Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Goršek potrdil grožnje s smrtjo Jankovića

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Gustl sporočil: 13.648
[#1513829] 31.12.11 13:40 · odgovor na: anon-69279 (#1513821)
Odgovori   +    2
[jobaa]
> [Gustl]
> > [jurijjurij]
> > PS. Kot pravi oni PizdekŠamanov, a bi ti rad kej takega, da bi forumaši od silnega navdušenja nad čistostjo forumske besedi, toliko navalili pisati korektno, še prjatle bodo prepričali, da pišejo korektne komentarje, da boš Gustl moral servis do nadaljnega spričo preobremenitve izklopiti, potem pa komentiranje dovoliti zgolj proti plačilu. Kar se mora se mora, jebiga.
> > Ma bi ti rad jemo še šolde? Ša već šoldov?
>
> Tudi to je ena od idej, vendar kolikor smo uspeli raziskati tovrstne poizkuse so rezultati mešani.
>
> Ideja sicer ni na tem, da bi služil, ampak da bi na tak način identificiral avtorja. Z naročniki denimo ni težav, ve se, kdo je zadaj (sicer lahko posoja svoje geslo, ampak tega pa niti ne moremo več nadzirat).

v bistvu bi radi vedeli vse. just in case, če kdo potrka na vrata.

saj sem 1x že napisal. forum, komentarji se preselijo na drugo domeno registrirano izven butal, .com, .karkoli, lastnik xy/skrit, hosting izven slo, v kakšnem offshoru, pa se lahko vesoljna slovenija jebe.
kam bodo poslali zahtevek, komu? tudi, če ga pošljejo jim lahko enostavno odgovoriš FO, nema ništa.
Sej ta del sploh ni problem narest. Ampak forum bogu iza nogu, ki nima povezave in izpostavljenosti na večjem mediju, je pač samo še en forum bogu iza nogu.

RAzburjanje nekaterih ne gre samo nad tem, da kao ne morejo spisat, kar želijo. Kot vidiš v teh komentarjih, je problem tudi to, da to ni dovolj izpostavljeno. Ker ni pod članki, je to že omejevanje svobode govora.

Kot bi stopil na vrh Rožnika, začel razlagat svojo resnico in se nato pritožil, da se spodaj ni nabrala večtisočglava množica, ki bi te nebuloze poslušala. In to je strašno omejevanje svobode govora:)
anon-252420 sporočil: 2.086
[#1513834] 31.12.11 13:48
Odgovori   +    20
vse to nam pove da je nujno,poleg sodstva,vsaj pol policije vržt na cesto..kaj se pa grejo?
[#1513837] 31.12.11 13:49 · odgovor na: anon-69279 (#1513821)
Odgovori   +    0
[jobaa]
tudi sem že 1x napisal.
v kp, smo dobili od sodišča zahtevek po enem IP-ju. šalabajzerji javnoupravni, niti na pravi naslov niso poslali zahteve. domena sploh ni bila naša. vodja je rekel da bo odgovoril da nismo lastniki, jaz sem rekel, ma ko jih jebe, naj grejo u 3PM, jaz jim ne bi nič odgovorajal. če so poslali na nepravni naslov, njihov problem.

No, s tem tvojim primerom se moram tudi jaz in naš odvetnik ukvarjat, tudi nam so sprva poslali na napačen naslov (očitno nekdo res sposoben dela na tem primeru). In potem je še precej takšnih primerov. Kot rečeno, forum je vedno bolj švoh cost/benefit.
anon-231230 sporočil: 4.037
[#1513839] 31.12.11 13:50 · odgovor na: FIN-527377 (#1513797)
Odgovori   +    13
[FIN-527377]
> [Wobewt]
> > [oQI23IDCN0948R]
>
> >
> > Pa srecno, Flance.
>
> Ja, kaj je zdaj to, pusi oQ, a zdej pa kar rep med noge, a?
> Končno bodo tvoje tekoče diareje lahko dobile pravi ksiht, z imenom in priimkom. Se ne veseliš pristnega podpisa pod svoje zvarke, xexe?... :)))
>
> Lepo bodite, janšajzarji! Srečnga pa zdravega, udbo-komunajzarskega 2012-ega!

Bebce v gozdove pa na vrvico.

Sovražni govor, ni dvoma. Če naj bo vrvica vertikalna, pozivaš k pogromu na bebce, torej znaten, čeprav morda manjšinski del slovenskega naroda, če naj bo horizontalna pa žališ živali, ki imajo tudi vsem poznane pravice !!!
anon-273776 sporočil: 813
[#1513844] 31.12.11 13:53 · odgovor na: najobj (#1513799)
Odgovori   +    11
Zadnja sprememba: anon-273776 31.12.2011 13:56
A se sedaj nič več ne pritožujejo o svobodi govora?
Ko bodo ostali brez dela, bodo najverjetneje utihnili. Na koncu bodo ostali v službah oni, ki se jim priimek zaključuje na ić, ostali pa so itak ovce, ki ne vidijo dlje od konca nosu in ne bo nobene škode, če bo delodajalec moral odpuščati zaradi abstinence potrošnikov. Pa bo spet jok in stok. Krivec je že v naprej znan.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#1513846] 31.12.11 13:55 · odgovor na: (#1513826)
Odgovori   +    1
[valsidalado]
Javni kapital je zasebni kapital davkoplačevalcev (Nemška liberalna ustava, Nemci so antično, pa venetsko in karantansko izročilo znali povzeti in razumeti). Z javnim kapitalom nima pravice brez soglasij razpolagati niti država in njena oblast(!), tudi država je podvržena civilnim zakonom. Nehaj se cmeriti. Bodi ponosen, da imamo liberalnost v krvi in ne dovoli, da te žalijo šleve. Živela Karantanija; jokam za tabo.
Jokam nad tvojo razlago nemške ustave.

1. Javni kapital je kaj?
anon-241571 sporočil: 763
[#1513848] 31.12.11 13:57 · odgovor na: anon-216391 (#1513752)
Odgovori   +    0
??? - no comment?
anon-69279 sporočil: 2.669
[#1513849] 31.12.11 13:57 · odgovor na: Gustl (#1513829)
Odgovori   +    8
Zadnja sprememba: anon-69279 31.12.2011 13:58
[Gustl]
> [jobaa]
> > [Gustl]
> > > [jurijjurij]
> > > PS. Kot pravi oni PizdekŠamanov, a bi ti rad kej takega, da bi forumaši od silnega navdušenja nad čistostjo forumske besedi, toliko navalili pisati korektno, še prjatle bodo prepričali, da pišejo korektne komentarje, da boš Gustl moral servis do nadaljnega spričo preobremenitve izklopiti, potem pa komentiranje dovoliti zgolj proti plačilu. Kar se mora se mora, jebiga.
> > > Ma bi ti rad jemo še šolde? Ša već šoldov?
> >
> > Tudi to je ena od idej, vendar kolikor smo uspeli raziskati tovrstne poizkuse so rezultati mešani.
> >
> > Ideja sicer ni na tem, da bi služil, ampak da bi na tak način identificiral avtorja. Z naročniki denimo ni težav, ve se, kdo je zadaj (sicer lahko posoja svoje geslo, ampak tega pa niti ne moremo več nadzirat).
>
> v bistvu bi radi vedeli vse. just in case, če kdo potrka na vrata.
>
> saj sem 1x že napisal. forum, komentarji se preselijo na drugo domeno registrirano izven butal, .com, .karkoli, lastnik xy/skrit, hosting izven slo, v kakšnem offshoru, pa se lahko vesoljna slovenija jebe.
> kam bodo poslali zahtevek, komu? tudi, če ga pošljejo jim lahko enostavno odgovoriš FO, nema ništa.

Sej ta del sploh ni problem narest. Ampak forum bogu iza nogu, ki nima povezave in izpostavljenosti na večjem mediju, je pač samo še en forum bogu iza nogu.

RAzburjanje nekaterih ne gre samo nad tem, da kao ne morejo spisat, kar želijo. Kot vidiš v teh komentarjih, je problem tudi to, da to ni dovolj izpostavljeno. Ker ni pod članki, je to že omejevanje svobode govora.

Kot bi stopil na vrh Rožnika, začel razlagat svojo resnico in se nato pritožil, da se spodaj ni nabrala večtisočglava množica, ki bi te nebuloze poslušala. In to je strašno omejevanje svobode govora:)
saj zadeva je enostavna.
komentarji ostanejo pod člankom, le embeded. vi jih integrirate v vašo stran, kdo je pa lasnik, admin foruma, admin serverja, to pa vas ne briga. se da mail xy, pol se pa s tega maila odgovori, FO, nimate pristojnosti, npr, bahami.

ponudite opcijo, komentarji na naši strani so moderirani in možno da bodo zahtevali vaš IP, če želite anonimnost, lahko pišete komentarje na moder link komentarji.
Disclaimer: modrega linka ne administriramo mi, nismo lastniki, zato nas BK.

pravno formalno, nič vam ne morejo.

PS- just in case, server enkriptan.
anon-21219 sporočil: 1.230
[#1513851] 31.12.11 13:58
Odgovori   +    34
Zanima me, kdo je čuval takratnega premierja Janšo, ko mu je policaj grozil s smrtjo. In katere radijske postaje, tiskani in internetni mediji so o tem poročali kot o udarni novici preko celega dneva. Kaj čemo, hobotnica dobro ve, kaj hoče in kako to doseči.
anon-19881 sporočil: 116
[#1513852] 31.12.11 13:58 · odgovor na: Gustl (#1513762)
Odgovori   +    16
[Gustl]
> [bozom]
> > [Gustl]
> > NE, ne. IP ni dovolj. Ime, priimek ali "VIP, ki ga krije uredništvo". Verjetno nekaj takega. Kot rečeno, ni še dorečeno.
>
> S tistim dnem pošljem odjavo in prekinem naročnino na Finance!
> Pa me ne moti toliko izguba 'anonimnosti', ker kdor hoče itak ve kdo sem.
> Prekinitev naročnine bo protest nad uredniško politiko in uredniško podporo omejevanju svobode govora.

Tudi ta del smo vzeli v zakup pri odločanju glede sprememb.

Omejevanje svobode govora pa tu ni. Še vedno lahko govori vsakdo kar želi, samo ne v naši dnevni sobi. Tudi jaz ne pridem k vam in vam nekaj načičkam v dnevno sobo in se potem pritožujem, da je nekdo prebelil steno.
Dajmo nehat slepomišit in recimo bobu bob.
S tem ko ste omogočili možnost komentirati pod članke ste dali nam bralcem 'bianco' pravico do komentiranja. Še vedno imate vso tehnično možnost, da 'neprimerne' komentarje brišete in 'neprijetne' posameznike onemogočite, tako da zaradi tega ni potrebe po dodatni identifikaciji nas komentatorjev.
Primerjava, ki ste jo navedli (dnevna soba) pa tudi ni prava, ker ste vi mene izrecno povabili (možnost komentiranja) in ne, da sem se sam vsilil (shekal vašo stran in čalnek) in me posledično 'morate' trpeti.

O svobodi govora pa samo to. Svoboda govora je tudi takrat, kadar imam objektivno možnost, da svoje izrečene misli lahko tudi objektivno branim pred škodoželjnimi komentarji. S samo svobodo izražanja pa gre zelo z roko v roki še en pomemben vidik - zaščita osebne integritete. Anonimno nastopanje mi zagotavlja, da ne bo nekdo moje izrečene misli preinterpretiral v nekaj tretjega in povezal to z mojo osebnostjo, brez da bi se imel možnost braniti in ponovno pojasniti svoje misli.
Skratka poveš A in na koncu nekdo preiterpretira v B sam pa nimaš možnosti zagovarjati svoj A. To je bistven element (ne)svobode govora, ki se ga vse premalo zavedamo. Anonimnost zagotavlja vsaj malček zasebnosti.
anon-69279 sporočil: 2.669
[#1513855] 31.12.11 14:00 · odgovor na: anon-242092 (#1513828)
Odgovori   +    6
Zadnja sprememba: anon-69279 31.12.2011 14:01
[oQI23IDCN0948R]
> [jobaa]
> > [Gustl]
> saj sem 1x že napisal. forum, komentarji se preselijo na drugo domeno registrirano izven butal, .com, .karkoli, lastnik xy/skrit, hosting izven slo, v kakšnem offshoru, pa se lahko vesoljna slovenija jebe.
> kam bodo poslali zahtevek, komu? tudi, če ga pošljejo jim lahko enostavno odgovoriš FO, nema ništa.
>
> tudi sem že 1x napisal.
> v kp, smo dobili od sodišča zahtevek po enem IP-ju. šalabajzerji javnoupravni, niti na pravi naslov niso poslali zahteve. domena sploh ni bila naša. vodja je rekel da bo odgovoril da nismo lastniki, jaz sem rekel, ma ko jih jebe, naj grejo u 3PM, jaz jim ne bi nič odgovorajal. če so poslali na nepravni naslov, njihov problem.
> on se je pač ustrašil grožnje s prisilo v zahtevku.
>
> ni problem screpat content in ga dat kam na free forum.

wget FTW.
ah, to je treba ročno.

scripti naredijo vse, avtomatsko.

imam vse, samo se mi ne da, ker za butalce ni vredno. za vas, nekatere iz foruma je, drugače pa kot pravi s69t, na neumnost butalcev se lahko 100% zaneseš. ne bo nikoli failed.
anon-252420 sporočil: 2.086
[#1513861] 31.12.11 14:05
Odgovori   +    19
a so se upniki in tisti ki so izgubili službo,ostali brez plač, inzavarovanj zaradi uspešneža, združili v kartel al zakaj rab zaščito?če bi bil jaz tolikim ljudem dolžan bi me bilo prekleto strah...je pa to še ena sramota za policijo..
anon-242092 sporočil: 5.152
[#1513864] 31.12.11 14:07 · odgovor na: anon-252420 (#1513861)
Odgovori   +    15
[lenninmccarthy]
a so se upniki in tisti ki so izgubili službo,ostali brez plač, inzavarovanj zaradi uspešneža, združili v kartel al zakaj rab zaščito?če bi bil jaz tolikim ljudem dolžan bi me bilo prekleto strah...je pa to še ena sramota za policijo..
Ce bi bil jaz toliko dolzan, si nikakor ne bi upal na cesto. Nato bi ukrepal: ali bi se obesil, ali pa usel v Tanzanijo.
najobj sporočil: 32.644
[#1513871] 31.12.11 14:12 · odgovor na: anon-273776 (#1513844)
Odgovori   +    4
[Pepi13]
A se sedaj nič več ne pritožujejo o svobodi govora?
Ko bodo ostali brez dela, bodo najverjetneje utihnili. Na koncu bodo ostali v službah oni, ki se jim priimek zaključuje na ić, ostali pa so itak ovce, ki ne vidijo dlje od konca nosu in ne bo nobene škode, če bo delodajalec moral odpuščati zaradi abstinence potrošnikov. Pa bo spet jok in stok. Krivec je že v naprej znan.

... khmm, se mi zdi, da ti mene nisi glih prav dobro razumel ...

... no, pa saj ni važno in ko si glih tukaj, mi povej, kam bi ti zdaj onega Jako Elikana in Novico Mihajloviča vtaknil, ha ? ...

... ja, ker če se jaz prav spomnim, sta imela onadva neke manjše "nesporazume" z Zokijem in njegovo familijo, ki pa je menda čisto na drugi strani ... khmm, oziroma na isti strani, kot so toti na totem seznamu ...
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1513872] 31.12.11 14:13 · odgovor na: anon-255404 (#1513440)
Odgovori   +    17
[AdijoPamet2]
Sramota. Kje živimo? Pa to je narobe svet. Policaji ščitijo lopova.
Ampak tudi caru Zokiju ne bo lahko. Kako bo on delal, posloval in vodil svoje operacije, če pa bo noč in dan okoli njega polno policajev???
[#1513876] 31.12.11 14:17 · odgovor na: anon-69279 (#1513849)
Odgovori   +    1
[jobaa]
> [Gustl]
> > [jobaa]
> > > [Gustl]
> > > > [jurijjurij]
> > > > PS. Kot pravi oni PizdekŠamanov, a bi ti rad kej takega, da bi forumaši od silnega navdušenja nad čistostjo forumske besedi, toliko navalili pisati korektno, še prjatle bodo prepričali, da pišejo korektne komentarje, da boš Gustl moral servis do nadaljnega spričo preobremenitve izklopiti, potem pa komentiranje dovoliti zgolj proti plačilu. Kar se mora se mora, jebiga.
> > > > Ma bi ti rad jemo še šolde? Ša već šoldov?
> > >
> > > Tudi to je ena od idej, vendar kolikor smo uspeli raziskati tovrstne poizkuse so rezultati mešani.
> > >
> > > Ideja sicer ni na tem, da bi služil, ampak da bi na tak način identificiral avtorja. Z naročniki denimo ni težav, ve se, kdo je zadaj (sicer lahko posoja svoje geslo, ampak tega pa niti ne moremo več nadzirat).
> >
> > v bistvu bi radi vedeli vse. just in case, če kdo potrka na vrata.
> >
> > saj sem 1x že napisal. forum, komentarji se preselijo na drugo domeno registrirano izven butal, .com, .karkoli, lastnik xy/skrit, hosting izven slo, v kakšnem offshoru, pa se lahko vesoljna slovenija jebe.
> > kam bodo poslali zahtevek, komu? tudi, če ga pošljejo jim lahko enostavno odgovoriš FO, nema ništa.
>
> Sej ta del sploh ni problem narest. Ampak forum bogu iza nogu, ki nima povezave in izpostavljenosti na večjem mediju, je pač samo še en forum bogu iza nogu.
>
> RAzburjanje nekaterih ne gre samo nad tem, da kao ne morejo spisat, kar želijo. Kot vidiš v teh komentarjih, je problem tudi to, da to ni dovolj izpostavljeno. Ker ni pod članki, je to že omejevanje svobode govora.
>
> Kot bi stopil na vrh Rožnika, začel razlagat svojo resnico in se nato pritožil, da se spodaj ni nabrala večtisočglava množica, ki bi te nebuloze poslušala. In to je strašno omejevanje svobode govora:)

saj zadeva je enostavna.
komentarji ostanejo pod člankom, le embeded. vi jih integrirate v vašo stran, kdo je pa lasnik, admin foruma, admin serverja, to pa vas ne briga. se da mail xy, pol se pa s tega maila odgovori, FO, nimate pristojnosti, npr, bahami.

ponudite opcijo, komentarji na naši strani so moderirani in možno da bodo zahtevali vaš IP, če želite anonimnost, lahko pišete komentarje na moder link komentarji.
Disclaimer: modrega linka ne administriramo mi, nismo lastniki, zato nas BK.

pravno formalno, nič vam ne morejo.
No, ni čisto tako. Pozornost (prostor) dajemo mi, če se servira iz XY, nema veze.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#1513877] 31.12.11 14:17 · odgovor na: (#1513850)
Odgovori   +    1
[valsidalado]
1. Javni kapital je kaj?
Javni kapital je ZASEBNI kapital davkoplačevalcev (ne pa po nacistično državljanov),
Nisem te prosil, da poveš, ČIGAV je javni kapital, ampak KAJ je javni kapital.
[#1513881] 31.12.11 14:20 · odgovor na: anon-19881 (#1513852)
Odgovori   +    1
[bozom]
Dajmo nehat slepomišit in recimo bobu bob.
S tem ko ste omogočili možnost komentirati pod članke ste dali nam bralcem 'bianco' pravico do komentiranja. Še vedno imate vso tehnično možnost, da 'neprimerne' komentarje brišete in 'neprijetne' posameznike onemogočite, tako da zaradi tega ni potrebe po dodatni identifikaciji nas komentatorjev.
Še enkrat preberi del o tem, da imam pametnejše delo kot je ukvarjat se s forumom. In točno to sem napisal. Vem, da boste marsikaj pogruntali, ampak osnova je: jaz se ne grem več na ta način.

Frankl ima sedaj dve možnosti:

- najde nekoga drugega, ki bo to počel,

- pusti meni, da uredim do te mere, kolikor se mi še ljubi s tem ukvarjat.
anon-178479 sporočil: 18.832
[#1513889] 31.12.11 14:30 · odgovor na: anon-167067 (#1513469)
Odgovori   +    16
[vuksan]
Če se ustvarja demonizacija posameznikov, prihaja do groženj. Del odgovornosti za to nosijo plačanci na forumih.
Ali je zato Jurček grozil novinarju, ker je pod vplivom plačancev?
anon-25464 sporočil: 2.725
[#1513890] 31.12.11 14:32 · odgovor na: (#1513783)
Odgovori   +    18
[s69t]
> [EdiSce]
> pravna država dveh hitrosti in kvalitet
>
> pravna država, ki varuje lopove
>
>
> Retorično vprašanje, ali bo za Zokijevo varnost skrbel oni policaj, ki je iz službenega računalnika grozil Janši ali tisti policaj, ki je po hitrem postopku aretiral nastavljalca bombe v Vegradu

www.delo.si/zgodbe/s...vloge.html

Srečno, zdravo, veselo in čim manj družbenim butalskostim podvrženo leto 2012 ti želim.
hvala in enako nazaj

Zanimiv link, ki mi daje odgovor na vprašanje, zakaj taka rabuka okoli vprašanja istospolnih posvojitev, ki dejansko ne spreminja ničesar. Zdaj mi je jasno, da so bile "istospolne posvojitve" pasja dimna bombica, ki je prekrila podeljeno pravico države do jemanja otrok brez pojsanila in družbeni eksperiment trganja ločenih očetov od otrok.

Avtorjem DZ bi morali soditi zaradi veleizdaje in zločina proti človeštvu (eksperimentiranje s subtilnimi družinskimi odnosi).
anon-231230 sporočil: 4.037
[#1513891] 31.12.11 14:33 · odgovor na: anon-242092 (#1513864)
Odgovori   +    16
[oQI23IDCN0948R]
> [lenninmccarthy]
> a so se upniki in tisti ki so izgubili službo,ostali brez plač, inzavarovanj zaradi uspešneža, združili v kartel al zakaj rab zaščito?če bi bil jaz tolikim ljudem dolžan bi me bilo prekleto strah...je pa to še ena sramota za policijo..

Ce bi bil jaz toliko dolzan, si nikakor ne bi upal na cesto. Nato bi ukrepal: ali bi se obesil, ali pa usel v Tanzanijo.

Ali pa kandidiral za predsednika vlade. Veliko bolj elegantno in manj boleče.
[#1513892] 31.12.11 14:33 · odgovor na: anon-240060 (#1513477)
Odgovori   +    10
[iravadi]
Izvinte mene pa zanima dal moram tu številku kojo sam imao napisanu na ruci kad smo išli na izbore još uvek nositi ili je mogu izbrisati ?!
To moraš vprašati ime, ki je napisano za tisto številko. Katero številko pa imaš napisano?
najobj sporočil: 32.644
[#1513894] 31.12.11 14:33 · odgovor na: Gustl (#1513712)
Odgovori   +    4
[Gustl]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [Gustl]
> > > [stoychi]
> > > in kaj gustl bo najverjetneje sledilo? kljub temu ti želim srečno in uspešno 2012 ;)
> >
> > Ni še dorečeno, ampak, kot sem že večkrat povedal, verjetno v smer (delne) ukinitve anonimnosti. Na kakšen način, še ni povsem jasno.
> >
> > Srečno in uspešno 2012 tudi tebi in ostalim.
>
> A Vecer style, kjer poleg komentarjev nastopajo IP-ji uporabnikov, Pujsarjeva pa molci? Way to go, Janukovic DELA!
NE, ne. IP ni dovolj. Ime, priimek ali "VIP, ki ga krije uredništvo". Verjetno nekaj takega. Kot rečeno, ni še dorečeno.

... upam, da boste nove pogoje, ko jih boste seveda dorekli, pravočasno tudi objavili ...

... ja, in da boste zgodbo začeli iz nule, ker bi bilo malo hecno in neugodno (verjetno tudi za vas), če bi se od nekega trenutka naprej poleg nickov (tudi tistih komentarjev za nazaj) začeli pojavljati IP, ime in priimek, naslov in še kakšna slika mogoče ...

P.S.: predvsem s slikami bi lahko bili problemi ... khmm, saj veš, kako občutljivi in nečimrni smo ljudje, da o ženskah niti ne govorim ...
[#1513899] 31.12.11 14:38 · odgovor na: (#1513883)
Odgovori   +    1
[cink]
Ajde Frankl najd enga študenta, Gustl ti pejd pa tenis špilat.
Ja, tole je precej realna možnost :)
[#1513901] 31.12.11 14:39 · odgovor na: anon-167067 (#1513488)
Odgovori   +    10
[vuksan]
> [lublana]
> Škoda da ni imel svojega varovanja domoljub Ivan Cankar
>
> 21. listopada 2011 smo na našem spletnem mestu objavili članek z naslovom Cankarjeva smrt je bila političen umor, na katerega smo prejeli več odzivov. Najpomembnejši je vsekakor odziv g. Andreja Lenarčiča iz Ljubljane, nekdanjega poslanca prvega sklica parlamenta RS med leti 1990 in 1992, ki je izrazil željo, da bi se sestal z avtorjem prispevka Dimitrijem Kebetom. Do sestanka je prišlo 2. grudna 2011, v ponedeljek 5. grudna, pa je nastal obojestransko podpisan zapisnik sestanka.
>
> Andrej Lenarčič je glede smrti Ivana Cankarja izrecno poudaril, da mu je mama Zora samo enkrat zaupno povedala, da so Cankarja pretepli na »Kongresnem trgu« in da je obležal pod stopnicami. Pripomnil je še, da se o tem dogodku še po 2. svetovni vojni nihče ni upal pogovarjati.
>
> Pričevanje g. Lenarčiča je tretji neodvisni vir o nasilni smrti Ivana Cankarja, ki so ga protislovenski zagovorniki »ujedinjenja« leta 1918 ubili zaradi njegovega prizadevanja za samobitnost slovenskega naroda. Ubili so ga tisti, ki jim je posvetil besede: »Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni!« Nikakor pa to niso bili Slovenci!
>
> Ob 93. obletnici tragične smrti Ivana Cankarja, ki jo bomo obeležili v nedeljo 11. 12. 2011, bi bil res že čas, da bi resnica o katastrofalni smrti največjega slovenskega pisatelja prišla v slovensko javnost. Razen, če se morda slovenski mediji bojijo resnice in dejstva, da so Cankarja do smrti pretepli trije srbsko govoreči moški?!
>
> Več o pričevanju lahko preberete v članku z naslovom Novo pričevanje potrjuje nasilno smrt Ivana Cankarja

Srbi v trenirkah so do smrti pretepli tudi Kekca, Rožleta, hlapca Jerneja in Primoža Trubarja.
Kaj se greš jogurtno revolucijo še enkrat po dvajsetih letih z nasilnimi Jankovići vred?
anon-216391 sporočil: 3.795
[#1513902] 31.12.11 14:39 · odgovor na: anon-241571 (#1513848)
Odgovori   +    12
Zadnja sprememba: anon-216391 31.12.2011 14:47
[King1144]
??? - no comment?
To je zame pošastna novica! Kaj naj še rečem o našem "komunističnem" izobraževanju drugega, kot da je za na smetišče skupaj z vsemi prof., dr., mr., Pirjevci et. Co. Cankar je sedaj prikazan kot domoljub in junak, prej pa so nam govorili, da je bil brezupen pijanec. Moj komentar pa je miška pojedla!
[#1513905] 31.12.11 14:41 · odgovor na: najobj (#1513894)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [Gustl]
> > [oQI23IDCN0948R]
> > > [Gustl]
> > > > [stoychi]
> > > > in kaj gustl bo najverjetneje sledilo? kljub temu ti želim srečno in uspešno 2012 ;)
> > >
> > > Ni še dorečeno, ampak, kot sem že večkrat povedal, verjetno v smer (delne) ukinitve anonimnosti. Na kakšen način, še ni povsem jasno.
> > >
> > > Srečno in uspešno 2012 tudi tebi in ostalim.
> >
> > A Vecer style, kjer poleg komentarjev nastopajo IP-ji uporabnikov, Pujsarjeva pa molci? Way to go, Janukovic DELA!

> NE, ne. IP ni dovolj. Ime, priimek ali "VIP, ki ga krije uredništvo". Verjetno nekaj takega. Kot rečeno, ni še dorečeno.

... upam, da boste nove pogoje, ko jih boste seveda dorekli, pravočasno tudi objavili ...

... ja, in da boste zgodbo začeli iz nule, ker bi bilo malo hecno in neugodno (verjetno tudi za vas), če bi se od nekega trenutka naprej poleg nickov (tudi tistih komentarjev za nazaj) začeli pojavljati IP, ime in priimek, naslov in še kakšna slika mogoče ...

Obstaja možnost, da bo zgodovina izbrisana, vmes pa določeno prehodno obdobje, kjer si bo lahko vsakdo prenesel na HD svoje komentarje v zbrani datoteki. Variant je mnogo, je še prezgodaj o tem za govort. Vsekakor bomo dovolj zgodaj povedali, preden uvedemo korenitejše spremembe.

Kot je že nekdo napisal, morda grem pa jaz tenis igrat :)
[#1513907] 31.12.11 14:45 · odgovor na: (#1513900)
Odgovori   +    2
[cink]
> [Gustl]
> > [cink]
> > Ajde Frankl najd enga študenta, Gustl ti pejd pa tenis špilat.
>
> Ja, tole je precej realna možnost :)

kul, sorry, ampak slabše bo težko.
Verjamem, da se jih veliko tudi s tem strinja. Kot se jih veliko verjetno tudi strinja, da je tole še med bolj normalnimi forumi, sploh če primerjaš s komentarji pri drugih večjih novičarskih medijih. Pač stvar okusa. Jaz ti samo povem, da je bilo ogromno energije (moje in od kolegov) vloženo v to, da je forum sploh tak kot je, mi je pa jasno, da kot je nekomu rezultat tega vložka všeč, marsikoga ravno ta vložek moti.
[#1513909] 31.12.11 14:46 · odgovor na: anon-25229 (#1513504)
Odgovori   +    13
[bara1]
Ali guriji komunikacij še vedno dobite honorarje, čeprav niste opravili svojega dela?
Ali nasilneži jogurtne revolucije in Srebrenice že zopet dvigujete svoj nasilniški ego?
anon-118679 sporočil: 183
[#1513911] 31.12.11 14:50
Odgovori   +    16
Verjetno je Jurčku vzel Playstation pa mu je ta rekel, da ga bo ubil:)

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13