Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kučan: Koalicija Antijanković ne more biti močna in trajna
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13
sporočil: 13.178
Zadnja sprememba: čarli 27.12.2011 00:07
[macon]Pa saj ravno to počnem;) Že večraz zapisal, da sem bil sam jajotov vernik. In vem, da to premagat kar ni tako:) Še ko so Hvalco ven vrgli, ki sem ga zelo cenil in mu verjel, sem vseeno zamahnil z roko in si rekel, da to dela ker je užaljen itd. Pač pravi jajotov vernik dokler nisem nekatere stvari tudi sam videl. Pač prižigale so si mi rdeče lučke kot se je nekoč izrazil Troha:)
> [dorki22]
> > [macon]
> > > [čarli]
> > >
> > > Khm, a ti je hudo pri srcu, ker sem napisal dejstvo o tvojem idolu? Namreč v razvitih zahodnih državah bi bil on že zgodovina. Pa očitno hoče, da bo njegova stranka postala prej zgodovina:)
> >
> > Čarli, ne verjamem, da si bedak, ampak tvoja motnja ima neko ime. Ima kdo kako idejo?
>
> Hmm, ded ima večletno izkušnjo z vodstvom podmladka stranke, pa sveta stranke, pa še podpisati se upa pod komentarje. Le kaj bi to bilo?
>
> Fobija pred anonimnostjo, kronično opisovanja resničnih dogodkov? Nekaj takega mora bit, po moje.
>
> Lp
To sem izgleda spregledal. Naj se postavi v glavo sogovornikov in neha nabijati z enim in istim. Ni zabaven.
Tole pišem zgolj zaradi tega, da drugim pojasnim za kaj gre, Vam ne verjamem,d a lahko. Ko bodo JJ peljali v keho, boste še vedno najbrž verjeli, da je to zarota proti njemu. Ne vem koga boste po tem izbrali, da mu boste slepo sledili. menda ja ne boste sledili nekomu, ki vas pelje v prepad, ali pač. Vsakemu je treba dati priložnost, a spremlajti vsak njegov korak, ko naredi narobe, se je treba od tega distancirati. Uporabiti, če nekomu sledimo še svoj kompas, ker ne moremo slepo zaupati. Mnogi pri nas pa si nadenejo plašnice in slepo sledijo. Tusi sam sem svoj čas verjel mojemu ministru, celo občudoval sem ga, organiziral je odpor proti 4 armadi v evropi. Kakšen pogum. Toda, ko sem vse to malce bolje spoznal, se pozanimal, bil pri nekaterih stvareh zraven, ali pa so me obvestili, ko je bilo kaj narobe že narejeno, so se začele prižigati v glavi tiste rdeče lučke. Ops, tole pa ni prav se si rekel in bil še bolj pozoren. Nekaj časa sem rabil, da sem spoznal, da je človek, ki naj bi bil opozicija komunistom, a sam uporablja enake v nekaterih primerih še hujše metode za boj za oblast. To pa ne gre, kajti če hočeš demokracijo, potem moraš delovati zgolj in samo demokratično t.j. pošteno, da ti ne more nihče nič očitati.
forum.finance.si/?m=...985&single
[macon]Lej kdo se oglaša:)
> [čarli]
> > [macon]
> > > [čarli]
> > >
> > > Khm, a ti je hudo pri srcu, ker sem napisal dejstvo o tvojem idolu? Namreč v razvitih zahodnih državah bi bil on že zgodovina. Pa očitno hoče, da bo njegova stranka postala prej zgodovina:)
> >
> > Čarli, ne verjamem, da si bedak, ampak tvoja motnja ima neko ime. Ima kdo kako idejo?
>
> Ja tvoji motnji tudi ne bi znal dati ime. Ko nekomu verjameš (Troha) kar piše o drugem (jajo) in vendar še vedno verjameš obojim, ki se izključujeta v svojih trditvah;) Ima kdo kakšno dejo?
Čarli, malo odrasti.
sporočil: 1.621
Kučan: Stranke morajo dojeti, da država ni njihova last. ON in
udbomafija morajo dojeti, da država ni njihova last! Bivši šef
države in partije, spokaj že enkrat na smetišče zgodovine kot so
tvoji sodobniki Honecker, Husak in Kadar.
[s69t]Ne travmo samo ti vidiš, ker si še vedno jajotov vernik:) Jaz sem šele takrat videl stvarmi s pravimi očmi. Daleč od tvojih nebuloz o travmah. Ampak hej nadaljuj mi je v zabavo, ker misliš tako:) Saj najvsezadnje ti vse veš in še več;)
> [čarli]
> > [s69t]
> > > [čarli]
> > > > [icko30]
> > > > Who the fu*k is Kičan?
> > > > lp
> > >
> > > WTF is jajo?:)
> >
> > Evo, rabi kdo še boljši dokaz, da gre za udbaškega trola?
>
> Khm, a ti je hudo pri srcu, ker sem napisal dejstvo o tvojem idolu? Namreč v razvitih zahodnih državah bi bil on že zgodovina. Pa očitno hoče, da bo njegova stranka postala prej zgodovina:)
Hudo mi je zate, ker ti je kot verniku padli idol povzročil takšno silno travmo.
sporočil: 12.753
Kučan: Stranke morajo dojeti, da država ni njihova last>Kdaj bo pa Kučan spoznal in dojel, da država sploh ni njegova last....Če želi vladati, zakaj deluje iz odzadja....namesto, da bi šel na volitve.....
sporočil: 2.482
[mataj]S svojimi neprestanimi "bravo kučani" si vsaj pri meni dosgel prag tolerance kar se tiče čaščenja kulta osebnosti. S tem si, kar se mene tiče, srečno in odjebi - kekec. Butl.
Bravo, Kučan!
sporočil: 16.531
[mataj]Mataj, zakaj bravo, Kučan.
Bravo, Kučan!
Povedal je samo to, da kapital družbe država ni v lasti političnih strank, ampak vseh državljanov.
Samo to je suhoparen knjigovodski izraz njegovega govora.
Škoda, da takega govora ni imel pred dvajsetimi leti.
Takrat je najbrž še mislil drugače.
Bravo, Kučan, vsaj po dvajsetih letih, pravim jaz.
Država Slovenija je v enaki in neprenosljivi lasti vseh državljank in državljanov, piše v 3. členu že v dvajset let stare Ustave RS.
Je končno prišel čas, da se ta člen realizira s kontrolno DD dividendo?
sporočil: 30.643
[misho1]Iz tebe govori zelena moralno avtoritetna foušija.
> [mataj]
> Bravo, Kučan!
S svojimi neprestanimi "bravo kučani" si vsaj pri meni dosgel prag tolerance kar se tiče čaščenja kulta osebnosti. S tem si, kar se mene tiče, srečno in odjebi - kekec. Butl.
[janezpizdek]Kaj boš igral tam ti, boš smetar, ali smeti?
Vidimo se na smetišču zgodovine!
[janezpizdek]Res je, sol smo bili in v sol se povrnemo.
> [sstanislav]
> > [janezpizdek]
> > Vidimo se na smetišču zgodovine!
>
> Kaj boš igral tam ti, boš smetar, ali smeti?
Golf. Neki tacega kot na onem saniranem ljubljanskem smetišču. Nea morš verjamt kaka lepa zelena travca rase iz tistega garbiđa. Dobro, na tistem delu smetišča zgodovine, kamor bodo deponirana toksična reketarska kumunajzer ideološka govna, bo pač puščava oz. golf pesek, hehe. A ničnede, tudi pesek je del vsake dobre golf kompozicije. Igrišče bomo poimenovali "Murglorski rdeči britof". In za razliko od njih bomo prizadetim, rdečetalibanskim novinarjem recimo, dovolili da tam poljubno polagajo in celo sadijo cvetje. Tak da enim ne bo treba na Dedinje romat.
LP shaman
lp
stane
sporočil: 1.338
g. Kucan prvo vi in vasa mafija mora dojeti, da država ni njihova
last. Drugic absoltno sem za tehnicno vlado, ker se na zalost
volilci res nismo odlocili prav. Dali smo veliko stevilo glasov
mafiji.
In to je za nas pogreb.
In to je za nas pogreb.
sporočil: 368
RTV Slovenija postaja UDBOVSKI dnevnik.Petrovička pa mafisko
trobilo.Vidimo se na Trgih in ulicah.
sporočil: 708
"Na žalost dogovor ni trajal dolgo,« razlaga. Dodaja, da je bilo
takrat moteče "politično vodstvo, kjer se je v zaledju razvijalo
to, kar se danes imenuje politična pomlad".
Pomladne stranke, ko je uspela osamosvojitev niso bile več potrebne, zato so Petrletovo vlado začeli rušit. Komunisti pa so spet laže zadihali, saj na desni ni bilo "povračilinih" ukrepov za štirideset let njihovega dela.
Ta stavek pove vse o komunistih, ko se je začela rojevati še ena politična opcija, so vse spet prilagodili sebi v prid. In to se je zgodilo tudi Jankoviču, botri so raje požrli lastne varovance, samo , da se obdržijo. Srah pred desnico je močen, Janša pa jim je trn v peti. Poizkušajo vse samo skrajnosti še niso , likvidacije. Probajo politično a jim ne uspe, ker z lažmi in sprenevedanjem ne morejo nič, narod počasi razume, da so za na smetišče zgodovine.
Jankovič ni dobil glasov zaradi Kučana in komunistov, temveč zaradi strahu pred Janšo in slabega dela Pahorja.
Pomladne stranke, ko je uspela osamosvojitev niso bile več potrebne, zato so Petrletovo vlado začeli rušit. Komunisti pa so spet laže zadihali, saj na desni ni bilo "povračilinih" ukrepov za štirideset let njihovega dela.
Ta stavek pove vse o komunistih, ko se je začela rojevati še ena politična opcija, so vse spet prilagodili sebi v prid. In to se je zgodilo tudi Jankoviču, botri so raje požrli lastne varovance, samo , da se obdržijo. Srah pred desnico je močen, Janša pa jim je trn v peti. Poizkušajo vse samo skrajnosti še niso , likvidacije. Probajo politično a jim ne uspe, ker z lažmi in sprenevedanjem ne morejo nič, narod počasi razume, da so za na smetišče zgodovine.
Jankovič ni dobil glasov zaradi Kučana in komunistov, temveč zaradi strahu pred Janšo in slabega dela Pahorja.
sporočil: 3.051
kućan ne vidi, da 72% ljudi NI volilo jankovića. in ta večina bo
zadovoljna, če bo ta avtokrat v opoziciji.
sporočil: 75
Če g. Kučan govori, da se ne ukvarja s politiko naj to tudi počne,
ne pa da igra sivo eminenco iz ozadja.Nikoli ga nisem cenil, ta
dejanja pa samo kažejo kako je vedno skrival svoj pravi obraz v
ozadju nekoga drugega.
sporočil: 1.126
JA,težko je biti poraženec,potem s trenirkarji "zmagovalec" in
potem poraženec svojega ega.Sploh pa je penzionistično vmešavanje
tovariša Kučana v zgodbo ob 3500 eur penzije zanj HOBI,zaščita
roparske leve elite,škodljivo in daje vedeti, da si ON lasti državo
vse do bridkega konca in to je potrebno presekati-TAKOJ!
sporočil: 549
Kako lahko nekdo razlaga o politiki Sovenije, ki ji je v času
samoosvajanja bil nasproten, na našo stran je stopil, ko je videl,
da je Jugoslavija poražena. Seveda človeka spoznamo takrat ko je
poražen - Kučan je bil poražen v letu 1991, saj je bil vzgojen za
prvega v SI in Jugi, danes pa mora delati iz ozadja - to je poraz,
ki mu ga je zadal Janša. Vse čestitke Janši in upam, da bo
Slovenijo vodil človek, ki ima podporu tudi v EU in ne na blakanu.
sporočil: 5.518
Volk dlako menja narave nikoli, to še posebej velja za tovariša
Kučana. Kako se lahkom zagret komunist, ki se je prebil v taki
organizaciji na oblast prelevi v demokrata? Se en more. Tov. Kučan
čas je da spoznaš da Slovenija ni tvoja last in če bi bilo po tvoje
bi bili še vedno v JUGI. Le katere demokratične države še toliko
sprašujejo za mnenje nekdanjega človeka, čigar funkcija je bila
bolj ali manj protokolarna?
sporočil: 3.318
Kučan: Stranke morajo dojeti, da država ni njihova last
Dojami že ti enkrat, da Slovenija ni tvoja država in že enkrat zgini v to penzijo in se ne pojavljaj več, saj nisi politik niti predsednik, kaj si pa bil pa nobenega več ne zanima. Ko bi držal enkrat jezik za zobmi, pa tudi to ne znaš.
Dojami že ti enkrat, da Slovenija ni tvoja država in že enkrat zgini v to penzijo in se ne pojavljaj več, saj nisi politik niti predsednik, kaj si pa bil pa nobenega več ne zanima. Ko bi držal enkrat jezik za zobmi, pa tudi to ne znaš.
sporočil: 257
Koga pa vendar še zanima, kaj misli Kučan?
Zakaj nas mediji kar naprej posiljujejo z mnenji tega političnega neandertalca?
Zakaj nas mediji kar naprej posiljujejo z mnenji tega političnega neandertalca?
sporočil: 257
Kučan ima najvišjo pokojnino v državi, ki mu zadošča za brezskrbno
uživanje v starčevskih letih.
Mar ga ni sram, da še vedno hoče krojiti usodo upokojencem, ki imajole 250 do 450 Evrov pokojnine.
In dlje, ko se Kučan vmešava v politiko, nižje so penzije navadnih državljanov!
Mar ga ni sram, da še vedno hoče krojiti usodo upokojencem, ki imajole 250 do 450 Evrov pokojnine.
In dlje, ko se Kučan vmešava v politiko, nižje so penzije navadnih državljanov!
sporočil: 1.236
ko preberm naslov, pomislim. ja ok, ampak ta ki je to rekel, se pa
tega ne drži.. zopet promovira zokija in svojo idejo, ki je še
vedno nekje v sfrj..kučan, kaj še nisi dojel. dovolj je dovolj.
sporočil: 3.391
Kučan MORA dojeti, da držaqvi NI njegova last. Zakaj Finance
namenjajo prostor BIVŠEMU predsedniku? Zakaj ima še vedno veljavo?
ZAKAJ? A ni naredil že dosti? Česa pa prepuščam bralcem in
blogašem!
sporočil: 1.607
Zadnja sprememba: anon-175245 27.12.2011 08:52
ne morem verjet. leta 88 je na tajnem kongresu ali simpozijo (nekaj
kjer so se druzili komunisti) dejal, da so teznje za odcepitev oz
osamosvojitev groznja in povsem abotno ter nedrzavotvorno dejanje
in v tonu, da bi bilo potrebno tovrstna gibanja zatreti - danes si
pa upa v zvezi s plebiscitom tolci po tistih, ki so nam jo
omogocili.aja to si lahko ogledate v dokumentarcu Proces: JBZT - zlom režima, ki ga najdete na RTV v arhivu z dne 30.06.2009