Strani: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

anon-106906 sporočil: 451
[#1610528] 10.03.12 14:11 · odgovor na: (#1610319)
Odgovori   +    2
[dob]
> [1205Kovac]
> Ali je kdo slučajno pomislil, da bi tudi tale "kolumna" lahko bila t.i. spin ali slepilni manever v smislu kako čiste je, oz. bo ta vlada? Seveda ni nujno da je temu tako, vendar pa si lahko privoščimo vsaj kreativen razmislek,..., jaz ne verjamem nikomur več, in tudi Pezdirju ne, sploh pa ne vladajoči kliki; mogoče pa je Pezdir prejel kufer da je tole zapisal,..., kdo ve?

Ko te bo zjutraj prijelo srat, ne verjet, ker je to samo slepilni manever.
Pizdek usegliharski.
Verjamem da veliko stvari razumeš,..., vsega pa ne, zato ti ne gre zameriti. Jaz ničesar ne trdim, samo sprašujem se. Če si nekaj močno želiš verjeti, potem verjemi, tega ti nihče ne brani. In bodi še naprej prepričan v svojem absolutizmu. LP
anon-38221 sporočil: 36
[#1610536] 10.03.12 14:25
Odgovori   +    6
Čestitam gospodu Pezdirju na pogumu, ki ga je pokazal z odkrivanjem dejanj, ki državo če bo šlo tako naprej peljejo v totalen moralni in gospodarski propad. Gotovo je v njegovi generaciji še kar nekaj visoko izobraženih poštenih in pokončnih državljanov, ki jih lahko z njegovimi sposobnostmi aktivira v boju za bolj pošteno in moralno družbo
anon-84165 sporočil: 118
[#1610541] 10.03.12 14:42
Odgovori   +    7
To je lahko prelomni trenutek v naši zgodovini... samo, prosim, pazi nase, ti hudobneži so sigurno pravi kriminalci...
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1610543] 10.03.12 14:49 · odgovor na: anon-166232 (#1610443)
Odgovori   +    4
[COP]
> [fibonaci]

Zato je dejstvo, da je danes en premier, drugi policaj minister, oba pa v prvih vrstah antikomunizma, res slab vic.
Mogoče pa ni vic. To je vprašanje za kakega psihoanalitika. Mogoče pa sta goloboko v sebi še vedno to, kar sta bila.
anon-173678 sporočil: 140
[#1610549] 10.03.12 15:04
Odgovori   +    5
Rado, od tistega trenutka dalje ko je postalo znano, da si spečan z Oblakom, ti več ni za verjet. Sorry.Sistem ki ga opisuješ je že tak, to je res, ampak saj to že vsi vemo ker je tak že od nekdaj in ne od včeraj. Kaj je novega?
anon-102774 sporočil: 1.958
[#1610551] 10.03.12 15:08 · odgovor na: Morpher (#1610281)
Odgovori   +    11
[Morpher]
> [tomven]
> Pozdrav vsem minusarjem. Upam, da veste zakaj ste pritisnili minus. Razmislite o tem, kako g.Pezdir govori o etiki in poslovni kulturi(beri nepodkupljivosti),klientelizmu, lobiranju za lastne interese določenih lobijev, njegov dolgoletni prijatelj (šušteršič) pa je z nastopom funkcije zaposlil takoj njegovo ženo.... je treba še kaj dodat?
> Pametnim ne!
>
> p.s. še to, ne verjamem, da je dosti ljudi, ki bi bolj z veseljem pospravili vse te "parazite", kot bi jih jaz.

Vprašanje - zakaj je Radotova žena zaposlena pri Šušteršiču - je bolj za Šušteršiča kot Radota. Ampak ali ni do zdaj vsak, ki je prišel na ministrsko pozicijo, hotel imeti okoli sebe ljudi, ki jim zaupa (beri iz svoje stranke)? Pa naj bodo to levi ali desni. Radotova žena je v stranki DLGV... Rado ne. Kar si napisal je zame bolj iskanje teorije zarote kot pa nekaj za razmislit. Lahko pa, da se motim.
Se mi zdi da je Pezdir včeraj lepo razložil v odmevih; da je pač žena bila član prevolilne ekipe Virantove liste, ki je propravljala program in da bo kot diplomirana politologinja skrbela za sistemsko uvajanje zakonodaje. (Vsaj nekaj podobnega).
anon-102774 sporočil: 1.958
[#1610554] 10.03.12 15:26 · odgovor na: anon-173678 (#1610549)
Odgovori   +    10
[jajp]
Rado, od tistega trenutka dalje ko je postalo znano, da si spečan z Oblakom, ti več ni za verjet. Sorry.Sistem ki ga opisuješ je že tak, to je res, ampak saj to že vsi vemo ker je tak že od nekdaj in ne od včeraj. Kaj je novega?
Odreagiral je kakor pač je povedal. Meni izpade pa popolmona nekredibilen, da ne rečem amaterko bebav, ko v kontekstu članka preide na ideološko propagandno polje in začne zagovarjati Janšo, ker kao da uporabljajo njegovo ime pri podobnih nečednostih in posebej pri Patriji. Saj je imel Janša vse možnosti da bi se že kot premier distanciral in zahteval preiskavo. Dvomim da mu, "Burnist-u" kakršen je klikerji delajo tako naivno. Ali pač.
[#1610557] 10.03.12 15:35 · odgovor na: (#1610530)
Odgovori   +    4
[denac]
> [COP]
> > [fibonaci]

Tudi Jože Pučnik je bil v partiji. Pravzaprav so bili v partiji vsi, ki danes kaj pomenijo. Pač ne poznate narave totalitarističnih sistemov. Intelektualec, človek z ambicijami, človek raziskovalnega duha na kateremkoli področju, je enostavno moral biti v partiji, ker je drugače zafural svoje življenje. Totalitaristični sistemi so sistemi dveh kast: članov "stranke" in nečlanov. Poslednji so nič, nepriznani, ne smejo nič. Le s članstvom v partiji kaj dosežeš.
Da so danes ti ljudje drugačnega mišljenja, je povsem človeško. Zakaj človek ne bi smel spremeniti mišljenja? Koliko vas je, ki ste nekoč hvalili svojo punco, ženo, fanta, moža kako so to najboljši ljudje? Koliko vas je, ki ste z leti ugotovili, da te osebe niso najboljše!? Nekateri ste imeli celo to "srečo", da ste spoznali, da je partner živ hudič. Leta prej ste ga pa na vsa usta hvalili!!! Spremenili ste mnenje! Ste zato konvertiti???

Stane Dolanc, nekoč resen kandidat za titovega naslednika, je bil član Hitlerjugend.
Marsikaj od tega je res. Še posebno da človek lahko spozna, da česa ni imel prav in da najde boljšo pot. Saj to večina ljudi počne vse življenje.
Problem je v tem, da se konvertitom rado nabere kup frustracij, ki so skrite pod površjem, v njihovi podzavesti pa vsekakor, in z njimi tudi podzavestno upravljajo.

Koliko pa poznaš kakih obrnjencev, ki ti lahko v obraz rećejo, bil sem to in to, mislil sem to on ono, pa kaj? Zdaj mislim drugače in delam drugače. Mnogo jih preteklost skriva kolikor se da in priznava samo najnujnejše, če že ne ge drugače.

Kajti obrnjenci in spreobrnjenci sta dve različni kategoriji.
anon-245582 sporočil: 5.963
[#1610561] 10.03.12 15:51 · odgovor na: anon-102774 (#1610551)
Odgovori   +    17
Pravkar sem si ogledal še Odmeve oziroma Radotovo mnenje. Politologi, moje mnenje je, da so paraziti. Nekako takšni kot razni filozofi, sociologi, idr.- logi prisesani na državo. Ne zanikam, da nekaj takšnih parazitov potrebuje vsaka država, toda v Sloveniji je tega absolutno preveč. Kaj je, v resnici, naredil Rado s svojo kolumno?
Pokazal nezrelost in pomanjkanje taktike in še česa. Verjetno bi bilo bolje, če bi se najprej pogovoril s svojo politologinjo. Moje mnenje je tudi, da je pojem lobiranje samo drug, lepši naziv za podkupovanje. Še posebej mi ostaja v spominu Isajlović. Kakšen lobist, lepo vas prosim. Drug primer je Zemljarič. Oseba z VIP, iz ex Jugoslavije. Imata zaledje, obveščevalne podatke, dostop do starih informacij, možnost izsiljevanja, nedokazljivo povezavo z balkanskimi mafijami.
Če strnem. Rado je napisal veliko, rekel pa ni nič. Velik balon ne poči vedno glasno.
Zanimivo pa bo delovanje nove vlade glede korupcije, klientelizma, itd. Zaenkrat kaže slabo. Uradi se, za javnost ukinjajo, paraziti iz njih pa samo premeščajo na druga delovna mesta, Erjavec dvigne plače svojim brez, da bi mu kdo od ostalih resno nasprotoval, ščiti lažnivca, goljufa, pri tem pa Ivan ne more iz svoje kože in, malo čudno, vleče iz preteklosti, nekaj povsem nepotrebnega. Mislim, da iz vsega ne bo nič.
Leta 1991 nismo izvedli lustracije. Zato bo vse skupaj ostalo kot je. Ljudi je enako strah. Policija, tožilstvo in sodstvo ostajajo enako močni in nedotakljivi. Kje so sedaj razni Bučarji, Hribarji in ostale " avtoritete "? Jih je mogoče strah za svoje pokojnine?
anon-97761 sporočil: 5.181
[#1610574] 10.03.12 16:57 · odgovor na: (#1608656)
Odgovori   +    13
Zadnja sprememba: anon-97761 10.03.2012 17:09
[janezpizdek]
> [sstanislav]
> > Rado, poišči malo bolj "robat" ime za te ljudi. Zgolj paraziti je preblag termin.
>
> Se strinjam, parazitski tatovi so vsi, ki kradejo državljanom kontrolno dividendo.
> Sem pa tudi prepričan, da vidva nista med njimi, ker sta prebutastja za tako parazitsko ropanje.

Če si tako vzgajal svoje otroke, ti bodo vsi končali fpržunu.
Jaz svojiih ne učim, da če ne kradeš si prebutast. Jaz jih raje učim, da ne kradejo.
ti s svojim obnašanjem predvsem učiš, da naj lažejo.
drugmirko sporočil: 1.301
[#1610581] 10.03.12 17:05
Odgovori   +    7
ne vem zakaj mam občutek, da bi pravi naslov članka g.Pezdirja moral bit "Veliko hrupa za nič"...
v njem je veliko "nekih" ki nosijo "kufre" "nekomu", v bistvu pa nič takega, kar si vsi itak že dolgo sami ne bi mislili ali kaj takega, zaradi česar bi moralo kogarkoli od "neomenjenih" zaskrbeti...

bi bilo pa v neskončno korist te države, če bi se iz vsega tega "hrupa" skonkretiziral vsaj kakšen "glasek", zaradi katerega bi se, s tega našega "gnoja", zakotalila vsaj kakšna politična "glava" in da bi koga od "neimenovanih" tudi dejansko postavili na hladno!
torej, dajmo Rado... j*beš "maščevanje", maščevanje ni še nikoli ničesar "spucalo"... kvečjemu je "perpetuiralo" kej do iracionalnosti ali absurda! če je kaj treba, je treba mirno in mrtvo hladno na dan postavit konkretne podatke, imena, dokaze in dejstva...

so, tell me I'm wrong, up there.. naj se ples začne! Buldožerji in komad "Higijena" so že prpravljeni! :)
anon-241633 sporočil: 46
[#1610587] 10.03.12 17:09
Odgovori   +    2
Saj ne morem verjeti, da si tako naiven,škoda bi te bilo,saj ko stopiš mački na rep te opraska.
Slej ko prej te bodo pospravili, škoda.
anon-167067 sporočil: 3.637
[#1610593] 10.03.12 17:19 · odgovor na: (#1610542)
Odgovori   +    8
[dorki22]
>

Če bi se ti upal podpisati, in bi te nekdo javno proglasil za koruptivnega, misliš da obstaja možnost, da bi ti bila storjena škoda, če slučajno temu ni tako?

Lp
Glej, kot pravnik ti povem, da je protipravno (kar povleče dolžnost plačila škode) samo tisto kritično pisanje, ki ni podprto z vsaj nekimi pošteno predstavljenimi dejstvi.

Da povem preprosto: če se nekaj na prvi pogled zdi sumljivo, in za to obstaja dejanska podlaga, imam pravico to povedati. Morda se motim. Jaz pač sumim, da je zaposlitev Pezdirjeve žene dejanje nepotizma, Pezdir odgovarja, da ima ona zasluge za predvolilni program, vsak naj se sam odloči, komu bo verjel.
anon-167067 sporočil: 3.637
[#1610595] 10.03.12 17:20 · odgovor na: anon-238577 (#1610557)
Odgovori   +    3
[fibonaci]
> [denac]
> > [COP]
> > > [fibonaci]
>
> Tudi Jože Pučnik je bil v partiji. Pravzaprav so bili v partiji vsi, ki danes kaj pomenijo. Pač ne poznate narave totalitarističnih sistemov. Intelektualec, človek z ambicijami, človek raziskovalnega duha na kateremkoli področju, je enostavno moral biti v partiji, ker je drugače zafural svoje življenje. Totalitaristični sistemi so sistemi dveh kast: članov "stranke" in nečlanov. Poslednji so nič, nepriznani, ne smejo nič. Le s članstvom v partiji kaj dosežeš.
> Da so danes ti ljudje drugačnega mišljenja, je povsem človeško. Zakaj človek ne bi smel spremeniti mišljenja? Koliko vas je, ki ste nekoč hvalili svojo punco, ženo, fanta, moža kako so to najboljši ljudje? Koliko vas je, ki ste z leti ugotovili, da te osebe niso najboljše!? Nekateri ste imeli celo to "srečo", da ste spoznali, da je partner živ hudič. Leta prej ste ga pa na vsa usta hvalili!!! Spremenili ste mnenje! Ste zato konvertiti???
>
> Stane Dolanc, nekoč resen kandidat za titovega naslednika, je bil član Hitlerjugend.

Marsikaj od tega je res. Še posebno da človek lahko spozna, da česa ni imel prav in da najde boljšo pot. Saj to večina ljudi počne vse življenje.
Problem je v tem, da se konvertitom rado nabere kup frustracij, ki so skrite pod površjem, v njihovi podzavesti pa vsekakor, in z njimi tudi podzavestno upravljajo.

Koliko pa poznaš kakih obrnjencev, ki ti lahko v obraz rećejo, bil sem to in to, mislil sem to on ono, pa kaj? Zdaj mislim drugače in delam drugače. Mnogo jih preteklost skriva kolikor se da in priznava samo najnujnejše, če že ne ge drugače.

Kajti obrnjenci in spreobrnjenci sta dve različni kategoriji.

Problem je bolj v osebah, katerih edini "program" sta osebni interes in moč. Takim je vseeno v kateri stranki so, odvisno od okoliščin.
anon-234405 sporočil: 1.159
[#1610603] 10.03.12 17:35
Odgovori   +    3
Ja zdaj bodo pa vsi vse snemali, al kaj. Moje stališče je, da sem pripravljen tistega, ki bi me snemal brez moje vednosti in privolitve (in brez sodne odredbe) pri priči na gobec ali politi s kavo ali čemerkoli, tam kjer bi se to zgodilo, čim bi ugotovil, da to počne.
anon-121319 sporočil: 3
[#1610610] 10.03.12 17:50
Odgovori   +    7
Hvala, za objavo mehanizma umazani iger. Mi navadni smrtniki vemo, da je korupcija zelo raširjena ne vema pa kako to deluje.
bigl sporočil: 18.363
[#1610611] 10.03.12 17:51
Odgovori   +    6
Začetemu mora sledit naslednji korak, sicer bo Pezdir izpadel kot prededipalec po zupančičevo, zaradi katerih je tako kot je. Če je pravi dec potem bo "pljunil" imena in priimke. In da se začne purgarija. Gnoj bo letel na vse strani, a brez tega si kidanja gnoja iz hleva ni mogoče predstavljati.

Če imen ne bo, potem bo izgubil, recimo temu kredibilnost po dolgem in počez. Torej: Avanti. Že v ponedeljek. Za jutrišnjo nedeljo. Lep dan.
anon-228486 sporočil: 2.144
[#1610614] 10.03.12 17:56
Odgovori   +    7
NPU, Varuh človekovih pravic, Informacijska pooblaščenka,Protikorupcijska komisija, Pravosodje, vsi regulatorji, vse zbornice (ODVETNIŠKA...) naj bi ščitili lumpe.To je njihova naloga. Ko se bodo pošteni ljudje "znotraj sistema" uprli, smo pošteni ljudje osvobojeni.
dani14 sporočil: 6.657
[#1610619] 10.03.12 18:03 · odgovor na: anon-167697 (#1610209)
Odgovori   +    2
V tem primeru pa se opravičujem
anon-247811 sporočil: 1.234
[#1610620] 10.03.12 18:06 · odgovor na: anon-105466 (#1610139)
Odgovori   +    4
Ja, ja . Težko je biti boljši, a ne?
[#1610645] 10.03.12 18:44 · odgovor na: bigl (#1610611)
Odgovori   +    5
[bigl]
Začetemu mora sledit naslednji korak, sicer bo Pezdir izpadel kot prededipalec po zupančičevo, zaradi katerih je tako kot je. Če je pravi dec potem bo "pljunil" imena in priimke. In da se začne purgarija. Gnoj bo letel na vse strani, a brez tega si kidanja gnoja iz hleva ni mogoče predstavljati.

Če imen ne bo, potem bo izgubil, recimo temu kredibilnost po dolgem in počez. Torej: Avanti. Že v ponedeljek. Za jutrišnjo nedeljo. Lep dan.
hehe, torej čakamo na naslednjo epizodo...

sicer bo nov slovenski pregovor tak:

on tebe s kufri denarja, ti njega nazaj s krvavim maščevanjem.
[#1610650] 10.03.12 18:51 · odgovor na: drugmirko (#1610581)
Odgovori   +    5
[drugmirko]
ne vem zakaj mam občutek, da bi pravi naslov članka g.Pezdirja moral bit "Veliko hrupa za nič"...
v njem je veliko "nekih" ki nosijo "kufre" "nekomu", v bistvu pa nič takega, kar si vsi itak že dolgo sami ne bi mislili ali kaj takega, zaradi česar bi moralo kogarkoli od "neomenjenih" zaskrbeti...
Ta Radotova zgodbica je samo po sebi precej infantilna. Ampak kot vidiš so razmere tako napete, da vsaka iskrica lahko povroči eksplozijo nezadovoljstva. Če si s pomočjo take zgodbice nekdo lahko bolj nazorno predstavlja za kaj gre pri korupciji in če se o tem dosti govori, potem tudi to ni slabo.
najobj sporočil: 33.230
[#1610652] 10.03.12 18:52 · odgovor na: (#1610542)
Odgovori   +    1
[dorki22]
> [najobj]
> > [dorki22]
> > > [vuksan]
> > > > [dorki22]
> > > > > [vuksan]
> > > > > Nekaj je narobe v tej kolumni.
> > > > >
> > > > > Zakaj ni stopil v deal s policijo, par dni počakal, da skupaj začopatijo strice s kufri? To bi bilo plemenito ravnanje.
> > > >
> > > > Bulšit. Nikakor ni Pezdirjeva naloga, niti dolžnost raziskovati potencialni kriminal - da ga je obelodanil, je pa le začetek zgodbe. Plemenito pa bi bilo, če bi ti oddal vse svoje premoženje na Karitas.
> > > >
> > > > > Morda stricev s kufri ni? Morda je samo zaposlitev žene v kabinetu ministra, ki je koruptivno dejanje. Morda je ta kolumna propagandno dejanje?
> > > >
> > > > Morda pa je. A ne bi bilo "plemenito" od tebe, da prijaviš na policijo sum, da je šlo za korupcijo?
> > > >
> > > > Mene npr. zanima datum objave javnega razpisa za vaše trenutno delovno mesto, g.Vuksan...da lažje mi navadni ocenimo, če niste tudi vi del zgodbe o stricih.
> > > >
> > > > Lp
> > >
> > > Datum objave, nekje leta 2007. Lupaš gluposti. Pezdir, če bi bil tako dobronameren, bi šel na policijo, jaz bi to naredil, kakšno vezo to ima s talanjem premoženja pa ne vem.
>
> > Ti "lupaš gluposti".
> >
> > Za zaposlitev Pezdirjeve žene razpis ni bil potreben. Če je članica stranke, je stvar ministra oziroma stranke, koga bo vzel v ekipo. Praviloma je ta kader iz iste stranke kot minister.
> >
> > Ti pa blatiš Pezdirja, v stilu političnega akterja, ne pa zavednega državljana. Tip obelodani potencial korupcije, ti pa ga zato kritiziraš. HALOO??
> >
> > Poznaš frazo - za vsako rit šiba raste? Upam, da te žena od Pezdirja toži za to blatenje. Ni to neka jaka kazen, ker si drugače proaktiven na forumu, ti želim, da bo minimalna. oz. da bo opravičilo zadoščalo.
> >
> > Lp
> ... hahaha ...
>
> ... pizda, kaj bi ti šele z mano naredil, ker sem napisal, da jaz take nakladam, ko imam najmanj štiri pire v riti, če bi ti Vuksana pred sodišče poslal, ker je on samo malo podvomil v Pezdirjevo ženo ...
>
>
> P.S.: čuj, kaj je takega Pezdir obelodanil, da tega cela Slovenija ne bi že zdavnaj vedela, ha ? ... khmm, kakšno ime mogoče, ki ga jaz v kolumni nisem opazil, ha ? ...
Če bi se ti upal podpisati, in bi te nekdo javno proglasil za koruptivnega, misliš da obstaja možnost, da bi ti bila storjena škoda, če slučajno temu ni tako?

Lp

... čuj, če bi jaz živel od politike, bi se verjetno moral podpisati, ker sicer nihče sploh ne bi vedel zame in potem jaz od politike ne bi mogel živeti ... evo, ker pa jaz od politike ne živim, pa se podpisujem samo pod tiste stvari, od katerih živim ...

P.S.: to vajo, da se na anonimnem(!) forumu s svojim imenom podpisujejo samo tisti, ki pričakujejo od tega neko korist, sva midva tukaj tudi že večkrat zkozi dala, pa se te zgleda čisto nič ne prime ... aja, kaj je takega Pezdir obelodanil, da tega cela Slovenija ne bi že zdavnaj vedela, ha ? ... khmm, kakšno ime mogoče, ki ga jaz v kolumni nisem opazil, ha ? ...
najobj sporočil: 33.230
[#1610662] 10.03.12 19:10 · odgovor na: (#1610655)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: najobj 10.03.2012 19:12
[rozle]
>
>
> ... hahaha ...
>
> ... pizda, kaj bi ti šele z mano naredil, ker sem napisal, da jaz take nakladam, ko imam najmanj štiri pire v riti, če bi ti Vuksana pred sodišče poslal, ker je on samo malo podvomil v Pezdirjevo ženo ...
>
>
> P.S.: čuj, kaj je takega Pezdir obelodanil, da tega cela Slovenija ne bi že zdavnaj vedela, ha ? ... khmm, kakšno ime mogoče, ki ga jaz v kolumni nisem opazil, ha ? ...
tole pezdirjevo obelodanjenje je pomembnejše od flemingovega odkritja penicilina.

... eh, saj ne rečem, da Pezdir nima dobrih namenov, ampak zaenkrat jaz kaj drugega od dobrih namenov ne vidim, pa da me jebeš ... ja, in zato ne vem, zakaj bi jaz zdaj temu aplavdiral, ker tudi meni nihče ne aplavdira, pa imam jaz tudi same dobre namene ...
anon-25229 sporočil: 684
[#1610667] 10.03.12 19:30
Odgovori   +    9
V kabinetu ministra Šušteršiča je po novem zaposlena gospa soproga, po izobrazbi: univ. dipl. politologinja, prej zaposlena na študentskem servisu E-študentski servis kot kadrovsko-komercialni referent. Odlikuje jo poznavanje delovno pravne in davčne zakonodaje, ki pokriva študentsko delo.
Če si v pravi stranki, si tudi pravi človek za pravo službo. In nasvet vsem nezaposlenim politologom , včlanite se v pravo stranko in pot do službe vam je zagotovljena!
anon-278115 sporočil: 5
[#1610668] 10.03.12 19:31
Odgovori   +    6
Kapa dol, g.Rado, čista duša ste.vendar kljub vsemu ekonomskemu filozofiranju, malo poglejte okoli sebe: ni vse belo in črno. Nekateri predlogi so dobri, pa ne zahtevajo plačila. Predlagam, da si v bodoče pogledate kakšen kriminailstičen film in finte, ki bi jih info pooblaščenka sprejemala: slikanje z mobitelom v akciji, vemo, da odpade. Torej odvzem DNa na licu mesta: prtiček ob pitju kave,las na mizi podkupovalca-lobista ipd. sicer vam ne bo nihče priznal tega in bo rekel, da si izmišljate in da gre za resnične pogodbe. Sicer pa za vse dosedaj, brez dlake na jeziku, kapa dol. Jaz vam verjamam.
[#1610669] 10.03.12 19:36 · odgovor na: (#1610655)
Odgovori   +    4
[rozle]

tole pezdirjevo obelodanjenje je pomembnejše od flemingovega odkritja penicilina.
Zna biti da si to kar dobro zadel, penicilin jih je že pobil ogromno, mislim bakterij, če pa bo Radotovo maščevanje res tako krvavo, pa bo tudi cela vrsta žrtev...

samo ne vem, če ni začelo tega fanta malo preveč zanašati sem in tja, en dan ga boli kurac, drugi dan že grozi s krvavim maščevanjem...? jebelacesta, malo premlad je še, če je to kakšna resna bolezen potem se lahko še daleč razvije!
anon-267202 sporočil: 1.950
[#1610670] 10.03.12 19:38
Odgovori   +    10
Ravno sedajle poslušam vso stvar okoli Pezdirjevega ,,blitzkreiga,, proti parazitom na POP-tvju. Rado je sprožil temo, ki je čedalje bolj boleča vse od naše samosvojitve dalje in dregnil v gnojno rano, ki utegne od znotraj uničiti našo državo. Vsa stvar kar kliče po ukrepanju in to čim prej! Ljudje smo siti te podkupljene in pokvarjene bande.

Torej Rado, vse čestitke! Just keep going in še več takšnih kalibrov.
[#1610673] 10.03.12 19:42 · odgovor na: (#1610242)
Odgovori   +    8
[janezpizdek]
> [COP]
> > Sicer pa sereš o tem, da naj bi Janša moral tožiti Zagožna. Za kaj? Saj Zagožen nikjer javno ni izrekel niti obstaja dokument o tem, da je trdil, da ima dostop do Janše in da dela v njegovem imenu. Alpa da je Zagožen karkoli res zlodejskega naredil. Skratka, najs traj prokomunistični pepek, najs traj. Sram te je lahko, da trosiš take!
> >
> > LP shaman
>
> Prepis avstrijske obtožnice, ker našim ni za zaupat, kenede:
>
> >Na Dunaju, v Liechtensteinu, na Finskem in v Sloveniji so
> >I./ dipl. ing. Hans Wolfgang RIEDL, ta čas v Sloveniji kazensko preganjani Walter
> >WOLF, kot tudi na Finskem kazensko preganjani Reijo NIITTYNEN, Heikki
> >HULKKONEN in Tuomas KORPI v zavestnem in namernem sodelovanju kot
> >sostorilci pred javnim razpisom republike Slovenije za nakup 135 oklepnih
> >transporterjev 8X8 na še neugotovljen dan, a v času med prvim januarjem 2005 in
> >drugim septembrom 2005, Ivanu »Janezu« JANŠI, v tistem času ministrskem
> >predsedniku republike Slovenije, prek njegovega posrednika dr. Jožeta ZAGOŽNA,
> >osebnega prijatelja Ivana »Janeza« JANŠA, ponudili, če bo
> >- imenoval za vladajočo stranko SDS (Slovensko demokratsko stranko)
> >primernega lokalnega partnerja za »Patria Vehicles Oy«,
> >- poskrbel, da slovenski javni razpis za nakup 135 oklepnih transporterjev 8X8
> >ne bo prilagojen proizvodu neposrednega tekmeca STEYR Spezialfahrzeuge
> >Ges.m.b.H (SSF) Pandur LL, ampak tistemu od Patria Vehicles Oy
> >- in na koncu zagotovil, da bo posel dodeljen Patria Vehicles Oy,
> >da bodo
> >- vsoto v višini 900.000 evrov po podelitvi posla »Patrii Vehicles Oy« predali dr.
> >Jožetu ZAGOŽNU ali njegovemu zaupniku, kot tudi
> >- s povišanim plačilom opravljenih storitev lokalnega partnerja Rotis d.o.o.
> >poskrbeli, da nastane petodstotni dobiček, tako da ga lahko Ivan ČRNKOVIČ kot
> >poslovodja Rotisa d.o.o. izplača Ivanu ČRNKOVIČU, Antonu KRKOVIČU, dr.
> >Jožetu ZAGOŽNU in premierovi stranki SDS,
> >- nekemu uradniku evropske države članice, da bi ta nezakonito izvedel uradni
> >postopek in sicer svobodni konkurenci nedostopen javni razpis Republike
> >Slovenije za nakup135 oklepnih transporterjev 8x8 v skupni vrednosti 278.000.000
> >evrov, zanj oziroma za stranko SDS ponudili in obljubili korist v višini 900.000
> >evrov
> >– kar je bilo petnajstega februarja 2007 tudi plačano dr. Jožetu ZAGOŽNU.
>
> p.s.
> En vic zate, shaman, ko že omenjaš prokomunistične pepke.
>
> Veš kdaj je bil prelomni trenutek razpada prokomunistične partije? Takrat, ko je Janez Ivan Janša, kasneje Majer, kot njen prokomunistični politkomisar, popeljal četico somišljeniških pepkov peš v Jajce. Zakaj? Ker iz jajc gre edini izhod v p.... mater.
>
> p.p.s.
> Pa še en, a ni vic.
>
> Policaj minister je v sedanji vladi postal prokomunistični pepek, ki je še leta 1989(!) bil njen član in takratni član prokomunističnega represivnega aparata.
>
> Če že omenjaš prokomunistične pepke.
>
> p.p.p.s.
> Meni se dlje od prokomunističnih pionirčkov ni uspelo prebiti. Kako daleč pa si ti prilezel na prokoministični lestvici pa me res ne zanima.

Komunistične in prokomunistične navijaške sirote imate vsi isto okvaro umov.
Trudite se v debatah z menoj dokazovati, česar od vas ne terjam, niti je meni to sploh smiselno dokazovati, ker me niti da niti ne v tej zadevi ne gane.

Povrhu vsega se trudite da bi jaz privolil v tezo, da mlada pupa od trdega kurca lahko faše raka na maternici.

Trudite se dokazovati, da so tisti, ki so antipod vaši sveti kompartiji in vašim svetim komunističnim ikonam še večji ali pa vsaj enaki komunisti. Haloooo!

A se mogoče slepiš, da je tvoj Kučan, alpa tvoj Stanovnik, alpa tvoj Golobič, alpa tvoj Anderlič, alpa tvoj Pahor kaj manjši komunist zato, ker je komunist tudi Janša? Meni recimo dol visi a je Janša res komunist ali ni. Trdim sicer da ni, ma boli me kurac, če se motim in je. Štekamo? Patetiki ubogi!

Al se mogoče slepiš, da mene kaj prizadene, da je Janša nekoč bil komunist, alpa da je tisti minister za notranje zadeve nekoč bil komunist. S poudarkom na BIL. Oziroma BILA.

Dragi moj, mene to zdravo močno boli kurac. Dol mi visi, če sta, alpa če nista BILA.

Povem ti pa nekaj. Prokomunistično gagajoče pičkice lahko gagate svoje usegliharske butalizme kolikor vam volja, ma, vsak osebek, ki ima dve delujoči celici gori v možganih ve, da Kučan, Stanovnik, Potrč, Golobič in podobni orto-rdečetalibanski gnoji, ki še danes gagajo iste ideje in iste talibanizme kot leta 1945, insistirajo na "njihovihSvojih™ "vrednotah" oz. "tekovinah", niso isto kot Janša, ki je v kompartijo vstopil, tam se celo bojda zelo prizadevno in goreče trudil, potem pa nekega dne na svoji koži občutil bestialnost kompartije (Kar je davno pred njim začutil tudi Kardelj in Djilas, Kardelj prodal dušo Brozeku, Djilasa izdal, Djilas med oporečnike in fpržun, Kardelj pa v Titov anus). Skratka Janša tam bil, pa izstopil, alpa bil vun vržen, ni važno.

Je pač politično ambiciozna duša, je zato šel v kompartijo kot takrat edino možnost, potem pa, ko je spoznal beštije končal med oporečniki, pa je že več kot 25 let taistim ortotalibanom trn v peti. Že to s trnom je meni simpatično. Že to je jasen dokaz, da niso USEGLIH.

Nikomur normalnemu on ni isto kot Kučan in nikomur normalnemu on več ni kompartijec. Saj je iz Lune s prostimi okami razvidno, da ga komparija preganja in skuša uničiti. Nazadnje recimo v Patria konstruktu, v zvezi s katerim vas cela gora prokomunističnih gagarjev doživlja orgazme od silenga pričakovanja, da sodišča Janšo obsodijo. Vas to vzburja, al kak? Hehe, motenčki škodoželjni!

Razen seveda vam, bolanim umom, ki namesto da se odpoveste de facto zločinski komaprtiji in njenim gnojnim lopovskim mafijsko-reketarskim doktrinam in programom in njenemu bestialnemu ščitenju in čaščenju morilskih hord, raje dokazujete, da je itak cel svet komunističen, pa eto kobajagi ni kaj očitati vašim komunističnim ikonam in vam gardijanom komunistov. Temveč Janši, ker eto, on je BIL komunist. Auuuuu! Stanovnik je še in to še bolj kot prej, Kučan je še, tisoči so še vedno komunisti, to provokativno, grozeče in izzivajoče oznanjanjo po osankaricah in lažgošah, ma to ni važno, niti hudo, važno in hudo je, da je Janša nekoč BIL komunist. Auuuu išo raz!

Ma, stari moj, to je butalska primitivno demagoška fatamorgana, ki eksistira zgolj v vaših motenih umih. Nista Kučan in Janša, alpa Stanovnik vs. Janša USEGLIH, pa če si ti sam sebi odgrizneš celo rit. Ni isto, jebatga! Isto bi bilo šele, če bi drugi govorec za Stanovnikom tam na Lažgošah bil Janša in bi pripovedoval o slavi totega Jajca v Bosni, ki mu ga nabijate na nos. A kot vemo, Janša ne gaga v Lažgošah in po osankaricah. Očenj injteresna, kanede! Lahko se pa tolažiš in živiš v zanikanju. Ti že veš zakaj je to dobro.

Janši zamerim marsikaj, čeprav je to brez veze, ker nobene pravice nimam, človek je pač svoj in meni ničesar v življenju ne dolguje, a kot javno za ofis tekmujočemu politiku za katerega stranko sem volil mu recimo kobajagi smem zameriti to, da ni do komartijskega gnoja v slovenski legislativi nastopil in deloval ostro, resolutno in eksterministično, kaor bi jaz.

Zakaj se obnaša tako mlačno in zakaj tega gnoja ne počisti, ne vem. Domnevam, da mu spričo koalicije prestreljene s takšnimi kot si ti in celo s takšnimi kot je Kučan, pač enostavno realno ne uspe oz. ne more uspeti v parlamentu. Voljo bi pa moral jasno izraziti! Če voljo do tako decidnega čiščenja sploh ima, seveda. Jaz jo, on pa morebiti ne misli kot jaz.

Zato ga jaz sam v tem delu in zaradi tega označujem za smrdljivega socialista in soudeleženca v komunističnemu zločinu proti narodu. A to nič ne spremeni dejstva, da je Janša za Slovenijo in Slovence, tak kot je, še vedno 1000 krat boljši od Kučana in Kučanovih podtaknjenčkov a la Zoki Jong Kučan.

Četudi bi res za SDS kradel od naroda in bil obsojen v Patria primeru, bi zame odpadel na volitvah za vedno, ma še vedno bi bil ene 500 krat boljši od Kučana in tvojih pravovernih kumunajzer talibanov. Bil bi meni nesprejemljiv za zaokrožiti na volitvah, ma še vedno bi meni komunistične lopovske gnjide bile še 500 krat manj sprejemljive od njega. Štekaš?

No, glede tega tvojega butalskega gaganja o dunajskemu sojenju. Ko je na dan branja obtožnice na Dunaju ogromna skupina žurnalistov in tudi odvetnikov končno slišala to famozno obtožnico, pa potem po zaključku stopila pred sodišče, se je vsulo posmehljivih izjav desetine različnih ljudi.

Rezime je bil takle: "To je vse skupaj krneki! Vse je zasnovano na "nekdo je rekel nekomu", "oni je slišal od nekoga", "tisti je predpostavil", "tale je izjavil", "sumi se da", "predpostavlja se, da je veliki J", itd...Izkazalo se je celo, da se v Avstriji sklicujejo na Slovenijo, v Sloveniji na Finsko, pa potem Finci na Avstrijce.

Skratka en tak ringišpil, za katerega je predstavnik znane dunajske odvetniške hiše, naprošen od neke avstrijske TV novinarke za komentar, s posmehljivim nasmehom rekel, da je vse to ena sama smešnica. Napovedal je, da v tej zadevi bo zelo malo obsojenih. Štekamo? Haaaaloooooo! Anybody hooooome?! Ste slišal tovariš Cop?

A ipak, bom prizanesljiv do tebe, pa bom rekel, ajde živi bili pa videli. Morebiti toti dunajski odvetnik nima pojma. hehe. Cop pa vse razume in ve. Itak!

Obnovimo lekcijo brajte: Cop trdi, oz. jasno aludira, da so, ne le slovenski, temveč predvsem avstrijski in finski "organi" v nulo verodostojni. Nimam nič proti. Absolutno nič! Slovenski so mi ivideti nekam sila plehki, ma naj bo, tudi njim podeljujem total verodostojnost.

To pomeni, da ko bo konec sodbe, bo tovariš Cop, brezrezervno sprejel, kot validno in verodostojno, vse, kar Avstrijci in Finci in Slovenci dosodijo. Right? E pa, tovariš Cop, ne mi potem, ko bodo vsi, v vseh državah, Janšo oprostili, še vedno neki srat. Saj še trdiš, da so verodostojni? Right?

Dobro! Čakajmo torej na izid. Ajde, Jože požen!

LP shaman

Po moje imaš isto okvaro uma tudi ti, drugače jih ne bi tako dobro razumel

nekoč njihov, press
[#1610675] 10.03.12 19:46 · odgovor na: gogi1 (#1609753)
Odgovori   +    11
[gogi1]
Rado, čudovit si.
ha ha, nekateri si ga pa očitno vržete tudi na Radotovo sliko :)

Strani: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

vm-kiva