Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12

anon-277377 sporočil: 2
[#1500882] 21.12.11 14:22
Odgovori   +    0
Še na temo trenerk ena resnična, ki se bere kot fabula:
Iz prve roke, resnica iz resničnega življenja, ne vic ! :

Pride v odvetniško pisarno stranka z odločbo o brezplačni pravni pomoči, s predlogom za delitev premoženja.
"Kakšno premoženje boste pa delili, saj imate odobreno brezplačno pravno pomoč, torej premoženja nimate?"
"Oja, dve hiši, ena v BiH. . ."
"To ne gre tukaj." odgovori odvetnik,
". . . druga je v Sloveniji, na bregu Save."
Pa odvetnik zaprosi za podatke, pogodbo, zemljiškoknjižni izpisek . . .
"Oprostite, je črna gradnja, nimam gradbenega dovoljenja."
"Prav, pa pogodbo o nakupu zemlje."
"Smo gradili na vodovarstvenem območju Save, na zemlji, ki je last MOL-a. Pa nam je Janković obljubil legalizacijo, saj nas je več, kakšnih dvajset."
"Ja kako pa živite, brez vode, elektrike, kanalizacije?"
"Imamo vodo iz bližnjega bloka, kjer ima moj sorodnik stanovanje, pa smo jo napeljali po cevi, tam plačujejo vodo po osebah, tako da je naša voda zastojn."
"Kako pa ste zgradili hišo, kje imate račune, pa podatke o plačah?"
"Dobili smo kredit, nimam zaposlitve, delam na črno, vendar mi je v banki pomagala moja soseda od doma, iz BIH, Sedaj smo se umaknili v varno hišo, jaz in dva otroka, mož pa k sorodnikom, tako da hišo na bregu Save oddajamo in čakam na neprofitno stanovanje, saj me mož pretepa."
Čez nekaj časa so se skupaj z možem preselili v neprofitno stanovanje, hišo pa oddajajo.

Toliko o tem, kdo ne zna prav obkrožiti in kdo zelo dobro ve, koga je potrebno obkrožiti, da mu bo postlano dobro in da bo država z davkoplačevalskim denarjem skrbela zanj.

Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12

vm-kiva