Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 32
[OccupyWallStreet]ma bejš, fenci street fighter, sovraštvo te bo ugonobilo, je namreč vir bolezni.
> [FIN-326258]
> ta rudeči so zajebal...skoraj vse kar je možno, sicer pa so desni tudi sodelovali....
Svinja je svinja ovca neumna! Lahko je črne ali rdeče barve pa je še vedno svinja! :-)
video je analiza družbe brez dlake na jeziku in videnje boljših pristopov...
www.youtube.com/watc...re=related
Vi bi, predvidevam , ravnali drugace?
Imam občutek, da bo ta članek dosegel največji odziv v zgodovini Financ.
Upam da nismo trenutno med "3. in 4. fazo" tranzicije
Poteka(la) pa (je) takole :
1.faza : prireditev zakododaje za prevzeme - za krajo družbenega, državnega premoženja - to je lastnine ljudi - nas slovencev
(sprašujem se zakaj so desni pri tem sodelovali, če želijo transparenten - pošten sistem ali pa zakaj ljudi niso pozvali k uporu proti goljufijam, če so vedeli za kaj gre ali so pa nesposobni?)
2. Faza : Sami prevzemi, odtujevanje na različne načine (po domače kraje, tatvine).
Posamezniki so prišli do kapitala z npr. nepovratnimi sredstvi,"raznoraznimi projekti" domačimi in evropskimi,..., menedžerski prevzemi in certifikatne goljufije (PID),.., pretakanje denarja preko "nadzornih svetov" - nadzorniki namesto, da bi nadzirali in odgovarjali za posledice odločitev vodstev so enostavno dogovorno z vodstvom izčrpavali podjetja.
Z veliko večino nagoljufanim kapitalom že dlje časa izkrivljajo trg in s tem omogočajo "naravne" podjetnike, ki z delom in sposobnostjo želijo nekaj doseči. Cene držijo visoko in s tem onemogočajo napredek delovnim ljudem.
vse to je v dogovoru in v podpori politike, ki obvlada policijo in sodstvo, ter medije.
3. faza : zakrivanje sledi teh tavin, goljufij - odtujevanja in prevzemov. Kapital so naložili v podjetja,..., da bo zgledalo normalno in prikrijejo sledi. Zato tudi zadeve "zastarajo" in skušajo doseči, da se za zadnjih 20 let nebi več nič spreminjalo.
4. faza : vzpostavljanje odgovornosti.
Do sedaj noben za nič ni odgovoren.
Za zaščito nakradenega bodo vzpostavili sistem odgovornosti.
Mi delovni ljudje predvsem pa strokovnjaki bomo za svoje napake pri delu odgovorni njim - goljufom. Narobe svet.
odgovornost seveda, ampak ne goljufom.
Oni ki so dogovorno "vzeli" pa nič.
Zato ni skoraj nobenih izvršenih kazni za goljufe, lažnivce in tatove. zato ste soodgovorni tudi novinarji predvsem pa uredniki časopisov in informativnih oddaj, ter predvsem vodstva medijev.
Goljufi ne bodo naredili normalno delujočega sistema, saj bodo potem propadli. Pa tudi odstranili ali prostovoljno odstopili ne bodo.
Ste slišalo poharja že dvakrat v večerni oddaji, da je za to potrebna organizacija, katere pa civilna iniciativa nima.
V policiji pa ni asa, ki bi to presegel. Ta proces je podoben korporativnemu goljufizmu, zato tudi od nikogar ne moremo nič pričakovati.
Zato mi nikoli ne bomo Švica, kvečjemu Slovenistan, še nekaj desetletij prežeti s korupcijo na vseh odločujočih nivojih.
To opazujejo tudi naši otroci in nam bo ostalo v genih.
Seveda če delovni ljudje ne bomo ukrepali.
Bojim se da bo Janša z žerjavom in šuštaršičem poskrbel za to 4. fazo - se pravi da bo zadnjih 20 let pometel pod preprogo - kot npr. zastaralo je, vse je bilo v skladu z zakonom,... druga bojazen pa je da se lahko z preveč neoliberalizmom priključimo korporativnemu goljufizmu, kateri je blizu BRIK goljufizmu - totalitarizmu ali pa TV demokraciji.
upam da levi in desni niso sklenili deal.
potem smo v 3pm. Goljufi so nas prevzeli.
Menim.
Spoštujmo delovne ljudi in zaničujmo goljufe.
[pirhovec]Tale lajež je vnaprejšnja obramba. Vsak obisk pri Pezdirju bo vzet pod drobnogled. Vsak sum korupcije bo vnaprej padel na tistega, ki bo o tem govoril in ne na Pezdirja.
> [markoff]
> Bravo, Rado, bravo. Upam le, da za svojo iskrenost in poštenost ne dobiš nagrade v obliki eksekucije tipa Ivan Kramberger.
Ob takšnih koleričnih izpadih brez imen lopovi mirno spijo, na kofetkih pa se Pezdirju še fino režijo. Pes, ki laja, ne grize.
Tudi, če se je s tem člankom želel le zaščititi in ga boli đoko za Slovenistan, je to izvedel pametno, saj je opisal še metode, s katerimi so ga / bi ga / ga bodo poizkusili podkupiti. Not bad.
Bomo videli, če bo komentar naletel na plodna tla v širši javnosti. Kolerik gor/dol.
[Pina47]fak, zgleda da se mi meša, maloprej me je nervozno klicala inšpektorica (druga ne tista katero sem danes omenil), da poravnam 30€ kazni za nek "mini prekršek" - upravičeno.
***** Ko bi le vsi bili tako srečni, da bi to bile le sanje. Zdrži, ker morastih sanj je slej ko prej konec.
...verjamem da je naključje, (da ni pritisk) če ne sem oz. smo v ......
[OccupyWallStreet]Heh, exactly. Gre za tipičen sindrom neštetih vezic in povezav, t.i. ,,neformalnih omrežij,, ki so je na žalost Slovenska folklora (nepotizem, press).
> [bobanduras]
> Imena, Rado, IMENA!!!
Jah pol bi moral povedat tudi ime svoje partnerice. :-)
[Ann1]Plus za kompletno štorijo. Čeprav se ne strinnjam v osnovi s trditvijo o korupciji. Tudi poskus podkupovanja je koruptivno ravnanje. Četudi oseba ne sprejem podkupnine.
Hvala za vprašanje.
Najprej je bil stavek daljši. Takoj so pričeli deževati minusi. Torej je bilo moje mnenje tako, če ne razumete preprostega stavka, naj ga skrajšam, da bo jasno, da je na forumu največ primerkov brez spomina. Stavek je bil sarkazem, ki je namigoval na primer Simčiča in se je glasil takole:
"Temu se ne reče koruptivno ravnanje, to je neetično ravnanje s strani hišnika in 571 podpisnikov."
Menim, da korupcije ne more biti, če je zanjo samo ena stran. To, kar pisec opisuje so primeri poskusa korupcije ter testiranje koruptivnosti. Dokler ni predan denar, korupcije ni.
Verjamem, da so utečene korupcijske poti zdaj premešane in se morajo ustvariti nove. Če bi človek imel zaupanje v pravno državo, bi šel naravnost na policijo, pa ni tako. Korupcija ima tudi v drugih državah tiho, potuhnjeno podporo države. Poglej samo primer Thalerja. Njemu se ni nič zgodilo; novinarji, ki so korupcijo raziskovali, so pa vsi pod drobnogledom pravne države.
Dejanja opisana v prispevku pri nas imenujemo lobiranje.
Čeprav je potencialna podkupnina samo omenjena!
[bricktop]
> [najobj]
> > [bricktop]
> > > [najobj]
> > > > [bricktop]
> > > > > [najobj]
> > > > > ... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
> > > > >
> > > > > ... evo, najprej senzacija v naslovu, potem pa berem in berem in nikjer nobenega imena ... pizda, če bi bil jaz tako pomemben in bi mene bilo vsaj pol toliko v hlačah, kot je totega Pezdirja, bi vsaj en e-mail z "Indecent Proposal" razkril ... khmm, ono tečno pooblaščenko bi že nekako porihtal, češ da svojo osebno pošto lahko objavljam, kjer hočem ... alzo, jaz bom hvalil, ko bom videl imena, do takrat pa je to bolj ali manj podobno nakladanje, ki se ga grem jaz s svojimi kameradi za šankom ... ja, pa še to šele potem, ko imam vsaj štiri pire v riti ...
> > > > aha, potem se pa vsedeš v avto in odpelješ domov (pa med vožnjo še pokličeš in poveš da prideš), dje?
>
> > > ... evo, saj sem vedel, da boš ti takoj o bistvu ...
> > >
> > >
> > > P.S.: čuj, kaj misliš, koliko jih je imel Rado v riti, ko je to pisal, ha ? ...
>
> > Vem da si ti napisal, da ponavadi spiješ dva pira in potem voziš.
> ... ja, vem, da ti veš, da sem jaz napisal, da ponavadi poleti po tenisu spijem dva pira in potem vozim ... khmm, kar po tvojem seveda pomeni, da vozim tudi, ko jih spijem pet, a ne ? ...
>
>
> P.S.: bistvo mojega pisanja takrat forum.finance.si/?m=...684&single o tistih dveh pirih je bilo, da sem pri dveh pirih glih na meji, da lahko napiham, nisem pa niti pod razno pijan, da ne bi bil zmožen vozit ... evo, in bi si z alkotesterjem lahko sam izmeril, če sem preko ali pa še v okvirih dovoljenega in bi se potem seveda temu primerno obnašal, kar pomeni, da bi počakal kakšno uro brez pira ... aja, bistvo teh štirih pirov, ob katere si se obregnil, pa je, da takšnih neumnosti jaz trezen običajno ne govorim, zato pa sem te vprašal, koliko pirov ti misliš, da je imel Rado v riti, ko je ta članek napisal ... pizda, tebi pa je treba res vse narisati ...
Bistvo je, da ko nisi trezen, niti o vožnji trezno ne razmišljaš.... jebiga, očitno ti niti takrat, ko si trezen, o vožnji trezno ne razmišljaš ...
... alzo, noh ajn mal ... bistvo mojega pisanja in onega prilimanega posta tam zgoraj je, da si pri 0,45 promila trezen in si sposoben za vožnjo in ti je vožnja dovoljena ... no, po dveh pirih pa imaš v krvi približno 0,55 promila in zato kao nisi trezen in zato kao nisi sposoben za vožnjo in ti je zato vožnja prepovedana ... ja, ampak ker se ti vsebnost alkohola v krvi znižuje približno 0,1 promila na uro, to pomeni, da imaš po eni uri "čakanja" v krvi spet 0,45 promila alkohola in si spet trezen in si spet sposoben za vožnjo in ti je vožnja spet dovoljena ... evo, in temu je namenjen tisti alkotester, ki ga bodo imeli Francozi kot del obvezne avtomobilske opreme ... pizda, bolj počasi pa ti res ne morem pisat, pa da me jebeš ...
Ja, res sem zlopamtilo.... ja, ampak bistvo je, da tudi razumeš vse tisto, kar si zapomniš ... evo, na to pa si spet pozabil, čeprav praviš, da si vse zapomniš ...
drugidom.net/malo-de...ment-82047
www.vest.si/2010/09/...omaz-stih/
[bricktop]
> [febo69]
> > [bricktop]
> > > [febo69]
> > > > [bricktop]
> > > > > [najobj]
> > > > > > [bricktop]
> > > > > > > [najobj]
Ej miki, jaz sem meščan od rojstva, iz katere vukojebine si pa ti prilezel v Lj?
PS: Kaj je že bil očitek? Da sem offtopic? ROFL!
maš prav z aofftopic, ampak ti si prvi skrenil s teme - jaz samo repliciram tebi, ker si mi o temi ne ljubi več razpredat. vse je jasno, vsi so že vse povedali bodisi o sebi bodisi o temi.
ps. no, zgleda sem pa kar prav uganil, da si ti prvi meščan od rojstva v vaši familiji hehe
[pirhovec]Zanimivo bi bilo slišati kaj si misli o Virantovi svetovalni pogodbi.
> [mikara]
> A ni bil Virant na (eni ?) takšni svetovalni pogodbi, ko mu je potekel mandat ?!
Nobenega komentarja na to?