Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janšović, Merkozy in Združene države Evrope
sporočil: 3.129
Kolega, malo dolg si, te pa razumem, da se z nekaj besedami in če
smo resni, ne da povedati preprostih stvari. Saj sintagmo "na
neznanem kraju, na neznan način, od neznanih oseb.." čivkajo,
čvekajo (in razumejo!) že vrabci na drevesih. Zato pa nekateri, s
prav tako sintagmo, pišejo knjige v nadaljevanjih. Pa bi bilo
potrebno le malo kmečkega razuma in optike, ki je ne zamegli
"pomarančejedelj" megla. Ker že sam razlagam hočem reči, da se s
tabo strinjam.!!!
sporočil: 1.111
Gospod Djan, kaj je bilo nesramnega, ciničnega, žaljivega? Dajte
povejte.Ali je potemtakem Janković nastopal vljudno, uglajeno,
pametno. Človek bi lahko nastopal samo v kakšni slovenski komediji
ne pa da se misli igrati predsednika vlade. Zemlja krast je igra,
ki jo pozna najbolje, upam, da bo spoznal tudi tisto drugo ravbarje
in žandarje. Seveda ga je Janša tudi lomil, predvsem na koncu,
ampak, da so Slovenci tako butasti pač ni mislil. Je pa to vedel
Janković. In , med nami, ali bi bil Janković če ne bi bilo Kučana.
saj vem, je treba živeti ampak ali res za vsako ceno?
sporočil: 2.095
Počakajte no Finance, zakaj ste mi zbrisali post, ki je bil
objavljen tukaj?
A zato, ker je bolje imeti na vrhu EU Pahorja kot pa Jankovića ali mogoče zato ker je neevropski in bomo šli po poti uvajanja nacionalne valute ali mogoče zato, ker potrebujem podnapise, ko govori?
Kaj je v napisanem žaljivo, da ste mi zbriasli post?!
A zato, ker je bolje imeti na vrhu EU Pahorja kot pa Jankovića ali mogoče zato ker je neevropski in bomo šli po poti uvajanja nacionalne valute ali mogoče zato, ker potrebujem podnapise, ko govori?
Kaj je v napisanem žaljivo, da ste mi zbriasli post?!
sporočil: 1.349
Steinbuch cinično ponavlja o "Janševem cinizmu". Mislim da smo se
bralci že prenajedli te hrane, s katero nas kar naprej pitajo
novinarji!!!. Raje naj razloži razliko med TV sporočilom Janševe
ekipe in TV reklamnim sporočilom - samohvalo Jankovića o svoji
učinkovitosti- lepoti Ljubljane iz ust preprosti ljudi s periferije
( Ljubljana je tako prodana),ki jih v resnici Ljubljana sploh ne
zanima! Oglas za potrošniško družbo,ki ne razmišlja!! In rezultat
je tu!!
sporočil: 539
[Bamperle]Prej pa še dvignimo svoje prihranke s slovenskih bank, da jim olajšamo delo.
Z Janševim porazom so dobile ovce in levi politiki edinstveno priliko, da se izkažejo in res zagospodarijo Sloveniji. Zdaj lahko samo sedemo v kot in čakamo na rezultat tega vladanja. V začetku leta bo treba vrniti del dolga, da vidimo levo tajkunske junake, kako bodo to rešili!!!
sporočil: 1.149
[kzupanc]
> [Hopcifizel]
> Kar zadeva poštenost volitev, po šetih dneh od volitev še vedno ni uradnega poročila, kaj se je dogajalo v Tržiču: so narobe prešteli volilne lističe ali pa jih je nekdo ukradel. Sveda bi bilo zanimivo vedeti, če so bili ukradeni, kdo jih je ukradel.
> Sicer pa je tale Steinbuchova analiza tak poden od podna, da se človek le vpraša, kaj ta človek dela na položajih svetovalca pa urednika, pa bogsigavedi, kje še. Za razbistritev naj mu postrežem s tem citatom: Pryce je komentiral tudi zmago Jankovića: "Priti iz nič in voditi državo je zaskrbljujoče, saj prinaša pomanjkanje stabilnosti in odpira vprašanje, kaj Slovenci sploh želijo," meni Pryce. "Ne poznam nobene druge države, kjer bi se stranke tako hitro vzpenjale in padale kot v Sloveniji. To pomanjkanje stabilnosti ni normalna evropska politika."
Tako ja...
Mene vedno znova preseneča, od kod nekaterim, ki jih že opredelim kot tiste "z zdravo kmečko pametjo", kar naenkrat ovčje blejanje v skupni rog s plenilskimi udbomafijskimi hijenami. Včeraj Omanova traparija, danes Steinbuch,...
A lahko predlagam eno trivialno "drugo možnost": SDS+SD+Virant+NSi(SLS)=48(50). Dovolj za potrditev kateregakoli primernejšega mandatarja od gospoda z LJ-magistrata. Če bi bil Steinbuch res za liberalizacijo Slovenije in uspešno sodelovanje v EU, bi predlagal to. Ne pa da poskuša okriviti poleg Jankovića še Janšo za preteč slovenski bankrot.
G.Steinbuch, vi ste tokrat ustrelili kapitalnega kozla!
Podpišem.
sporočil: 1.513
Tile fantje, ki sicer veliko dajo nase in na svoj ego, pa začenjajo
vedno bolj postajati podobni spomenkam (copy by depersin). Včeraj
JPD, danes bivši svetovalec Styrie.
Imeli smo volitve, na njih so si konkurirali nasprotniki (poenostavimo in predpostavimo, da med njimi ni bilo krtov) in zmagal je z dvemi goli razlike ZJ.
Ta je vso kampanjo razlagal, da bo z vsemi sodeloval, le z JJ ne. In ker JJ po volitvah takoj ne pade na kolena pred njim in začne hlapčevati "v dobro našega naroda", se tipi ala JPD in Steinbuch spravijo na JJ.
Prozorni ste, fantje. Janša ne sme v koalicijo, ker v bistvu predstavlja edino opozicijo. Prodajajte svoje floskule o "strnitvi sil" komu drugemu. Spajdašijo naj se tisti, ki se od vekomaj pajdašijo in so se že velikokrat objemali med seboj in naj sestavijo koalicijo.
In ti naj nam vladajo in "prevzamejo odgovornost", če uporabim pahorizem "poštenega in razumnega Pahorja". Narod jih je izvolil in narod naj jih sedaj ima. Kazen mora biti vzgojna, tudi za volivce! Face it.
Imeli smo volitve, na njih so si konkurirali nasprotniki (poenostavimo in predpostavimo, da med njimi ni bilo krtov) in zmagal je z dvemi goli razlike ZJ.
Ta je vso kampanjo razlagal, da bo z vsemi sodeloval, le z JJ ne. In ker JJ po volitvah takoj ne pade na kolena pred njim in začne hlapčevati "v dobro našega naroda", se tipi ala JPD in Steinbuch spravijo na JJ.
Prozorni ste, fantje. Janša ne sme v koalicijo, ker v bistvu predstavlja edino opozicijo. Prodajajte svoje floskule o "strnitvi sil" komu drugemu. Spajdašijo naj se tisti, ki se od vekomaj pajdašijo in so se že velikokrat objemali med seboj in naj sestavijo koalicijo.
In ti naj nam vladajo in "prevzamejo odgovornost", če uporabim pahorizem "poštenega in razumnega Pahorja". Narod jih je izvolil in narod naj jih sedaj ima. Kazen mora biti vzgojna, tudi za volivce! Face it.
sporočil: 650
[denac]Ne žali skoraj 500.000 slovencev z levičarstvom in ostalimi tvojimi bučkami. Ispadeš pravi strokovni bebo.
Če bi vam bilo kaj za ljudi in ker vse tako dobro veste in poznate, bi morali protestirati proti Jankovićevi kandidaturi. Začetek vaših demonstracij je sovpadel z najavitvijo Jankovićeve kandidature. Ker vse tako dobro poznate, bi morali NUJNO že takrat spoznati, kako NEVAREN človek je Janković in kakšno grožnjo pomeni za Slovenijo.
Dajte, najprej se pobrigajte za DOMAČE ljudi in za DOMAČE razmere. Če ne znate ugotoviti kakšna nevarnost je Janković, ste navadni KRETENI, ki bi se morali zdraviti po ustreznih bolnicah.
Tako pa paradirate in zganjate maškarado pred Borzo, kar pomeni, da ste dezorientirani ljudje, ki so nafilani z nekim nedoločljivim svetovnim levičarstvom, na domače razmere pa se sploh ne razumete. Šeme!!!
sporočil: 3.600
Spoštovanje sodišča ne podrazumeva prepoved ocenjevanja kakovosti dela sodišča oz. dajanja magari amaterskih oz. laičnih vrednostnih sodb državljanov o tem kako oni percipirajo takšen amaterizem sodnije. Takšne nedotakljivosti nima v demokratični družbi nihče, da se o njega delu ne bi smelo javno izreči mnenje na temelju ustavne pravice o svobodi govora.Seveda ne. A dajanje vrednostnih sodb s strani predstavnikov izvršnega ali zakonodajnega dela oblasti ni laično vrednotenje. Niti približno.
Spoštvanje sodišča pa recimo pomeni, da se plačilu izgubljene tožbe ne izogibaš.
...zakaj bi sodni(k)ca moral pregledati tisti tožilski zmazek in ga zavrniti z neprikritim gnusom, ter nedojebani tožilki dati mesiđ, da bi sicer z veseljem sodil(a) Janši oz. kateremukoli domnevno skorumpiranemu klepto-pizdunu, ma pod pogojem, da se na mizo pritrese kredibilen kejz, ker je tudi to conditio sine qua non. V Ameriki to rutino obvladajo že poveljniki policijskih postaj in celo tretjerazredni holywoodski režiserji, hehe.Tudi na Hrvaškem. Ravnokar sodijo ex premieru. In kot sem opazil na tem forumu, vsi pozdravljajo to odločitev. Kot smo videli, pa je ex guverner ravnokar fasal 14 let zapora zaradi politične korupcije. V Ameriki, seveda. In za razliko od ex hrvaškega premiera, se niti ni okoristil, pa je že obsojen.
V Sloveniji pa se pod vprašaj postavlja obtožnico kot tako, češ, da je zmazek in politični konstrukt brez dokaza.
Pa je res? Marsikdo se namreč zaleti v tisti 'na neugotovljenem kraju, neugotovljenega dne' in preneha brati. No, če bi se potrudil in prebral še naprej, bi opazil, da obtožba ni niti približno na tako trhlih nogah, kot se skuša prikazati. Trditev, da dokazov ni, pa je popolna izmišljotina. Ker, če jih ne bi bilo, tudi obtožnice ne bi bilo. So simple is that.
Obtožnica kot taka namreč ne sloni zgolj na dokazih pridobljenih v Sloveniji (torej komunajzarsko izmišljenih, he he), ampak predvsem na dokazih pridobljenih s strani finskih in avstrijskih preiskovalcev. Predvsem finskih, zato je Matoz poskusil vse, da jih izloči iz spisa. Ko sem jih nekaj prebral, mi je tudi postalo jasno zakaj. Res pa je, da ex premiera ne bremeni neposreden dokaz, torej in flagranti delicto, ampak posredni - zaslišanja in izjave vpletenih, zaseženi zapiski... Seveda pa obstaja verjetnost, da ob dobri obrambi Matoza sodišče presodi, da posredni dokazi niso zadostni. Bomo videli.
Res pa je, da bi ob taki zagnanosti, kot jo prikazujejo pri ex premieru, že moralo sedeti pol Slovenije. Pa ne.
sporočil: 1.149
[COP]"Trditev, da dokazov ni, pa je popolna izmišljotina. Ker, če jih ne bi bilo, tudi obtožnice ne bi bilo. So simple is that."
>Spoštovanje sodišča ne podrazumeva prepoved ocenjevanja kakovosti dela sodišča oz. dajanja magari amaterskih oz. laičnih vrednostnih sodb državljanov o tem kako oni percipirajo takšen amaterizem sodnije. Takšne nedotakljivosti nima v demokratični družbi nihče, da se o njega delu ne bi smelo javno izreči mnenje na temelju ustavne pravice o svobodi govora.
Seveda ne. A dajanje vrednostnih sodb s strani predstavnikov izvršnega ali zakonodajnega dela oblasti ni laično vrednotenje. Niti približno.
Spoštvanje sodišča pa recimo pomeni, da se plačilu izgubljene tožbe ne izogibaš.
>...zakaj bi sodni(k)ca moral pregledati tisti tožilski zmazek in ga zavrniti z neprikritim gnusom, ter nedojebani tožilki dati mesiđ, da bi sicer z veseljem sodil(a) Janši oz. kateremukoli domnevno skorumpiranemu klepto-pizdunu, ma pod pogojem, da se na mizo pritrese kredibilen kejz, ker je tudi to conditio sine qua non. V Ameriki to rutino obvladajo že poveljniki policijskih postaj in celo tretjerazredni holywoodski režiserji, hehe.
Tudi na Hrvaškem. Ravnokar sodijo ex premieru. In kot sem opazil na tem forumu, vsi pozdravljajo to odločitev. Kot smo videli, pa je ex guverner ravnokar fasal 14 let zapora zaradi politične korupcije. V Ameriki, seveda. In za razliko od ex hrvaškega premiera, se niti ni okoristil, pa je že obsojen.
V Sloveniji pa se pod vprašaj postavlja obtožnico kot tako, češ, da je zmazek in politični konstrukt brez dokaza.
Pa je res? Marsikdo se namreč zaleti v tisti 'na neugotovljenem kraju, neugotovljenega dne' in preneha brati. No, če bi se potrudil in prebral še naprej, bi opazil, da obtožba ni niti približno na tako trhlih nogah, kot se skuša prikazati. Trditev, da dokazov ni, pa je popolna izmišljotina. Ker, če jih ne bi bilo, tudi obtožnice ne bi bilo. So simple is that.
Obtožnica kot taka namreč ne sloni zgolj na dokazih pridobljenih v Sloveniji (torej komunajzarsko izmišljenih, he he), ampak predvsem na dokazih pridobljenih s strani finskih in avstrijskih preiskovalcev. Predvsem finskih, zato je Matoz poskusil vse, da jih izloči iz spisa. Ko sem jih nekaj prebral, mi je tudi postalo jasno zakaj. Res pa je, da ex premiera ne bremeni neposreden dokaz, torej in flagranti delicto, ampak posredni - zaslišanja in izjave vpletenih, zaseženi zapiski... Seveda pa obstaja verjetnost, da ob dobri obrambi Matoza sodišče presodi, da posredni dokazi niso zadostni. Bomo videli.
Res pa je, da bi ob taki zagnanosti, kot jo prikazujejo pri ex premieru, že moralo sedeti pol Slovenije. Pa ne.
Če je tko simpl, pa jih pokaž, ko si že prebral obtožico.
PS: Trditev, da nimaš štapa 40cm+ v anusu, pa je popolna izmišljotina. Ker, če ga ne bi imel, mi ne bi šlo na bruhanje. So simple as that.
sporočil: 19
Ampak a ste opazili, da nas že nekaj časa sistematsko, vendar
"prikrito pripravljajo" na povratek v jugo zgodovino:
- primer srbske reklame na tujih kanalih, kjer so filmi podnaslovljeni slovensko, a vrtijo srbske reklame brez slo podnapisov (foxlife itd.)
- vrinjena balkanska glasba, a na tujih tv glasbenih kanalih za mlade, ki jih predvajajo slo mladini, ker naj bi Slovenija spadala pod Balkan
- čudno da je ravno pred "zmago na volitvah" izšla nova knjiga JUGOSLAVIJA MOJA DEŽELA
kdor je bil v zaklonišču med osamosvajanjem za Slovenijo, mu ni niti smešno niti zabavno, kar se sedaj dogaja. Takrat smo rekli Slovenija, moja dežela - a sedaj nas nasilno vračajo v jugo?
- primer srbske reklame na tujih kanalih, kjer so filmi podnaslovljeni slovensko, a vrtijo srbske reklame brez slo podnapisov (foxlife itd.)
- vrinjena balkanska glasba, a na tujih tv glasbenih kanalih za mlade, ki jih predvajajo slo mladini, ker naj bi Slovenija spadala pod Balkan
- čudno da je ravno pred "zmago na volitvah" izšla nova knjiga JUGOSLAVIJA MOJA DEŽELA
kdor je bil v zaklonišču med osamosvajanjem za Slovenijo, mu ni niti smešno niti zabavno, kar se sedaj dogaja. Takrat smo rekli Slovenija, moja dežela - a sedaj nas nasilno vračajo v jugo?
sporočil: 317
Ob tem klanjanju Jankoviću nekaterih "Slovencev" šele razumem, kako
je Rupnik pripravil nekatere, da so se na stadionu poklonili
Hitlerju.
sporočil: 2.725
Zadnja sprememba: anon-25464 09.12.2011 20:19
[COP]o mantri, da je treba slovenska sodišča spoštovati a priori in brez priziva, je za povedati samo tole:
>Spoštovanje sodišča ne podrazumeva prepoved ocenjevanja kakovosti dela sodišča oz. dajanja magari amaterskih oz. laičnih vrednostnih sodb državljanov o tem kako oni percipirajo takšen amaterizem sodnije. Takšne nedotakljivosti nima v demokratični družbi nihče, da se o njega delu ne bi smelo javno izreči mnenje na temelju ustavne pravice o svobodi govora.
Seveda ne. A dajanje vrednostnih sodb s strani predstavnikov izvršnega ali zakonodajnega dela oblasti ni laično vrednotenje. Niti približno.
>...zakaj bi sodni(k)ca moral pregledati tisti tožilski zmazek in ga zavrniti z neprikritim gnusom, ter nedojebani tožilki dati mesiđ, da bi sicer z veseljem sodil(a) Janši oz. kateremukoli domnevno skorumpiranemu klepto-pizdunu, ma pod pogojem, da se na mizo pritrese kredibilen kejz, ker je tudi to conditio sine qua non. V Ameriki to rutino obvladajo že poveljniki policijskih postaj in celo tretjerazredni holywoodski režiserji, hehe.
Tudi na Hrvaškem. Ravnokar sodijo ex premieru. In kot sem opazil na tem forumu, vsi pozdravljajo to odločitev. Kot smo videli, pa je ex guverner ravnokar fasal 14 let zapora zaradi politične korupcije. V Ameriki, seveda. In za razliko od ex hrvaškega premiera, se niti ni okoristil, pa je že obsojen.
Ko je bila Julija Timošenko v Ukrajini obsojena na prvi stopnji, so zahodne države to odločitev obsodile, Ukrajina pa je v opravičilo zakokodakala, da se ima Timošenkova možnost pritožit.
Saga o podizvajalcih v Sloveniji in mantra, da se gredo lahko za plačilo za opravljeno delo drkat na sodišče, je zgolj naključno podoben argument, kot je Jakunovičev, da se Timošenkova lahko pritoži.
Moje spoštovanje slovenskih sodišč, je zelo v sozvočju z nespoštljivim odnosom zahoda do ukrajinskih sodišč, in o glej ga zlomka, kljub temu, da se tam kazenski proces še ni oddrkal na pritožbeni stopnji oziroma do točke pravnomočnosti.
Zgoraj opisana paradoksa sta seveda zgolj naključna. Razen seveda, če je mogoče pojasniti, da je slovenska pravna kultura bližja ukrajinski kot pa zahodni.
sporočil: 650
[denac]...in kaj naj bi bilo po tvoje alternativa? Sveti Ivan Janša™ mogoče? Svet ne pomni takega političnega luzerja in jokico. Najdite si sposobno, sodobno in karizmatično alternativo na desni in bom prec sam volil zanjo ne pa tega nacionalista in potuhnjenega hujskača. Lej samo kaj je naredil iz tvoje pameti...
Levičarji so ljudje, ki ne živijo v realnem svetu. Bučke pa trosite in sadite vi, ki živite v imaginarnem svetu in mislite, da vse znate in vse veste. Dokaz je to, da se ne zavedate, da je stanje v Sloveniji hudo resno z namestitvijo IZREDNO NEVARNEGA ČLOVEKA - JANKOVIĆA.
Ko se boste prebudili iz svojih sanj, ki ne sodijo na ta planet - bo prepozno!
sporočil: 63
Kot vidim so argumenti tvoje močno orožje. Lej saj mi je žal zate,
tvoj IQ pač ne omogoča formiranja več stavčnih zvez.
Ker se z bedaki nimam časa ukvarjati sva s tem zaključila.
Ker se z bedaki nimam časa ukvarjati sva s tem zaključila.
sporočil: 4.267
denac in OWS vidim da sta že v ilegali tako sta priljubljena , jaz
bom tudi kmalu.
Ampak ugotovila sem ljudje zakaj je JJ izgubil volitve !
Tudi sama sem se zmotila . (Glej sporočilo spodaj.)
Černač ,ki je bil na zadnjem soočenju na RTV namesto JJ je zgubil volitve ! Prehitro so ga spustil iz klauzure ! :))
[#1469477] 02.12.11 20:40Odgovori [-18/32]
ketika
FQ: 41
sporočil: 2.340
ja Černač a so te le spustil na svetlo zdaj ko ni več nevarnosti za rezultat? Smo te pogrešal. Kaj bi parlament brez tebe. Ampak ti si najbolj zvest vojak JJ pa te tkole gre zamenat pred volitvami z bolj nobel evro poslanci.
Ampak ugotovila sem ljudje zakaj je JJ izgubil volitve !
Tudi sama sem se zmotila . (Glej sporočilo spodaj.)
Černač ,ki je bil na zadnjem soočenju na RTV namesto JJ je zgubil volitve ! Prehitro so ga spustil iz klauzure ! :))
[#1469477] 02.12.11 20:40Odgovori [-18/32]
ketika
FQ: 41
sporočil: 2.340
ja Černač a so te le spustil na svetlo zdaj ko ni več nevarnosti za rezultat? Smo te pogrešal. Kaj bi parlament brez tebe. Ampak ti si najbolj zvest vojak JJ pa te tkole gre zamenat pred volitvami z bolj nobel evro poslanci.
Bravo vse podpišem od obeh.
Samo en mali nasvet, ne se preveč razburjati. Če bo ZJ uspel sestaviti vlado, bo zadeva trajala max 1 leto. Takrat bo že vse zafurano do konca. Preprosto ni več krvi za vampirja.
Jutri gremo s prjatli zapit to mizerijo, gostilna bo naša, tvoje skovanke pa tudi.
Samo en mali nasvet, ne se preveč razburjati. Če bo ZJ uspel sestaviti vlado, bo zadeva trajala max 1 leto. Takrat bo že vse zafurano do konca. Preprosto ni več krvi za vampirja.
Jutri gremo s prjatli zapit to mizerijo, gostilna bo naša, tvoje skovanke pa tudi.
Bravo vse podpišem od obeh.
Edino pravilno, živce bomo še rabili. Slovenistan bo potrebno spet
spremeniti v Slovenijo pa pizdeki gor al pa dol.
lp, Pjot
lp, Pjot
sporočil: 1.480
[tolu]Seveda je bila prevara, no.... prevara zlobnega rdečega hudiča v finsko-murgeljski mafijaški spregi zlih sil pekla, skombiniranih z zlobnimi balkanskimi slovenožeri + KGB-jevci + njihovimi varovanci zla udbaši + upokojenimi zločinci krvavih prstov, misli, ter oči....buaaaaa (sezona parkljev, press).
Če bi javnomnenjske raziskave kazale tolikšno prednost Jankoviču in bi zmagal Janša ,bi mediji pisali samo o nepoštenih volitvah.Jaz pa se klub vsemu sprašujem,ali se lahko raziskave toliko zmotijo,ali pa so sodelovali v prevari.
sporočil: 1.284
"so državljani ene izmed najbolj provincialnih članic Evropske
unije "
To pa mi ni vsec ,da se imenuje dezelo ,ki je ze vec kot 15 let postindustrijska na tak nacin.
To pa mi ni vsec ,da se imenuje dezelo ,ki je ze vec kot 15 let postindustrijska na tak nacin.
sporočil: 1.480
Sicer pa dober članek, Dejan. Janša je s svojimi bedastimi nastopi
in nenastopi dobro zavozil stvar. Kar pa se tiče Britancev, kaj
drugega tako ni za pričakovat od njih. So ameriški špijoni, t.i.
,,ameriška letalonosilka v evropi,, in kot taki vedno skačejo
Evropi v hrbet. Zatorej marš nazaj na svoje otoke.
sporočil: 1.513
LP shaman
Pa koji kurac je s to kvazi-intelektualno elito Slovenistana?! Sikter spake! Puckovammaterino zblojeno in sluzasto!
Zvezdice tudi zate, shaman.
Točno tako je, kot pišeš: tudi ti kao intelektualci so očitno samo prostitutki. Na prvi pogled ta poceni.
sporočil: 12.861
[Kimsky]Komunajzarje levajzarje malo briga, če jih dobiš na laži. Oni pač najbolje vedo, tako se jim dozdeva, tako se jim je sanjalo, kaj imamo sploh dvomiti v njihovo velecenjeno nabijanje.
> [OccupyWallStreet]
> V sodobni državi enostavno ne moreš dobit volitev na način, da ljudem odprto groziš z odvzemom državljanstva, izbrisom, deportacijami zraven pa skoz gnojnico zlivat čez priseljence, opankarje, rome, turke kot nevredne da sploh živijo.
>
Lahko natančneje razložiš, kje, kdaj, komu in kdo je grozil z odvzemom državljanstva in deportacijami? Edine deportacije, ki se jih spomnim, so se v tem mandatu zgodile neplačanim gradbenim delavcem.
Jasno, da ti ne bo odgovoril in bo nabijal naprej.
sporočil: 12.861
[FIN-381227]Preberi si 10 + 100 program.
> [Bamperle]
> Z Janševim porazom so dobile ovce in levi politiki edinstveno priliko, da se izkažejo in res zagospodarijo Sloveniji. Zdaj lahko samo sedemo v kot in čakamo na rezultat tega vladanja. V začetku leta bo treba vrniti del dolga, da vidimo levo tajkunske junake, kako bodo to rešili!!!
Zelo resno sprašujem?? In kako bi to rešili "desno tajkunski" junaki?? še enkrat, brez ideoloških predsodkov prosim.
sporočil: 2.086
[denac]
> [Valival4]
> Ampak a ste opazili, da nas že nekaj časa sistematsko, vendar "prikrito pripravljajo" na povratek v jugo zgodovino:
>
> - primer srbske reklame na tujih kanalih, kjer so filmi podnaslovljeni slovensko, a vrtijo srbske reklame brez slo podnapisov (foxlife itd.)
> - vrinjena balkanska glasba, a na tujih tv glasbenih kanalih za mlade, ki jih predvajajo slo mladini, ker naj bi Slovenija spadala pod Balkan
> - čudno da je ravno pred "zmago na volitvah" izšla nova knjiga JUGOSLAVIJA MOJA DEŽELA
>
> kdor je bil v zaklonišču med osamosvajanjem za Slovenijo, mu ni niti smešno niti zabavno, kar se sedaj dogaja. Takrat smo rekli Slovenija, moja dežela - a sedaj nas nasilno vračajo v jugo?
Dušan Uršič na svojem (bivšem) radiu DUR demonstrativno ni hotel vrteti jugo muzike. Precej jih je bilo, ki so ga zmerjali in se zgražali.
Sam sem službeno delal za osamosvojitev, tudi med vojnimi dnevi. Takrat smo delali izključno samo stvari s tem v zvezi.
Če bi takrat vedel, da bo država zaplula v take vode, bi vzel bolniško in rekel - jebite se.
Mi nismo narod, mi nismo nacija, čeprav se je v prvih dneh države Slovenije govorilo, kako smo z nastankom države postali nacija. Mi ne vemo, kaj smo. Nimamo narodne zavesti, nimamo potrebne samozavesti, da bi rekli - tako se ne gremo več. Ponižne ovčke smo, ki jih na ketnah pasejo bivši komunisti, ki bi v resnici morali biti popolnoma tiho. Ker smo tako pohleven skupek pajacev, imajo to srečo, da so leta 1991 ostali živi.
prbaj razumet da tokrat nismo odločili slovenci...
turški vpadi 3.0
sporočil: 2.086
[Karla1]lihkar sem gledal na tvs3 uno pošast od klineta,paškovo in frankla...ko je paškova usrala laž laži da sta oba tako ZJ kot JJ vso volilno kampanjo zatrjevala da v koalicijo z dtugim ne gresta so bili vsi tiho..tudi frankl..intelektualci?pf..
>
> Pa koji kurac je s to kvazi-intelektualno elito Slovenistana?! Sikter spake! Puckovammaterino zblojeno in sluzasto!
LP shaman
Zvezdice tudi zate, shaman.
Točno tako je, kot pišeš: tudi ti kao intelektualci so očitno samo prostitutki. Na prvi pogled ta poceni.