Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-124411 sporočil: 1.480
[#1692811] 18.05.12 07:17 · odgovor na: anon-267202 (#1692627)
Odgovori   +    0
[amy2011]
> [hervardi]
> > [petunia]
> > > [bobanduras]
> > > > [petunia]
> > >
> > > > Ja, po tvoji logiki močnejši pač ubije šibkejšega, Nemci so pač pobijali partizane pa recimo Dražgošane, no big deal.. zakaj potem vsakoletni cirkus?
> > >
> > > Vi zganjate skorajda že vsakodnevni cirkus (i nikome ništa press) ;)
> >
> > Z eno majčkeno razliko, vi ga zganjate že 70 let.
>
> petunja mi lahko zganjamo cirkus v dražgošah samo iz enega razloga,
> ZATO KER SMO NA KONCU ZMAGALI, tako je že od prve vojne v prazgodovini.
> zmagovalci imajao pravico zganjati cirkus poraženci pač ne.

Čedalje bolj mi je jasno, da je škoda besed za te paciente.
Ni jih škoda, lenny. Morda se kateri od njih končno le predrami.
anon-164762 sporočil: 642
[#1693054] 18.05.12 09:24 · odgovor na: anon-35163 (#1692670)
Odgovori   +    0

Cirkus imajo pravico zganjati, seveda. Smo demokratična država in vsak ima pravico izraziti svoje mnenje. Nimajo pa pravice zahtevati od kogarkoli, da jih jemlje resno.
no ja lahko zganjajo cirkus, ne smejo pa potvarjati zgodovine. (resno se jih pa tako ali tako ne jemlje)
samo ti jokajoče agresivni cirkusi mi grejo pa počasi na živce, zakaj ne proslavljajo neke herojske bitke, ki so jo bojevali (pa četudi izgubili), zato ker je ni!. strahopetci so bili in so, to je skupna točka večine kvizlinških enot.
in ti strahopeci nas zopet delijo na naše in vaše, kar je zelo nevarno za Slovence.
anon-35163 sporočil: 30.643
[#1693672] 18.05.12 14:51 · odgovor na: anon-164762 (#1693054)
Odgovori   +    0
[hervardi]
>
> Cirkus imajo pravico zganjati, seveda. Smo demokratična država in vsak ima pravico izraziti svoje mnenje. Nimajo pa pravice zahtevati od kogarkoli, da jih jemlje resno.

no ja lahko zganjajo cirkus, ne smejo pa potvarjati zgodovine. (resno se jih pa tako ali tako ne jemlje)
samo ti jokajoče agresivni cirkusi mi grejo pa počasi na živce, zakaj ne proslavljajo neke herojske bitke, ki so jo bojevali (pa četudi izgubili), zato ker je ni!. strahopetci so bili in so, to je skupna točka večine kvizlinških enot.
in ti strahopeci nas zopet delijo na naše in vaše, kar je zelo nevarno za Slovence.
Tudi od potvarjanja zgodovine imajo vso pravico. Nimajo pa pravice zahtevati, da jim kdo verjame.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7