Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: Prodaja posesti, pomoč
Strani: 1
sporočil: 3
Pozdravljeni!
Prosim vas, če mi pribljižno poveste kakšna bi bila prodajna cena zazidljive posesti v centru Slovenj Gradca(posest je tik ob glavni cesti, z pripeljano vodo, elektriko....)
Hvala
LP Matej
Prosim vas, če mi pribljižno poveste kakšna bi bila prodajna cena zazidljive posesti v centru Slovenj Gradca(posest je tik ob glavni cesti, z pripeljano vodo, elektriko....)
Hvala
LP Matej
sporočil: 17.846
sniper007 je napisal(a):
Pozdravljeni!
Hvala
LP Matej
A gre le za zazidljivo zemljišče brez česarkoli že izgrajenega ali je že kje kaj kar stoji nad tlemi?
sporočil: 18.121
Poglej, če je kaj primerljivega na www.nepremicnine.net in potem oblikuj ponudbo.
(Pozicija: po mojem so cene tam vsaj za 20% prenapihnjene.)
(Pozicija: po mojem so cene tam vsaj za 20% prenapihnjene.)
sporočil: 3
Gledal sem že na nepremicnine.net samo ni nič primerljivega. Po
moji presoji bi moral za to lokacijo v centru dobiti nekje okoli
120€/m2 ali se motim?
sporočil: 18.121
sniper007 je napisal(a):
Gledal sem že na nepremicnine.net samo ni nič primerljivega. Po moji presoji bi moral za to lokacijo v centru dobiti nekje okoli 120€/m2 ali se motim?
Ne vem, ker ne spremljam Slovenj Gradca, se mi zdi preveč "bogu iza leđa", jaz investiram v Ljubljani in okolici.
Pri nepremičninah je ključna ena sama stvar: lokacija in še enkrat lokacija.
Ali je to 120 ali 210 pa boš kmalu videl - kako se bodo potencialni kupci odzvali ali pa ne.
Strani: 1