Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Türk: Treba je najti pravičnejšo porazdelitev bremen
sporočil: 122
Na tako gobezdanje predsednika človek še odgovoriti ne more.Če bi
poznal besedo pravično v polnem obsegu, bi vsaj poskušal biti
pravičen predsednik za vse državljane. Ker to ni naj raje molči in
kupuje nogavice.
sporočil: 32.713
[fibonaci]
> [najobj]
>
> ... čuj, kaj smo Slovenci pred WWII že imeli svoje morje ? ... khmm, pa fejsbuk tudi, ha ? ... pizda, si moram nujno poažurirat svoje podatke o tistih cajtih ...
majster, kako boš te eni butalski buči, ki ponižno na kolenih čaka kdaj nas bodo Švabi potegnili iz tega dreka razložil, da so oni pri nas pobijali nedolžne ljudi in požigali vasi... jasno da je to vse laž, mi se jim bomo opravičili in razbili tisti spomenik, samo da nas vzamejo na tisti svoj vlak, jebeš ti zgodovino, zdaj nam gre za prihodnost!... čuj, najbolj hecno je, da se Švabi svojih pizdarij zavedajo in od nas sploh nič nočejo, še najmanj pa kakšnega redefiniranja tistih cajtov ... khmm, to hočejo tisti, ki so bili pizdolizci takrat in so pizdolizci danes ...
(ker če nam to ne rata, bo itak vse šlo v qu... pa tudi zgodovine več ne bomo rabili)
sporočil: 647
Če bi ViatorVektor odvažal drek ki ga tale turćina sproducira ne bi
nikoli šli v stečaj!!!
sporočil: 14.015
[najobj]to je hecna stran, žalostna pa je tista, da mislijo kako nas bodo Švabi reševali, samo če bomo zadosti ponižni in pridni, ne vedo pa da imajo oni dovolj problemov sami s seboj in s svojim drekom... in se ne bodo preveč sekirali, če se bomo mi znašli v štali pri ostalih prašičih..
... čuj, najbolj hecno je, da se Švabi svojih pizdarij zavedajo...
sporočil: 6.948
Neverjetno! Smo edina država, kjer predsednik države ruši
prizadevanja vlade za izhod iz krize. Tokrat si niti ne prizadeva,
da bi se skrival za nekimi frazami (čeprav brez njih seveda ne
more), ampak je lepo poenoten z Štrukljem in Jnakovićem. Edino kar
ga zanima je, da zruši vlado, cena ni pomembna.
In ti pezdeti se upajo govoriti o malem človeku?!
Celo življenje že živijo prav na račun tega malega človeka in jih niti ni sram! Ovce slovenske, le pojditev še enkrat v hlev k tem ljudem, da vas še enkrat do golega postrižejo. Postrgli vas bodo Turki, Semoliči, Štruklji, Kučani in njihovi hlapci, ne pa vlada.
In ti pezdeti se upajo govoriti o malem človeku?!
Celo življenje že živijo prav na račun tega malega človeka in jih niti ni sram! Ovce slovenske, le pojditev še enkrat v hlev k tem ljudem, da vas še enkrat do golega postrižejo. Postrgli vas bodo Turki, Semoliči, Štruklji, Kučani in njihovi hlapci, ne pa vlada.
sporočil: 4.301
Najbolj žalostno na vsem skup je dejstvo, da je predsednik držav
edini neposredno voljen z večino volivcev... Mater smo naj*bali v
tej vukoj*bini od SLO...
lpA
lpA
sporočil: 1.345
Bodimo prva drzava v EU ki nima predsednika.. naj prevzame premier
njegove sprehode, tolko jih pa tud ni, nobeden püa nam nebop zamero
ce sparamo , in si tako priosparajo kako kosilo vec, ce ga nerabijo
povabit, ali premier nima cajta... proc z predsednisko funkcijo, in
par zborov okrog parlamenta ukinit pa ste ze naredli polovico dela,
ostala je se samo lustracija in Slovenija nerabi vec sparat in
nerabimo nekih nizanj plac itd...gremo stavit? AJa..pa da crno ne
delo nebo vec neki delikt za 100eur, najmanj 1 leto socialnega dela
in 1 eur na uro...drugace pa 1 leto zapora...
sporočil: 6.303
Vse bolj jasno se kaže scenarij, da se v državi inscinirajo nemiri,
stavke, spošno nezadovoljstvo in predvsem, da se za vsako ceno
zruši Janševo vlado. To zadnje je poanta vsega.
sporočil: 4.257
Jasno je, da Sluzasti zagovarja javni sektor, saj je to leglo
njegove volilne baze, nadaljevanje komunistične kontinuitete in
steber obrambe pred tujim kapitalom.
Bolj pristranskega predsednika še nismo imeli.
Bolj pristranskega predsednika še nismo imeli.
sporočil: 2.441
Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si
preberi tole:
www.druzina.si/icd/s...enDocument
[rename]Bolje Pahor, kakor Turk.
Je že začel z negativno propagando.
Upam, da ga letošnje volitve odnesejo na smetišče zgodovine.
[Zahary]UDBA je bila vendar humanitarna organizacija. Kaj nisi poslušal Meršola in Pirjevca?
Ta prijatelj UDBE in njenih zločinov, zapravljivec ne svojega denarja, predvsem pa človek, kateri je v ...
[Zahary]UDBA je bila vendar humanitarna organizacija. Kaj nisi poslušal Meršola in Pirjevca?
Ta prijatelj UDBE in njenih zločinov, zapravljivec ne svojega denarja, predvsem pa človek, kateri je v ...
sporočil: 7.327
S pravično razporeditvijo bremen in pametno davčno politiko se po Türkovem mnenju da sestaviti varčevalni paket, ki pomeni odrekanje in je bolj vzdržen, kot je to videti danes.Se pravi še več davkov - to je rešitev za Slovenijo.
USTAVIMO KVAZI-LEVICO! A nje, Diklićka?
Zadnja sprememba: najobj 10.04.2012 14:56
[travko]... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
... alzo, ti meni zdaj hočeš povedati, da so partizani dobro vedeli, da so Nemci takrat vsako vas, v kateri so partizani dobili kaj za jest ali pa so celo kakšno noč na toplem prespali, imeli navado požgati do tal in njene prebivalce pobiti ... ja, in da ti s požigom vasi in pobijanjem ljudi nimaš nobenega problema, imaš pa problem, da so partizani tista štiri leta sploh kaj jedli ... čuj, a sem jaz to tvojo resnico o Dražgošah prav razumel, ha ? ...
P.S.: poglej si film Schindlerjev seznam ( www.imdb.com/title/tt0108052/ ), da boš videl, kakšno "bodočnost" je Hitler namenil nižji slovanski rasi, ko bi Židov "zmanjkalo" ... ja, če se Slovani temu še pravi čas ne bi uprli, se razume ...
sporočil: 2.624
Ta pravi se oglaša. Tisti, ki je pristranski pri obravnavanju levih
in desnih, ki javno favorizira levico! Zaradi takšnih kot je on
bomo končno dobili tehnično vlado. Samo, da bomo še bolj revni, še
bolj zadolženi, s še manj delovnimi mesti, a z zelo glasnimi
sindikati, pravičneži, ki so nas pahnili v to stanje!
sporočil: 5.152
Zadnja sprememba: anon-242092 10.04.2012 17:34
[rename]Seveda, zato pa pravim, da so tomahawki misljeni bolj simbolno; gre za to, da se brez intervencije tujine, kot kaze, nikoli ne bomo znebili komunizma. Morda je tomahawk IMF.
> [oQI23IDCN0948R]
> > [rename]
> > Minusi za izražena stališča me ne motijo in mi je vseeno za njih.
> > Na nek način je zanimivo, ker potem vem, da nekomu stopim na rep ;-)
> > Motijo me minusi na prispevke, kjer samo napišem goli podatek, brez komentarja.
> >
> > A še enkrat: potem boš pač prispeval glas Türku, kar je seveda tudi tvoja pravica.
> >
> > In ne - ne bodo se požrli med seboj, ker imajo vedno dovolj dotoka sveže krvi.
> > Komunisti ne bodo zaustavili sami sebe, zaustavimo jih lahko samo nekomunisti.
> > Tudi tako, da glasujemo za 1% razlike kolikor jo je zagotovo med Pahorjem in Türkom.
>
> Preberi moj P.P.S. v postu, na katerega mi odgovarjas.
Ameriški tomahawki na Lažgoše niso prav nobena rešitev.
Tam je betonski spomenik komunizma, vendar pa s tem ne boš izbrisal komunizma ven iz Slovenistanskih glav.
Poleg tega pa si močno naiven ti, če misliš, da bodo Američani porabili en sam tomahawk za Lažgoše.
[najobj]Kaksno prihodnost pa je nizji slovanski rasi namenil domaci komunisticni okupator? In kako so jo odnesli Rusi, prav tako Slovani, po tem, ko jih je Stalin otel nacisticnih peci? Ce ne bi bilo tako tragicno, bi bil upor Slovanov proti nacizmu nekaj najbolj burlesknega, kar si lahko clovek zamisli.
> [travko]
> Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
>
> www.druzina.si/icd/s...enDocument
... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
... alzo, ti meni zdaj hočeš povedati, da so partizani dobro vedeli, da so Nemci takrat vsako vas, v kateri so partizani dobili kaj za jest ali pa so celo kakšno noč na toplem prespali, imeli navado požgati do tal in njene prebivalce pobiti ... ja, in da ti s požigom vasi in pobijanjem ljudi nimaš nobenega problema, imaš pa problem, da so partizani tista štiri leta sploh kaj jedli ... čuj, a sem jaz to tvojo resnico o Dražgošah prav razumel, ha ? ...
P.S.: poglej si film Schindlerjev seznam ( www.imdb.com/title/tt0108052/ ), da boš videl, kakšno "bodočnost" je Hitler namenil nižji slovanski rasi, ko bi Židov "zmanjkalo" ... ja, če se Slovani temu še pravi čas ne bi uprli, se razume ...
sporočil: 1.422
Poglej ti Turka. Niti enega nasveta ali spodbude, kaj šele kritične
besede sindikatom in opoziciji! Za njega se vsi pravilno obnašajo,
samo vlada zganja škodljiv neoliberalizem. Ob tem, ko Turk
popolnoma molči in nobene ne reče o napovedanem štrajku sindikatov,
pri tem pa samo vlado šopa s konsenzom in nasveti in ji toplo
priporoča pamet v roke, v bistvu nastopa izrazito enostranko; kot
pravi politični zastopnik sindikatov in javnega sektorja.
Turk zavestno dela škodo gospodarskim reformam, ker zahteva konsenz samo od ene strani v pogajanjih, in ker je vidno stopil popolnoma na stran sindikatov in opozicije in medijev.
Njegovi politiki je treba zato reči ne. Da si tak zavestni spoderslaj dovoli predsednik države, je nezaslišano. Tu je brez pomena se vprašati, kje ima Turk pamet in razsodnost. Tu je že mogoče opaziti njegovo sovražno razpoloženje in zavračanje aktualne vlade, ki ni po njegovo sestavljena in vodljiva od tovarišev.
Turk zavestno dela škodo gospodarskim reformam, ker zahteva konsenz samo od ene strani v pogajanjih, in ker je vidno stopil popolnoma na stran sindikatov in opozicije in medijev.
Njegovi politiki je treba zato reči ne. Da si tak zavestni spoderslaj dovoli predsednik države, je nezaslišano. Tu je brez pomena se vprašati, kje ima Turk pamet in razsodnost. Tu je že mogoče opaziti njegovo sovražno razpoloženje in zavračanje aktualne vlade, ki ni po njegovo sestavljena in vodljiva od tovarišev.
[oQI23IDCN0948R]
> [najobj]
> > [travko]
> > Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
> >
> > www.druzina.si/icd/s...enDocument
> ... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
>
>
> ... alzo, ti meni zdaj hočeš povedati, da so partizani dobro vedeli, da so Nemci takrat vsako vas, v kateri so partizani dobili kaj za jest ali pa so celo kakšno noč na toplem prespali, imeli navado požgati do tal in njene prebivalce pobiti ... ja, in da ti s požigom vasi in pobijanjem ljudi nimaš nobenega problema, imaš pa problem, da so partizani tista štiri leta sploh kaj jedli ... čuj, a sem jaz to tvojo resnico o Dražgošah prav razumel, ha ? ...
>
>
> P.S.: poglej si film Schindlerjev seznam ( www.imdb.com/title/tt0108052/ ), da boš videl, kakšno "bodočnost" je Hitler namenil nižji slovanski rasi, ko bi Židov "zmanjkalo" ... ja, če se Slovani temu še pravi čas ne bi uprli, se razume ...
Kaksno prihodnost pa je nizji slovanski rasi namenil domaci komunisticni okupator? In kako so jo odnesli Rusi, prav tako Slovani, po tem, ko jih je Stalin otel nacisticnih peci? Ce ne bi bilo tako tragicno, bi bil upor Slovanov proti nacizmu nekaj najbolj burlesknega, kar si lahko clovek zamisli.
... evo, ti si preživel in lahko svobodno pizdiš čez komuniste na totem forumu ... ja, kaj bi še rad ? ... khmm, če pa je to burleska ali tragedija, pa se tudi lahko svobodno sam odločiš ...
P.S.: od totih www.imdb.com/title/tt0108052/ je preživel komaj kdo in bi jih še manj, če se Slovani enaki usodi ne bi uprli in rešili njih in sebe ... no, če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj, čeprav se težko pogovarjam z ljudmi, ki zaradi svoje zaslepljenosti ne vidijo dva prsta pred nosom ...
[najobj]Zaslepljen si ti, ker noces videti otroku ocitnega: povsod za zelezno zaveso je bila zmaga nad nacizmom pirova zmaga. Kako so Slovani resili sebe, ce jim je lasten slovanski brat namenil enako usodo, kot so jim jo namenili nacisti? Pa ne, da jim jo je le namenil, obsodil jih je na komunisticni gulag, ki trpinci ljudi se dandanes, medtem ko so bili naciji popolnoma iztrebljeni ze leta 1945. Malo poglej koliko je zrtev komunizma, od tistih, ki so jih potolkli komunisticni rezimi, do tistih, ki se danes zivotarijo v bedi, zastrupljeni od komunisticne lazi.
> [oQI23IDCN0948R]
> > [najobj]
> > > [travko]
> > > Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
> > >
> > > www.druzina.si/icd/s...enDocument
> > ... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
> >
> >
> > ... alzo, ti meni zdaj hočeš povedati, da so partizani dobro vedeli, da so Nemci takrat vsako vas, v kateri so partizani dobili kaj za jest ali pa so celo kakšno noč na toplem prespali, imeli navado požgati do tal in njene prebivalce pobiti ... ja, in da ti s požigom vasi in pobijanjem ljudi nimaš nobenega problema, imaš pa problem, da so partizani tista štiri leta sploh kaj jedli ... čuj, a sem jaz to tvojo resnico o Dražgošah prav razumel, ha ? ...
> >
> >
> > P.S.: poglej si film Schindlerjev seznam ( www.imdb.com/title/tt0108052/ ), da boš videl, kakšno "bodočnost" je Hitler namenil nižji slovanski rasi, ko bi Židov "zmanjkalo" ... ja, če se Slovani temu še pravi čas ne bi uprli, se razume ...
> Kaksno prihodnost pa je nizji slovanski rasi namenil domaci komunisticni okupator? In kako so jo odnesli Rusi, prav tako Slovani, po tem, ko jih je Stalin otel nacisticnih peci? Ce ne bi bilo tako tragicno, bi bil upor Slovanov proti nacizmu nekaj najbolj burlesknega, kar si lahko clovek zamisli.
... evo, ti si preživel in lahko svobodno pizdiš čez komuniste na totem forumu ... ja, kaj bi še rad ? ... khmm, če pa je to burleska ali tragedija, pa se tudi lahko svobodno sam odločiš ...
P.S.: od totih www.imdb.com/title/tt0108052/ je preživel komaj kdo in bi jih še manj, če se Slovani enaki usodi ne bi uprli in rešili njih in sebe ... no, če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj, čeprav se težko pogovarjam z ljudmi, ki zaradi svoje zaslepljenosti ne vidijo dva prsta pred nosom ...
Cudi me, da tega ne sprevidis in ne obsojas, ker te nimam za bedaka.
sporočil: 1.950
Zadnja sprememba: anon-267202 10.04.2012 20:26
[fibonaci]:))))))
> [najobj]
> ... čuj, zakaj pravzaprav janšajzarji totim Dražgošam pravite Lažgoše ? ...
to je glih tak kot da bi opice spraševal zakaj se tak rade guncajo v kletki... ja zato, ker se jim zdi fajn, pa še kako banano dobijo...
no, končno eden s humorjem....
[oQI23IDCN0948R]Madona, kaj je tale črnuzelj zblojen.
> [RTM]
> > [oQI23IDCN0948R]
> >
> > *****
> >
> > P.S.: Kaj vse clovek izve...
>
>
> malce počakaj, da amy2011 alias lenny (lj dnevnik) zakokodaka svojo resnico !
Koga briga amy... amy je zakomunjazana in hujskaska atention whore, tako kot posavski, bobandurs ipd.... so why give them any (atention)?
ni mu pomoči, press :)
[oQI23IDCN0948R],,Popolnoma iztrebljeni naciji ,, bodo zelo kmalu imeli svoj skrajno desničarski shod v Zagrebu. Me ne bi čudilo, če bi se jim pridružil tudi ti, saj bi bil tam s svojimi številnimi agresivnimi naci-belčkarsko-klerofašističnimi izpadi več kot dobrodošel.
> [najobj]
> > [oQI23IDCN0948R]
> > > [najobj]
> > > > [travko]
> > > > Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
> > > >
> > > > www.druzina.si/icd/s...enDocument
>
> > > ... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
> > >
> > >
> > > ... alzo, ti meni zdaj hočeš povedati, da so partizani dobro vedeli, da so Nemci takrat vsako vas, v kateri so partizani dobili kaj za jest ali pa so celo kakšno noč na toplem prespali, imeli navado požgati do tal in njene prebivalce pobiti ... ja, in da ti s požigom vasi in pobijanjem ljudi nimaš nobenega problema, imaš pa problem, da so partizani tista štiri leta sploh kaj jedli ... čuj, a sem jaz to tvojo resnico o Dražgošah prav razumel, ha ? ...
> > >
> > >
> > > P.S.: poglej si film Schindlerjev seznam ( www.imdb.com/title/tt0108052/ ), da boš videl, kakšno "bodočnost" je Hitler namenil nižji slovanski rasi, ko bi Židov "zmanjkalo" ... ja, če se Slovani temu še pravi čas ne bi uprli, se razume ...
>
> > Kaksno prihodnost pa je nizji slovanski rasi namenil domaci komunisticni okupator? In kako so jo odnesli Rusi, prav tako Slovani, po tem, ko jih je Stalin otel nacisticnih peci? Ce ne bi bilo tako tragicno, bi bil upor Slovanov proti nacizmu nekaj najbolj burlesknega, kar si lahko clovek zamisli.
>
>
> ... evo, ti si preživel in lahko svobodno pizdiš čez komuniste na totem forumu ... ja, kaj bi še rad ? ... khmm, če pa je to burleska ali tragedija, pa se tudi lahko svobodno sam odločiš ...
>
>
> P.S.: od totih www.imdb.com/title/tt0108052/ je preživel komaj kdo in bi jih še manj, če se Slovani enaki usodi ne bi uprli in rešili njih in sebe ... no, če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj, čeprav se težko pogovarjam z ljudmi, ki zaradi svoje zaslepljenosti ne vidijo dva prsta pred nosom ...
Zaslepljen si ti, ker noces videti otroku ocitnega: povsod za zelezno zaveso je bila zmaga nad nacizmom pirova zmaga. Kako so Slovani resili sebe, ce jim je lasten slovanski brat namenil enako usodo, kot so jim jo namenili nacisti? Pa ne, da jim jo je le namenil, obsodil jih je na komunisticni gulag, ki trpinci ljudi se dandanes, medtem ko so bili naciji popolnoma iztrebljeni ze leta 1945. Malo poglej koliko je zrtev komunizma, od tistih, ki so jih potolkli komunisticni rezimi, do tistih, ki se danes zivotarijo v bedi, zastrupljeni od komunisticne lazi.
In tam bo najbrž prisotnih tudi vsaj nekaj postavnih moških, heh.... ;)
sporočil: 2.441
[najobj]Ne vem zakaj z menoj polemiziraš,ker sem ti poslal link do dobre in objektivne izpovedi nekega domačina.
> [travko]
> Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
>
> www.druzina.si/icd/s...enDocument
... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
Kdo je iztrebljal na slovenskem ozemlju?Komunisti in njihovi simpatizerji.Dokazano.Samo na celjskem področju:
sl.wikipedia.org/wik..._Sloveniji
Zadnja sprememba: najobj 10.04.2012 22:38
[oQI23IDCN0948R]
> [najobj]
> > [oQI23IDCN0948R]
> > > [najobj]
> > > > [travko]
> > > > Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
> > > >
> > > > www.druzina.si/icd/s...enDocument
>
> > > ... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
> > > ... alzo, ti meni zdaj hočeš povedati, da so partizani dobro vedeli, da so Nemci takrat vsako vas, v kateri so partizani dobili kaj za jest ali pa so celo kakšno noč na toplem prespali, imeli navado požgati do tal in njene prebivalce pobiti ... ja, in da ti s požigom vasi in pobijanjem ljudi nimaš nobenega problema, imaš pa problem, da so partizani tista štiri leta sploh kaj jedli ... čuj, a sem jaz to tvojo resnico o Dražgošah prav razumel, ha ? ...
> > >
> > >
> > > P.S.: poglej si film Schindlerjev seznam ( www.imdb.com/title/tt0108052/ ), da boš videl, kakšno "bodočnost" je Hitler namenil nižji slovanski rasi, ko bi Židov "zmanjkalo" ... ja, če se Slovani temu še pravi čas ne bi uprli, se razume ...
> > Kaksno prihodnost pa je nizji slovanski rasi namenil domaci komunisticni okupator? In kako so jo odnesli Rusi, prav tako Slovani, po tem, ko jih je Stalin otel nacisticnih peci? Ce ne bi bilo tako tragicno, bi bil upor Slovanov proti nacizmu nekaj najbolj burlesknega, kar si lahko clovek zamisli.
> ... evo, ti si preživel in lahko svobodno pizdiš čez komuniste na totem forumu ... ja, kaj bi še rad ? ... khmm, če pa je to burleska ali tragedija, pa se tudi lahko svobodno sam odločiš ...
>
>
> P.S.: od totih www.imdb.com/title/tt0108052/ je preživel komaj kdo in bi jih še manj, če se Slovani enaki usodi ne bi uprli in rešili njih in sebe ... no, če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj, čeprav se težko pogovarjam z ljudmi, ki zaradi svoje zaslepljenosti ne vidijo dva prsta pred nosom ...
Zaslepljen si ti, ker noces videti otroku ocitnega: povsod za zelezno zaveso je bila zmaga nad nacizmom pirova zmaga. Kako so Slovani resili sebe, ce jim je lasten slovanski brat namenil enako usodo, kot so jim jo namenili nacisti? Pa ne, da jim jo je le namenil, obsodil jih je na komunisticni gulag, ki trpinci ljudi se dandanes, medtem ko so bili naciji popolnoma iztrebljeni ze leta 1945. Malo poglej koliko je zrtev komunizma, od tistih, ki so jih potolkli komunisticni rezimi, do tistih, ki se danes zivotarijo v bedi, zastrupljeni od komunisticne lazi.
... čuj, jaz vidim in sem videl dovolj, da vem, kaj sem videl ... ja, predvsem pa znam štet in vem, da je najprej ena in šele potem dva ... khmm, in da če ni ena, potem tudi dva ni, ampak je dva brez ena pravzaprav ena ... evo, zdaj pa ti gruntaj ...
[travko]
> [najobj]
> > [travko]
> > Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
> >
>
> ... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
> ... alzo, ti meni zdaj hočeš povedati, da so partizani dobro vedeli, da so Nemci takrat vsako vas, v kateri so partizani dobili kaj za jest ali pa so celo kakšno noč na toplem prespali, imeli navado požgati do tal in njene prebivalce pobiti ... ja, in da ti s požigom vasi in pobijanjem ljudi nimaš nobenega problema, imaš pa problem, da so partizani tista štiri leta sploh kaj jedli ... čuj, a sem jaz to tvojo resnico o Dražgošah prav razumel, ha ? ...
>
>
> P.S.: poglej si film Schindlerjev seznam ( www.imdb.com/title/tt0108052/ ), da boš videl, kakšno "bodočnost" je Hitler namenil nižji slovanski rasi, ko bi Židov "zmanjkalo" ... ja, če se Slovani temu še pravi čas ne bi uprli, se razume ...
Ne vem zakaj z menoj polemiziraš,ker sem ti poslal link do dobre in objektivne izpovedi nekega domačina.
Kdo je iztrebljal na slovenskem ozemlju?Komunisti in njihovi simpatizerji.Dokazano.Samo na celjskem področju:
... čuj, da se ne bom ponavljal ... evo, glej tole tu zgoraj, ker velja tudi za tebe ...
[travko]Zaslepljenec. Kaj ti niso že v osnovni šoli razložili, da ima vsaka medalja dve plati?
> [najobj]
> > [travko]
> >
>
>
>
>
>
Ne vem zakaj z menoj polemiziraš,ker sem ti poslal link do dobre in objektivne izpovedi nekega domačina.