Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Beatifikacija Zdenke Čebašek Travnik
Strani: 1 2
sporočil: 8.543
"Vlada, ki nam ukinja kulturo, nas bo spremenila v
trenirkarje..."
Ravno obratno. Trenirkarji so protestirali proti ukinitvi njihovih privilegijev!
Ravno obratno. Trenirkarji so protestirali proti ukinitvi njihovih privilegijev!
sporočil: 826
Koliko smo državljani Slovenije neposredno in posredno morali
plačati RKC, ki nam je z mobilizacijo svojih ovčic na volitvah za
Petrleta &Cto breme obesila okoli vratu? Kako naj se pošteni
državljani , ki trdo delamo za majhen denar v prihodnje ubranimo
pred bremeni, ki nam jih posredno ali neposredno nalaga ta druščina
odraslih moških v smešnih oblačilih znana tudi po pedofilskih
dejanjih?
sporočil: 9.501
[Excluded]zlo veliko takih kot ti in podobnih ob bližajočem se odhodu iz tega sveta pokličejo na pomoč tega moškega v smešnem oblačilu..
Koliko smo državljani Slovenije neposredno in posredno morali plačati RKC, ki nam je z mobilizacijo svojih ovčic na volitvah za Petrleta &Cto breme obesila okoli vratu? Kako naj se pošteni državljani , ki trdo delamo za majhen denar v prihodnje ubranimo pred bremeni, ki nam jih posredno ali neposredno nalaga ta druščina odraslih moških v smešnih oblačilih znana tudi po pedofilskih dejanjih?
sporočil: 1.951
V obrezovanje se ne bi bilo treba spotikati. Če določene verske
skupine to smatrajo za potrebno, prav. Kljub temu pa naj ga starši,
ki hočejo obrezati svoje otroke iz razlogov, ki niso medicinski,
plačajo iz svojega žepa, ne pa iz državne blagajne.
sporočil: 1.620
[ana1848]Saj to delajo že nekaj časa.
V obrezovanje se ne bi bilo treba spotikati. Če določene verske skupine to smatrajo za potrebno, prav. Kljub temu pa naj ga starši, ki hočejo obrezati svoje otroke iz razlogov, ki niso medicinski, plačajo iz svojega žepa, ne pa iz državne blagajne.
sporočil: 5.290
Oh, nehaj še ti.
Nobene dileme ni, zakaj si se oglasil? Rdeči so se odločiti žrtvovati dosedanjo trdno zaveznico, da preusmerijo pozornost s svojih podtalnih delovanj. Tvoja naloga je popolnoma ista. Skušaš nam dopovedati, da ni pomembno, koliko državnega denarja so rdeči oligarhi preusmerili v lastne žepe, vse na račun zaupanja ljudi, ki so to zaupanje drago plačali.
Kaj pa je milijon ali deset milijonov proti milijardam?
Nobene dileme ni, zakaj si se oglasil? Rdeči so se odločiti žrtvovati dosedanjo trdno zaveznico, da preusmerijo pozornost s svojih podtalnih delovanj. Tvoja naloga je popolnoma ista. Skušaš nam dopovedati, da ni pomembno, koliko državnega denarja so rdeči oligarhi preusmerili v lastne žepe, vse na račun zaupanja ljudi, ki so to zaupanje drago plačali.
Kaj pa je milijon ali deset milijonov proti milijardam?
sporočil: 30.643
Jep. Edina moralna avtoriteta, ki nam je še ostala, je Kučan. Ni
nevemkaj, ampak bolje to kot nič.
Zadnja sprememba: anon-101299 16.02.2012 10:34
[mataj]kakopak.mogoče ga pa zdej po vseh silnih uspehih zadnjih let (Kresal,KGB,Borat,Zoki) papež B XVI končno le uradno posveti v nadškofa metropolita metropolije K.U.R.A.C (za opis omenjene prelature je zadolžen đeneral Šamani)
Jep. Edina moralna avtoriteta, ki nam je še ostala, je Kučan. Ni nevemkaj, ampak bolje to kot nič.
PS:Kučanov nadškofov grb je sestavlja
Šlemni okras : zelen galero (kardinalski klobuk), iz katerega izhaja na vsaki strani deset zelenih cofov v štirih vrstah po enega, dva, tri in štiri cofe. Za grbovnim ščitom je v navpični legi zlata t. i. patriarhova zvezda s srpom in kladivom, znamenje nadškofa škofije K.U.R.A.C.
Grbovna deviza (življenjsko vodilo, geslo): Pod grbovnim ščitom je prostostoječ zelen napis
"Komunisti smo v tej deželi na oblasti"(Dolanc 1, Split 72).
sporočil: 1.073
TOLE JE POVEDAL BIVŠI KULTURNI MINISTER CAPUDER:
Ko me je v življenju doletela (ne)sreča, da sem leta 1990 postal minister za kulturo v prvi vladi samostojne Slovenije, sem se te naloge lotil s sebi lastno naivnostjo in idealizmom. Bil sem prepričan, da načelujem sferi angelskih ljudi, ki jim je prva skrb nesebična ustvarjalnost in delo v prid države. Ubogi fant, me je takrat tolažil znani založnik M., saj še ne ve, kaj ga čaka! Kot učenec francoskih moralistov sem sicer vedel, da svetu vladajo Samopašnost, Zavist, Napuh, Lakomnost, Ljubosumje, Maščevalnost, Sovraštvo, Škodoželjnost itd., itd, a vse te lastnosti so dobile konkreten obraz in ime šele ob množici prosilcev, ki so pritiskali na kljuko moje pisarne.
Ugledni, manj ugledni, vsakdo je nekaj hotel od ministra in vsi so imeli prav, četudi niso prišli na dan s pravo besedo. Tista neizgovorjena beseda, in to sem dobro razumel, je bila: Slovenska kultura, to sem jaz! Če mi ne ustrežeš, si državni sovražnik in nacionalni škodljivec, nevreden svojega položaja, v posmeh rodovom pred nami, ki so gojili in se žrtvovali za slovensko kulturo, to ubogo »belo slovensko krizantemo«, kot jo imenuje Cankar. Razkričali te bomo po vseh medijih, sklicali proti tebi kulturni zbor in te osmešili za te in za prihodnje čase … Da, takih »krizantem« je bilo na mojih vratih mnogo, zelo mnogo, in če bi odprl cvetličarno, bi jo bolje odnesel kot s svojo ministrsko plačo. Ti ljudje, kulturniki, prosim, so bili pogosto podobni zasvojencem, ki pobesnijo, če ne dobijo vajenega odmerka (denarja). Nekateri so živeli leta in leta z menico in bianco pri kulturnem ministrstvu, ki so jo hoteli prenesti kar na svoje otroke kot neke vrste trajno kulturno apanažo. Najbolj direkten je bil nekdo, imena se ne maram spomniti, ki se je preprosto priklenil na kljuko moje pisarne in grozil z gladovno stavko, če mu ne ustrežem. Kasneje se je preselil v klinični center, kjer je podnevi stradal in ponoči jedel, imel na svoji strani vse zdravnike in medije ter celo ljubljanskega nadškofa, ki mi je pisal pretresljivo pismo, naj popustim, češ da gre za človeško življenje. Takrat sem se resnično razjezil. Hudiča, kakšno človeško življenje! In res, na prvi postni dan v februarju, ko se kristjani uradno začnemo postiti, je hudič tega fanta izpustil, ker očitno ni hotel sodelovati v pripravi Kristusovega trpljenja. »Kulturnega štrajka« je bilo čez noč konec
.............................
JAZ PA DODAJAM: UPAM, DA SE BODO V BODOČE TISTE PREDSTAVE, KJER BO GLAVNI ''JUNAK'' NA ODRU ZAKLAL KOKOŠ IN BO ŽE MISLIL, DA JE NAREDIL VSE, FINANCIRALE IZ ZASEBNIH ŽEPOV.
In. to, da se ukinja ministrstvo so dokazali tisti tiči, ki so se pred CD zelo kulturno obnašali. SAMI SO SI IZKOPALI GROB, KER DRŽAVLJANI - PO NJIHOVEM NASTOPU- MENI, DA SI NE ZASLUŽIJO DRUGEGA KOT PALICE PO NAGI RITI.
Ko me je v življenju doletela (ne)sreča, da sem leta 1990 postal minister za kulturo v prvi vladi samostojne Slovenije, sem se te naloge lotil s sebi lastno naivnostjo in idealizmom. Bil sem prepričan, da načelujem sferi angelskih ljudi, ki jim je prva skrb nesebična ustvarjalnost in delo v prid države. Ubogi fant, me je takrat tolažil znani založnik M., saj še ne ve, kaj ga čaka! Kot učenec francoskih moralistov sem sicer vedel, da svetu vladajo Samopašnost, Zavist, Napuh, Lakomnost, Ljubosumje, Maščevalnost, Sovraštvo, Škodoželjnost itd., itd, a vse te lastnosti so dobile konkreten obraz in ime šele ob množici prosilcev, ki so pritiskali na kljuko moje pisarne.
Ugledni, manj ugledni, vsakdo je nekaj hotel od ministra in vsi so imeli prav, četudi niso prišli na dan s pravo besedo. Tista neizgovorjena beseda, in to sem dobro razumel, je bila: Slovenska kultura, to sem jaz! Če mi ne ustrežeš, si državni sovražnik in nacionalni škodljivec, nevreden svojega položaja, v posmeh rodovom pred nami, ki so gojili in se žrtvovali za slovensko kulturo, to ubogo »belo slovensko krizantemo«, kot jo imenuje Cankar. Razkričali te bomo po vseh medijih, sklicali proti tebi kulturni zbor in te osmešili za te in za prihodnje čase … Da, takih »krizantem« je bilo na mojih vratih mnogo, zelo mnogo, in če bi odprl cvetličarno, bi jo bolje odnesel kot s svojo ministrsko plačo. Ti ljudje, kulturniki, prosim, so bili pogosto podobni zasvojencem, ki pobesnijo, če ne dobijo vajenega odmerka (denarja). Nekateri so živeli leta in leta z menico in bianco pri kulturnem ministrstvu, ki so jo hoteli prenesti kar na svoje otroke kot neke vrste trajno kulturno apanažo. Najbolj direkten je bil nekdo, imena se ne maram spomniti, ki se je preprosto priklenil na kljuko moje pisarne in grozil z gladovno stavko, če mu ne ustrežem. Kasneje se je preselil v klinični center, kjer je podnevi stradal in ponoči jedel, imel na svoji strani vse zdravnike in medije ter celo ljubljanskega nadškofa, ki mi je pisal pretresljivo pismo, naj popustim, češ da gre za človeško življenje. Takrat sem se resnično razjezil. Hudiča, kakšno človeško življenje! In res, na prvi postni dan v februarju, ko se kristjani uradno začnemo postiti, je hudič tega fanta izpustil, ker očitno ni hotel sodelovati v pripravi Kristusovega trpljenja. »Kulturnega štrajka« je bilo čez noč konec
.............................
JAZ PA DODAJAM: UPAM, DA SE BODO V BODOČE TISTE PREDSTAVE, KJER BO GLAVNI ''JUNAK'' NA ODRU ZAKLAL KOKOŠ IN BO ŽE MISLIL, DA JE NAREDIL VSE, FINANCIRALE IZ ZASEBNIH ŽEPOV.
In. to, da se ukinja ministrstvo so dokazali tisti tiči, ki so se pred CD zelo kulturno obnašali. SAMI SO SI IZKOPALI GROB, KER DRŽAVLJANI - PO NJIHOVEM NASTOPU- MENI, DA SI NE ZASLUŽIJO DRUGEGA KOT PALICE PO NAGI RITI.
sporočil: 963
Vlada JJ bo z donacijami (posredno) rešila RKC teh težav! Saj je
vlada JJ najprej seveda - cerkvena! Najprej je vera v boga potem pa
vse ostalo! Strah pred peklom in večno pogubo je velik!
sporočil: 33.038
... Visoki cerkveni dostojanstveniki se niti za medvojno
kolaboracijo niso tolikokrat opravičili, kot so se za finančni in
moralni bankrot mariborske nadškofije. ...
... pizda, pa kaj je zdaj spet to, ha ? ... ja, zakaj bi pa se visoki cerkveni dostojanstveniki za medvojno kolaboracijo sploh morali komu kaj opravičevati, če pa jaz tukaj na totem forumu vsaki dan berem, da je bila medvojna kolaboracija najbolj častno dejanje v zgodovini Slovencev ...
... pizda, pa kaj je zdaj spet to, ha ? ... ja, zakaj bi pa se visoki cerkveni dostojanstveniki za medvojno kolaboracijo sploh morali komu kaj opravičevati, če pa jaz tukaj na totem forumu vsaki dan berem, da je bila medvojna kolaboracija najbolj častno dejanje v zgodovini Slovencev ...
sporočil: 3.391
Vidiš razliko? Povojni revolucionarji, titoisti,...se še danes niso
opravičili za poboje celih družin. Res pa je, da SE NE STRINJAM IN
SE NE BOM STRINJALA s tem, kar so naredili v Mariboru "cerkveni
dostojanstveniki". Kam prištevaš g. Ivanjka? Oba, Šimeta in sina.
sporočil: 2.735
Madona tale Steinbuch pa je pameten, čeprav mu dela samo leva
polovica možganov !!!!! Nepristranski novinar bi se lotil področja
spin doktorjev kompleksno in nam nepoznavalcem prikazal recimo vse
spine v preteklih 3 letih in slepilni ter destruktivni namen teh
spinov. Malo poštenosti in analitike bi se prav prileglo tovariš
Steinbuch.
sporočil: 265
aha kurčevi židovi, ki so in ki spet uničujejo svetovni red in s
tem ponovno provocirajo svetovno vojno se očitno niso nič naučili
iz preteklih dogodkov in so s tem prekleti na ponavljanje starih
napak s čemer posledično tudi nas vse ostale vlečejo v brezno potem
pa bodo spet jokali in stokali in izvajali 'gonjo na glave' ko bodo
iskali domnevne vojne kriminalce...
obrezovanje pa je enostavno iznakaženje katerega izvajajo pač ker so ga tudi oni bili deležni in so se ga že navadili.
zakaj navajate primer držav, ki tega ne sankcionirajo? če ste navedli take države potem navedite tudi tiste, ki to kaznujejo drugače zveni vse kot židovsko-muslimanska reklama (kak so bogi).
se pa strinjam glede tega, da to ne more pasti pod kriterij nezakonitega pa tudi zakonitega ne...se spomnite gonje izpred let glede obrezovanja žensk v afriki?? cel svet je tisto obsodil, zakaj torej tega ne bi smel? aha, zato ker so židovi vladarji amerike, amerika pa svetovni policaj, ki ga nihče ne tolerira a vztrajno molči...zapomnite si, nas ostalih je več kot amerikancev in skoraj vedno razjarjena množica z golimi pestmi in kmečkim orodjem lahko premaga kakršnokoli tehnologijo...ne podcenjujte besa množic!!!
se pa v celoti strinjam s prvim stavkom zadnjega odstavka...ščepec soli ali dva pa bi potrebovali v glavi ne v zaupanju.
obrezovanje pa je enostavno iznakaženje katerega izvajajo pač ker so ga tudi oni bili deležni in so se ga že navadili.
zakaj navajate primer držav, ki tega ne sankcionirajo? če ste navedli take države potem navedite tudi tiste, ki to kaznujejo drugače zveni vse kot židovsko-muslimanska reklama (kak so bogi).
se pa strinjam glede tega, da to ne more pasti pod kriterij nezakonitega pa tudi zakonitega ne...se spomnite gonje izpred let glede obrezovanja žensk v afriki?? cel svet je tisto obsodil, zakaj torej tega ne bi smel? aha, zato ker so židovi vladarji amerike, amerika pa svetovni policaj, ki ga nihče ne tolerira a vztrajno molči...zapomnite si, nas ostalih je več kot amerikancev in skoraj vedno razjarjena množica z golimi pestmi in kmečkim orodjem lahko premaga kakršnokoli tehnologijo...ne podcenjujte besa množic!!!
se pa v celoti strinjam s prvim stavkom zadnjega odstavka...ščepec soli ali dva pa bi potrebovali v glavi ne v zaupanju.
sporočil: 461
Spodtikanje ob propad mariborskega zvona je čisto brez veze.
Pri(h)vatizacija je tekla takole: 60 % nam (rdečim), 10 % farjem
(Zvon), 10 % kmetom (KD, ki jim je kasneje ob politični likvidaciji
bratov Podobnik pobegnil), prasici pokvarjeni Janši nič, tujcem
ostanek 20 % (da ne bodo srali preveč). Ko je začelo iti narobe,
spo spustili po vodi navzdol ne čisto naša Bavčarja in Šrota
(špilferderbeja, šla preko tega, kar je bilo dovoljeno), pa nato
"farje" (Zvon), Bine pa je padel, ker je v svojih figurah tako
pretiraval, da ga niti Ata Murgl ni mogel rešiti. Druge naše pa smo
do sedaj reševali posredno iz državnega proračuna predvsem preko
"kreditov" tako imenovane banke NLB (beri samopostrežbe za naše).
Razni NFD, Save in podobni niso prav nič boljši od farjev, imajo le
bočjšo podporo. Zato pljuvajte čez vse, ki si to zaslužijo enako.
sporočil: 3.657
O svoji kulturi, ki sta nam jo utemeljila priložnostna alkoholika, melanholika in depresivca Prešeren in Cankar, že od osnovne šole dalje kot iz rokava stresamo floskule in leporečje.Zal se iz taksne kulture izrodijo "izbrisani", "trenirke", Neslovenci in podobne "avtohtone" devijacije. Nacionalni interes se potem iskaze v zaostalem lohnarbeit gospodarstvu in prezaduzenim bankam. Ali smo ostali v 19. stoletju skupaj z RKC?
sporočil: 1.493
Ja, po drugi strani pa sprejmeš informacijo, da zavarovalnica
AdriaticSlovenica vlaga izvršbo zoper nekdanje delavce Vegrada, ki
"niso plačali" premij dodatnega zavarovanja, ki bi jih dejansko
moral nakazati Vegrad, ker je imel navodilo delavcev, da to stori!
A bo kdo kazensko odgovarjal? In kaj na to porečeta ombudsmanka in
Rimokatoliška cerkev? Pa bi priačkoval, da bo kaj o tem rekli tudi
poslanci, ministri, predsednik vlade in predsednik republike; no,
pa ne samo rekli, ampak glede tega tudi kaj storili!
sporočil: 4.267
Saj ni velike razlike med obrezovanjem in krstom. S krstom RKC
dokazuje svojo prevlado na duhovnem področju v državi. Pa dojenčkov
nihče ne vpraša ali se strinjajo. Potem jih vpišejo v svoje
stoletne bukve in na podlagi njihovega imena terjajo državo za
'družbenokoristne dejavnosti'. Ko odrastejo jih fehtajo ob
nedeljah. Zdaj pa še med tednom.
sporočil: 1.349
"Kajti znova je v ospredju nebistveno. Nova zmaga spin doktorjev,
ki so na prizorišče vrgli nekaj dimnih bombic in preusmerili
razpravo na kulturo. Se pravi na področje, o katerem politika nima
kaj pametovati, razen če pristanemo na koncept državne kulture, ki
posledično služi Državi, Vodji ali Führerju. Ali pa partijskemu
sekretarju, saj je vseeno.
Že misel na poseganje v profanost kulture je bogokletna, nepredstavljiva..."
Problem je, da večina slovenskih družboslovcev meni, da so najpomembnejša kasta pri nas in da brez njih nam preživeti ni! Kdo pravi, da inženir,zdravnik, ekonomist, gasilec ... ne more biti kulturnik??
Ni važna oblika, važna je vsebina.
Problem je, da imajo ti družboslovci dominantno vlogo tudi v medijih, ko razlagajo celo stvari o katerih nimajo pojma in od katerih smo vsi življenjsko odvisni - ekonomija. Prihaja do napačnih razlag ekonomskih pojmov (zakonov), dezinformacij, ki se širijo v družbi in jih kreirajo razni Hanžki, Štrajni, Štefančiči, Koširjeve ... Dejansko gre za ideološki boj (to so vedno dobro obvladali), saj prihajajo novi časi, ko bo plačilo odvisno od dejanske delovne uspešnosti, tudi njihove ne le podjetniške!
Že misel na poseganje v profanost kulture je bogokletna, nepredstavljiva..."
Problem je, da večina slovenskih družboslovcev meni, da so najpomembnejša kasta pri nas in da brez njih nam preživeti ni! Kdo pravi, da inženir,zdravnik, ekonomist, gasilec ... ne more biti kulturnik??
Ni važna oblika, važna je vsebina.
Problem je, da imajo ti družboslovci dominantno vlogo tudi v medijih, ko razlagajo celo stvari o katerih nimajo pojma in od katerih smo vsi življenjsko odvisni - ekonomija. Prihaja do napačnih razlag ekonomskih pojmov (zakonov), dezinformacij, ki se širijo v družbi in jih kreirajo razni Hanžki, Štrajni, Štefančiči, Koširjeve ... Dejansko gre za ideološki boj (to so vedno dobro obvladali), saj prihajajo novi časi, ko bo plačilo odvisno od dejanske delovne uspešnosti, tudi njihove ne le podjetniške!
sporočil: 3.698
Kar se Prešerna in Cankarja tiče, se lahko opiješ, zadrogiraš,
lahko ti ga kakšna lepotica vleče ali na karšenkoli drug način
motiviraš, pa me prav zanima, če bo pisec spravil en promil skupaj,
toliko kot vsak posebej izmed zgoraj naštetih priložnostnih
pijancev. Drugače pa kar dober prikaz problema, ki muči RKC v
Sloveniji. Vstop NSi v vlado je RKC ponovno pripeljal nasmeh na
ustnice.
sporočil: 1.349
Zadnja sprememba: ivon 16.02.2012 12:21
"Vlada JJ bo z donacijami (posredno) rešila RKC teh težav! Saj je
vlada JJ najprej seveda - cerkvena! Najprej je vera v boga potem pa
vse ostalo! Strah pred peklom in večno pogubo je velik!"Saj ne morem verjeti, da je možno napisati tako butast komentar!!??
[GV-3605]Bog se piše z veliko začetnico
Vlada JJ bo z donacijami (posredno) rešila RKC teh težav! Saj je vlada JJ najprej seveda - cerkvena! Najprej je vera v boga potem pa vse ostalo! Strah pred peklom in večno pogubo je velik!
sporočil: 4.301
, ki ga PR-ovsko ne bi mogel sanirati niti Franci Zavrl s svojimi profesionalnimi vodoinštalaterjiPodnapise prosim, žal nisem dovolj razgledan ;) ...
...kar naprej se mi rolajo po glavi električari iz "vodnih vrat"
lpA
sporočil: 4.301
[xgore22]...se motiš... vem za primer, ko je prišla kontrola ZZZS in ugotovila, da so v bolnišnici obrezovali dečke in izstavljali račune ZZZS na podlagi izmišljene diagnoze... leto 2010...
> [ana1848]
> V obrezovanje se ne bi bilo treba spotikati. Če določene verske skupine to smatrajo za potrebno, prav. Kljub temu pa naj ga starši, ki hočejo obrezati svoje otroke iz razlogov, ki niso medicinski, plačajo iz svojega žepa, ne pa iz državne blagajne.
Saj to delajo že nekaj časa.
lpA
sporočil: 737
Kaj opravičiti! Baba naj ODSTOPI! Popolnoma nekoristna "funkcija"!
Ukinejo naj jo!
Skupaj z "uradom" Pirc-Musar, ki s celotno ekipažo zaseda eno celo nadstropje v dragem lublanskem hotelu!
To so POPOLNOMA NEKORISTNI osebki! Kaj nekoristni! - celo škodljivi so! Če se kak državljan odloči za tožbo proti kateri od njiju, in tožbo dobi, bomo plačevali MI, ne onidve!
Spomnite se, kako je tisti strokovnjak iz Amerike v "Pogledih sLOVEnije" osmešil Musarco in jo na koncu še vprašal, ali misli odstopiti, če bo sodišče odločilo, da so tisti "trenirkarji" bili njena muha in popoln kiks ter blamaža. Spačila je ksiht in zatulila nanj: "ZAKAJ PAAAAAAAA???"
BANDA nepotrebna, NIKOMUR KORISTNA!
Vse te urade mora nova vlada UKINITI!
Tudi ne vem, zakaj imajo toliko nekih sekretark v parlamentu (tudi če je poudarek na DRUGEM -e!) in toliko nekih svetovalcev? Saj so vendar poslanci in ministri ŠOLANI ljudje in morajo tudi SAMI nekaj znati ter obvladati svojo stroko! A ne? Izobrazba jim je všteta v plačo! Če potrebujejo toliko pomočnikov, potem pa tako ni treba izobrazbe in grejo samo na kak tečaj olike in manekenske hoje! S toliko pomočniki bi bila odlična ministrica tudi sosedova Micka! Najbrž mnogo boljša od katerega koli od njih.
Takoj odstopiti! Jaz imam že doooolgo vtis, da so VSI ti ljudje po uradih NASTAVLJENI in da so marsikomu ustvarili "delovno" mesto "na kožo"! Po domače rečeno: Izumili so si "komot šihte"! Poglejte samo, koliko nekateri v teh uradih tvitajo MED DELOVNIM ČASOM!!! Ha ha, ja, ampak ne v funkciji, temveč zasebno - to posebej poudarjajo :).
Bolj in bolj mi je sumljiv tudi Kardeljev potomec! Če bi to bil normalen, nevtralen, človek na mestu, ne bi nenehno visel s Kučanom! Pa v Zvezdi, pa na proslavi zadnjič sta sedela skupaj...
Slabo pride človeku! SAME KLIKE, kamorkoli se obrneš!
Skupaj z "uradom" Pirc-Musar, ki s celotno ekipažo zaseda eno celo nadstropje v dragem lublanskem hotelu!
To so POPOLNOMA NEKORISTNI osebki! Kaj nekoristni! - celo škodljivi so! Če se kak državljan odloči za tožbo proti kateri od njiju, in tožbo dobi, bomo plačevali MI, ne onidve!
Spomnite se, kako je tisti strokovnjak iz Amerike v "Pogledih sLOVEnije" osmešil Musarco in jo na koncu še vprašal, ali misli odstopiti, če bo sodišče odločilo, da so tisti "trenirkarji" bili njena muha in popoln kiks ter blamaža. Spačila je ksiht in zatulila nanj: "ZAKAJ PAAAAAAAA???"
BANDA nepotrebna, NIKOMUR KORISTNA!
Vse te urade mora nova vlada UKINITI!
Tudi ne vem, zakaj imajo toliko nekih sekretark v parlamentu (tudi če je poudarek na DRUGEM -e!) in toliko nekih svetovalcev? Saj so vendar poslanci in ministri ŠOLANI ljudje in morajo tudi SAMI nekaj znati ter obvladati svojo stroko! A ne? Izobrazba jim je všteta v plačo! Če potrebujejo toliko pomočnikov, potem pa tako ni treba izobrazbe in grejo samo na kak tečaj olike in manekenske hoje! S toliko pomočniki bi bila odlična ministrica tudi sosedova Micka! Najbrž mnogo boljša od katerega koli od njih.
Takoj odstopiti! Jaz imam že doooolgo vtis, da so VSI ti ljudje po uradih NASTAVLJENI in da so marsikomu ustvarili "delovno" mesto "na kožo"! Po domače rečeno: Izumili so si "komot šihte"! Poglejte samo, koliko nekateri v teh uradih tvitajo MED DELOVNIM ČASOM!!! Ha ha, ja, ampak ne v funkciji, temveč zasebno - to posebej poudarjajo :).
Bolj in bolj mi je sumljiv tudi Kardeljev potomec! Če bi to bil normalen, nevtralen, človek na mestu, ne bi nenehno visel s Kučanom! Pa v Zvezdi, pa na proslavi zadnjič sta sedela skupaj...
Slabo pride človeku! SAME KLIKE, kamorkoli se obrneš!
sporočil: 6.657
[mataj]Prvo preberem komentar in se nasmehnem, kakšen dober sarkazem, potem pa vidim, da je avtor mataj in da to ni sarkazem, ampak vera v enega in edinega boga, očeta in botra vsemogočnega.
Jep. Edina moralna avtoriteta, ki nam je še ostala, je Kučan. Ni nevemkaj, ampak bolje to kot nič.
sporočil: 3.129
Pozabil si še na dopolnilni rdeči napis, ki razlaga zelenega:
Nacionalizacija, diskvalifikacija, konfinacija (Kučan 1, Nova Gorica 94)
Nacionalizacija, diskvalifikacija, konfinacija (Kučan 1, Nova Gorica 94)
Strani: 1 2