jedinstvo!
Kekci obdobje komunizma morate nekako plačati!
[denac]Stari, nekam glasen si mi ti s to krvjo. Lahko je tebi iz penzionerskega naslonjača lapati in neki brez veze grozit. Tepli se bodo pa drugi, ane?
> [aartur]
> In med krivce lahko mirno štejemo tudi "glasnike ljudstva" kot je avtor članka, ki od petih točkah ( v katerih ne pokaže krivca ) najde 2 , ki okrivijo množico slovencv. Če je krivcev preveč pa itak ni krivde. Manjka mi še njego obvezen stavek ( zgleda da ga ni vedel kam umesti !) - VSEGA JE KRIV TITO IN KOMUNISTIČNO-SOCIJALISTIČNO USMERJENA MAFIJA!!! - po 20. letih osamosvojitve.
Točno tako! Samo "nekaj dni nazaj" bi posegel. Kriva je ustanovitev PIF/OF, zadevo pa je zacementiral odlok IOOF o zaščiti naroda z dne 16. sept. 1941.
Treba je vedeti, zakaj gre pri nas. Se komunisti preveč trdno držijo na oblasti. Zapustili jo bodo le s krvjo! Tako, kakor so jo pridobili!
sporočil: 16.531
[bobanduras]Kaj ti praviš na to?
> [srbine]
> In na Sabotinu še vedno stoji napis:"NAŠ TITO" Kako smo gradili bratstvo i jedinstvo!
> Kekci obdobje komunizma morate nekako plačati!
In bo še stal! Bi mogoče raje videl napis naš rožman ali naš rupnik? Mogoče naš janša? Sedaj plačujemo obdobje tranzicije, budalo jadna. Lopovske tranzicije.
forum.finance.si/?t=139239
sporočil: 647
Krivi so udbovski mafijci, ki nas ves čas po osamosvojitvi
prodajajo jugu, hkrati pa nas nekaznovano ropajo! Revolucija se še
ni končala...
[denac]Zabito tele. Nisem nič govoril o kakšnih antikomunistih kot opranoglavcih, temveč o že od malega indoktriniranih idiotih iz RKC.
> [bobanduras]
> > [pirhovec]
> > Boljševiki in 67 let njihove vladavine.
> >
> > Edit: minusarji dokazujejo, da boljševiki oblegajo tudi forum Finance.si
>
> črnokutarski indoktriniranec z opranimi možgani, press
Aja, antinacist ali antifašist pa ni opranoglavec. Samo antikomunist. Čudna so pota pameti. Nekaterih.
Biti proti okupatorju je bila naravna stvar vsakega normalnega rodoljuba, razen seveda tebe in ostale bande skrivačev in izdajic. Vi ste raje prisegli firerju. Sedaj pa še gobce otresate.
Razumeš sedaj ali ti narišem?
sporočil: 124
kmalu po osamosvojitvi je na vrat na nos odšlo cca 50 000 ljudi v
penzije, mnogi stari 51, 52 let.Bilo je nepojmljivo, oblast (tudi
vlada!) je na krilih hitre in lahke zmage nad YU zgubila
orientir.
danes še vedno oba plačujeva ta nesmisel! žal
danes še vedno oba plačujeva ta nesmisel! žal
sporočil: 2.042
[0623Knjiz]*****
Davkoplačevalci (Zlo)venije,levi in desni,rdeči, črni zeleni in vijoličasti,združite se v največjo stranko. Stranko davkoplačevalcev! Spotovani, več misli in deluj v smislu MI ( vsi davkoplačevalci) in ne samopašno egoistično JAZ pa jaz. (Jaz plačujem z gotovino, jaz to pa to..vi se pa j...ite). Tako nekako je to izzvenelo v tvojem prispevku. Sledi pota denarja zahtevaj transparentnost, išči luknje kjer naš denar ponika in deluj kot MI. (mi davkoplačevalci). Če bo vsak gledal samo svojo rit, bo to v korist, hijenam, ki segajo v vrečo davkoplačevalskega denarja.
bravo.
večina forumašev se ne zaveda, da nas gulijo in načrtno sprejo, nakar si lažje neovirano delijo izplen.
SPRI in VLADAJ, KRUHA in IGER.
Torej spoštujmo in obveščajmo delovne ljudi.
Nehajmo se kregat - smo samo :
- delavni ljudje (v JS in realnem sektorju, mladina, penzionisti, hendikepirani) in nasproti
- goljufi (barabe, paraziti, lenuhi)
Zanimivo kako se podobno misleči ne moremo poenotiti v osnovnih stvareh pa so tako enostavne.
Menim, da bo z izročitvijo Assangea tudi uradno konec demokracije v Evropi in svetu !!
sporočil: 57
Čestitke za komentar:))) Če sem morebiti vstala slabe volje, zdaj
nisem več, imam somišljenika:)))
sporočil: 1.387
1. Za revno Slovenijo do 91. je kriv enopartijski sistem.
2. Od takrat in do danes pa veliko število RDEČIH.
Njihovo enoumje, nostalgija, njihov komunist. program. In so še zelo aktivni, na nesrečo Slovenije!
Delo, poštenje ipd. je drugorazredno, važno je da si "naš". Njim se je vedno nudilo VSE. In še danes je tako! Obvladujejo pa še večino vsega.
3. Pojavil pa se je še VIP (in tajkuni). Službe se "talajo" večinoma na tem!
4. Potrebujemo ustrezne zakone....
2. Od takrat in do danes pa veliko število RDEČIH.
Njihovo enoumje, nostalgija, njihov komunist. program. In so še zelo aktivni, na nesrečo Slovenije!
Delo, poštenje ipd. je drugorazredno, važno je da si "naš". Njim se je vedno nudilo VSE. In še danes je tako! Obvladujejo pa še večino vsega.
3. Pojavil pa se je še VIP (in tajkuni). Službe se "talajo" večinoma na tem!
4. Potrebujemo ustrezne zakone....
sporočil: 19
Problem je ravno v takem razmišljanju: krivi so komunisti, za ene
in ta beli, za druge. Dokler bo večina zadovoljna s premetavanjem
takih bebavih kritik, bodo kriminalci vseh sort, izobrazb, količine
pameti in nivojih vpliva, še naprej mirno "operirali" po svoje.
Dokler je narod zadovoljem s premetavanjem teh dveh idej, ne vidim
razloga zakaj bi se politiki matrali z globokoumnimi aktivnostmi
(kako dati zagon gospodarstvu in pd) - delajo isto kot vi: pridejo
na oblast in če so "levi" zamenjajo "desne", v obratnem primeru pa
drugače - to je edina aktivnost enih in drugih. Tu se popolnoma
strinjam z avtorjem članka. Vam pa, ki trobite v isto trobilo
pa...kar si želite, to imate! Žal, ostali smo v manjšini in ne
dosežemo kritične mase, da bi zagnali drugačne vetrove. Še ne....
sporočil: 3.247
Zadnja sprememba: anon-74446 24.05.2012 12:20
Torej se nam obeta obdobje mraka in zaton demokracije? Mračni
srednji vek. Ubogi Assange.Ko bi ljudje vedeli kaj pomeni njegova
izročitev na simbolni ravni in v dejanskem življenju, bi planili
pokonci. So temne sile zla na pohodu ? Je demokracija lažni pojem ?
Je demokracija Potemkinova vas za katero se skrivajo nebodijihtreba
individue, ki vlečejo niti sodobnega sveta? Kdo upravlja s svetom ?
Bilderbergi? Imamo torej kvazidemokracijo upravljano s šok
terapijami?
sporočil: 2.042
[0623Knjiz]menim, da je demokracija pravkar "zašla", ljudje se borijo, vendar pa je popolna medijska blokada, kot ste ugotovila v zvezi z reševanjem krize v Islandiji.
Torej se nam obeta obdobje mraka in zaton demokracije? Ubogi Assange.Ko bi ljudje vedeli kaj pomeni njegova izročitev na simbolni ravni in v dejanskem življenju, bi planili pokonci. So temne sile zla na pohodu ? Je demokraacija lažni pojem ? Kdo upravlja s svetom ? Bilderbergi? Imamo torej kvazidemokracijo ?
Ljudje se zasužnjevanju upirajo po vsem svetu, gre za isti odpor, le medijsko se prikazuje drugače.
Kdo upravlja s svetom ? veliki kapital (mayer playerji), ?Bilderbergi kot vidim niso izmišljotina ali pa zelo dobra.
želim si da je to le temno mnenje.