Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Igor iz Metlike.
Tistim pa, ki ne verjamete pa predlagam, da vzemete kufer dnara pa hojte k Radotu probat.
Zakaj ni stopil v deal s policijo, par dni počakal, da skupaj začopatijo strice s kufri? To bi bilo plemenito ravnanje.
Morda stricev s kufri ni? Morda je samo zaposlitev žene v kabinetu ministra, ki je koruptivno dejanje. Morda je ta kolumna propagandno dejanje?
[denac]
> [endrug]
> > [zip1000ful]
> > Bravo. Vsaj eden.
>
> Kaj eden? Eden, ki zaposli ženo pri prijatelju ministru in ostane čist? Ja, res bravo.
Samo nekaj malega ste našli pri Pezdirju pa nekateri pizdite čez vso mero. Noben človek na svetu ni brez greha.
Ste pizdili, ko je Tovšakova zažigala dokumentacijo Vegrada; ste pizdili čez Zidarja, ker so slovenske AC zaradi njegovih manipulacij preplačane za dve milijardi evrov????
In kar je najhuje: težkega kriminalca Jankovića ste volili in niste Kučana na gobec, ker je instaliral največjega primitivca v politiki v Sloveniji. Pizdeki rdeči, raje umolknite!
Ta trenutek še vedno hvalite Jankovića in Kučana, dva največja škodljivca v Sloveniji.
No, če se strinjava, da je treba obsojati vse, se pač atrinjava. To pa ne pomeni samo, da jaz obsojam Janković, ampak tudi, da ti Pezdirja.
Težko?
Edino, kar razumem iz članka je, da je siva cona, kdo, kako in za koliko. To pa naj uredi regulator z dobro zakonodajo in nadzorom. Konec, koncev vsi "lobiramo".
Kaj je dejanski namen tega članka, pa bo pokazal čas?
Ali gre za linč politično neprimernega lobista?
Ali gre za napoved spremembe zakonodaje na tem področju? Ali le za osebno stališče g. Pezdirja?
Bi pa tudi jaz želel živeti v sistemu, kjer so te stvari transparentne in "poštene". Se pa bojim, da prakse iz drugih držav, dokazujejo, da je to bližje pravljici kot realnosti.
Janši zamerim marsikaj, čeprav je to brez veze, ker nobene pravice nimam, človek je pač svoj in meni ničesar v življenju ne dolguje, a kot javno za ofis tekmujočemu politiku za katerega stranko sem volil mu recimo kobajagi smem zameriti to, da ni do komartijskega gnoja v slovenski legislativi nastopil in deloval ostro, resolutno in eksterministično, kaor bi jaz. Zakaj se obnaša tako mlačno in zakaj tega gnoja ne počisti, ne vem.
Al se mogoče slepiš, da mene kaj prizadene, da je Janša nekoč bil komunist, alpa da je tisti minister za notranje zadeve nekoč bil komunist.Ne vem. Vendar sprenevedanje ni potrebno. Ker dobro veš.
Če počisti gnoj, ostanemo brez pol vlade in brez pol drugorazredne stranke. Da izpraznitev prvorazredne in tretjerazredne ne omenjam, seveda. Ker, če bi čiščenje slučajno preživel sam (recimo z pojasnilom, da so ga zabrisali iz partije, njegova prošnja po ponovnem sprejemu pa ni njegova, ampak od Majerja, recimo), bi moral sestavljati koalicijo z Pezdirjem in njemu podobnim.
Kar je za Majerja kot nočna mora.
Ko si sedel z njimi za mizo, so govorili o liberalnih vrednotah, iz oči pa so jim gledali predvsem bankovci. www.finance.si/32858...i-jih-bomoZa mizo ima raje Erjavce, Ljudmile, Žerjave... Zagotovo ne omenjajo liberalnih vrednot.
p.s.
To pomeni, da ko bo konec sodbe, bo tovariš Cop, brezrezervno sprejel, kot validno in verodostojno, vse, kar Avstrijci in Finci in Slovenci dosodijo. Right? E pa, tovariš Cop, ne mi potem, ko bodo vsi, v vseh državah, Janšo oprostili, še vedno neki srat. Saj še trdiš, da so verodostojni? Right?Vsekakor. Menim celo, da bo Janez Ivan Janša, sem pa tja tudi Majer, oproščen.
Preprosto, nje, nič ni bilo protizakonito, nje, vse je bilo v skladu z predpisi, nje.
Kar je res. In kar je lepo utemeljil direktor Patrije, ko se je znašel pod obtožbo korupcije, namreč, je bilo ravnanje vodstva Patrie povsem »v skladu z navadami in običaji države, s katero so poslovali«.
Kar veliko pove o naših predpisih, navadah in običajih.
p.p.s.
Kar lepo ponazori tudi odločitev sodišča, da je Erjavec ravnal vestno, ko je podpisal pogodbo za dobavo 135 oklepnikov, od tega 25 oklepnikov brez motorja, koles, opreme... ,tako, kot so vsi ravnali po predpisih in običajih, ko je vrednost avtocestnega programa narasla iz 3 mlr na 5 mlr, vrednost TEŠ6 pa se je po predpisih podvojila, itd. itd. Vsi nedolžni, vsi enakopravni.
[dorki22]Datum objave, nekje leta 2007. Lupaš gluposti. Pezdir, če bi bil tako dobronameren, bi šel na policijo, jaz bi to naredil, kakšno vezo to ima s talanjem premoženja pa ne vem.
> [vuksan]
> Nekaj je narobe v tej kolumni.
>
> Zakaj ni stopil v deal s policijo, par dni počakal, da skupaj začopatijo strice s kufri? To bi bilo plemenito ravnanje.
Bulšit. Nikakor ni Pezdirjeva naloga, niti dolžnost raziskovati potencialni kriminal - da ga je obelodanil, je pa le začetek zgodbe. Plemenito pa bi bilo, če bi ti oddal vse svoje premoženje na Karitas.
> Morda stricev s kufri ni? Morda je samo zaposlitev žene v kabinetu ministra, ki je koruptivno dejanje. Morda je ta kolumna propagandno dejanje?
Morda pa je. A ne bi bilo "plemenito" od tebe, da prijaviš na policijo sum, da je šlo za korupcijo?
Mene npr. zanima datum objave javnega razpisa za vaše trenutno delovno mesto, g.Vuksan...da lažje mi navadni ocenimo, če niste tudi vi del zgodbe o stricih.
Lp
Analogija je močno nevarna. Posledice sicer noro dobrega projekta VEM s šibko točko nepreverjanih (lažnih) izjav o lastništvu v drugih podjetjih (v stečaju ipd.) pa močen motiv za "nagrade."
Časovna dimenzija je samo tehnikalija...
[nlf4tdgbh490]g. Pezdir ni tak butl, da bi se spuščal v preteklost. Tvoja logika je bolana. Je še iz časov UDBE. Takrat je bilo potrebno človeku najti ali narediti greh in ga na tem grehu potem držati na vajetih. Ali pa greh njegovih bližnjih. To je mafisko početje, banda zarukana.
G. Pezdir, ali ste še takšna faca, da razčistite naravo svetovalnih pogodb pri vidnem članu tokratne koalicije. V predvolilnem času smo bili seznanjeni z svetovalnimi pogodbami g. Viranta (iz vašega kroga resetirancev).
Analogija je močno nevarna. Posledice sicer noro dobrega projekta VEM s šibko točko nepreverjanih (lažnih) izjav o lastništvu v drugih podjetjih (v stečaju ipd.) pa močen motiv za "nagrade."
Časovna dimenzija je samo tehnikalija...
Komendski primer je poučen. Neprimerne prakse iz drugih držav so prav tako slab zgled in alarm za pravno državo.
Z ostalim se strinjam.
lp
[dorki22]Glej, saj ne gre za razpis. Tudi, če ni potreben razpis, se služb ne sme talati glede na prijateljske zveze, pač pa po možnosti sposobnim ljudem. To da ni razpisa, pomeni le, da je dopustno upoštevati (tudi, poleg referenc, ki niso študentski servis) politično kompatibilnost. A vseeno-kaj če bi nekdo zaposlil kar krdelo "rođakov"???
> [vuksan]
> > [dorki22]
> > > [vuksan]
> > > Nekaj je narobe v tej kolumni.
> > >
> > > Zakaj ni stopil v deal s policijo, par dni počakal, da skupaj začopatijo strice s kufri? To bi bilo plemenito ravnanje.
> >
> > Bulšit. Nikakor ni Pezdirjeva naloga, niti dolžnost raziskovati potencialni kriminal - da ga je obelodanil, je pa le začetek zgodbe. Plemenito pa bi bilo, če bi ti oddal vse svoje premoženje na Karitas.
> >
> > > Morda stricev s kufri ni? Morda je samo zaposlitev žene v kabinetu ministra, ki je koruptivno dejanje. Morda je ta kolumna propagandno dejanje?
> >
> > Morda pa je. A ne bi bilo "plemenito" od tebe, da prijaviš na policijo sum, da je šlo za korupcijo?
> >
> > Mene npr. zanima datum objave javnega razpisa za vaše trenutno delovno mesto, g.Vuksan...da lažje mi navadni ocenimo, če niste tudi vi del zgodbe o stricih.
> >
> > Lp
>
> Datum objave, nekje leta 2007. Lupaš gluposti. Pezdir, če bi bil tako dobronameren, bi šel na policijo, jaz bi to naredil, kakšno vezo to ima s talanjem premoženja pa ne vem.
Ti "lupaš gluposti".
Za zaposlitev Pezdirjeve žene razpis ni bil potreben. Če je članica stranke, je stvar ministra oziroma stranke, koga bo vzel v ekipo. Praviloma je ta kader iz iste stranke kot minister.
Ti pa blatiš Pezdirja, v stilu političnega akterja, ne pa zavednega državljana. Tip obelodani potencial korupcije, ti pa ga zato kritiziraš. HALOO??
Poznaš frazo - za vsako rit šiba raste? Upam, da te žena od Pezdirja toži za to blatenje. Ni to neka jaka kazen, ker si drugače proaktiven na forumu, ti želim, da bo minimalna. oz. da bo opravičilo zadoščalo.
Lp
A živimo v fevdalizmu, si ti normalen?
24ur.com/novice/slov...asati.html
tvslo.si/predvajaj/v...31111489;;
Rado Pezdir nam je povedal, da se je zamenjala vlada , paraziti in tovariši iz ozadja pa nam še vedno mirno vladajo in harajo po deželi.
Skratka v Sloveniji ne vlada trenutna VLADA ampak tolpa PARAZITOV - to je potrebno spremeniti.
[fibonaci]Vem, vendar sem letnico 1989 omenil zato, ker je uradno dokumentirana. Tako kot je uradno dokumentirano, da je njegov šef Majer milo prosil, da ga vzamejo nazaj potem, ko so se ga zaradi prevelike zagnanosti raje znebili iz partijskih vrst. Spomin zbledi, dokumenti ne.
> [COP]
>
> p.p.s.
> Pa še en, a ni vic.
>
> Policaj minister je v sedanji vladi postal prokomunistični pepek, ki je še leta 1989(!) bil njen član in takratni član prokomunističnega represivnega aparata.
>
Če te lahko malo popravim: tisti ki so bili bolj blizu pravijo, da tovariš Vinko leta 1989 ni upal niti pomisliti na to, da bi zaključil svoje članstvo, ampak je to menda kar trajalo do konca (partije, ne njega).
Kar pravzaprav veliko pove o obeh konvertitih. In pojasni njuno sedanjo precej besno antikomunistično držo.
Zato je dejstvo, da je danes en premier, drugi policaj minister, oba pa v prvih vrstah antikomunizma, res slab vic.
[drei]Saj gre za čas pred tremi ali štirimi leti. Zakaj sprenevedanje?
> [nlf4tdgbh490]
> G. Pezdir, ali ste še takšna faca, da razčistite naravo svetovalnih pogodb pri vidnem članu tokratne koalicije. V predvolilnem času smo bili seznanjeni z svetovalnimi pogodbami g. Viranta (iz vašega kroga resetirancev).
>
> Analogija je močno nevarna. Posledice sicer noro dobrega projekta VEM s šibko točko nepreverjanih (lažnih) izjav o lastništvu v drugih podjetjih (v stečaju ipd.) pa močen motiv za "nagrade."
>
> Časovna dimenzija je samo tehnikalija...
g. Pezdir ni tak butl, da bi se spuščal v preteklost. Tvoja logika je bolana. Je še iz časov UDBE. Takrat je bilo potrebno človeku najti ali narediti greh in ga na tem grehu potem držati na vajetih. Ali pa greh njegovih bližnjih. To je mafisko početje, banda zarukana.
A je kje rekel, da so le ga levi poiskali?
[DamjanBA]Ja, Rado bi rad imel mir pred njimi, ali pa več obiskov. Kaj od tega je res, ve on in lobisti.
Očitno je tukaj veliko "Pezdirčkov" ker vsak, ki napiše kritiko je deležen salve minusov na komentar.
Rado bi vzel kovček in ga odnesel na Rdeči križ, Unicef, Gmajnice in javno povedal kdo je "donator."
[dorki22]
> [vuksan]
> > [dorki22]
> > > [vuksan]
> > >
> > > Zakaj ni stopil v deal s policijo, par dni počakal, da skupaj začopatijo strice s kufri? To bi bilo plemenito ravnanje.
> >
> > Bulšit. Nikakor ni Pezdirjeva naloga, niti dolžnost raziskovati potencialni kriminal - da ga je obelodanil, je pa le začetek zgodbe. Plemenito pa bi bilo, če bi ti oddal vse svoje premoženje na Karitas.
> >
> > > Morda stricev s kufri ni? Morda je samo zaposlitev žene v kabinetu ministra, ki je koruptivno dejanje. Morda je ta kolumna propagandno dejanje?
> >
> > Morda pa je. A ne bi bilo "plemenito" od tebe, da prijaviš na policijo sum, da je šlo za korupcijo?
> >
> > Mene npr. zanima datum objave javnega razpisa za vaše trenutno delovno mesto, g.Vuksan...da lažje mi navadni ocenimo, če niste tudi vi del zgodbe o stricih.
> >
> > Lp
>
> Datum objave, nekje leta 2007. Lupaš gluposti. Pezdir, če bi bil tako dobronameren, bi šel na policijo, jaz bi to naredil, kakšno vezo to ima s talanjem premoženja pa ne vem.
Ti "lupaš gluposti".
Za zaposlitev Pezdirjeve žene razpis ni bil potreben. Če je članica stranke, je stvar ministra oziroma stranke, koga bo vzel v ekipo. Praviloma je ta kader iz iste stranke kot minister.
Ti pa blatiš Pezdirja, v stilu političnega akterja, ne pa zavednega državljana. Tip obelodani potencial korupcije, ti pa ga zato kritiziraš. HALOO??
Poznaš frazo - za vsako rit šiba raste? Upam, da te žena od Pezdirja toži za to blatenje. Ni to neka jaka kazen, ker si drugače proaktiven na forumu, ti želim, da bo minimalna. oz. da bo opravičilo zadoščalo.
Lp
... hahaha ...
... pizda, kaj bi ti šele z mano naredil, ker sem napisal, da jaz take nakladam, ko imam najmanj štiri pire v riti, če bi ti Vuksana pred sodišče poslal, ker je on samo malo podvomil v Pezdirjevo ženo ...
P.S.: čuj, kaj je takega Pezdir obelodanil, da tega cela Slovenija ne bi že zdavnaj vedela, ha ? ... khmm, kakšno ime mogoče, ki ga jaz v kolumni nisem opazil, ha ? ...
[dorki22]Ravno zato ga kritizira. Pri odstranjevanju korupcije nekateri tudi izgubijo, očitno je to levičarsko omejeno pezde med njimi. Pokvarjenost dvoličnih levičarjev nima meja in ni omejena kot njihovi možgani.
> [vuksan]
> > [dorki22]
> > > [vuksan]
> > >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Lp
>
Ti "lupaš gluposti".