Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Pirc Musarjeva z ovadbo nad SDS
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
sporočil: 44
GREMO NA SHOD V TRENIRKAH!!... Janša, pripravi nam štant s pijačo
in jedačo, po možnosti kake čevape :)))))
SEM SLOVENKA in GREM NA SHOD V TRENIRKAH.
SEM SLOVENKA in GREM NA SHOD V TRENIRKAH.
sporočil: 13.178
[rename]Mi je pa zanimivo, da se nobeden ne obregne da je npr po vaseh udeležba blizu 100%;) A so tam tudi "naši" al kako?:)
> [mataj]
> > [Jackk]
> > A je Musarjeva preverila ali so trditve na strani SDS točne ali izmišljene?
>
> Že procenti pri volilni udeležbi ne štimajo. Kdorkoli je že to pisal, bi lahko vsaj preveril številke na volitve.gov.si
Podatkov o posameznih voliščih niso objavljeni.
sporočil: 8.635
[kalimba].................. vir in link pogrešam!
SDS klientela drugim vedno očita tisto, kar sami potem dejansko prakticirajo.
Janša v soboto 3.12. 2011 v pismu članom SDS
Boj se namreč še ni končal, potreben je še zadnji veliki napor v finalu. Velja volilni molk, javna agitacija ni dovoljena in pravila igre je treba dosledno spoštovati. Vendar pa je mogoče znotraj njih narediti še zelo veliko in pomemben del, prek 100.000 še neodločenih rojakov prepričati, da gredo na volišča in glasujejo za SDS. V stranki nas je skupaj 30.000. Organizirajmo se. Aktivirajmo do konca našo največjo moč. Vzemimo telefon v roke. Preverimo številke v našem osebnem telefonskem imeniku. Danes zvečer in jutri cel dan lahko dodamo za SDS odločilne mandate. Vsak izmed nas pozna kakega sodelavca, soseda, znanca, tudi sorodnika, ki še ne ve, ali sploh in kako bi glasoval. Pokličimo ga. Obiščimo ga. Pogovorimo se z njim. To ni javna kampanja, osebni stiki niso prepovedani. Še manj solidarnost. Pomagajmo jutri ostarelim in invalidom ali volilcem brez prevoza do volišča. Vem, da ste doslej v kampanji veliko storili. Hvala vam. Ponosen sem na vas. Potrudimo se do konca. V nedeljo boste videli, da ni bilo zaman!
sporočil: 81
Včeraj videoposnetki iz sej vlade, danes trenerke,...
Kmalu bo minil mandat, še preden se bo začel in ljudje sploh pomislili ne bomo na obljubljeno 4% gospodarsko rast, višji standard in najboljšo državo.....
Kmalu bo minil mandat, še preden se bo začel in ljudje sploh pomislili ne bomo na obljubljeno 4% gospodarsko rast, višji standard in najboljšo državo.....
sporočil: 8.998
[denac]
Prilepil bom post forum.finance.si/?m=...634&single ki sem ga napisal kot odgovor na tale članek
www.finance.si/33323...ave-Evrope
V prilepljenem postu ne gre za nacionalizem, ne za sovražni govor, ampak za mnogo več. Stvari so zaenkrat še globoko v ozadju, se pa pripravljajo.
______
Še enkrat sem prebral članek, pa mi je v oči padlo tole:
>
>Včeraj, denimo, so kamere ujele najverjetnejšega bodočega mandatarja, kako nasmejano šofira novi >mestni avtobus, medtem ko se je njegov véliki alter ego na tiskovni konferenci prav tako smehljaje >pridušal, da se z gospodom Jankovićem ne bo srečeval po „kafičih". Retorika, ki jo človek posluša >zadnje čase, vzbuja občutek nelagodja. Bolj kot kdaj koli prej spominja na kvantanje mešetarjev na >zakotnem bazarju v vzhodni Anatoli>
>
Način mi je čudno znan. Bilo je pred dolgimi, dolgimi desetletji...
Kdo ima pri nas dolgo politično kilometrino?
Kdo je pri nas zadnji hip skočil na volilni vlak?
In kdo zdaj - KOT GOSPODAR, kot samoumevni prihodnji mandatar - diktira pogoje?
Čudno znan način - gospod Steinbuch! Zelo prepoznaven! Kdo se je leta 1941, gospod Steinbuch, VSILIL narodu za prihodnjega vodjo naroda? Neka neznana politična skupina, ki je bila na ozemlju Slovenije popoln tujek! Vsi so se ji morali pokoravati, če ne, je bila po predhodnem mučenju - kugla v glavo! Do danes smo tako "napredovali", da je ta skupina vsesplošno priznana, vsi, ki so ji nasprotovali, pa krivi "izdaje" in državljanske vojne. Tujek je vsesplošno priznan, domače šege in navade pa "reakcionarne".
Gospod Steinbuch, danes je skoraj do pičice enaka situacija!!! Človek in njegova stranka, ki imata v Sloveniji domovinsko pravico od nastanka samostojne Slovenije (in še malce prej), se morata POKORAVATI(!) vsiljencu, ki hoče diktirati pogoje. Pa tu ne gre konkretno za Janšo in SDS, v takem položaju bi bila vsaka - DESNA - stranka, ki bi bila tako močna.
Da, gospod Steinbuch. Javno je Jankovića podprl Kučan in ga pomagal umestiti. Gospod-tovariš "generalni" CK ZKS!!! Zato lahko samoumevno trdim, da je "gospod-tovariš" uporabil (in jih njegovi "podčinjeni" izvajajo) točno take metode, kot "samozvana politična skupina" leta 1941.
Gospod Steinbuch, se vi zavedate, kaj take metode pomenijo? Se zavedate, da so take metode 1941 izzvale državljansko vojno?
Kje sta vaša vest in dostojanstvo, da take metode podpirate in jih hvalite?
Sam jih obsojam! Kot novinar bi jih lahko tudi vi!!!!
sporočil: 1.301
[rename]Je tabelca zanimiva; kje je poskok na volišču, recimo Lj Moste Polje II
> [mataj]
> > [Jackk]
> > A je Musarjeva preverila ali so trditve na strani SDS točne ali izmišljene?
>
> Že procenti pri volilni udeležbi ne štimajo. Kdorkoli je že to pisal, bi lahko vsaj preveril številke na volitve.gov.si
Podatkov o posameznih voliščih niso objavljeni.
volitve.gov.si/dz201...ovina.html
sporočil: 3.551
[zgagar]Evo ...
> [kalimba]
> SDS klientela drugim vedno očita tisto, kar sami potem dejansko prakticirajo.
>
> Janša v soboto 3.12. 2011 v pismu članom SDS
> Boj se namreč še ni končal, potreben je še zadnji veliki napor v finalu. Velja volilni molk, javna agitacija ni dovoljena in pravila igre je treba dosledno spoštovati. Vendar pa je mogoče znotraj njih narediti še zelo veliko in pomemben del, prek 100.000 še neodločenih rojakov prepričati, da gredo na volišča in glasujejo za SDS. V stranki nas je skupaj 30.000. Organizirajmo se. Aktivirajmo do konca našo največjo moč. Vzemimo telefon v roke. Preverimo številke v našem osebnem telefonskem imeniku. Danes zvečer in jutri cel dan lahko dodamo za SDS odločilne mandate. Vsak izmed nas pozna kakega sodelavca, soseda, znanca, tudi sorodnika, ki še ne ve, ali sploh in kako bi glasoval. Pokličimo ga. Obiščimo ga. Pogovorimo se z njim. To ni javna kampanja, osebni stiki niso prepovedani. Še manj solidarnost. Pomagajmo jutri ostarelim in invalidom ali volilcem brez prevoza do volišča. Vem, da ste doslej v kampanji veliko storili. Hvala vam. Ponosen sem na vas. Potrudimo se do konca. V nedeljo boste videli, da ni bilo zaman!
.................. vir in link pogrešam!
www.politikis.si/wp-...om_SDS.pdf
sporočil: 650
Katarina Kresal (LDS) prek Twitterja pa: "Ne le leteči sloni, zdaj
so se SDS prikazali še volivci v trenirkah in jim ukradli zmago na
volitvah." :-))))
sporočil: 4.633
Minilo je že teden dni od volitev pa Janković ni dobil še nobene
(niti ene) čestitke za volilno zmago od zahodnih politikov ?
Čestitali so mu zgolj iz balkanskih držav in republike Srbske.
Pomenljivo ni kaj, zahodna demokracija in Rusija ne upošteva
Jankovića in njegove stranke Pohabljena Slovenija.
sporočil: 2.144
[babi2]Menim, da ne gre zgolj za občutek, ampak dejstva. Točno se vidi, da nekdo pripravlja zastrašujoč teren. Za koga?
Ali Nataša bere vsebino Dela, Mladine, Večera, Dnevnika....????Koliko nesramnih in žaljivih komentarjev je že bilo napisano, pa ni nikoli ukrepala. Ali je Nataša in varuhinja človekovih pravic skrbita za vse državljane Slovenije? Kolikokrat se je Čebaškova oglasila ob kršenju delovno pravne zakonodaje, ponižanih, lačnih in izkoriščanih delavcih...Zahtevajte umik kolumne ali sprožite postopek proti Majerju, ne pa celotni stranki SDS. Ali se še po volitvah dela po naročilu stricev iz ozadja???? Občutek je že tak...
Postajamo družba strahu in trepeta. Pred kom? Tolaži me dejstvo, da so bili Egipčani in Libijci še v precej slabšem položaju, pa so naposled le zmagali. Resnica na koncu vedno zmaga! Ne glede na to, kako zelo jo nekateri skušajo prikriti.
sporočil: 650
[sLOVEnija2009]Kero je sovražni govor? Da ste nacionalisti? :-)
tole je tudi sovražni govor!
sporočil: 348
Ja sedaj bodo pa trenerkarji užaljeni! Pa tudi tisti ki nosimo-jo
usnje ali krzno, smo-so tudi lahko užaljeni od "nestrpnežev" pa
raznih vegancev ipd. Pa dajte že nehat s takimi idiotizmi. Vsi vemo
kdo je volil Jankoviča: kreteni! No, pa imate spet en sovražni
govor.
Izgleda da Slovenci ne smemo v svoji državi imeti svojega mišljenja, sploh če ni povšeči neslovencem! To smo poslušali v bivši Jugi vsakodnevno, ko Slovenski otroci niso dobili prostora v vrtcih, pa ko Slovenci nismo dobili stanovanj, pa še marsičesa, sedaj pa tako kot da se sploh nismo odcepili od Juge ! Imamo manj pravic , seveda pa več dolžnosti. Še celo reševanje njihovih riti je po nove naša dolžnost.
Izgleda da Slovenci ne smemo v svoji državi imeti svojega mišljenja, sploh če ni povšeči neslovencem! To smo poslušali v bivši Jugi vsakodnevno, ko Slovenski otroci niso dobili prostora v vrtcih, pa ko Slovenci nismo dobili stanovanj, pa še marsičesa, sedaj pa tako kot da se sploh nismo odcepili od Juge ! Imamo manj pravic , seveda pa več dolžnosti. Še celo reševanje njihovih riti je po nove naša dolžnost.
sporočil: 8.998
Ker si prvič (1991) lahko hitreje tekel pred nami (bil si precej
mlajši), se tokrat pripravi malo prej, saj si danes gotovo že
starejši, počasnejši in veliko bolj senilen. Vsaj za slednje mi ni
treba ugibati, to nam dokazuješ z vsakim tvojim zapisom.
sporočil: 6.178
...čujem zdej, da še en Pesnik je užival najbolj med Kraškimi
Pastirčki...ki jih že vsaj 55 let ni več...
...ja, jaz sem imel tudi že v otroštvu željo...pobegniti iz Krasa...mislil sem, da bom kapitan ladje...ali pa kavbojc na daljnem zahodu...no zdej sem kavbojc na divjem zahodu.
...ja, jaz sem imel tudi že v otroštvu željo...pobegniti iz Krasa...mislil sem, da bom kapitan ladje...ali pa kavbojc na daljnem zahodu...no zdej sem kavbojc na divjem zahodu.
sporočil: 6.178
...sam samcat tudi jaz in upor, bom zdržal tudi jaz...
...oh ta Kras...vsi, ki so v Ljubljano pobegnili, so na Kras pozabili...kras je pod Ljiubljano samo nazadoval...konkretno je v dokaz Tomaj...
...oh ta Kras...vsi, ki so v Ljubljano pobegnili, so na Kras pozabili...kras je pod Ljiubljano samo nazadoval...konkretno je v dokaz Tomaj...
sporočil: 916
[OccupyWallStreet]Janša se trudi delati kikse. Tako zelo, da se ne bi čudil, če so namerni. Kot da bi bil na plačilni listi kakšne organizacije.
a2.sphotos.ak.fbcdn....1797_n.jpg
sporočil: 1.355
[guzac]Vse skupaj je en velik oksimoron, nesmisel, ki se lahko dogaja samo na Balkanu.
Zanimivo! Ne vem, ali se je gospa že oglasila, ko delavci iz nekdanjih jugoslovanskih republik niso dobili plačila za svoje delo. Ti delavci imajo imena in priimke in za neplačilo ni kriv SDS.
Priseljeni iz bivše Juge so večinoma volili Jankovića. To je nedvomno. Pa da ne bi kdo mislil, da so ga zaradi njegovih sposobnosti. Zaradi strahu pred Janšo so volili levico, že od osamosvojitve naprej. Ampak, ne zamerim jim tega, vse sorte jim je natrosil že Kučan, še ko so bili še po begunskih centrih, kasneje se je vse še stopnjevalo.
Čudno je vse skupaj... vsake toliko gledamo oddaje o raznih srebrenicah, jasenovcih, vukovarjih itd, ko pa so volitve v Sloveniji, zmaga Srb, s podporo Bošnjakov in Hrvatov. Človek dobi vtis, da si Slovenija niti ne zasluži boljše usode. Zakaj bi nas kdo spoštoval, če se še sami ne spoštujemo...?
Naslednji oksimoron je, da en del javnosti - gre za Slovence!!!- naseda Kresalovi, da je njen trud okrog izbrisanih zgolj plod želje do spoštovanja človekovih pravic in zakonov. Ja, kdaj se je kdo od njih oglasil, ko je raja životarila po samskih domovih, ko so jih metali na cesto, celo deportirali iz Slovenije, brez plačila in dostojanstva. Konkretno - Janković se je postavil odkrito v bran Zidarju, to ni nobena tajna...Še bolj je smešno, da ta ista Kresalova podpira Jankoviča.Tistega Jankovića, ki so ga njihovi rođaki z volilno pravico pomagali izvoliti.
Ja, Slovenci imajo točno tako oblast, kot si jo zaslužijo. Za hlapce rojeni, jebi ga, za hlapce vzgojeni..
sporočil: 8.635
[kalimba]................ sem ga pogledal pa nisem nikjer opazil datuma kdaj je pismo objavljeno - sicer pa so pred volitvami vsi pošiljali nekakšna pisam
> [zgagar]
> > [kalimba]
> > SDS klientela drugim vedno očita tisto, kar sami potem dejansko prakticirajo.
> >
> > Janša v soboto 3.12. 2011 v pismu članom SDS
> > Boj se namreč še ni končal, potreben je še zadnji veliki napor v finalu. Velja volilni molk, javna agitacija ni dovoljena in pravila igre je treba dosledno spoštovati. Vendar pa je mogoče znotraj njih narediti še zelo veliko in pomemben del, prek 100.000 še neodločenih rojakov prepričati, da gredo na volišča in glasujejo za SDS. V stranki nas je skupaj 30.000. Organizirajmo se. Aktivirajmo do konca našo največjo moč. Vzemimo telefon v roke. Preverimo številke v našem osebnem telefonskem imeniku. Danes zvečer in jutri cel dan lahko dodamo za SDS odločilne mandate. Vsak izmed nas pozna kakega sodelavca, soseda, znanca, tudi sorodnika, ki še ne ve, ali sploh in kako bi glasoval. Pokličimo ga. Obiščimo ga. Pogovorimo se z njim. To ni javna kampanja, osebni stiki niso prepovedani. Še manj solidarnost. Pomagajmo jutri ostarelim in invalidom ali volilcem brez prevoza do volišča. Vem, da ste doslej v kampanji veliko storili. Hvala vam. Ponosen sem na vas. Potrudimo se do konca. V nedeljo boste videli, da ni bilo zaman!
>
> .................. vir in link pogrešam!
Evo ...
www.politikis.si/wp-...om_SDS.pdf
www.pozareport.si/?I...gs&search=
www.pozareport.si/?I...caID=17712
www.pozareport.si/?I...caID=17785
sporočil: 48.253
Tole je idiotsko se bolj kot Jansevo pljuvanje po Virantu.
V sloveniji nas ne cakajo nic kaj lepi casi in samo se tega je treba, da bo raja zacela en na druge kazati s prstom glede na nacionalno poreklo. Smo imeli preview tega ze v bivsi jugi, madona.
SDS bi morala lepo objaviti, da je zamenjala urednika spletne strani, clanek umakniti, in se opraviciti. Pa mirna bosna. Pa tudi ce premaknejo urednika na boljse placano delovno mesto - vsaj percepcija bi morala biti, da je to bil lapsus, ne pa namerno.
Sedaj bo Jansa nabijal da "naj je vsak ponosen na svoje poreklo". Japajade. Da se bodo slovenski kmetavzarji in cefuji mikastili po mestih od vsega silnega ponosa, jebenti idiota?
Juznjake v sloveniji imamo, nekateri so bolj asimilirani, nekateri manj, eni popolnoma, drugi cisto nic. Ampak tako pac je in s tem se bo treba sprijazniti in res ZADNJA stvar, ki jo rabimo je, da se juzne ali severne nacionalisticne *opice* zacnejo trkati po prsih s svojim ponosom...
V sloveniji nas ne cakajo nic kaj lepi casi in samo se tega je treba, da bo raja zacela en na druge kazati s prstom glede na nacionalno poreklo. Smo imeli preview tega ze v bivsi jugi, madona.
SDS bi morala lepo objaviti, da je zamenjala urednika spletne strani, clanek umakniti, in se opraviciti. Pa mirna bosna. Pa tudi ce premaknejo urednika na boljse placano delovno mesto - vsaj percepcija bi morala biti, da je to bil lapsus, ne pa namerno.
Sedaj bo Jansa nabijal da "naj je vsak ponosen na svoje poreklo". Japajade. Da se bodo slovenski kmetavzarji in cefuji mikastili po mestih od vsega silnega ponosa, jebenti idiota?
Juznjake v sloveniji imamo, nekateri so bolj asimilirani, nekateri manj, eni popolnoma, drugi cisto nic. Ampak tako pac je in s tem se bo treba sprijazniti in res ZADNJA stvar, ki jo rabimo je, da se juzne ali severne nacionalisticne *opice* zacnejo trkati po prsih s svojim ponosom...
sporočil: 2.807
Zadnja sprememba: FIN-368181 11.12.2011 22:19
[kalimba]Merklova, Orban in Berlusconi niso apelirali na svoje rojake v Sloveniji naj za nekoga volijo, temveč so izrazili podporo stranki, Janši in programu. To pa je bistvena razlika!!!
> [zgagar]
> > [senator1]
> > Link sem našel na 24ur paje bil zelo hitro cenzuriran in izbrisan:
> >
> > www.velikakladusa.go...-sloveniji
>
> ........................ to kar je na linku je enostavno rečeno vpletanje tuje države v suverenost republike slovenije kot države vmešavanje v njene notranje zadeve in zahteva takojšen odgovor - v bih poslati protestno noto in njenega veleposlanika poklicati na razgovor v mladiko(mzz)
Kaj pa podpora Merklove, Orbana in Berlusconija v smeri Janševega SDSa? A na to si pozabil?