Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 32
[FIN-326258]Če je kriminal, pojdi na policijo in ga prijavi. Ali naj to naredi Rado, da ne bo več podpiral korupcije. Če si nihče ne upa tega prijavit, bodite tiho, ker je to za vas samo neetično!
Kovčki denarja podprti z grožnjami je kriminal. Kaznivo dejanje.
Zdaj vas imam dovolj in ne odgovarjam več na vaša vprašanja ali trditve.
Vse kar znate in zmorete je bla,bla,bla,... to pa obvlada vsaka branjevka!
[felix05]Hvaliti nekoga, ki samo flanca in se hvali, je pa druga komična situacija.
Pozivati drugega da naj nekaj naredi je podobno kot tista komična situacija ko nekdo tuli - držite me da ga ne pretepem - ko ga pa spustijo pa ...
Jaz sem v Angliji, Slovenija je samo še moja počitniška destinacija, zaradi mene lahko delate stojo na trepalnicah, če hočete. Jaz imam svoj problem rešen.
[Tonja1]Krucifix se je vam komunajzarjem prirasel k srcu tale drekmešalec iz murgel.
Ampak je res dobro, da imamo Kučana, je vsaj nekdo, ki je vedno vsega kriv, pa se mi le zdi, da so navadno vedno v ozadju tisti, ki so kaj krivi. Malo objektivnosti pa ne škodi nikomur, tudi Sloveniji ne. Pa kdorkoli je že Kučan bil in je, vsega kar mu pripisujete ne more biti kriv, pa če je Superman. Je pa kar veliko tistih, ki so krivi in kažejo nanj, saj poznam - ukradi in se zderi "ujemite tatu". Čisto po naše
[Ann1]pejt pa prijavi, komu pa, a je kje kak zaključek z izvršitvijo kazni ?
> [FIN-326258]
> Kovčki denarja podprti z grožnjami je kriminal. Kaznivo dejanje.
Če je kriminal, pojdi na policijo in ga prijavi. Ali naj to naredi Rado, da ne bo več podpiral korupcije. Če si nihče ne upa tega prijavit, bodite tiho, ker je to za vas samo neetično!
Zdaj vas imam dovolj in ne odgovarjam več na vaša vprašanja ali trditve.
Vse kar znate in zmorete je bla,bla,bla,... to pa obvlada vsaka branjevka!
podpirajmo pozitivne stvari, ne pa se neplodno kregat kot branjevke. pa vsi isto govorimo
[Ann1]Spoštovani Ann1,
> [felix05]
> > [Ann1]
> > Temu se ne reče korupcija, to je morda neetično ravnanje.
>
> Kovčki denarja podprti z grožnjami so neetično ravnanje?
Da Feliks, to je neetično ravnanje, to nam že ves čas naši politiki dopovedujejo in tako dela tudi naša pravna država. Nihče pri nas zaradi korupcije ni zaprt, z izjemo Prijatelja. Vidiš kaj simbolike v tem?
"Najboljši prijatelj bo šel za zapahe, če se nam bo skušal zoperstaviti." Tako je sporočilo naše pravne države!
Se ti zdi to etično? Kaj pa koruptivno? Kaj pa vredno enega sarkastičnega stavka?
požvižgam se na to kaj nam politiki dopovedujejo, simboliko njihovega početja pa vidim predvsem v čudni toleranci do teh dogodkov. Z takim dubiozno etičnim tolmačenjem, povsem kristalno jasnega razbojniškega izsiljevanja, ljudje božji dajete dodatno potuho barabam.
[Ann1]To da si v Angliji je kar dobra poteza, ne vem pa kakšna poteza je da se še ukvarjaš z nami tu dol. Kakšen dober nasvet od tam zgoraj bi nam prav prišel ker pravijo da se z distance stvari bolje vidijo.
> [felix05]
> Pozivati drugega da naj nekaj naredi je podobno kot tista komična situacija ko nekdo tuli - držite me da ga ne pretepem - ko ga pa spustijo pa ...
Hvaliti nekoga, ki samo flanca in se hvali, je pa druga komična situacija.
Jaz sem v Angliji, Slovenija je samo še moja počitniška destinacija, zaradi mene lahko delate stojo na trepalnicah, če hočete. Jaz imam svoj problem rešen.
[felix05]Sam si si odgovoril na svoje vprašanje. Z določene razdalje se res vse bolje vidi.
> [Ann1]
> > [felix05]
> > Pozivati drugega da naj nekaj naredi je podobno kot tista komična situacija ko nekdo tuli - držite me da ga ne pretepem - ko ga pa spustijo pa ...
>
> Hvaliti nekoga, ki samo flanca in se hvali, je pa druga komična situacija.
>
> Jaz sem v Angliji, Slovenija je samo še moja počitniška destinacija, zaradi mene lahko delate stojo na trepalnicah, če hočete. Jaz imam svoj problem rešen.
To da si v Angliji je kar dobra poteza, ne vem pa kakšna poteza je da se še ukvarjaš z nami tu dol. Kakšen dober nasvet od tam zgoraj bi nam prav prišel ker pravijo da se z distance stvari bolje vidijo.
Ne mislim večno ostati v Angliji, zaenkrat še ne, zato me še kako zanima, kdaj bo prišel pravi čas za mojo vrnitev.
Ko nekoga zasačijo s prsti v lonču z marmelado, se ne zgodi nič, ker je vse omreženo in vsemogočne stranke podpirajo nečednosti takšnih svojih vojakov.
Pod nujno moramo spremeniti volilni zakon: volilci morajo izvoliti svoje predstavnike v parlamentu po imenu in priimku in ti morajo odločati po svoji lastni vesti in odgovarjati direktno volilni bazi v okolišu, kjer je bili izvoljeni.
Volilnega zakona "strankokracija" nikakor ne bo spremenila, ker so si ga napisali na svojo kožo.
To mora storiti zdržena Civilna iniciativa; tudi skozi referendum, če ne gre drugače.
[atas]Zeitgeist, sveto pismo brezdelnežev, analfabetov in levakov vseh sort in oblik.
10 let sem brez posla, 111 eu dohodka.zahod je rojstvo tega. cajtgajs... zelo jasno prikaže bančni sistem, rušitev držav, ekonomije tujih plenilcev v drugih državah, globalizacija trgovce, sodobno suženjstvo ... in pogled v ureditev, ki je futuristična ... nekaj podobnega bo nekoč bilo ... prepričan sem samo z vodenjem nekoga, ki ga nekateri že spoznavamo ...poteka boj za um, iščimo resnico.
video je analiza družbe brez dlake na jeziku in videnje boljših pristopov...
www.youtube.com/watc...re=related
M
[Ann1]Bodi pametna, ne hodi nazaj. Tisti, ki smo tu (in ne visimo na državnih seskih), razmišljamo o odhodu.
Sam si si odgovoril na svoje vprašanje. Z določene razdalje se res vse bolje vidi.
Ne mislim večno ostati v Angliji, zaenkrat še ne, zato me še kako zanima, kdaj bo prišel pravi čas za mojo vrnitev.
Fantastičen intervju:
www.zurnal24.si/tudi...nek-149415
Q: Ali kaj v svojem življenju obžalujete?
A: Da sem prišel sem nazaj. Resno. Tukaj so ljudje srečni, če kdo propade. Ljudje ne držijo skupaj. Mi smo pred vojno držali skupaj.
Jaz bi dodal še en kup drugih razlogov.
M
Celotna vsebina glede zatrjevane vloge Draga Pezdirja pri vplivu na ministra, se nanaša na govorice. Medtem, ko naslov govori o dejanskem poskusu podkupovanja.
Zakaj ta neskladnost? Zakaj govorice (in to, po avtorju, od oseb s čisto preteklostjo)o "koristnosti" Pezdirja? Ali je Pezdir imel kontakte z lobisti in se je o tem razvedelo? Sedaj pa je potrebna obramba v stilu "držite lopova"? Ali so lobisti le tretje osebe? Kdo je imel vpliv na to, da se je na Ministrstvu za finance zaposlila Pezdirjeva soproga?
[Tonja1]mah kje boš ob tej stoki govnarski. strah in neumnost vsepovsod, med izobraženimi in neiozbraženimi, starimi in mladimi, bogatimi in revnimi....
Ampak je res dobro, da imamo Kučana, je vsaj nekdo, ki je vedno vsega kriv, pa se mi le zdi, da so navadno vedno v ozadju tisti, ki so kaj krivi. Malo objektivnosti pa ne škodi nikomur, tudi Sloveniji ne. Pa kdorkoli je že Kučan bil in je, vsega kar mu pripisujete ne more biti kriv, pa če je Superman. Je pa kar veliko tistih, ki so krivi in kažejo nanj, saj poznam - ukradi in se zderi "ujemite tatu". Čisto po naše