Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Vedeževalec Blaž
Strani: 1
sporočil: 33.300
Zadnja sprememba: najobj 01.04.2012 19:53
[vedezevalskistudio]... čuj, vedeževalec Blaž ... evo, dogodke iz preteklosti vidi tudi tovariš najobjestnejši, čeprav on ni noben vedeževalec ... ja, je pa res, da jih on dostikrat vidi malo drugače kot marsikdo na totem forumu, jebiga ...
Vidi v prihodnost s pomočjo Ciganskih in zlatih kart. Njegove napovedi so se izkazale že večkrat za točne in pravilne. Veliko krat ga pokličejo za vedeževanje in pomoč pri ljubezenskih težavah. Za partnersko vezo je potrebno veliko razumevanja in dobre komunikacije… Vedeževalec Blaž vidi dogodke iz preteklosti in napoveduje vašo usodo tudi preko svoje priljubljene oddaje: Vaša usoda z vedeževalcem Blažem. 0906292 1,99e/min
P.S.: za podrobnejše informacije o naši preteklosti pišite na forum Finance na nick najobj ... ja, vse informacije o naši preteklosti so seveda zastonj in za tiste bolj trdobučne tudi zaman ... aja, še to ... vsi zainteresirani so naprošeni, da s svojimi željami pohitijo, ker bo v skladu s prenovljeno forumsko politiko forum.finance.si/?m=...252&single tovariš najobjestnejši kmalu izginil s totega foruma, ker ga za vrhovnega vedeževalca totega foruma Gustlna pač ni dovolj v hlačah, jebiga ...
sporočil: 886
Čestitam najobjedljivi najobjestnež, dobro si ga.
Prosim poglej v preteklost in pojasni našim sodiščem, kdo je kriv za povojne poboje.
Lahko tudi prerokuješ Gustlu, koliko bo na totem forumu v skladu z novo politiko foruma še prisotnih forumašev, pet minut po tistem, ko bo stopila v veljavo.
Prosim poglej v preteklost in pojasni našim sodiščem, kdo je kriv za povojne poboje.
Lahko tudi prerokuješ Gustlu, koliko bo na totem forumu v skladu z novo politiko foruma še prisotnih forumašev, pet minut po tistem, ko bo stopila v veljavo.
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 01.04.2012 22:24
Vidoviti Milan vas vse pelje scatwww.youtube.com/watc...RTtPLcy2Qw
www.youtube.com/watc...edaXAA_8Zs
[Ann1]... hvala, čeprav ga sploh nisem hotel ...
Čestitam najobjedljivi najobjestnež, dobro si ga.
Prosim poglej v preteklost in pojasni našim sodiščem, kdo je kriv za povojne poboje.... evo, hecno vprašanje zahteva hecni odgovor ... alzo, kriv je tisti, ki je vojno začel ...
Lahko tudi prerokuješ Gustlu, koliko bo na totem forumu v skladu z novo politiko foruma še prisotnih forumašev, pet minut po tistem, ko bo stopila v veljavo.... khmm, prerokovanje o bodočnosti imajo vedeževalci čez, jaz sem samo za preteklost, jebiga ...
He, he, le kdo za vraga je vojno začel?
Jaz mislim, da je kriv tisti, ki je vojno končal. Če se vojna ne bi končala, sploh ne bi moglo biti povojnih pobojev. Also?
Jaz mislim, da je kriv tisti, ki je vojno končal. Če se vojna ne bi končala, sploh ne bi moglo biti povojnih pobojev. Also?
Zadnja sprememba: najobj 02.04.2012 11:41
[Ann1]... čuj, reči vedeževalcu Blažu, naj se poveže s Hitlerjem, pa bo on mogoče kaj več o tem povedal ...
Jaz mislim, da je kriv tisti, ki je vojno končal. Če se vojna ne bi končala, sploh ne bi moglo biti povojnih pobojev. Also?... jebiga, jaz pa mislim, da je kriv tisti, ki je vojno začel, ker če se vojna ne bi začela, se ne bi končala, pa potem sploh ne bi moglo biti povojnih pobojev, alzo ? ...
P.S.: also se na totem forumu piše v pišikaoštogovoriš obliki ... alzo, also je alzo ...
Kako tipično, vsega je kriv Hitler. Nič novega nisi povedal, to
naši rdeči trdijo že od vsega začetka, a jim ne verjamem. Konec
koncev Hitler ni bil nikoli pobijalce svojih. Bolj slab videc si mi
ti. Žal je z zastonjskimi storitvami vedno tako. Nekaj je, a vse
skupaj ni vredno piškavega črva. ;)))
Zadnja sprememba: najobj 02.04.2012 12:01
[Ann1]
Kako tipično, vsega je kriv Hitler. Nič novega nisi povedal, to naši rdeči trdijo že od vsega začetka, a jim ne verjamem. Konec koncev Hitler ni bil nikoli pobijalce svojih. Bolj slab videc si mi ti. Žal je z zastonjskimi storitvami vedno tako. Nekaj je, a vse skupaj ni vredno piškavega črva. ;)))
... jebiga, jaz pa sem slišal, da niso naši rdeči tega zgruntali, ampak da se celi svet strinja, da je Hitler vojno začel ...
P.S.: dobro jaz vem, kam ti taco moliš, ampak se ne dam ... evo, če bi se dal, bi te jaz vprašal, kdo je kriv za tisoče "kolateralcev" v vseh vojnah koalicije voljnih, pa te ne bom, ker bi jaz itak samo minuse fasal, koristi pa nobene ... ja, vse skupaj ni vredno piškavega črva, takorekoč ...
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 02.04.2012 12:51
[Ann1]Se pravi tisti zločinci, ki so se morilsko borili proti Švabom, namesto da bi jim priznali vodilno vlogo, do katere imajo zgodovinsko pravico.
www.youtube.com/watc..._D1mYBBHgM
PS. Če si kaka tema zasluži da odblodi partizanodomobrančenje, potem je to vsekakor ta.
Strani: 1