Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

anon-242092 sporočil: 5.152
[#1648302] 09.04.12 14:41 · odgovor na: anon-201467 (#1648284)
Odgovori   +    10
[NelaGat]
Mnenja prvorazrednega Tuerka so takšna kot jih narekujejo sivi strici in tete iz kontinuitete. Tuerk bi bolj sodil med "pozitivne" kot na predsedniško mesto, saj so njegove izjave usklajene z Jankovićevimi in Kučanovimi.
Poročilo Računskega sodišča o poslovanju kabineta predsednika republike bi bilo zagotovo negativno, če se ne bi Kučan redno sestajal s Šoltesom, ki deluje pristransko.
Citat iz poročila Računskega sodišča:
"Urad predsednika je v letu 2008 na podlagi izvedenega postopka zbiranja ponudb izvajalcu STUDIO 37, d. o. o., Ljubljana (v nadaljevanju: izvajalec STUDIO 37) s pogodbo oddal naročilo tiskarskih storitev za izdelavo dopisov in kuvert, vizitk in ostalih artiklov z logotipom v skupnem znesku 38.211 evrov. Pred sklenitvijo pogodbe je urad predsednika v obdobju od 4. 1. 2008 do 22. 7. 2008 tiskarske storitve naročal z neposredno pogodbo, in sicer pri istem ponudniku v skupnem znesku 11.240 evrov.
Urad predsednika je tako v letu 2008 izvajalcu STUDIO 37 oddal tiskarske storitve v skupnem znesku 49.451 evrov, to je v znesku, ki presega prag do katerega se naročilo lahko v skladu s točko a) drugega odstavka 24. člena ZJN-2 odda po postopku zbiranja ponudb (brez predhodne objave)."

Zanimiva je povezava med dodeljevanjem posla temu podjetju in kabinetom predsednika republike, saj je bila v tem podjetju takrat zaposlena hči predsednika Tuerka. Lansko leto jo je na novoustanovljenem zavodu zaposlil Janković, tako da je družina Tuerk že od nekdaj prisesana na državni proračun, zato so Tuerkove izjave o pravičnosti porazdelitve bremen neprimerne, saj je že zdavnaj izgubil vso verodostojnost. Vlada naj predlaga ukinitev mesta predsednika republike in kabineta predsednika republike, raznih državnih svetov in nepotrebnih varuhov, ki služijo interesom sivih stricev kontinuitete.

P.S.: Kaj vse clovek izve...
RTM sporočil: 4.799
[#1648310] 09.04.12 14:49 · odgovor na: anon-242092 (#1648302)
Odgovori   +    13
[oQI23IDCN0948R]

P.S.: Kaj vse clovek izve...

malce počakaj, da amy2011 alias lenny (lj dnevnik) zakokodaka svojo resnico !
anon-242092 sporočil: 5.152
[#1648324] 09.04.12 14:58 · odgovor na: RTM (#1648310)
Odgovori   +    13
Zadnja sprememba: anon-242092 09.04.2012 14:59
[RTM]
> [oQI23IDCN0948R]
>
> *****
>
> P.S.: Kaj vse clovek izve...

malce počakaj, da amy2011 alias lenny (lj dnevnik) zakokodaka svojo resnico !
Koga briga amy... amy je zakomunjazana in hujskaska atention whore, tako kot posavski, bobandurs ipd.... so why give them any (atention)?
FIN-527377 sporočil: 1.005
[#1648330] 09.04.12 15:09
Odgovori   +    13
Nacionalni interes, Turek, je:
- lustracija,
- obuditev slovenske narodne zavesti in ponosa,
- prospertiteta večine državljanov.

Pomeni, da vsebuje tudi dokočno slovo tebe in tvojih komunističnih lopovov "socialne države", v kateri se partijski šefi vozijo z mercedesi, obrtniki v oplih in raja v jugotih; vsi, a enakih, seveda.

Dokler bodo tako levaki kot desni prisegali na ohranjanje socialne države po Marxu in Titu, bo šlo še naprej navzdol po klancu. Bremze so fuč.
anon-207543 sporočil: 560
[#1648335] 09.04.12 15:21
Odgovori   +    11
Takoj UKINIT funkcijo predsednika države - med najbolj pomembnimi in nujnimi ukrepi za zaustavitev "zapravljanja denarja in časa" drugorazrednih politikov in drugorazrednih tem...
anon-244484 sporočil: 3.467
[#1648350] 09.04.12 15:37
Odgovori   +    8
"Türk: Treba je najti pravičnejšo porazdelitev bremen"

Pravično bi bilo, da bi so on vozil vsaj v predsedniškem A320, člani njegove pisarne ba bi imeli vedno polne hotelske hladilnike in dostop do zastonj gat. Verjamem, da je to zelo pravično!
anon-178186 sporočil: 212
[#1648353] 09.04.12 15:47
Odgovori   +    6
Če bo ta Turek malo manj sračkal. bo tudi velik boljše za vse.
Mi smo že navajen enkrat tedensko it na velko potrebo, zdaj je pa tudi za Tureka čas, da se privadi.
anon-245582 sporočil: 5.963
[#1648385] 09.04.12 16:35 · odgovor na: anon-162251 (#1647944)
Odgovori   +    1
anon-245953 sporočil: 539
[#1648393] 09.04.12 16:42
Odgovori   +    10
Pred nekaj dnevi me je kakor ponavadi, ko vključim radio razburil "patkogovor" ( gaganje, v slovenskem prevodu Orwelove knjige 1984 novorek) novinarke. Ta je izjavila, da je podaljšanje delovne dobe in upokojitvene starosti potrebno, ker se je podaljšala povprečna dolžina življenja, pri čemer naj bi višje izobraženi živeli 8 let dlje kot nižje izobraženi. Torej, delavci z bolnimi pljuči iz tovarne salonitk iz Anhovega, ali pa tekstilne delavke s trajnimi okvarami hrbtenice morajo samo diplomirati na novinarski fakulteti, pa bodo čudežno ozdraveli? Saj njihove bolezni in verjetnost prezgodnje smrti ne izvirajo iz slabih, zdravju škodljivih delovnih pogojev, temveč po novinarkino - nizke izobrazbe.

Novinarji financ, sledite svetlim zgledom!

Napišite kako delodajalci raje zaposlujejo lepe delavce kot pa grde ter da moramo skrbeti za svojo lepoto. V resnici imajo rajši mlade delavce, ker so še brez družine, zdravi, lahko jih slabše plačajo in dosegajo večje norme kot starejši. Dokler je človek mlad, je vsak lep.

Pravniki o pravičnosti, kurbe o nedolžnosti.
Edina pravična pokojninska reforma je, da se vsem ki imajo polno delovno dobo, izplača enaka pokojnina, tistim z nepopolno delovno dobo pa ustrezno manjša. Višino pokojnine pa se izračuna iz prispevkov delavcev, ki se natečejo v pokojninsko blagajno. Poenostavljeno povedano, tožilski gnoj, ki se je izživljal nad župnikom, kateri je postavil križ po vojni umorjenim žrtvam bi imel enako penzijo kot ta duhovnik.

"Pravični" Danilo Tuerk, bi se odpovedal svoji priviligirani, nezasluženo visoki penziji?

Da ponovim samo zate, Danilo:

Pravniki o pravičnosti, kurbe o nedolžnosti.
anon-203283 sporočil: 211
[#1648402] 09.04.12 16:49 · odgovor na: anon-79735 (#1647694)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-203283 09.04.2012 16:54
politiki so v bistvu v večini primerov kompenzirani psihoti, če ne bi imeli teh vladalsko-grandioznih služb katere zelo slabo opravljajo zadnjih 20 let na 50 podlage, bi verjetno bivali v kaki ustanovi. To niso običajni ljudje saj niti ne razumejo dobro, zakaj jih raja kritizira, ko jo žalostijo njihova dejanja.
Komp. psihoti v politiki nam krojijo vsakodnevno realnost, ker se jim zdi da imajo kao nekakšno moč, ki so jo dobili na demokratičen način. Lahko mi pišemo o njih karkoli, oni se počutijo nad nami. Nihče od njih ne bere komentarjev, raje načrtujejo kako bi premagali svoje politične nasprotnike in se čim dlje obdržali v tem blodnjavem občutku božanskosti. Nihče jim nič ne more, razen med sabo se kdaj pa kdaj postavijo na realna tla.
Politiki niso duševno bolni v prave pomenu, temveč se pretirano predajajo ego čustvom pri odločanju v imenu volilcev - predvsem čustvom pohlepa. V prvi vrsti gledajo za svojo rit, drobtinice bi dali z velikim pompom raji, ki jih voli. Dokler bodo volilci samo brezciljno jamrali, se ne bo nič spremenilo, tko da.....nima smisla sploh spremljati politike, kaj šele obkrožiti tega ali onega.
anon-49373 sporočil: 5.712
[#1648404] 09.04.12 16:57
Odgovori   +    10
jaz bruhnem ko ga vidim !
anon-262376 sporočil: 244
[#1648429] 09.04.12 17:50
Odgovori   +    8
Da je predsednik države, nekompetenten, priča dejstvo, da se gre nekega pravičnika, dejansko pa se ne mora vzdržati, da ne bi stalno navijal za levo opcijo.
Da svoje državniške funkcije ne opravlja pa priča dejstvo, da je pozabil Romom svoje države čestitati, za njihov okroglo mednarodni praznik 8. april - za to luzersko pisanje pa je bil čas.
Hrvaški predsednik, ki opravlja državniške funkcije kot se šika tega ni pozabil - Turk treba bo k hrvaškemu predsedniku v šolo (sicer pa mislim, da je že prepozno).
anon-120705 sporočil: 1.621
[#1648464] 09.04.12 18:30
Odgovori   +    8
Turkova kvazileva neokomunistična klika je spravila državo na rob bankrota, ta pa ima še obraz, da tukaj modruje in celo moralizira. Upam, da bo kmalu iskal azil v Belorusiji.
anon-201490 sporočil: 845
[#1648466] 09.04.12 18:31
Odgovori   +    7
Pravično bi bilo poleg državnega sveta ukiniti tudi institut predsednika. Mogoče namesto varčevanja pri porodnicah?
anon-216391 sporočil: 3.795
[#1648478] 09.04.12 18:49
Odgovori   +    11
Dušebrižniki bodo vedno našli sto razlogov, da so ukrepi krivični. Je pa v ozadju najbrž glavni razlog, da se vlada loteva javnega sektorja. Tam pa je po Pribacu večina levičarjev, zato varčevanje pri njih ni sprejemljivo. Postkomunisti bi ponovno in vedno jemali DELAVCEM v realnem sektorju. Ljubljanske uradnike namreč potrebujejo zaradi volitev in na naslednjih bomo volili med drugimi Tretjerazrednega! In spet bo Ljubljana oaza komunizma.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#1648481] 09.04.12 18:52 · odgovor na: anon-203283 (#1648402)
Odgovori   +    2
[fina2009]
Dokler bodo volilci samo brezciljno jamrali, se ne bo nič spremenilo.
Drži, glasovalna pravica brez pravice do delitve dobička ni niti demokracija, niti kapitalizem.
Je en slab segedin za lačne volivce.
anon-234508 sporočil: 12
[#1648498] 09.04.12 19:18
Odgovori   +    10
Z vsem spoštovanjem do predsednika... Kaj pa je on predlagal, da bi privarčeval? Lahko mu pomagam: ukinitinev inštituta predsednika države, če bomo že spreminjali ustavo. Osebno ne čutim koristi predsednikovega početja... Da o zgledu sploh ne govorim.
anon-237417 sporočil: 2.617
[#1648548] 09.04.12 20:24
Odgovori   +    9
Proračun mu zmanjšat za 70% in ne samo za 30%.
najobj sporočil: 32.713
[#1648558] 09.04.12 20:41 · odgovor na: (#1648549)
Odgovori   +    3
[rename]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [rename]
> > Minusi za izražena stališča me ne motijo in mi je vseeno za njih.
> > Na nek način je zanimivo, ker potem vem, da nekomu stopim na rep ;-)
> > Motijo me minusi na prispevke, kjer samo napišem goli podatek, brez komentarja.
> >
> > A še enkrat: potem boš pač prispeval glas Türku, kar je seveda tudi tvoja pravica.
> >
> > In ne - ne bodo se požrli med seboj, ker imajo vedno dovolj dotoka sveže krvi.
> > Komunisti ne bodo zaustavili sami sebe, zaustavimo jih lahko samo nekomunisti.
> > Tudi tako, da glasujemo za 1% razlike kolikor jo je zagotovo med Pahorjem in Türkom.
>
> Preberi moj P.P.S. v postu, na katerega mi odgovarjas.
Ameriški tomahawki na Lažgoše niso prav nobena rešitev.
Tam je betonski spomenik komunizma, vendar pa s tem ne boš izbrisal komunizma ven iz Slovenistanskih glav.
Poleg tega pa si močno naiven ti, če misliš, da bodo Američani porabili en sam tomahawk za Lažgoše.

... čuj, zakaj pravzaprav janšajzarji totim Dražgošam pravite Lažgoše ? ... ja, kaj potem ni res, da so Nemci po junaškem boju Dražgoše požgali in njihove prebivalce pobili samo zato, ker so tam partizani sredi najhujše zime vsaj za nekaj cajta hoteli biti malo na toplem in dobiti nekaj malega za jest ? ... ja, in če to ni res in če je to laž, kaj pa je potem res, ha ? ...

P.S.: najprej sem mislil, da si se zatipkal, ampak dvakrat se verjetno nisi ...
slovenecnb1 sporočil: 6.247
[#1648583] 09.04.12 21:02
Odgovori   +    6
Vidi se da je vedno dobival iz javnih jasli.
anon-247686 sporočil: 9
[#1648596] 09.04.12 21:14
Odgovori   +    10
Niti slučajno nisem kakšen Janšist ali kaj podobnega, niti nisem nikoli bil. Pa vendar, močno podpiran sedanjo vlado pri prizadevanjih za uravnoteženje proračuna. Mislim, da nam dolgoročno gledano kaj drugega ne preostane, in to kljub celi grmadi člankov v zadnji Sobotni prilogi Dela, ki poskuša prikazati model varčevanja kot napačen (by the way raje živim v Sloveniji kot Japonski z zadolžitvijo v višini več kot 200% DBP,...ki je kao ubrala pravilen način reševanja krize v preteklih dveh desetletjih). Kar se pa tiče soglasja s plačanimi lobisti v obliki sindikalistov, ki jih predvsem skrbi kako upravičiti lastni obstoj (kar se je predvsem pokazalo lansko leto pri nasprotovanju koristnim reformam), ko jih j...., enako velja za Mencigerja, Mramorja, Stanovnika in ostale zarustane pametnjakoviče, katere sem se že naveličal poslušati. Če povzamem: zdrava kmečka pamet rules!!!
anon-267202 sporočil: 1.950
[#1648601] 09.04.12 21:20 · odgovor na: (#1648592)
Odgovori   +    1
[rename]
> [najobj]
> > [rename]
> > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > [rename]
> > > > Minusi za izražena stališča me ne motijo in mi je vseeno za njih.
> > > > Na nek način je zanimivo, ker potem vem, da nekomu stopim na rep ;-)
> > > > Motijo me minusi na prispevke, kjer samo napišem goli podatek, brez komentarja.
> > > >
> > > > A še enkrat: potem boš pač prispeval glas Türku, kar je seveda tudi tvoja pravica.
> > > >
> > > > In ne - ne bodo se požrli med seboj, ker imajo vedno dovolj dotoka sveže krvi.
> > > > Komunisti ne bodo zaustavili sami sebe, zaustavimo jih lahko samo nekomunisti.
> > > > Tudi tako, da glasujemo za 1% razlike kolikor jo je zagotovo med Pahorjem in Türkom.
> > >
> > > Preberi moj P.P.S. v postu, na katerega mi odgovarjas.
>
> > Ameriški tomahawki na Lažgoše niso prav nobena rešitev.
> > Tam je betonski spomenik komunizma, vendar pa s tem ne boš izbrisal komunizma ven iz Slovenistanskih glav.
> > Poleg tega pa si močno naiven ti, če misliš, da bodo Američani porabili en sam tomahawk za Lažgoše.
>
>
> ... čuj, zakaj pravzaprav janšajzarji totim Dražgošam pravite Lažgoše ? ... ja, kaj potem ni res, da so Nemci po junaškem boju Dražgoše požgali in njihove prebivalce pobili samo zato, ker so tam partizani sredi najhujše zime vsaj za nekaj cajta hoteli biti malo na toplem in dobiti nekaj malega za jest ? ... ja, in če to ni res in če je to laž, kaj pa je potem res, ha ? ...
>
>
> P.S.: najprej sem mislil, da si se zatipkal, ampak dvakrat se verjetno nisi ...

Izraz Lažgoše je prvi uporabil nekdo na tem forumu.
Gre preprosto za to, da so nam to bitko prodajali kot veliko junaštvo, v bistvu pa je šlo vojaško gledano za en velik taktičen kiks, skratka za veliko neumnost in nepotrebno žrtvovanje vasi.
Po nekih virih celo načrtno, ker niso bili (v vasi) dovolj prijazni do komunistov.
Zato gre očitno za še eno veliko laž, od tod tudi odličen izraz Lažgoše.
Za kaj več pa si sam zguglaj, na primer pričevanje preživelega domačina.
še en opravičevalec izdajalcev in njihovih junaških del v režiji nacifašističnih gospodarjev.
anon-267202 sporočil: 1.950
[#1648604] 09.04.12 21:21 · odgovor na: anon-247686 (#1648596)
Odgovori   +    1
[ticij]
Niti slučajno nisem kakšen Janšist ali kaj podobnega, niti nisem nikoli bil. Pa vendar, močno podpiran sedanjo vlado pri prizadevanjih za uravnoteženje proračuna. Mislim, da nam dolgoročno gledano kaj drugega ne preostane, in to kljub celi grmadi člankov v zadnji Sobotni prilogi Dela, ki poskuša prikazati model varčevanja kot napačen (by the way raje živim v Sloveniji kot Japonski z zadolžitvijo v višini več kot 200% DBP,...ki je kao ubrala pravilen način reševanja krize v preteklih dveh desetletjih). Kar se pa tiče soglasja s plačanimi lobisti v obliki sindikalistov, ki jih predvsem skrbi kako upravičiti lastni obstoj (kar se je predvsem pokazalo lansko leto pri nasprotovanju koristnim reformam), ko jih j...., enako velja za Mencigerja, Mramorja, Stanovnika in ostale zarustane pametnjakoviče, katere sem se že naveličal poslušati. Če povzamem: zdrava kmečka pamet rules!!!
A je to za tebe zdrava kmečka pamet, da morajo plačati zapitek krize tisti, ki je sploh niso povzročili?
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1648631] 09.04.12 22:00 · odgovor na: (#1648592)
Odgovori   +    0
[rename]
> [najobj]
Gre preprosto za to, da so nam to bitko prodajali kot veliko junaštvo, v bistvu pa je šlo vojaško gledano za en velik taktičen kiks, skratka za veliko neumnost in nepotrebno žrtvovanje vasi.
Po nekih virih celo načrtno, ker niso bili (v vasi) dovolj prijazni do komunistov.
Res je. Če bi se danes šli partizane ne bi sredi zime rinili v gorenjske gozdove, ampak bi bili raje na toplem kje ob morju, če ne celo na Facebooku.

btw: človek mora biti zelo moder in razgledan, da lahko po 70 letih pametuje o tem, kaj bi se takrat dalo bolje storiti, kapo dol.

če bi pa vi lažgoški strokovnjaki imeli še kakšno piko več, bi lahko začeli razmišljati kdo vam je serviral take domislice in zakaj.
[#1648639] 09.04.12 22:13 · odgovor na: (#1648592)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 09.04.2012 22:32
[rename]
> [najobj]
> > [rename]
> > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > [rename]
> > > > Minusi za izražena stališča me ne motijo in mi je vseeno za njih.
> > > > Na nek način je zanimivo, ker potem vem, da nekomu stopim na rep ;-)
> > > > Motijo me minusi na prispevke, kjer samo napišem goli podatek, brez komentarja.
> > > >
> > > > A še enkrat: potem boš pač prispeval glas Türku, kar je seveda tudi tvoja pravica.
> > > >
> > > > In ne - ne bodo se požrli med seboj, ker imajo vedno dovolj dotoka sveže krvi.
> > > > Komunisti ne bodo zaustavili sami sebe, zaustavimo jih lahko samo nekomunisti.
> > > > Tudi tako, da glasujemo za 1% razlike kolikor jo je zagotovo med Pahorjem in Türkom.
> > >
> > > Preberi moj P.P.S. v postu, na katerega mi odgovarjas.
>
> > Ameriški tomahawki na Lažgoše niso prav nobena rešitev.
> > Tam je betonski spomenik komunizma, vendar pa s tem ne boš izbrisal komunizma ven iz Slovenistanskih glav.
> > Poleg tega pa si močno naiven ti, če misliš, da bodo Američani porabili en sam tomahawk za Lažgoše.
> ... čuj, zakaj pravzaprav janšajzarji totim Dražgošam pravite Lažgoše ? ... ja, kaj potem ni res, da so Nemci po junaškem boju Dražgoše požgali in njihove prebivalce pobili samo zato, ker so tam partizani sredi najhujše zime vsaj za nekaj cajta hoteli biti malo na toplem in dobiti nekaj malega za jest ? ... ja, in če to ni res in če je to laž, kaj pa je potem res, ha ? ...
>
>
> P.S.: najprej sem mislil, da si se zatipkal, ampak dvakrat se verjetno nisi ...
Izraz Lažgoše je prvi uporabil nekdo na tem forumu.
Za kaj več pa si sam zguglaj, na primer pričevanje preživelega domačina.

... aha, torej sploh ni problem v požgani vasi in pobitih vaščanih, ampak je problem, ker partizani niso vedeli, da bodo Nemci vas požgali in vaščane pobili ... khmm, kar bi partizani vsekakor morali vedeti, ker se to pravzaprav spodobi, da se vas požge in vaščane pobije, če so bili tam partizani ... evo, zdaj vem, zdaj si mi vse povedal ...

P.S.: še vedno ne vem, kaj bi naj bila laž, ker sem se jaz čisto vse, kar si napisal, učil v šoli ... alzo ? ...
[#1648642] 09.04.12 22:20 · odgovor na: anon-238577 (#1648631)
Odgovori   +    1
[fibonaci]
> [rename]
> > [najobj]
> Gre preprosto za to, da so nam to bitko prodajali kot veliko junaštvo, v bistvu pa je šlo vojaško gledano za en velik taktičen kiks, skratka za veliko neumnost in nepotrebno žrtvovanje vasi.
> Po nekih virih celo načrtno, ker niso bili (v vasi) dovolj prijazni do komunistov.
> Zato gre očitno za še eno veliko laž, od tod tudi odličen izraz Lažgoše.
Res je. Če bi se danes šli partizane ne bi sredi zime rinili v gorenjske gozdove, ampak bi bili raje na toplem kje ob morju, če ne celo na Facebooku.

btw: človek mora biti zelo moder in razgledan, da lahko po 70 letih pametuje o tem, kaj bi se takrat dalo bolje storiti, kapo dol.

če bi pa vi lažgoški strokovnjaki imeli še kakšno piko več, bi lahko začeli razmišljati kdo vam je serviral take domislice in zakaj.
... čuj, kaj smo Slovenci pred WWII že imeli svoje morje ? ... khmm, pa fejsbuk tudi, ha ? ... pizda, si moram nujno poažurirat svoje podatke o tistih cajtih ...
[#1648643] 09.04.12 22:21 · odgovor na: najobj (#1648558)
Odgovori   +    2
[najobj]
... čuj, zakaj pravzaprav janšajzarji totim Dražgošam pravite Lažgoše ? ...
to je glih tak kot da bi opice spraševal zakaj se tak rade guncajo v kletki... ja zato, ker se jim zdi fajn, pa še kako banano dobijo...
[#1648650] 09.04.12 22:27 · odgovor na: anon-238577 (#1648643)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 09.04.2012 22:30
[fibonaci]
> [najobj]
> ... čuj, zakaj pravzaprav janšajzarji totim Dražgošam pravite Lažgoše ? ...
to je glih tak kot da bi opice spraševal zakaj se tak rade guncajo v kletki... ja zato, ker se jim zdi fajn, pa še kako banano dobijo...

... eh, saj vem ...

P.S.: imam pač rad živali, pa jih zato vsake toliko malo nahranim, ker so potem tako vesele ...
[#1648656] 09.04.12 22:32 · odgovor na: najobj (#1648642)
Odgovori   +    0
[najobj]

... čuj, kaj smo Slovenci pred WWII že imeli svoje morje ? ... khmm, pa fejsbuk tudi, ha ? ... pizda, si moram nujno poažurirat svoje podatke o tistih cajtih ...
majster, kako boš te eni butalski buči, ki ponižno na kolenih čaka kdaj nas bodo Švabi potegnili iz tega dreka razložil, da so oni pri nas pobijali nedolžne ljudi in požigali vasi... jasno da je to vse laž, mi se jim bomo opravičili in razbili tisti spomenik, samo da nas vzamejo na tisti svoj vlak, jebeš ti zgodovino, zdaj nam gre za prihodnost!

(ker če nam to ne rata, bo itak vse šlo v qu... pa tudi zgodovine več ne bomo rabili)
anon-1006 sporočil: 1.881
[#1648663] 09.04.12 22:39
Odgovori   +    0
Pretirano (pod vplivom) - po definiciji narobe.
Preveliko (breme) - po definiciji narobe.
Preveč (radikalni) - po definiciji narobe.

In kot običajno - vrag se skriva v detajlih.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9